FarmaTrust ICO: wereldwijd volgsysteem voor de farmaceutische industrie

Farmatrust ICO

FarmaTrust wil een revolutie teweegbrengen in de farmaceutische industrie door trackinginformatie te verstrekken via de blockchain. De volledig functionele methode biedt veiligheid aan iedereen die bij de geneeskunde betrokken is, inclusief het publiek, farmaceutische bedrijven, regelgevende instanties en regeringen, door te bevestigen dat er geen namaakgeneesmiddelen in de toeleveringsketen terechtkomen.

Farmatrust

Met hulp van de blockchain en kunstmatige intelligentie hoopt FarmaTrust meer te doen dan alleen namaakmedicijnen wegwerken. Het team hoopt ook automatische audits en automatische betalingen te bieden en de naleving van de regelgeving te automatiseren. Dit zal de efficiëntie en transparantie binnen de toeleveringsketen verbeteren. Een van de doelen is de “just in time” levering van de medicijnen, wat zal leiden tot een gelijkmatige distributie wereldwijd in gebieden die het nodig hebben, waardoor prijspieken worden voorkomen. Het systeem kan ook frauduleuze retourzendingen en verspilling via verlopen medicijnen voorkomen. Over het algemeen is het systeem onveranderlijk, gecodeerd, veilig en veilig.

Waarom is FarmaTrust nodig??

FarmaTrust wil een oplossing bieden voor tal van problemen waarmee de farmaceutische industrie momenteel kampt. De farmaceutische industrie wordt elk jaar geschat op $ 1,3 biljoen, met een supply chain-mechanisme op $ 80 miljard en de namaakgeneesmiddelenindustrie op $ 200 miljard. Nu er jaarlijks zoveel geld door de industrie stroomt, worden beschermingen zoals die door FarmaTrust worden geboden, noodzakelijk. FarmaTrust zal ook het risico op nepmedicijnen verminderen, iets waardoor momenteel jaarlijks tussen de 50.000 en een miljoen mensen overlijden.

Wat zijn enkele belangrijke kenmerken van FarmaTrust?

FarmaTrust is een efficiënt systeem dat kan functioneren met uw oude software en hardware, waardoor het voor farmaceutische bedrijven veel gemakkelijker wordt om ermee aan de slag te gaan. Het is ook een toekomstbestendig schaalbaar systeem en wereldwijd beschikbaar. Het systeem houdt rekening met internationale regelgeving en voldoet hieraan. Het biedt ook gegevensbeveiliging voor zowel het publiek als bedrijven.

Kenmerken

Mongools overheidspartnerschap

In februari, FarmaTrust en de Mongoolse regering een partnerschap getekend. Ze zullen een project uitvoeren dat een jaar duurt om het maken en verspreiden van namaakmedicijnen te voorkomen. Het project strekt zich uit tot zowel niet-gouvernementele als overheidsinstanties in het land. De CEO van FarmaTrust legde uit dat de multinationale samenwerking opkomende technologieën zoals de blockchain combineert om de supply chain in de farmaceutische industrie te beveiligen en te optimaliseren..

Mongolië partnerschap

Partnerschap met de Mongoolse regering, afbeelding van Coinpedia.

Het team ziet Mongolië als een uitstekende plek om te beginnen, aangezien het slechts 3 miljoen inwoners telt. Door deze omvang kan het team meteen beginnen met het volgen en implementeren van nationaal. Tegelijkertijd maakt de ligging van Mongolië tussen twee landen met een geschiedenis van problemen in verband met namaakgeneesmiddelen (Rusland en China) het een nog betere locatie.

Dit wordt een uitstekende testrun voor FarmaTrust om te bewijzen dat de technologie werkt zoals gepland en dat het project haalbaar is, wat het ook zou moeten zijn. Dankzij de samenwerking met Mongolië kan FarmaTrust ook bepalen welke aanpassingen het moet maken voordat het gaat werken om zijn technologie wereldwijd uit te breiden..

Wat zeggen experts over FarmaTrust?

Experts zijn erg onder de indruk van FarmaTrust en tal van bedrijven hebben het in 2018 tot een toptechnologiebedrijf uitgeroepen. The Next Web omvatte het gebruik van kunstmatige intelligentie door FarmaTrust op de lijst met technische trends om dit jaar in de gaten te houden en erop te wijzen dat deze oplossing jaarlijks meer dan 125.000 levens kan redden, alleen al in Afrika. Hackernoon nam FarmaTrust op in de lijst van 11 blockchain-startups om in de gaten te houden in 2018, daarbij verwijzend naar het potentieel om elk jaar miljoenen levens te redden.

Yahoo ook inbegrepen FarmaTrust op de lijst van drie startups die blockchain-technologie gebruiken om levens te verbeteren, waarbij alle voordelen worden aangeprezen. LinkedIn heeft ook heeft een artikel gepubliceerd FarmaTrust prijzen als een perfecte use case voor de blockchain in de zorg. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de lof die FarmaTrust al heeft ontvangen.

Wat heeft FarmaTrust tot nu toe bereikt?

De reis van FarmaTrust begon in 2016, toen het team het probleem van namaakgeneesmiddelen identificeerde, de farmaceutische markt onderzocht en dieper onderzoek naar het probleem deed. Tegen het einde van het tweede kwartaal had het team onderzoek gedaan naar de blockchain, hoe deze werkt en beschikbare platforms om de beste te vinden. Tijdens het derde kwartaal hebben ze blockchain-ingenieurs gevonden, de onderzoekscode uitgevoerd en projectdetails gladgestreken. Tegen het einde van het vierde kwartaal hadden ze de eerste versie ontwikkeld met full stack-ontwikkelaars aan boord en hadden ze het ontwerp en de architectuur vastgesteld.

2017 omvatte evenveel mijlpalen, waaronder het toevoegen van kunstmatige intelligentie en machine learning en het maken en demonstreren van het werkende prototype in het eerste kwartaal. In het tweede kwartaal hebben ze het managementteam uitgebreid, de teamstructuur aangepast, nieuwe IT-leden toegevoegd en financieringsmogelijkheden onderzocht. In het derde kwartaal werden de adviseurs gezocht en benoemd, de eerste versies van de whitepaper voltooid, de productdefinitie uitgebreid en de MVP gedemonstreerd aan geïnteresseerden. Het jaar werd afgesloten met een privévoorverkoop in het vierde kwartaal.

Hoe ziet de toekomstige roadmap eruit?

Tegen het einde van het eerste kwartaal van 2018 zal FarmaTrust de blockchain-MVP hebben verlengd, de tests op snelheid en schaal hebben voltooid, de productbeschrijving hebben uitgebreid, de web-app hebben gemaakt en de MVP hebben gedemonstreerd. Het token-distributiegebeurtenis vindt ook dit kwartaal plaats. In het tweede kwartaal zal het team de marketing- en operationele strategie implementeren, de analyseservice en AI bouwen, een regelgevingsrapportagemodule creëren en alfa- en bètatests uitvoeren, naast de lancering van de mobiele en portemonnee-apps..

Routekaart

Het derde kwartaal zal net zo druk zijn: publiceren in de App Store en Google Play, verbetering van de pakkettracker-API, ontwikkeling van de API-lagen plus documentatie en ontwikkeling van de engine voor zakelijke evenementen. Het team zal ook de deep learning-machine uitbreiden en microservices blijven ontwikkelen.

Het vierde kwartaal omvat de voortzetting van de opbouw van het API-ecosysteem, de ontwikkeling van interoperabiliteitsnormen en protocollen voor de dynamische gegevensuitwisseling en de bouw van een abstractielaag plus connectoren voor meerdere blockchains. Het team zal ook kunstmatige intelligentie en data gebruiken en mobiele apps toevoegen.

De plannen lopen door tot in 2019, met als belangrijkste doel de implementatie van mobiele apps van klanten voor apotheken, eindgebruikers en douane. Het tweede kwartaal zal de productierelease van Zoi zien.

Gevolgtrekking

Met een reeds ontwikkeld werkend product is FarmaTrust gepositioneerd om een ​​belangrijke aanwinst te zijn voor mensen en bedrijven over de hele wereld. Het gebruik van tracking en de blockchain om geneesmiddelen te verifiëren, zou met succes namaakgeneesmiddelen moeten vangen en het risico dat deze de consument bereiken drastisch verminderen. Met de aanvullende diensten, zoals geautomatiseerde audits, biedt FarmaTrust waarschijnlijk voordelen voor alle betrokken partijen.

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me