Celsius Network ICO: P2P Decentraliseret udlåns- og lånoptagelsesplatform

Celsius Guide

Det Celsius-netværk er en decentraliseret person-til-person låneplatform bygget op omkring Celsius Wallet. Dette vil være blandt de eneste online kryptovaluta tegnebøger, der giver dig mulighed for at bruge mønterne i din tegnebog som sikkerhed mod et lån. I fremtiden vil Celsius Wallet også lade dig låne din krypto for at tjene renter.

Celsius websted

Holdet bag Celsius Network føler, at “banker er brudt” og påpeger nogle specifikke problemer med branchen. For eksempel har du nogle gange brug for kontanter, selvom du har kryptokurrency. Til dagligdags ting, som at betale dine kreditkort eller købe en bil, accepterer mange steder stadig ikke kryptokurrency, hvilket betyder, at de med denne type aktiver har brug for at sælge deres krypto. Celsius Network vil fjerne dette problem ved at gøre det lettere at låne kontanter ved hjælp af krypto som sikkerhed for lån med lav rente. På denne måde kan brugerne opretholde deres kryptoportefølje.

Holdet påpeger også, at kryptokurrency sidder i børser, tegnebøger eller kølerum, hvor det ikke er muligt at tjene interesse. Sammenlignet med den traditionelle bankmodel, hvor kontanter på enhver kontotype har en tendens til at tjene mindst minimal rente, er dette en tabt-tab-situation for alle involverede. Celsius-netværket løser dette problem ved at give brugerne mulighed for at låne deres mønter, så de faktisk kan tjene renter, i mange tilfælde mere end de ville gjort i en traditionel bank.

Celsius tegnebog

Endelig tager teamet på Celsius Network problemer med det faktum, at finansielle institutioner ikke fuldt ud forstår kryptovaluta. Da de ikke har store egeninteresser, er de ikke interesserede i at fremme det og vil i stedet forkorte det. Celsius-netværket vil drage fordel af 1 procents grådighed og ønske om at forkorte markedet ved at tage så meget som 50 procent kontante indskud og derefter opkræve renter, hvis de afdækker. På denne måde kan samfundet få det meste af indtjeningen, og det giver flere penge til samfundet at låne.

Hvad kan du gøre med Celsius-tegnebogen?

Efter at have deponeret cryptocoins i din Celsius Wallet, tilmelder du dig platformens decentraliserede Crowdsourced-udlånspool, som giver dig mulighed for at tjene renter dagligt. Celsius Network opretter en udlånsplatform, der giver kryptosamfundet mulighed for at udlåne margin og futuresmarkedet uden at skulle bekymre sig om, at overskuddet hovedsagelig går til traditionelle finansielle institutioner. Der er også mulighed for at få et lån kontant mod dine mønter, hvilket betyder, at du ikke behøver at sælge dem.

Hvordan fungerer Crypto Collateral?

Ved hjælp af kryptobesparelser som sikkerhed kan medlemmer låne USD. Målet med denne funktionalitet er at gøre det muligt for dem, der har brug for kontanter, let at låne fra platformen uden krav om at sælge deres kapitalandele. Denne funktionalitet vises, så snart Celsius-tokens er udstedt.

Lån

Hvordan fungerer kryptointeressen?

Efter en vis videreudvikling kan de mønter, som medlemmerne deponerer i deres private Celsius Wallet, bruges til øjeblikkelig shorting og lån på markedet. Mønter udlånt fra et medlems tegnebog får interesse. Denne interesse kommer via CEL (Celsius tokens) og giver mulighed for så meget som 9 procent årlig rente for hver transaktion. Der vil være et utroligt udvalg af udlånsmuligheder, så du kan vælge mellem længder, der spænder fra et helt år til bare en dag, og alle vil have konkurrencedygtige renter. På denne måde kan de, der bruger Celsius Wallet, tjene renter på deres krypto, ligesom de ville gøre for kontanter, der sidder i en bank. Imidlertid er satsen endnu bedre.

Hvad er nøgletalene om Crowdsale?

CEL-forsalget er allerede begyndt, og Crowdsale begynder meget snart. Forsalget har en minimumsinvestering på $ 10.000 USD eller tilsvarende i BTC og ETH, med massesalget på $ 500 USD eller tilsvarende. Den hårde grænse er $ 50 millioner med en soft cap på $ 15 millioner. Samlet set er der 650 millioner tokens, hvoraf 325 millioner vil være tilgængelige under forsalget. Den oprindelige pris på tokenet er 1 CEL for $ 0,30 USD.

Crowdsalg

Forsalget varer indtil 15. marts. Indtil Celsius-netværket hæver $ 35 millioner, vil satsen være $ 0,20 pr. 1 CEL med en bonus på 20 procent. Efter $ 35 millioner fortsætter forsalget med samme hastighed, men uden bonusen. Crowdsale begynder den 15. marts med en sats på $ 0,30 USD. For at deltage i forsalget skal du bare oprette en konto.

Hvad andet skal du vide om Celsius-gradens token?

Celsius Network token, CEL, er et ERC20 grad token, der vil være Celsius Network’s rygrad, der leverer den værdidrevne låne- og udlånsplatform. I øjeblikket af token-genereringshændelsen vil CEL allerede have flere værktøjer. Token indehavere vil være medlemmer af platformen og samfundet. De vil også være i stand til at deponere deres kryptokurver i Celsius Wallet, ansøge om lån i dollars ved hjælp af disse kryptokurver som sikkerhed og betale renter på disse lån til en nedsat sats.

Poletter

CEL-token vil have endnu flere hjælpeprogrammer i fremtiden, herunder muligheden for at låne kryptokurver som en måde at vinde renter på og modtage rentebelønninger på lånte kryptokurver. Token-indehavere vil også være i stand til at opnå anciennitet inden for platformen og forbedre den rentesats, de får.

Hvordan ser Celsius Network Roadmap ud?

Konceptet for Celsius-netværket begyndte i marts 2017, med holdet samlet i maj og udviklingen begyndte i september, hvilket også var tidspunktet for den offentlige meddelelse. Den private forsalg begyndte i 4. kvartal. I år så januar betaudgivelsen til Celsius-mobilpungen såvel som trader-appen og begyndelsen af ​​forsalget. Bonusniveauerne på 40, 35 og 30 procent blev alle overtegnet.

Køreplan

Nu i marts slutter forsalget, og den offentlige massesalg begynder. I april finder begivenhedsgenerering sted, hvor det er muligt at låne dollars mod krypto. I november lancerer Celsius betaversionen af ​​marginhandelsplatformen. 2019 inkluderer skalering af samfundet og udvidelse til de decentrale møntmarkeder, når dette er sikkert.

Konklusion

Celsius-netværket vil give indehavere af kryptokurrency mange fordele, der tidligere ikke var tilgængelige. Navnlig vil brugere være i stand til at tjene renter på deres kryptobesiddelser, ligesom de ville gøre det på en traditionel bankkonto, men til en højere sats. De kan også låne fiat-valuta med deres krypto som sikkerhed. Dette skulle forbedre den generelle accept af kryptovaluta og give adskillige incitamenter til kryptoindehavere til at bruge netværket.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me