Healthbank STO: Ett ekosystem för dina personliga hälso- och sjukvårdsdata

Healthbank ICO

hälsobank syftar till att revolutionera sättet vi utbyter, tjänar pengar på och lagrar personlig hälsoinformation. Denna plattform för utbyte av hälsodata ansluter intressenter inom hälsoekosystemet på begäran från användaren eller patienten. När användaren väljer att behandla och utbyta hälsobank dessutom data.

Teamet bakom hälsobanken inser att vårddata i dagens värld är otroligt komplexa utan att patienten (slutanvändaren) vanligtvis ser det. Data lagras för närvarande i olika slutna ekosystem och tenderar att ligga vilande. Det är också otroligt utmanande just nu att utbyta personlig vårdinformation, vilket innebär att det är sällsynt att patienter eller deras vårdgivare har fullständiga uppgifter.

Healthbank ICO

hälsobank kommer att lösa dessa frågor genom att dra nytta av övergången till hälsokonsumentism och hur denna förändring driver sättet att vård nås och levereras. Patienter har fler valmöjligheter och data tillgängliga än tidigare. Med hälsobanksekosystemet kan användare säkert lagra och utbyta data med leverantörer av hälso-, livsstils-, hälso- och läkemedelsservice.

Vad är de viktigaste delarna av Healthbank?

Det finns två organisationer inom hälsobanken och de har ett symbiotiskt förhållande. Kärnlösningen är hälsobankkooperativ, där patientdata lagras på en helt säker digital plattform som patienter (medlemmar) styr. healthbank innovation AG är plattformschefen som ansvarar för att utveckla tjänster, integrering av partners, applikationer och databehandling, allt för användarnas räkning. Healthbank-kooperativet ägs av människor, medan Healthbank Innovation AG uppfyller kraven. Neutral användarsamtycke ansluter dessa organisationer.

Hur det fungerar

Fördelar med hälsobank

healthbank erbjuder användarna en lista över fördelar, inklusive att dess mynt inte är enkelt. Istället är myntet ett hälsobanklags kooperativt kapital som fungerar som en säkerhetstoken och tillgång. Finansieringen går mot en beprövad affärsmodell.

Healthbank skapade redan ett marknadsbeprövat och operativt hälso-ekosystem som är live och tokenized. Faktum är att det redan finns mer än 200 000 liveanvändare. Det faktum att hälsobankfinansieringen är för en beprövad modell ger den en stark fördel jämfört med andra liknande projekt, som fortfarande kräver ytterligare utveckling.

Dessutom bör användare och investerare uppskatta det faktum att teamet bakom healthbank består av erfarna sjukvårdspersonal, liksom regulatoriska experter och teknologer. Detta team har redan en historia av framgångsrika skalningar av digitala hälsolösningar.

HBE hälsobankmönster

HBE, token bakom healthbank, är en ERC-20-token. Aktietecknet representerar en andel av hälsobankens kooperativ. Det finns en maximal tillgång på 4 miljarder HBE, med 2,2 miljarder till salu. Detta inkluderar 5 procent av de totala tokens för privat försäljning, 3 procent för medlemsförsäljning, 17 procent för pre-ICO och 30 procent för STO. Femton procent reserveras som ett tidigt incitament för användare ombord, 5 procent för STO-avgifterna, 5 procent för teamet och 20 procent för marknadsvärde. De som innehar HBE-token får utdelningsrättigheter och en långsiktig ökning av värdet på token.

Healthbank Tokens

HBC-token är intern, vilket innebär att den endast används inom hälsobankplattformen. Inom plattformen tjänar token flera funktioner. Det kan lösas in för vårdtjänster. Användare kan ta emot token för hälsodata eller tjänster som utbyts av de enskilda användarna. Det är också möjligt att byta ut HBC-tokens mot HBE-tokens i förhållandet 1: 1. HBC-token är utformad för att ge incitament för intressenter i ekosystemet att utveckla tjänster och utbyta hälsoinformation på plattformen.

STO-försäljningsdetaljer för token

Under tokenförsäljningen kan bidrag göras i ETH, CHF och EUR. Det finns inget mjukt tak, och det hårda locket är inställt på 27,6 miljoner CHF. Om någon av de tilldelade 2,2 miljarder tokens inte är sålda kommer de att hållas kvar för framtida medlemskap. Tokenförsäljningen är redan i STO-fasen efter att ha slutfört den privata försäljningen och FINMA-godkännandet under andra kvartalet 2018 och före STO under tredje kvartalet.

Före medlemsförsäljningen kunde befintliga medlemmar köpa HBE med en rabatt på 30 procent. Rådgivare och teammedlemmar i hälsobanken kommer att få 5 procent av de totala HBE-tokens om STO lyckas. Under den offentliga pre-STO fick investerare 25 procent rabatt på HBE-tokens. Den offentliga försäljningen kommer att vara öppen i 12 veckor.

Token intäkterna delas upp i tre huvuduppgifter. Ombordklienter till den befintliga plattformen står för 37 procent av intäkterna, med hälsobank 2.0 för 45 procent och stöd för 18 procent. Av de stödjande verksamheterna är 7 procent för återbetalning av lån och eventualförpliktelser, 9 procent för backoffice och 2 procent för kundtjänst. Av intäkterna som går till hälso- och sjukvård 2.0 är 21 procent för utveckling; 9 procent för blockchain och distribuerad ledteknik; och 15 procent för dataanalys, AI och djupinlärning. Av tilldelningen ombord är 12 procent för produktion av hälsobank 1.0, 23 procent för BD och marknadsföring och 2 procent för ops excellence.

  • pre-STO körs nu och kommer att vara öppet till slutet av februari 2019
  • Main STO kommer att köras Q1 / 2019 från den 28 februari 2019 till den 31 maj 2019

hälsobankens färdplan

Färdplanen för hälsobankerna började ända tillbaka i maj 2013, då hälsobankkooperativet grundades med 35 medlemmar. I juni 2015 grundade teamet healthbank innovation AG, med lanseringen av den första plattformsutgåvan i juli 2016. Den månaden såg också alfa-utgåvan och den första B2B-kunden, lanseringen av de första mobilapplikationerna och den andra utgåvan av plattformen.

Färdplan

I september 2016 inkluderade betaversionen och den första B2B-kunden. I maj 2017 fattade hälsobanken arkitektbeslutet. I mars 2018 var det 200 000 användare.

I juni 2018 hade hälsobank plattform 2.0 på PaaS samt end-to-end-kryptering. Följande månad fanns det tre B2B-kunder live. Pre-STO körs nu och kommer att vara öppet till slutet av februari 2019, med hälsodatamarknaden redo i oktober.

Huvud-STI kommer att köras Q1 / 2019 från den 28 februari 2019 till den 31 maj 2019. I mars kommer den nya marknaden att vara klar. Efter detta kommer hälsobank att arbeta med AI.

Slutsats

healthbank är en plattform utformad för att fungera som ett nav för hälsorelaterad data. Plattformen kommer att leverera integritet och möjligheten att lagra och tjäna pengar på data, samtidigt som de följer reglerna. Plattformen har redan 200 000 användare, vilket indikerar en framgångsrik produkt istället för en som fortfarande behöver full utveckling.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me