CEEK ICO: Celebrity Coin Cast og Smart Virtual Reality Tokens

CEEK VR ICO

CEEK arbejder på at revolutionere underholdningsindustrien med hjælp fra blockchain. Med CEEK VR kan brugerne opleve live shows og koncerter som om de virkelig var i publikum, alt sammen takket være virtual reality.

CEEK VR ICO

CEEK VR INC, firmaet bag CEEK, er en udvikler af software og hardware til distribution af omnichannel af VR-oplevelser, der har vundet flere priser. CEEK arbejder på at skabe, kuratere og distribuere VR-indhold til partnere af verdensklasse karakter. Det tilbyder flere kanaler med VR-indhold, herunder professionelt licenseret og oprindeligt oprettet indhold.

Hvilke forestillinger kan brugerne se med CEEK?

Via CEEK-platformen er brugerne i stand til at forbruge en bred vifte af forestillinger og koncerter. Det har allerede etableret partnerskaber med Lady Gaga, U2, Megadeth og Katy Perry. Senest annoncerede de et nyt partnerskab med World of Dance. Ud over berømthedskoncerter tilbyder CEEK adgang til velgørenhedsindsamlinger, VR-handel, sportsbegivenheder og endda klasselæring. Denne sidste funktion vil gøre det muligt for dem i fjerntliggende områder at fremme deres uddannelse og lære mere markedsførbare færdigheder og forbedre deres chancer for fremtiden.

CEEK VR-headset

I modsætning til andre blockchain-projekter, der ikke har et funktionelt produkt og i stedet er afhængige af ICO-fundraising for at få de nødvendige midler til forskning og udvikling, har CEEK VR allerede en funktionel prototype. Denne prototype er et virtual reality-headset, der allerede er tilgængeligt via Amazon, Target, Best Buy og andre større detailhandlere. Når du køber VR-headsettet, som er mobiltilgængeligt, får du et $ 10 iTunes-gavekort som en bonus, så du når som helst kan lytte til musikken fra dine yndlingsartister.

VR-headset

Hvem nyder CEEK?

CEEK giver fordele for alle involverede, især kunstnerne og de kommende koncertgæster. Kunstnere er i stand til at forbedre deres indkomst takket være de betalte partnerskaber med CEEK. Derudover kan de udvide deres rækkevidde og øge deres fans ved at tilbyde koncerter til dem, der ellers ikke kunne deltage. Den forbedrede eksponering og fanbase kan føre til en stigning i salget af albums og andre merchandise, hvilket yderligere øger overskuddet.

Brugere drager også stor fordel af CEEK. De er nu i stand til at se forestillinger fra deres yndlingsartister uden at skulle forlade huset. At købe en koncert via CEEK er meget mere overkommelig end en egentlig koncertbillet, især når du tager højde for parkering, transport til spillestedet, muligvis at skulle bo på et hotel ved spillestedet og andre relaterede udgifter. Derudover giver CEEK enhver mulighed for at “deltage” i koncerten med deres yndlingsartist, uanset hvor de bor. De i byer eller lande, der ikke typisk er med på ture, behøver ikke længere at gå glip af. Mennesker med mobilitetshæmning, der forhindrer dem i at deltage let i en koncert, kan også få den fulde oplevelse via CEEK.

Hvilke operativsystemer understøtter CEEK?

CEEK har support til både Apple- og Android-enheder. Du kan downloade applikationen via Google Play eller Apple App Store. Derfra kan du bruge applikationen til at købe koncerter og se dem fra dit hjem, mens du stadig føler dig som om du er blandt publikum.

Hvad er CEEK-tokenet?

CEEK token er det nye virtual reality smart token, der forbedrer brugeroplevelsen for CEEK og giver eksklusiv funktionalitet. CEEKERS eller CEEK-tokenholdere får særlig adgang til fordybende VR-oplevelser. De får også adgang til den tokeniserede belønningsudveksling inden for eksklusive VR-steder over hele verden, der er CEEK-aktiverede. CEEKERS modtager også stemmerettigheder, og du kan finde et diagram, der beskriver forslaget og afstemningsprocessen på CEEK-webstedet.

CEEK-token

CEEK-virtual reality-miljøer har styring via Ethereum Smart Contracts. Det er denne Ethereum-baserede regeringsførelse, der giver tokenholdere muligheden for at have fleksible “in-world” interaktioner, der tokeniseres, inklusive belønninger, afstemning, virtuelle varer og konkurrencer.

Hvordan bruger CEEK Blockchain?

Som nævnt får CEEKs VR-miljøer styring via Ethereum Smart Contracts, hvilket udnytter dette aspekt af blockchain-teknologi til god brug for at skabe den bedst mulige brugeroplevelse. Ved at bruge blockchain er CEEK også i stand til at forbedre transaktioner, tilføje sikkerhed og gennemsigtighed og samtidig give en uforanderlig oversigt over alle børser.

VR og Blockchain

Brug af blockchain giver CEEKERS adgang til, udveksling og styring af deres digitale aktiver til en lille brøkdel af prisen. CEEK inkluderer en særlig standard for overførsler af flere tokens, hvilket reducerer gasomkostningerne, så det er lige omkring 1/10 af en cent, et utroligt lille gebyr for en overførsel eller oplevelse som dem af CEEK. På grund af blockchains åbne standarder kan CEEKERS virkelig eje forskellige digitale genstande på tværs af flere miljøer, der er digitale klar.

Hvad er CEEK-spillesteder?

Der er allerede flere fordybende virtual reality-oplevelser kendt som CEEK Venues. Disse er inden for “CEEK CITY” og giver adgang til underholdning via et allerede etableret system. Bare nogle af CEEK-spillestederne i CEEK CITY inkluderer en koncertarena, et sportskompleks, en hangout-lounge og et teater.

Hvad skal du vide om CEEK-tokensalget?

CEEK-tokensalget er kun åbent for dem, der ikke er bosiddende i USA. Forsalgsugen en varede fra 26. marts til 1. april med en bonus på 30 procent. Uge to i forsalget, fra 2. til 8. april, havde en bonus på 20 procent. I uge tre, 9. til 15. april, faldt den til 10 procent. Der var ingen bonus under salget fra 16. til 27. april. Fra 28. april til 3. maj finder det almindelige salg sted uden bonus og en symbolsk pris på $ 0,50 USD. Poletterne distribueres den 1. juni.

Hvad er Celebrity Coin Minting?

Via CEEK Virtual Mint kan brugere prikke deres egne tokens, virtuelle genstande, mønter eller merchandise til en gasomkostning, der er 10 gange mindre. Dette sker via CEEK Coin Cast, som er et brugerdefineret mynteværktøj, der lader dem i underholdningsindustrien “prege” (oprette) virtuelle billetter, personlige mærketoketter, spillemønter og andre virtuelle varer. Dette giver en anden metode for dem i branchen til at forbedre deres indtægter via CEEK.

Minting af berømthedsmønter

Konklusion

CEEK er en virtual reality-platform, der giver brugerne mulighed for at opleve koncerter og mere, uanset hvor de er. CEEK har allerede flere partnerskaber med store navne i branchen samt en funktionel prototype med stærke brugeranmeldelser. Potentialet for CEEK er enormt, især da det allerede har etableret sig som en førende for VR og bruger blockchain-teknologi til at forbedre sine tilbud.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me