Airforce Mining ICO: een milieuvriendelijke crypto-mijnoplossing

Airforce Mining biedt een nieuwe manier om cryptocurrency te minen op een manier die milieuvriendelijk is. Traditionele cryptocurrency-mijnbouw is berucht vanwege het gebruik van veel energie, maar Airforce Mining voert zijn activiteiten uit met hernieuwbare energie. Het verdeelt ook de winsten tussen houders van het token plus nieuwe apparatuur, waardoor het de winstoutput voortdurend kan verhogen.

Airforce Mining

Wie zit er achter Airforce Mining?

De CEO en oprichter van Airforce Mining, Nathaniel Gammage, heeft ervaring als innovatieve ondernemer en een visie op duurzame energie die werkt met blockchaintechnologie om de planeet en economische vrijheid te helpen. Richard Kowalski, de technisch directeur, heeft een achtergrond in energievoorziening en automatisering van het elektriciteitsnet en is de CEO van zijn eigen bedrijf. Hij is vooral bekend met alternatieve energiebronnen en het benutten van hun kracht. Brodie Ashcroft is de ICO-manager en tokenbeheerder met jarenlange ervaring in cryptocurrency, inclusief handel en aanvullende vaardigheden.

Jonathan Gammage houdt toezicht op digitale marketing en heeft een diep begrip van de markt en contact met mensen om langdurige relaties op te bouwen. Ten slotte is Joshua Ashcroft de bouw- en uitbreidingsopziener met een levenslange ervaring in de bouwsector, inclusief het leiden van projectteams en het ondersteunen van miljoenenbedrijven. De adviseurs zijn onder meer Danny Valdez, die 16 jaar ervaring heeft in bedrijfsontwikkeling, operations en technologie.

Het project gaat van start in Queensland, Australië. Airforce Mining heeft al meerdere hectares land op het platteland van Queensland met de juiste geografische kenmerken voor het produceren van elektriciteit. Het team heeft al partnerschappen ontwikkeld met specialisten in automatisering en elektriciteit, evenals met geaccrediteerd personeel in logistiek, import en een reeks andere gebieden..

Welk probleem moet Airforce Mining oplossen??

De teamleden van Airforce Mining zijn gepassioneerd door cryptocurrency, maar ze zijn van mening dat de huidige systemen geen rekening houden met het milieu. In hun whitepaper wijzen ze op de grote afhankelijkheid van fossiele brandstof, die volgens hen zowel schadelijk als onhoudbaar is voor de planeet. Om dit te verhelpen, zal Airforce Mining uitsluitend hernieuwbare bronnen gebruiken voor al zijn cryptocurrency-mijnbouw.

Hoe helpt Airforce Mining de planeet??

Airforce Mining is van nature een zeer groene oplossing. In plaats van enorme hoeveelheden niet-hernieuwbare energie te gebruiken die energiebedrijven opwekken, produceert het project zijn eigen energie. Het produceert niet alleen de elektriciteit die wordt gebruikt om crypto te minen, maar het kiest altijd voor 100 procent hernieuwbare energiebronnen. Dit minimaliseert de impact van mijnbouw op de planeet en elimineert ook de bezorgdheid over het gebruik van hulpbronnen of het creëren van een stroomtekort als gevolg van energieverbruik voor mijnbouw.

Wat voor soort hernieuwbare energie gebruikt de mijnbouw van de luchtmacht?

Zoals vermeld, produceert Airforce Mining zijn eigen volledig hernieuwbare energie om de mijnbouwapparatuur die cryptocurrency mineert, van stroom te voorzien. Het maakt gebruik van een combinatie van zonne-energie, windturbines en waterkracht.

Windturbines werken door de wind de propellervormige bladen te laten draaien en ze rond een rotor te laten bewegen. Deze rotor laat de generator op een hoofdas draaien om elektriciteit te produceren.

Waterkracht gebruikt een turbine om kinetische energie uit vallend water te halen en om te zetten in mechanische energie. Een generator zet dit vervolgens om in elektrische energie.

De fotovoltaïsche cellen in de zonnepanelen zetten zonlicht om in gelijkstroom, wat gelijkstroom is. Dit kan vervolgens worden omgezet in wisselstroom, wisselstroom, die wordt opgeslagen voor gebruik.

Hoe verdienen mijnbouwers en tokenhouders geld??

Omdat Airforce Mining zijn eigen schone energie opwekt, is het veel goedkoper om cryptocurrencies te minen in vergelijking met andere bedrijven. Dat vermindert ook de hoeveelheid geld die een energiebedrijf moet betalen voor elektriciteit; aangezien Airforce Mining de energie produceert, hoeft niemand ervoor te betalen.

Wanneer u het AFX-token bezit, kan de AFX-portemonnee gedistribueerde cryptocurrency ontvangen, met name Ethereum. Tokenhouders ontvangen een verdeling van de gedolven crypto, waardoor ze een passief inkomen kunnen verdienen door alleen AFX aan te houden.

Hoe zal Airforce Mining zijn winst gebruiken??

Een deel van de winst uit het delven van cryptocurrency met hernieuwbare energie zal worden verdeeld onder degenen die AFX-tokens bezitten. Airforce Mining is ook van plan om tussen 30 en 40 procent van de totale mijnwinsten te herinvesteren in het verbeteren van de mijninfrastructuur. Deze methode moet een voortdurende groei en een toename van het mijnbouwpotentieel mogelijk maken.

Winstaandeel

Wat moet u weten over AFX en de ICO?

AFX is het teken achter Airforce Mining. Tokenhouders slaan hun AFX op in een AFX-staking-portemonnee en ontvangen daar hun winst in de vorm van ETH. Tijdens de ICO is de minimale investering 0,1 ETH. Elk AFX-token heeft een waarde van 0,20 cent tijdens de ICO. De ICO wordt op 1 mei gelanceerd.

Airforce Mining verwacht dat de waarde van AFX-tokens voortdurend zal stijgen vanwege het feit dat het project in de toekomst zal uitbreiden en elk token een groter potentieel voor winst zal hebben. Na de eerste muntverkoop zal Etherdelta het AFX-token vermelden, en er zullen er kort daarna meer volgen. De AFX-portemonnee mag geen limiet hebben voor het inzetten van tijd, dus de AFX-tokens zijn altijd beschikbaar om te verhandelen. Het uitzetten van de AFX-tokens is net zo eenvoudig als het opslaan in de AFX-portemonnee.

Routekaart

Wat zijn enkele voordelen van Airforce Mining?

Om te beginnen kunnen degenen die AFX-tokens bezitten, profiteren van cryptocurrency-mijnbouw zonder te hoeven investeren in hun eigen mijnbouwhardware of een hoog energieverbruik. Omdat Airforce Mining zijn eigen elektriciteit opwekt, zijn er geen kosten verbonden aan elektriciteit, in schril contrast met de hoge kosten die de meeste commerciële mijnbouwbedrijven moeten betalen, wat leidt tot een stijging van de winst. De overheadkosten zullen minimaal zijn omdat er geen huur en aanverwante uitgaven nodig zijn en er zeer weinig mijnbouwpersoneel is.

Gevolgtrekking

Airforce Mining brengt milieuvriendelijkheid in de blockchain door hernieuwbare energie te gebruiken voor het aandrijven van mijnbouwapparatuur. Het project moet de kosten laag kunnen houden door zelf duurzame energie op te wekken. Het heeft een groot groeipotentieel dankzij de geplande strategie om een ​​groot deel van de winst te herinvesteren in uitbreidende infrastructuur. Als zodanig is de aanstaande ICO een goede kans voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het delven van ETH en het volgen van groene praktijken.

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me