Atlantis Blue ICO: Larimar Gem Mining Token op The Stellar Network

Atlantis Blue

Atlantis Blue toont nog een andere real-world toepassing van cryptocurrency, waarmee Larimar, een halfedel juweel, wordt beveiligd. Deze steen wordt alleen gevonden in een bepaalde dode vulkaan op het Caribische eiland Hispaniola, naast de Dominicaanse Republiek. Larimar staat ook wel bekend als de blauwe steen van Atlantis, vandaar de naam voor het platform. Het Atlantis Blue-project bestaat op het Stellar-netwerk, dat al goed ingeburgerd is en een sterke reputatie heeft in de cryptogemeenschap. De nieuwe valuta zal Atlantic Blue Digital Tokens zijn, en het zal het hele proces van mijnbouw en verkoop van Larimar drastisch verbeteren.

Atlantis Blue

Atlantis Blue bestaat uit de Miners Association, Channel Distributors & Exporteurs en Artisans Association, inclusief gecertificeerde accountants, biologen, ambachtslieden, mijnwerkers, advocaten en distributeurs.

Wat moet u weten over de Gem Larimar en zijn populariteit?

Zeggen dat Larimar zeldzaam is, is een understatement. Deze blauwe edelsteen wordt alleen gevonden in een deel van het Caribisch gebied waar vroeger een vulkaan woonde, een gebied van één vierkante kilometer. Larimar heeft veel redenen voor zijn bekendheid en populariteit, waaronder zijn zeldzaamheid. Larimar behoort altijd tot de top vijf van zeldzaamste edelstenen ter wereld.

Larimar

Sommigen geloven dat Larimar de verloren blauwe stenen van Atlantis zijn. Dit komt overeen met Edgar Cayce, de grote slapende profeet, die zei dat deze stenen zouden verschijnen op een Caribisch eiland dat een overblijfsel was van Atlantis. Degenen die deze oorsprong geloven, geloven ook dat deze stenen helende eigenschappen hebben.

Larimar is ook populair vanwege zijn pure elegantie en schoonheid in sieraden. Ten slotte brengen degenen met esoterische overtuigingen Larimar in verband met het genezen van ziekten, helder denken en kalmte brengen, hoge bloeddruk en stress elimineren, communicatieve vaardigheden verbeteren en vissen aantrekken (voor vissers).

Hoe hoog wordt Larimar gewaardeerd?

Tussen zijn zeldzaamheid en populariteit zou Larimar al op weg zijn naar een hoge waarde. Het is ook een uitdaging om te minen door deze prijs te verhogen. Sommigen hebben zelfs geprobeerd het in laboratoria te repliceren en de vervalsingen te verkopen. Een gepolijste gram Larimar kan wel $ 20 waard zijn, terwijl illegale ruwe grammen meestal voor ongeveer $ 4 worden verkocht, afhankelijk van de kwaliteit. Net als diamanten komt Larimar in verschillende soorten.

Welk probleem wil Atlantis Blue oplossen??

Hoewel Larimar zeer gewild is, wordt het consequent ondergewaardeerd. Een groot deel hiervan komt voort uit het feit dat de mijnwerkers van deze kostbare edelsteen worden benut door exporteurs uit andere landen. Bezoekers komen van over de hele wereld en kopen Larimar met de belofte om de mijnwerkers in de toekomst te betalen, niet wanneer ze de steen fysiek verwijderen.

Deze exporteurs komen pas maanden later terug, en dan betalen ze een veel lagere prijs dan de edelstenen echt waard zijn. Ze nemen tegelijkertijd ook nog een lading Larimarstenen mee. Dit proces resulteert erin dat mijnwerkers van Larimar maanden en maanden wachten om een ​​ondergewaardeerde betaling voor hun stenen te ontvangen, zonder enige garantie dat ze ooit het geld zullen zien..

Hoe het werkt

Er zijn ook juridische problemen met de manier waarop Larimar werd verkocht. Volgens de wet moet Larimar zowel gesneden als gepolijst worden voordat hij het land verlaat. Ondanks de juridische gevolgen was dit bijna onmogelijk af te dwingen omdat de Larimar-gemeenschap niet over de juiste infrastructuur beschikte.

Ten slotte zal Atlantis Blue eraan werken om de verspreiding van nep Larimar die als echt verkocht wordt via zijn enkele centrale distributiecentrum te stoppen. Deze vervalsingen, gecombineerd met de slechte praktijken met betrekking tot ruwe Larimar, betekenen dat mijnwerkers het geluk hebben $ 0,50 per gram te zien en dat ambachtslieden die bij het proces betrokken zijn, niet in hun levensonderhoud kunnen voorzien..

Hoe helpt Atlantis Blue mijnwerkers een eerlijke prijs te ontvangen??

Een buitenstaander bood de oplossing eigenlijk aan de mijnwerkers van Larimar, door de valuta te veranderen om de kopers te veranderen door digitaal te gaan. De vorige internationale kopers die profiteerden van het gebrek aan organisatie in de Larimar-mijnbouw, zullen de edelsteen niet langer op deze manier kunnen kopen. Ze kunnen nog steeds naar de locatie komen en fysiek Larimar persoonlijk kopen, maar ze zullen de meest recente handelsprijs moeten betalen die is gevonden op de Stellar Distributed Exchange. Tokenhouders hebben de controle over de prijs, niet deze internationale kopers die eerder het systeem hebben misbruikt.

Hoe zorgt Atlantis Blue ervoor dat stenen worden gesneden en gepolijst??

Om te voorkomen dat Larimar het land verlaat zonder eerst te worden gesneden en gepolijst, zal Atlantis Blue de infrastructuur creëren om ervoor te zorgen dat alle Larimar-stenen het juiste proces doorlopen. De gemeenschap zal een curatele opslagplaats bouwen waar alle stenen worden verzameld wanneer ze de mijn verlaten. Op deze locatie worden stenen zowel gewogen als geregistreerd. De gemeenschap bouwt ook een ambachtskamp, ​​waar de stenen hun legale status krijgen, zodat ze kunnen worden geëxporteerd. Ze zullen ook de Atlantis Blue Exchange creëren, het enige distributiepunt.

Wat zijn de tokens en hoe krijgt u ze??

Er zijn in totaal 400 miljoen tokens, die elk één gram Larimar vertegenwoordigen. Tijdens de ICO worden 300 miljoen van de tokens verkocht. De eerste 50 miljoen zullen worden verkocht tegen de prijs van $ 0,10 per stuk, de volgende 50 miljoen zal worden verkocht voor $ 0,20. De volgende 50 miljoen zullen elk een prijs hebben van $ 0,30, daarna $ 0,40, $ 0,50 en $ 0,60 voor de volgende groepen van 50 miljoen. Hoe eerder u in de ICO investeert, hoe meer tokens u dus ontvangt voor uw bijdrage.

Munten

De ICO is momenteel aan de gang, dus u kunt uw tokens kopen op de Atlantis Blue-website, met behulp van het formulier onder aan de startpagina. Tijdens de ICO kunnen degenen die van plan zijn meer dan 50.000 tokens te kopen rechtstreeks contact opnemen met Atlantis Blue voor korting. Na de ICO wordt bij elke verkoop de marktprijs gebruikt, ongeacht de grootte.

Hoe werkt Atlantis Blue??

Het hele proces begint bij de Larimar-mijn. Gedolven edelstenen gaan naar het curriculum voor het sorteren en wegen. Dit is ook waar de waarden worden gedigitaliseerd in de Stellar Distributed Exchange. De stenen gaan vervolgens naar het Artisan Camp, waar ze worden gesneden, gepolijst en opnieuw geslepen. De meeste zijn hier ook opgeslagen. Van daaruit gaan ze naar de AB Exchange, het enige distributiepunt voor Larimar. Om een ​​geautoriseerde wederverkoper te worden, moet een bedrijf zich bij de beurs registreren. Hier zullen veilingen voor grotere stenen plaatsvinden. Als een tokenhouder zijn tokens wil inwisselen voor fysieke Larimar, sturen ze hun tokens hierheen.

Gevolgtrekking

Atlantis Blue moet ervoor zorgen dat de ambachtslieden en mijnwerkers achter Larimar een eerlijke prijs krijgen voor hun werk en voorkomen dat ruwe stenen illegaal het land verlaten. Omdat elke token kan worden ingewisseld voor een gram Larimar, zijn er tastbare voordelen verbonden aan investeringen in het project, naast de mogelijkheid om een ​​gemeenschap te helpen en dit juweeltje te beschermen..

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me