8e Continent ICO: een op blockchain gebaseerde sociale markt

8e Continent

8e Continent is een sociale marktplaats die speciaal is gebouwd voor China. Dit platform wordt de eerste volledig digitale economie. Via de sociale marktplaats produceren digitale bedrijven verschillende digitale goederen en verhandelen deze goederen vervolgens samen met andere activa met behulp van digitale valuta. 8th Continent heeft doelstellingen van gelijke kansen, wederzijdse voordelen, transparantie en het volgen van trends op de vrije markt. Het zal ook profiteren van het deterministische mechanisme van smart contract als onderdeel van de Ethereum-blockchain.

8e Continent

Een opvallend kenmerk van 8th Continent is dat het een project is dat klaar is voor implementatie. Hoewel veel ICO’s geld inzamelen voor een project dat in de toekomst misschien niet zal slagen, heeft 8th Continent al een werkend systeem dat de afgelopen jaren is getest tijdens een succesvolle pilot. Tijdens deze pilotperiode heeft het team de nodige verbeteringen aan het platform aangebracht wanneer dat nodig was, door hun eindproduct te polijsten voorafgaand aan de ICO. De marktplaats gaat open op 8 augustus 2018.

Wat is het Zero-Sum-gameparadigma ?

Een van de belangrijkste doelen van 8th Continent is het overwinnen van het zero-sum game-paradigma. Dit zero-sum-spel is het idee dat totale verliezen en totale winsten samen nul zijn. Met andere woorden, wil de een winst maken, dan moet een ander verliezen. Dit soort omgevingen kan gebruikers ontmoedigen om deel te nemen uit angst voor verlies of als ze in het verleden hebben verloren.

In plaats daarvan maakt de 8th Continent Social Marketplace gebruik van advertenties om het probleem van het zero-sum-spel te elimineren. Elk digitaal product krijgt een merksponsor wiens naam elke keer automatisch op het product verschijnt. In ruil daarvoor betalen de merksponsors kleine advertentiekosten telkens wanneer de digitale producten met hun naam worden verkocht. Die vergoeding wordt verdeeld tussen de operator en gebruikers, zodat de circulerende fondsen op de sociale marktplaats hoger zijn dan het totale bedrag dat gebruikers investeren.

Wat u nog meer moet weten over merkproducten?

Als een gebruiker een digitaal product wil verkopen, kan hij kiezen voor een merkloos product in plaats van de hierboven genoemde merkversies. Er is ook de mogelijkheid om marketeer te worden en die digitale merkproducten te verkopen om wat extra geld te verdienen.

Welke andere voordelen biedt het 8e continent?

De methode achter 8th Continent Social Marketplace biedt tal van voordelen, te beginnen met het voorkomen van digitale advertentiefraude. Op dit moment moeten bedrijven die op zoek zijn naar advertenties, bevestigen dat een advertentie-uitgever echt hun inhoud heeft gemaakt en hun product heeft gepromoot. Met 8th Continent kunnen merken daadwerkelijk het resultaat zien van het geld dat aan digitale advertenties is besteed. Ze kunnen bevestigen dat de advertenties in kwestie echt hebben plaatsgevonden en dat hun geld niet zomaar is afgenomen.

Zowel adverteerders als gebruikers zullen de voorkeur geven aan het plaatsen van advertenties op het 8th Continent-platform boven traditionele online advertenties. In plaats van advertenties die de algehele gebruikerservaring afleiden, zijn de merknamen daadwerkelijk ingebed in de natuurlijke omgeving van het product, waardoor een advertentie wordt aangeboden op een manier die werkt met in plaats van tegen de gebruikerservaring.

Vanuit het standpunt van een adverteerder is deze methode een handige manier om te bevestigen dat gebruikers hun advertenties te zien krijgen. Merkartikelen worden op de sociale markt vermeld met andere merkloze artikelen, wat betekent dat gebruikers ze van nature tegenkomen en ze er niet uit kunnen filteren. In plaats daarvan worden ze automatisch blootgesteld aan de merknaam van een bedrijf. Bovendien stelt de installatie van het 8e continent zowel operators als gebruikers in staat om geld te verdienen.

Biedt de marktplaats alleen digitale goederen aan?

Bij de lancering zal de 8th Continent Social Marketplace alleen digitale goederen aanbieden, maar dit zal in de nabije toekomst veranderen. In 2019 zal er integratie zijn met real-world producten. Later in 2018 zal het platform ook de opening zien van de 8th Continent Stock Exchange, die gebruik maakt van slimme contracten. Digitale bedrijven op deze beurs die het 8e niveau bereiken, kunnen extra liquiditeit krijgen van de directe investeerders op het platform.

Digitale goederen

Wat is de ECB en welke voorspellingen hebben het 8e continent ervoor??

ECB is het teken achter het 8e continent. Als zodanig is het de sleutel tot het gebruik van het platform. Degenen die op het 8e continent willen handelen, moeten ECB-tokens bezitten. Daarom voorziet het team een ​​sterke toename van de vraag naar de munt, wat volgens hen de prijs zal verhogen. Bovendien zal het circulerende aanbod altijd hetzelfde zijn als de hoeveelheid die bestaande en nieuwe gebruikers van het 8e continent kopen zonder enige symbolische dumping.

Wanneer is de ICO?

De 8e Continent ICO begint 18 mei – 8 juni. Er zal een totale circulerende voorraad zijn van 88 miljoen ECB, geprijsd op 800 ECB per 1 ETH. Er zal ook een distributieve crowdsale zijn voor gebruikers van het 8e continent vanaf 8 augustus, wanneer de marktplaats zal openen. Dit zal een totaal circulerend aanbod hebben van 800 miljoen ECB, en de prijs zal de huidige waarde van de ECB op de beurzen zijn.

Token-verkoop

Wat zijn enkele kerncijfers met betrekking tot het 8e continent?

Wie bekend is met traditioneel bankieren, weet dat een transactie twee tot acht dagen in beslag zal nemen. De Bitcoin-blockchain bracht dit terug tot ongeveer 40 minuten, en Ethereum bracht het terug tot ongeveer twee. Het 8th Continent doet het zelfs nog beter met directe transacties, dus u hoeft niet te wachten. De transactiekosten zijn ook lager dan het branchegemiddelde, namelijk slechts 0,8 procent.

Alleen actieve handelaren kunnen geld opnemen van de 8th Continent Social Marketplace. U moet 88 transacties hebben en 88 dagen actief zijn. Op dit punt kunt u uw winst opnemen in uw keuze tussen ECB, ETH of CNY. Degenen die niet willen handelen, kunnen in plaats daarvan tokens investeren in de 8th Continent Equity Investment Trust. Elke investeringscyclus is een jaar. Daarna kunt u het geld en / of de winst opnemen.

Gevolgtrekking

8th Continent heeft al een sociale markt ontwikkeld en de knikken in het project tijdens de pilotperiode van de afgelopen jaren gladgestreken. Als zodanig zou de markt naadloos moeten functioneren wanneer deze in augustus wordt gelanceerd. Deze marktplaats is een project om in de gaten te houden, aangezien het de eerste volledig digitale economie oplevert. Wie geïnteresseerd is in de Chinese markt, moet bijzonder goed opletten.

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me