EtherInc ICO: Blockchain til decentraliserede organisationer

eINC

EtherInc er en gaffel på Ethereum blockchain-platformen. EtherInc (forkortet eInc) har stort set de samme ambitioner som sin mere berømte fætter og i sidste ende håber at være en platform for decentrale applikationer og organisationer. Imidlertid adskiller eInc sig fra Ethereum på flere vigtige måder. Udviklerne understreger, at eInc’s fork var nødvendig for at fremskynde udviklingsplaner, give sikkerhed for små decentrale applikationer og forbedre interoperabilitet mellem decentrale applikationer.

eINC

“EtherInc gør dette ved at opbygge det, der i det væsentlige er det ultimative abstrakte fundamentlag: en blockchain med et indbygget Turing-komplet programmeringssprog, der gør det muligt for enhver at skrive smarte kontrakter og decentrale applikationer, hvor de kan skabe deres egne vilkårlige regler for ejerskab, transaktionsformater og tilstandsovergangsfunktioner, ”

sagde udviklerne i deres hvidbog.

Hvad er et Turing-komplet programmeringssprog?

En Turing-maskine er en teoretisk maskine, der kan læse en båndlængde og fortolke symboler i henhold til et sæt regler, og et Turing-komplet sprog er et sprog, der kan udføres på en sådan maskine. Det kan virke ret abstrakt, men næsten alle programmeringssprog er Turing komplette. Undtagelserne er få og langt imellem og har ekstremt begrænsede anvendelsestilfælde. EtherInc foreslår at kode et Turing-komplet sprog direkte i selve EtherInc-blockchain uden behov for et eksternt program eller sprog.

Som alle facetter af EtherInc er dette beregnet til at bane vejen for fremtidig udvikling og brug af platformen som et levende åndedrætsværktøj til den næste iteration af internettet.

Hvordan adskiller EtherInc sig fra Ethereum?

Nitty-gritty af EtherInc versus Ethereum kommer ned til logistik. EtherInc, der begyndte livet som en decentral applikation inden for Ethereum-blockchain, hævder, at Ethereum lider af lave transaktionshastigheder og høje gaspriser. Dette er et problem i selve Ethereum-blockchain, og det er derfor potentielt et problem for enhver decentral applikation, der fungerer på Ethereum-blockchain.

EtherInc kiggede på muligheden for at bruge eksisterende gafler og sammenlignende projekter, som Ethereum Classic og NEO, til sin decentrale anvendelse, før de besluttede, at den bedste løsning var en helt ny gaffel af Ethereum. Dette skyldtes til dels behovet for decentralisering, som projekterer som NEO ofrer til fordel for en proof-of-stake konsensusmekanisme.

Den egentlige EtherInc-gaffel reducerede Ethereums blokeringstid fra 15 sekunder til seks sekunder; øgede netværkshastighed, transaktionshastighed og minerbelønninger med 250 procent; fjernet den såkaldte onkelbelønning; og skabte en endelig forsyning til minearbejdende mønter.

Hvordan virker det?

At være en gaffel af Ethereum har EtherInc stort set den samme generelle protokol. Faktisk er decentrale applikationer bygget på EtherInc krydskompatible med applikationer på Ethereum og omvendt. Hjertet i systemet er eInc dApp, der opretter en smart kontrakt for hver nye organisation, der slutter sig til blockchain. Arbejdsprocesser er organiseret efter forslag. Afsendelse af ETI involverer for eksempel oprettelsen af ​​et forslag på blockchain, som derefter udløses for at overføre den ønskede mængde ETI. Så er der begrebet karakterer, der spænder fra lønklasse 1 til lønklasse 10.000. Karakterniveauer under 1.000 nyder øgede forslagsrettigheder, hvilket skaber et hierarki inden for de 17 forskellige slags forslag, der er mulige i en EtherInc-smart kontrakt.

Selve forslagene kan opdeles i to brede kategorier – afstemningsforslag og karakterforslag. Stemmeforslag kan udføres ved at stemme om et forslag og opnå simpelt flertal i beslutningsdygtigheden. Karakterforslag kan kun bestå af et forslag af højere karakter. Dette hjælper med at differentiere de interne opgaver, der er tilgængelige på blockchain i henhold til EtherInc’s styringsprotokol.

Hvem er holdet bag EtherInc?

EtherInc’s administrerende direktør er Tarun Malik. Malik beskrives som en “seriel iværksætter” på EtherInc-webstedet. Han har tidligere været hos PwC, Johnson & Johnson, SwissRe og BioGen. Virksomhedens teknologichef er Suryansh Kansh, der grundlagde den indiske platform for sociale medier Piplity og senere PipCity, Indiens svar på Yelp.

Hold

ETI-tokensalg

EtherInc er ikke i øjeblikket noteret på populære prisplatforme som CoinMarketCap. Et planlagt salg er planlagt til 15. juli, knyttet til en Ethereum-pris på $ 700. Der findes 1 milliard ETI-mønter, og token-salget sigter mod at distribuere 45,11 procent af dem.

ETI

Hvad er der næste på køreplanen?

Efter EtherIncs møntsalg i juli planlægger virksomheden at begynde at nærme sig børser i 3. kvartal af 2018. Samtidig vil tegnebogudbydere blive søgt til at levere lager til ETI, og partnere vil blive søgt efter virksomhedens nye blockchain. EtherInc-markedet for decentraliserede applikationer vil blive lanceret ved udgangen af ​​året. Tidligt i 2019 planlægger ETI at starte sin diplomatifase og sikre, at ETI kan operere i forskellige lande rundt om i verden. I midten af ​​2019 starter EtherInc sin eIncNS Name Service og startregistreringsfond.

Konklusion

EtherInc er et forsøg på at udjævne nogle af uregelmæssighederne på Ethereum-blockchain, især når det kommer til udvikling af nye decentrale applikationer. Dette er et stort og bevægeligt mål, men det skærer til hjertet af Ethereum-systemet. Som en platform har Ethereum – og i forlængelse heraf EtherInc – meget løfte om fremtidig vækst. Meget som det ville have været umuligt at forudsige Facebook og Twitter af tilstanden på Internettet i begyndelsen af ​​1990’erne, er det ligeledes umuligt at forudsige, hvilke nye og innovative decentrale applikationer der kommer fra Ethereum, EtherInc og lignende platforme. EtherInc afdækker sine væddemål så at sige ved at tilbyde kompatibilitet med Ethereum-decentrale applikationer, samtidig med at det giver et helt separat udviklingsmiljø. Da der allerede er flere Ethereum-gafler, er det svært at sige nøjagtigt, hvor EtherInc vil passe i det fremtidige hierarki. Som sædvanligt for platformmønter vil det ultimative bevis være i udviklingspudding. Som sådan hænger projektet stort set på livskraften og størrelsen af ​​dets samfund.

Du kan besøge EtherIncs websted her og se hvidbogen her.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me