Nybörjarguide till HaasBot Crypto Trading Bot: Komplett granskning

Komplett HaasBot Review

HaasOnline är webbplatsen bakom HaasBot, en online-automatiserad handelsplattform som syftar till att hjälpa individer att effektivt handla digitala tillgångar som Bitcoin, Ethereum och olika altcoins.

Projektet använder en innovativ mjukvarupaket som innehåller en rad anpassade bots, en mängd indikatorer och ett antal avancerade funktioner som tilltalar mer erfarna handlare.

Trots detta erbjuder plattformen också en rad tjänster utformade för att användas av mindre erfarna handlare, vilket gör att både nya aktörer och professionella handlare kan dra nytta av automatiserad handel.

Komplett HaasBot Review

Besök HaasBot

HaasBot Översikt

HaasOnline Software grundades av VD Stephan de Haas i januari 2014 och företaget har en transparent ledningsgrupp som inkluderar CTO Quintus de Haas och CSO Josh Becker. HaasOnline Trade Server (HTS) är företagets huvudprodukt och fungerar som en fullt utrustad, automatiserad kryptovalutahandelsplattform som är värd för olika HaasBots.

Tjänsten som tillhandahålls av HaasOnline är en av de mest omfattande jämfört med sina konkurrenter och innehåller funktioner som tekniska indikatorer, historisk och realtids backtestning, säkerheter och försäkringar.

Dessutom stöder plattformen fullt programmerbara skriptbots, som är skrivna i C # och detta gör det möjligt för utvecklare att skapa helt skräddarsydda bots som fungerar på specifika sätt. HaasOnline är också kompatibelt med 20 ledande börser inklusive Binance, Bitfinex, BitMEX, Coinbase Pro, Gemini, Huobi, Kraken, Kucoin och Poloniex.

Medan kryptohandelsrobotarna kan handla valfritt altcoin-par som stöds av kompatibla börser, och det finns inga begränsningar för antalet altcoin-par du kan handla med.

Priserna är strukturerade på ett sätt som gör det möjligt för olika användare att använda plattformen oavsett erfarenhetsnivå, och det finns inga begränsningar eller extra avgifter för antalet beställningar som görs, och teamet tar inte en procentandel av användarvinsten.

Som ett resultat har HaasOnline ett växande samhälle med tusentals aktiva användare som använder HTS-kryptovalutans handelsplattform.

HaasBot Nyckelfunktioner

 • Funktionalitet – HaasOnline kräver att användare installerar programvara på sin dator eller bärbara datorer och innehåller ett intuitivt gränssnitt och anpassningsbara instrumentpaneler som tilltalar handlare på alla nivåer. Plattformen stöder både Windows och Linux OS och användare kan konfigurera bots för att automatiskt göra affärer dygnet runt och även innehålla ett brett utbud av tekniska indikatorer.
 • Utbud av verktyg – Plattformen innehåller över 50 tekniska indikatorer samt ett antal testverktyg som möjliggör historisk och realtidsbacktestning. Användare kan också skydda sina affärer genom att använda 13 typer av försäkringar som måste uppfyllas för att genomföra köp- eller säljorder på börser och 21 säkerheter som också kan utlösa försäljning eller köp.
 • Exchange-integration – HaasOnline är för närvarande kompatibel med 20 ledande börser inklusive Binance, Bitfinex, BitMEX, Bitstamp, Bittrex, CCEx, CEX.io, Coinbase Pro, Deribit, Gemini, HitBTC, Huobi, ionomy, Kraken, Kucoin, Nova Exchange, OKCoin, OKEx, OKEx Futures och Poloniex.
 • Teknologi – Användare kan använda tradingbots genom att konfigurera HTS för att ansluta till sina konton på kompatibla börser. Det finns för närvarande 15 förbyggda bottyper som inter exchange arbitrage, flash crash och ackumuleringsbots. Plattformen stöder också fullt programmerbara skriptbots, skrivna i C #, vilket gör att mer avancerade användare kan utveckla sina egna skräddarsydda bots.
 • Kundsupport – Användare kan kontakta teamet genom att skicka in en supportbiljett i supportavdelningen eller genom att interagera med deras sociala mediekonton. Teamet har ett aktivt Twitter-konto, Telegram-grupp, Discord-server, Facebook-sida och YouTube Teamet tillhandahåller också en FAQ-sektion som en del av deras Wiki-resurssida. Genom att integrera programvaran direkt med Telegram kan användare titta på liveuppdateringar om vinster, förluster och annan handelsinformation.

Så här kommer du igång med HaasBot

För att skapa ett konto klickar du bara på fliken “Logga in eller registrera dig” på högst upp till höger på sidan.

1) Skapa ett konto

Allt som behövs är att ange en e-postadress för att registrera ett konto på plattformen.

2) Installera Haas Trade Server

Användare måste installera och konfigurera HTS och teamet har tillhandahållit ett antal guider som hjälper till att påskynda processen. Dessa inkluderar videor för Windows- och Linux-användare och Wiki-guider om hur man installerar och konfigurerar HTS.

3) Kontrollera plånbokstillgångar

När du har HTS igång kan du navigera på plattformen för att kontrollera dina Wallet-tillgångar.

4) Välj en bot

Du kan välja en handelsbot genom att markera alla tillgängliga bots i Botlistan.

HaasBot-prissättning

Det finns tre typer av licenser tillgängliga, nämligen Nybörjare, Enkelt och Avancerat, och förutom att välja typ kan du också välja hur länge du vill att din licens ska vara aktiv. Plattformen tillhandahåller licensvillkor på 3, 6 eller 12 månader.

Alla betalningar måste göras i Bitcoin och priserna varierar från 0,04 BTC för en 3-månaders nybörjarlicens till 0,32 BTC för en 12-månaders avancerad licens. Nybörjarlicensen ger tillgång till 10 samtidiga HaasBots, 10+ försäkringar, 10+ Safeties och 20 indikatorer, medan den avancerade licensen möjliggör obegränsad HaasBots och ett obegränsat antal verktyg.

Alla licenstyper stöds av hela utbudet av kompatibla börser och levereras med kärnfunktioner som Backtesting, Bot Performance Analyzer, 3rd Party Notifications, 2FA Security och Developer API Access. Dessutom ger varje nivå tillgång till populära indikatorer som Exponential Moving Average (EMA), Moving Average Convergence Divergence (MACD), StochRSI, Relative Strength Index (RSI) och Bollinger Bands.

3 månaders plan

6 månaders plan

12 månaders plan

Trots dessa alternativ tillhandahåller teamet inte en gratis provperiod så användare måste registrera sig för att testa plattformen. Som ett resultat är det en bra idé att ta en titt på prisjämförelserna för att ta reda på vilken licens som ger tillgång till de funktioner du behöver mest.

Användare kan också uppgradera när som helst och behöver bara betala skillnaden mellan sin nuvarande och nya plan. Medlemmar behöver bara logga in på HTS och använda funktionen ‘Uppgraderingslicens’, även om det är viktigt att notera att uppgradering inte förlänger planens utgångsdatum.

Hur nybörjarvänligt är HaasBot?

Haasonline tar längre tid att vänja sig vid jämförelse med vissa av sina konkurrenter, det är nödvändigt att installera och konfigurera HTS och ladda ner bots till din dator. Detta kan vara svårt i början och nya användare måste gå igenom olika online-handledning för att lyckas navigera i processen.

Men när HTS är igång har nyare handlare tillgång till lättanvända förbyggda bots som Order-botten som fungerar enligt fördefinierade order, Ackumulation-bot, som ackumulerar en viss valuta via randomiserad beställning och Inter -Exchange Arbitrage Bot som utnyttjar prisdifferenser på olika börser.

Dessutom stöder Haasonline ett antal säkerheter som är utformade för att skydda handlarnas medel. Dessa inkluderar alternativ för nära över / under vinst, samt alternativ för prispump / dumpning och en mängd olika alternativ för stoppförlust.

Försäkringar ger dessutom ytterligare ett skydd och utlöser köp eller försäljning av en viss tillgång när särskilda villkor är uppfyllda. Försäkringar fungerar tillsammans med säkerheter och inkluderar alternativ för vistelse, lönsamhet, sälj aldrig billigare och övervinningsavgifter.

Trots detta erbjuder plattformen en mängd alternativ för mer avancerade användare och dessa inkluderar fullt anpassningsbara skriptbots, över 50 tekniska indikatorer samt de 13 typerna av försäkringar och 21 olika säkerhetsuppgifter. HaasOnline erbjuder också en automatisk inställningsfunktion för indikatorer och säkerhetsfunktioner som gör det möjligt för medlemmar att se vilka inställningar som fungerar bäst under en viss tidsperiod.

I överensstämmelse med majoriteten av de automatiserade handelsplattformarna kräver Haasonline att han tippar lite för att arbeta effektivt och börja generera vinster. Dessutom kontrollerar användare hela processen, väljer bots och ställer in strategier och parametrar. Som ett resultat bör nya handlare hålla sig till enkla strategier och lämna de mer komplexa metoderna till erfarna och professionella handlare.

HaasBot-konkurrenter

Vi har täckt ett antal Crypto Trading Bots här på Blockonomi nu, The HaasBot jämförs positivt i funktioner men blir lite svårare att installera eftersom det här är molnbaserade handelsplattformar, där HaasBot du måste installera lokalt.

De andra systemen de stöter på är som följer:

 • 3Kommor
 • Cryptohopper
 • Cryptotrader

Är HaasOnline en bluff?

Projektet är ett av de mer transparenta på marknaden och har gett en tydlig beskrivning av sin företagsstruktur och sin ledning på sin webbplats. Dessutom är teamet ganska aktivt och driver ett antal sociala mediekonton och en Telegram-grupp och har byggt upp en betydande gemenskap.

Samtidigt kräver plattformen ingen personlig information och användare behöver bara avslöja en e-postadress när de skapar ett konto. HaasOnline accepterar också endast betalning i Bitcoin vilket också hjälper till att upprätthålla användarnas integritet. Programvaran har inte heller tillgång till dina medel; men det kräver vissa administrativa behörigheter för att fungera.

Programvaran sänder ett webbgränssnitt och ett eget API genom att köra en lokal server och använder dess administratörsbehörighet för den lokala webbservern.

Om Haasbot

Teamet har också införlivat ett antal säkerhetsfunktioner för att skydda sina kunder, och insättningar och uttag från HTS-plattformen stöds inte. Detta tar bort möjligheten att en hackare kan kompromissa med en transaktionsavbrott och stjäla medel direkt från en användares växlingskonton. Dessutom stöder plattformen Two Factor Authentication (2FA) som en ytterligare säkerhetsåtgärd, och detta hjälper till att säkerställa att obehörig åtkomst inte är möjlig på din handelsserver.

På samma sätt som andra handelsbotplattformar, medan du inte håller pengar på Haasonline, kommer dina handelsbots att ansluta till dina växelkonton och utföra affärer för dina räkning, och om hackare skulle få tillgång till din handelsterminal skulle de kunna ta kontrollen av din handelsaktivitet. Även om de inte skulle kunna göra uttag kan de fortfarande orsaka kaos med dina konton och användarna rekommenderas att alltid utnyttja de tillgängliga säkerhetsalternativen maximalt.

Potentiella användare kan gå med i Telegram-gruppen för att få en bättre förståelse för projektet eller ta lite tid att söka efter Bitcointalk tråd om Haasonline som täcker år och år av diskussion.

HaasBot-proffs

 • Transparent team
 • Stort antal utbyten och handelspar stöds
 • Över 100 olika bots tillgängliga
 • Brett utbud av indikatorer, värdepapper och försäkringar
 • Bra alternativ för utvecklare och avancerade handlare

HaasBot Cons

 • Ingen testversion
 • Mer komplicerad installation än molnbaserade bots
 • Lite dyr för vissa
 • Inget Apple OS-stöd

Slutsats

HaasOnline är en omfattande automatiserad handelsplattform som kräver att användare registrerar sig på webbplatsen, installerar och konfigurerar HTS, prenumererar på en licens och sedan börjar använda olika bots. Plattformen integreras med ett stort antal ledande börser och stöder över 500 valutapar. Dessutom får användarna också tillgång till ett brett spektrum av tekniska analyser och verktyg som alternativ för backtest, försäkring och säkerhet.

Teamet erbjuder också en rad licenser som gynnar nyare handlare, men programvaran tar lite att vänja sig vid och behovet av att ladda ner och installera programvara, jag stänger av vissa handlare.

Som ett resultat rekommenderas nyare handlare att gå med i Telegram-gruppen för att få en bättre förståelse för plattformen och sedan söka köpa en 3-månaderslicens medan de blir bekanta med HTS-systemet. Nya användare kan också se till att använda sig av några av de enklare att använda förbyggda bots och se till att skydda sina medel genom att använda försäkring och säkerhet.

Det omfattande utbytes- och handelsparssupportet gör det möjligt för HaasBots att utmärka sig på att göra mindre affärer för att få ut det mesta av skillnaderna mellan olika valutapar, och Arbitrage-funktionen gör det möjligt för handlare att tjäna pengar oavsett deras erfarenhetsnivå. Trots detta är Haasonline ett mycket invecklat och detaljerat projekt som kan passa bäst för mer mellanliggande och avancerade handlare.

Det breda utbudet av tekniska indikatorer och möjligheten att anpassa bots kommer att tilltala de mer tekniskt avancerade, och teamet tillhandahåller omfattande dokumentation om indikatorer, handelstekniker samt olika programvarufunktioner.

Projektet stöds av ett väl respekterat och öppet team och har byggt upp en betydande användarbas genom åren. Men enligt community feedback; vissa användare rapporterar att de har problem med programvaran och hävdar att det ibland inte kan svara. Som ett resultat kan HaasOnline vara bäst för människor som gillar att smutsa händerna eller är villiga att spendera tid för att få ut det mesta av de funktioner som erbjuds.

Besök HaasBot

HaasBot

src = “~ bilder \ nybörjar-guide-till-haasbot-krypto-trading-bot-komplett-recension.gif”

alt = “HaasBot Review”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.3

Enkel användning

7.0 / 10

Rykte

9,0 / 10

Avgifter

8,0 / 10

Kundsupport

9,0 / 10

Fördelar

 • Transparent team
 • Stort antal utbyten och handelspar stöds
 • Över 100 olika bots tillgängliga
 • Brett utbud av indikatorer, värdepapper och försäkringar
 • Bra alternativ för utvecklare och avancerade handlare

Nackdelar

 • Ingen testversion
 • Lätt inlärningskurva
 • Inget Apple OS-stöd
 • Inte molnbaserat

Besök {"@sammanhang":"http: \ / \ / schema.org \ /","@typ":"Produkt","namn":"HaasBot","bild":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2019 \ / 01 \ /haasbot-review.gif","beskrivning":"HaasOnline är webbplatsen bakom HaasBot, en online automatiserad handelsplattform som syftar till att hjälpa individer att effektivt handla digitala tillgångar som Bitcoin, Ethereum och olika altcoins. Projektet använder sig av en innovativ mjukvarupaket som innehåller en rad anpassade bots, en mängd indikatorer och ett antal avancerade funktioner som…","erbjudanden": {"@typ":"Erbjudande","pris":"0,00","priceCurrency":"$","säljare": {"@typ":"Person","namn":"Eugene Kem"}},"recension": {"@typ":"Recension","recensionBetyg": {"@typ":"Betyg","bestRating":"10","värsta Betyg":"0","ratingValue":"8,25"},"namn":"HaasBot","reviewBody":"HaasOnline är webbplatsen bakom HaasBot, en online-automatiserad handelsplattform som syftar till att hjälpa individer att effektivt handla digitala tillgångar som Bitcoin, Ethereum och olika altcoins. \ R \ n \ r \ nProjektet använder en innovativ mjukvarupaket som inkluderar en rad anpassade bots, en mängd indikatorer och ett antal avancerade funktioner som tilltalar mer erfarna handlare. \ r \ n \ r \ n Trots detta erbjuder plattformen också en rad tjänster utformade för att användas av mindre erfarna handlare vilket gör att både nya aktörer och professionella handlare kan dra nytta av automatiserad handel. \ r \ n \ r \ n \ r \ n Besök HaasBot \ r \ n \ r \ nHaasBot Översikt \ r \ nHaasOnline Software grundades av VD Stephan de Haas i Januari 2014, och företaget har en transparent ledningsgrupp som inkluderar CTO Quintus de Haas och CSO Josh Becker. HaasOnline Trade Server (HTS) är företagets huvudprodukt och fungerar som en fullt utrustad, automatiserad kryptovalutahandelsplattform som är värd för olika HaasBots. \ R \ n \ r \ nTjänsten som tillhandahålls av HaasOnline är en av de mest omfattande när jämfört med sina konkurrenter och innehåller funktioner som tekniska indikatorer, historisk och realtids backtesting, säkerheter och försäkringar. \ r \ n \ r \ nDessutom stöder plattformen fullt programmerbara scriptbots, som är skrivna i C # och detta gör det möjligt för utvecklare för att skapa helt skräddarsydda bots som fungerar på specifika sätt. \ u00a0 HaasOnline är också kompatibelt med 20 ledande börser inklusive Binance, Bitfinex, BitMEX, Coinbase Pro, Gemini, Huobi, Kraken, Kucoin och Poloniex. \ r \ n \ r \ nMedan kryptohandelsrobotarna kan handla valfritt altcoin-par som stöds av kompatibla börser, och det finns inga begränsningar för antalet altcoin-par du kan handla med. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nPriserna är strukturerade i en sätt att tillåta en mängd olika användare att utnyttja plattformen oavsett erfarenhetsnivå, och det finns inga begränsningar eller extra avgifter för antalet beställningar och teamet tar inte en procentandel av användarvinsten. \ r \ n \ r \ n Som ett resultat har HaasOnline ett växande samhälle med tusentals aktiva användare som använder HTS-kryptovalutans handelsplattform. \ r \ nHaasBot Nyckelfunktioner \ r \ n \ r \ n \ tFunktionalitet \ u2013 HaasOnline kräver att användare installerar programvara på sin dator eller bärbara datorer och innehåller en intuitivt gränssnitt och anpassningsbara instrumentpaneler som tilltalar handlare på alla nivåer. Plattformen stöder både Windows och Linux OS och användare kan konfigurera bots för att automatiskt göra affärer 24 \ / 7 och även innehålla ett brett utbud av tekniska indikatorer. \ R \ n \ tRange of Tools \ u2013 Plattformen innehåller också över 50 tekniska indikatorer som ett antal testverktyg som möjliggör historisk och realtids backtesting. Användare kan också skydda sina affärer genom att använda 13 typer av försäkringar som måste uppfyllas för att utföra köp- eller säljorder på börser och 21 säkerheter som också kan utlösa försäljning eller inköp. \ R \ n \ tExchange Integration \ u2013 HaasOnline är för närvarande kompatibel med 20 ledande börser inklusive Binance, Bitfinex, BitMEX, Bitstamp, Bittrex, CCEx, CEX.io, Coinbase Pro, Deribit, Gemini, HitBTC, Huobi, ionomy, Kraken, Kucoin, Nova Exchange, OKCoin, OKEx, OKEx Futures och Poloniex. \ R \ n \ tTeknik \ u2013 Användare kan använda handelsbots genom att konfigurera HTS för att ansluta till sina konton på kompatibla börser. Det finns för närvarande 15 förbyggda bottyper som inter exchange arbitrage, flash crash och ackumuleringsbots. Plattformen stöder också fullt programmerbara skriptbots, skrivna i C #, vilket gör det möjligt för mer avancerade användare att utveckla egna skräddarsydda bots. \ R \ n \ tKundsupport \ u2013 Användare kan kontakta teamet genom att skicka in en supportbiljett i supportavdelningen, eller genom att interagera med sina sociala mediekonton. Teamet har ett aktivt Twitter-konto, Telegram-grupp, Discord-server, Facebook-sida och YouTube. Teamet tillhandahåller också en FAQ-sektion som en del av deras Wiki-resurssida. Genom att integrera programvaran direkt med Telegram kan användare titta på liveuppdateringar om vinster, förluster och annan handelsinformation. \ R \ n \ r \ nHur man kommer igång med HaasBot \ r \ nFör att skapa ett konto, klicka bara på \ u201cLogga in eller Registrera dig upp fliken längst upp till höger på sidan. \ R \ n1) Skapa ett konto \ r \ n Allt du behöver är att ange en e-postadress för att registrera ett konto på plattformen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n2) Installera Haas Trade Server \ r \ nAnvändare måste installera och konfigurera HTS och teamet har tillhandahållit ett antal guider som hjälper till att påskynda processen. Dessa inkluderar videor för Windows- och Linux-användare och Wiki-guider om hur man installerar och konfigurerar HTS. \ R \ n \ r \ n \ r \ n3) Kontrollera Wallet Assets \ r \ nNär du har HTS igång kan du navigera i plattform för att kontrollera dina plånbokstillgångar. \ r \ n \ r \ n \ r \ n4) Välj en bot \ r \ nDu kan välja en handelsbot genom att markera alla tillgängliga bots i Botlistan. \ r \ n \ r \ n \ r \ nHaasBot-prissättning \ r \ nDet finns tre typer av licenser tillgängliga, nämligen Nybörjare, Enkelt och Avancerat, och förutom att välja typ kan du också välja hur länge du vill att din licens ska vara aktiv. Plattformen tillhandahåller licensvillkor på 3, 6 eller 12 månader. \ R \ n \ r \ nAlla betalningar måste göras i Bitcoin och priserna varierar från 0,04 BTC för en 3-månaders nybörjarlicens till 0,32 BTC för en 12-månaders avancerad licens. Nybörjarlicensen ger åtkomst till 10 samtidiga HaasBots, 10+ försäkringar, 10+ Safeties och 20 indikatorer, medan Advanced-licensen tillåter obegränsad HaasBots och ett obegränsat antal verktyg. \ R \ n \ r \ nAlla licenstyper stöds av hela utbudet av kompatibla utbyten och kommer med kärnfunktioner som Backtesting, Bot Performance Analyzer, 3rd Party Notifications, 2FA Security och Developer API Access. Dessutom ger varje nivå tillgång till populära indikatorer som Exponential Moving Average (EMA), Moving Average Convergence Divergence (MACD), StochRSI, Relative Strength Index (RSI) och Bollinger Bands. \ R \ n3 Månadsplan \ r \ n \ r \ n \ r \ n6 Månadsplan \ r \ n \ r \ n12 Månadsplan \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nTrots dessa alternativ ger laget inte en gratis testperiod så användare måste registrera sig för att testa plattformen. Som ett resultat är det en bra idé att titta på jämförelserna mellan priserna för att ta reda på vilken licens som ger åtkomst till de funktioner du behöver mest. \ R \ n \ r \ nAnvändarna är också fria att uppgradera när som helst och behöver bara betala skillnaden mellan deras nuvarande och nya plan. \ u00a0Medlemmarna behöver bara logga in på HTS och använda “Upgrade License” \ u00a0-funktionen, även om det är viktigt att notera att uppgradering inte förlänger planens utgångsdatum . \ r \ nHur nybörjarvänlig är HaasBot? \ r \ nHaasonline tar längre tid att vänja sig vid jämförelse med några av sina konkurrenter, det är nödvändigt att installera och konfigurera HTS och ladda ner bots till din dator. Det kan vara svårt i början och nya användare måste gå igenom olika online-handledning för att lyckas navigera i processen. \ R \ n \ r \ nNär HTS är igång har nyare handlare tillgång till lättanvända -byggda bots som Order-botten som fungerar enligt fördefinierade order, Ackumulerings-bot, som ackumulerar en viss valuta via randomiserad beställning och Inter-Exchange Arbitrage Bot som utnyttjar prisdifferenser på olika börser. n \ r \ nDessutom stöder Haasonline ett antal säkerheter som är utformade för att skydda näringsidkarens medel. Dessa inkluderar Stäng ovanför / / Under vinstalternativ, liksom Prispump \ / Dumpalternativ och en mängd alternativ för alternativ förlust. \ R \ n \ r \ nDessutom ger försäkringar ytterligare ett skydd och utlöser köp eller försäljning av en viss tillgång när särskilda villkor är uppfyllda. Försäkringar fungerar tillsammans med säkerheter och inkluderar alternativet Stay Profitable, Never Sell Cheaper och Overcome Fees. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Trots detta erbjuder plattformen en mängd alternativ för mer avancerade användare och Dessa inkluderar helt anpassningsbara skriptbots, över 50 tekniska indikatorer samt de 13 försäkringstyperna och 21 olika säkerhetsuppgifter. HaasOnline tillhandahåller också en automatisk inställningsfunktion för indikatorer och säkerhetsfunktioner som gör det möjligt för medlemmar att se vilka inställningar som fungerar bäst under en viss tidsperiod. \ R \ n \ r \ n I enlighet med majoriteten av de automatiserade handelsplattformarna kräver Haasonline lite tinkering av näringsidkaren att arbeta effektivt och börja generera vinster. Dessutom kontrollerar användarna hela processen, väljer bots och ställer in strategier och parametrar. Som ett resultat bör nya handlare hålla sig till enkla strategier och lämna de mer komplexa metoderna till erfarna och professionella handlare. \ R \ nHaasBot-konkurrenter \ r \ nVi har täckt ett antal Crypto Trading Bots här på Blockonomi nu, HaasBot jämförs positivt i funktioner men kommer att bli lite svårare att installera eftersom dessa är molnbaserade handelsplattformar, där HaasBot måste du installera lokalt. \ r \ n \ r \ nDe andra systemen de stöter på är som följer: \ r \ n \ r \ n \ t3Commas \ r \ n \ tCryptohopper \ r \ n \ tCryptotrader \ r \ n \ r \ n Är HaasOnline a Scam? \ r \ nProjektet är ett av de mer transparenta på marknaden och har gett en tydlig översikt över dess företagsstruktur och ledningsgrupp på sin webbplats. Dessutom är teamet ganska aktivt och driver ett antal sociala mediekonton och en Telegram-grupp och har byggt upp en betydande gemenskap. \ R \ n \ r \ n Samtidigt kräver plattformen ingen personlig information och användare behöver bara avslöja en e-postadress när de skapar ett konto. HaasOnline accepterar också endast betalning i Bitcoin vilket också hjälper till att upprätthålla användarnas integritet. Programvaran har inte heller tillgång till dina medel; dock krävs vissa administrativa behörigheter för att fungera. \ r \ n \ r \ nProgrammet sänder ett webbgränssnitt och ett eget API genom att köra en lokal server och använder dess administratörsbehörighet för den lokala webbservern. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nTeamet har också införlivat ett antal säkerhetsfunktioner för att skydda sina kunder, och insättningar och uttag från HTS-plattformen stöds inte. Detta tar bort möjligheten att en hackare kan kompromissa med en handelsavbrott och stjäla pengar direkt från en användares växelkonton. Dessutom stöder plattformen Two Factor Authentication (2FA) som en ytterligare säkerhetsåtgärd, och detta hjälper till att säkerställa att obehörig åtkomst inte är möjlig på din handelsserver. \ R \ n \ r \ n Liknar andra handelsbotplattformar, medan du behåll inte pengar på Haasonline, dina handelsbots ansluter till dina växelkonton och utför affärer för dina räkning, och om hackare skulle få tillgång till din handelsterminal skulle de kunna ta kontroll över din handelsaktivitet. Även om de inte skulle kunna göra uttag kan de fortfarande orsaka kaos med dina konton och användarna rekommenderas att alltid utnyttja de tillgängliga säkerhetsalternativen. \ R \ n \ r \ nProspektiva användare kan gå med i Telegram-gruppen för att vinna en bättre förståelse för projektet eller ta lite tid att söka i Bitcointalk-tråden om Haasonline som täcker år och år av diskussion. \ r \ nHaasBot Pros \ r \ n \ r \ n \ tTransparent team \ r \ n \ tHögt antal utbyten och handelspar som stöds \ r \ n \ t Över 100 olika tillgängliga robotar \ r \ n \ t Brett utbud av indikatorer, värdepapper och försäkringar \ r \ n \ t Stora alternativ för utvecklare och avancerade handlare \ r \ n \ r \ nHaasBot Cons \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ tIngen testversion \ r \ n \ tMer komplicerad installation än molnbaserade bots \ r \ n \ tEtt lite dyrt för vissa \ r \ n \ tIngen Apple OS-support \ r \ n \ r \ nSlutsats \ r \ nHaasOnline är en omfattande automatiserad handelsplattform som kräver att användare registrerar sig på webbplatsen, installerar och konfigurerar HTS, prenumererar på en licens och sedan börjar använd olika bots. Plattformen integreras med ett stort antal ledande börser och stöder över 500 valutapar. Dessutom får användarna tillgång till ett brett spektrum av tekniska analyser och verktyg som backtestalternativ, försäkringar och säkerheter. \ R \ n \ r \ nTeamet erbjuder också en rad licenser som gynnar nyare handlare, dock mjukvara tar lite att vänja sig vid och behovet av att ladda ner och installera programvara. Jag stänger av vissa handlare. \ r \ n \ r \ n Som ett resultat rekommenderas nyare handlare att gå med i Telegram-gruppen för att få en bättre förståelse för plattformen och sedan se till att köpa en 3-månaders licens medan de bekanta sig med HTS-systemet. Nya användare kan också se till att använda sig av några av de enklare att använda förbyggda bots och vara säker på att skydda sina medel genom att använda försäkring och säkerhet. tillåt HaasBots att utmärka sig på att bedriva mindre affärer för att få ut det mesta av skillnaderna mellan olika valutapar, och Arbitrage-funktionen gör det möjligt för handlare att tjäna pengar oavsett deras erfarenhetsnivå. Trots detta är Haasonline ett mycket invecklat och detaljerat projekt som kan passa bäst för mer mellanliggande och avancerade handlare. \ R \ n \ r \ nDet breda utbudet av tekniska indikatorer och möjligheten att anpassa bots kommer att tilltala de mer tekniskt avancerade, och teamet tillhandahåller omfattande dokumentation om indikatorer, handelstekniker samt olika programvarufunktioner. \ r \ n \ r \ nProjektet stöds av ett väl respekterat och transparent team och har byggt upp en betydande användarbas genom åren. Men enligt community feedback; vissa användare rapporterar att de har problem med programvaran och hävdar att det ibland inte kan svara. Som ett resultat kan HaasOnline vara bäst för människor som gillar att smutsa händerna eller är villiga att spendera tid för att få ut det mesta av de funktioner som erbjuds. \ R \ nBesök HaasBot","författare": {"@typ":"Person","namn":"Eugene Kem"},"datum Publicerat":"2019-07-17"},"ytterligare typ":"odefinierad","alternativt namn":"odefinierad","tilldela":"odefinierad","utmärkelser":"odefinierad","varumärke":"odefinierad","kategori":"odefinierad","Färg":"odefinierad","djup":"odefinierad","disambiguatingDescription":"odefinierad","gtin":"odefinierad","gtin12":"odefinierad","gtin13":"odefinierad","gtin14":"odefinierad","gtin8":"odefinierad","höjd":"odefinierad","identifierare":"odefinierad","logotyp":"odefinierad","mainEntityOfPage":"odefinierad","material":"odefinierad","modell":"odefinierad","mpn":"odefinierad","nsn":"odefinierad","Serienummer":"odefinierad","Produktionsdatum":"odefinierad","inköpsdatum":"odefinierad","Utgivningsdatum":"odefinierad","samma som":"odefinierad","sku":"odefinierad","slogan":"odefinierad","url":"odefinierad","vikt":"odefinierad","bredd":"odefinierad"}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me