TradeSanta Review: gids voor dit geautomatiseerde Crypto Trading Bot-platform

TradeSanta recensie

Geautomatiseerde handelstools zijn hot. TradeSanta is een nieuw cloudgebaseerd, geautomatiseerd handelsplatform met tal van functies. Het platform werkt met Binance, Bittrex, Bitfinex en HitBTC, maar het kan zijn ondersteunde uitwisselingen in de toekomst uitbreiden.

Crypto-uitwisselingen bieden handelaren over het algemeen niet veel tools. Ze ondersteunen ook alleen standaard ordertypes, wat een groot probleem kan zijn voor gevorderde handelaren. Er is een opkomst van geautomatiseerde handelsplatforms, en ze hebben allemaal verschillende tools.

TradeSanta biedt handelaren geavanceerde handelsopties en de mogelijkheid om zowel long- als shortposities atomair te betreden en te verlaten. Het hele platform is zo gebouwd dat het eenvoudig te gebruiken is. TradeSanta biedt ondersteuningsopties als hun geautomatiseerde wizard zijn klanten niet kan helpen om aan het platform te wennen.

TradeSanta recensie

Bezoek TradeSanta

TradeSanta biedt geweldige handelshulpmiddelen

Bij TradeSanta draait alles om het gemakkelijker maken van transacties.

De drie geautomatiseerde opties zijn:

 • Lange Bot-sjabloon
 • Short Bot-sjabloon
 • Aangepaste sjabloon

Als u een beetje in de war bent, betekent de term ‘lang’ dat de prijs van een waardepapier voor een handelaar zal stijgen. ‘Long’ gaan betekent een waardepapier kopen. ‘Short’ gaan is het tegenovergestelde en is een positie die in waarde zal stijgen naarmate de prijs van een effect daalt.

Het TradeSanta-platform biedt handelaren tools om geavanceerde transacties te doen aan zowel de lange als de korte kant van de markt, en biedt ook aangepaste tools om optimaal te profiteren van de vooruitzichten van een handelaar..

Aanvullende TradeSanta-tools

TradeSanta heeft wat extra tools in zijn platform ingebouwd om zijn klanten maximale veelzijdigheid te bieden.

 • Extra bestellingen –  Als u een transactie invoert en deze druist tegen u in, heeft TradeSanta een extra orderfunctie die de positie zal vergroten, zodat het uiteindelijk toch een winnende transactie wordt. De toegevoegde grootte van de positie zorgt ervoor dat een kleinere zet een grotere winst oplevert, waardoor uw oorspronkelijke winstdoelstelling een mogelijkheid wordt.
 • Martingale – De Martingale-strategie is vergelijkbaar met extra bestellingen, maar naast het kopen van meer effect als de markt tegen een positie ingaat, verhoogt het ook het volume van de aankopen. Laten we zeggen dat de eerste aankoop 10 XRP in ETH was. Naarmate de prijs van XRP daalt in ETH-termen, zou een Martingale-strategie 20 XRP meer kopen, dan 40 XRP, enzovoort. Het idee is dat wanneer de markt in het voordeel van een handelaar verandert, de aankopen tegen lagere prijzen de verliezen of kleine winst op de eerste aankoop meer dan compenseren..
 • Munten kopen voor commissie – TradeSanta biedt haar klanten de service om extra munten te kopen om de kosten van commissie in de koersvaluta te dekken, voor het geval dat een klantaccount niet genoeg heeft om de transactie te dekken. Het bedrag dat wordt gekocht, is niet hoger dan het equivalent van $ 5, en deze functie kan op elk moment worden uitgeschakeld.
 • Invoeren tegen marktprijs – Als een handelaar wil dat TradeSanta meteen aan een koop- of verkoopprogramma begint, zal het invoeren tegen marktprijs de handel op gang brengen. Als invoeren tegen marktprijs wordt gebruikt, wordt de bestelling naast de eerste vraag op de beurs geplaatst.
 • Technische indicatoren – Technische indicatoren helpen TradeSanta bots om op het best mogelijke moment transacties in te voeren. Hoewel geen enkel systeem perfect is, kunnen deze analytische tools helpen om het meeste uit transacties te halen.
 • Dagfilter – De TradeSanta-bot kan kandelaargrafiekinformatie van de vorige handelsdag gebruiken om te beslissen of het een goed moment is om een ​​cryptopaar te kopen of verkopen. Als de candlestick-grafiek bijvoorbeeld bepaalt dat gisteren positief was voor een longpositie, zal de TradeSanta-bot automatisch een transactie openen. Als de candlestick-grafiek zegt dat vandaag niet geschikt is voor een transactie, dan zal de bot helemaal niets doen.
 • Volumefilter – Volume kan nuttig zijn bij het vinden van goede handelsvoorwaarden. De bot van TradeSanta kan worden opgezet om een ​​markt te betreden als de juiste volumecondities aanwezig zijn, zoals gemeten aan het handelsvolume van de vorige dag. De aanbevolen hoeveelheid volume voor zowel BTC- als ETH-paren is 100 eenheden, wat voldoende zou moeten zijn om ervoor te zorgen dat er voldoende liquiditeit is om transacties te beëindigen en op te vangen tegen grote schommelingen die een stop-loss-verkoop zouden kunnen veroorzaken.
 • Bollinger-banden – Bollinger-banden zijn een standaard technische analysetool die een handelsbereik creëert voor elke markt of beveiliging. TradeSanta kan Bollinger-banden gebruiken als trigger voor het openen van een transactie, waarbij de beslissing wordt gebaseerd op de laatste 1,5 uur handelen en een interval van 5 minuten wordt gebruikt om de analyse uit te voeren.

TradeSanta prijzen en opties

TradeSanta heeft drie plannen om uit te kiezen, waaronder een gratis abonnement waarmee nieuwe klanten het platform gratis kunnen uitproberen.

TradeSanta biedt de volgende plannen:

 • Gratis abonnement / geen kosten
 • Basisplan / $ 15 USD per maand
 • Maximaal abonnement / $ 100 USD per maand

Gratis abonnement

Het gratis abonnement van TradeSanta geeft klanten toegang tot 5 bots en bevat geen individuele ondersteuningsservices. Het omvat de mogelijkheid om alle cryptoparen te gebruiken die op de beurs staan, en onbeperkte toegangspunten.

Basisplan

Het basisplan van TradeSanta voegt de mogelijkheid toe om tot 49 bots te gebruiken, en alles wat in het basisplan is inbegrepen.

Maximaal plan

Naast het oppompen van het aantal bots naar zoveel als u wilt (onbeperkte bots), krijgen Maximum Plan-klanten ook individuele ondersteuning rechtstreeks van TradeSanta.

TradeSanta-prijzen

Hoe: Een account opzetten bij TradeSanta

Een account aanmaken bij TradeSanta is eenvoudig.

Begin door naar de accountopeningspagina te gaan, voer een nieuwe gebruikersnaam in, geef TradeSanta vervolgens een e-mailadres dat u wilt gebruiken en bepaal een wachtwoord voor uw nieuwe account.

Nadat al die informatie is ingevoerd, moet u naar het e-mailaccount gaan dat u hebt ingevoerd voor accountverificatie. Er staan ​​instructies voor accountverificatie in de e-mail die u ontvangt.

Volg gewoon de instructies in de e-mail die u van TradeSanta ontvangt, en uw account zou klaar moeten zijn.

Account aanmelden

Als u problemen ondervindt of geen verificatie-e-mail ontvangt, controleert u uw spammap. U kunt indien nodig ook contact opnemen met het ondersteuningscentrum van TradeSanta.

Begin met handelen met TradeSanta

Nadat u met succes een account bij TradeSanta heeft geopend, moet u kiezen welk TradeSanta-accounttype u wilt gebruiken.

Als u besluit om aan de slag te gaan met het gratis account, zal de rest van dit gedeelte u niet helpen. Voel je vrij om gewoon naar het volgende gedeelte te gaan!

Als u nu meer dan vijf bots op uw account wilt hebben, moet u een van de betalingsplannen kiezen die TradeSanta aanbiedt. U moet een storting doen bij TradeSanta om uw account te activeren.

Op dit moment accepteert TradeSanta alleen stortingen in BTC, wat voor elke cryptohandelaar gemakkelijk te gebruiken zou moeten zijn.

Ga gewoon naar Instellingen > Account opwaarderen, en voer vervolgens het bedrag in dat u wilt storten. U moet het bedrag in USD invoeren en het wordt automatisch in BTC omgezet zodra u het bedrag bevestigt.

Het TradeSanta-systeem zal u dan een adres geven om BTC naar toe te sturen, en u bent er bijna. Nadat u de betaling heeft uitgevoerd, wordt uw account automatisch binnen een dag bijgewerkt en bent u klaar om te gaan.

Uw nieuw gefinancierde TradeSanta-saldo kan worden gebruikt om een ​​van de twee betalingsplannen te kopen, afhankelijk van wat u wilt. Kies gewoon het gewenste plan en begin met het maken van bots!

Verbind TradeSanta met uw Crypto Exchange

Ongeacht welk TradeSanta-account u besluit te gebruiken, het is mogelijk om zoveel toegangspunten aan te maken als u wilt.

Om toegangspunten met TradeSanta te maken, navigeert u gewoon naar het gedeelte Toegangspunten in het linkermenu en klikt u vervolgens op Alle toegangen suboptie.

Eenmaal daar klikt u op Toegang toevoegen.

Elke exchange heeft een andere manier om API-sleutels aan te maken, en je hebt een API-sleutel en API-geheime sleutel nodig voor elk access point dat je aanmaakt. Als je hulp nodig hebt bij het maken van API-sleutels en geheime API-sleutels, kijk dan op deze pagina voor meer informatie.

Zodra u de API-sleutel en de geheime API-sleutel heeft, sluit u ze gewoon aan op het nieuwe toegangspunt en bent u verbonden.

Verbind Exchange

Een bot maken

TradeSanta Bots zijn ontworpen om te worden geconfigureerd door handelaren. In tegenstelling tot algo’s die net op de markt zijn gekomen, laat TradeSanta traders bepalen hoe bots handelen.

Eerst moet u naar Handel in bot > Creëer, en noem de Bot.

Direct onder het naamveld vindt u de beursselectie, waar u moet beslissen op welke beurs u de handelsbot wilt inzetten.

U moet kiezen of u vervolgens een lange of korte strategie wilt gebruiken, en TradeSanta geeft u een eenvoudige set knoppen om dit te doen.

Maak een bot

Daarna moet u het cryptopaar selecteren waarmee u de bot wilt laten handelen, BTC / ETH kan bijvoorbeeld een goede markt zijn. U kunt elk paar kiezen dat door de centrale wordt ondersteund. TradeSanta zal u eraan herinneren om genoeg cryptovaluta in uw account te hebben om het door u geselecteerde paar te verhandelen.

Onder het paarinvoerveld zijn er twee velden die misschien wat verwarrend lijken.

De bovenste is ‘Winstwaarde nemen’ (van de eerste bestelling) en de tweede is ‘Volume van de eerste bestelling’ (als percentage van de aanbetaling / vaste waarde)

TradeSanta stelt handelaren in staat om een ​​reeks aankopen (of verkopen, als ze short gaan) te automatiseren, die hopelijk met winst zullen worden verkocht. De Take profit-waarde verwijst naar het niveau waarop de positie zal worden verkocht, gebaseerd op de waarde van de eerste aankoop.

Het volume van de eerste order stelt handelaren in staat om een ​​hoeveelheid cryptovaluta in te stellen die zal worden gebruikt om een ​​positie te openen, die is gebaseerd op ofwel een percentage van het gestorte bedrag of een willekeurige vaste waarde.

Bot-instellingen

Met deze tools kan een handelaar zijn algo verfijnen op basis van persoonlijke voorkeuren en marktomstandigheden.

Geautomatiseerde handel heeft voordelen

Handelaren hebben met veel te maken en geautomatiseerde handelssystemen kunnen een grote hulp zijn. Geautomatiseerde handelsplatforms zijn niet alleen constant actief, maar helpen ook om de emotie uit het handelen op volatiele markten te halen.

Een van de moeilijkste onderdelen van handelen is het handhaven van discipline en het aangaan van een transactie, ook al heeft het systeem de laatste tijd misschien niet gewerkt. Geen enkel handelssysteem is perfect en elke handelsmethodologie zal verliezen veroorzaken.

Niet-adaptieve handelssystemen zijn goed omdat ze een handelsmethodologie zullen uitvoeren wanneer de omstandigheden correct zijn. In plaats van emotioneel te worden en fouten te maken, zullen handelsrobots zonder een tweede gedachte op de markt komen.

Bots handelen 24/7

Het is waarschijnlijk niet gezond om 24/7 op een handelsterminal te zijn. Niet alleen zou de handelaar vermoeid raken, maar de kans op geweldige transacties daalt ook naarmate de stress toeneemt. Grote banken hebben handelaren die op elke markt werken, maar de crypto-wereld beweegt de hele tijd, elke dag van de week.

Handelsbots kunnen automatisch bijhouden wat er gebeurt en hoeven nooit een pauze te nemen. De bots van TradeSanta leven in de cloud, wat betekent dat ze vrijwel in realtime zijn verbonden met elke uitwisseling die TradeSanta ondersteunt.

Minder dan een dollar per dag betalen om een ​​fulltime handelsassistent te hebben, lijkt een goede deal, ook al doet het maar om de paar dagen een transactie. Afhankelijk van de grootte van de portefeuille kan een enkele winnende transactie de kosten van de bot elke maand rechtvaardigen, en de tijdwinst door de handelaar is enorm.

Is TradeSanta iets voor u??

Er zijn veel opties beschikbaar voor cryptohandelaren die extra tools willen. TradeSanta vult zeker een niche, en het is niet erg duur. Aan de andere kant zijn er geautomatiseerde handelsplatforms die gratis zijn.

Het eerste waar u aan moet denken, is hoeveel u handelt en of u zich op uw gemak voelt bij het gebruik van een geautomatiseerd handelssysteem. TradeSanta is een nieuw platform, dus het is logisch om de gratis versie uit te proberen en te zien hoe goed deze presteert.

Het is zeer positief om te zien dat TradeSanta potentiële klanten de mogelijkheid biedt om zijn platform en tools te gebruiken voordat ze moeten betalen, en het is een goed idee om van dit aanbod te profiteren. U kunt op elk moment geld op uw account storten en upgraden naar een van de betalingsplannen.

Werken handelssystemen?

Er zijn veel vragen over hoe effectief geautomatiseerde handelssystemen kunnen zijn. Het is belangrijk om te onthouden dat er veel verschillende soorten geautomatiseerde handelssystemen zijn, en elk heeft zijn voordelen.

Het systeem dat TradeSanta heeft gemaakt, is eenvoudig en laat handelaren tools gebruiken die het handelen veel gemakkelijker maken. Het grootste voordeel is waarschijnlijk dat TradeSanta de cryptoprijzen de hele tijd in de gaten houdt, zodat u niet aan een tradingterminal hoeft te zitten.

Het is ook vermeldenswaard dat een handelssysteem niet altijd zal werken, dus ervoor zorgen dat het consistent wordt toegepast, is erg belangrijk.

De algehele toepassing van het systeem keer op keer maakt het winstgevend, en in dit opzicht is TradeSanta solide. Het zal het vertrouwen niet verliezen of emotioneel worden, wat elk handelssysteem op de lange termijn winstgevend maakt.

TradeSanta biedt handelaren veel geautomatiseerde handelsopties

TradeSanta lijkt een geweldig geautomatiseerd handelsplatform voor cryptohandelaren te hebben samengesteld.

Handelsinterfaces hebben de neiging complex te zijn, maar TradeSanta heeft een interface gemaakt die eenvoudig is. Nieuwe gebruikers zouden geen moeite moeten hebben om vertrouwd te raken met het TradeSanta-platform en het te verbinden met hun cryptohandelaccounts.

Een ander leuk kenmerk van TradeSanta is het feit dat het met een aantal populaire beurzen werkt. Sommige van de andere geautomatiseerde handelsplatforms werken alleen met een paar beurzen, maar TradeSanta werkt met enkele van de grootste crypto-beurzen die er zijn en werkt aan het toevoegen van ondersteuning voor meer.

Het is ook goed dat TradeSanta geld kan verdienen in zowel stijgende als dalende marktomstandigheden. De handelshulpmiddelen die ze hebben gemaakt, zijn gemakkelijk te gebruiken en zouden zeer betrouwbaar moeten zijn omdat ze in de cloud worden gehost.

Gevolgtrekking

Als u op zoek bent naar een manier om cryptohandel te automatiseren, is TradeSanta waarschijnlijk de moeite waard om er meer over te leren. Het is eenvoudig te gebruiken en kan in elk cryptopaar naar keuze worden geïmplementeerd.

De handelsprogramma’s die TradeSanta op zijn platform opneemt, zullen waarschijnlijk nuttig zijn, en het is gemakkelijk om ze aan en uit te zetten. De gratis accountoptie betekent dat er vooraf geen financiële verplichting is, en als dit niet het handelsinstrument is dat u nodig heeft, zijn er geen kosten om het uit te proberen.

De wereld van cryptohandel groeit voortdurend. TradeSanta betreedt een groeiende markt die meer aandacht krijgt naarmate crypto’s populairder worden. De tools die TradeSanta in zijn platform heeft ingebouwd, kunnen een verschil maken voor cryptohandelaren en helpen bij het genereren van winst, ongeacht op welke manier de markt trending is..

Bezoek TradeSanta

TradeSanta

src = “~ images \ tradesanta-review-guide-to-this-automatic-crypto-trading-bot-platform.gif”

alt = “TradeSanta recensie”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.2

Makkelijk te gebruiken

8.0 / 10

Reputatie

8.0 / 10

Vergoedingen

9.0 / 10

Klantenservice

8.0 / 10

Betaalmethoden

8.0 / 10

Voordelen

 • Gratis proefperiode
 • Eenvoudige installatie
 • Redelijke prijsstelling
 • Cloudgebaseerd systeem

Nadelen

 • Momenteel slechts 4 uitwisselingen
 • Nieuwer platform

Bezoek ​"@context"​"http: \ / \ / schema.org \ /","@type"​"Product","naam"​"TradeSanta","beeld"​"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2019 \ / 07 \ /tradesanta-review.gif","Omschrijving"​"Geautomatiseerde handelstools zijn hot. TradeSanta is een nieuw cloudgebaseerd, geautomatiseerd handelsplatform met tal van functies. Het platform werkt met Binance, Bittrex, Bitfinex en HitBTC, maar het kan zijn ondersteunde uitwisselingen in de toekomst uitbreiden. Crypto-uitwisselingen bieden handelaren over het algemeen niet veel tools. Ze ondersteunen ook alleen basistypen van orders, wat kan zijn…","aanbiedingen"​"@type"​"Aanbod","prijs"​"0.00","priceCurrency"​"​","verkoper"​"@type"​"Persoon","naam"​"Nicholas Say"​,"beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beste beoordeling"​"10","slechtste beoordeling"​"0","ratingValue"​"8.20"​,"naam"​"TradeSanta","reviewBody"​"Geautomatiseerde handelstools zijn hot. TradeSanta is een nieuw cloudgebaseerd, geautomatiseerd handelsplatform met tal van functies. Het platform werkt met Binance, Bittrex, Bitfinex en HitBTC, maar het kan zijn ondersteunde uitwisselingen in de toekomst uitbreiden. \ R \ n \ r \ nCrypto-uitwisselingen bieden handelaren over het algemeen niet veel tools. Ze ondersteunen ook alleen standaard ordertypes, wat een groot probleem kan zijn voor gevorderde handelaren. Er is een stijgende golf van geautomatiseerde handelsplatforms die er zijn, en ze hebben allemaal verschillende tools. \ R \ n \ r \ nTradeSanta geeft traders geavanceerde handelsopties en de mogelijkheid om atomair zowel long als short posities in en uit te gaan. Het hele platform is zo gebouwd dat het eenvoudig te gebruiken is. TradeSanta biedt ondersteuningsopties als hun geautomatiseerde wizard zijn klanten niet kan helpen om aan het platform te wennen. \ R \ n \ r \ n \ r \ nBezoek TradeSanta \ r \ n \ r \ nTradeSanta biedt geweldige handelshulpmiddelen \ r \ Bij TradeSanta gaat het erom transacties gemakkelijker te maken. \ r \ n \ r \ nDe drie geautomatiseerde opties zijn: \ r \ n \ r \ n \ tLong Bot-sjabloon \ r \ n \ tShort Bot-sjabloon \ r \ n \ tAangepaste sjabloon \ r \ n \ r \ nAls u een beetje in de war bent, betekent de term ‘lang’ dat een handelaar de prijs van een waardepapier zal stijgen. ‘Long’ gaan betekent een waardepapier kopen. ‘Short’ gaan is het tegenovergestelde, en het is een positie die in waarde zal stijgen als de prijs van een effect daalt. \ R \ n \ r \ nHet TradeSanta-platform geeft traders tools om geavanceerde transacties te doen aan zowel de lange als de korte kant van de markt, evenals het creëren van aangepaste tools om volledig te profiteren van de vooruitzichten van een handelaar. \ r \ nAanvullende TradeSanta Tools \ r \ nTradeSanta heeft een aantal extra tools in zijn platform ingebouwd om zijn klanten maximale veelzijdigheid te bieden. \ r \ n \ r \ n \ tExtra Orders – \ u00a0 Als u een transactie invoert en deze gaat tegen u in, dan heeft TradeSanta een extra orderfunctie die de positie vergroot, zodat het uiteindelijk toch een winnende transactie wordt. De toegevoegde grootte van de positie zorgt ervoor dat een kleinere zet een grotere winst oplevert, waardoor uw oorspronkelijke winstdoelstelling een mogelijkheid wordt. \ R \ n \ tMartingale – De Martingale-strategie is vergelijkbaar met extra bestellingen, maar naast het kopen van meer beveiliging aangezien de markt tegen een positie ingaat, verhoogt het ook het volume van de aankopen. Laten we zeggen dat de eerste aankoop 10 XRP in ETH was. Naarmate de prijs van XRP daalt in ETH-termen, zou een Martingale-strategie 20 XRP meer kopen, dan 40 XRP, enzovoort. Het idee is dat wanneer de markt in het voordeel van een handelaar verandert, de aankopen tegen lagere prijzen de verliezen of de kleine winst op de eerste aankoop meer dan compenseren. \ R \ n \ t Munten kopen voor commissie – TradeSanta biedt haar klanten de service om te kopen extra munten om de commissiekosten in de valuta van de prijsopgave te dekken, voor het geval dat een klantaccount niet genoeg heeft om de transactie te dekken. Het bedrag dat zal worden gekocht zal het equivalent van $ 5 USD niet overschrijden, en deze functie kan op elk moment worden uitgeschakeld. \ R \ n \ t Invoeren tegen marktprijs – Als een handelaar wil dat TradeSanta een koop- of verkoopprogramma invoert weg, zal het invoeren tegen marktprijs de handel op gang krijgen. Als invoeren tegen marktprijs wordt gebruikt, wordt de order naast de eerste vraag op de beurs geplaatst. \ R \ n \ tTechnische indicatoren – Technische indicatoren helpen TradeSanta-bots om op het best mogelijke moment transacties in te voeren. Hoewel geen enkel systeem perfect is, kunnen deze analytische tools helpen om het meeste uit transacties te halen. \ R \ n \ tDagfilter – De TradeSanta-bot kan candlestick-grafiekinformatie van de vorige handelsdag gebruiken om te beslissen of het een goed moment is om te kopen of verkoop een cryptopaar. Als de candlestick-grafiek bijvoorbeeld bepaalt dat gisteren positief was voor een longpositie, zal de TradeSanta-bot automatisch een transactie openen. Als de candlestick-grafiek zegt dat vandaag niet geschikt is voor een transactie, dan zal de bot helemaal niets doen. Volumefilter – Volume kan nuttig zijn bij het vinden van goede handelsvoorwaarden. De bot van TradeSanta kan worden ingesteld om een ​​markt te betreden als de juiste volumecondities aanwezig zijn, zoals gemeten door het handelsvolume van de vorige dag. De aanbevolen hoeveelheid volume voor zowel BTC- als ETH-paren is 100 eenheden, wat voldoende zou moeten zijn om ervoor te zorgen dat er voldoende liquiditeit is om transacties te beëindigen en op te vangen tegen grote schommelingen die een stop-loss-verkoop zouden kunnen veroorzaken. \ R \ n \ tBollinger Bands – Bollinger-banden zijn een standaard technische analysetool die een handelsbereik creëert voor elke markt of beveiliging. TradeSanta kan Bollinger-banden gebruiken als trigger voor het openen van een transactie, waarbij de beslissing wordt gebaseerd op de laatste 1,5 uur van de handel en een interval van 5 minuten wordt gebruikt om de analyse uit te voeren. \ R \ n \ r \ nTradeSanta-prijzen en -opties \ r \ nTradeSanta heeft drie abonnementen om uit te kiezen, waaronder een gratis abonnement waarmee nieuwe klanten het platform gratis kunnen uitproberen. \ r \ n \ r \ nTradeSanta biedt de volgende abonnementen: \ r \ n \ r \ n \ tGratis abonnement \ / Geen kosten \ r \ n \ tBasic Plan \ / $ 15 USD per maand \ r \ n \ tMaximaal plan \ / $ 100 USD per maand \ r \ n \ r \ nGratis abonnement \ r \ nTradeSanta’s gratis abonnement geeft klanten toegang tot 5 bots, en omvat geen individuele ondersteuningsservices. Het omvat de mogelijkheid om alle cryptoparen te gebruiken die op de beurs staan, en onbeperkte toegangspunten. \ R \ n \ r \ nBasisplan \ r \ nHet basisplan van TradeSanta voegt de mogelijkheid toe om tot 49 bots te gebruiken, en alles dat is inbegrepen in het basisplan. \ r \ n \ r \ nMaximaal plan \ r \ n Naast het oppompen van het aantal bots naar zoveel als je wilt (onbeperkt aantal bots), krijgen klanten van Maximum Plan ook individuele ondersteuning rechtstreeks van TradeSanta. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHoe: een account aanmaken bij TradeSanta \ r \ nHet opzetten van een account bij TradeSanta is eenvoudig. \ R \ n \ r \ nBegin door naar de pagina voor het openen van een account te gaan. voer een nieuwe gebruikersnaam in, geef TradeSanta vervolgens een e-mailadres dat u wilt gebruiken en bepaal een wachtwoord voor uw nieuwe account. \ r \ n \ r \ nZodra al die informatie is ingevoerd, moet u naar het e-mailadres gaan account dat u heeft ingevoerd voor accountverificatie. Er zullen instructies voor accountverificatie staan ​​in de e-mail die je ontvangt. Volg gewoon de instructies in de e-mail die je van TradeSanta ontvangt, en je account zou goed moeten zijn. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nAls u problemen ondervindt of geen verificatie-e-mail ontvangt, controleer dan uw spammap. U kunt indien nodig ook contact opnemen met het ondersteuningscentrum van TradeSanta. \ R \ nBegin met handelen met TradeSanta \ r \ nZodra u met succes een account bij TradeSanta heeft geopend, moet u kiezen welk TradeSanta-accounttype u wilt gebruiken. \ R \ n \ r \ nAls je besluit om voor het gratis account te gaan, de rest van deze sectie zal je niet helpen. Voel je vrij om gewoon naar de volgende sectie te gaan! \ R \ n \ r \ nAls je nu meer dan vijf bots op je account wilt hebben, moet je een van de betalingsplannen kiezen die TradeSanta aanbiedt. U moet een storting doen met TradeSanta om uw account te activeren. \ R \ n \ r \ nOp dit moment accepteert TradeSanta alleen stortingen in BTC, wat voor elke cryptohandelaar gemakkelijk te gebruiken zou moeten zijn. \ R \ n \ r \ nGewoon gaan naar Instellingen > Herlaad account en voer vervolgens het bedrag in dat u wilt storten. U moet het bedrag in USD invoeren, en dan wordt het automatisch omgezet in BTC zodra u het bedrag bevestigt. \ R \ n \ r \ nHet TradeSanta-systeem zal u dan een adres geven om BTC naar toe te sturen, en u bent bijna daar. Nadat u de betaling heeft uitgevoerd, zou uw account automatisch binnen een dag moeten worden bijgewerkt en bent u klaar om te gaan. \ R \ n \ r \ nUw nieuw gefinancierde TradeSanta-saldo kan worden gebruikt om een ​​van de twee betalingsplannen te kopen, afhankelijk van wat jij wil. Kies gewoon het gewenste plan en begin met het maken van bots! \ R \ nVerbind TradeSanta met uw Crypto Exchange \ r \ nHet maakt niet uit welk TradeSanta-account u besluit te gebruiken, het is mogelijk om zoveel toegangspunten aan te maken als u wilt. \ R \ n \ r \ nOm toegangspunten met TradeSanta te maken, navigeert u gewoon naar het gedeelte Toegangspunten in het linkermenu en klikt u op de suboptie Alle toegangen. \ r \ n \ r \ nEenmaal daar klikt u op Toegang toevoegen. \ r \ n \ r \ nElke uitwisseling heeft een andere manier om API-sleutels te maken, en je hebt een API-sleutel en een geheime API-sleutel nodig voor elk toegangspunt dat je aanmaakt. Als je hulp nodig hebt bij het maken van API-sleutels en geheime API-sleutels, kijk dan op deze pagina voor meer informatie. \ R \ n \ r \ n Zodra je de API-sleutel en de geheime API-sleutel hebt, sluit je ze gewoon aan op het nieuwe toegangspunt. zijn verbonden. \ r \ n \ r \ n \ r \ nEen bot maken \ r \ nTradeSanta Bots zijn ontworpen om door handelaren te worden geconfigureerd. In tegenstelling tot algo’s die net op de markt zijn gekomen, laat TradeSanta traders bepalen hoe bots handelen. \ R \ n \ r \ nEerst moet je naar Trading bot navigeren > Maak en noem de Bot. \ R \ n \ r \ nRechts onder het naamveld vindt u de beurskeuze, waar u moet beslissen op welke beurs u de handelsbot wilt inzetten. \ R \ n \ r \ nU moet kiezen of u vervolgens een lange of korte strategie wilt gebruiken, en TradeSanta geeft u een eenvoudige reeks knoppen om dit te doen. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDaarna kunt u zal het cryptopaar moeten selecteren waarin u de bot wilt laten handelen, BTC \ / ETH kan bijvoorbeeld een goede markt zijn. U kunt elk paar kiezen dat door de centrale wordt ondersteund. TradeSanta zal u eraan herinneren om genoeg cryptovaluta in uw account te hebben om het geselecteerde paar te verhandelen. \ R \ n \ r \ nOnder het invoerveld voor het paar zijn er twee velden die misschien wat verwarrend lijken. \ R \ n \ r \ nDe de bovenste is ‘Neem winstwaarde’ (van de eerste bestelling), en de tweede is ‘Volume van de eerste bestelling’ (als percentage van de aanbetaling \ / vaste waarde) \ r \ n \ r \ nTradeSanta stelt traders in staat om een reeks aankopen (of verkopen, als ze short gaan), die dan hopelijk met winst worden verkocht. De Take profit-waarde verwijst naar het niveau waarop de positie zal worden verkocht, gebaseerd op de waarde van de eerste aankoop. \ R \ n \ r \ nHet volume van de eerste order stelt handelaren in staat om een ​​hoeveelheid cryptovaluta in te stellen die zal worden gebruikt om een ​​positie te openen, die is gebaseerd op een percentage van het gestorte bedrag of een willekeurige vaste waarde. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Met deze tools kan een handelaar zijn algo finetunen op basis van persoonlijke voorkeuren en marktomstandigheden. \ r \ nAutomatisch handelen heeft voordelen \ r \ nHandelaren hebben met veel te maken, en geautomatiseerde handelssystemen kunnen een grote hulp zijn. Geautomatiseerde handelsplatforms zijn niet alleen constant actief, maar helpen ook om de emotie uit het handelen op volatiele markten te halen. \ R \ n \ r \ nEen van de moeilijkste onderdelen van handelen is het handhaven van discipline en het opzetten van een transactie, hoewel het systeem heeft de laatste tijd misschien niet gewerkt. Geen enkel handelssysteem is perfect, en elke handelsmethodologie zal verliezen genereren. \ R \ n \ r \ n Niet-adaptieve handelssystemen zijn goed omdat ze een handelsmethodologie zullen uitvoeren wanneer de omstandigheden correct zijn. In plaats van emotioneel te worden en fouten te maken, zullen handelsrobots de markt betreden zonder een tweede gedachte. \ R \ nBotshandel 24 \ / 7 \ r \ nHet is waarschijnlijk niet gezond om 24/7 op een tradingterminal te zijn. Niet alleen zou de handelaar vermoeid raken, maar de kans op geweldige transacties neemt ook af naarmate de stress toeneemt. Grote banken hebben handelaren die op elke markt werken, maar de cryptowereld beweegt de hele tijd, elke dag van de week. \ R \ n \ r \ nTrading bots kunnen automatisch bijhouden wat er gebeurt en hoeven nooit een pauze te nemen. De bots van TradeSanta leven in de cloud, wat betekent dat ze vrijwel in realtime zijn verbonden met elke beurs die TradeSanta ondersteunt. \ R \ n \ r \ nBetalen van minder dan een dollar per dag voor een fulltime handelsassistent lijkt me een mooie goede deal, ook al maakt het maar om de paar dagen een transactie. Afhankelijk van de grootte van de portefeuille kan een enkele winnende transactie de kosten van de bot elke maand rechtvaardigen, en de tijdwinst van de handelaar is enorm. \ R \ nIs TradeSanta geschikt voor u? \ R \ nEr zijn veel opties beschikbaar daar voor cryptohandelaren die extra tools willen. TradeSanta vult zeker een niche, en het is niet erg duur. Aan de andere kant zijn er geautomatiseerde handelsplatforms die gratis zijn. \ R \ n \ r \ nHet eerste waar u aan moet denken, is hoeveel u handelt en of u zich op uw gemak voelt bij het gebruik van een geautomatiseerd handelssysteem. TradeSanta is een nieuw platform, dus het is logisch om de gratis versie uit te proberen en te zien hoe goed deze presteert. \ R \ n \ r \ nHet is zeer positief om te zien dat TradeSanta potentiële klanten de mogelijkheid biedt om zijn platform en tools te gebruiken voordat ze moeten betalen, en het is een goed idee om van dit aanbod te profiteren. U kunt op elk moment geld op uw account storten en upgraden naar een van de betalingsplannen. \ R \ nWerken handelssystemen? \ R \ nEr zijn veel vragen over hoe effectief geautomatiseerde handelssystemen kunnen zijn. Het is belangrijk om te onthouden dat er veel verschillende soorten geautomatiseerde handelssystemen zijn, en elk daarvan zal zijn voordelen hebben. \ R \ n \ r \ nHet systeem dat TradeSanta heeft gemaakt is rechttoe rechtaan en laat handelaren tools gebruiken die het handelen veel belangrijker maken. gemakkelijker. Het grootste voordeel is waarschijnlijk dat TradeSanta de cryptoprijzen de hele tijd in de gaten houdt, zodat u niet aan een tradingterminal hoeft te zitten. \ R \ n \ r \ nHet is ook vermeldenswaard dat geen enkel handelssysteem dat niet doet werk de hele tijd, dus ervoor zorgen dat het consequent wordt toegepast, is erg belangrijk. \ r \ n \ r \ nDe algehele toepassing van het systeem keer op keer maakt het winstgevend, en in dit opzicht is TradeSanta solide. Het zal het vertrouwen niet verliezen of emotioneel worden, wat elk handelssysteem op de lange termijn winstgevend maakt. \ R \ nTradeSanta geeft handelaren veel geautomatiseerde handelsopties \ r \ nTradeSanta lijkt een geweldig geautomatiseerd handelsplatform te hebben samengesteld voor cryptohandelaren. Handelsinterfaces hebben de neiging complex te zijn, maar TradeSanta heeft een interface gemaakt die eenvoudig is. Nieuwe gebruikers zouden geen moeite moeten hebben om vertrouwd te raken met het TradeSanta-platform en het te verbinden met hun crypto-handelsaccounts. \ R \ n \ r \ nEen andere leuke eigenschap van TradeSanta is het feit dat het werkt met een aantal populaire beurzen. Sommige van de andere geautomatiseerde handelsplatforms werken alleen met een paar beurzen, maar TradeSanta werkt met enkele van de grootste crypto-beurzen die er zijn en werkt aan ondersteuning voor meer. \ R \ n \ r \ nHet is ook goed dat TradeSanta kan maken geld in zowel stijgende als dalende marktomstandigheden. De handelshulpmiddelen die ze hebben gemaakt, zijn gemakkelijk te gebruiken en zouden zeer betrouwbaar moeten zijn omdat ze in de cloud worden gehost. \ R \ nConclusie \ r \ nAls u op zoek bent naar een manier om cryptohandel te automatiseren, is TradeSanta waarschijnlijk de moeite waard om meer over te leren. Het is eenvoudig te gebruiken en kan worden ingezet in elk cryptopaar naar keuze. \ R \ n \ r \ nDe handelsprogramma’s die TradeSanta op zijn platform heeft, zullen waarschijnlijk nuttig zijn, en het is gemakkelijk om ze aan en uit te zetten . De gratis accountoptie betekent dat er vooraf geen financiële verplichting is, en als dit niet het handelsinstrument is dat je nodig hebt, zijn er geen kosten om het uit te proberen. \ R \ n \ r \ nDe wereld van cryptohandel groeit altijd. TradeSanta betreedt een groeiende markt die meer aandacht krijgt naarmate crypto’s populairder worden. De tools die TradeSanta in zijn platform heeft ingebouwd, kunnen een verschil maken voor cryptohandelaren en helpen bij het genereren van winst, ongeacht de trend van de markt. \ R \ nBezoek TradeSanta","auteur"​"@type"​"Persoon","naam"​"Nicholas Say"​,"datum gepubliceerd"​"06-01-2020"​,"additioneel type"​"ongedefinieerd","bijnaam"​"ongedefinieerd","prijs"​"ongedefinieerd","onderscheidingen"​"ongedefinieerd","merk"​"ongedefinieerd","categorie"​"ongedefinieerd","kleur"​"ongedefinieerd","diepte"​"ongedefinieerd","ondubbelzinnige beschrijving"​"ongedefinieerd","gtin"​"ongedefinieerd","gtin12"​"ongedefinieerd","gtin13"​"ongedefinieerd","gtin14"​"ongedefinieerd","gtin8"​"ongedefinieerd","hoogte"​"ongedefinieerd","identifier"​"ongedefinieerd","logo"​"ongedefinieerd","mainEntityOfPage"​"ongedefinieerd","materiaal"​"ongedefinieerd","model-"​"ongedefinieerd","mpn"​"ongedefinieerd","nsn"​"ongedefinieerd","Product-ID"​"ongedefinieerd","productie datum"​"ongedefinieerd","aankoopdatum"​"ongedefinieerd","datum van publicatie"​"ongedefinieerd","hetzelfde als"​"ongedefinieerd","sku"​"ongedefinieerd","slogan"​"ongedefinieerd","url"​"ongedefinieerd","gewicht"​"ongedefinieerd","breedte"​"ongedefinieerd"​

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me