Superorder Review: Crypto Trading Terminal met automatisering

Superorder recensie

Superorde is een handelsplatform van de volgende generatie dat werkt met enkele van de grootste cryptobeurzen ter wereld. Het platform biedt cryptohandelaren de broodnodige tools en enkele interessante nieuwe ideeën voor het verhandelen van crypto’s.

Crypto-handel heeft een grote vlucht genomen, maar veel van de beurzen bieden eenvoudigweg niet enkele van de meest elementaire handelsfuncties die bijna elk ander handelsplatform in de gevestigde financiële gemeenschap omvat..

Het lijkt misschien dat de functies die een handelsplatform biedt niet zo belangrijk zijn, maar ze kunnen een transactie maken of breken. Functies zoals trailing stops en limietorders zijn gemeengoed in de gevestigde financiële wereld, maar in de wereld van cryptohandel kunnen ze moeilijk te vinden zijn.

Superorder recensie

Superorder heeft een handelsplatform gecreëerd dat gemakkelijk kan communiceren met talloze crypto-uitwisselingen, en het verhandelen ervan een stuk eenvoudiger maakt. Het stelt zijn gebruikers ook in staat om gemakkelijk geautomatiseerde handelsalgoritmen te creëren.

Bezoek Superorder

Superorder-handelsplatform

Er bestaat geen twijfel over, Superorder heeft een handelsplatform gecreëerd dat de gaten voor cryptocurrency-handelaren opvult. Op dit moment werkt Superorder samen met Binance en Bittrex, en het team van Superorder werkt aan het toevoegen van ondersteuning voor andere grote crypto-uitwisselingen.

De wereld van cryptocurrency is gedecentraliseerd, wat een groot verkoopargument was voor de eerste generatie crypto-adopters. Veel mensen vonden het leuk dat er geen tegenpartij is die de stabiliteit van het cryptocurrency-systeem garandeert (zoals centrale banken in het gevestigde financiële systeem), maar het gebrek aan centralisatie is niet ideaal voor handelaren.

Superorder-functies

Grote crypto-beurzen handelen met elkaar, maar die verbindingen zijn niet zo solide als die op de wereldwijde aandelenmarkten. Handelaren krijgen verschillende hoeveelheden liquiditeit op basis van de beurs die ze gebruiken, wat problematisch kan zijn voor grotere orders of wanneer markten snel bewegen.

Superorder pakt deze uitdaging aan en bouwde ook een hele reeks handige (sommigen zouden noodzakelijke) functies in zijn platform hebben ingebouwd.

Geavanceerde Market Tools

Superorder heeft functies toegevoegd die elke handelaar op zijn platform kan gebruiken. Bovendien biedt het platform handelaren meer functionaliteit met opties zoals langere grafiekperioden en het volgen van portefeuilles. Hier zijn enkele van de handige tools die Superorder zijn klanten biedt.

Superorder-ordertypes

Handelen met eenvoudige koop- en verkooporders is misschien oké voor hobbyistische handelaren, maar gevorderde handelaren hebben toegang nodig tot betere ordertypes. Superorder heeft limietorders toegevoegd, zoals winst opnemen en verlies stoppen aan zijn reeks handelshulpmiddelen.

Als u bij uw tradingterminal weg wilt lopen en u zich geen zorgen wilt maken dat u terugkomt om uw account te bekijken op niveaus waarvan u dacht dat het onmogelijk was, zijn stop-loss-orders noodzakelijk. Hetzelfde geldt voor het nemen van winstorders, en daarom zijn ze ingebouwd in bijna elk handelsplatform in het gevestigde financiële systeem.

Superorder bevat ook trailing stop loss-orders, die uitermate handig zijn voor trendvolgende handelsstrategieën. Als een transactie eenmaal uw kant op gaat en u iets aan uw positie toevoegt, kan het veel werk zijn.

Een handelaar moet zijn stop loss-niveaus constant bijwerken, zodat een grote omslag de opgebouwde winsten niet tenietdoet. Dat betekent achter een terminal zitten en de stop-loss-orders handmatig omhoog verplaatsen. Trailing stop-verliezen maken dit een stuk eenvoudiger door het proces te automatiseren.

Geautomatiseerde handelsstrategieën

Superorder heeft een tool gemaakt waarmee handelaren hun handel eenvoudig kunnen automatiseren zonder enige codering. Door een eenvoudige, visuele interface te gebruiken, kunnen handelaren talloze functies combineren op elke manier die logisch mogelijk is.

De automatiseringstool kan de volgende opdrachten gebruiken:

 • Markt kopen
 • Markt verkopen
 • Stop met verlies
 • Wacht op Rate
 • Tariefwijziging
 • Limiet kopen
 • Beperk verkopen
 • Verkoop Trailing Stop
 • Koop Trailing Stop

Stel dat u een veelgebruikte handelstechniek wilt automatiseren die u geld heeft opgeleverd. In plaats van het in uw handelsterminal te moeten coderen, is het eenvoudig om het op te maken met de geautomatiseerde handelstool van Superorder.

Alle acties worden weergegeven als blauwe ballen en u kunt ze visueel verbinden op een tweedimensionaal vlak. Zodra u uw geautomatiseerde strategie heeft gemaakt, drukt u gewoon op play en vanaf daar neemt het het over.

Het starten en stoppen van de nieuwe geautomatiseerde handelsstrategie is ook eenvoudig. Het is gewoon een kwestie van op play of pauze drukken, en de strategie zal beginnen met handelen of wachten. U kunt vervolgens de strategieën opslaan die voor u werken, of ze zelfs delen met andere Superorder-gebruikers!

Hoe kan ik: een handelsstrategie lanceren met Superorder

De handelsstrategiebouwer die Superorder zijn klanten biedt, is een fluitje van een cent om te gebruiken. Om te beginnen moet u uw beursaccount verbinden door de API-sleutels in te voeren in het instellingengedeelte van Superorder.

Account instellingen

U kunt dan de terminal bezoeken en uw strategieën bedenken.

Strategie

Het enige dat u hoeft te doen, is deze eenvoudige stappen volgen:

 1. Begin met het maken van een nieuw sjabloon voor uw strategie
 2.  Geef vervolgens de strategie een naam, kies iets dat bij het doel past
 3. Druk op de + knop om het eerste element toe te voegen. Wait for Rate is een veel voorkomend eerste element
 4. Geef nu het muntenpaar op, de operator (>, >​, <., <=), en beoordeel die u wilt
 5. Het volgende element dat u toevoegt, is waarschijnlijk Market, Limit Buy of Sell
 6. Geef nu gewoon aan hoeveel u van een bepaald muntenpaar wilt kopen of verkopen
 7. Als je wilt, kun je de strategie aanpassen met andere orders zoals Stop Loss of een Fork

Zodra u deze stappen heeft voltooid, is uw geautomatiseerde strategie klaar voor implementatie op de beurzen. Het enige dat u hoeft te doen, is op play drukken en de geautomatiseerde strategie doet de rest!

Houd er rekening mee dat het platform van Superorder in staat is om meer dan één geautomatiseerde handelsstrategie tegelijk uit te voeren, zodat u probleemloos in meerdere markten kunt handelen.

Trailing Stops kunnen u meer geld opleveren

Het kan verleidelijk zijn om winst vast te leggen en uw positie uit de markt te halen. Als u de handelsinterface van een beurs gebruikt, is het misschien een beter idee om een ​​positie te sluiten, aangezien velen geen geavanceerde ordertypes bieden die uw handelswinsten kunnen helpen verhogen..

Superorder omvatte trailing stop-loss orders voor zijn klanten, en ze kunnen een groot verschil maken in uw handel. Zodra een positie winstgevend wordt, kunnen trailing stop-loss-orders worden geactiveerd (of worden geactiveerd als u ze instelt).

Trailing stop loss-orders zullen uw stoploss-niveaus automatisch omhoog (of omlaag, als u short bent) verplaatsen naarmate de markt beweegt. Zodra de markt stopt in de richting die u winst maakt, zal het stop loss-niveau ophouden te bewegen. Als de markt in de tegenovergestelde richting beweegt, wordt uw positie verkocht op een door u gekozen niveau.

Er is geen reden om geen trailing stop loss-orders te gebruiken als u handelt op basis van marktmomentum, en ze kunnen u helpen meer geld te verdienen met uw winnende posities..

Handige Superorder-functies voor iedereen

Superorder heeft ook een paar handige functies in zijn platform ingebouwd die door vrijwel iedereen die in cryptocurrency investeert of handelt, zal worden verwelkomd..

Een van de handigste tools die Superorder bevat, is een tool voor portfoliobeheer waarmee je je hele cryptoportfolio in één oogopslag kunt zien. In plaats van elke uitwisseling die u gebruikt, kunt u met Superorder al uw posities in één keer bekijken (op de uitwisselingen die ze ondersteunen).

Het hebben van een one-stop portfolioweergave is buitengewoon handig en stelt u in staat om posities te herkennen die te groot zijn geworden of transacties te verliezen die misschien onopgemerkt zijn gebleven.

Langere grafieken

In kaart brengen is een van de belangrijkste tools voor elke handelaar, maar veel van de crypto-uitwisselingen geven handelaren simpelweg niet genoeg in termen van langetermijnkaartmogelijkheden. Superorder heeft dit probleem aangepakt en biedt zijn klanten een grafiek die vergelijkbaar is met andere professionele handelsplatforms.

De wereld van de handel in cryptocurrency is nog jong, en Superorder helpt bij het opvullen van enkele hiaten die traders ervan weerhouden hun best te doen. Grafieken voor de langere termijn geven een beter beeld van hoe de markten de afgelopen jaren hebben gereageerd, wat traders kan helpen om betere beslissingen te nemen.

Superorder-vergoedingen

Iedereen kan zich aanmelden bij Superorder en gebruikmaken van hun gratis proefperiode van 14 dagen, na deze periode moet u upgraden naar een betaald account. Hun Pro-account kost dan $ 19,99 per maand of $ 190,99 per jaar (bespaart u $ 48,89) en omvat het volgende:

 • 10 gelijktijdig lopende strategieën
 • Uitgebreide tijdframes van de grafiek
 • Toegang tot 2 beurzen
 • Prioritaire e-mailondersteuning

Superorder-vergoedingen

Als u meer nodig heeft, kunt u contact met hen opnemen en zij zullen een aangepast plan voor u maken dat begint bij $ 500 per jaar.

Conclusie

Superorder verpakt veel functionaliteit in zijn volledig uitgeruste crypto-handelsplatform. Het is nog in ontwikkeling en er zullen waarschijnlijk binnenkort andere grote cryptocurrency-uitwisselingen aan het platform worden toegevoegd.

Voor handelaren die toegang nodig hebben tot een reeks professionele tools, is Superorder logisch. De mensen die het platform hebben ontworpen, lijken te begrijpen wat handelaren nodig hebben, en hebben een platform gebouwd dat cryptocurrency-handelaren de tools geeft die beschikbaar zijn op de gevestigde financiële markten..

Het enige echte nadeel van het platform is dat het niet werkt met enkele van de meest populaire crypto-uitwisselingen die er zijn, zoals Coinbase. Zodra Superorder een beetje meer groeit en meer uitwisselingen toevoegt, zou het moeilijk zijn om er gebreken mee te vinden.

Zelfs zoals het er nu uitziet, is Superorder een geweldig handelsplatform. De automatiseringstools die Superorder heeft ontwikkeld, zijn buitengewoon nuttig en het zal interessant zijn om te zien wat Superorder in de toekomst nog meer aan het platform toevoegt..

Bezoek Superorder

Superorde

19,99

src = “~ images \ superorder-review-crypto-trading-terminal-with-automation.gif”

alt = “Superorderrecensie”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8,6

Makkelijk te gebruiken

10,0 / 10

Reputatie

8.0 / 10

Vergoedingen

9.0 / 10

Exchange-ondersteuning

6,0 / 10

Ontwerp

10,0 / 10

Voordelen

 • Goed ontworpen
 • Cloudgebaseerd systeem
 • Eenvoudig te gebruiken
 • Redelijke vergoedingen

Nadelen

 • Gebrek aan uitwisselingen

Bezoek ​"@context"​"http: \ / \ / schema.org \ /","@type"​"Product","naam"​"Superorde","beeld"​"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2019 \ / 05 \ /superorder-review.gif","Omschrijving"​"Superorder is een handelsplatform van de volgende generatie dat werkt met enkele van de grootste cryptobeurzen ter wereld. Het platform biedt cryptohandelaren de broodnodige tools en enkele interessante nieuwe ideeën voor het verhandelen van crypto’s. Crypto-handel heeft een grote vlucht genomen, maar veel van de uitwisselingen bieden eenvoudigweg niet de meeste…","aanbiedingen"​"@type"​"Aanbod","prijs"​"19,99","priceCurrency"​"​","verkoper"​"@type"​"Persoon","naam"​"Nicholas Say"​,"beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beste beoordeling"​"10","slechtste beoordeling"​"0","ratingValue"​"8.60"​,"naam"​"Superorde","reviewBody"​"Superorder is een handelsplatform van de volgende generatie dat werkt met enkele van de grootste cryptobeurzen ter wereld. Het platform biedt cryptohandelaren de broodnodige tools en een aantal interessante nieuwe ideeën voor het verhandelen van crypto’s. \ R \ n \ r \ nCryptohandel heeft een grote vlucht genomen, maar veel van de beurzen bieden eenvoudigweg niet enkele van de meest elementaire handelsfuncties die bijna elk ander handelsplatform in de gevestigde financiële gemeenschap bevat. \ r \ n \ r \ nHet lijkt misschien alsof de functies die een handelsplatform biedt niet zo belangrijk zijn, maar ze kunnen een transactie maken of breken. Functies zoals trailing stops en limietorders zijn gemeengoed in de gevestigde financiële wereld, maar in de wereld van cryptohandel kunnen ze moeilijk te vinden zijn. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nSuperorder heeft een trading gecreëerd platform dat gemakkelijk kan communiceren met tal van crypto-uitwisselingen en het verhandelen ervan een stuk eenvoudiger maakt. Het stelt zijn gebruikers ook in staat om gemakkelijk geautomatiseerde handelsalgoritmen te creëren. \ R \ nBezoek Superorder \ r \ n \ r \ nSuperorder handelsplatform \ r \ nEr is geen twijfel over mogelijk, Superorder heeft een handelsplatform gecreëerd dat de hiaten voor handelaren in cryptovaluta. Op dit moment werkt Superorder samen met Binance en Bittrex, en het team van Superorder werkt aan het toevoegen van ondersteuning voor andere grote crypto-uitwisselingen. \ R \ n \ r \ nDe wereld van cryptocurrency is gedecentraliseerd, wat een groot verkoopargument was voor de eerste generatie van crypto-adoptanten. Veel mensen vonden het leuk dat er geen tegenpartij is die zorgt voor de stabiliteit van het cryptocurrency-systeem (zoals centrale banken in het gevestigde financiële systeem), maar het gebrek aan centralisatie is niet ideaal voor traders. \ R \ n \ r \ n \ Grote crypto-beurzen handelen met elkaar, maar die verbindingen zijn niet zo solide als die op de wereldwijde aandelenmarkten. Handelaren krijgen verschillende hoeveelheden liquiditeit op basis van de beurs die ze gebruiken, wat problematisch kan zijn voor grotere orders of wanneer markten snel bewegen. Superorder gaat deze uitdaging aan en bouwde ook een hele reeks nuttige (sommige zouden argumenteren noodzakelijke) functies op zijn platform. \ r \ nAdvanced Market Tools \ r \ nSuperorder heeft functies toegevoegd die elke handelaar op zijn platform kan gebruiken. Bovendien biedt het platform handelaren meer functionaliteit met opties zoals langere grafiekperioden en het volgen van portefeuilles. Hier zijn enkele van de handige tools die Superorder zijn klanten biedt. \ R \ nSuperorder ordertypes \ r \ nHandel met simpele koop- en verkooporders is misschien oké voor hobbyisten, maar gevorderde traders hebben toegang nodig tot betere ordertypes. Superorder heeft limietorders toegevoegd, zoals het nemen van winst en het stoppen van verlies aan zijn reeks handelshulpmiddelen. \ R \ n \ r \ nAls u weg wilt lopen van uw tradingterminal, en u zich geen zorgen hoeft te maken dat u terugkomt om uw account te bekijken op niveaus waarvan u dacht dat ze onmogelijk waren, stop-loss-orders zijn noodzakelijk. Hetzelfde geldt voor het opnemen van winstorders, en daarom zijn ze ingebouwd in bijna elk handelsplatform in het gevestigde financiële systeem. \ R \ n \ r \ nhttps: \ / \ / www.youtube.com \ / watch? V = aa20RGsBrXA \ r \ n \ r \ nSuperorder bevat ook trailing stop loss-orders, die uitermate handig zijn voor trendvolgende handelsstrategieën. Zodra een transactie uw kant op gaat en u toevoegt aan uw positie, kan het veel werk zijn. \ R \ n \ r \ nEen handelaar moet zijn stop loss-niveaus constant bijwerken, zodat een grote swing de opgebouwde hoeveelheid niet wegvaagt winst. Dat betekent aan een terminal zitten en de stop-loss-orders handmatig omhoog verplaatsen. Trailing stop-verliezen maken dit een stuk eenvoudiger door het proces te automatiseren. \ R \ nGeautomatiseerde handelsstrategieën \ r \ nSuperorder heeft een tool gemaakt waarmee traders hun transacties eenvoudig kunnen automatiseren zonder enige codering. Door een eenvoudige, visuele interface te gebruiken, kunnen traders talrijke functies combineren op elke manier die logisch mogelijk is. \ R \ n \ r \ nDe automatiseringstool kan de volgende commando’s gebruiken: \ r \ n \ r \ n \ t Market Buy \ r Market verkopen r \ n \ tKoop Trailing Stop \ r \ n \ r \ nStel dat u een veelgebruikte handelstechniek wilt automatiseren die u geld heeft opgeleverd. In plaats van het in uw handelsterminal te moeten coderen, is het eenvoudig om het op te stellen met behulp van de automatische handelstool van Superorder. \ R \ n \ r \ nAlle acties worden weergegeven als blauwe ballen en u kunt ze visueel verbinden met een twee -dimensionaal vlak. Zodra u uw geautomatiseerde strategie heeft gemaakt, drukt u gewoon op play en het neemt het vanaf daar over. \ R \ n \ r \ nHet starten en stoppen van de nieuwe geautomatiseerde handelsstrategie is ook eenvoudig. Het is gewoon een kwestie van op play of pauze drukken, en de strategie zal beginnen met handelen of wachten. U kunt vervolgens de strategieën opslaan die voor u werken, of ze zelfs delen met andere Superorder-gebruikers! \ R \ nHoe: een handelsstrategie starten met Superorder \ r \ nDe handelsstrategiebouwer die Superorder zijn klanten biedt, is een fluitje van een cent om te gebruiken. Om te beginnen moet u uw beursaccount verbinden door de API-sleutels in het instellingengedeelte van Superorder in te voeren. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nU kunt dan de terminal bezoeken en uw strategieën ontwikkelen . \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHet enige wat u hoeft te doen is deze eenvoudige stappen te volgen: \ r \ n \ r \ n \ tBegin met het maken van een nieuw sjabloon voor uw strategie \ r \ n \ t \ u00a0 Geef vervolgens de strategie een naam, kies iets dat bij het doel past \ r \ n \ tDruk op de knop + om het eerste element toe te voegen. Wait for Rate is een algemeen eerste element \ r \ n \ t Geef nu het muntenpaar op, de operator (>, >​, <., <=), en de gewenste koers \ r \ n \ tHet volgende element dat u toevoegt is waarschijnlijk Markt, Limiet kopen of Verkopen \ r \ n \ t Geef nu gewoon aan hoeveel u van een bepaald muntenpaar wilt kopen of verkopen \ r \ n \ tAls je wilt, kun je de strategie aanpassen met andere orders zoals Stop Loss of een Fork. \ r \ n \ r \ nZodra je deze stappen hebt voltooid, is je geautomatiseerde strategie klaar voor implementatie op de beurzen. Het enige wat u hoeft te doen is op play drukken en de geautomatiseerde strategie doet de rest! \ R \ n \ r \ nHoud in gedachten dat het platform van Superorder in staat is om meer dan één geautomatiseerde handelsstrategie tegelijk uit te voeren, zodat u op meerdere markten kunt handelen automatisch zonder problemen \ r \ nTrailing stops kunnen u meer geld opleveren \ r \ nHet kan verleidelijk zijn om winst vast te leggen en uw positie uit de markt te halen. Als u de handelsinterface van een beurs gebruikt, is het misschien een beter idee om een ​​positie te sluiten, aangezien veel geen geavanceerde ordertypes bieden die uw handelswinsten kunnen helpen verhogen. \ R \ n \ r \ nSuperorder inclusief trailing stop- verliesorders voor zijn klanten, en ze kunnen een groot verschil maken in uw handel. Zodra een positie winstgevend wordt, kunnen trailing stop-loss-orders worden geactiveerd (of worden geactiveerd als u ze instelt). \ R \ n \ r \ nTrailing stop-loss-orders zullen uw stoploss-niveaus automatisch omhoog (of omlaag, indien je bent short) terwijl de markt beweegt. Zodra de markt stopt in de richting die u winst oplevert, zal het stop loss-niveau ophouden te bewegen. Als de markt in de tegenovergestelde richting beweegt, wordt uw positie verkocht op een door u gekozen niveau. \ R \ n \ r \ nEr is geen reden om geen trailing stop loss-orders te gebruiken als u handelt op basis van marktmomentum, en ze kan u helpen om meer geld te verdienen met uw winnende posities. Handige Superorder-functies voor iedereen \ r \ nSuperorder heeft ook een paar handige functies in zijn platform ingebouwd die door zowat iedereen die investeert of handelt in cryptocurrency zal verwelkomen. \ r \ n \ r \ nEen van de handigste tools die Superorder bevat, is een tool voor portfoliobeheer waarmee je je volledige cryptoportfolio in één oogopslag kunt zien. In plaats van elke beurs die u gebruikt te moeten doorzoeken, kunt u met Superorder al uw posities in één keer bekijken (op de beurzen die ze ondersteunen). \ R \ n \ r \ nHet hebben van een one-stop portfolioweergave is buitengewoon handig en u om posities op te sporen die te groot zijn geworden, of transacties te verliezen die misschien onopgemerkt zijn gebleven. \ r \ nLangere tijdschema-grafieken \ r \ nCarten is een van de belangrijkste tools voor elke handelaar, maar veel van de crypto-uitwisselingen handelaren niet genoeg in termen van het in kaart brengen van capaciteit op lange termijn. Superorder heeft dit probleem aangepakt en biedt zijn klanten een grafiek die vergelijkbaar is met andere professionele handelsplatforms. \ R \ n \ r \ nDe wereld van cryptocurrency-handel is nog jong, en Superorder helpt bij het opvullen van enkele van de hiaten die blijven bestaan. handelaren van hun best doen. Grafieken voor de langere termijn geven een beter beeld van hoe de markten de afgelopen jaren hebben gereageerd, wat traders kan helpen betere beslissingen te nemen. \ R \ nSuperorderkosten \ r \ nIedereen kan zich aanmelden bij Superorder en gebruikmaken van hun 14 dagen gratis proefperiode, na deze periode moet u upgraden naar een betaald account. Hun Pro-account kost dan $ 19,99 per maand of $ 190,99 per jaar (bespaart u $ 48,89) en omvat het volgende: \ r \ n \ r \ n \ t10 gelijktijdig draaiende strategieën \ r \ n \ tUitbreiding van de tijdframes van de grafiek \ r \ n \ tToegang tot 2 uitwisselingen \ r \ n \ tPrioriteit e-mailondersteuning \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nAls u meer nodig heeft, kunt u contact met hen opnemen en zij zullen een aangepast plan voor u maken dat begint bij $ 500 per jaar. \ r \ nConclusie \ r \ nSuperorder verpakt veel functionaliteit in zijn volledig functionele crypto-handelsplatform. Het is nog in ontwikkeling en er zullen waarschijnlijk binnenkort andere grote cryptocurrency-uitwisselingen aan het platform worden toegevoegd. \ R \ n \ r \ nVoor handelaren die toegang nodig hebben tot een reeks professionele tools, is Superorder logisch. De mensen die het platform hebben ontworpen, lijken te begrijpen wat traders nodig hebben en hebben een platform gebouwd dat cryptocurrency-traders de tools geeft die beschikbaar zijn op de gevestigde financiële markten. \ R \ n \ r \ nHet enige echte nadeel van het platform is dat het niet werkt niet met enkele van de meest populaire crypto-uitwisselingen die er zijn, zoals Coinbase. Zodra Superorder een beetje meer groeit en meer uitwisselingen toevoegt, zou het moeilijk zijn om er gebreken in te ontdekken. \ R \ n \ r \ nZoals het er nu uitziet, is Superorder een geweldig handelsplatform. De automatiseringstools die Superorder heeft ontwikkeld, zijn buitengewoon nuttig en het zal interessant zijn om te zien wat Superorder in de toekomst nog meer aan het platform toevoegt. \ R \ nBezoek Superorder","schrijver"​"@type"​"Persoon","naam"​"Nicholas Say"​,"datum gepubliceerd"​"15-05-2019"​

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me