Eligma ICO: AI-gedreven en blockchain-gebaseerd cognitief handelsplatform

Eligma is een cognitief handelsplatform aangedreven door kunstmatige intelligentie en gebaseerd op de blockchain. Nu de voorverkoop en crowdsale op het punt staan ​​te beginnen, is dit het ideale moment om meer te weten te komen over het platform waarmee gebruikers producten kunnen ontdekken, kopen, volgen en doorverkopen.

Eligma-website

Er zijn zeker tal van andere handelsplatforms online, waaronder een aantal die gebaseerd zijn op de blockchain. Eligma onderscheidt zich echter door “één plek” te bieden waarvan gebruikers kunnen profiteren om meerdere functies uit te voeren. Deze omvatten winkelen in alle online winkels over de hele wereld, het ideale moment leren om hun huishoudelijke artikelen te verkopen en de waarde van die artikelen controleren. Bovendien zal Eligma opvallen met zijn volledig gedecentraliseerde loyaliteitsprogramma dat elk huis aanmoedigt om een ​​bedrijf te worden. Een van de slogan is zelfs: “Elk huishouden is een bedrijf.”

Welke functies biedt Eligma?

Om alle bovenstaande doelen te bereiken, heeft Eligma meerdere functies waarvan gebruikers kunnen profiteren. Het zorgt voor de ontdekking van wereldwijde producten met een uniform winkelaccount, digitale itemprofielen en de mogelijkheid om voor je favoriete items te betalen met cryptocurrency.

In termen van voorraadfunctionaliteit voorspelt Eligma de waarde van een item met kunstmatige intelligentie en werkt als een huishoudelijke handelsagent. Het biedt ook automatische tweedehands aanbiedingen en laat gebruikers een gedecentraliseerde verkoop voltooien met behulp van de blockchain.

Eligma heeft ook een universeel loyaliteitsprogramma. Gebruikers ontvangen beloningen voor hun bijdragen en elke handelaar kan deelnemen aan het loyaliteitsprogramma. Dit programma biedt ook de mogelijkheid om ELI-tokens te ontvangen voor de betaling.

Eligma-functies

Welke voordelen levert Eligma?

Eligma belooft gebruikers de mogelijkheid om minder tijd te verspillen aan het winkelen voor een specifiek item dat ze willen. Dit is tegenwoordig een veelvoorkomend probleem met zoveel verschillende online winkels. In plaats daarvan plaatst Eligma ze allemaal op één platform voor een gestroomlijnde ervaring. In plaats van al uw accounts van meerdere winkels afzonderlijk te moeten doorzoeken en beheren, kunt u met Eligma alle winkels waar u online winkelt vanuit één account beheren..

Waarom Eligma

Degenen die cryptocurrency bezitten, hebben momenteel problemen met het vinden van winkels die het als betaling accepteren, aangezien dit systeem nog niet algemeen wordt toegepast. Eligma zorgt daarvoor en geeft gebruikers de mogelijkheid om aankopen te doen met cryptocurrency.

Eligma laat gebruikers ook alles wat ze bezitten volgen en nuttig gebruiken. Het bevordert ook de privacy tijdens het online winkelen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat online winkels uw bewegingen volgen om advertenties te targeten of gegevens over u te verkopen. Ten slotte zegt Eligma dat het loyaliteitsprogramma er een is waar gebruikers daadwerkelijk van zullen profiteren, in tegenstelling tot vele andere aangeboden.

Wanneer is de ELI Crowdsale?

ELI is het teken achter Eligma en er is een totale voorraad van 500 miljoen ELI. Tijdens de crowdsale wordt 60 procent van dit aanbod, ofwel 300 miljoen ELI, verkocht. De resterende tokens worden als volgt verdeeld: 19 procent voor het Eligma-team, 12 procent voor de groei van de gemeenschap en gebruikers, 5 procent voor adviseurs en 4 procent voor toekomstige partners.

Crowdsale

De wisselkoers is vastgesteld op 1 ELI voor elke 0,1 USD. Tijdens de verkoop is de minimale bijdrage 0,1 ETH. De openbare voorverkoop begint op 20 maart en duurt tot 10 april, gevolgd door de openbare crowdsale van 17 april tot 8 mei. Er komt een soft-cap van de ETH ter waarde van $ 3 miljoen USD en een hard-cap van het ETH-equivalent. van $ 24 miljoen USD.

Wat doet het ELI-token??

Naast het inzamelen van geld voor het Eligma-project, biedt het ELI-token een lange lijst met voordelen. U kunt ELI-tokens ontvangen als beloning voor gebruikersregistratie, het toevoegen van informatie aan uw profiel, het doen van aankopen via Eligma, het uploaden van bonnen, het toevoegen van items aan de inventaris van het systeem, het verwijzen naar online winkels, het verwijzen van gebruikers, het publiceren van verlanglijstjes die tot verkoop leiden, en sociale media acties die tot verkoop leiden. Handelaars kunnen ELI ook gebruiken om hun trouwe klanten te belonen.

ELI-token

Naast alle bovenstaande beloningen kunnen degenen op het platform ELI gebruiken om aankopen te doen en meer. Andere functies van het token zijn onder meer het gebruik van de ‘product hunter’-service van het platform, het laten vermelden van uw aanbiedingen op tweedehandsmarkten door Eligma en het gebruik van de escrow-service van Eligma. U kunt het ook gebruiken voor adverteren op het platform, aankopen doen bij handelaars die deel uitmaken van het loyaliteitsprogramma en gedecentraliseerde verkoop van items op een blockchain voltooien..

Hoe ziet de roadmap van Eligma eruit??

Het idee voor Eligma begon in september 2017. Hier werd ook de eerste investering van 1,5 miljoen euro ontvangen. De voorverkoop vindt plaats van 20 maart tot en met 10 april, zoals eerder vermeld. Tegelijkertijd omvat maart de integratie van een kassasysteem dat cryptobetalingen in BTC City accepteert. Bovendien wordt de v1.0 mobiele portemonnee gelanceerd. 17 april markeert het begin van de openbare crowdsale.

Routekaart

Verder vooruitkijkend, zal Eligma in december 2018 zijn AI-gestuurde itemontdekkingsfunctie in Slovenië lanceren. In april 2019 zal het de gebruikersinventarismodule aan het platform toevoegen en DIP’s introduceren. Tegen mei zal het platform gedecentraliseerde artikelverkoop op de blockchain mogelijk maken. In juni begint een geografische uitbreiding met de Britse markt.

In het eerste kwartaal van 2020 zal Eligma zien dat de eerste verkopers loyaliteitseigendom claimen. Q2 zal de introductie van de tweedehands “geautomatiseerde lijsten” toevoegen op basis van gebruikersinventarissen.

In het eerste kwartaal van 2021 wordt de crypto-betalingsgateway gelanceerd. Het derde kwartaal van dat jaar zal het wereldwijde uniforme winkelaccount bevatten.

Gevolgtrekking

Eligma laat zien hoe de blockchain en cryptocurrency kunnen worden gebruikt om de online winkelervaring te verbeteren. Wanneer het volledig is gelanceerd, zal het veel handige functies hebben, zoals de mogelijkheid om efficiënt te vergelijken met winkels in tal van online winkels en de geautomatiseerde vermelding van uw tweedehands artikelen op relevante websites zonder enige moeite van uw kant. Hoewel veel van deze functies nog enkele jaren in de toekomst liggen, lijkt Eligma een platform om in de gaten te houden dankzij zijn innovatie en wat het al heeft bereikt.

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me