Airforce Mining ICO: En miljövänlig Crypto Mining Solution

Airforce Mining erbjuder ett nytt sätt att bryta kryptovaluta på ett miljövänligt sätt. Traditionell kryptovalutautvinning är ökänd för att använda mycket energi, men Airforce Mining driver sin verksamhet med förnybar energi. Det delar också vinsten mellan innehavare av token plus ny utrustning, vilket gör att den kontinuerligt kan öka vinstproduktionen.

Airforce Mining

Vem som står bakom flygvapenbrytning?

VD och grundare av Airforce Mining, Nathaniel Gammage, har erfarenhet som en innovativ företagsägare och en vision om hållbar energi som arbetar med blockchain-teknik för att hjälpa planeten och ekonomisk frihet. Richard Kowalski, teknisk chef, har en bakgrund inom nätförsörjning och automatisering och är VD för sitt eget företag. Han är särskilt bekant med alternativa energikällor och utnyttjar deras kraft. Brodie Ashcroft är ICO-chef och tokenadministratör med många års erfarenhet av kryptovaluta, inklusive handel och kompletterande färdigheter.

Jonathan Gammage övervakar digital marknadsföring och har en djup förståelse för marknaden och kontakt med människor för att skapa långsiktiga relationer. Slutligen är Joshua Ashcroft bygg- och expansionstillsynsman med en livstidserfarenhet inom byggbranschen, inklusive ledande projektteam och stöd för företag i flera miljoner dollar. Rådgivarna inkluderar Danny Valdez, som har 16 års erfarenhet av affärsutveckling, drift och teknik.

Projektet börjar i Queensland, Australien. Airforce Mining har redan flera tunnland mark på landsbygden i Queensland med lämpliga geografiska egenskaper för att producera el. Teamet har redan utvecklat partnerskap med specialister inom automation och el, samt ackrediterad personal inom logistik, import och en rad andra områden.

Vilket problem arbetar flygvapnets gruvdrift att lösa?

Teammedlemmarna på Airforce Mining är passionerade för kryptovaluta, men de känner att de nuvarande systemen inte tar hänsyn till miljön. I sin vitbok påpekar de det stora beroendet av fossila bränslen, som de säger är skadligt för planeten såväl som ohållbart. För att övervinna detta kommer Airforce Mining att använda enbart förnybara resurser för all sin kryptovalutautvinning.

Hur hjälper flygvapenbrytning planeten?

Airforce Mining är till sin natur en mycket grön lösning. Istället för att använda stora mängder icke förnybar energi som kraftföretag genererar producerar projektet sin egen energi. Det producerar inte bara den el som används för att bryta krypto, men det väljer alltid 100 procent förnybara energikällor. Detta minimerar påverkan på planeten från gruvdrift och eliminerar också oro för att använda resurser eller skapa en kraftbrist på grund av energiförbrukning för gruvdrift.

Vilken typ av förnybar energi använder flygvapnet?

Som nämnts producerar Airforce Mining sin egen helt förnybara energi för att driva gruvutrustningen som bryter ut kryptovaluta. Den använder en kombination av solenergi, vindkraftverk och vattenkraft.

Vindkraftverk fungerar genom att låta vinden vrida på propellerliknande blad och flytta dem runt en rotor. Denna rotor snurrar generatorn på en huvudaxel för att producera elektricitet.

Vattenkraft använder en turbin för att ta kinetisk energi från fallande vatten och förvandla den till mekanisk energi. En generator omvandlar sedan detta till elektrisk energi.

Solcellerna i solpanelerna förvandlar solljus till likström, vilket är likström. Detta kan sedan omvandlas till växelström, växelström, som lagras för användning.

Hur tjänar flygvapnets gruv- och tokeninnehavare pengar?

Eftersom Airforce Mining genererar sin egen rena energi är det mycket billigare för den att bryta kryptovalutor jämfört med andra företag. Det minskar också mängden pengar som måste gå för att betala ett elföretag för el; eftersom Airforce Mining producerar energin behöver ingen betala för den.

När du har AFX-token kan AFX Wallet ta emot distribuerad kryptovaluta, särskilt Ethereum. Tokeninnehavare får en distribution av den minade krypto, så att de tjänar en passiv inkomst bara för att hålla AFX.

Hur kommer flygvapnets gruvdrift att använda sina vinster?

En del av vinsten från att bryta kryptovaluta med förnybar energi kommer att delas upp bland dem som innehar AFX-tokens. Airforce Mining planerar också att återinvestera mellan 30 och 40 procent av de totala gruvvinsterna för att förbättra sin gruvinfrastruktur. Denna metod bör möjliggöra fortsatt tillväxt och öka gruvpotentialen.

Vinstdelning

Vad ska du veta om AFX och ICO?

AFX är symbolen bakom Airforce Mining. Tokeninnehavare lagrar sin AFX i en AFX-plånbok och får sina vinster där i form av ETH. Under ICO är den minsta investeringen 0,1 ETH. Varje AFX-token har ett värde på 0,20 cent under ICO. ICO startar den 1 maj.

Airforce Mining förväntar sig att värdet av AFX-tokens ständigt kommer att öka på grund av att projektet kommer att expandera i framtiden och varje token kommer att ha en större vinstpotential. Efter den första myntförsäljningen kommer Etherdelta att lista AFX-token, och mer bör följa strax efter. AFX-plånboken borde inte ha någon begränsning för insättningstid, så AFX-tokens är alltid tillgängliga för handel. Att sätta AFX-tokens är lika enkelt som att lagra dem i AFX-plånboken.

Färdplan

Vad är några fördelar med Airforce Mining?

Till att börja med kommer de som har AFX-token att kunna dra nytta av kryptovalutagruv utan att behöva investera i egen gruvhårdvara eller en hög energiförbrukning. Eftersom Airforce Mining genererar sin egen el kommer det inte att finnas några kostnader för el, en skarp kontrast till de stora kostnader som de flesta kommersiella gruvföretag måste betala, vilket leder till en ökning av vinsten. Overheadkostnaderna kommer att vara minimala eftersom det inte finns något behov av hyra och relaterade kostnader och väldigt få gruvarbetare.

Slutsats

Airforce Mining ger blockkedjan miljövänlighet genom att använda förnybar energi för att driva gruvutrustning. Projektet ska kunna hålla nere kostnader genom att generera sin egen förnybara kraft. Den har en stor potential för tillväxt tack vare sin planerade strategi att återinvestera en stor del av vinsten i utbyggd infrastruktur. Som sådan är den kommande ICO ett bra tillfälle för dem som är intresserade av att bryta ETH och följa gröna metoder.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me