Kryll Review: Automatiseret Cryptocurrency Trading Bot-platform

Kryll anmeldelse

Selvom kryptokurrencymarkederne har været i en tilstand af stagnation siden årsskiftet i 2019, er de daglige handelsvoluminer lige så stærke som nogensinde. For eksempel, på tidspunktet for skrivningen i april 2019, er 24-timers handelsvolumen i gennemsnit $ 31 milliarder, hvor Bitcoin beløber sig til ca. 30% af dette tal. Disse volumener illustrerer, at selvom vi stadig er i et langvarigt bjørnemarked, er der stadig store handelsmuligheder meget til stede.

En sådan organisation, der søger at bringe disse handelsmuligheder til de daglige forbrugere, er den af Kryll. Projektet har lanceret en online platform, der giver investorer i alle størrelser mulighed for at oprette automatiserede handelsstrategier på en enkel måde.

For at fastslå, hvor bemærkelsesværdig teknologien er, besluttede vi selv at udforske projektets potentialer. Inden for vores gennemgang vil vi diskutere, hvad Kryll faktisk er, hvordan platformen fungerer, og i det væsentlige, om den passer ind i dine mål som en kryptovaluta-dagshandler.

Kryll anmeldelse

Besøg Kryll

Hvad er Kryll?

I sin mest basale form, Kryll er en online platform der giver brugerne mulighed for at designe og oprette deres egne automatiserede strategier for handel med kryptokurrency. For de uvidende henviser automatiseret handel til handelsaktiviteter, der udføres af et forprogrammeret script. Som sådan er der ikke noget krav om at vælge handler selv, og du behøver heller ikke rent faktisk at udføre køb og salg, da alt dette udføres på en selvstændig måde.

Hvis en investor er i stand til at opnå en sådan automatiseret handelsprotokol, medfører den en række vigtige fordele. Først og fremmest, da automatiseret handel ikke kræver nogen mikrostyring, kan forhandlere simpelthen læne sig tilbage og lade deres strategier gøre deres ting.

Strategi

Desuden lider automatiserede handelsstrategier ikke af træthed, hvilket i det væsentlige åbner dørene til handel døgnet rundt. Desuden og måske vigtigst af alt, hvis en investor er i stand til at designe en strategi, der fungerer godt på et ensartet grundlag, har de mulighed for at opnå løbende fortjeneste på en passiv måde.

Selvom vi vil undersøge dette mere detaljeret længere nede, tillader Kryll både begyndere og mere avancerede forhandlere at oprette brugerdefinerede handelsstrategier via en brugervenlig træk-og-slip-platform. Disse blokke består af vigtige logistiske egenskaber såsom markedssignaler samt variabler, der inkluderer markedsvolumen og tekniske analyseindikatorer.

Den nemmeste måde at få hovedet omkring modellen på er at tænke på en Microsoft ‘hvis / hvornår’ sum. Effektivt er ‘hvis’ markedsindikatoren, såsom handelsvolumen, og ‘hvornår’ kunne være volumener, der overstiger 10 milliarder dollars i en 24-timers periode, for eksempel.

Det bemærkelsesværdige ved Kryll-projektet er, at brugerne kan integrere deres automatiserede strategier i større børser som Binance og Bittrex, med flere integrationer i pipelinen. Endnu bedre, du kan teste dine automatiserede strategier i demo-tilstand og derefter give dig mulighed for at foretage tweaks inden du går live.

Med hensyn til selve holdet ledes Kryll af administrerende direktør Luca Benevolo og CTO Philippe Longere. Støtte til det centrale ledelsesteam er en overflod af forventninger inden for områderne softwareudvikling, handel, jura, maskinindlæring og økonomiske videnskaber.

Så nu hvor vi har undersøgt, hvad Kryll sigter mod at gøre, i den næste del af vores guide vil vi se nærmere på, hvordan blokdesign-systemet fungerer.

Kryll Dashboard

Kryll Dashboard

Oprettelse af en strategi: Hvordan fungerer blokke?

Selvom Kryll platform er designet til at appellere til handlende på alle oplevelsesniveauer, kan bloksystemet virke noget forvirrende ved første øjekast: dette er hvad du bruger til at oprette dine brugerdefinerede handelsstrategier og er faktisk meget godt designet, når du først har taget fat på det.

Som sådan vil vi diskutere, hvordan dette fungerer mere detaljeret, så du får en bedre forståelse af, hvordan strategibygningsprocessen fungerer.

Opret en strategi

Oprettelse af en ny strategi i Kryll

Pung

For at sætte ting i gang er den første blok, du skal oprette, din tegnebog. Dette repræsenterer tegnebogsporteføljen for den specifikke strategi, du ønsker at oprette. Denne særlige blok er obligatorisk.

Pris op og pris ned

Formålet med prisopblokken er at udløse en bevægelse, når markedsprisen for en bestemt kryptokurrency stiger eller falder. Kendt som en ‘betinget’ blok, fortæller du i det væsentlige din automatiserede strategi at udføre en bestemt handling, når en foruddefineret betingelse er opfyldt. Her er nogle eksempler på, hvad du kan gøre.

 • Markedsudvikling: Du kan foretage en automatisk handel, når en bestemt prishandling sker på den børs, du har integreret din strategi med. For eksempel kan du instruere din strategi om at købe en kryptokurrency, hvis prisen falder med 10% og derefter stiger med 5%.
 • Sidste ordrepris: Du kan instruere din strategi til at udløse, når prisen går op eller ned med en bestemt procentdel i forhold til din sidste handel. Hvis du f.eks. Har købt en kryptovaluta til $ 100, og blokken angiver en bevægelse, når prisen stiger med 5%, udløses din strategi, når aktivet rammer $ 105.
 • Gennemsnitlig købsordre: Denne særlige blok er nyttig, hvis du ønsker at engagere dig i en kontrolleret profitstrategi. I det væsentlige udløses strategien baseret på den gennemsnitlige købspris for tidligere ordrer med samme kryptokurrency. Hvis du f.eks. Køber et token til $ 80, $ 110 og $ 170, kan du udføre en ny handel, når prisen rammer $ 120.

Bind

Formålet med volumen blockchain er at udløse en ny automatiseret handel, når visse betingelser relateret til handelsvoluminer er opfyldt.

 • Startende fra sidste blok: Dette er nyttigt, hvis du automatisk vil udføre en handel, når volumen går op eller ned i sammenligning med den forrige blok. For eksempel, hvis din tidligere blok havde en markedsvolumen på $ 1 million, og du forudindstillede udløseren med en stigning på 25%, ville handlen udføre, når volumener når $ 1,25 millioner.
 • Rullende: Dette giver dig mulighed for at udføre en handel baseret på specifikke volumenbetingelser, såsom ‘volumen versus tid’. Med andre ord kan du for eksempel forudindstille blokken, så en handel placeres, hvis volumen falder med 50% i en 24-timers periode.

Avancerede muligheder

Andre betingede blokke findes også, men ovenstående eksempler skal give dig en bedre forståelse af, hvordan du lægger grundlaget for en automatiseret strategi.

Derefter skal du udvide din strategi ved at øge yderligere blokke. Dette inkluderer en instruktion, der er knyttet til, om du vil have udløseren til at købe eller sælge, samt hvor meget målt i mængder. Desuden kan du også tilføje i en ‘Eller’ eller ‘Og’ blok.

Endnu en gang svarer det meget til if / when-funktionen i Microsoft Excel, for så vidt du kan oprette yderligere lag til din handelsstrategi. Faktisk, jo flere lag du har inden for din strategi, jo mere avanceret vil dens handelsmuligheder være.

Desuden vil du for dem med mere avanceret viden om handel kunne indsætte blokke, der er knyttet til tekniske handelsindikatorer. Dette kan omfatte nøgletendenser såsom Moving Average Convergence Divergence (MACD) eller Bollinger-indikatorer.

Så nu hvor vi har dækket det grundlæggende i blokke, vil vi i den næste del af vores Kryll-gennemgang se på markedspladsfunktionen.

Kryll Marketplace

Hvis du kan lide lyden af ​​automatisk handel med kryptokurrency, men du ikke er helt klar til at tage springet selv, kan det være værd udforske Kryll Marketplace. I en nøddeskal indeholder markedet klar til brug handelsstrategier designet og bygget af andre Kryll-brugere.

Hver strategi er fuldstændig gennemsigtig, hvilket betyder, at resultaterne kan verificeres uafhængigt, og de, der bruger strategien, kan give offentlig feedback og vurderinger. Desuden kan du endda integrere din valgte strategi i din demo-platform, hvilket betyder at du kan teste resultaterne for dig selv.

Mens nogle automatiserede strategier er gratis, har andre en pris. Som vi vil dække mere detaljeret i sektionen, skal du dog betale gebyrer til Kryll-platformen, når du bruger en valgt strategi (hvad enten den er din eller lejes fra en anden bruger)..

Kryll Marketplace

Kryll Marketplace

Kryll Token & Gebyrer

Kryll-platformen driver et online økosystem, der sigter mod at gavne alle, der bruger det. For at give næring til dette økosystem bruger Kryll-platformen sit eget oprindelige ERC-20-token – som det kalder KRL-tokenet.

KRL-tokenet har mange funktioner inden for Kryll-platformen. Først og fremmest, hvis du beslutter at bruge en Kryll-automatisk strategi i live-tilstand med en af ​​platformens integrerede børser, så betaler du et variabelt gebyr.

I skrivende stund beløber dette sig til 0,0333% pr. Dag, baseret på det samlede beløb, du har investeret i din respektive strategi.

Lad os for eksempel sige, at du bruger en af ​​dine strategier på Binance, som den handler med en kryptokurrencyækvivalent på $ 1.000 i en 24-timers periode. Som sådan betaler du i alt $ 1.000 x 0,0333% svarende til $ 0,30.

Køb Kryll

Disse gebyrer er yderst rimelige og ville have meget ringe indflydelse på eventuelle overskud eller tab, du efterfølgende opnår med strategien.

Vi skal også bemærke, at der er forskellige gebyrer afhængigt af antallet af KRL-tokens, du i øjeblikket har haft på din konto. Hvis du ikke har nogen KRL-tokens, vil du være vant til et dagligt gebyr på $ 0,06 for at bruge den livligste funktion, og du får ikke rabat på dine daglige handelsgebyrer.

I den øverste ende af prisplanen vil en beholdningsbalance på 200.000 KRL-tokens eller mere give dig en handelsgebyrrabat på 95% plus reducerede daglige livsomkostninger på $ 0,01. Desuden giver denne plan dig i alt 60 trading slots i modsætning til kun 10, som du får med den mest basale plan.

Desuden kan det være nødvendigt at du skal betale gebyrer i form af KRL-tokens, hvis du beslutter at leje en handelsstrategi, der er offentliggjort af en anden bruger. Dette svarer til udbydergebyrer og varierer afhængigt af strategi for strategi. Nogle udbydere er også gratis, hvilket i øvrigt inkluderer nogle af de bedst udførte strategier på platformen.

Hvilke børser kan jeg bruge mine Kryll-strategier til?

Hvis du har fundet en strategi, som du kan lide udseendet af, eller hvis du er klar til at placere din egen handelsstrategi i naturen, er der en række førende kryptokurrencyudvekslinger, som du kan integrere den med.

På tidspunktet for skrivningen inkluderer dette:

 • Binance
 • Bittrex
 • Væske

Selvom dette dækker nogle af de største børsplatforme med hensyn til handelsvolumener, ser teamet på Kryll ud til at gøre flere og flere børser kompatible.

For at integrere din respektive udvekslingskonto med Kryll-platformen skal du hente din unikke API-nøgle. Dette giver Kryll effektivt bemyndigelse til at udføre automatiserede handler på dine vegne.

Selvom din strategi vil fungere i en selvstændig karakter, har Kryll-platformen ikke adgang til dine legitimationsoplysninger for udvekslingslogin, hvilket efterfølgende sikrer, at dine data forbliver sikre.

API-processen vil variere afhængigt af den udveksling, du bruger, men i de fleste tilfælde skal du hente dette fra din konto portal. Når du først har det, skal du blot indtaste det på din Kryll-konto.

Lignende platforme

Vi har dækket denne nye bølge af handelsbots og -platforme på Blockonomi i et stykke tid nu, se vores guide til handel med bots her for nogle flere muligheder. Følgende platforme er tættest på Kryll-udbuddet:

 • 3Kommas
 • Cryptohopper
 • Cryptotrader

Kryll Review – The Verdict?

Sammenfattende er holdet på Kryll har skabt et meget unikt produkt, der i det væsentlige åbner dørene til handel med kryptokurrency for dem, der har meget lidt erfaring med at oprette strategier, eller dem, der simpelthen ikke har tid til daglig handel selv.

Om dine Kryll-platformstrategier har nogen succes afhænger i sidste ende af selve den specifikke strategi. Hvis du er i stand til at opbygge en bemærkelsesværdig strategi, eller hvis du i stedet lejer en fra Kryll Marketplace, har du potentialet til at blive sat i førsteklasses position døgnet rundt.

Som sådan, hvis den underliggende strategi finder en passende handelsmulighed, kan den udføre sin strategi uden at du behøver at være involveret.

Endelig fandt vores gennemgang også, at gebyrstrukturen, som Kryll tilbyder, er yderst rimelig. Den eneste advarsel er, at du altid skal sikre dig, at du har KRL-tokens på din konto for at sikre, at dine strategier er i stand til at handle 24/7.

Besøg Kryll

Kryll

src = “~ images \ kryll-review-automatiseret-cryptocurrency-trading-bot-platform.gif”

alt = “Kryll”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.4

Brugervenlighed

9,0 / 10

Omdømme

8.0 / 10

Gebyrer

9,0 / 10

Kunde support

9,0 / 10

betalingsmetoder

7.0 / 10

Fordele

 • Godt designet interface
 • Godt hold
 • Let at bruge bloksystem
 • Solgt markedsplads
 • Lavere gebyrer / belønninger for KRL-indehavere

Ulemper

 • Ikke så mange udvekslinger som konkurrenter
 • Nyere platform

Besøg {"@sammenhæng":"http: \ / \ / schema.org \ /","@type":"Produkt","navn":"Kryll","billede":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2019 \ / 04 \ /kryll-review.gif","beskrivelse":"Selvom kryptokurrencymarkederne har været i stagnation siden begyndelsen af ​​2019, er de daglige handelsvoluminer lige så stærke som nogensinde. For eksempel, på tidspunktet for skrivningen i april 2019, er 24-timers handelsvolumen i gennemsnit $ 31 milliarder, hvor Bitcoin beløber sig til ca. 30% af dette tal. Disse bind illustrerer…","tilbud": {"@type":"Tilbud","pris":"0,00","pris Valuta":"$","sælger": {"@type":"Person","navn":"Kane Pepi"}},"anmeldelse": {"@type":"Anmeldelse","anmeldelseBedømmelse": {"@type":"Bedømmelse","bestRating":"10","værsteBedømmelse":"0","ratingValue":"8.40"},"navn":"Kryll","reviewBody":"Selvom kryptokurrencymarkederne har været i en tilstand af stagnation siden årsskiftet i 2019, er de daglige handelsvoluminer lige så stærke som nogensinde. For eksempel, på tidspunktet for skrivningen i april 2019, er 24-timers handelsvolumen i gennemsnit $ 31 milliarder, hvor Bitcoin beløber sig til ca. 30% af dette tal. Disse mængder illustrerer, at selvom vi stadig er i et langvarigt bjørnemarked, er der stadig store handelsmuligheder meget til stede. \ R \ n \ r \ nEn sådan en organisation, der søger at bringe disse handelsmuligheder til de daglige forbrugere, er Kryll. Projektet har lanceret en online platform, der giver investorer i alle størrelser mulighed for at oprette automatiserede handelsstrategier på en enkel måde. \ R \ n \ r \ nFor at fastslå, hvor bemærkelsesværdig teknologien er, besluttede vi selv at udforske projektets potentialer . Inden for vores gennemgang vil vi diskutere, hvad Kryll faktisk er, hvordan platformen fungerer, og i det væsentlige, om den passer ind i dine mål som en kryptokurrencydagshandler. \ R \ n \ r \ n \ r \ nBesøg Kryll \ r \ n \ r \ nHvad er Kryll? \ r \ nI sin mest basale form er Kryll en online platform, der giver brugerne mulighed for at designe og oprette deres egne automatiserede kryptovalutahandelstrategier. For de uvidende henviser automatiseret handel til handelsaktiviteter, der udføres af et forprogrammeret script. Som sådan er der ikke noget krav om at vælge handler selv, og du behøver heller ikke rent faktisk at udføre køb og salg, da alt dette udføres på en selvstændig måde. \ R \ n \ r \ nHvis en investor er i stand til at opnå en sådan automatiseret handelsprotokol har den en række vigtige fordele. Først og fremmest, da automatiseret handel ikke kræver nogen mikroadministration, kan handlende simpelthen læne sig tilbage og lade deres strategier gøre deres ting. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDesuden gør automatiserede handelsstrategier ikke lider af træthed, hvilket i det væsentlige åbner dørene til 24 \ / 7-handel. Desuden og måske vigtigst af alt, hvis en investor er i stand til at designe en strategi, der fungerer godt på et ensartet grundlag, har de muligheden for at opnå løbende fortjeneste på en passiv måde. \ R \ n \ r \ nSelvom vi vil undersøge dette i flere detaljer længere nede giver Kryll både begyndere og mere avancerede handlende mulighed for at oprette brugerdefinerede handelsstrategier via en brugervenlig træk-og-slip-platform. Disse blokke består af vigtige logistiske egenskaber såsom markedssignaler samt variabler, der inkluderer markedsvolumen og tekniske analyseindikatorer. \ R \ n \ r \ nDen nemmeste måde at få hovedet på modellen på er at tænke på en Microsoft \ u2018if \ / når… summen. Effektivt er ‘hvis’ markedsindikatoren, såsom handelsvolumen, og ‘hvornår’ kunne være volumener, der overstiger 10 milliarder dollars i en 24-timers periode, for eksempel. \ R \ n \ r \ nDet bemærkelsesværdige ved Kryll Projektet er, at brugerne kan integrere deres automatiserede strategier i større børser som Binance og Bittrex, med flere integrationer i pipeline. Endnu bedre, du kan teste dine automatiserede strategier i demo-tilstand og derefter give dig mulighed for at foretage tweaks inden du går live. \ R \ n \ r \ nMed hensyn til teamet selv ledes Kryll af administrerende direktør Luca Benevolo og CTO Philippe Longere. Støtte til nøglehåndteringsteamet er en overflod af forventninger inden for softwareudvikling, handel, jura, maskinindlæring og økonomiske videnskaber. \ R \ n \ r \ n Så nu har vi undersøgt, hvad Kryll sigter mod at gøre i den næste del af vores guide vil vi se nærmere på, hvordan blokdesign-systemet fungerer. \ r \ n \ r \ n \ r \ nKryll Dashboard \ r \ n \ r \ nOprettelse af en strategi: Hvordan blokerer Arbejde? \ R \ n Selvom Kryll-platformen er designet til at appellere til handlende på alle oplevelsesniveauer, kan bloksystemet virke noget forvirrende ved første øjekast: dette er hvad du bruger til at oprette dine brugerdefinerede handelsstrategier og er faktisk meget godt designet en gang du får fat i det. \ r \ n \ r \ n Som sådan diskuterer vi, hvordan dette fungerer mere detaljeret, så du får en bedre forståelse af, hvordan strategibygningsprocessen fungerer. \ r \ n \ r \ n \ r \ nOprettelse af en ny strategi i Kryll \ r \ n \ r \ nWallet \ r \ nFor at starte tingene er den første blok, du skal oprette, din tegnebog. Dette repræsenterer tegnebogsporteføljen for den specifikke strategi, du ønsker at oprette. Denne særlige blok er obligatorisk. \ R \ nPris op og pris ned \ r \ n Formålet med pris op-blok er at udløse en bevægelse, når markedsprisen for en bestemt kryptokurrency stiger eller falder. Kendt som en ‘betinget’ blok, fortæller du i det væsentlige din automatiserede strategi at udføre en bestemt handling, når en foruddefineret betingelse er opfyldt. Her er nogle eksempler på, hvad du kan gøre. \ R \ n \ r \ n \ t Markedsudvikling: Du kan placere en automatiseret handel, når en bestemt prishandling sker på den børs, du har integreret din strategi med. For eksempel kan du instruere din strategi om at købe en kryptokurrency, hvis prisen falder med 10% og derefter stiger med 5%. \ R \ n \ tLast ordrepris: Du kan instruere din strategi til at udløse, når prisen stiger eller ned med en vis procentdel i forhold til din sidste handel. Hvis du f.eks. Har købt en kryptovaluta til $ 100, og blokken angiver en bevægelse, når prisen stiger med 5%, udløses din strategi, når aktivet rammer $ 105. \ R \ n \ tGennemsnitlig købsordre: Denne særlige blok er nyttig er du på udkig efter at deltage i en kontrolleret profitstrategi. I det væsentlige udløses strategien baseret på den gennemsnitlige købspris for tidligere ordrer med samme kryptokurrency. Hvis du f.eks. Køber et token til $ 80, $ 110 og $ 170, kan du udføre en ny handel, når prisen rammer $ 120. \ R \ n \ r \ nVolumen \ r \ n Formålet med volumen blockchain er at udløse en ny automatiseret handel, når visse betingelser relateret til handelsvoluminer er opfyldt. \ r \ n \ r \ n \ tStart fra sidste blok: Dette er nyttigt, hvis du automatisk vil udføre en handel, når volumen går op eller ned i forhold til den foregående blok . For eksempel, hvis din tidligere blok havde en markedsvolumen på $ 1 million, og du forudindstillede udløseren med en stigning på 25%, ville handlen udføre, når volumener når $ 1,25 millioner. \ R \ n \ tRolling: Dette giver dig mulighed for at udfør en handel baseret på specifikke volumenbetingelser, såsom \ u2018volumen vs tid \ u2019. Med andre ord kan du for eksempel forudindstille blokken, så en handel placeres, hvis volumen falder med 50% i en 24-timers periode. \ R \ n \ r \ nAvancerede muligheder \ r \ nDer findes også andre betingede blokke, dog skal ovenstående eksempler give dig en bedre forståelse af, hvordan du lægger grundlaget for en automatiseret strategi. \ r \ n \ r \ nDernæst skal du derefter udvide din strategi ved at øge yderligere blokke. Dette inkluderer en instruktion, der er knyttet til, om du vil have udløseren til at købe eller sælge, samt hvor meget målt i mængder. Desuden kan du også tilføje en \ u2018Or \ u2019- eller \ u2018Og \ u2019-blok. \ R \ n \ r \ nIgen igen svarer det meget til funktionen if \ / when i Microsoft Excel, for så vidt du kan oprette yderligere lag til din handelsstrategi. Jo flere lag du har inden for din strategi, jo mere avanceret vil dens handelsmuligheder være. \ R \ n \ r \ nDesuden vil du for dem med mere avanceret viden om handel være i stand til at indsætte blokke, der er knyttet til teknisk handelsindikatorer. Dette kan omfatte nøgletendenser såsom Moving Average Convergence Divergence (MACD) eller Bollinger-indikatorer. \ R \ n \ r \ n Så nu, vi dækkede det grundlæggende i blokke, i den næste del af vores Kryll-gennemgang skal vi se på markedspladsfunktionen. \ r \ nKryll Marketplace \ r \ nHvis du kan lide lyden af ​​automatisk handel med kryptokurrency, men du ikke er klar til at tage springet selv, kan det være værd at udforske Kryll Marketplace. I en nøddeskal indeholder markedet klar til brug handelsstrategier designet og bygget af andre Kryll-brugere. \ R \ n \ r \ nHver strategi er fuldstændig gennemsigtig, hvilket betyder, at resultaterne kan verificeres uafhængigt, og de, der bruger strategien, kan forlade offentlig feedback og vurderinger. Desuden kan du endda integrere din valgte strategi i din demo-platform, hvilket betyder at du kan teste resultaterne for dig selv. \ R \ n \ r \ n Mens nogle automatiserede strategier er gratis, koster det andre. Som vi dog dækker mere detaljeret i sektionen, skal du dog betale gebyrer til Kryll-platformen, når du bruger en valgt strategi (hvad enten den er din eller lejes af en anden bruger). \ n \ r \ n Kryll Marketplace \ r \ n \ r \ nKryll-token & Gebyrer \ r \ n Kryll-platformen driver et online økosystem, der sigter mod at gavne alle, der bruger det. For at give næring til dette økosystem bruger Kryll-platformen sit eget oprindelige ERC-20-token – som det kalder KRL-tokenet. \ R \ n \ r \ n KRL-tokenet har mange funktioner inden for Kryll-platformen. Først og fremmest, hvis du beslutter at bruge en Kryll-automatiseret strategi i live-tilstand med en af ​​platformens integrerede børser, betaler du et variabelt gebyr. \ R \ n \ r \ n På tidspunktet for dette beløbs skrivning til 0,0333% pr. Dag baseret på det samlede beløb, du har investeret i din respektive strategi. \ R \ n \ r \ n Lad os for eksempel sige, at du bruger en af ​​dine strategier på Binance, som den handler med kryptokurrency svarende til $ 1.000 i en 24-timers periode. Som sådan betaler du i alt $ 1.000 x 0,0333%, svarende til $ 0,30. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDisse gebyrer er meget rimelige og ville have meget ringe effekt på overskud eller tab du efterfølgende foretager ud fra strategien. \ r \ n \ r \ nVi skal også bemærke, at der er forskellige gebyrer afhængigt af antallet af KRL-tokens, du i øjeblikket har haft på din konto. Hvis du ikke har nogen KRL-tokens, vil du være vant til et dagligt gebyr på $ 0,06 for at bruge den bedste funktion, og du får ikke rabat på dine daglige handelsgebyrer. \ R \ n \ r \ nI den øverste ende af prisplanen giver en beholdningsbalance på 200.000 KRL-tokens eller mere dig en rabat på handelsgebyr på 95% plus reducerede daglige livsomkostninger på $ 0,01. Desuden giver denne plan dig i alt 60 trading slots i modsætning til kun 10, som du får med den mest grundlæggende plan. \ R \ n \ r \ nDesuden skal du muligvis være nødt til at betale gebyrer i form af KRL-tokens. hvis du beslutter at leje en handelsstrategi, der er offentliggjort af en anden bruger. Dette svarer til udbydergebyrer og varierer afhængigt af strategi for strategi. Nogle udbydere er også gratis, som i øvrigt inkluderer nogle af de bedst mulige strategier på platformen. \ R \ nHvilke børser kan jeg bruge mine Kryll-strategier til? \ R \ nHvis du \ u2019 har fundet en strategi, som du kan lide udseendet af, eller hvis du er klar til at sætte din egen handelsstrategi i naturen, så er der en række førende kryptokursudvekslinger, som du kan integrere den med. \ r \ n \ r \ n På tidspunktet for skrivning inkluderer dette: \ r \ n \ r \ n \ tBinans \ r \ n \ tBittrex \ r \ n \ tLiquid \ r \ n \ r \ nSelvom dette dækker nogle af de største udvekslingsplatforme med hensyn til handelsvolumener, ser teamet på Kryll ud til at skabe flere og flere udvekslinger kompatible. \ r \ n \ r \ n For at integrere din respektive udvekslingskonto med Kryll-platformen skal du gå og hente din unikke API-nøgle. Dette giver Kryll effektivt beføjelse til at udføre automatiserede handler på dine vegne. \ R \ n \ r \ n Selvom din strategi vil fungere i en selvstændig karakter, har Kryll-platformen ikke adgang til dine legitimationsoplysninger for udvekslingslogin, hvilket efterfølgende sikrer, at din data forbliver sikre. \ r \ n \ r \ n API-processen vil variere afhængigt af den udveksling, du bruger, men i de fleste tilfælde skal du hente dette fra din konto portal. Når du først har det, skal du blot indtaste det på din Kryll-konto. \ R \ nLignende platforme \ r \ nVi har dækket denne nye bølge af handelsbots og -platforme på Blockonomi i et stykke tid nu, se på vores guide til handel med bots her for nogle flere muligheder. Følgende platforme er tættest på Kryll-udbuddet: \ r \ n \ r \ n \ t3Commas \ r \ n \ tCryptohopper \ r \ n \ tCryptotrader \ r \ n \ r \ nKryll Review – The Verdict? \ R \ n Sammenfattende , har teamet på Kryll skabt et meget unikt produkt, der i det væsentlige åbner dørene til handel med kryptokurrency for dem, der har meget lidt erfaring med at oprette strategier, eller dem, der simpelthen ikke har tid til daglig handel selv. \ r \ n Uanset om dine Kryll-platformstrategier har nogen succes, afhænger det i sidste ende af selve den specifikke strategi. Hvis du er i stand til at opbygge en bemærkelsesværdig strategi, eller hvis du i stedet lejer en fra Kryll Marketplace, har du potentialet til at blive sat i førsteklasses position på et døgnbasis. \ R \ n \ r \ nSom sådan, hvis underliggende strategi finder en passende handelsmulighed, kan den udføre sin strategi uden at du behøver at være involveret. \ r \ n \ r \ n Endelig fandt vores gennemgang også, at gebyrstrukturen, som Kryll tilbyder, er yderst rimelig. Den eneste advarsel er, at du bliver nødt til at sikre, at du altid har KRL-tokens på din konto for at sikre, at dine strategier er i stand til at handle på 24 \ / 7-basis. \ R \ nBesøg Kryll","forfatter": {"@type":"Person","navn":"Kane Pepi"},"dato Udgivet":"2019-04-04"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me