Kryptoprofiler: Brian Armstrong, grundlæggeren af ​​Coinbase

Brian Armstrong profil

Brian Armstrong, en af ​​de mest indflydelsesrige mennesker, der arbejder i kryptovalutaindustrien, er administrerende direktør og medstifter af en af ​​de største og mest populære kryptobørs i verden – Coinbase.

Han har optrådt i forskellige 40 under 40 publikationer for hans præstationer, er en talsmand for vedtagelsen af ​​Bitcoin og undlader ikke at uddanne folk til seminarer, konferencer og workshops. Sammen med Charlie Lee og andre tidlige medlemmer af Coinbase-platformen var han i stand til at opnå “Unicorn” -status med sit firma.

Brian Armstrong profil

Brian har arbejdet som ingeniør og konsulent i førende virksomheder som Deloitte og Touche, Airbnb og IBM (International Business Machines). Brian har altid opretholdt en stærk interesse i teknologimarkedet alt er liv og har aktivt deltaget i at udvikle løsninger til branchen.

Tidligt liv

Brian Armstrong blev født den 25. januar 1983 og voksede op i San Jose, Californien. Mens han var i gymnasiet, begyndte han at lære Java og CSS, da han havde udviklet en interesse i computerteknologi. På grund af sin nørdhed fik han ofte mærkelige udseende fra sine medstuderende. Han fik sine første betalende job, da han stadig var i gymnasiet, og han var ved at designe websteder til mindre virksomheder i områderne i San Jose. Han arbejdede ud af sin nabos garage på det tidspunkt.

Brian fortsatte med at studere ved The Rice University, Houston, Texas, i 2001, hvor han studerede datalogi og økonomi. I 200 graduerede han med en dobbelt major i økonomi og datalogi. Han fortsatte med at studere på det samme universitet til sit kandidatuddannelse og afsluttede en kandidatgrad i datalogi i 2006. Efter at have forladt college besluttede han at tilbringe et år i Buenos Aires, Argentina.

Pre-Blockchain karriere

På Rice University tilbragte Brian, en junior på det tidspunkt, fire måneder som praktikant hos IBM i San Jose, Californien, hvor han designede Java-baserede afføring til Network Attached Storage-enheder med sin viden om Java. Efter afslutningen fra Rice University fik han et job hos Deloitte og Touche som Enterprise Risk Management Consultant.

Brian var medstifter UniversityTutor.com med John Nelson i juni 2003, mens han stadig var junior. Hjemmesiden hjælper vejledere med at oprette en vejledningsvirksomhed og tilbyde deres tjenester til en række potentielle studerende-klienter. Forældre og studerende kan derimod finde en hvilken som helst vejleder (r) efter eget valg. Platformen giver og tilskynder til et link mellem studerende og vejledere gennem matchende attributter baseret på en række parametre. Disse parameterattributter inkluderer uddannelsesniveau, geografiske placeringer, emneområde, nærhed og en lang række andre. Platformen er unik, idet den tillader tilsyneladende vejledere og studerende at oprette mødesteder, når det passer, da den er bygget for at gøre det lettere og bekvemt. Brian forblev på UniversityTutor.com som sin administrerende direktør i otte år fra august 2003 til maj 2012.

Universitetslærer, En online vejledningstjeneste

Mens han var på UniversityTutor.com, begyndte Brian at arbejde på Airbnb.com som softwareingeniør i maj 2011. Han boede på Airbnb.com i kun et år, inden han forlod i juni 2012 for at etablere Coinbase..

Blockchain Technology Karriere

Brian kom i kontakt med Bitcoin i julen 2010 og blev interesseret, men han indså, at der ikke var mange Bitcoin startups på det tidspunkt. Men han så dette som en mulighed og begyndte at tænke på måder at udnytte dette potentielt store marked på, idet han var en ivrig deltager i udviklingen af ​​opstartsvirksomheder. Dette fødte Coinbase.

Hans passion for virksomhedsstart startede ikke i dag. Siden gymnasiet havde han altid haft en iver for at etablere virksomheder. Han og hans venner på gymnasiet gik altid igennem en masse forretningsidéer og lavede fejl undervejs, hvilket formede ham og tjente ham godt, da han begyndte at foretage seriøse forretningsforløb som Coinbase.

Start af Coinbase

Hele sit liv var Brians drøm at være en teknisk guru, og han undlod aldrig at forfølge en karriere i den tekniske industri. Hans dobbelte hovedfag inden for datalogi og økonomi kombineret med hans erfaring inden for computerprogrammering udstyrede ham til et strejf i teknologien. Efter at have været i kontakt med Bitcoin og taget en betydelig interesse, ledte han efter en måde at udvikle markedspladsen for den daværende nye cryptocurrency.

Brian skabte sammen med Fred Ehrsam den berømte udvekslingstjeneste, Coinbase, i juni 2012. Duoen forestillede Coinbase at være en Bitcoin-markedsplads, hvor folk vil være i stand til at købe kryptovalutaen. På det tidspunkt var det næsten umuligt at bruge Bitcoins til daglige transaktioner. Holdet tilmeldte derefter deres opstart i Y Combinator Startup Incubator Program. Programmet er berømt for at tilbyde platforme til startups og investere i dem. De har tidligere investeret i andre startups som Dropbox, Airbnb, Reddit og Weebly. Virksomheden startede fuldt ud i oktober 2012 og begyndte at levere Bitcoin køb og salg af tjenester gennem bankoverførsler.

Coinbase-websted

Coinbase har haft en række bemærkelsesværdige investorer og venturekapitalister gennem årene. På grund af dette har Brian og Fred været på hurtigt at udvide størrelsen på Coinbase-operationen på kort tid. I 2013 var Brian og Coinbase i stand til at sikre en investering på $ 5 millioner Union Square Ventures (USV). I december 2013 investerede USV i samarbejde med Ribbit Capital og Andreessen Horowitz i alt 25 millioner dollars i Coinbase.

I januar 2015 blev Coinbase den første Bitcoin-børs, der modtog direkte investeringer fra en større finansiel institution. New York Stock Exchange i samarbejde med flere banker og Draper Fisher Jurvetson investerede hele 75 millioner dollars i virksomheden.

I 2016 havde 4,7 millioner mennesker konti hos Coinbase. I 2017 steg antallet til 13,3 millioner, og denne meteoriske stigning skyldes Brian’s lidenskab for alternative valutaer til at opbygge et selskab, der fortsætter med at være det første blockchain-relaterede firma, der opnår Unicorn-status.

Charlie Lee, skaberen af ​​Litecoin, en af ​​kryptovaluta-giganterne, rapporteres at være den tredje person, der var hyret til at arbejde på Coinbase-platformen ved dets oprettelse. Charlie begyndte at arbejde med Brian på Coinbase lige efter at have forladt sit job hos Google. Han arbejdede som direktør for ingeniørarbejde, mens han var i virksomheden, indtil han forlod i juni 2017.

GDAX & BitLicence

I maj 2016 begyndte virksomheden at tilbyde sine tjenester på en omdøbt platform kaldet GDAX (Global Digital Asset Exchange). Blandt listen over understøttede kryptokurver blev Ether, værditokenet til Etherum, føjet til listen.

GDAX-websted

GDAX-websted, Cryptocurrency Exchange

New York State DFS (Department of Financial Services) udstedte i januar 2107 en BitLicense til Coinbase. Dette træk tillod virksomheden at tilbyde virtuelle valutahandelstjenester i New York. I marts samme år modtog Coinbase tilladelse fra New York DFS til at levere Litecoin og Etherum-handelstjenester i staten.

Unicorn-status

I august 2017 brød nyheden ud, som Coinbase havde opnået Unicorn-status, den første kryptokurrency, der opnåede den prestigefyldte status. For at en kryptokurrency kan komme til enhjørningen, skal den værdiansættes til 1 mia. $ Eller mere. Coinbase havde en værdiansættelse på $ 1,6 mia., Hvilket gjorde det til den første opstart i kryptoverdenen med en værdiansættelse på mere end $ 1 mia. Coinbase havde oprindeligt rejst $ 117 millioner fra blandt andre Andreessen Horowitz, USAA, BBVA, New York DSF og Draper Fisher.

Coinbase rejste også $ 100 millioner i en serie D-finansiering til en privat værdiansættelse af $ 1,6 mia., Der omfattede kapital. Runden blev ledet af venturekapitalfirma i topklasse, Institutionelle venturepartnere (IVP), der har været involveret i flere virksomheder, herunder blandt andet Netflix, Twitter, Slack. Andre ved rundbordet omfattede Spark Capital, Battery Ventures, Greylock Partners, Section 32 og Draper Associates.

Virksomheden blev oprindeligt vurderet til 400 millioner dollars i 2014 ifølge Coin Telegraph. I dag har virksomheden været vidne til en enorm vækst, da den er 2,5 gange større, og investorer ser denne vækst som konsekvent og tilfredsstillende. Ifølge Brian har digitale valutaer deres “Netscape” -momenter. Innovationens tempo er blevet hurtigere, og spændende projekter og virksomheder bygges oven på digital valuta. Coinbase blev den mest downloadede app på iPhone i USA i 2017.

IRS-undersøgelse

I årene 2013-2015 krævede Internal Revenue Services (IRS), at Coinbase skulle producere detaljerede personlige oplysninger til mere end en million kunder med det såkaldte “John Doe indkalder“.

Coinbase kæmpede tilbage mod IRS og deres vidtrækkende indkaldelse og vandt en sejr og måtte kun give oplysninger om konti, der gennemførte Bitcoin-transaktioner, enten ved at udveksle Bitcoin til dollars eller ved at sende og modtage mønter fra en anden bitcoin-bruger til en værdi af 20.000 $.

Coinbase Fremtid

Coinbase har hovedkontor i San Francisco, Californien. I årenes løb har de spredt sig til forskellige lande over hele kloden. De mægler udveksling af Bitcoin, Litecoin og Etherum med fiat-valutaer i 32 lande og udfører Bitcoin-transaktioner og opbevaring i over 185 lande rundt om i verden. For nylig fik Coinbase adgang til UK’s hurtigere betalingsordning hvilket betyder, at de kan tilbyde næsten øjeblikkelige fiat-bankbetalinger til de britiske kunder.

På trods af de hikke Coinbase har været udsat for, er det fortsat med at vokse, og Brian er et bundt af optimisme. Virksomhedens bedste interesse i at gå ind for mindre begrænsning. I den nærmeste fremtid mener Brian, at Bitcoin vil være helt lovligt, og at nogle lande vil have reel valutakontrol. Han mener også, at Bitcoin vil overgå dollaren som reservevaluta om 10-15 år.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me