Foton Bank ICO: Decentraliseret virtuel bankøkosystem

Foton Bank

FOTON markedsfører sig selv som fremtidens økonomiske økosystem. Dette decentrale virtuelle kryptobankøkosystem leverer øjeblikkelige betalinger via blockchain-teknologi og kontaktløse betalinger.

FOTON leverer et revolutionerende tilbud i bankbranchen, da det er og designet til at arbejde med transaktioner med flere valutaer. FOTON har også et indbygget udvekslingssystem for kryptovaluta og fiat-valuta samt øjeblikkelige kontaktløse betalinger over hele verden for varer og tjenester.

Foton Bank

Der er ikke behov for FOTON at stole på formidlere, da projektet har sit eget interbankøkosystem og kryptovalutaudveksling. Let intern blockchain-teknologi, der kombinerer kundeserviceprocesser med økonomi, styrker disse funktioner. FOTON tilbyder et simpelt, forståeligt kryptokurverktøj, der leverer sikre transaktioner takket være smarte kontrakter og minimale gebyrer. Det interne økosystem gør det muligt for FOTON at administrere og etablere sociale og finansielle institutioner via sit decentrale register.

Hvordan sammenlignes FOTONs økonomiske model med eksisterende modeller?

I øjeblikket kan klienter ikke oprette forbindelse direkte til kryptobanker. I stedet skal de passere kryptovalutaudvekslinger, som typisk opkræver et gebyr på 0,2 procent af betalingsmetoden. betalingssystemet, der opkræver en provision på 2 til 4 procent; og banken, der opkræver en lignende provision.

Ved hjælp af smarte kontrakter lader FOTON klienter arbejde direkte med deres valgte kryptobank, som kun opkræver ca. 0,5 procent af betalingsbeløbet. Dette direkte forhold giver mulighed for besparelser på over 8,7 procent på transaktioner og provisioner. De smarte kontrakter opkræver kun ca. 0,5 procent for transaktioner med kryptobanker og ca. 0,1 procent for kryptokurrencyudvekslinger.

Om FotonBank

For bedre at visualisere dette tilbyder FOTON en vurdering af de typiske gebyrer, der betales i det nuværende system sammenlignet med dets system. I det nuværende system er kun omkring 91,65 procent af en betaling produktiv takket være et 0,2 procent kryptobørsgebyr, et 2,4 procent bankgebyr, et 0,5 procent bankgebyr og en 2,4 procent betalingssystemkommission. Derimod tillader FOTON-økosystemet 99,4 procent produktivitet med hensyn til betalinger, da der kun er et 0,5 procent kryptobankgebyr og et 0,1 procent kryptobørsgebyr.

Samlet set fører manglen på formidlere i FOTON-platformen til besparelser på 7,75 procent. Inden for kryptokurrencymarkedet kan dette oversættes til over 36 milliarder dollars hvert år.

Hvorfor betyder det noget, at FOTON er decentraliseret??

FOTON tilbyder et decentralt alternativ til centraliserede bank- og betalingssystemer. Beslutningen om at blive decentraliseret var en særlig vigtig beslutning for platformen. Mens centraliserede platforme involverer mæglere, der mangler gennemsigtighed og har høje provisioner for tilknyttede virksomheder og forhandlere, leverer en decentral platform et økosystem med gennemsigtighed og automatisering. Dette er muligt takket være speciel ingeniørteknologi, der bruger smarte kontrakter for at sikre fair aftaler og forbinde mæglere.

Decentraliseret

Provisionerne er også meget lavere med decentrale platforme end centraliserede. Mens så meget som 10 procent af det typiske budget kan bruges på et centraliseret finansielt system, opkræver FOTON i gennemsnit 0,5 procent for tilbud, nogle gange endnu lavere for kapitalforvaltning og fair handel. Der er også høje omkostninger forbundet med brug af centraliserede betalings- og finansielle systemer, herunder til regnskab, tjenester og ledelse. Derimod har det decentrale FOTON-økosystem gratis finansielle tjenester, der er klar til brug, og det er gratis at nyde partnerkommunikation.

Endelig er centraliserede systemer ikke skalerbare, og på grund af deres forældede natur har de svært ved at tilpasse sig nye teknologiske løsninger og har ikke anonymitet til transaktioner. Derimod leverer decentrale platforme som FOTON anonymitet via crypto-fiat-betalingsoperationer og er meget skalerbare, hvilket giver mulighed for globale forbindelser.

Hvilke funktioner tilbyder FOTON interessenter?

Hver FOTON-interessent nyder øjeblikkelig overførsel af midler uden nogen begrænsninger og et overførselsgebyr på kun 0,5 procent. Interessenter har også den højeste skalerbarhed og pålidelighed, ingen skjulte gebyrer, muligheden for at finde lån til juridiske enheder og privatpersoner og de bedste priser for øjeblikkelig køb eller udveksling af kryptokurrency, inklusive med fiat. Da FOTON har sin egen kryptovaluta, er det muligt at trække eller udveksle kryptokurrency mod et gebyr på kun 0 til 0,1 procent.

FOTON har også sit eget interbank finansielle kanalsystem, der er analog med SWIFT, brugen af ​​deponering til at holde og spore penge, sine egne pengeautomater med kryptovaluta, integration med nuværende pengeautomater og en online robo-rådgiver, der kan hjælpe klienter med at købe eller sælge kryptovaluta til forbedrede priser. Investeringsfonden hjælper med implementering af projekter og minedrift.

Hvilke funktioner tilbyder FOTON privatpersoner?

Privatpersoner kan drage fordel af FOTONs øjeblikkelige betalinger, der er baseret på smarte kontrakter, ved hjælp af kryptokurrency til at betale for enhver service uden behov for at trække penge. Der vil være kontaktløse betalingsmetoder via mobile enheder, der bruger NFC-teknologi. Enkeltpersoner vil også kunne bruge NFC til NFC-kryptokursudveksling, gode indlånsrenter og et veludviklet loyalitetssystem, der inkluderer cashback og bonusser til operationer. Appen er også autonom, da du kan bruge den over hele verden, selv når du ikke har mobilt internet.

Hvilke funktioner tilbyder FOTON juridiske enheder?

Juridiske enheder vil sætte pris på muligheden for at købe kryptokurrency ikke til kontanter til gode priser, lønprojekter og kontantudtag over hele verden. De vil også sætte pris på muligheden for lovligt at investere virksomhedsmidler i forskellige kryptokurrencyprojekter, deltage i ICO’er og købe tokens.

MVP-app

Hvad skal du vide om FTN-tokenet?

Pre-ICO er allerede begyndt. For token-salget er der en soft cap på $ 12 millioner og en hard cap på $ 28 millioner. Af de samlede tokens tildeles 70 procent til token-salget, 15 procent til marketing og loyalitetsprogrammet, 8 procent til stiftere og ledelse, 4 procent til marketingfirmaets kampagne og 3 procent til partnere og rådgivere.

FTN-token bruges inden for FOTON-økosystemet, og 0,5 procent af hver transaktion, der bruger FTN-tokens, bliver brændt som brændstof. FOTON udsteder ikke nogen FTN-tokens efter ICO, hvilket betyder at køb af tokens under ICO er den eneste måde at garantere, at du kan købe FTN til en fast pris og bruge det til afregninger. De, der ikke køber FTN under ICO og ønsker at bruge FOTON-funktioner hos slutbanker, skal købe FTN-tokens fra tokenholdere. Tokenet bør være opført på børser efter ICO.

Konklusion

FOTON sigter mod at give verden sin første decentrale kryptobankingsplatform til udveksling, betaling med og administration af kryptoaktiver. Platformen er tilgængelig til mobile enheder og bygget ved hjælp af blockchain-teknologi, herunder smarte kontrakter.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me