Nybörjarguide till Cryptotrader: fullständig recension

CryptoTrader Review

Cryptotrader är en molnbaserad handelsplattform som innehåller en mängd handelsbots och hjälper till att automatisera handelsprocessen.

Plattformen tillåter användare att delta i algoritmisk handel och syftar till att tillhandahålla molnbaserade handelslösningar för både erfarna kryptovalutahandlare och alla som kan vara en ny aktör i sektorn.

Användare kan välja mellan bots som använder olika strategier, inklusive mer aggressiva tekniker som syftar till att låsa in kortvariga vinster, eller bots som fungerar mer konservativt och har mer långsiktigt fokus.

CryptoTrader Review

Besök CryptoTrader

Översikt över CryptoTrader

Teamet på Cryptotrader har tagit fram en ganska minimalistisk webbplats och det finns inte mycket information om personerna bakom projektet eller var de kan finnas.

Projektet visas dock drivas av Algocraft Ltd och den molnbaserade plattformen tillåter sina användare att använda automatiserade handelsstrategier via deras flexibla skriptspråk som är baserat på CoffeeScript..

Medlemmar kan handla Bitcoin och andra kryptovalutor utan att behöva installera någon speciell programvara, och handelsrobotarna körs i sitt skalbara VPS-moln 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan.

Plattformen innehåller också ett brett utbud av användbara verktyg, till exempel deras backtestalternativ som gör det möjligt för handlare att fungera riskfritt på verkliga marknader, och när de är redo kan handlare gå vidare till automatisering genom användning av live-robotar.

Cryptotrader stöder för närvarande 13 ledande kryptovalutabörser inklusive Binance, Coinbase och Huobi och driver en prenumerationstjänst som tillåter användare att välja en betald plan som bäst täcker deras behov och passar deras handelsmål.

CryptoTrader-funktioner

Nyckelfunktioner

 • Funktionalitet – Cryptotrader fungerar som en webbaserad lösning, och deras automatiserade handelsbots är baserade i VPS-molnet. Dessa bots körs på Cryptotraderns servrar och kräver ingen programinstallation.
 • Utbud av verktyg – Plattformen tillhandahåller en rad testverktyg och låter användare live-testa och backtesta sina handelsstrategier. Medlemmar kan välja mellan en uppsättning strategiska mallar inklusive grundläggande handel med flera par och EMA-crossover och köra tester för att se hur en handelsbot skulle ha fungerat på tidigare marknader under en rad olika förhållanden.
 • Exchange-integration – Cryptotrader är för närvarande kompatibel med 13 ledande börser inklusive Binance, Bitfinex, Bitstamp, Bittrex, CEX.io, Coinbase, Huobi, Kraken, Poloniex och Quione.
 • Teknologi – Plattformen tillhandahåller ett API som integreras med ett antal börser och tillåter utvecklare att skriva fullständiga handelsalgoritmer. Cryptotrader kan utföra handelsskript kodade i CoffeeScript på historisk data, och alla med viss programmeringsfärdighet kan skapa sina egna bots.
 • Integrerad marknadsplats – Cryptotrader inkluderar också en strategimarknad där användare kan köpa och sälja handelsstrategier, med de bästa strategierna som skapas av professionella handlare.
 • Kundsupport – Teamet kan nås genom att fylla i kontaktsektionen på deras hemsida och de upprätthåller också en aktiv Twitter. Medlemmar kan också använda omedelbara e-postvarningar och SMS-meddelanden, samt ett diskussionsforum.

Hur du registrerar dig för Cryptotrader

Att skapa ett konto är en okomplicerad process, klicka på fliken “Logga in” högst upp på sidan och klicka sedan på “Jag vill registrera mig”.

1) Skapa ett konto

Ange bara ett hemland, e-postadress och lösenord för att registrera dig.

Du kan sedan bekräfta ditt e-postkonto genom att klicka på aktiveringslänken i det skickade e-postmeddelandet och få tillgång till instrumentpanelen.

2) Ställ in ditt konto

Härifrån kan du välja att uppgradera ditt konto till en prenumerationsplan och använda funktionerna för livehandel eller backtesting. Du kan också välja att hyra, köpa eller skapa en handelsstrategi. Du kan också välja från börslistan för att se exakt vilka handelspar som stöds.

3) Välj och testa en handelsstrategi

Du kan välja en strategi från avsnittet Strategimarknad och varje alternativ visar dess pris- och popularitetsbetyg. Användare med programmeringsförmåga kan utveckla sina egna genom att arbeta med öppen källkodsstrategikod som också finns inom Strategimarknaden.

För att backtesta en strategi och se hur den fungerar på historisk marknadsinformation, öppna backtestverktyget och klistra in koden i redigeraren. Inställningarna för backtest kan konfigureras vid behov med hjälp av formuläret högst upp.

Du kan sedan klicka på “Backtest” -knappen, och när simuleringen är klar får du en logg som innehåller alla transaktioner som utförs av algoritmen.

Du kan också skapa en API-nyckel och hemlighet i ditt kryptovalutakurs. Klicka på “Kör” -knappen och klistra in API-nyckeln och hemligheten i konfigurationsformuläret och klicka sedan på “Start”. Efter anslutning till börsen ska en ny botinstans visas här och boten kommer att använda den här platsen för att logga all sin handelsaktivitet.

Priser för CryptoTrader

Det finns fem olika prissättningsplaner tillgängliga, och planerna prissätts i Bitcoin (BTC) och sträcker sig från 0,0042 BTC till 0,0653 BTC per månad. Medlemmar har också möjlighet att göra betalningar i Litecoin (LTC). Varje plan innehåller e-postvarningar och backtestfunktioner, förutom följande funktioner:

Grundläggande+

 • Från 0,0042 BTC per månad
 • 1 live trading bot
 • $ 1000 handelskonto aktiegräns

Regelbunden

 • Från 0,0059 BTC per månad
 • 3 livebots
 • 5000 dollar aktiekapitalgräns

Proffs

 • Från 0,011 BTC per månad
 • 5 live trading bots
 • 20 000 dollar aktiekapitalgräns
 • Marginalhandel / korta positioner

VIP

 • Från 0,0209 BTC per månad
 • 10 livebots för handel
 • Obegränsad gräns för handelskonto
 • Marginalhandel / korta positioner
 • Prioriterat stöd

Premie

 • Från 0,0522 BTC per månad
 • 25 livebots för handel
 • Obegränsad gräns för handelskonto
 • Marginalhandel / korta positioner
 • Prioriterat stöd

Dessutom finns det några handelsstrategier som är tillgängliga gratis, medan andra finns att hyra. Premiumstrategier kan väljas med utbytesstöd och hyrespris och åtföljs av fullständiga beskrivningar och användningsinstruktioner. Varje strategi har också en kostnads- och popularitetsprocent, och de högre popularitetsstrategierna med framgång är bland de dyrare.

Hur nybörjarvänlig är Cryptotrader?

Cryptotrader är relativt enkelt att använda och kräver inte nedladdning eller installation av någon programvara eller ytterligare plugin-program. Plattformen kan nås via webbplatsen och fungerar som en helt molnbaserad lösning, med bots som körs i Cryptotrader VPS-molnet.

Det finns också en hel del gemenskapsproducerad information tillgänglig, till exempel videor om hur du ställer in din första bot, och ansluter till handel via API-nyckel med ditt önskade utbyte.

Nya användare kan också få tips om hur man hittar en strategi som passar deras handelsmål, hur man testar den och precis vad man kan förvänta sig. Efter att ha registrerat sig får medlemmarna dessutom tillgång till forumet som innehåller ett stort antal detaljerade förklaringar och gör det möjligt för alla att diskutera med mer erfarna användare.

Community Forum kan också fungera som en bra utgångspunkt för att hjälpa medlemmarna att lära sig att utveckla sina egna handelsstrategier.

Nya aktörer i världen av automatiserad handel kan också köpa handelsstrategier från Cryptotrader-marknaden, som innehåller strategier som skapats av professionella handlare, och medan det finns några gratis handelsroboter är de mest populära robotarna alla betalda alternativ och kräver att användare registrerar sig för en prenumerationsplan. Genom att uppgradera till dyrare planer får användare tillgång till fler handelsbots och ett ökat antal aktier.

För alla som är intresserade av att koda sina egna strategier är det nödvändigt med viss programmeringserfarenhet för att kunna använda Cryptotrader-tjänsten och plattformen innehåller ett utvecklaruniversitet och fullständig API-dokumentation.

Är Cryptotrader en bluff?

Det finns nästan ingen information tillgänglig online om människorna bakom plattformen; Cryptotrader har dock utvecklat en betydande grupp användare och blivande medlemmar kan söka i Reddit och Bitcointalk för att se diskussioner om hur man använder plattformen.

Som en automatiserad handelstjänst har Cryptotrader inte tillgång till dina pengar när som helst, och användare är inte skyldiga att överföra pengar för att kunna handla via Cryptotrader eftersom bots fungerar via en API-integrering som gör det möjligt för dem att utföra transaktioner på börser som stöds.

Användare måste generera API-nycklar på sina kryptovalutabörser och länka dem till en handelsbot. Dessa nycklar ger bot begränsad åtkomst till ditt konto för att utföra affärer, och bots får inte uttagsrättigheter, så även om ett säkerhetsöverträdelse inträffar, skulle eventuella skadliga parter fortfarande inte kunna få direkt tillgång till dina medel.

För ytterligare säkerhet är det en bra idé att begränsa de åtgärder som en bot kan vidta och börja med mer konservativa handelsstrategier. Det är också tillrådligt att bara köra en enda bot med varje växlingskonto för att undvika att bots tävlar om medel. De mer avancerade planerna gör det möjligt för medlemmar att köra flera live tradingbots; dock kan användare övervinna detta problem genom att använda växlar som Bitstamp och Poloniex som möjliggör skapande av underkonton.

Teamet uppger också att de strävar efter att skydda all användardata, och e-postmeddelanden, namn och ytterligare personlig information behandlas konfidentiellt endast för interna ändamål, och det finns ingen datadelning med externa eller tredje parts enheter.

De anger också att alla konton som visar sig vara associerade med leverans av skräppost eller andra olagliga aktiviteter omedelbart avslutas utan föregående meddelande eller återbetalning. Användare bör också vara medvetna om att all källkod de skickar kommer att förbli deras immateriella egendom. Men när något innehåll, inklusive källkod, har offentliggjorts kan det inte tas bort på begäran och förblir offentligt tillgängligt. Teamet kommer inte heller att komma åt dina strategier utan tillstånd såvida det inte krävs för underhåll.

Slutsats

Cryptotrader är en enkel att använda, algoritmisk handelsplattform som gör det möjligt för användare att registrera sig för en betald plan, prenumerera på olika bots och delta i automatiserad handel genom att följa aktiviteten hos de valda botsna.

Plattformen integreras med några av de största och mest populära börserna och fungerar som en molnbaserad plattform som gör det möjligt för nya användare att komma igång utan att behöva ladda ner programvara för plugin-tillägg..

Som ett resultat krävs ingen teknisk kunskap och användare kan komma igång snabbt och använda sig av det inlärnings- och supportmaterial som finns tillgängligt. Det är dock fortfarande klokt för mindre erfarna handlare att testa robotar i stor utsträckning innan de distribueras, och att välja konservativa strategier för mindre belopp när de är redo att förbinda sig att leva handel.

Trots den relativt lätta användningen av plattformen har den några nackdelar, för det första finns det lite information tillgänglig på teamet bakom projektet som inte hjälper till att skapa en känsla av förtroende, och kundsupportalternativen saknas jämfört med vissa av tävlingen. Medlemmar måste för närvarande skicka e-postförfrågningar, medan andra plattformar använder Telegram, livechattar och använder sina sociala mediekanaler mer aktivt för att hålla sina samhällen engagerade och uppdaterade.

Även om det finns en bra mängd information tillgänglig är webbplatsen ganska minimalistisk och potentiella användare måste först registrera sig för att verifiera listorna över börser och kryptovalutapar som för närvarande stöds, eftersom denna information i allmänhet inte görs offentligt tillgänglig.

Cryptotrader är dock fortfarande ett lättanvänt och relativt populärt alternativ som ger en mängd olika konton för små investerare upp till institutionella enheter. Det tillåter också erfarna programmerare och handlare att skapa sina egna bots och sälja dem på marknaden medan nyare användare kan hyra dessa bots och testa dem i stor utsträckning innan de åtar sig att använda dem live.

Slutligen är det viktigt att komma ihåg att kryptovalutahandel ofta kan vara en högriskaktivitet, och det finns inga garantier för att tjäna pengar eller låsa in vinster.

Nyare handlare bör se till att använda sig av en populär bot byggd på respekterade och betrodda algoritmer och använda testverktygen innan de tillåter bot att handla på ett live-konto.

Varje person är ansvarig för sin handelserfarenhet och teamet bakom Cryptotrader kommer inte att hållas ansvarigt för några negativa effekter av externa faktorer eller förluster. Webbplatsen är dock ganska intuitiv och plattformen är ett enkelt sätt för användare att delta i algoritmisk handel, och genom att testa och fungera klokt bör medlemmarna få relativt trevlig användarupplevelse.

Besök CryptoTrader

CryptoTrader

src = “~ bilder \ nybörjar-guide-till-cryptotrader-komplett-recension.gif”

alt = “CryptoTrader Review”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.5

Enkel användning

9,0 / 10

Rykte

8,0 / 10

Avgifter

8,0 / 10

Kundsupport

9,0 / 10

Fördelar

 • Lätt att använda
 • Molnbaserat system
 • Stöd för populära börser
 • Bra läromedel

Nackdelar

 • Team Info saknas

Besök {"@sammanhang":"http: \ / \ / schema.org \ /","@typ":"Produkt","namn":"CryptoTrader","bild":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 12 \ /cryptotrader-review.gif","beskrivning":"Cryptotrader är en molnbaserad handelsplattform som innehåller en mängd handelsbots och hjälper till att automatisera handelsprocessen. Plattformen tillåter användare att bedriva algoritmisk handel och syftar till att tillhandahålla molnbaserade handelslösningar för både erfarna kryptovalutahandlare och alla som kan vara en ny aktör i sektorn. Användarna kan…","erbjudanden": {"@typ":"Erbjudande","pris":"0,00","priceCurrency":"$","säljare": {"@typ":"Person","namn":"Eugene Kem"}},"recension": {"@typ":"Recension","recensionBetyg": {"@typ":"Betyg","bestRating":"10","värsta Betyg":"0","ratingValue":"8.50"},"namn":"CryptoTrader","reviewBody":"Cryptotrader är en molnbaserad handelsplattform som innehåller en mängd handelsbots och hjälper till att automatisera handelsprocessen. \ R \ n \ r \ nPlattformen tillåter användare att delta i algoritmisk handel och syftar till att tillhandahålla molnbaserade handelslösningar för båda erfarna kryptovalutahandlare och alla som kan vara en ny aktör i sektorn. \ r \ n \ r \ nAnvändare kan välja mellan bots som använder olika strategier, inklusive mer aggressiva tekniker som syftar till att låsa in kortsiktiga vinster, eller bots som agerar mer konservativt och har mer långsiktigt fokus. \ r \ n \ r \ n \ r \ nVisit CryptoTrader \ r \ n \ r \ nCryptoTrader Översikt \ r \ nTeamet på Cryptotrader har tagit fram en ganska minimalistisk webbplats och inte mycket information ges om personerna bakom projektet eller var de kan lokaliseras. \ r \ n \ r \ n Projektet visas dock drivas av Algocraft Ltd och den molnbaserade plattformen gör det möjligt för användarna att använda sig av automatiserad handel strategier via deras flexibla skriptspråk whi ch är baserat på CoffeeScript. \ r \ n \ r \ n Medlemmar kan handla Bitcoin och andra kryptovalutor utan att behöva installera någon speciell programvara, och handelsrobotarna körs i sitt skalbara VPS-moln 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. \ r \ n \ r \ nPlattformen innehåller också ett brett spektrum av användbara verktyg, till exempel deras backtestalternativ som gör det möjligt för handlare att fungera riskfritt på verkliga marknader, och när de är redo kan handlare gå vidare till automatisering via användning av live-handelsrobotar. \ r \ n \ r \ nCryptotrader stöder för närvarande 13 ledande kryptovalutabörser inklusive Binance, Coinbase och Huobi och driver en prenumerationstjänst som gör det möjligt för användare att välja en betald plan som bäst täcker deras behov och passar deras handelsmål. \ r \ n \ r \ n \ r \ nNyckelfunktioner \ r \ n \ r \ n \ tFunktionalitet \ u2013 Cryptotrader fungerar som en webbaserad lösning och deras automatiserade handelsbots är baserade i VPS-molnet. Dessa bots körs på Cryptotrader-servrar och kräver ingen programinstallation. \ R \ n \ tRange of Tools \ u2013 Plattformen tillhandahåller en rad testverktyg och låter användare live-testa och testa sina handelsstrategier. Medlemmar kan välja mellan en uppsättning strategiska mallar inklusive grundläggande handel med flera par och EMA-crossover och köra tester för att se hur en handelsbot skulle ha fungerat på tidigare marknader under en mängd olika förhållanden. \ R \ n \ tExchange Integration \ u2013 Cryptotrader är för närvarande kompatibel med 13 ledande börser inklusive Binance, Bitfinex, Bitstamp, Bittrex, CEX.io, Coinbase, Huobi, Kraken, Poloniex och Quione. \ r \ n \ tTechnology \ u2013 Plattformen tillhandahåller ett API som integreras med en antal utbyten och låter utvecklare skriva fullständiga handelsalgoritmer. Cryptotrader kan köra handelsskript kodade i CoffeeScript på historisk data, och alla med viss programmeringsfärdighet kan skapa sina egna bots. \ R \ n \ tIntegrated Marketplace \ u2013 Cryptotrader inkluderar också en strategimarknad där användare kan köpa och sälja handelsstrategier, med bästa strategier som skapas av professionella handlare. \ r \ n \ tKundsupport \ u2013 Teamet kan nås genom att fylla i kontaktavsnittet på deras hemsida och de upprätthåller också en aktiv Twitter. Medlemmar kan också använda omedelbara e-postvarningar och SMS-aviseringar samt ett diskussionsforum. \ R \ n \ r \ nHur man registrerar sig för Cryptotrader \ r \ nSkapa ett konto är en enkel process, klicka på \ u201cLogga in \ u201d-fliken högst upp på sidan och klicka sedan på \ u201cJag vill registrera mig \ u201d. \ r \ n1) Skapa ett konto \ r \ n Ange bara ett hemland, e-postadress och lösenord för att registrera dig. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDu kan sedan bekräfta ditt e-postkonto genom att klicka på aktiveringslänken i det skickade e-postmeddelandet och få tillgång till instrumentpanelen. \ r \ n2) Ställ in ditt konto \ r \ nHärifrån kan du välja att uppgradera ditt konto till en prenumerationsplan och använda funktionerna för livehandel eller backtesting. Du kan också välja att hyra, köpa eller skapa en handelsstrategi. Du kan också välja från börslistan för att se exakt vilka handelspar som stöds. \ R \ n \ r \ n \ r \ n3) Välj och testa en handelsstrategi \ r \ nDu kan välja en strategi från strategin Marknadsavsnitt och varje alternativ visar dess pris- och popularitetsbetyg. Användare med programmeringsförmåga kan utveckla sina egna genom att arbeta med öppen källkodsstrategikod som också finns inom strategimarknaden. \ R \ n \ r \ n För att backtesta en strategi och se hur den presterar på historiska marknadsdata, öppna backtestverktyget och klistra in koden i redigeraren. Inställningarna för backtest kan konfigureras om det behövs med hjälp av formuläret högst upp. \ R \ n \ r \ nDu kan sedan klicka på ‘Backtest’ -knappen och när simuleringen är klar får du en logg som innehåller alla transaktioner som utförs av algoritmen. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDu kan också skapa en API-nyckel och hemlighet i ditt kryptovalutaväxlingskonto. Klicka på knappen “Kör” och klistra in API-nyckeln och hemligheten i konfigurationsformuläret och klicka sedan på “Start”. Efter anslutning till börsen bör en ny botinstans visas här och botten kommer att använda den här platsen för att logga all sin handelsaktivitet. \ R \ nCryptoTrader-prissättning \ r \ nDet finns fem olika prissättningsplaner tillgängliga och planerna prissätts i Bitcoin (BTC) och sträcker sig från 0,0042 BTC till 0,0653 BTC per månad. Medlemmar har också möjlighet att göra betalningar i Litecoin (LTC). Varje plan innehåller e-postvarningar och backtestfunktioner, förutom följande funktioner: \ r \ nBasic + \ r \ n \ r \ n \ tFrån 0,0042 BTC per månad \ r \ n \ t1 live trading bot \ r \ n \ t $ 1000 gräns för handelskonto \ r \ n \ r \ nRegular \ r \ n \ r \ n \ tFrån 0,0059 BTC per månad \ r \ n \ t3 levande handelsbots \ r \ n \ t $ 5000 handelskontos gräns för aktiekapital \ r \ n \ r \ nPro \ r \ n \ r \ n \ t Från 0,011 BTC per månad \ r \ n \ t5 live trading bots \ r \ n \ t $ 20 000 handelskonto aktieandelgräns \ r \ n \ t Marginalhandel \ / korta positioner \ r \ n \ r \ nVIP \ r \ n \ r \ n \ tFrån 0,0209 BTC per månad \ r \ n \ t10 live trading bots \ r \ n \ tObegränsat tradingkonto kapitalgräns \ r \ n \ tMarginalhandel \ / kort positioner \ r \ n \ tPrioritetsstöd \ r \ n \ r \ nPremium \ r \ n \ r \ n \ tFrån 0,0522 BTC per månad \ r \ n \ t25 live trading bots \ r \ n \ tObegränsat eget kapitalgräns för handelskonto \ r \ n \ tMarginalhandel \ / korta positioner \ r \ n \ tPrioritetsstöd \ r \ n \ r \ nDet finns dessutom några handelsstrategier som är tillgängliga gratis, medan vissa är tillgängliga att hyra. Premiumstrategier kan väljas med utbytesstöd och hyrespris och åtföljs av fullständiga beskrivningar och användningsinstruktioner. Varje strategi har också en kostnads- och popularitetsprocent, och de högre popularitetsstrategierna med framgång är bland de dyrare. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHur nybörjarvänlig är Cryptotrader? \ R \ nCryptotrader är relativt enkel att använda och kräver inte nedladdning eller installation av programvara eller ytterligare plugin-program. Plattformen kan nås via webbplatsen och fungerar som en helt molnbaserad lösning, med bots som körs i Cryptotrader VPS-molnet. \ R \ n \ r \ nDet finns också en hel del gemenskapsproducerad information tillgänglig, till exempel videor om hur du ställer in din första bot och ansluter till handel via API-nyckel med din önskade börs. \ r \ n \ r \ nNya användare kan också få tips om hur man hittar en strategi som passar deras handelsmål, hur man backar upp den, och precis vad du kan förvänta dig. Efter att ha registrerat sig får medlemmarna dessutom tillgång till forumet som innehåller ett stort antal detaljerade förklaringar och tillåter vem som helst att diskutera med mer erfarna användare. \ R \ n \ r \ n Community Community kan också fungera som en bra utgångspunkt för att hjälpa medlemmarna att lära sig att utveckla sina egna handelsstrategier. \ r \ n \ r \ nNya aktörer i världen av automatiserad handel kan också köpa handelsstrategier från Cryptotrader-marknaden, som innehåller strategier som skapats av professionella handlare, och medan det finns några gratis handelsroboter, de mest populära robotarna är alla betalda alternativ och kräver att användare registrerar sig för en prenumerationsplan. Genom att uppgradera till dyrare planer får användare tillgång till fler handelsbots och ett ökat antal aktier. \ R \ n \ r \ nFör alla som är intresserade av att koda sina egna strategier är det nödvändigt med programmeringserfarenhet för att kunna använda Cryptotrader-tjänsten och plattformen innehåller ett utvecklaruniversitet och fullständig API-dokumentation. \ r \ n Är Cryptotrader en bluff? \ r \ nDet finns nästan ingen information online om personerna bakom plattformen. Cryptotrader har dock utvecklat en betydande grupp användare och potentiella medlemmar kan söka i Reddit och Bitcointalk för att se diskussioner om hur plattformen används. \ r \ n \ r \ n Som en automatisk handelstjänst har Cryptotrader inte tillgång till dina pengar när som helst. , och användarna är inte skyldiga att överföra pengar för att kunna handla via Cryptotrader eftersom bots fungerar via en API-integrering som gör det möjligt för dem att utföra affärer på börser som stöds. \ r \ n \ r \ nAnvändare måste generera API-nycklar på sin kryptovaluta börser och länka dem till en handelsbot. Dessa nycklar ger bot begränsad åtkomst till ditt konto för att utföra affärer, och bots får inte uttagsrättigheter, så även om ett säkerhetsöverträdelse inträffar skulle eventuella skadliga parter fortfarande inte kunna få direkt tillgång till dina medel. \ R \ n \ r \ n För ytterligare säkerhet är det en bra idé att begränsa de åtgärder som en bot kan vidta och börja med mer konservativa handelsstrategier. Det är också tillrådligt att bara köra en enda bot med varje växlingskonto för att undvika att bots tävlar om medel. De mer avancerade planerna gör det möjligt för medlemmar att köra flera live tradingbots; dock kan användare övervinna detta problem genom att använda växlar som Bitstamp och Poloniex som möjliggör skapande av underkonton. \ r \ n \ r \ nTeamet uppger också att de strävar efter att skydda all användardata och e-post, namn och ytterligare personliga information behandlas konfidentiellt endast för interna ändamål, och det finns ingen datadelning med externa eller tredje parts enheter. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDe anger också att något konto som är kopplat till leverans av skräppost eller andra olagliga aktiviteter avslutas omedelbart utan föregående meddelande eller återbetalning. Användare bör också vara medvetna om att alla källkoder som de skickar kommer att förbli deras immateriella rättigheter. Men när något innehåll, inklusive källkod, har offentliggjorts kan det inte tas bort på begäran och förblir offentligt tillgängligt. Teamet kommer inte heller att komma åt dina strategier utan tillstånd om det inte krävs för underhåll. \ R \ nSlutsats \ r \ nCryptotrader är en enkel att använda, algoritmisk handelsplattform som gör det möjligt för användare att registrera sig för en betald plan, prenumerera på olika bots, och delta i automatiserad handel genom att följa aktiviteten hos de valda botsna. \ r \ n \ r \ nPlattformen integreras med några av de största och mest populära börserna och fungerar som en molnbaserad plattform som gör det möjligt för nya användare att komma igång utan kräver någon nedladdning av programvara av plugin-tillägg. \ r \ n \ r \ n Som ett resultat krävs ingen teknisk kunskap och användare kan komma igång snabbt och använda det inlärnings- och supportmaterial som finns tillgängligt. Det är dock fortfarande klokt för mindre erfarna handlare att testa robotar i stor utsträckning innan de distribueras och att välja konservativa strategier för mindre belopp när de är redo att begå livehandel. \ R \ n \ r \ n Trots den relativt lätta användningen av plattformen , det har vissa nackdelar, för det första finns det lite information tillgänglig på teamet bakom projektet som inte hjälper till att skapa en känsla av förtroende, och kundsupportalternativen saknas jämfört med en del av konkurrensen. Medlemmar måste för närvarande skicka e-postförfrågningar, medan andra plattformar använder Telegram, livechattar och använder sina sociala mediekanaler mer aktivt för att hålla sina gemenskaper engagerade och uppdaterade. \ R \ n \ r \ n Dessutom, medan det finns en bra mängd information tillgänglig, webbplatsen är ganska minimalistisk och potentiella användare måste först registrera sig för att verifiera listorna över börser och valutahandelspar som för närvarande stöds, eftersom denna information i allmänhet inte görs offentligt tillgänglig. \ r \ n \ r \ n Cryptotrader är dock fortfarande ett lättanvänt och relativt populärt alternativ som ger en mängd olika konton för små investerare upp till institutionella enheter. Det tillåter också erfarna programmerare och handlare att skapa sina egna bots och sälja dem på marknaden medan nyare användare kan hyra dessa bots och testa dem i stor utsträckning innan de åtar sig att använda dem live. \ R \ n \ r \ n Slutligen är det viktigt att komma ihåg att kryptovalutahandel ofta kan vara en hög riskaktivitet, och det finns inga garantier för att tjäna pengar eller låsa in vinster. \ r \ n \ r \ nNyare handlare bör se till att använda en populär bot byggd på respekterade och betrodda algoritmer , och använd testverktygen innan de tillåter botten att handla på ett live-konto. \ r \ n \ r \ nVarje individ ansvarar för sin handelsupplevelse och teamet bakom Cryptotrader kommer inte att hållas ansvarigt för några negativa effekter av externa faktorer eller eventuella förluster. Webbplatsen är dock ganska intuitiv och plattformen är ett enkelt sätt för användare att delta i algoritmisk handel, och genom att testa och fungera klokt bör medlemmarna få en relativt trevlig användarupplevelse. \ R \ nBesök CryptoTrader","författare": {"@typ":"Person","namn":"Eugene Kem"},"datum Publicerat":"2019-12-08"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me