Nybörjarguide för Live Trader: Fullständig recension

Live Trader Review

Live Trader är en omfattande handelsbotplattform som gör det möjligt för medlemmarna att använda sig av ett brett utbud av automatiserade handelsbots och finjustera sina kryptohandelsstrategier.

Plattformen fungerar via API-anslutningar och ger tillgång till cirka 1000 olika handelsbots som kan användas för att utföra automatiserade affärer på populära kryptovalutabörser som Binance, Bitfinex, Bitstamp, Kraken, KuCoin och Poloniex.

Plattformen tillåter handlare med olika erfarenhetsnivåer att skapa unika handelsstrategier, samtidigt som de har tillgång till omfattande historiska data och en mängd populära tekniska indikatorer.

Användare kan testa sina strategier och anpassa dem i enlighet därmed, och Live Trader innehåller också en marknadsplats som gör det möjligt för medlemmar på alla nivåer att handla strategier. När du registrerar dig betyder 7-dagars provperiod att vem som helst kan testa plattformen helt innan de förbinder sig till ett betalt månadsabonnemang.

Live Trader Review

Besök Live Trader

Live Trader Översikt

De Live Trader-webbplats tillhandahåller ingen information om teamet bakom projektet, men det anger att projektet ägs och drivs av BOT Capital Pty Ltd som behåller ett australiskt företagsnummer (ACN 630 223 620) och att deras användarvillkor är regleras av lagarna i delstaten Queensland, Australien.

Dessutom innehåller e-postmeddelanden från Live Trader följande adress 155 Queen St, Brisbane City Queensland, Australien, 4000.

Plattformen tillåter vem som helst att automatisera sin handelsaktivitet på cirka sex ledande börser och innehåller funktioner som molnhosting, omfattande backtesting och pappershandel.

Live Trader

Live Trader ger också tillgång till ett brett utbud av populära tekniska indikatorer som MACD, RSI, MFI, STOCH och SMA och ger sina användare var som helst från 20 till 1000 olika handelsbots beroende på deras månatliga prenumeration.

När du registrerar dig är nya användare berättigade till en 7-dagars gratis provperiod, och när detta är över kostar det grundläggande startabonnemanget $ 15 per månad medan de avancerade och professionella planerna kostar $ 39 respektive $ 79 per månad.

Live Trader passar mer erfarna handlare eftersom det stöder algoritmisk handel och tillåter användare att helt anpassa sina bots, men strategimarknaden gör det möjligt för alla som är mindre erfarna med att bygga sina egna automatiserade handelsstrategier att köpa en redan befintlig strategi och att backtesta sina valda strategier i stor utsträckning innan distribuera dem.

Som ett resultat är Live Trader en helautomatisk kryptohandelsplattform som ger användarna ett brett utbud av alternativ och erbjuder en mer service än många av de automatiserade kryptohanteringslösningarna som för närvarande erbjuds.

Nyckelfunktioner

 • Funktionalitet – Live Trader fungerar som en webbaserad lösning och är generellt väl utformad och har ett intuitivt användargränssnitt. Huvudinstrumentpanelen är också snyggt utformad och lätt att navigera för användare på alla nivåer, och plattformen kan nås via skrivbord eller via surfplattor och mobila enheter.
 • Teknologi – Vem som helst kan starta automatiserade affärer via API-integration med sex ledande kryptovalutabörser, och användare kan handla dygnet runt automatiskt och dra nytta av plattformens molnhostningsfunktioner. Som ett resultat finns det inget behov av att utföra några installationer eller uppgraderingar, och Live Trader skyddar sina användares data med 2048-bitars kryptering.
 • Utbud av verktyg – Plattformen innehåller gemensamma marknads- och begränsningsalternativ och inkluderar även stoppförluster och efterföljande stoppförlustorder. Prenumeranter kan också få tillgång till upp till 1000 handelsbots, förutom tillgång till 21 tekniska indikatorer som Bollinger Bands, Moving Average Convergence / Divergence (MACD), Relative Strength Index (RSI) och Money Flow Index (MFI) ). Användare kan också använda sig av grundläggande analyser samt pappershandel och backtesta sina valda strategier.
 • Flexibel prenumerationsplan – Den kostnadsfria testperioden tillåter vem som helst att registrera sig och öva sig på att vänja sig vid plattformen i upp till 7 dagar. Från och med då finns en rad månadsabonnemang tillgängliga, som sträcker sig från $ 15 per månad till $ 79 och tjänsten är tillgänglig för alla prenumeranter utan ytterligare handelsavgifter, där kärnplattformens funktioner är tillgängliga för alla prenumeranter.
 • Kundsupport – Även om det finns lite information om människorna bakom plattformen är Live Trader supportteam till hands för att hantera eventuella problem. Användare kan kontakta teamet genom att skicka in en begäran i supportavsnittet. Teamet kan också kontaktas via deras Twitter-konto, Discord-gruppen och Facebook Som förväntat innehåller webbplatsen också ett antal vanliga frågor och användarhandböcker i supportavdelningen och blog förklarar också hur man använder plattformen effektivt.

Så här kommer du igång med Live Trader

För att skapa ett konto klickar du bara på fliken “Prova gratis” längst upp till höger på hemsidan.

1) Skapa ett konto

För att registrera ett konto behöver du bara ange en e-postadress och skapa ett lösenord och sedan godkänna Live Traders användarvillkor.

Du måste sedan verifiera ditt konto genom att klicka på länken i e-postmeddelandet. Du kommer sedan att uppmanas att låta teamet veta dina mål och din handelsupplevelse, du kan sedan experimentera med backteststrategier eller gå vidare för att konfigurera dina egna unika handelsbots.

2) Testa en strategi

Du kan börja testa din första strategi genom att välja det mynt du vill handla.

Härifrån kan du välja det tidsintervall som styr hur ofta din strategi ska köras och du kan välja mellan intervall från 5 minuter till en hel dag (24 timmar).

Härifrån kan du också välja dina tekniska indikatorer.

Du kan välja ett antal indikatorer och kombinera dem för att få bästa resultat. Efter att du har konfigurerat dina köpindikatorer kan du följa samma process för att konfigurera dina försäljningsindikatorer.

När du har valt dina indikatorer kan du välja önskad växling och myntparning innan du trycker på “Run Backtest”. Du kan övervaka resultaten från instrumentpanelen och finjustera dina strategier genom att justera dina parametrar.

Du kan också lägga till prisglidning och handelsavgiftssimulatorer genom att klicka på inställningsikonen bredvid fliken “Kör backtest”.

3) Skapa en strategi

När du är redo att skapa dina egna strategier kan du komma till avsnittet “Strategier” i instrumentpanelen och välja det mynt, stödbörsen och handelsparet du vill använda. Om du vill fortsätta att träna kan du välja “Paper Trading” och gå vidare till “Live Trading” när du vill distribuera dina bots på dina live trading-konton.

Du kommer att bli ombedd att välja dina önskade tidsintervall och tekniska indikatorer och när du bedriver pappershandel handlar din strategi med “falska virtuella pengar” och du kan hålla reda på dina framsteg från instrumentpanelen.

Live Trader-avgifter

Plattformen kan användas kostnadsfritt under en period på upp till 7 dagar, och när man åtar sig en betald plan finns det tre månadsabonnemang att välja mellan.

Startplanen kostar $ 15 per månad, den avancerade planen kostar $ 39 per månad och Professional-planen kostar $ 79 per månad, och varje plan innehåller följande funktioner:

 • Full utbytesstöd
 • Fullständig teknisk indikatorstöd
 • Inga ytterligare handelsavgifter
 • 24/7 handel i molnet
 • Premium-support
 • Upptäckt av marknadsavvikelser
 • Avancerad strategikonfiguration
 • Backtesting
 • Pappershandel

Startplanen ger tillgång till 20 bots som växer till 250 för Advanced och 1000 för Professional.

Mängden strategier som kan användas sträcker sig från 1 till 5 till 10 över planerna, medan de samtidiga utbytena varierar från 1 till 5 för de två första planerna med Professional-planen som möjliggör ett obegränsat antal utbyten.

De dyrare planerna möjliggör också större strategikomplexitet och kortare ljusintervall.

Är Live Trader Safe?

Teamet bakom projektet vika inte mycket när det gäller deras säkerhetsprotokoll, men de anger att de tillhandahåller molnbaserad handel värd på säkra servrar, och att Live Trader använder sig av 2048-bitars kryptering.

De arbetar också för att upprätthålla lämpliga tekniska och operativa åtgärder, interna kontroller och datasäkerhetsrutiner som är utformade för att skydda användardata mot oavsiktlig förlust eller förändring, obehörig avslöjande eller åtkomst eller olaglig förstörelse.

Användarkonton är säkrade med vanliga e-post- och lösenordskombinationer medan det också finns möjlighet att aktivera tvåfaktorautentisering (2FA) i dina kontoinställningar.

I händelse av obehörig åtkomst eller brott mot säkerheten kommer Live Trader att agera för att avbryta och återställa relevanta inloggnings-ID och lösenord. Teamet betonar dock att användarna bör sträva efter att upprätthålla säkerheten för sina egna datorsystem och personuppgifter.

För att främja större transparens ger Live Trader också sina användare fullständiga loggar över sina handelsbotsrörelser såväl som deras bots beslut, och användare kan hålla reda på relevant information inifrån sina konton.

I enlighet med de metoder som används av de flesta handelsbotplattformar kräver Live Trader inte att du överför några pengar till ditt konto, och plattformen har inte tillgång till dina kryptoinnehav.

Dessa hålls på dina växlingskonton och plattformen är enkel att ansluta via ett API (Application Programming Interface) som gör det möjligt att ansluta till börser, samla in pris- och kontobalansdata, och viktigast av allt, placera köp- och säljorder.

För att undvika problem bör användarna inaktivera uttag från sina kryptokonton och fortsätta att underhålla sina egna personliga säkerhetsprotokoll.

Hur nybörjarvänlig är Live Trader?

Det breda olika funktioner erbjuds tillsammans med möjligheten att anpassa handelsbots gör plattformen bäst lämpad för alla som redan har erfarenhet av automatiserad kryptohandel.

Som det kan förväntas tar Live Trader lite tid att vänja sig för alla som använder handelsbots, men plattformen innehåller dock en marknadsplats som gör det möjligt för sina medlemmar att bläddra i färdiga strategier, och efter ett köp är det möjligt att testa dem innan de går för att distribuera dem på dina handelskonton.

Användare kan också bedriva pappershandel som gör det möjligt för dem att handla utan att göra några riktiga medel och tjänsten kan testas fullständigt under den 7 dagars kostnadsfria provperioden.

Möjligheten att backa testa strategier i stor utsträckning samt att engagera sig i pappershandel med de många par som finns på ledande börser är mycket fördelaktigt för mindre erfarna handlare och gör det möjligt för nybörjare att använda en plattform som också innehåller ett antal funktioner som syftar till mer avancerade handlare och handelsbotanvändare.

Dessutom, med bara $ 15 per månad, kan Starter-planen tillåta nyare handlare att registrera sig och experimentera med plattformen i flera månader innan de fortsätter att låta sina bots delta i livehandel.

Teamet tillhandahåller också ytterligare resurser som hjälper till att förklara hur man använder plattformen och dessa inkluderar en FAQ-sektion, skriftliga guider och en officiell blogg.

Det finns också en Discord-grupp tillgänglig, även om laget verkar fortfarande vara i färd med att utveckla sin online-community.

Trots det extra stöd som erbjuds är Live Trader förmodligen ett mer lämpligt val för alla som letar efter mer avancerad handelsfunktionalitet, och funktioner som de 21 tekniska indikatorerna som erbjuds, 5 minuters ljusintervall, 20 strategiutlösare och tillgång till upp till 1000 bots kommer att locka mer erfarna kryptohandlare.

Dessutom tillåter Live Trader sina användare att ha flera strategier som körs på olika börser och få tillgång till dem från ett enda konto, samtidigt som de blandar och matchar strategierna som de vill. Medlemmar kan också spåra alla sina handelspositioner och rörelser från instrumentpanelen och köra sina strategier genom historisk data för att utvärdera exakt hur de presterade under olika marknadsförhållanden..

Plattformen använder också data från över 150 olika betrodda källor för att göra det möjligt för sina användare att fatta välgrundade beslut och försöka ligga ett steg före marknaden.

Fördelar

 • 20 till 1000 robotar tillgängliga
 • Omfattande funktioner för backtesting och pappershandel
 • Strategimarknad
 • 7 dagars gratis provperiod
 • Brett utbud av alternativ för avancerade handlare

Nackdelar

 • Teamet är inte synligt
 • Fortfarande utvecklar online-communityn
 • Kan vara komplex för nybörjare

Slutsats

Live Trader erbjuder sina användare ett brett utbud av val, allt från dess integration med ledande börser, inklusive Binance, Kraken och Poloniex, till dess tillhandahållande av upp till 1000 unika handelsbots när de väljer Professional-abonnemangsplanen. Som ett resultat passar plattformen bäst för mer erfarna kryptohandlare som letar efter en helautomatisk handelsplattform som ger tillgång till ett brett spektrum av anpassningsbara algoritmiska handelsstrategier..

Dessutom ger plattformen också tillgång till 21 tekniska indikatorer, 5 minuters ljusintervall, 20 strategiutlösare och låter dig handla på olika börser och använda flera automatiserade strategier samtidigt. Denna nivå av uppmärksamhet på detaljer riktar sig till mer avancerade handlare, även om Live Trader inte innehåller funktioner som kommer att tilltala nyare handlare.

Plattformens molnhoststruktur innebär att det inte finns något behov av att installera några program eller utföra uppgraderingar. Dessutom tillåter marknadsplatsen användare att köpa förkonfigurerade strategier och det passar alla som är mindre skickliga inom konsten att konfigurera handelsbots.

Dessutom kan vem som helst testa någon av de tillgängliga strategierna innan de körs, och också delta i pappershandel och köra många simuleringar med virtuella medel utan att behöva engagera sina live-konton.

Den övergripande användarupplevelsen är också ganska trevlig och instrumentbrädan är utformad på ett sätt som gör det möjligt för användare på alla erfarenhetsnivåer att navigera utan stora svårigheter.

Vissa kanske känner att den kostnadsfria provperioden på 7 dagar kan vara för kort för att en nybörjare ska kunna ta itu med plattformen, men basplanen kostar $ 15 per månad vilket är rimligt nog för att alla som är intresserade kan registrera sig i några månader för att utveckla en större förståelse för hur de kan införliva Live Trader i sina handelsaktiviteter.

Som tidigare nämnts utvecklar plattformen fortfarande sin onlinegrupp och det finns ett antal funktioner som beskrivs i utvecklingsplanen som planeras läggas till under de kommande månaderna.

Därför växer Live Trader fortfarande som en kryptohandelsplattform och trots funktionerna riktade till nyare handlare är den fortfarande bäst lämpad för erfarna handlare som letar efter ett djupt urval av automatiska algoritmiska handelsbots som kan konfigureras unikt.

Som ett resultat kommer alla som letar efter en plattform med ett omfattande utbud av algoritmiska handelsbots som också stöder många av sektorns ledande kryptobörser troligen att Live Trader är en handelslösning värt att kolla in.

Besök Live Trader

Live Trader

src = “~ bilder \ nybörjar-guide-till-live-trader-complete-review.gif”

alt = “LiveTrader Review”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.2

Enkel användning

8,0 / 10

Rykte

8,0 / 10

Avgifter

8,0 / 10

Kundsupport

8,0 / 10

Betalningsmetoder

9,0 / 10

Fördelar

 • 20 till 1000 robotar tillgängliga
 • Omfattande funktioner för backtesting och pappershandel
 • Strategimarknad
 • 7 dagars gratis provperiod
 • Brett utbud av alternativ för avancerade handlare

Nackdelar

 • Teamet är inte synligt
 • Fortfarande utvecklar online-communityn
 • Kan vara komplex för nybörjare

Besök {"@sammanhang":"http: \ / \ / schema.org \ /","@typ":"Produkt","namn":"Live Trader","bild":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2019 \ / 09 \ /livetrader-review.gif","beskrivning":"Live Trader är en omfattande handelsbotplattform som gör det möjligt för medlemmarna att använda sig av ett brett utbud av automatiserade handelsbots och finjustera sina kryptohandelsstrategier. Plattformen fungerar via API-anslutningar och ger tillgång till cirka 1000 olika handelsbots som kan användas för att utföra automatiserade affärer på populära…","erbjudanden": {"@typ":"Erbjudande","pris":"0,00","priceCurrency":"$","säljare": {"@typ":"Person","namn":"Eugene Kem"}},"recension": {"@typ":"Recension","recensionBetyg": {"@typ":"Betyg","bestRating":"10","värsta Betyg":"0","ratingValue":"8.20"},"namn":"Live Trader","reviewBody":"Live Trader är en omfattande handelsbotplattform som gör det möjligt för medlemmarna att använda sig av ett brett utbud av automatiserade handelsbots och finjustera sina kryptohandelsstrategier. \ R \ n \ r \ nPlattformen fungerar via API-anslutningar och ger tillgång till cirka 1000 olika handelsbots som kan användas för att utföra automatiserade affärer på populära kryptovalutabörser som Binance, Bitfinex, Bitstamp, Kraken, KuCoin och Poloniex. \ r \ n \ r \ nPlattformen tillåter handlare med olika erfarenhetsnivåer att skapa unika handelsstrategier , samtidigt som de har tillgång till omfattande historiska data och en mängd populära tekniska indikatorer. \ r \ n \ r \ nAnvändare kan testa sina strategier och anpassa dem i enlighet med detta, och Live Trader innehåller också en marknadsplats som gör det möjligt för medlemmar på alla nivåer att handla strategier . När du registrerar dig innebär 7-dagars testperioden att vem som helst kan testa plattformen helt innan de åtar sig ett betalt månadsabonnemang. \ R \ n \ r \ n \ r \ nBesök Live Trader \ r \ n \ r \ nLive Trader Översikt \ r \ nLive Trader-webbplatsen innehåller ingen information om teamet bakom projektet, men det står dock att projektet ägs och drivs av BOT Capital Pty Ltd som behåller ett australiensiskt företagsnummer (ACN 630 223 620). och att deras användarvillkor regleras av lagarna i delstaten Queensland, Australien. \ r \ n \ r \ n Dessutom innehåller e-postmeddelanden från Live Trader följande adress 155 Queen St, Brisbane City Queensland, Australien, 4000. \ r \ n \ r \ nPlattformen tillåter vem som helst att automatisera sin handelsaktivitet på cirka sex ledande börser och innehåller funktioner som molnhosting, omfattande backtesting och pappershandel. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nLive Trader ger också tillgång till ett brett utbud av populära tekniska indikatorer som MACD, RSI, MFI, STOCH och SMA och prov identifierar sina användare med allt från 20 till 1000 olika handelsbots beroende på deras månatliga prenumeration. \ r \ n \ r \ nNär du registrerar dig kan nya användare få en kostnadsfri provperiod på sju dagar, och när detta är över är det grundläggande startabonnemanget kostar $ 15 per månad medan de avancerade och professionella planerna kostar $ 39 respektive $ 79 per månad. \ r \ n \ r \ nLive Trader passar mer erfarna handlare eftersom det stöder algoritmisk handel och tillåter användare att helt anpassa sina bots, dock strategimarknaden gör det möjligt för alla som är mindre erfarna med att bygga sina egna automatiserade handelsstrategier att köpa en redan existerande strategi och att backtesta sina valda strategier i stor utsträckning innan de distribueras. \ r \ n \ r \ n Som ett resultat är Live Trader en helt automatiserad kryptohandelsplattform som ger det användare med ett brett utbud av alternativ och erbjuder en mer tjänst än många av de automatiska kryptohandelslösningarna som för närvarande erbjuds. \ r \ nNyckelfunktioner \ r \ n \ r \ n \ tFunktionalitet \ u2013 Live Trader fungerar s som en webbaserad lösning och är i allmänhet väl utformad och har ett intuitivt användargränssnitt. Huvudinstrumentpanelen är också rent utformad och lätt att navigera för användare på alla nivåer, och plattformen kan nås via stationära datorer eller surfplattor och mobila enheter. \ R \ n \ tTeknik \ u2013 Vem som helst kan ställa in automatiserade affärer via API-integration med sex ledande kryptovalutautbyten, och användare kan handla 24 \ / 7 automatiskt och dra nytta av plattformens molnhostningsfunktioner. Som ett resultat finns det inget behov av att utföra några installationer eller uppgraderingar, och Live Trader säkerställer sina användares data med 2048-bitars kryptering. \ R \ n \ tRange of Tools \ u2013 Plattformen innehåller gemensamma marknads- och begränsningsalternativ och även inkluderar stop-loss och efterföljande stop-loss-order. Prenumeranter kan också njuta av tillgång till upp till 1000 handelsbots, förutom tillgång till 21 tekniska indikatorer som Bollinger Bands, Moving Average Convergence \ / Divergence (MACD), Relative Strength Index (RSI) och Money Flow Index ( MFI). Användare kan också använda sig av grundläggande analyser samt pappershandel och backtesta sina valda strategier. \ R \ n \ tFlexibel prenumerationsplan \ u2013 Den kostnadsfria testperioden gör att alla kan registrera sig och öva sig på att vänja sig vid plattformen i upp till 7 dagar . Från och med då finns en rad månadsabonnemang tillgängliga, som sträcker sig från $ 15 per månad till $ 79 och tjänsten är tillgänglig för alla prenumeranter utan ytterligare handelsavgifter, där kärnplattformens funktioner är tillgängliga för alla prenumeranter. \ R \ n \ tKund Support \ u2013 Även om det finns lite information om människorna bakom plattformen, är Live Trader supportteam till hands för att hantera eventuella problem. Användare kan kontakta teamet genom att skicka in en begäran i supportavsnittet. Teamet kan också kontaktas via deras Twitter-konto, Discord-grupp och Facebook Som förväntat innehåller webbplatsen också ett antal vanliga frågor och användarhandböcker i supportavdelningen, och bloggen förklarar också hur man använder plattformen effektivt. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHur man kommer igång med Live Trader \ r \ nFör att skapa ett konto klickar du bara på fliken \ u201cProva gratis \ u201d längst upp till höger på startsidan. \ r \ n1) Skapa ett konto \ r \ nFör att registrera ett konto behöver du bara ange en e-postadress och skapa ett lösenord och sedan godkänna användarvillkoren för Live Trader. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDu behöver då för att verifiera ditt konto genom att klicka på länken i e-postmeddelandet. Du kommer sedan att uppmanas att låta teamet veta dina mål och din handelsupplevelse. Du kan sedan experimentera med backteststrategier eller gå vidare för att konfigurera dina egna unika handelsbots. \ R \ n \ r \ n \ r \ n2 ) Testa en strategi \ r \ nDu kan börja testa din första strategi genom att välja det mynt du vill handla. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHärifrån kan du välja det tidsintervall som styr hur ofta din strategi kommer att köras och du kan välja mellan intervall från 5 minuter till en hel dag (24 timmar). \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHärifrån kan du också välja önskad teknisk indikatorer. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDu kan välja ett antal indikatorer och kombinera dem för att få bästa resultat. Efter att du har konfigurerat dina köpindikatorer kan du sedan följa samma process för att konfigurera dina försäljningsindikatorer. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nEfter att du har valt dina indikatorer kan du välja önskat växel- och myntpar innan du trycker på \ u201cRun Backtest \ u201d. Du kan övervaka resultat från instrumentpanelen och finjustera dina strategier genom att justera dina parametrar. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDu kan också lägga till prisglidning och handelsavgiftssimulatorer genom att klicka på inställningsikonen bredvid fliken \ u201cRun Backtest \ u201d. \ r \ n \ r \ n \ r \ n3) Skapa en strategi \ r \ nNär du är redo att skapa dina egna strategier kan du komma till avsnittet \ u201cStrategies \ u201d i Dashboard och välj det mynt, det börs som stöds och handelsparet du vill använda. Om du vill fortsätta att träna kan du välja \ u201cPaper Trading \ u201d och gå vidare till \ u201cLive Trading \ u201d när du vill distribuera dina bots på dina live-handelskonton. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDu kommer igen att uppmanas att välja dina önskade tidsintervall och tekniska indikatorer och när du handlar med pappershandel handlar din strategi med \ u201cfake virtuella pengar \ u201d och du kan hålla reda på dina framsteg från instrumentpanelen. \ r \ n \ r \ n \ r \ nLive Trader-avgifter \ r \ nPlattformen kan användas gratis under en period på upp till sju dagar, och när du åtar dig en betald plan finns det tre månadsabonnemang att välja mellan. \ r \ n \ r \ n Startplanen kostar $ 15 per månad, den avancerade planen kostar $ 39 per månad och Professional-planen kostar $ 79 per månad och varje plan innehåller följande funktioner: \ r \ n \ r \ n \ tFull Exchange Support \ r \ n \ tFull teknisk indikatorstöd \ r \ n \ tIngen ytterligare handelsavgifter \ r \ n \ t24 \ / 7 Trading In The Cloud \ r \ n \ tPremium Support \ r \ n \ tMarknadsavvikelse Detektion \ r \ n \ tAvancerad strategikonfiguration \ r \ n \ tBacktesting \ r \ n \ tPapirhandel \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Startplanen ger tillgång till 20 bots som växer till 250 för Avancerad och 1000 för Professional. \ R \ n \ r \ n Mängden strategier som kan användas sträcker sig från 1 till 5 till 10 över planerna, medan de samtidiga utbytena sträcker sig från 1 till 5 för de två första planerna med Professional plan som möjliggör ett obegränsat antal utbyten. \ r \ n \ r \ nDe dyrare planerna möjliggör också större strategikomplexitet och kortare ljusintervall. \ r \ n \ r \ n \ r \ n Är Live Trader Safe? \ r \ nTeamet bakom projektet viker inte mycket om sina säkerhetsprotokoll, men de anger dock att de tillhandahåller molnbaserad handel värd på säkra servrar och att Live Trader använder 2048-bitars kryptering. \ r \ n \ r \ nDe arbetar också för att upprätthålla lämpliga tekniska och operativa åtgärder, interna kontroller och datasäkerhetsrutiner som är utformade för att skydda användardata mot olyckor al förlust eller ändring, obehörig avslöjande eller åtkomst, eller olaglig förstörelse. \ r \ n \ r \ nAnvändarkonton är säkrade med vanliga e-post- och lösenordskombinationer medan det också finns möjlighet att aktivera tvåfaktorautentisering (2FA) i dina kontoinställningar. \ r \ n \ r \ n Vid obehörig åtkomst eller brott mot säkerheten kommer Live Trader att agera för att avbryta och återställa relevanta inloggnings-ID och lösenord. Teamet betonar dock att användare bör sträva efter att upprätthålla säkerheten för sina egna datorsystem och personuppgifter. \ R \ n \ r \ n För att främja större transparens ger Live Trader också sina användare fullständiga loggar över sina handelsbots rörelser såväl som deras robotar \ u2019-beslut, och användare kan hålla reda på relevanta detaljer inifrån sina konton. \ r \ n \ r \ nI enlighet med de metoder som används av majoriteten av handelsbotplattformarna gör Live Trader inte \ u2019t kräver att du överför pengar till ditt konto, och plattformen har inte tillgång till dina kryptoinnehav. \ r \ n \ r \ nDessa sparas på dina växlingskonton och plattformen är enkel att ansluta via ett Application Programming Interface (API) som gör det möjligt att ansluta till börser, samla in pris- och kontobalansdata, och viktigast av allt, placera köp- och säljorder. \ r \ n \ r \ nFör att undvika problem bör användarna inaktivera uttag från sina kryptokonton och fortsätta att behålla sina egna personlig säkerhetsprotokoll. \ r \ n \ r \ n \ r \ nHur nybörjarvänligt är Live Trader? \ r \ nDet breda utbudet av funktioner som erbjuds tillsammans med möjligheten att anpassa handelsbots gör plattformen bäst lämpad för alla som redan har upplevt i praktiken av automatiserad kryptohandel. \ r \ n \ r \ nSom kan förväntas tar Live Trader lite tid att vänja sig för alla som är nya att använda handelsbots, men plattformen innehåller en marknadsplats som gör det möjligt för sina medlemmar att bläddra i färdiga strategier, och efter ett köp är det möjligt att testa dem innan du fortsätter att distribuera dem på dina handelskonton. \ r \ n \ r \ nAnvändare kan också bedriva pappershandel som gör det möjligt för dem att handla utan att begå några riktiga medel och tjänsten kan testas fullständigt under den kostnadsfria provperioden på 7 dagar. \ r \ n \ r \ nFörmågan att backa teststrategier i stor utsträckning såväl som att delta i pappershandel för de många par som finns på ledande börser är mycket fördelaktigt för mindre erfarna handlare och tillåter nybörjare att använda sig av en plattform som också innehåller ett antal funktioner som riktar sig till mer avancerade handlare och handel med botanvändare. \ r \ n \ r \ n Dessutom kan Starter-planen tillåta nyare handlare att registrera sig och experimentera med plattformen på bara $ 15 per månad i flera månader innan de fortsätter att låta sina bots delta i livehandel. \ r \ n \ r \ nTeamet tillhandahåller också ytterligare resurser som hjälper till att förklara hur man använder plattformen och dessa inkluderar en FAQ-sektion, skriftliga guider och en officiell blogg . \ r \ n \ r \ nDet finns också en Discord-grupp tillgänglig, även om teamet fortfarande verkar vara i färd med att utveckla sin online-community. \ r \ n \ r \ n Trots det extra stöd som erbjuds är Live Trader troligtvis ett mer lämpligt val för alla som letar efter mer avancerad handelsfunktionalitet, och funktioner som de 21 tekniska indikatorerna som erbjuds, 5 minuters ljusintervall, 20 strategiutlösare och tillgång till upp till 1000 bots kommer mest att locka mer erfarna kryptohandlare. \ n \ r \ n Dessutom tillåter Live Trader sina användare t o ha flera strategier som körs på olika börser och få tillgång till dem från ett enda konto, samtidigt som du blandar och matchar strategierna som de vill. Medlemmar kan också spåra alla sina handelspositioner och rörelser från instrumentpanelen och köra sina strategier genom historisk data för att utvärdera exakt hur de presterade under olika marknadsförhållanden. \ R \ n \ r \ nPlattformen använder också data från över 150 olika betrodda källor för att göra det möjligt för sina användare att fatta välgrundade beslut och försöka ligga ett steg före marknaden. \ r \ n \ r \ n \ r \ nPros \ r \ n \ r \ n \ t20 till 1000 tillgängliga robotar \ r \ n \ t Omfattande backtesting och pappershandelsfunktioner \ r \ n \ tStrategy Marketplace \ r \ n \ t7 Dagars kostnadsfri provperiod \ r \ n \ tMånga alternativ för avancerade handlare \ r \ n \ r \ nKonsoler \ r \ n \ r \ n \ tTeam inte synligt \ r \ n \ tFortsatt utveckla online-community \ r \ n \ tKan vara komplex för nybörjare \ r \ n \ r \ nSlutsats \ r \ nLive Trader erbjuder sina användare ett brett utbud av val, allt från integration med ledande börser inklusive Binance, Kraken och Poloniex för att tillhandahålla upp till 1000 unika handelsbots när man väljer Professional månadsabonnemangsplan. Som ett resultat passar plattformen bäst för mer erfarna kryptohandlare som letar efter en helautomatisk handelsplattform som ger tillgång till ett brett utbud av anpassningsbara algoritmiska handelsstrategier. \ R \ n \ r \ n Dessutom erbjuder plattformen också tillgång till 21 tekniska indikatorer, 5 minuters ljusintervall, 20 strategiutlösare och låter dig handla på olika börser och använda flera automatiska strategier samtidigt. Denna uppmärksamhet på detaljer riktas till mer avancerade handlare, även om Live Trader inte innehåller funktioner som kommer att tilltala nyare handlare. \ R \ n \ r \ nPlattformens molnhoststruktur innebär att det inte finns något behov av att installera några program eller utföra uppgraderingar, dessutom tillåter marknaden att användare köper förkonfigurerade strategier och detta passar alla som är mindre skickliga inom konsten att konfigurera handelsbots. \ r \ n \ r \ n Dessutom kan vem som helst testa någon av de tillgängliga strategierna innan de körs, och också delta i pappershandel och köra många simuleringar med virtuella medel utan att behöva engagera sina live-konton. \ r \ n \ r \ nDen totala användarupplevelsen är också ganska trevlig och instrumentpanelen är utformad på ett sätt som gör det möjligt för användare av alla erfarenhetsnivåer för att navigera utan stora svårigheter. \ r \ n \ r \ nVissa kan känna att den 7-dagars kostnadsfria provperioden kan vara för kort för att en komplett nybörjare ska kunna ta hand om plattformen, men basplanen kostar $ 15 per månad vilket är rimligt nog för att alla intresserade ska kunna registrera sig i några månader för att utveckla en större förståelse för hur de kan integrera Live Trader i sina handelsaktiviteter. \ r \ n \ r \ n Som tidigare nämnts utvecklas plattformen fortfarande dess onlinegrupp och det finns ett antal funktioner som beskrivs i utvecklingsplanen som planeras läggas till under de kommande månaderna. \ r \ n \ r \ nDärför växer Live Trader fortfarande som en kryptohandelsplattform och trots de funktioner som syftar till nyare handlare är det fortfarande bäst lämpligt för erfarna handlare som letar efter ett djupt urval av automatiserade algoritmiska handelsbots som kan konfigureras unikt. \ r \ n \ r \ n Som ett resultat, den som letar efter en plattform med ett omfattande utbud av algoritmiska handelsbots som stöder också många av sektorns ledande kryptobörser kommer troligen att hitta Live Trader som en handelslösning som är värt att kolla in. \ r \ nBesök Live Trader","författare": {"@typ":"Person","namn":"Eugene Kem"},"datum Publicerat":"2019-09-16"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me