Kryll Review: geautomatiseerd botplatform voor cryptocurrency-handel

Kryll recensie

Hoewel de markten voor cryptovaluta’s sinds het begin van 2019 in een staat van stagnatie verkeren, zijn de dagelijkse handelsvolumes even sterk als altijd. Op het moment van schrijven in april 2019 bedragen de 24-uurs handelsvolumes bijvoorbeeld gemiddeld $ 31 miljard, waarbij Bitcoin ongeveer 30% van dit cijfer uitmaakt. Deze volumes illustreren dat hoewel we ons nog steeds in een langdurige bearmarkt bevinden, er nog steeds aanzienlijke handelsmogelijkheden aanwezig zijn.

Een van die organisaties die deze handelsmogelijkheden aan de dagelijkse consument wil bieden, is die van Kryll. Het project heeft een online platform gelanceerd waarmee beleggers van elke omvang op een eenvoudige manier geautomatiseerde handelsstrategieën kunnen creëren.

Om erachter te komen hoe opmerkelijk de technologie is, hebben we besloten om de mogelijkheden van het project zelf te verkennen. In onze review zullen we bespreken wat Kryll eigenlijk is, hoe het platform werkt en in wezen, of het past bij uw doelen als cryptocurrency daytrader..

Kryll recensie

Bezoek Kryll

Wat is Kryll?

In zijn meest basale vorm, Kryll is een online platform waarmee gebruikers hun eigen geautomatiseerde cryptocurrency-handelsstrategieën kunnen ontwerpen en creëren. Voor degenen die het niet weten, verwijst geautomatiseerd handelen naar handelsactiviteiten die worden uitgevoerd door een voorgeprogrammeerd script. Als zodanig is er geen vereiste om zelf transacties te kiezen, noch hoeft u daadwerkelijk aankopen en verkopen uit te voeren, aangezien dit allemaal op een autonome manier gebeurt..

Als een belegger in staat is om een ​​dergelijk geautomatiseerd handelsprotocol te verkrijgen, heeft dit een aantal belangrijke voordelen. In de eerste plaats, aangezien geautomatiseerde handel geen microbeheer vereist, kunnen handelaren gewoon achterover leunen en hun strategieën hun ding laten doen.

Strategie

Bovendien lijden geautomatiseerde handelsstrategieën niet aan vermoeidheid, wat in wezen de deuren opent voor 24/7 handelen. Bovendien, en misschien wel het belangrijkste, als een belegger in staat is om een ​​strategie te ontwerpen die op een consistente basis goed presteert, hebben ze de mogelijkheid om op een passieve manier doorlopende winsten te maken..

Hoewel we dit verderop in meer detail zullen onderzoeken, stelt Kryll zowel beginners als meer gevorderde handelaren in staat om aangepaste handelsstrategieën te creëren via een gebruiksvriendelijk platform in slepen en neerzetten. Deze blokken bestaan ​​uit belangrijke logistieke kenmerken, zoals marktsignalen, maar ook uit variabelen zoals marktvolume en technische analyse-indicatoren.

De gemakkelijkste manier om uw hoofd rond het model te begrijpen, is door na te denken over een ‘als / wanneer’-som van Microsoft. In feite is de ‘als’ de marktindicator, zoals handelsvolume, en het ‘wanneer’ zou bijvoorbeeld volumes kunnen zijn die meer dan $ 10 miljard in een periode van 24 uur bedragen.

Het opvallende aan het Kryll-project is dat gebruikers hun geautomatiseerde strategieën kunnen integreren in grote beurzen zoals Binance en Bittrex, met meer integraties in de pijplijn. Nog beter, u kunt uw geautomatiseerde strategieën testen in de demo-modus, waarna u aanpassingen kunt maken voordat u live gaat.

Wat het team zelf betreft, wordt Kryll geleid door CEO Luca Benevolo en CTO Philippe Longere. Ondersteuning van het sleutelmanagementteam is een overvloed aan verwachtingen op het gebied van softwareontwikkeling, handel, rechten, machine learning en economische wetenschappen.

Dus nu we hebben onderzocht wat Kryll wil doen, gaan we in het volgende deel van onze gids nader bekijken hoe het blokontwerpsysteem werkt.

Kryll-dashboard

Het Kryll-dashboard

Een strategie bedenken: hoe werken blokken??

Hoewel de Kryll-platform is ontworpen om handelaren van alle ervaringsniveaus aan te spreken, het bloksysteem kan op het eerste gezicht enigszins verwarrend overkomen: dit is wat u gebruikt om uw aangepaste handelsstrategieën te maken en is eigenlijk heel goed ontworpen als u het eenmaal onder de knie hebt.

Daarom zullen we in meer detail bespreken hoe dit werkt, zodat u een beter begrip krijgt van hoe het strategievormingsproces werkt.

Creëer een strategie

Een nieuwe strategie creëren in Kryll

Portemonnee

Om te beginnen, is het eerste blok dat u moet maken uw portemonnee. Dit vertegenwoordigt de portefeuilleportefeuille voor de specifieke strategie die u wilt creëren. Dit specifieke blok is verplicht.

Prijs omhoog en prijs omlaag

Het doel van het prijsverhogingsblok is om een ​​beweging te activeren wanneer de marktprijs van een specifieke cryptocurrency stijgt of daalt. Bekend als een ‘voorwaardelijke’ blokkering, vertel je in feite je geautomatiseerde strategie om een ​​bepaalde actie uit te voeren wanneer aan een vooraf gedefinieerde voorwaarde is voldaan. Hier zijn enkele voorbeelden van wat u kunt doen.

 • Marktevolutie: U kunt een geautomatiseerde transactie plaatsen wanneer een specifieke prijsactie plaatsvindt op de beurs waarmee u uw strategie hebt geïntegreerd. U kunt bijvoorbeeld uw strategie instrueren om een ​​cryptocurrency te kopen als de prijs met 10% daalt en vervolgens met 5% stijgt.
 • Prijs laatste bestelling: U kunt uw strategie instrueren om te activeren wanneer de prijs met een bepaald percentage stijgt of daalt, in verhouding tot uw laatste transactie. Als u bijvoorbeeld een cryptocurrency hebt gekocht voor $ 100, en het blok specificeert een beweging wanneer de prijs met 5% stijgt, dan wordt uw strategie geactiveerd wanneer het activum $ 105 bereikt.
 • Gemiddelde kooporder: Dit specifieke blok is handig als u op zoek bent naar een gecontroleerde winststrategie. In wezen wordt de strategie geactiveerd op basis van de gemiddelde aankoopprijs van eerdere bestellingen van dezelfde cryptocurrency. Als u bijvoorbeeld een token koopt voor $ 80, $ 110 en $ 170, kunt u een nieuwe transactie uitvoeren wanneer de prijs $ 120 bereikt.

Volume

Het doel van de volumeblockchain is om een ​​nieuwe geautomatiseerde transactie te starten wanneer aan bepaalde voorwaarden met betrekking tot handelsvolumes is voldaan.

 • Beginnend vanaf het laatste blok: Dit is handig als u automatisch een transactie wilt uitvoeren wanneer het volume omhoog of omlaag gaat in vergelijking met het vorige blok. Als uw vorige blok bijvoorbeeld een marktvolume van $ 1 miljoen had en u de trigger vooraf instelde op een stijging van 25%, dan wordt de transactie uitgevoerd wanneer de volumes $ 1,25 miljoen bereiken..
 • Rollen: Hierdoor kunt u een transactie uitvoeren op basis van specifieke volumevoorwaarden, zoals ‘volume versus tijd’. Met andere woorden, u kunt bijvoorbeeld het blok vooraf instellen zodat een transactie wordt geplaatst als het volume met 50% afneemt in een periode van 24 uur.

Geavanceerde mogelijkheden

Er bestaan ​​ook andere voorwaardelijke blokkeringen, maar de bovenstaande voorbeelden zouden u een beter begrip moeten geven van hoe u de basis legt voor een geautomatiseerde strategie.

Vervolgens moet u uw strategie uitbreiden door meer blokken te verhogen. Dit omvat een instructie die is gekoppeld aan of u wilt dat de trigger koopt of verkoopt, en hoeveel in termen van hoeveelheden. Bovendien kunt u ook een ‘Of’ of ‘En’ blok toevoegen.

Nogmaals, dit lijkt erg op de if / when-functie in Microsoft Excel, voor zover u extra lagen kunt creëren voor uw handelsstrategie. Hoe meer lagen u binnen uw strategie heeft, hoe geavanceerder de handelsmogelijkheden zullen zijn.

Bovendien kunt u voor degenen met meer gevorderde handelskennis blokken invoegen die zijn gekoppeld aan technische handelsindicatoren. Dit kunnen belangrijke trends zijn, zoals de Moving Average Convergence Divergence (MACD) of Bollinger-indicatoren.

Nu we de basisprincipes van blokken hebben besproken, gaan we in het volgende deel van onze Kryll-recensie kijken naar de marktplaatsfunctie.

Kryll Marketplace

Als je het geluid van geautomatiseerde cryptocurrency-handel leuk vindt, maar je bent nog niet helemaal klaar om zelf de sprong te wagen, is het misschien de moeite waard het verkennen van de Kryll Marketplace. Kortom, de marktplaats bevat kant-en-klare handelsstrategieën die zijn ontworpen en gebouwd door andere Kryll-gebruikers.

Elke strategie is volledig transparant, wat betekent dat de resultaten onafhankelijk kunnen worden geverifieerd, en degenen die de strategie gebruiken, kunnen openbare feedback en beoordelingen achterlaten. Bovendien kunt u de door u gekozen strategie zelfs in uw demoplatform integreren, zodat u de resultaten zelf kunt testen.

Hoewel sommige geautomatiseerde strategieën gratis zijn, brengen andere kosten met zich mee. Echter, en zoals we in de sectie meer in detail zullen bespreken, moet u, wanneer u een gekozen strategie gebruikt (of deze nu van u is of gehuurd van een andere gebruiker), vergoedingen betalen aan het Kryll-platform.

Kryll Marketplace

De Kryll Marketplace

Kryll-token & Vergoedingen

Het Kryll-platform exploiteert een online ecosysteem dat iedereen ten goede komt die het gebruikt. Om dit ecosysteem van brandstof te voorzien, gebruikt het Kryll-platform zijn eigen native ERC-20-token – dat het het KRL-token noemt.

Het KRL-token heeft veel functies binnen het Kryll-platform. Eerst en vooral, als u besluit om een ​​geautomatiseerde Kryll-strategie in de live-modus te gebruiken met een van de geïntegreerde uitwisselingen van het platform, betaalt u een variabele vergoeding.

Op het moment van schrijven is dit 0,0333% per dag, gebaseerd op het totale bedrag dat u in uw respectievelijke strategie heeft geïnvesteerd.

Laten we bijvoorbeeld zeggen dat u een van uw strategieën op Binance gebruikt, waarin het het cryptocurrency-equivalent van $ 1.000 in een periode van 24 uur verhandelt. Als zodanig zou u in totaal $ 1.000 x 0,0333% betalen, wat neerkomt op $ 0,30.

Koop Kryll

Deze vergoedingen zijn zeer redelijk en hebben weinig effect op eventuele winsten of verliezen die u vervolgens met de strategie maakt.

We moeten er ook rekening mee houden dat er verschillende kosten zijn, afhankelijk van het aantal KRL-tokens dat u momenteel op uw account heeft staan. Als u geen KRL-tokens bezit, bent u gewend aan een dagelijkse vergoeding van $ 0,06 voor het gebruik van de livetest-functie en krijgt u geen korting op uw dagelijkse handelskosten.

Aan de bovenkant van het tariefplan levert een tegoed van 200.000 KRL-tokens of meer u een korting op de handelskosten van 95% op, plus verlaagde dagelijkse livetestkosten van $ 0,01. Bovendien geeft dit plan je in totaal 60 trading slots, in tegenstelling tot slechts 10 die je krijgt met het meest elementaire plan.

Bovendien moet u mogelijk vergoedingen betalen in de vorm van KRL-tokens als u besluit een handelsstrategie te huren die door een andere gebruiker is gepubliceerd. Dit komt neer op providerkosten en varieert per strategie. Sommige providers zijn ook gratis, wat overigens enkele van de best presterende strategieën op het platform bevat.

Op welke uitwisselingen kan ik mijn Kryll-strategieën gebruiken?

Als u een strategie heeft gevonden die u mooi vindt, of als u klaar bent om uw eigen handelsstrategie in het wild te zetten, dan zijn er een aantal toonaangevende cryptocurrency-uitwisselingen waarmee u deze kunt integreren.

Dit omvat op het moment van schrijven:

 • Binance
 • Bittrex
 • Vloeistof

Hoewel dit enkele van de grootste uitwisselingsplatforms betreft in termen van handelsvolumes, probeert het team van Kryll steeds meer uitwisselingen compatibel te maken.

Om uw respectieve uitwisselingsaccount te integreren met het Kryll-platform, moet u uw unieke API-sleutel ophalen. Dit geeft Kryll effectief de autoriteit om namens u geautomatiseerde transacties uit te voeren.

Hoewel uw strategie autonoom zal werken, heeft het Kryll-platform geen toegang tot uw Exchange-inloggegevens, zodat uw gegevens veilig blijven..

Het API-proces is afhankelijk van de exchange die u gebruikt, maar in de meeste gevallen heeft u dit nodig vanuit uw accountportal. Als je het eenmaal hebt, voer je het gewoon in op je Kryll-account.

Vergelijkbare platforms

We behandelen deze nieuwe golf van handelsbots en -platforms al een tijdje op Blockonomi, bekijk onze gids voor het verhandelen van bots hier voor meer opties. De volgende platforms liggen het dichtst bij het aanbod van Kryll:

 • 3 Komma’s
 • Cryptohopper
 • Cryptotrader

Kryll Review – The Verdict?

Samengevat, het team van Kryll een zeer uniek product hebben gecreëerd dat in wezen de deuren voor daghandel in cryptocurrency opent voor degenen die weinig ervaring hebben met het creëren van strategieën, of voor degenen die simpelweg niet de tijd hebben om zelf te handelen.

Of uw Kryll-platformstrategieën enig succes hebben, hangt uiteindelijk af van de specifieke strategie zelf. Als je in staat bent om een ​​opmerkelijke strategie te ontwikkelen, of je huurt er in plaats daarvan een van de Kryll Marketplace, dan heb je het potentieel om 24 uur per dag op een toppositie te zitten.

Als de onderliggende strategie dus een geschikte handelsmogelijkheid vindt, kan deze haar strategie uitvoeren zonder dat u erbij betrokken hoeft te zijn.

Ten slotte bleek uit onze beoordeling dat de vergoedingsstructuur die door Kryll wordt aangeboden, zeer redelijk is. Het enige voorbehoud is dat u ervoor moet zorgen dat u te allen tijde KRL-tokens in uw account heeft, om ervoor te zorgen dat uw strategieën 24/7 kunnen handelen..

Bezoek Kryll

Kryll

src = “~ images \ kryll-review-geautomatiseerde-cryptocurrency-trading-bot-platform.gif”

alt = “Kryll”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8,4

Makkelijk te gebruiken

9.0 / 10

Reputatie

8.0 / 10

Vergoedingen

9.0 / 10

Klantenservice

9.0 / 10

Betaalmethoden

7,0 / 10

Voordelen

 • Goed ontworpen interface
 • Goed team
 • Eenvoudig te gebruiken bloksysteem
 • Verkochte Marktplaats
 • Lagere vergoedingen / beloningen voor KRL-houders

Nadelen

 • Niet zo veel uitwisselingen als concurrenten
 • Nieuwer platform

Bezoek ​"@context"​"http: \ / \ / schema.org \ /","@type"​"Product","naam"​"Kryll","beeld"​"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2019 \ / 04 \ /kryll-review.gif","Omschrijving"​"Hoewel de markten voor cryptovaluta’s sinds het begin van 2019 in een staat van stagnatie verkeren, zijn de dagelijkse handelsvolumes even sterk als altijd. Op het moment van schrijven in april 2019 bedragen de 24-uurs handelsvolumes bijvoorbeeld gemiddeld $ 31 miljard, waarbij Bitcoin ongeveer 30% van dit cijfer uitmaakt. Deze volumes illustreren…","aanbiedingen"​"@type"​"Aanbod","prijs"​"0.00","priceCurrency"​"​","verkoper"​"@type"​"Persoon","naam"​"Kane Pepi"​,"beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beste beoordeling"​"10","slechtste beoordeling"​"0","ratingValue"​"8,40"​,"naam"​"Kryll","reviewBody"​"Hoewel de markten voor cryptovaluta’s sinds het begin van 2019 in een staat van stagnatie verkeren, zijn de dagelijkse handelsvolumes even sterk als altijd. Op het moment van schrijven in april 2019 bedragen de 24-uurs handelsvolumes bijvoorbeeld gemiddeld $ 31 miljard, waarbij Bitcoin ongeveer 30% van dit cijfer uitmaakt. Deze volumes illustreren dat hoewel we ons nog steeds in een langdurige bearmarkt bevinden, er nog steeds aanzienlijke handelsmogelijkheden aanwezig zijn. \ R \ n \ r \ nEen van deze organisaties die deze handelsmogelijkheden naar de dagelijkse consument wil brengen, is die van Kryll. Het project heeft een online platform gelanceerd waarmee investeerders van elke omvang op een eenvoudige manier geautomatiseerde handelsstrategieën kunnen ontwikkelen. \ R \ n \ r \ nOm erachter te komen hoe opmerkelijk de technologie is, hebben we besloten om de mogelijkheden van het project zelf te verkennen . In onze review zullen we bespreken wat Kryll eigenlijk is, hoe het platform werkt en in wezen, of het past bij je doelen als cryptocurrency daytrader. \ R \ n \ r \ n \ r \ nBezoek Kryll \ r \ n \ r \ nWat is Kryll? \ r \ nIn zijn eenvoudigste vorm is Kryll een online platform waarmee gebruikers hun eigen geautomatiseerde cryptocurrency-handelsstrategieën kunnen ontwerpen en creëren. Voor degenen die het niet weten, verwijst geautomatiseerd handelen naar handelsactiviteiten die worden uitgevoerd door een voorgeprogrammeerd script. Als zodanig is er geen vereiste om zelf transacties te kiezen, noch hoeft u daadwerkelijk aankopen en verkopen uit te voeren, aangezien dit allemaal op een autonome manier gebeurt. \ R \ n \ r \ nAls een belegger in staat is om een ​​dergelijke geautomatiseerde handelsprotocol, het heeft een aantal belangrijke voordelen. Omdat geautomatiseerde handel geen microbeheer vereist, kunnen handelaren in de eerste plaats achterover leunen en hun strategieën hun gang laten gaan. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBovendien hoeven geautomatiseerde handelsstrategieën dat niet te doen. lijdt aan vermoeidheid, wat in wezen de deuren opent voor 24/7 handel. Bovendien, en misschien wel het belangrijkste, als een belegger in staat is om een ​​strategie te ontwerpen die consistent goed presteert, hebben ze de mogelijkheid om op een passieve manier doorlopende winsten te maken. \ R \ n \ r \ nHoewel we dit in meer details verderop, stelt Kryll zowel beginners als gevorderde handelaren in staat om aangepaste handelsstrategieën te creëren via een gebruiksvriendelijk platform in slepen en neerzetten. Deze blokken bestaan ​​uit belangrijke logistieke kenmerken, zoals marktsignalen, maar ook uit variabelen zoals marktvolume en technische analyse-indicatoren. \ R \ n \ r \ nDe gemakkelijkste manier om je hoofd rond het model te krijgen, is door na te denken over een Microsoft \ u2018if \ / wanneer \ u2019 som. In feite is de ‘als’ de marktindicator, zoals handelsvolume, en het ‘wanneer’ kan bijvoorbeeld volumes zijn die meer dan $ 10 miljard in een periode van 24 uur bedragen. \ R \ n \ r \ nHet opmerkelijke aan de Kryll project is dat gebruikers hun geautomatiseerde strategieën kunnen integreren in grote beurzen zoals Binance en Bittrex, met meer integraties in de pijplijn. Nog beter, je kunt je geautomatiseerde strategieën testen in demo-modus, waarna je aanpassingen kunt maken voordat je live gaat. \ R \ n \ r \ nWat het team zelf betreft, wordt Kryll geleid door CEO Luca Benevolo en CTO Philippe Langer. Het ondersteunen van het sleutelmanagementteam is een overvloed aan verwachtingen op het gebied van softwareontwikkeling, handel, recht, machine learning en economische wetenschappen. \ R \ n \ r \ nDus nu we hebben onderzocht wat Kryll beoogt te doen, in in het volgende deel van onze gids gaan we nader bekijken hoe het blokontwerpsysteem werkt. \ r \ n \ r \ n \ r \ nHet Kryll-dashboard \ r \ n \ r \ nEen strategie creëren: hoe blokken Werk? \ R \ nHoewel het Kryll-platform is ontworpen om handelaren van alle ervaringsniveaus aan te spreken, kan het bloksysteem op het eerste gezicht enigszins verwarrend overkomen: dit is wat u gebruikt om uw aangepaste handelsstrategieën te maken en het is eigenlijk een keer zeer goed ontworpen je hebt het onder de knie. \ r \ n \ r \ nAls zodanig bespreken we hoe dit in zijn werk gaat in meer detail, zodat je een beter begrip krijgt van hoe het strategievormingsproces werkt. \ r \ n \ r \ n \ r \ nEen nieuwe strategie maken in Kryll \ r \ n \ r \ nWallet \ r \ nOm dingen op gang te brengen, is het eerste blok dat u moet maken uw portemonnee. Dit vertegenwoordigt de portefeuilleportefeuille voor de specifieke strategie die u wilt creëren. Dit specifieke blok is verplicht. \ R \ nPrijs omhoog en prijs omlaag \ r \ nHet doel van het blok voor prijs omhoog is om een ​​beweging te activeren wanneer de marktprijs van een specifieke cryptocurrency stijgt of daalt. Bekend als een ‘voorwaardelijk’ blok, vertel je in feite je geautomatiseerde strategie om een ​​bepaalde actie uit te voeren wanneer aan een vooraf gedefinieerde voorwaarde is voldaan. Hier zijn enkele voorbeelden van wat u kunt doen. \ R \ n \ r \ n \ t Marktevolutie: u kunt een geautomatiseerde transactie plaatsen wanneer een specifieke prijsactie plaatsvindt op de beurs waarmee u uw strategie hebt geïntegreerd. U kunt bijvoorbeeld uw strategie instrueren om een ​​cryptocurrency te kopen als de prijs met 10% daalt en vervolgens met 5% stijgt. \ R \ n \ t Laatste orderprijs: u kunt uw strategie instrueren om te activeren wanneer de prijs stijgt of met een bepaald percentage lager dan uw laatste transactie. Als u bijvoorbeeld een cryptocurrency hebt gekocht voor $ 100, en het blok specificeert een beweging wanneer de prijs met 5% stijgt, dan wordt uw strategie geactiveerd wanneer het activum $ 105 bereikt. \ R \ n \ tGemiddelde kooporder: dit specifieke blok is handig bent u op zoek naar een gecontroleerde winststrategie. In wezen wordt de strategie geactiveerd op basis van de gemiddelde aankoopprijs van eerdere bestellingen van dezelfde cryptocurrency. Als u bijvoorbeeld een token koopt voor $ 80, $ 110 en $ 170, kunt u een nieuwe transactie uitvoeren wanneer de prijs $ 120 bereikt. \ R \ n \ r \ nVolume \ r \ nHet doel van de volumeblockchain is om een ​​nieuwe transactie te activeren. geautomatiseerde handel wanneer aan bepaalde voorwaarden met betrekking tot handelsvolumes is voldaan. \ r \ n \ r \ n \ t Vanaf het laatste blok: dit is handig als u automatisch een transactie wilt uitvoeren wanneer het volume omhoog of omlaag gaat in vergelijking met het vorige blok . Als uw vorige blok bijvoorbeeld een marktvolume van $ 1 miljoen had en u de trigger vooraf instelde op een stijging van 25%, dan wordt de transactie uitgevoerd wanneer de volumes $ 1,25 miljoen bereiken. \ R \ n \ tRolling: hiermee kunt u voer een transactie uit op basis van specifieke volumevoorwaarden, zoals \ u2018volume versus tijd \ u2019. Met andere woorden, u kunt het blok bijvoorbeeld vooraf instellen zodat een transactie wordt geplaatst als het volume met 50% afneemt in een periode van 24 uur. \ R \ n \ r \ nGeavanceerde mogelijkheden \ r \ nAndere voorwaardelijke blokkeringen bestaan ​​ook, de bovenstaande voorbeelden zouden u echter een beter begrip moeten geven van hoe u de basis legt voor een geautomatiseerde strategie. \ r \ n \ r \ nVervolgens moet u uw strategie uitbreiden door meer blokken te vergroten. Dit omvat een instructie die is gekoppeld aan of u wilt dat de trigger koopt of verkoopt, en hoeveel in termen van hoeveelheden. Bovendien kun je ook een \ u2018Or \ u2019 of \ u2018And \ u2019 blok toevoegen. Nogmaals, dit lijkt erg op de if \ / when-functie in Microsoft Excel, voor zover je extra lagen toe aan uw handelsstrategie. Hoe meer lagen u in uw strategie heeft, hoe geavanceerder de handelsmogelijkheden zullen zijn. Bovendien kunt u voor degenen met meer geavanceerde kennis van handelen blokken invoegen die zijn gekoppeld aan technische handelsindicatoren. Dit kunnen belangrijke trends zijn zoals de Moving Average Convergence Divergence (MACD) of Bollinger-indicatoren. \ R \ n \ r \ nDus nu we de basisprincipes van blokken hebben besproken, gaan we in het volgende deel van onze Kryll-recensie kijk naar de marktplaatsfunctie. \ r \ nKryll Marketplace \ r \ nAls je het geluid van geautomatiseerde cryptocurrency-handel leuk vindt, maar je bent nog niet helemaal klaar om zelf de sprong te wagen, dan is het misschien de moeite waard om de Kryll Marketplace te verkennen. Kortom, de marktplaats bevat kant-en-klare handelsstrategieën die zijn ontworpen en gebouwd door andere Kryll-gebruikers. \ R \ n \ r \ nElke strategie is volledig transparant, wat betekent dat resultaten onafhankelijk kunnen worden geverifieerd, en degenen die de strategie gebruiken, kunnen vertrekken openbare feedback en beoordelingen. Bovendien kunt u zelfs de door u gekozen strategie integreren in uw demo-platform, wat betekent dat u de resultaten zelf kunt testen. \ R \ n \ r \ nHoewel sommige geautomatiseerde strategieën gratis zijn, brengen andere kosten met zich mee. Echter, en zoals we in de sectie meer in detail zullen bespreken, moet je, wanneer je een gekozen strategie gebruikt (of deze van jou is of gehuurd van een andere gebruiker), vergoedingen betalen aan het Kryll-platform. \ R \ n \ r \ n \ r \ nDe Kryll Marketplace \ r \ n \ r \ nKryll Token & Vergoedingen \ r \ nHet Kryll-platform beheert een online ecosysteem dat iedereen ten goede komt die het gebruikt. Om dit ecosysteem van brandstof te voorzien, gebruikt het Kryll-platform zijn eigen native ERC-20-token – dat het het KRL-token noemt. \ R \ n \ r \ nHet KRL-token heeft veel functies binnen het Kryll-platform. Als je in de eerste plaats besluit om een ​​geautomatiseerde Kryll-strategie in de live-modus te gebruiken met een van de op het platform geïntegreerde exchanges, dan betaal je een variabele vergoeding. \ R \ n \ r \ nOp het moment van schrijven van dit bedrag naar 0,0333% per dag, gebaseerd op het totale bedrag dat u in uw respectieve strategie heeft geïnvesteerd. \ R \ n \ r \ n Stel bijvoorbeeld dat u een van uw strategieën op Binance gebruikt, waarbij het de cryptocurrency verhandelt equivalent van $ 1.000 in een periode van 24 uur. Als zodanig betaalt u in totaal $ 1.000 x 0,0333%, wat neerkomt op $ 0,30. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Deze vergoedingen zijn zeer redelijk en hebben weinig effect op eventuele winsten of verliezen die u vervolgens maakt van de strategie. \ r \ n \ r \ nWe moeten ook opmerken dat er verschillende vergoedingen zijn, afhankelijk van het aantal KRL-tokens dat u momenteel op uw account heeft staan. Als je geen KRL-tokens bezit, ben je gewend aan een dagelijkse vergoeding van $ 0,06 voor het gebruik van de livetest-functie en krijg je geen korting op je dagelijkse handelskosten. \ R \ n \ r \ nAan de bovenkant van het tariefplan krijgt u een tegoed van 200.000 KRL-tokens of meer een korting van 95% op de handelskosten, plus verlaagde dagelijkse livetestkosten van $ 0,01. Bovendien geeft dit plan je in totaal 60 handelsslots, in plaats van slechts 10 die je krijgt met het meest elementaire plan. \ R \ n \ r \ nBovendien moet je mogelijk kosten betalen in de vorm van KRL-tokens als u besluit een handelsstrategie te huren die door een andere gebruiker is gepubliceerd. Dit komt neer op providerkosten en varieert per strategie. Sommige providers zijn ook gratis, wat overigens enkele van de best presterende strategieën op het platform bevat. \ R \ n Op welke uitwisselingen kan ik mijn Kryll-strategieën gebruiken? \ R \ nAls je een strategie hebt gevonden die je leuk vindt, of u bent klaar om uw eigen handelsstrategie in het wild te zetten, dan zijn er een aantal toonaangevende cryptocurrency-uitwisselingen waarmee u deze kunt integreren. \ r \ n \ r \ nOp het moment van schrijven omvat dit: \ r \ n \ r \ n \ tBinance \ r \ n \ tBittrex \ r \ n \ tLiquid \ r \ n \ r \ nHoewel dit enkele van de grootste uitwisselingsplatforms omvat in termen van handelsvolumes, wil het team van Kryll steeds meer uitwisselingen compatibel. \ r \ n \ r \ nOm uw respectieve uitwisselingsaccount te integreren met het Kryll-platform, moet u uw unieke API-sleutel ophalen. Dit geeft Kryll in feite de autoriteit om namens u geautomatiseerde transacties uit te voeren. \ R \ n \ r \ nHoewel uw strategie autonoom zal werken, heeft het Kryll-platform geen toegang tot uw inloggegevens voor de exchange, en zorgt u er vervolgens voor dat uw gegevens blijven veilig. \ r \ n \ r \ nHet API-proces zal verschillen afhankelijk van de uitwisseling die u gebruikt, maar in de meeste gevallen moet u dit ophalen vanuit uw accountportal. Als je het eenmaal hebt, voer je het gewoon in op je Kryll-account. \ R \ nSoortgelijke platforms \ r \ nWe hebben deze nieuwe golf van handelsbots en platforms op Blockonomi al een tijdje gedekt, bekijk onze gids eens. om bots hier te verhandelen voor wat meer opties. De volgende platforms liggen het dichtst bij het aanbod van Kryll: \ r \ n \ r \ n \ t3Commas \ r \ n \ tCryptohopper \ r \ n \ tCryptotrader \ r \ n \ r \ nKryll Review – The Verdict? \ R \ nIn samenvatting heeft het team van Kryll een zeer uniek product gemaakt dat in wezen de deuren voor daghandel in cryptocurrency opent voor diegenen die weinig ervaring hebben met het creëren van strategieën, of voor diegenen die simpelweg niet de tijd hebben om zelf te handelen. \ r \ n \ r \ nOf uw Kryll-platformstrategieën enig succes hebben, hangt uiteindelijk af van de specifieke strategie zelf. Als je in staat bent om een ​​opmerkelijke strategie te ontwikkelen, of je huurt er in plaats daarvan een van de Kryll Marketplace, dan heb je het potentieel om 24 uur per dag op een toppositie te zitten. \ R \ n \ r \ nAls zodanig, als de onderliggende strategie vindt een geschikte handelsmogelijkheid, het kan zijn strategie uitvoeren zonder dat u erbij betrokken hoeft te zijn. \ r \ n \ r \ nTot slot bleek uit onze beoordeling ook dat de vergoedingsstructuur die door Kryll wordt aangeboden zeer redelijk is. Het enige voorbehoud is dat u ervoor moet zorgen dat u te allen tijde KRL-tokens in uw account heeft, om ervoor te zorgen dat uw strategieën 24 \ / 7 kunnen handelen. \ R \ nBezoek Kryll","auteur"​"@type"​"Persoon","naam"​"Kane Pepi"​,"datum gepubliceerd"​"04-04-2019"​

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me