Fastighetsmynt ICO: Blockchain-baserad fastighetsplattform

Propertycoin-guide

Med Fastighetsmynt, investerare kan använda blockchain för att äga en fastighetsportfölj som hanteras professionellt. Med detta mynt kan kryptoinvesterare nu dra nytta av “fix-and-flip” -typer av fastighetsinvesteringar. Fastighetstillgångar i USA stöder myntet, och säkerhetstoken sker i enlighet med United States Securities and Exchange Commission’s föreskrifter D samt föreskrifter S på andra platser. Portföljstödet Property Coin hanteras professionellt med Apertures egen teknikplattform. Denna diversifierade portfölj inkluderar lån och fastigheter.

Propertycoin-guide

Vem är bländare?

Öppning, teamet bakom Property Coin, är ett företag baserat i Kalifornien med fokus på fastighetsinvesteringar och teknik. Den fokuserar specifikt på att förvärva, rehabilitera och avyttra nödställda bostadsfastigheter samt skriva lån till små investerare med en liknande strategi.

Öppning

Upplevelsen av Aperture kommer att gynna dem som innehar fastighetsmynt. Teammedlemmarna har varit en del av uppskattningsvis mer än 150 miljarder dollar i nedläggningar för fastighetsfinansieringstransaktioner. De har också uppstått uppskattningsvis mer än 10 miljarder dollar i hypotekslån, vänt över 3000 fastigheter och skapat egen teknik för investeringsbanker som är bland de största i världen. För att ytterligare bevisa sin meritlista och erfarenhet, överväga att de hittills har producerat en oavlönad intern avkastning (IRR) på mer än 50 procent på sina investeringar.

Vad är några viktiga fördelar med fastighetsmynt??

Den kanske största fördelen med Property Coin är att investerare kan dra nytta av en kryptovaluta som förvaltas av en etablerad institution och stöds av verkliga tillgångar. Tillgångarna som stöder myntet använder fastighetsteknik som drivs av datavetenskap. Detta mynt låter också bidragsgivare utnyttja erfarenheten av att investera yrkesverksamma från fastigheter och Wall Street.

Fördelar

Hur förändrar fastighetsmynt tillgängligheten för fix-and-flip-strategier?

Före Property Coin kunde bara de som var extremt rika investera i fix-and-flip-strategier genom så kallade “country club” -avtal. Teamet känner inte till något annat sätt för investerare att göra en investering i en tekniskt driven och institutionaliserad fix-and-flip-investering i stor skala, vare sig i USA eller utomlands. Property Coin kommer att ändra detta via sin kryptovaluta som backas upp av fastighetslån och tillgångar och är fullständigt reglerad. Dessutom kommer investerare att kunna njuta av de vinster som Apertures nuvarande tekniska och operativa plattform ger.

Hur skiljer sig fastighetsmynt från andra fastighetspoletter?

Fastighetsmynt skiljer sig från andra fastighetstoken och tillgångsstödda tokens på tre viktiga sätt: transparens, produkt och erfarenhet. Till skillnad från andra tillgångsstödda tokens kan investerare se bevis på att tokens stöds av tillgångar via månatliga rapporter som kommer att publiceras på webbplatsen. Dessa rapporter kommer att innehålla konton för materiella tillgångar som innehavare av fastighetsmynt har, vilket ger transparens. När det gäller produkten är det den enda ICO, som teamet vet, som erbjuder chansen att engagera sig i bostadsfastigheter i USA via en professionellt förvaltad och diversifierad investering. Slutligen har företaget redan erfarenhet, inklusive verksamheten som helhet, varje enskild teammedlem och den teknik det kommer att använda för att göra investeringar.

Fastighet före & amp; Efteråt

Vad kommer fastighetsmynt att göra med ICO-fonder?

Aperture kommer att använda hela 100 procent av intäkterna från Property Coin ICO för att slutföra fastighetslån och fastighetstransaktioner genom den inköpande enheten. Aperture kommer att återinvestera hela intäkterna i nya investeringar relaterade till fastigheter. Målet är att skapa en naturlig uppskattning av priset för myntinnehavarna. Aperture planerar att samla upp så mycket som 50 miljoner dollar för investeringar i lån och fastigheter, särskilt de investeringar som det proprietära verktyget redan identifierat och utvärderat. Det verktyget kommer att arbeta tillsammans med det erfarna teamet för att få ut det mesta av teknik- och branschupplevelsen.

Fungerar bländarsystemet?

De som investerar i fastighetsmynt bör få lite förtroende från Apertures starka resultat. Förutom de siffror som nämnts ovan har det testat dessa metoder sedan 2016 med verkliga investeringar i fastigheter med eget kapital. Det har endast valt de översta 0,2 procenten av investeringsmöjligheterna och avvisar de återstående 99,8 procenten. Det ledde till den tidigare nämnda räntan på mer än 50 procent för obelagda IRR på investeringar. Eftersom Aperture kommer att fortsätta använda samma strategier och metod för investeringar gjorda med ICO-medel för Property Coin, bör liknande resultat fortsätta.

Vilka är fördelarna med att inneha fastighetsmyntpoletter?

Alla som innehar ett fastighetsmynt-token, PCX, kommer att ha en bråkdel av tillgångarna inom inköpsenheten för inköpsmynt. Dessutom har myntinnehavare rätt till hälften av nettovinsten från dessa lån och fastighetsinvesteringar. Eftersom Aperture kommer att återinvestera en annan stor del av vinsten, bör myntet uppleva en naturlig uppskattning.

ICO-jämförelse

Vad annat bör du veta om myntpoletter för fastigheter?

Totalt kommer det att finnas 21 miljoner fastighetsmynt, med endast 1 miljon godkända för försäljning under den första försäljningen. Resten av mynten kommer att förvaras och sedan säljas i framtida försäljning. Detta är ett unikt tillvägagångssätt, men teamet känner att det är vettigt. Investerare bör komma ihåg att de osålda mynten inte kommer att skada värdet på sina egna, eftersom ingen har dessa tokens, så de har inga rättigheter till vinst.

Inledningsvis kommer priset på fastighetsmynt att vara cirka 50 dollar. Teamet hoppas att detta initiala pris kan minska risken för att folk köper tokens under ICO och sedan dumpar dem omedelbart. Under försäljningen accepterar den USD och motsvarande belopp av BTC eller ETH. Amerikanska investerare har ett lägsta bidrag motsvarande $ 1000 USD, vilket sänks till $ 100 för icke-amerikanska investerare..

Även om det lägsta bidraget verkligen är högre än många andra ICO, anser Aperture att det är nödvändigt på grund av den typ av investeringar som görs. Teamet påpekar också att liknande plattformar vanligtvis kräver investeringar på minst $ 2000, om inte $ 5000.

Slutsats

Property Coin visar de många användningsområdena för kryptovalutavärlden och borde vara ett bra sätt för dem med intresse för fastigheter men ingen erfarenhet att engagera sig. Planen borde verkligen ge allmänheten möjligheten till fix-and-flip-investeringar. På grund av sin erfarenhet och det faktum att den redan har använt samma metod kan detta vara ett projekt att titta på.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me