TradeSanta Review: Guide till den här automatiska Crypto Trading Bot-plattformen

TradeSanta Review

Automatiserade handelsverktyg är heta. TradeSanta är en ny molnbaserad, automatiserad handelsplattform som har massor av funktioner. Plattformen fungerar med Binance, Bittrex, Bitfinex och HitBTC, men det kan utvidga sina börser som stöds i framtiden.

Crypto-utbyten erbjuder vanligtvis inte handlare många verktyg. De stöder också bara grundläggande ordertyper, vilket kan vara ett stort problem för avancerade handlare. Det finns ett stigande antal automatiserade handelsplattformar där ute, och de har alla olika verktyg.

TradeSanta ger handlare avancerade handelsalternativ och möjligheten att atomiskt komma in och ut både lång och kort position. Hela plattformen byggdes för att vara enkel att använda. TradeSanta erbjuder supportalternativ om deras automatiska guiden inte kan hjälpa sina kunder att vänja sig vid plattformen.

TradeSanta Review

Besök TradeSanta

TradeSanta erbjuder bra handelsverktyg

TradeSanta handlar om att göra affärer enklare.

De tre automatiska alternativen är:

 • Lång botmall
 • Kort botmall
 • Anpassad mall

Om du är lite förvirrad betyder termen ”lång” att en näringsidkare gör att priset på ett värdepapper kommer att stiga. Att vara ‘lång’ betyder att köpa ett värdepapper. Att gå “kort” är motsatsen och är en position som kommer att stiga i värde för värdepapperspriset.

TradeSanta-plattformen ger handlare verktyg för att göra avancerade affärer på både den långa och den korta sidan av marknaden, samt skapa anpassade verktyg för att dra full nytta av en näringsidkares utsikter.

Ytterligare TradeSanta-verktyg

TradeSanta byggde in några extra verktyg i sin plattform för att ge sina kunder maximal mångsidighet.

 • Extra beställningar –  Om du går in i en handel och det går emot dig har TradeSanta en extra orderfunktion som kommer att lägga till positionen så att det trots allt kan bli en vinnande handel. Den extra storleken på positionen gör att ett mindre drag ger en större vinst, vilket gör ditt ursprungliga vinstmål till en möjlighet.
 • Martingal – Martingale-strategin liknar extra order, men förutom att köpa mer av ett värdepapper när marknaden går emot en position ökar den också volymen på inköpen. Låt oss säga att det ursprungliga köpet var 10 XRP i ETH. Eftersom priset på XRP sjunker i ETH-termer skulle en Martingale-strategi köpa 20 XRP mer, sedan 40 XRP och så vidare. Tanken är att när marknaden vänder sig till en näringsidkares fördel, kommer köp till lägre priser mer än att kompensera förlusterna eller den lilla vinsten vid det första köpet.
 • Köpa mynt för provision – TradeSanta erbjuder sina kunder tjänsten att köpa ytterligare mynt för att täcka provisionskostnaden i offertvalutan, i händelse av att ett kundkonto inte har tillräckligt för att täcka transaktionen. Det köpta beloppet överstiger inte motsvarande $ 5 USD och den här funktionen kan stängas av när som helst.
 • Ange till marknadspris – Om en näringsidkare vill att TradeSanta ska gå in i ett köp- eller säljprogram direkt kommer inmatningen till marknadspris att börja handla. Om du använder inträde till marknadspris placeras ordern bredvid den första frågan på börsen.
 • Tekniska indikatorer – Tekniska indikatorer hjälper TradeSanta-bots att börja handla vid bästa möjliga tidpunkt. Även om inget system är perfekt kan dessa analytiska verktyg hjälpa till att få ut det mesta av affärer.
 • Dagfilter – TradeSanta-botten kan använda information om ljusstaken från föregående handelsdag för att avgöra om det är en bra tid att köpa eller sälja ett kryptopar. Till exempel, om ljusstaken visar att igår var positiv för en lång position, öppnar TradeSanta-botten en handel automatiskt. Om ljusstaken visar att idag inte är rätt för en handel, kommer bot inte att göra någonting alls.
 • Volymfilter – Volym kan vara till hjälp för att hitta bra handelsvillkor. TradeSantas bot kan ställas in för att komma in på en marknad om rätt volymförhållanden är närvarande, mätt med föregående dags handelsvolym. Den rekommenderade volymvolymen för både BTC- och ETH-par är 100 enheter, vilket borde vara tillräckligt för att säkerställa att det finns tillräckligt med likviditet för att avsluta affärer och dämpning mot stora svängningar som kan utlösa en stop-loss-försäljning.
 • Bollinger-band – Bollinger-band är ett branschstandard tekniskt analysverktyg som skapar ett handelsområde för alla marknader eller säkerheter. TradeSanta kan använda Bollinger-band som en utlösare för att öppna en handel, basera beslutet på de senaste 1,5 timmarna av handeln, och använda ett intervall på 5 minuter för att göra analysen.

TradeSanta prissättning och optioner

TradeSanta har tre planer att välja mellan, inklusive en gratis plan som gör det möjligt för nya kunder att prova plattformen till noll kostnad.

TradeSanta erbjuder följande planer:

 • Gratis plan / utan kostnad
 • Grundplan / $ 15 USD per månad
 • Maximal plan / $ 100 USD per månad

Gratis plan

TradeSantas kostnadsfria plan ger kunder tillgång till 5 bots och inkluderar inte individuella supporttjänster. Det inkluderar möjligheten att använda alla kryptopar som finns på börsen och obegränsade åtkomstpunkter.

Grundplan

Grundplanen från TradeSanta lägger till möjligheten att använda upp till 49 robotar och allt som ingår i grundplanen.

Maximal plan

Förutom att pumpa upp antalet bots till så många du vill (obegränsat bots), får Maximum Plan-klienter också individuellt stöd direkt från TradeSanta.

TradeSanta-prissättning

Så här: Skapa ett konto med TradeSanta

Att skapa ett konto med TradeSanta är enkelt.

Börja med att öppna kontots öppningssida, ange ett nytt användarnamn, ge sedan TradeSanta en e-postadress som du vill använda och besluta om ett lösenord för ditt nya konto.

När all den informationen har matats in måste du gå till det e-postkonto du angav för att verifiera kontot. Det kommer att finnas instruktioner för kontoverifiering i e-postmeddelandet du får.

Följ bara instruktionerna i e-postmeddelandet som du får från TradeSanta, och ditt konto bör vara igång.

Registrering av konto

Om du har några problem eller inte får ett verifierings-e-post, kolla din skräppostmapp. Du kan också kontakta TradeSantas supportcenter om det behövs.

Börja handla med TradeSanta

När du väl har öppnat ett konto med TradeSanta måste du välja vilken TradeSanta-kontotyp som ska användas.

Om du bestämmer dig för att börja med det gratis kontot kommer resten av det här avsnittet inte att hjälpa dig. Hoppa gärna ner till nästa avsnitt!

Nu, om du vill ha mer än fem bots på ditt konto, måste du välja en av de löneplaner som TradeSanta erbjuder. Du måste göra en insättning hos TradeSanta för att aktivera ditt konto.

Just nu accepterar TradeSanta bara insättningar i BTC, vilket bör vara enkelt för alla kryptohandlare att använda.

Gå bara till inställningar > Fyll på konto, och ange sedan beloppet du vill sätta in. Du måste ange beloppet i USD och sedan konverteras det automatiskt till BTC när du har bekräftat beloppet.

TradeSanta-systemet kommer då att förse dig med en adress att skicka BTC till, och du är nästan där. När du har gjort betalningen ska det automatiskt uppdatera ditt konto inom en dag och du är redo att gå.

Ditt nyfinansierade TradeSanta-saldo kan användas för att köpa någon av de två betalningsplanerna, beroende på vad du vill ha. Välj bara den plan du vill ha och börja skapa bots!

Anslut TradeSanta till din Crypto Exchange

Oavsett vilket TradeSanta-konto du väljer att använda är det möjligt att skapa så många åtkomstpunkter du vill.

För att skapa åtkomstpunkter med TradeSanta, gå bara till avsnittet Åtkomstpunkter i den vänstra menyn och klicka sedan på Alla åtkomster suboption.

När du väl är där klickar du på Lägg till åtkomst.

Varje utbyte kommer att ha ett annat sätt att skapa API-nycklar, och du måste ha en API-nyckel och API-hemlig nyckel för varje åtkomstpunkt som du skapar. Om du behöver hjälp med att skapa API-nycklar och API-hemliga nycklar, kolla in den här sidan för mer information.

När du har API-nyckel och API-hemlig nyckel, kopplar du bara in dem i den nya åtkomstpunkten så är du ansluten.

Anslut Exchange

Skapa en bot

TradeSanta Bots är utformade för att konfigureras av handlare. Till skillnad från algos som precis släppte marknaden, låter TradeSanta handlare avgöra hur robotar handlas.

Först måste du navigera till Handelsbot > Skapa, och namnge Bot.

Rätt under namnfältet hittar du börsvalet, där du måste bestämma vilken börs du vill distribuera handelsboten till.

Du måste välja om du vill använda en lång eller kort strategi nästa, och TradeSanta ger dig en enkel uppsättning knappar för att göra det.

Skapa en bot

Därefter måste du välja det kryptopar du vill att botten ska handla, till exempel kan BTC / ETH vara en bra marknad. Du kan välja valfritt par som växeln stöder. TradeSanta kommer att påminna dig om att du har tillräckligt med krypto på ditt konto för att handla det par du väljer.

Under parets inmatningsfält finns det två fält som kan verka lite förvirrande.

Den översta är ”Ta vinstvärde” (av den första ordern), och den andra är “Volym av den första ordern” (i procent av insättning / fast värde)

TradeSanta gör det möjligt för handlare att automatisera en serie inköp (eller försäljning, om den går kort), som förhoppningsvis kommer att säljas med vinst. Take-vinstvärdet avser nivån på vilken positionen kommer att säljas, baserat på värdet av det första köpet.

Volymen på den första ordern gör det möjligt för handlare att ställa in en mängd krypto som ska användas för att öppna en position, som baseras på antingen en procentandel av insättningsbeloppet eller ett godtyckligt fast värde.

Botinställningar

Dessa verktyg gör det möjligt för en näringsidkare att finjustera sitt algo baserat på personliga preferenser och marknadsförhållanden.

Automatiserad handel har fördelar

Handlare måste ta itu med mycket, och automatiserade handelssystem kan vara till stor hjälp. Förutom att vara aktiv hela tiden hjälper automatiserade handelsplattformar att ta känslorna ur handeln på volatila marknader.

En av de svåraste delarna av handel är att upprätthålla disciplin och att bedriva handel även om systemet kanske inte har fungerat nyligen. Inget handelssystem är perfekt och någon handelsmetod kommer att generera förluster.

Icke-adaptiva handelssystem är bra eftersom de använder en handelsmetod när villkoren är korrekta. I stället för att bli känslomässiga och göra misstag kommer handelsbots att komma in på marknaden utan att tänka på.

Bots handel 24/7

Det är förmodligen inte hälsosamt att vara på en handelsterminal 24/7. Inte bara skulle näringsidkaren bli trött, utan sannolikheten för att göra stora affärer minskar också när stressen börjar. Stora banker har handlare som arbetar på alla marknader, men kryptovärlden rör sig hela tiden, varje dag i veckan.

Handelsbots kan hålla koll på vad som händer automatiskt och behöver aldrig ta en paus. TradeSantas bots lever i molnet, vilket innebär att de är anslutna till varje utbyte som TradeSanta stöder i nästan realtid.

Att betala mindre än en dollar per dag för att ha en heltidshandelsassistent verkar som en ganska bra affär, även om det bara handlar några dagar. Beroende på portföljens storlek kan en enda vinnande handel motivera botens kostnad varje månad och den tid som sparas av näringsidkaren är enorm.

Är TradeSanta rätt för dig?

Det finns många alternativ där ute för kryptohandlare som vill ha extra verktyg. TradeSanta fyller verkligen en nisch, och det är inte särskilt dyrt. Å andra sidan finns det automatiserade handelsplattformar som är gratis.

Det första du ska tänka på är hur mycket du handlar, och om du skulle känna dig bekväm med ett automatiserat handelssystem. TradeSanta är en ny plattform, så det är vettigt att prova gratisversionen och se hur bra den fungerar.

Det är mycket positivt att se att TradeSanta erbjuder potentiella kunder möjligheten att använda sin plattform och sina verktyg innan de måste betala, och det är en bra idé att dra nytta av detta erbjudande. Du kan finansiera ditt konto när som helst och uppgradera till en av betalningsplanerna.

Fungerar handelssystem?

Det finns många frågor kring hur effektiva automatiserade handelssystem kan vara. Det är viktigt att komma ihåg att det finns många olika typer av automatiserade handelssystem där ute, och var och en kommer att ha sina fördelar.

Systemet som TradeSanta skapade är enkelt och låter handlare använda verktyg som gör handel mycket enklare. Den största fördelen är förmodligen att TradeSanta håller koll på kryptopriser hela tiden så att du inte behöver limmas till en handelsterminal.

Det är också värt att nämna att alla handelssystem inte fungerar hela tiden, så det är mycket viktigt att se till att det tillämpas konsekvent.

Den övergripande tillämpningen av systemet om och om igen är det som gör det lönsamt, och i detta avseende är TradeSanta solid. Det kommer inte att förlora tro eller bli känslomässigt, vilket gör något handelssystem lönsamt på lång sikt.

TradeSanta ger handlare många automatiska handelsalternativ

TradeSanta verkar ha satt ihop en bra automatiserad handelsplattform för kryptohandlare.

Handelsgränssnitt har en tendens att vara komplexa, men TradeSanta skapade ett gränssnitt som är enkelt. Nya användare borde inte ha några problem med att komma igång med TradeSanta-plattformen och ansluta den till sina kryptokonton.

Ett annat trevligt inslag i TradeSanta är det faktum att det fungerar med ett antal populära börser. Några av de andra automatiserade handelsplattformarna fungerar bara med några få börser, men TradeSanta arbetar med några av de största kryptobörserna där ute och arbetar med att lägga till stöd för mer.

Det är också bra att TradeSanta kan tjäna pengar i både stigande och fallande marknadsförhållanden. Handelsverktygen de skapade är enkla att använda och borde vara mycket tillförlitliga eftersom de finns i molnet.

Slutsats

Om du letar efter ett sätt att automatisera kryptohandel är TradeSanta förmodligen värt att lära dig mer om. Det är enkelt att använda och kan distribueras i valfritt kryptopar.

De handelsprogram som TradeSanta inkluderar på sin plattform kommer troligen att vara användbara, och det är lätt att slå på och av dem. Det kostnadsfria kontoalternativet innebär att det finns noll ekonomiskt åtagande på förhand, och om det inte är det handelsverktyg du behöver, kostar det inte.

En värld av kryptohandel växer hela tiden. TradeSanta går in på en expanderande marknad som får mer uppmärksamhet när kryptos blir mer populära. Verktygen som TradeSanta byggde in i sin plattform kunde göra skillnad för kryptohandlare och hjälpa till att generera vinster oavsett vilket sätt marknaden trender.

Besök TradeSanta

TradeSanta

src = “~ images \ tradesanta-review-guide-to-this-automated-crypto-trading-bot-platform.gif”

alt = “TradeSanta Review”

class = “photo photo wrapup wppr-product-image” /> 8.2

Enkel användning

8,0 / 10

Rykte

8,0 / 10

Avgifter

9,0 / 10

Kundsupport

8,0 / 10

Betalningsmetoder

8,0 / 10

Fördelar

 • Gratis provperiod
 • Enkel installation
 • Rimlig prissättning
 • Molnbaserat system

Nackdelar

 • Endast 4 utbyten för närvarande
 • Nyare plattform

Besök {"@sammanhang":"http: \ / \ / schema.org \ /","@typ":"Produkt","namn":"TradeSanta","bild":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2019 \ / 07 \ /tradesanta-review.gif","beskrivning":"Automatiserade handelsverktyg är heta. TradeSanta är en ny molnbaserad, automatiserad handelsplattform som har massor av funktioner. Plattformen fungerar med Binance, Bittrex, Bitfinex och HitBTC, men det kan utvidga sina börser som stöds i framtiden. Crypto-utbyten erbjuder vanligtvis inte handlare många verktyg. De stöder också bara grundläggande ordertyper, vilket kan vara…","erbjudanden": {"@typ":"Erbjudande","pris":"0,00","priceCurrency":"$","säljare": {"@typ":"Person","namn":"Nicholas Say"}},"recension": {"@typ":"Recension","recensionBetyg": {"@typ":"Betyg","bestRating":"10","värsta Betyg":"0","ratingValue":"8.20"},"namn":"TradeSanta","reviewBody":"Automatiserade handelsverktyg är heta. TradeSanta är en ny molnbaserad, automatiserad handelsplattform som har massor av funktioner. Plattformen fungerar med Binance, Bittrex, Bitfinex och HitBTC, men det kan utvidga sina börser som stöds i framtiden. \ R \ n \ r \ nCrypto-börser erbjuder i allmänhet inte många verktyg för handlare. De stöder också bara grundläggande ordertyper, vilket kan vara ett stort problem för avancerade handlare. Det finns ett stigande antal automatiserade handelsplattformar där ute, och de har alla olika verktyg. \ R \ n \ r \ nTradeSanta ger handlare avancerade handelsalternativ och förmågan att atomiskt komma in och ut både lång och kort position. Hela plattformen byggdes för att vara enkel att använda. TradeSanta erbjuder supportalternativ om deras automatiska guiden inte kan hjälpa sina klienter att vänja sig vid plattformen. \ R \ n \ r \ n \ r \ nBesök TradeSanta \ r \ n \ r \ nTradeSanta erbjuder bra handelsverktyg \ r \ nTradeSanta handlar om att göra affärer enklare. \ r \ n \ r \ nDe tre automatiska alternativen är: \ r \ n \ r \ n \ tLång botmall \ r \ n \ tKort botmall \ r \ n \ tAnpassad mall \ r \ n \ r \ nOm du är lite förvirrad betyder termen “lång” att en näringsidkare tar upp priset på ett värdepapper. Att vara “lång” betyder att köpa en säkerhet. Att gå ‘kort’ är motsatsen och är en position som kommer att stiga i värde för ett värdepappers fall. \ R \ n \ r \ nTradeSanta-plattformen ger handlare verktyg för att göra avancerade affärer på både lång- och kortsidan av marknaden, liksom att skapa anpassade verktyg för att dra full nytta av en näringsidkares utsikter. \ r \ n Ytterligare TradeSanta Tools \ r \ nTradeSanta byggde några extra verktyg i sin plattform för att ge sina kunder maximal mångsidighet. \ r \ n \ r \ n \ tExtra beställningar – \ u00a0 Om du går in i en handel och det går emot dig, har TradeSanta en extra orderfunktion som kommer att lägga till positionen så att det trots allt kan bli en vinnande handel. Den extra storleken på positionen gör att ett mindre drag ger en större vinst, vilket gör ditt ursprungliga vinstmål till en möjlighet. \ R \ n \ tMartingale – Martingale-strategin liknar extra order, men förutom att köpa mer av en säkerhet när marknaden går emot en position ökar det också volymen på inköpen. Låt oss säga att det ursprungliga köpet var 10 XRP i ETH. Eftersom priset på XRP sjunker i ETH-termer skulle en Martingale-strategi köpa 20 XRP mer, sedan 40 XRP och så vidare. Tanken är att när marknaden vänder sig till en näringsidkares fördel, kommer köp till lägre priser mer än att kompensera förlusterna eller den lilla vinsten vid det första köpet. \ R \ n \ tKöp av mynt för provision – TradeSanta erbjuder sina kunder tjänsten att köpa ytterligare mynt för att täcka provisionskostnaden i offertvalutan, i händelse av att ett kundkonto inte har tillräckligt för att täcka transaktionen. Det köpta beloppet överstiger inte motsvarande $ 5 USD och den här funktionen kan stängas av när som helst. \ R \ n \ tAnge till marknadspris – Om en näringsidkare vill att TradeSanta ska gå in i ett köp- eller säljprogram rätt bort kommer inmatningen till marknadspris att börja handla. Om du använder inmatning till marknadspris kommer ordern att placeras bredvid den första frågan på börsen. \ R \ n \ tTekniska indikatorer – Tekniska indikatorer hjälper TradeSanta-bots att göra affärer vid bästa möjliga tidpunkt. Även om inget system är perfekt kan dessa analytiska verktyg hjälpa till att få ut det mesta av affärer. \ R \ n \ tDagfilter – TradeSanta-botten kan använda information om ljusstaken från föregående handelsdag för att avgöra om det är en bra tid att köpa eller sälja ett kryptopar. Till exempel, om ljusstaken visar att igår var positiv för en lång position, öppnar TradeSanta-botten en handel automatiskt. Om ljusstaken visar att idag inte är rätt för en handel, kommer bot inte att göra någonting alls. \ R \ n \ tVolymfilter – Volym kan vara till hjälp för att hitta bra handelsförhållanden. TradeSantas bot kan ställas in för att komma in på en marknad om rätt volymförhållanden är närvarande, mätt med föregående dags handelsvolym. Den rekommenderade volymvolymen för både BTC- och ETH-par är 100 enheter, vilket borde vara tillräckligt för att säkerställa att det finns tillräckligt med likviditet för att avsluta affärer och dämpning mot stora svängningar som kan utlösa en stop-loss-försäljning. \ R \ n \ tBollinger Bands – Bollinger-band är ett branschstandard tekniskt analysverktyg som skapar ett handelsintervall för alla marknader eller värdepapper. TradeSanta kan använda Bollinger-band som en utlösare för att öppna en handel, basera beslutet på de senaste 1,5 timmarna av handeln och använda ett intervall på 5 minuter för att göra analysen. \ R \ n \ r \ nTradeSanta Prissättning och optioner \ r \ nTradeSanta har tre planer att välja mellan, inklusive en gratis plan som tillåter nya kunder att prova plattformen till noll kostnad. \ r \ n \ r \ nTradeSanta erbjuder följande planer: \ r \ n \ r \ n \ tFree Plan \ / Ingen avgift \ r \ n \ tBasisk plan \ / $ 15 USD per månad \ r \ n \ tMaximalt plan \ / $ 100 USD per månad \ r \ n \ r \ nGratis plan \ r \ nTradeSantas gratisplan ger kunderna tillgång till 5 bots och inkluderar inte individuella supporttjänster. Det inkluderar möjligheten att använda alla kryptopar som finns på utbytet och obegränsade åtkomstpunkter. \ R \ n \ r \ nBasisk plan \ r \ nDen grundläggande planen från TradeSanta lägger till möjligheten att använda upp till 49 bots och allt som ingår i grundplanen. \ r \ n \ r \ nMaximal plan \ r \ n Förutom att pumpa upp antalet bots till så många du vill (obegränsade bots), får Maximum Plan-klienter också individuellt stöd direkt från TradeSanta. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHur gör du: Ställ in ett konto med TradeSanta \ r \ nInställningen av ett konto med TradeSanta är enkelt. \ R \ n \ r \ nBörja med att öppna kontos öppningssida, ange ett nytt användarnamn, ge sedan TradeSanta en e-postadress som du vill använda och besluta om ett lösenord för ditt nya konto. \ r \ n \ r \ nNär all information har angetts måste du gå till e-postmeddelandet konto som du angav för kontoverifiering. Det kommer att finnas instruktioner för kontoverifiering i e-postmeddelandet du får. \ R \ n \ r \ nFölj bara instruktionerna i e-postmeddelandet du får från TradeSanta, och ditt konto ska vara bra att gå. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nOm du har några problem eller inte får ett verifieringsmeddelande, kontrollera din skräppostmapp. Du kan också kontakta TradeSantas supportcenter om det behövs. \ R \ nBörja handla med TradeSanta \ r \ nNär du har öppnat ett konto med TradeSanta, måste du välja vilken TradeSanta-kontotyp som ska användas. \ R \ n \ r \ nOm du behöver du bestämmer dig för att gå till det gratis kontot för att komma igång, resten av det här avsnittet kommer inte att hjälpa dig. Hoppa gärna ner till nästa avsnitt! \ R \ n \ r \ nNu, om du vill ha mer än fem bots på ditt konto måste du välja en av de löneplaner som TradeSanta erbjuder. Du måste göra en insättning hos TradeSanta för att aktivera ditt konto. \ R \ n \ r \ n Just nu accepterar TradeSanta bara insättningar i BTC, vilket borde vara lätt för alla kryptohandlare att använda. \ R \ n \ r \ nBara gå till Inställningar > Fyll på kontot och ange sedan det belopp du vill sätta in. Du måste ange beloppet i USD och sedan konverteras det automatiskt till BTC när du har bekräftat beloppet. \ R \ n \ r \ nTradeSanta-systemet förser dig sedan med en adress att skicka BTC till, och du är nästan där. När du har gjort betalningen bör det automatiskt uppdatera ditt konto inom en dag och du är redo att gå. \ R \ n \ r \ nDitt nyfinansierade TradeSanta-saldo kan användas för att köpa någon av de två betalningsplanerna, beroende på vad du vill. Välj bara den plan du vill ha och börja skapa bots! \ R \ nAnslut TradeSanta till din Crypto Exchange \ r \ n Oavsett vilket TradeSanta-konto du väljer att använda är det möjligt att skapa så många åtkomstpunkter som du vill. \ R \ n \ r \ nFör att skapa åtkomstpunkter med TradeSanta, navigera bara till avsnittet Åtkomstpunkter i den vänstra menyn och klicka sedan på underalternativet Alla åtkomst. \ r \ n \ r \ nNär du klickar på Lägg till åtkomst. \ r \ n \ r \ nVarje utbyte kommer att ha ett annat sätt att skapa API-nycklar, och du måste ha en API-nyckel och API-hemlig nyckel för varje åtkomstpunkt som du skapar. Om du behöver hjälp med att skapa API-nycklar och API-hemliga nycklar, kolla in den här sidan för mer information. \ R \ n \ r \ nNär du har API-nyckel och API-hemlig nyckel, koppla bara in dem i den nya åtkomstpunkten och du är anslutna. \ r \ n \ r \ n \ r \ nSkapa en Bot \ r \ nTradeSanta Bots är utformade för att konfigureras av handlare. Till skillnad från algos som precis släppte marknaden, låter TradeSanta handlare avgöra hur robotar handlar. \ R \ n \ r \ n Först måste du navigera till Trading bot > Skapa och namnge Bot. \ R \ n \ r \ nRätt under namnfältet hittar du valutaväxlingen, där du måste bestämma vilken börs du vill distribuera handelsboten i. \ R \ n \ r \ nDu måste välja om du vill använda en lång eller kort strategi nästa, och TradeSanta ger dig en enkel uppsättning knappar för att göra det. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Därefter kommer du måste välja det kryptopar du vill att botten ska handla, till exempel kan BTC \ / ETH vara en bra marknad. Du kan välja valfritt par som växeln stöder. TradeSanta kommer att påminna dig om att du har tillräckligt med krypto i ditt konto för att kunna handla det par du väljer. \ R \ n \ r \ nUnder parinmatningsfältet finns det två fält som kan verka lite förvirrande. \ R \ n \ r \ nDet finns två fält som kan verka lite förvirrande. topp ett är “Ta vinstvärde” (av den första ordern), och den andra är “Volym av den första ordern” (i procent av insättning \ / fast värde) \ r \ n \ r \ nTradeSanta tillåter handlare att automatisera en serie inköp (eller försäljning, om den går kort), som förhoppningsvis kommer att säljas med vinst. Take profit-värdet avser nivån på vilken positionen kommer att säljas, baserat på värdet av det första köpet. \ R \ n \ r \ nVolymen för den första ordern gör det möjligt för handlare att ställa in en mängd krypto som ska användas för att öppna en position som baseras på antingen en procentandel av insättningsbeloppet eller ett godtyckligt fast värde. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDessa verktyg gör det möjligt för en näringsidkare att finjustera sitt algo baserat på personliga preferenser och marknadsförhållanden. \ r \ nAutomatiserad handel har fördelar \ r \ nHandlare måste ta itu med mycket, och automatiserade handelssystem kan vara till stor hjälp. Förutom att vara aktiva hela tiden hjälper automatiserade handelsplattformar att ta känslorna ur handeln på volatila marknader. \ R \ n \ r \ nEn av de svåraste delarna av handel är att upprätthålla disciplin och att bedriva en handel trots att systemet kanske inte har fungerat nyligen. Inget handelssystem är perfekt och någon handelsmetod kommer att generera förluster. \ R \ n \ r \ nIcke-adaptiva handelssystem är bra eftersom de kommer att köra en handelsmetod när villkoren är korrekta. I stället för att bli känslomässiga och göra misstag kommer handelsrobots att komma in på marknaden utan en andra tanke. \ R \ nBots Trade 24 \ / 7 \ r \ nDet är förmodligen inte hälsosamt att vara på en handelsterminal 24 \ / 7. Inte bara skulle näringsidkaren bli trött, men sannolikheten för att göra stora affärer minskar också när stressen börjar. Stora banker har handlare som arbetar på alla marknader, men kryptovärlden rör sig hela tiden, varje dag i veckan. \ R \ n \ r \ nHandelsrobotar kan hålla koll på vad som händer automatiskt och behöver aldrig ta en paus. TradeSantas bots lever i molnet, vilket innebär att de är anslutna till varje börs som TradeSanta stöder i nästan realtid. \ R \ n \ r \ n Att betala mindre än en dollar per dag för att ha en heltids handelsassistent verkar som en vacker bra affär, även om det bara handlar några dagar. Beroende på portföljens storlek kan en enda vinnande handel motivera botens kostnad varje månad, och den tid som sparas av näringsidkaren är enorm. \ R \ n Är TradeSanta rätt för dig? \ R \ nDet finns många alternativ ute där för kryptohandlare som vill ha extra verktyg. TradeSanta fyller verkligen en nisch, och det är inte särskilt dyrt. Å andra sidan finns det automatiserade handelsplattformar som är gratis. \ R \ n \ r \ nDet första du ska tänka på är hur mycket du handlar, och om du skulle känna dig bekväm med ett automatiserat handelssystem. TradeSanta är en ny plattform, så det är vettigt att prova gratisversionen och se hur bra den fungerar. \ R \ n \ r \ nDet är mycket positivt att se att TradeSanta erbjuder potentiella kunder möjligheten att använda sin plattform och verktyg innan de måste betala, och det är en bra idé att dra nytta av detta erbjudande. Du kan finansiera ditt konto när som helst och uppgradera till en av betalningsplanerna. \ R \ nFungerar handelssystem? \ R \ nDet finns många frågor kring hur effektiva automatiserade handelssystem kan vara. Det är viktigt att komma ihåg att det finns många olika typer av automatiserade handelssystem där ute, och var och en kommer att ha sina fördelar. \ R \ n \ r \ n Systemet som TradeSanta skapade är enkelt och låter handlare använda verktyg som gör handel mycket lättare. Den största fördelen är förmodligen att TradeSanta håller koll på kryptopriser hela tiden så att du inte behöver limmas till en handelsterminal. \ R \ n \ r \ nDet är också värt att nämna att något handelssystem inte arbeta hela tiden, så det är mycket viktigt att se till att det tillämpas konsekvent. \ r \ n \ r \ nDen totala tillämpningen av systemet om och om igen är det som gör det lönsamt, och i detta avseende är TradeSanta solid. Det kommer inte att förlora förtroende eller bli känslomässigt, vilket gör något handelssystem lönsamt på lång sikt. \ R \ nTradeSanta ger handlare många automatiska handelsalternativ \ r \ nTradeSanta verkar ha satt ihop en bra automatiserad handelsplattform för kryptohandlare. \ r \ n \ r \ nHandelsgränssnitt har en tendens att vara komplexa, men TradeSanta skapade ett gränssnitt som är enkelt. Nya användare borde inte ha problem med att komma igång med TradeSanta-plattformen och ansluta den till sina kryptohandelskonton. \ R \ n \ r \ n En annan trevlig egenskap hos TradeSanta är det faktum att den fungerar med ett antal populära börser. Några av de andra automatiserade handelsplattformarna fungerar bara med ett fåtal börser, men TradeSanta arbetar med några av de största kryptobörserna där ute och arbetar med att lägga till stöd för mer. \ R \ n \ r \ nDet är också bra att TradeSanta kan göra pengar i både stigande och fallande marknadsförhållanden. Handelsverktygen de skapade är enkla att använda och borde vara mycket tillförlitliga eftersom de är värd i molnet. \ R \ nSlutsats \ r \ nOm du letar efter ett sätt att automatisera kryptohandel är TradeSanta förmodligen värt att lära sig mer om. Det är enkelt att använda och kan distribueras i valfritt kryptopar. \ R \ n \ r \ nHandelsprogrammen som TradeSanta innehåller på sin plattform kommer förmodligen att vara användbara och det är lätt att slå på och av dem . Det kostnadsfria kontoalternativet innebär att det finns noll ekonomiskt åtagande på förhand, och om det inte är det handelsverktyg du behöver, finns det inga kostnader för att prova det. \ R \ n \ r \ nVärlden med kryptohandel växer hela tiden. TradeSanta går in på en expanderande marknad som får mer uppmärksamhet när kryptos blir mer populära. Verktygen som TradeSanta byggde in i sin plattform skulle kunna göra skillnad för kryptohandlare och hjälpa till att generera vinster oavsett vilket sätt marknaden trender. \ R \ nBesök TradeSanta","författare": {"@typ":"Person","namn":"Nicholas Say"},"datum Publicerat":"2020-01-06"},"ytterligare typ":"odefinierad","alternativt namn":"odefinierad","tilldela":"odefinierad","utmärkelser":"odefinierad","varumärke":"odefinierad","kategori":"odefinierad","Färg":"odefinierad","djup":"odefinierad","disambiguatingDescription":"odefinierad","gtin":"odefinierad","gtin12":"odefinierad","gtin13":"odefinierad","gtin14":"odefinierad","gtin8":"odefinierad","höjd":"odefinierad","identifierare":"odefinierad","logotyp":"odefinierad","mainEntityOfPage":"odefinierad","material":"odefinierad","modell":"odefinierad","mpn":"odefinierad","nsn":"odefinierad","Serienummer":"odefinierad","Produktionsdatum":"odefinierad","inköpsdatum":"odefinierad","Utgivningsdatum":"odefinierad","samma som":"odefinierad","sku":"odefinierad","slogan":"odefinierad","url":"odefinierad","vikt":"odefinierad","bredd":"odefinierad"}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me