CEEK ICO: Celebrity Coin Cast och Smart Virtual Reality Tokens

CEEK VR ICO

CEEK arbetar för att revolutionera underhållningsindustrin med hjälp av blockchain. Med CEEK VR kan användare uppleva liveshower och konserter som om de verkligen fanns i publiken, allt tack vare virtuell verklighet.

CEEK VR ICO

CEEK VR INC, företaget bakom CEEK, är en utvecklare av programvara och hårdvara för omnichannel distribution av VR-upplevelser som har vunnit flera priser. CEEK arbetar för att skapa, samla och distribuera VR-innehåll för partners av världsklass. Det erbjuder flera kanaler med VR-innehåll, inklusive professionellt licensierat och ursprungligen skapat innehåll.

Vilka föreställningar kan användare titta med CEEK?

Via CEEK-plattformen kan användare konsumera ett brett utbud av föreställningar och konserter. Det har redan etablerat partnerskap med Lady Gaga, U2, Megadeth och Katy Perry. Senast tillkännagav de ett nytt partnerskap med World of Dance. Förutom kändisekonserter kommer CEEK att erbjuda tillgång till välgörenhetsinsamlingar, VR-handel, sportevenemang och till och med klassrumsinlärning. Denna sista funktion gör det möjligt för personer i avlägsna områden att vidareutbilda sig och lära sig mer marknadsförbara färdigheter, vilket förbättrar deras chanser för framtiden.

CEEK VR-headset

Till skillnad från andra blockchain-projekt som inte har en funktionell produkt och istället förlitar sig på ICO-insamling för att få de medel som behövs för forskning och utveckling, har CEEK VR redan en funktionell prototyp. Denna prototyp är ett virtual reality-headset som redan finns tillgängligt via Amazon, Target, Best Buy och andra större återförsäljare. När du köper VR-headsetet, som är mobilklart, får du ett presentkort på 10 USD som bonus så att du kan lyssna på musiken från dina favoritartister när som helst.

VR-headset

Vem gynnar CEEK?

CEEK ger fördelar för alla inblandade, särskilt artisterna och blivande konsertbesökarna. Konstnärer kan förbättra sina inkomster tack vare de betalda partnerskap med CEEK. Dessutom kan de utöka sin räckvidd och öka sina fans genom att erbjuda konserter till dem som annars inte skulle kunna delta. Den förbättrade exponeringen och fansen kan leda till en ökad försäljning av album och andra varor, vilket ytterligare ökar vinsten.

Användare gynnas också mycket av CEEK. De kan nu se föreställningar från sina favoritartister utan att behöva lämna huset. Att köpa en konsert via CEEK är mycket billigare än en verklig konsertbiljett, särskilt när du tar hänsyn till parkering, transport till arenan, eventuellt måste du bo på ett hotell vid arenan och andra relaterade kostnader. Dessutom ger CEEK möjlighet för alla att “delta” i konserten för sin favoritartist, oavsett var de bor. De i städer eller länder som vanligtvis inte ingår på turer behöver inte längre missa. Personer med rörelsehinder som hindrar dem från att enkelt delta i en konsert kan också få full upplevelse via CEEK.

Vilka operativsystem stöder CEEK?

CEEK har stöd för både Apple- och Android-enheter. Du kan ladda ner appen via Google Play eller Apple App Store. Därifrån kan du använda applikationen för att köpa konserter och titta på dem hemifrån medan du fortfarande känner att du är bland publiken.

Vad är CEEK-token?

CEEK-token är den nya smarta token för virtuell verklighet som förbättrar användarupplevelsen för CEEK och ger exklusiv funktionalitet. CEEKERS eller CEEK-tokeninnehavare får särskild tillgång till uppslukande VR-upplevelser. De får också tillgång till det tokeniserade belöningsutbytet inom exklusiva VR-platser runt om i världen som är CEEK-aktiverade. CEEKERS får också rösträtt, och du kan hitta ett diagram som beskriver förslaget och röstningsprocessen på CEEK: s webbplats.

CEEK-token

CEEK-miljöerna för virtuell verklighet har styrning via Ethereum Smart Contracts. Det är denna Ethereum-baserade styrning som ger tokeninnehavare möjligheten att ha flexibla “in-world” -interaktioner som tokeniseras, inklusive belöningar, röstning, virtuella varor och tävlingar.

Hur använder CEEK Blockchain?

Som nämnts får CEEK: s VR-miljöer styrning via Ethereum Smart Contracts, vilket utnyttjar denna aspekt av blockchain-teknik för att skapa bästa möjliga användarupplevelse. Genom att använda blockchain kan CEEK också förbättra transaktioner, lägga till säkerhet och transparens samtidigt som det ger en oföränderlig registrering av alla börser.

VR och Blockchain

Genom att använda blockchain kan CEEKERS komma åt, utbyta och hantera sina digitala tillgångar till en liten del av kostnaden. CEEK innehåller en speciell standard för överföringar av flera tokens, vilket minskar bensinkostnaden så att det är ungefär 1/10 procent, en otroligt liten avgift för en överföring eller upplevelse som CEEK. På grund av blockchainens öppna standarder kan CEEKERS verkligen äga olika digitala artiklar i flera miljöer som är digitala.

Vad är CEEK-arenor?

Det finns redan flera uppslukande virtual reality-upplevelser som kallas CEEK Venues. Dessa ligger inom “CEEK CITY” och ger tillgång till underhållning via ett redan etablerat system. Bara några av CEEK-arenorna i CEEK CITY inkluderar en konsertarena, ett sportkomplex, en hangoutlounge och en teater.

Vad ska du veta om CEEK-tokenförsäljningen?

CEEK-tokenförsäljningen är endast öppen för dem som inte är amerikanska invånare. Försäljningsveckan en varade från 26 mars till 1 april med en bonus på 30 procent. Vecka två i förförsäljningen, från 2 till 8 april, hade en bonus på 20 procent. Under vecka tre, 9 till 15 april, sjönk den till 10 procent. Det fanns ingen bonus under försäljningen från den 16 till 27. april. Från den 28 april till den 3 maj sker den vanliga försäljningen utan bonus och ett tokenpris på $ 0,50 USD. Token delas ut den 1 juni.

Vad är Minting av kändismynt?

Via CEEK Virtual Mint kan användare prägla sina egna tokens, virtuella föremål, mynt eller varor till en gaskostnad som är 10 gånger mindre. Detta sker via CEEK Coin Cast, som är ett anpassat myntverktyg som låter dem i underhållningsindustrin “mynta” (skapa) virtuella biljetter, personliga varumärketokenar, platsmynt och andra virtuella varor. Detta ger en annan metod för branschpersoner att öka sina intäkter via CEEK.

Minting av kändismynt

Slutsats

CEEK är en virtual reality-plattform som ger användarna möjlighet att uppleva konserter och mer oavsett var de är. CEEK har redan flera partnerskap med stora namn i branschen, samt en funktionell prototyp med starka användarrecensioner. Potentialen för CEEK är enorm, särskilt eftersom den redan har etablerat sig som en ledare för VR och använder blockchain-teknik för att förbättra sina erbjudanden.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me