CriptoHub ICO: Braziliaanse cryptocurrency en financiële uitwisseling

Criptohub

CriptoHub heeft als doel de beste cryptocurrency en financiële topbeurs in Brazilië te worden. Eenmaal gelanceerd, biedt het een breed scala aan muntopties, prepaid-creditcards, geïntegreerde betalingsverwerking en andere functies om het te onderscheiden van bestaande beurzen.

Criptohub

Hoe is de cryptomarkt in Brazilië??

Op dit moment wordt de cryptocurrency-markt in Brazilië belast door hoge vergoedingen, een gebrek aan toegankelijkheid en beperkte muntopties. CriptoHub zal deze zorgen, samen met andere, aanpakken, waardoor het voor Brazilianen gemakkelijker wordt om de wereld van cryptocurrency te betreden. Door dit te doen, heeft het project het potentieel om de financiële toekomst van miljoenen mensen te veranderen.

De Braziliaanse markt is klaar voor meer toegankelijke cryptocurrency. Forbes schat dat het land meer crypto-investeerders heeft dan aandeleninvesteerders, met grote belangstelling. In feite geven Brazilianen momenteel elke maand meer dan 10 miljard real (BRL) uit aan Bitcoin. CriptoHub kan van deze interesse profiteren door de beste technologie aan te bieden op een Braziliaanse cryptocurrency-uitwisseling, de laagste kosten op de markt en meer handelsparen dan de concurrentie. Simpel gezegd, de cryptomarkt voor Brazilië is enorm en wacht op verbeteringen in de huidige problemen. Met 200 miljoen mensen, 5.000 Bitcoins die elke dag worden verhandeld en 1,5 miljoen crypto-investeerders is dit de perfecte markt voor een project als CriptoHub.

Braziliaanse markt

Exchange-ontwikkeling

In tegenstelling tot veel ICO’s, die geld willen inzamelen om een ​​project te ontwikkelen, heeft CriptoHub de uitwisseling al in ontwikkeling en bijna voltooid. De uitwisseling bevindt zich al in de testfasen en zal na de ICO klaar zijn om te starten. Dit betekent dat investeerders niet hoeven te wachten om de door hen ondersteunde uitwisseling te gaan gebruiken, en het zal 100 procent getest en operationeel zijn..

Handelaren Tools

Verkopers in Brazilië kunnen hun bedrijf uitbreiden met CriptoHub dankzij de unieke e-commerce plug-in. Deze oplossing kan handelaren helpen die al deel uitmaken van de Braziliaanse e-commercemarkt met transacties van meer dan R $ 50 miljard per jaar. Met de betalingsoplossingen van CriptoHub kunnen handelaars eenvoudig alle digitale valuta accepteren.

Unieke kenmerken

Een van de opvallende kenmerken van CriptoHub is de prepaid-creditcard, waarmee houders van cryptocurrency hun activa kunnen uitgeven op dezelfde manier als bij fiat-valuta. Deze prepaid creditcard maakt gebruik van lokale Braziliaanse real (BRL). Met de creditcard hoeft u geen extra stappen te ondernemen, zoals het omzetten van cryptovaluta in fiat tegen hoge kosten of in een tijdrovend proces.

CriptoHub biedt ook een verwijzingsprogramma, dat beloningen oplevert voor degenen die het bereik van het platform helpen verspreiden. Dit zou moeten helpen bij uitbreiding en groei, wat op zijn beurt CriptoHub de middelen zal geven die het nodig heeft om meer functies en cryptocurrencies te bieden. Het verwijzingsprogramma is genereus en betaalt 20 procent van de gebruikersvergoedingen van het doorverwezen lid. Deze achterblijvende commissie verandert in een eenvoudige bron van passief inkomen voor gebruikers en kan met name handig zijn voor degenen die hun gelieerde link op hun website of blog plaatsen. Het is ook belangrijk op te merken dat het verwijzingsprogramma CriptoHub de eerste uitwisseling in Brazilië maakt die een partnerprogramma aanbiedt.

Voordelen van CriptoHub

CriptoHub is ook trots op het leveren van uitstekende klantenservice, inclusief snelle goedkeuring voor accounts en bevestigingen voor stortingen en opnames. Zoals vermeld, zal CriptoHub de meest uitgebreide lijst met handelsparen in Brazilië hebben, evenals de grootste verscheidenheid aan cryptocurrency. Deze superlatieven zullen waar zijn bij de lancering, en naarmate CriptoHub groeit, zullen er nog meer cryptocurrencies en handelsparen worden toegevoegd.

Bovendien zijn de financiële diensten die CriptoHub biedt innovatief, waardoor de naadloze integratie van cryptocurrency in het dagelijks leven mogelijk is. Brazilianen die items online verkopen, kunnen Bitcoin en andere crypto’s accepteren met behulp van het platform. Gebruikers kunnen vervolgens hun crypto op elk moment opnemen en deze omzetten in fiat-valuta met de prepaid-creditcard, een volledig uitgerust systeem.

Het CHBR-teken

Het CHBR-token is een van de unieke aspecten van CriptoHub omdat het kortingen en andere voordelen voor gebruikers biedt. Deze native munt voedt de uitwisselingen en is gemaakt met Ethereum ERC20-technologie. Het CHBR-token wordt veilig geschaald naarmate de vraag en transacties toenemen. Er zijn 100 miljoen CHBR-tokens, waarvan 55 procent onder de gemeenschap.

CHBR-token

Een van de grootste voordelen van het houden van CHBR-tokens zijn de ongelooflijke kortingen. Kortingen variëren op basis van het aantal tokens dat wordt vastgehouden, maar kunnen oplopen tot 90 procent van de kosten die aan uw transactie zijn gekoppeld. Wanneer de CriptoHub-uitwisseling op 25 juni wordt gelanceerd, kun je daar ook CHBR-tokens verhandelen.

Details van tokenverkoop

CriptoHub bevindt zich momenteel in zijn ICO. Op het moment van schrijven had het project 79 procent van de toegewezen tokens voor de eerste fase verkocht, wat gepaard gaat met een bonus van 40 procent. Het CHBR-token heeft een waarde van 0.0005 ETH. Tijdens de ICO accepteert CriptoHub BTC, XRP, ETH, DASH, BCH, LTC en meer cryptocurrencies. Er is geen zachte dop voor de ICO aangezien de uitwisseling bijna is afgerond. De harde limiet is vastgesteld op $ 10 miljoen USD. In april vond de voorverkoop al plaats en de ICO duurt in totaal acht weken. Naarmate de fasen vorderen, zullen de kortingen afnemen.

Token-verkoop

Nakoming

Het team van CriptoHub heeft hard gewerkt om ervoor te zorgen dat het platform 100 procent compliant is. Het voldoet aan alle Braziliaanse fiscale en wettelijke voorschriften. Om ervoor te zorgen dat dit te allen tijde zo blijft, zal een onafhankelijke auditor het project twee keer per jaar auditen.

CriptoHub Roadmap

De CriptoHub-beurs wordt op 25 juni op de Braziliaanse markt gelanceerd. Het zal de 200 miljoen Brazilianen de mogelijkheid bieden om te handelen, terwijl het ook handel aanbiedt aan de rest van de wereld. In september lanceert CriptoHub de e-commerce checkout-module, met ingebouwde ondersteuning voor alle belangrijke cryptomunten. In oktober zal CriptoHub een gespecialiseerde klantenafdeling hebben die zich richt op institutionele en grote beleggers. De prepaid-creditcard wordt in april 2019 gelanceerd. Vervolgens, in augustus 2019, zal CriptoHub zich verspreiden naar andere Latijns-Amerikaanse landen en zijn aanbod van blockchain-diensten uitbreiden..

Conclusie

CriptoHub zal het voor Brazilianen gemakkelijker maken om de wereld van cryptocurrency te betreden. De uitwisseling is al bijna klaar en het team voltooit net de laatste tests, dus het is klaar voor lancering op 25 juni. Het platform zou een uitstekende aanvulling op de Braziliaanse markt moeten zijn door de laagste tarieven en het grootste aanbod aan crypto’s en handelsparen aan te bieden..

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me