Airforce Mining ICO: En miljøvenlig Crypto Mining Solution

Airforce Mining tilbyder en ny måde at udvinde kryptovaluta på en miljøvenlig måde. Traditionel kryptovaluta-minedrift er berygtet for at bruge meget energi, men Airforce Mining kører sine aktiviteter med vedvarende energi. Det opdeler også overskuddet mellem indehavere af token plus nyt udstyr, så det løbende kan øge profitproduktionen.

Airforce Mining

Hvem står bag luftvåbenminedrift?

Administrerende direktør og grundlægger af Airforce Mining, Nathaniel Gammage, har erfaring som en innovativ virksomhedsejer og en vision om bæredygtig energi, der arbejder med blockchain-teknologi for at hjælpe planeten og økonomisk frihed. Richard Kowalski, teknisk direktør, har en baggrund inden for netforsyning og automatisering af nettet og er administrerende direktør for sin egen virksomhed. Han er især fortrolig med alternative energikilder og udnytter deres kraft. Brodie Ashcroft er ICO-manager og tokenadministrator med mange års kryptovalutaerfaring, herunder handel og supplerende færdigheder.

Jonathan Gammage fører tilsyn med digital markedsføring og har en dyb forståelse af markedet og forbindelse med mennesker for at skabe langsigtede relationer. Endelig er Joshua Ashcroft bygge- og udvidelsestilsynsmand med en levetid på erfaring inden for byggebranchen, herunder førende projektteam og støtte multimillion-dollar virksomheder. Rådgiverne inkluderer Danny Valdez, som har 16 års erfaring inden for forretningsudvikling, drift og teknologi.

Projektet starter i Queensland, Australien. Airforce Mining har allerede flere hektar jord i landdistrikterne Queensland med de relevante geografiske træk til produktion af elektricitet. Holdet har allerede udviklet partnerskaber med specialister inden for automatisering og el samt akkrediteret personale inden for logistik, import og en række andre områder.

Hvilket problem fungerer Airforce Mining at løse?

Teammedlemmerne hos Airforce Mining er lidenskabelige med kryptokurrency, men de føler, at de nuværende systemer ikke tager hensyn til miljøet. I deres hvidbog påpeger de den store afhængighed af fossilt brændstof, som de siger er skadeligt for planeten såvel som uholdbart. For at overvinde dette bruger Airforce Mining udelukkende vedvarende ressourcer til al sin kryptokurvedrift.

Hvordan hjælper luftvåbenminedrift planeten?

Airforce Mining er af natur en meget grøn løsning. I stedet for at bruge store mængder ikke-vedvarende energi, som elvirksomheder genererer, producerer projektet sin egen energi. Ikke kun producerer den elektricitet, der bruges til at udvinde krypto, men den vælger altid 100 procent vedvarende energikilder. Dette minimerer påvirkningen på planeten fra minedrift og eliminerer også bekymringen om at bruge ressourcer eller skabe strømmangel på grund af energiforbrug til minedrift.

Hvilken slags vedvarende energi bruger luftvåbenminedrift?

Som nævnt producerer Airforce Mining sin egen helt vedvarende energi til at drive minedrift, der udvinder kryptovaluta. Det bruger en kombination af solenergi, vindmøller og vandkraft.

Vindmøller fungerer ved at lade vinden dreje propellignende knive og flytte dem rundt om en rotor. Denne rotor spinder generatoren på en hovedaksel for at producere elektricitet.

Vandkraft bruger en turbine til at tage kinetisk energi fra faldende vand og omdanne den til mekanisk energi. En generator konverterer dette derefter til elektrisk energi.

De solceller i solpaneler forvandler sollys til jævnstrøm, hvilket er jævnstrøm. Dette kan derefter konverteres til vekselstrøm, vekselstrøm, som lagres til brug.

Hvordan tjener Airforce Mining og Token Holders penge?

Fordi Airforce Mining genererer sin egen rene energi, er det meget billigere for det at udvinde kryptokurver sammenlignet med andre virksomheder. Det reducerer også mængden af ​​penge, der skal til for at betale et elselskab for elektricitet; da Airforce Mining producerer energi, behøver ingen at betale for det.

Når du har AFX-token, er AFX Wallet i stand til at modtage distribueret kryptovaluta, specifikt Ethereum. Token indehavere modtager en distribution af den udvindede krypto, så de tjener en passiv indkomst bare for at holde AFX.

Hvordan vil luftvåbenminedrift bruge dets fortjeneste?

En del af overskuddet fra minedrift af kryptokurrency med vedvarende energi fordeles på dem, der har AFX-tokens. Airforce Mining planlægger også at geninvestere mellem 30 og 40 procent af det samlede minedriftsoverskud i forbedring af minedriftinfrastrukturen. Denne metode skal muliggøre fortsat vækst og øge minedriftens potentiale.

Profit andel

Hvad skal du vide om AFX og ICO?

AFX er symbolet bag Airforce Mining. Tokensindehavere opbevarer deres AFX i en AFX-pung og modtager deres overskud der i form af ETH. Under ICO er den mindste investering 0,1 ETH. Hvert AFX-token vil have en værdi på 0,20 cent under ICO. ICO lanceres den 1. maj.

Airforce Mining forventer, at værdien af ​​AFX-tokens løbende stiger på grund af det faktum, at projektet vil udvides i fremtiden, og hvert token vil have et større potentiale for fortjeneste. Efter det oprindelige møntsalg vil Etherdelta liste AFX-token, og mere skal følge kort efter. AFX-tegnebogen bør ikke have nogen grænse for stakingstid, så AFX-tokens er altid tilgængelige for handel. At indsætte AFX-tokens er så simpelt som at gemme dem i AFX-tegnebogen.

Køreplan

Hvad er nogle fordele ved Airforce Mining?

Til at begynde med vil dem, der har AFX-tokens, være i stand til at drage fordel af kryptokurvedrift uden at skulle investere i deres egen minedrift eller et højt energiforbrug. Da Airforce Mining genererer sin egen elektricitet, vil der ikke være nogen omkostninger forbundet med elektricitet, hvilket er en skarp kontrast til de tunge omkostninger, som de fleste kommercielle mineselskaber skal betale, hvilket fører til en stigning i overskuddet. Omkostninger vil være minimale, fordi der ikke er behov for leje og relaterede udgifter og meget få minepersonale.

Konklusion

Airforce Mining bringer miljøvenlighed til blockchain ved at bruge vedvarende energi til minedrift. Projektet skal være i stand til at holde omkostningerne nede ved at producere sin egen vedvarende energi. Det har et stort potentiale for vækst takket være sin planlagte strategi om at geninvestere en stor del af overskuddet i udvidet infrastruktur. Som sådan er den kommende ICO en god mulighed for dem med interesse for minedrift ETH og efter grøn praksis.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me