Fysisk ICO: Decentraliseret markedsføringsdatamarked

Fysisk ICO

Fysisk er et decentraliseret marked for placeringsdata. Projektet er kodefuldstændigt og markedsfører allerede indsamlede data, såsom fodtrafik og butiksbesøg hos sine kunder. Virksomheden estimerer, at den sælger over 15 milliarder datapunkter hver måned.

“Fysical giver dataleverandører mulighed for at dele og tjene penge på deres placeringsdata, samtidig med at de opretholder gennemsigtighed, ejerskab og kontrol,” ifølge udviklingsteamet. “Samtidig giver Fysical datakøbere den optimale måde at få adgang til og validere data og dets kilder.”

Markedet tokes via Fysicals FYS-token. Selvom ERC20-token endnu ikke er live, forventes et første tokensalg til midten af ​​juni. Prisen på poletten er knyttet til en fast Ethereum-pris.

Fysisk ICO

Hvordan adskiller det sig fra centraliserede dataudvekslinger?

Fysical fastholder, at aktuelle geografiske data opbevares af centraliserede udbydere, der opkræver høje priser for at indsamle data på en ineffektiv måde. Disse centraliserede udbydere mangler også gennemsigtighed i, hvordan data faktisk indsamles og distribueres. Fysicals blockchain-system udnytter de iboende styrker ved blockchain-teknologi, når det kommer til parallel behandling og informationsdistribution for at gøre markedet for placeringsdata mere demokratisk og bedre til sit overordnede job.

Fysical hævder også, at dets blockchain-netværk demokratiserer selve produktionen af ​​placeringsdata. Fordi adgangsbarrierer reduceres betydeligt ved tilstedeværelsen af ​​et let tilgængeligt blockchain-system, kan dataudbydere på lavt niveau uploade deres proprietære data og shoppe rundt på det åbne marked uden at skulle gå gennem et stort konglomerat. I det væsentlige elimineres stordriftsfordelene, der i øjeblikket dominerer geospatiale lokaliseringsdata, ved at give hver dataudbyder et lige sted på blockchain med hensyn til klientadgang. På samme måde kan klienter vælge fra de leverede data i stedet for at betale for store pakker med muligvis irrelevante data. Denne databuffet gør det muligt at skræddersy brugerdefinerede pakker fra klientsiden i stedet for bulkpakket af selve dataudbyderen.

Anvendelser

Hvorfor er placeringsdata værdifulde?

Lokationsdata fungerer som et smøremiddel til forretningsdrift og strategiske marketingkampagner, så de besidder værdi på flere forskellige niveauer. Hårde data om fodtrafik eller kundeadfærd kan bruges til at justere driftspræstationen. For eksempel, hvis placeringsdataene ser ud til at vise tung fodgængertrafik i løbet af aftenen, kan det være fornuftigt at holde en virksomhed synlig for den fodtrafik åben senere end normalt.

Fysiske data

Det kan også bruges til at oprette målrettede marketingkampagner. Hvis placeringsdataene fra et givet område ser ud til at vise en præference for et bestemt produkt eller en bestemt tjeneste, er det fornuftigt at tilbyde det produkt eller den service et eller andet sted i den generelle nærhed. Placeringsdata sætter i det væsentlige et digitalt ansigt på demografiske data for at vise, hvordan potentielle kunder interagerer med markedet i realtid. Lokationsdata har også potentielle applikationer i den autonome køretøjsindustri. Autonome køretøjer er afhængige af store mængder lokationsdata for at justere køretøjets ydeevne og faktiske kørsel. Dette kan omfatte vejforhold, trafikmønstre, trafiksignaler og mere.

Hvordan virker det?

Fysicals FYS-tokens fungerer som et værktøj til at flytte data rundt på blockchain og giver et udvekslingsmiddel for både købere og sælgere. Poletterne udveksles via atomombytninger, som er en modificeret form for smart kontrakt, der enten fuldt ud udføres eller afbrydes fuldstændigt, afhængigt af de betingelser, der er fastsat af de potentielle købere og sælgere.

”Brugen af ​​FYS-tokens giver også adskillige fordele i forhold til de traditionelle metoder til udveksling af data; nogle eksempler inkluderer: verificerbare revisionsspor i form af faktiske registreringer af transaktioner, pålidelige markedsdeltageres omdømme, realtidshandel med data, en global markedstakst for lokaliseringsdata for at muliggøre effektiv international datahandel og incitamenter for dataleverandører, der er ofte også date køberne på Fysical, ”sagde holdet i Fysicals hvidbog.

Hvordan det virker

Hvordan fungerer børsen på tværs af nationale grænser?

Placeringsdata har, på trods af deres nødvendigvis lokale fokus, værdi på en international skala. Det kan være nyttigt for en multinational virksomhed at lære, hvad dens potentielle forbrugere lige har på den anden side af kloden, før de bygger en ny fabrik i regionen eller frigiver en målrettet marketingkampagne. Traditionelt involverede køb af data på tværs af nationale grænser udveksling af data sammen med oprindelige valutaer. Som med enhver transaktion på tværs af land var disse datatransaktioner underlagt valutakurser og potentiel glidning. Med lave margener for data, der muligvis ikke viser sig at være nyttige til generering af overskud, er det vigtigt at holde de samlede omkostninger ved data så lave som muligt.

”For første gang vil værdien af ​​placeringsdata blive udtrykt som et hjælpeprogram med en værdi, der udelukkende bestemmes af de frie markedsforhold for lokationsdatahandlen,” sagde udviklerne. “Ved at bruge FYS-token til at købe data udtrykker internationale virksomheder handelsbetingelser i identiske vilkår og muliggør transaktioner, der ellers muligvis ikke havde fundet sted.”

For at illustrere tilbød holdet eksemplet med en amerikansk virksomhed, der ønsker at købe et datasæt i amerikanske dollars den ene dag og sælge det i Yuan den næste. Marginaloverskuddet for det datasæt kan let gå tabt ved konvertering af amerikanske dollars til Yuan.

Risikoen forstærkes af den voksende tilstedeværelse af det såkaldte Internet of Things, hvor maskiner udfører datatransaktioner indbyrdes uden menneskelig input – og potentielt uden hensyntagen til meget menneskelige bekymringer, som fortjenstmargener.

”Regnskabsmæssig behandling af denne risiko bliver vigtigere, når maskiner og automatiserede systemer begynder at købe placeringsdatasæt,” forklarede holdet. “Det vil sige, ved at udtrykke handler i samme valuta findes der ikke valutakursrisiko, og maskiner og autonome agenter kan frit købe data til den globale kurs, når de har brug for det.”

Hvor mange dataudbydere har markedet?

Fra juni 2018 kan Fysical prale af mere end 1.000 separate dataudbydere. De mere end 15 milliarder datapunkter, der indsamles hver måned, købes af en pool på omkring 20 købere.

Som et eksempel på den slags levende data, der kan indsamles og købes, gennemførte Fysical en fodtrafikundersøgelse af november 2017 Blockchain Expo Nordamerika-begivenheden i Santa Clara, Californien. Resultaterne af denne casestudie er tilgængelige på Fysical-webstedet som et eksempel på den slags data, som udvekslingsbrugere kan købe eller levere.

Token Salg

Fysical har endnu ikke afholdt sit tokensalg, der er planlagt til 16. – 21. juni. Under salget planlægger holdet at sælge ca. 40 procent af den samlede levering af 1 milliard ERC20-tokens med en hastighed på 1 ETH for hver 18.888 FYS-tokens. ETH-prisen er i dette tilfælde bundet til $ 850.

Hvem er holdet bag fysisk?

Administrerende direktør og medstifter af Fysical er Ben Smith. Smith er bosat i Singapore, Fysicals hjemmebase, og arbejdede tidligere med SunGard Financial Systems. Virksomhedens teknologichef og medstifter er John Livingston Foley III. Foley tjente tidligere hos Zoom Telephonics og TimeTrade Systems Inc..

Hvor kan jeg lære mere?

Du kan besøge Fysical-webstedet her.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me