Superorder Review: Crypto Trading Terminal med automatisering

Superorder Review

Superorder är en nästa generations handelsplattform som fungerar med några av de största kryptobörserna på planeten. Plattformen erbjuder kryptohandlare välbehövliga verktyg och några intressanta nya idéer för handel med kryptos.

Kryptohandel har tagit fart på ett stort sätt, men många av börserna erbjuder helt enkelt inte några av de mest grundläggande handelsfunktionerna som nästan alla andra handelsplattformar i det etablerade finansiella samfundet inkluderar.

Det kan tyckas att de funktioner som en handelsplattform erbjuder inte är så viktiga, men de kan göra eller bryta en handel. Funktioner som efterföljande stopp och begränsningsorder är vanliga i den etablerade finansvärlden, men i världen av kryptohandel kan de vara svåra att hitta.

Superorder Review

Superorder har skapat en handelsplattform som enkelt kan gränssnitt med många kryptobörser och göra handel på dem mycket enklare. Det tillåter också sina användare att enkelt skapa automatiserade handelsalgoritmer.

Besök Superorder

Superorder handelsplattform

Det råder ingen tvekan om det, Superorder har skapat en handelsplattform som fyller i luckorna för kryptovalutahandlare. Just nu arbetar Superorder med Binance och Bittrex, och teamet på Superorder arbetar med att lägga till stöd för andra större kryptobörser.

Världen av kryptovaluta är decentraliserad, vilket var en stor försäljningsargument för den första generationen av kryptoägare. Många gillade det faktum att det inte finns någon motpart som säkerställer stabiliteten i kryptovalutasystemet (som centralbanker i det etablerade finansiella systemet), men bristen på centralisering är inte perfekt för handlare.

Superorder-funktioner

Stora kryptobörser handlar med varandra, men dessa anslutningar är inte lika solida som de som finns på de globala aktiemarknaderna. Näringsidkare kommer att få olika mängder likviditet baserat på börsen de använder, vilket kan vara problematiskt för större order eller när marknaderna rör sig snabbt.

Superorder hanterade denna utmaning och byggde också en massa användbara (vissa skulle hävda nödvändiga) funktioner i sin plattform.

Avancerade marknadsverktyg

Superorder lade till funktioner som varje näringsidkare kan använda på sin plattform. Dessutom erbjuder plattformen handlare ökad funktionalitet med alternativ som längre diagramperioder och portföljspårning. Här är några av de användbara verktygen som Superorder erbjuder sina kunder.

Superorder ordertyper

Handel med enkla köp- och säljorder kan vara ok för hobbyhandlare, men avancerade handlare behöver tillgång till bättre ordertyper. Superorder lade till begränsningsorder, som att ta vinst och stoppa förlust i sitt utbud av handelsverktyg.

Om du vill kunna gå bort från din handelsterminal och inte oroa dig för att komma tillbaka för att se ditt konto på nivåer som du trodde var omöjligt, är det nödvändigt med stop-loss-order. Samma sak gäller för att ta vinstorder, varför de är inbyggda i nästan alla handelsplattformar i det etablerade finansiella systemet.

Superorder inkluderar också efterföljande stop loss-order, som är extremt användbara för att följa handelsstrategier. När en handel går din väg och du lägger till din position kan det vara mycket arbete.

En näringsidkare måste ständigt uppdatera sina stoppförlustnivåer så att en större svängning inte tar bort ackumulerade vinster. Det innebär att man sitter vid en terminal och flyttar stoppförlustorder manuellt. Efterföljande stoppförluster gör det mycket enklare genom att automatisera processen.

Automatiserade handelsstrategier

Superorder skapade ett verktyg som gör det möjligt för handlare att automatisera sin handel utan kodning alls. Genom att använda ett enkelt, visuellt gränssnitt kan handlare kombinera många funktioner på något sätt som är logiskt möjligt.

Automationsverktyget kan använda följande kommandon:

 • Marknadsköp
 • Marknadsförsäljning
 • Stoppa förlusten
 • Vänta på kurs
 • Betygsätt ändring
 • Begränsa köp
 • Begränsa sälj
 • Sälj efterstopp
 • Köp Trailing Stop

Låt oss säga att du vill automatisera en vanlig handelsteknik som har tjänat dig pengar. Istället för att behöva koda det i din handelsterminal är det enkelt att lägga ut det med Superorders automatiska handelsverktyg.

Alla åtgärder representeras som blå kulor, och du kan ansluta dem visuellt på ett tvådimensionellt plan. När du väl har gjort din automatiska strategi, tryck bara på play så tar den över därifrån.

Att starta och stoppa den nya automatiserade handelsstrategin är också enkelt. Det handlar bara om att trycka på play eller paus, och strategin börjar handla eller vänta. Du kan sedan spara de strategier som fungerar för dig eller till och med dela dem med andra Superorder-användare!

Så här: Starta en handelsstrategi med Superorder

Handelsstrategibyggaren som Superorder erbjuder sina kunder är lätt att använda. För att börja måste du ansluta ditt börshandelskonto genom att ange API-nycklarna i inställningssektionen i Superorder.

Kontoinställningar

Du kan sedan besöka terminalen och skapa dina strategier.

Strategi

Allt du behöver göra är att följa dessa enkla steg:

 1. Börja med att skapa en ny mall för din strategi
 2.  Namnge sedan strategin, välj något som passar dess syfte
 3. Tryck på + -knappen för att lägga till det första elementet. Vänta på Rate är ett vanligt första element
 4. Ange nu myntparet, operatören (>, >=, <., <=) och betygsätt det du vill
 5. Nästa element du lägger till kommer troligen att vara Market, Limit Buy eller Sell
 6. Ange nu bara hur mycket du vill köpa eller sälja för ett visst myntpar
 7. Om du vill kan du ändra strategin med andra beställningar som Stop Loss eller vilken gaffel som helst

När du har slutfört dessa steg är din automatiska strategi redo att distribueras till börserna. Allt du behöver göra är att trycka på play, och den automatiska strategin gör resten!

Tänk på att Superorders plattform kan köra mer än en automatiserad handelsstrategi åt gången så att du kan handla flera marknader automatiskt utan problem

Efterföljande stopp kan tjäna mer pengar

Det kan vara frestande att låsa in en vinst och ta din position ur marknaden. Om du använder ett börs handelsgränssnitt kan det vara en bättre idé att stänga en position, eftersom många inte erbjuder avancerade ordertyper som kan bidra till att öka dina handelsvinster.

Superorder inkluderade efterföljande stop-loss-order för sina kunder, och de kan göra stor skillnad i din handel. När en position blir lönsam kan efterföljande stop-loss-order aktiveras (eller kommer att aktiveras om du ställer in dem).

Efterföljande stoppförlustorder flyttar automatiskt dina stoppförlustnivåer uppåt (eller nedåt, om du är kort) när marknaden rör sig. När marknaden slutar gå i riktning som ger dig vinst kommer stoppförlustnivån att upphöra att röra sig. Om marknaden rör sig i motsatt riktning kommer din position att säljas på en nivå som du väljer.

Det finns ingen anledning att inte använda efterföljande stop loss-order om du handlar baserat på marknadsmoment, och de kan hjälpa dig att tjäna mer pengar på dina vinnande positioner.

Användbara Superorder-funktioner för alla

Superorder byggde också in några praktiska funktioner i sin plattform som kommer att välkomnas av nästan alla som investerar eller handlar med kryptovaluta.

Ett av de mest användbara verktygen som Superorder innehåller är ett portföljhanteringsverktyg som låter dig se hela din kryptoportfölj snabbt. I stället för att behöva titta igenom varje utbyte som du använder, låter Superorder dig titta på alla dina positioner samtidigt (på de utbyten de stöder).

Att ha en enda portföljvy är extremt bekvämt och låter dig upptäcka positioner som har blivit för stora eller förlorat affärer som kan ha gått obemärkt förbi.

Längre tidsramdiagram

Kartläggning är ett av de viktigaste verktygen för alla näringsidkare, men många av kryptobörserna ger helt enkelt inte handlare tillräckligt när det gäller långsiktig kartläggningsförmåga. Superorder har tagit itu med detta problem och ger sina kunder kartförmåga som är i nivå med andra professionella handelsplattformar.

Världen med kryptovalutahandel är fortfarande ung, och Superorder hjälper till att fylla i några av de luckor som hindrar handlare från att ge sitt bästa. Långsiktiga diagram innebär en bättre bild av hur marknader har reagerat under de senaste åren, vilket kan hjälpa handlare att fatta bättre beslut.

Superorderavgifter

Vem som helst kan registrera sig på Superorder och använda sin 14-dagars kostnadsfria provperiod, efter denna period måste du uppgradera till ett betalt konto. Deras Pro-konto kostar sedan 19,99 dollar per månad eller 190,99 dollar per år (vilket sparar 48,89 dollar) och inkluderar följande:

 • 10 samtidigt körande strategier
 • Utökade diagramtider
 • Tillgång till två växlar
 • Prioriterad e-poststöd

Superorderavgifter

Om du behöver mer än så kan du kontakta dem och de skapar en anpassad plan för dig som börjar på $ 500 per år.

Slutsats

Superorder har mycket funktionalitet i sin fullt utrustade kryptohandelsplattform. Det utvecklas fortfarande, och andra stora kryptovalutabörser kommer sannolikt att läggas till plattformen snart.

För handlare som behöver tillgång till en uppsättning verktyg på professionell nivå är Superorder mycket meningsfullt. De som designade plattformen verkar förstå vad handlare behöver och byggde en plattform som ger kryptovalutahandlare de verktyg som finns på de etablerade finansmarknaderna.

Den enda riktiga nackdelen med plattformen är att det inte fungerar med några av de mest populära kryptobörserna där ute, som Coinbase. När Superorder växer lite mer och lägger till fler utbyten, skulle det vara svårt att hitta några brister med det.

Även som det ser ut idag är Superorder en bra handelsplattform. Automationsverktygen som Superorder utvecklade är extremt användbara och det kommer att bli intressant att se vad Superorder lägger till plattformen i framtiden.

Besök Superorder

Superorder

19.99

src = “~ images \ superorder-review-crypto-trading-terminal-with-automation.gif”

alt = “Superorder Review”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.6

Enkel användning

10,0 / 10

Rykte

8,0 / 10

Avgifter

9,0 / 10

Utbytesstöd

6.0 / 10

Design

10,0 / 10

Fördelar

 • Väl-designad
 • Molnbaserat system
 • Enkel att använda
 • Rimliga avgifter

Nackdelar

 • Brist på utbyten

Besök {"@sammanhang":"http: \ / \ / schema.org \ /","@typ":"Produkt","namn":"Superorder","bild":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2019 \ / 05 \ /superorder-review.gif","beskrivning":"Superorder är en nästa generations handelsplattform som fungerar med några av de största kryptobörserna på planeten. Plattformen erbjuder kryptohandlare välbehövliga verktyg och några intressanta nya idéer för handel med kryptos. Kryptohandel har tagit fart på ett stort sätt, men många av börserna erbjuder helt enkelt inte några av de mest…","erbjudanden": {"@typ":"Erbjudande","pris":"19.99","priceCurrency":"$","säljare": {"@typ":"Person","namn":"Nicholas Say"}},"recension": {"@typ":"Recension","recensionBetyg": {"@typ":"Betyg","bestRating":"10","värsta Betyg":"0","ratingValue":"8.60"},"namn":"Superorder","reviewBody":"Superorder är en nästa generations handelsplattform som fungerar med några av de största kryptobörserna på planeten. Plattformen erbjuder kryptohandlare välbehövliga verktyg och några intressanta nya idéer för handel med kryptor. \ R \ n \ r \ nKryptohandel har tagit fart på ett stort sätt, men många av börserna erbjuder helt enkelt inte några av de mest grundläggande handelsfunktioner som nästan alla andra handelsplattformar i det etablerade finansiella samfundet inkluderar. \ r \ n \ r \ nDet kan tyckas som de funktioner som en handelsplattform erbjuder inte är så viktiga, men de kan göra eller bryta en handel. Funktioner som efterföljande stopp och begränsningsorder är vanliga i den etablerade finansvärlden, men i kryptohandelvärlden kan de vara svåra att hitta. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nSuperorder har skapat en handel plattform som enkelt kan gränssnitt med många kryptobörser och göra handel på dem mycket enklare. Det tillåter också sina användare att enkelt skapa automatiska handelsalgoritmer. \ R \ nBesök Superorder \ r \ n \ r \ nSuperorder Trading Platform \ r \ nDet råder inget tvivel om det, Superorder har skapat en handelsplattform som fyller i luckorna för valutahandlare. Just nu arbetar Superorder med Binance och Bittrex, och teamet på Superorder arbetar med att lägga till stöd för andra stora kryptobörser. \ R \ n \ r \ nKryptovalutans värld är decentraliserad, vilket var en stor försäljningsargument för den första generationen av krypto-adopterare. Många gillade det faktum att det inte finns någon motpart som säkerställer stabiliteten i kryptovalutasystemet (som centralbanker i det etablerade finansiella systemet), men bristen på centralisering är inte perfekt för handlare. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Stora kryptobörser handlar med varandra, men dessa anslutningar är inte lika solida som de som finns på de globala aktiemarknaderna. Näringsidkare kommer att få olika mängder likviditet baserat på börsen de använder, vilket kan vara problematiskt för större order eller när marknaderna rör sig snabbt. \ R \ n \ r \ nSuperorder tar itu med denna utmaning och byggde också en massa användbara (vissa skulle argumentera nödvändiga) funktioner till sin plattform. \ r \ nAvancerade marknadsverktyg \ r \ nSuperorder har lagt till funktioner som varje näringsidkare kan använda till sin plattform. Dessutom erbjuder plattformen handlare ökad funktionalitet med alternativ som längre diagramperioder och portföljspårning. Här är några av de användbara verktygen som Superorder erbjuder sina kunder. \ R \ nSuperorder-ordertyper \ r \ nHandel med enkla köp- och säljorder kan vara ok för hobbyhandlare, men avancerade handlare behöver tillgång till bättre ordertyper. Superorder har lagt till begränsningsorder, som att ta vinst och stoppa förlust i sitt utbud av handelsverktyg. \ R \ n \ r \ nOm du vill kunna gå bort från din handelsterminal och inte oroa dig för att komma tillbaka för att se ditt konto på nivåer som du trodde var omöjliga är stopp-förlust-order nödvändiga. Samma sak gäller för vinstuppdrag, varför de är inbyggda i nästan alla handelsplattformar i det etablerade finansiella systemet. \ R \ n \ r \ nhttps: \ / \ / www.youtube.com \ / watch? V = aa20RGsBrXA \ r \ n \ r \ nSuperorder innehåller också efterföljande stop loss-order, som är extremt användbara för trendföljande handelsstrategier. När en handel går din väg och du lägger till din position kan det vara mycket arbete. \ R \ n \ r \ nEn näringsidkare måste ständigt uppdatera sina stoppförlustnivåer så att en stor svängning inte rensar ut ackumulerade vinster. Det innebär att man sitter vid en terminal och flyttar stoppförlustorder manuellt. Efterföljande stoppförluster gör detta mycket lättare genom att automatisera processen. \ R \ nAutomatiserade handelsstrategier \ r \ nSuperorder skapade ett verktyg som gör det möjligt för handlare att automatisera sin handel utan kodning alls. Genom att använda ett enkelt, visuellt gränssnitt kan handlare kombinera många funktioner på vilket sätt som är logiskt möjligt. \ R \ n \ r \ nAutomatiseringsverktyget kan använda följande kommandon: \ r \ n \ r \ n \ tMarknadsköp \ r \ n \ tMarknadsförsäljning \ r \ n \ tStoppa förlust \ r \ n \ tVänta på kurs \ r \ n \ tRate Change \ r \ n \ tLimit Buy \ r \ n \ tLimit Sell \ r \ n \ tSälj Trailing Stop \ r \ n \ tBuy Trailing Stop \ r \ n \ r \ nLåt oss säga att du vill automatisera en vanlig handelsteknik som har tjänat dig pengar. Istället för att behöva koda det i din handelsterminal är det enkelt att lägga ut det med Superorders automatiska handelsverktyg. \ R \ n \ r \ nAlla åtgärder representeras som blå bollar och du kan ansluta dem visuellt på två -dimensionellt plan. När du väl har gjort din automatiska strategi, tryck bara på play så tar den över därifrån. \ R \ n \ r \ n Att starta och stoppa den nya automatiserade handelsstrategin är också enkelt. Det handlar bara om att trycka på play eller paus, och strategin börjar handla eller vänta. Du kan sedan spara de strategier som fungerar för dig, eller till och med dela dem med andra Superorder-användare! \ R \ nHur man: Startar en handelsstrategi med Superorder \ r \ nDen handelsstrategibyggare som Superorder erbjuder sina kunder är en lek att använda. För att börja måste du ansluta ditt börshandelskonto genom att ange API-nycklarna i inställningssektionen i Superorder. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDu kan sedan besöka terminalen och skapa dina strategier . \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Allt du behöver göra är att följa dessa enkla steg: \ r \ n \ r \ n \ tBörja genom att skapa en ny mall för din strategi \ r \ n \ t \ u00a0Då namnge strategin, välj något som passar dess syfte \ r \ n \ tTryck på + -knappen för att lägga till det första elementet. Vänta på Rate är ett vanligt första element \ r \ n \ tNu anger du myntparet, operatören (>, >=, <., <=) och betyg du vill \ r \ n \ t Nästa element du lägger till kommer antagligen att vara Market, Limit Buy eller Sell \ r \ n \ tNu anger du bara hur mycket du vill köpa eller sälja av ett givet myntpar \ r \ n \ tOm du vill kan du ändra strategin med andra beställningar som Stop Loss eller någon gaffel \ r \ n \ r \ nNär du har slutfört dessa steg är din automatiska strategi redo att distribueras till börserna. Allt du behöver göra är att trycka på play, så kommer den automatiska strategin att göra resten! \ R \ n \ r \ nKom ihåg att Superorders plattform kan köra mer än en automatiserad handelsstrategi åt gången så att du kan handla flera marknader automatiskt utan problem \ r \ nTrailing Stops kan göra dig mer pengar \ r \ nDet kan vara frestande att låsa in en vinst och ta din position ur marknaden. Om du använder ett börs handelsgränssnitt kan det vara en bättre idé att stänga en position, eftersom många inte erbjuder avancerade ordertyper som kan bidra till att öka dina handelsvinster. \ R \ n \ r \ nSuperorder inkluderade efterföljande stopp- förluster för sina kunder, och de kan göra stor skillnad i din handel. När en position blir lönsam kan efterföljande stop-loss-order aktiveras (eller kommer att aktiveras om du ställer in dem). \ R \ n \ r \ nTrailing stop loss-order kommer automatiskt att flytta dina stop loss-nivåer upp (eller ner, om du är kort) när marknaden rör sig. När marknaden slutar gå i riktning som ger dig vinst kommer stoppförlustnivån att upphöra att röra sig. Om marknaden rör sig i motsatt riktning kommer din position att säljas på en nivå som du väljer. \ R \ n \ r \ nDet finns ingen anledning att inte använda efterföljande stop loss-order om du handlar baserat på marknadsmoment, och de kan hjälpa dig att tjäna mer pengar på dina vinnande positioner. \ r \ n Användbara Superorder-funktioner för alla \ r \ nSuperorder byggde också in några praktiska funktioner i sin plattform som kommer att välkomnas av nästan alla som investerar eller handlar med kryptovaluta. \ r \ n \ r \ n Ett av de mest användbara verktygen som Superorder innehåller är ett portföljhanteringsverktyg som gör att du kan se hela din kryptoportfölj med en överblick. Istället för att behöva titta igenom varje utbyte som du använder, låter Superorder dig titta på alla dina positioner samtidigt (på de utbyten de stöder). \ R \ n \ r \ n Att ha en enda portföljvy är extremt bekvämt och tillåter dig att upptäcka positioner som har vuxit för stora eller förlorat affärer som kan ha gått obemärkt förbi. \ r \ nLängre tidsramdiagram \ r \ nCharting är ett av de viktigaste verktygen för alla näringsidkare, men många av kryptobörsen gör helt enkelt inte ‘t ge handlare tillräckligt i termer av långsiktig kartläggningsförmåga. Superorder har tagit itu med detta problem och ger sina kunder kartförmåga som är i nivå med andra professionella handelsplattformar. \ R \ n \ r \ nVärlden med kryptovalutahandel är fortfarande ung och Superorder hjälper till att fylla i några av de luckor som håller handlare från att ge sitt bästa. Längre siktdiagram betyder en bättre bild av hur marknader har reagerat under de senaste åren, vilket kan hjälpa handlare att fatta bättre beslut. \ R \ nSuperorder-avgifter \ r \ nVem kan anmäla sig till Superorder och använda sin 14-dagars kostnadsfria provperiod, efter denna period måste du uppgradera till ett betalt konto. Deras Pro-konto kostar sedan 19,99 dollar per månad eller 190,99 dollar per år (vilket sparar 48,89 dollar) och inkluderar följande: \ r \ n \ r \ n \ t10 samtidigt kör strategier \ r \ n \ tFörlängda diagramtidsramar \ r \ n \ tTillgång till 2 utbyten \ r \ n \ tStöd för e-postprioritet \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nOm du behöver mer än så kan du kontakta dem och de skapar en anpassad plan för dig som börjar på $ 500 per år. \ r \ nSlutsats \ r \ nSuperorder packar mycket funktionalitet i sin fullt utrustade kryptohandelsplattform. Det utvecklas fortfarande och andra stora kryptovalutabörser kommer sannolikt att läggas till på plattformen snart. \ R \ n \ r \ nFör handlare som behöver tillgång till en serie verktyg på professionell nivå är Superorder mycket vettigt. Människorna som designade plattformen verkar förstå vad handlare behöver och byggde en plattform som ger kryptovalutahandlare de verktyg som finns tillgängliga på de etablerade finansmarknaderna. \ R \ n \ r \ nDen enda verkliga nackdelen med plattformen är att den inte är jobbar inte med några av de mest populära kryptobörserna där ute, som Coinbase. När Superorder växer lite mer och lägger till fler utbyten, skulle det vara svårt att hitta några brister med det. \ R \ n \ r \ n Även som det ser ut idag är Superorder en bra handelsplattform. Automationsverktygen som Superorder utvecklade är extremt användbara, och det kommer att bli intressant att se vad Superorder ytterligare lägger till plattformen i framtiden. \ R \ nBesök Superorder","författare": {"@typ":"Person","namn":"Nicholas Say"},"datum Publicerat":"2019-05-15"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me