Kryll Review: Automatiserad Cryptocurrency Trading Bot-plattform

Kryll Review

Även om kryptovalutamarknaderna har varit i stagnation sedan årsskiftet 2019 är de dagliga handelsvolymerna lika starka som någonsin. Till exempel, när detta skrivs i april 2019, är 24-timmars handelsvolymer i genomsnitt 31 miljarder dollar, med Bitcoin uppgående till cirka 30% av denna siffra. Dessa volymer illustrerar att även om vi fortfarande befinner oss på en långvarig björnmarknad är betydande handelsmöjligheter fortfarande mycket närvarande.

En sådan organisation som vill ge dessa handelsmöjligheter till vardagliga konsumenter är Kryll. Projektet har lanserat en onlineplattform som gör det möjligt för investerare i alla storlekar att skapa automatiserade handelsstrategier på ett enkelt sätt.

För att fastställa hur anmärkningsvärd tekniken är bestämde vi oss för att utforska projektets möjligheter själva. Inom vår granskning kommer vi att diskutera vad Kryll egentligen är, hur plattformen fungerar och i huvudsak huruvida den passar in i dina mål som kryptovalutadagshandlare.

Kryll Review

Besök Kryll

Vad är Kryll?

I sin mest grundläggande form, Kryll är en onlineplattform som tillåter användare att designa och skapa sina egna automatiserade kryptovalutahandelstrategier. För de som inte är medvetna hänvisar automatiserad handel till handelsaktiviteter som utförs av ett förprogrammerat skript. Som sådan finns det inget krav på att välja affärer själv, och du behöver inte heller faktiskt genomföra köp och försäljningar, eftersom allt detta sker på ett autonomt sätt.

Om en investerare kan få ett sådant automatiserat handelsprotokoll medför det ett antal viktiga fördelar. Först och främst, eftersom automatiserad handel inte kräver någon mikrohantering, kan handlare helt enkelt luta sig tillbaka och låta sina strategier göra sitt..

Strategi

Dessutom lider inte automatiserade handelsstrategier av trötthet, vilket i huvudsak öppnar dörrarna för handel dygnet runt. Dessutom, och kanske viktigast av allt, om en investerare kan utforma en strategi som fungerar bra på en konsekvent basis, har de möjlighet att göra löpande vinster på ett passivt sätt.

Även om vi kommer att utforska detta mer detaljerat längre ner, tillåter Kryll både nybörjare och mer avancerade handlare att skapa anpassade handelsstrategier via en användarvänlig dra-och-släpp-plattform. Dessa block består av viktiga logistiska egenskaper såsom marknadssignaler, samt variabler som inkluderar marknadsvolym och tekniska analysindikatorer.

Det enklaste sättet att ta huvudet runt modellen är att tänka på en Microsoft-om / när-summa. Effektivt är ‘om’ marknadsindikatorn, såsom handelsvolym, och ‘när’ kan vara volymer som överstiger 10 miljarder dollar under en 24-timmarsperiod, till exempel.

Det anmärkningsvärda med Kryll-projektet är att användare kan integrera sina automatiserade strategier i större utbyten som Binance och Bittrex, med fler integrationer i rörelsen. Ännu bättre, du kan testa dina automatiska strategier i demoläge och därefter låta dig göra tweaks innan du går live.

När det gäller laget själva leds Kryll av VD Luca Benevolo och CTO Philippe Longere. Att stödja nyckelhanteringsteamet är en mängd förväntningar inom områdena mjukvaruutveckling, handel, juridik, maskininlärning och ekonomi..

Så nu när vi har undersökt vad Kryll siktar på kommer vi i nästa del av vår guide att titta närmare på hur blockdesignsystemet fungerar.

Kryll Dashboard

Kryll Dashboard

Skapa en strategi: Hur fungerar block?

Även om Kryll-plattform har utformats för att tilltala handlare av alla erfarenhetsnivåer, kan blocksystemet verka något förvirrande vid första anblicken: det här är vad du använder för att skapa dina anpassade handelsstrategier och är faktiskt väldigt väl utformat när du förstår det.

Som sådan kommer vi att diskutera hur detta fungerar mer detaljerat så att du får en bättre förståelse för hur strategiprocessen fungerar.

Skapa en strategi

Skapa en ny strategi i Kryll

Plånbok

För att starta saker är det första blocket du måste skapa din plånbok. Detta representerar plånboksportföljen för den specifika strategi du vill skapa. Det här blocket är obligatoriskt.

Pris upp och Pris ned

Syftet med prisuppblockeringen är att utlösa en rörelse när marknadspriset för en specifik kryptovaluta ökar eller minskar. Känd som ett “villkorligt” block, berättar du i princip din automatiska strategi att utföra en viss åtgärd när ett fördefinierat villkor är uppfyllt. Här är några exempel på vad du kan göra.

 • Marknadsutveckling: Du kan göra en automatiserad handel när en specifik prisåtgärd sker på den börs som du har integrerat din strategi med. Du kan till exempel instruera din strategi att köpa en kryptovaluta om priset sjunker med 10% och sedan stiger med 5%.
 • Senaste orderpris: Du kan instruera din strategi att utlösa när priset går upp eller ner med en viss procentsats, i förhållande till din senaste handel. Om du till exempel köpte en kryptovaluta till $ 100 och blocket anger en rörelse när priset ökar med 5%, kommer din strategi att utlösas när tillgången träffar $ 105.
 • Genomsnittlig köporder: Det här blocket är användbart om du vill delta i en kontrollerad vinststrategi. I huvudsak utlöses strategin baserat på det genomsnittliga inköpspriset för tidigare beställningar av samma kryptovaluta. Om du till exempel köper en token till $ 80, $ 110 och $ 170, kan du utföra en ny handel när priset når $ 120.

Volym

Syftet med volymblockchain är att utlösa en ny automatiserad handel när vissa villkor relaterade till handelsvolymer har uppfyllts.

 • Från och med sista blocket: Detta är användbart om du automatiskt vill utföra en handel när volymen går upp eller ner jämfört med föregående block. Till exempel, om ditt tidigare block hade en marknadsvolym på 1 miljon dollar och du förinställde utlösaren till en ökning med 25%, skulle handeln genomföras när volymerna når 1,25 miljoner dollar.
 • Rullande: Detta gör att du kan utföra en handel baserat på specifika volymförhållanden, till exempel ”volym mot tid”. Med andra ord kan du till exempel förinställa blocket så att en handel görs om volymen minskar med 50% under en 24-timmarsperiod.

Avancerade möjligheter

Andra villkorliga block finns också, men ovanstående exempel bör ge dig en bättre förståelse för hur du lägger grunden för en automatiserad strategi.

Därefter måste du utöka din strategi genom att öka ytterligare block. Detta inkluderar en instruktion kopplad till om du vill att utlösaren ska köpa eller sälja, samt hur mycket i kvantiteter. Dessutom kan du också lägga till i ett “Eller” eller “Och” block.

Återigen, det här är mycket likt den om / när-funktionen i Microsoft Excel, i den mån du kan skapa ytterligare lager till din handelsstrategi. Faktum är att ju fler lager du har inom din strategi, desto mer avancerad blir dess handelsmöjligheter.

Dessutom kan du infoga block som är kopplade till tekniska handelsindikatorer för dem med mer avancerad kunskap om handel. Detta kan inkludera nyckeltrender som konvergensdivergens (MACD) eller Bollinger-indikatorer.

Så nu när vi har täckt grunderna för block kommer vi i nästa del av vår Kryll-recension att titta på marknadsplatsfunktionen.

Kryll Marketplace

Om du gillar ljudet av automatiserad kryptovalutahandel men du inte är redo att ta steget själv kan det vara värt utforska Kryll Marketplace. I ett nötskal innehåller marknaden färdiga handelsstrategier designade och byggda av andra Kryll-användare.

Varje strategi är helt transparent, vilket innebär att resultaten kan verifieras oberoende, och de som använder strategin kan lämna allmän feedback och betyg. Dessutom kan du till och med integrera din valda strategi i din demoplattform, vilket innebär att du kan testa resultaten själv.

Medan vissa automatiserade strategier är gratis, kostar andra andra. Och som vi kommer att behandla mer detaljerat i avsnittet, när du använder en vald strategi (oavsett om den är din eller hyrd från en annan användare), måste du betala avgifter till Kryll-plattformen.

Kryll Marketplace

Kryll Marketplace

Kryll Token & Avgifter

Kryll-plattformen driver ett online-ekosystem som syftar till att gynna alla som använder det. För att driva på detta ekosystem använder Kryll-plattformen sin egen inbyggda ERC-20-token – som den kallar KRL-token.

KRL-token har många funktioner inom Kryll-plattformen. Först och främst, om du bestämmer dig för att använda en Kryll-automatiserad strategi i live-läge med en av plattformens integrerade börser, kommer du att betala en rörlig avgift.

När detta skrivs uppgår detta till 0,0333% per dag, baserat på det totala beloppet du har investerat i din respektive strategi.

Låt oss till exempel säga att du använder en av dina strategier på Binance, som den handlar med kryptovaluta motsvarande 1 000 dollar under en 24-timmarsperiod. Som sådan skulle du betala totalt $ 1000 x 0,0333%, vilket uppgår till $ 0,30.

Köp Kryll

Dessa avgifter är mycket rimliga och skulle ha väldigt liten effekt på de vinster eller förluster du därefter gör från strategin.

Vi bör också notera att det finns olika avgifter beroende på mängden KRL-tokens som du för närvarande har på ditt konto. Om du inte har några KRL-tokens är du van vid en daglig avgift på $ 0,06 för att använda den livligaste funktionen och du får ingen rabatt på dina dagliga handelsavgifter.

I den övre änden av prissättningsplanen kommer en innehavssaldo på 200 000 KRL-tokens eller mer att ge dig en handelsavgiftsrabatt på 95% plus minskade dagliga livskostnader på 0,01 USD. Dessutom ger denna plan dig totalt 60 handelsautomater, i motsats till bara 10 som du får med den mest grundläggande planen.

Dessutom kan du behöva betala avgifter i form av KRL-tokens om du väljer att hyra en handelsstrategi som har publicerats av en annan användare. Detta uppgår till leverantörsavgifter och varierar beroende på strategi för strategi. Vissa leverantörer är också gratis, vilket för övrigt innehåller några av de bästa plattformsstrategierna.

Vilka utbyten kan jag använda mina Kryll-strategier på?

Om du har hittat en strategi som du gillar utseendet på, eller om du är redo att sätta din egen handelsstrategi i naturen, finns det ett antal ledande kryptovalutabörser som du kan integrera den med.

I skrivande stund inkluderar detta:

 • Binance
 • Bittrex
 • Flytande

Även om detta täcker några av de största börsplattformarna när det gäller handelsvolymer, vill teamet på Kryll göra fler och fler börser kompatibla.

För att integrera ditt respektive utbyteskonto med Kryll-plattformen måste du hämta din unika API-nyckel. Detta ger Kryll effektivt befogenhet att utföra automatiserade affärer för dina räkning.

Även om din strategi kommer att fungera i en självständig karaktär har Kryll-plattformen ingen åtkomst till dina inloggningsuppgifter för utbyte, vilket säkerställer att dina data förblir säkra.

API-processen varierar beroende på utbytet du använder, men i de flesta fall måste du hämta detta från din kontoportal. När du väl har det anger du det helt enkelt på ditt Kryll-konto.

Liknande plattformar

Vi har täckt denna nya våg av handelsbots och plattformar på Blockonomi ett tag nu, ta en titt på vår guide till handel med bots här för några fler alternativ. Följande plattformar är närmast Kryll-erbjudandet:

 • 3Kommor
 • Cryptohopper
 • Cryptotrader

Kryll Review – Domen?

Sammanfattningsvis har teamet på Kryll har skapat en mycket unik produkt som i huvudsak öppnar kryptovalutans dagshandelsdörrar för dem som har mycket liten erfarenhet av att skapa strategier, eller de som helt enkelt inte har tid att handla själva.

Om dina Kryll-plattformsstrategier har någon framgång beror i slutändan på den specifika strategin i sig. Om du kan bygga en anmärkningsvärd strategi, eller om du istället hyr en från Kryll Marketplace, har du potential att sitta i utmärkt position 24 timmar om dygnet.

Som sådan, om den underliggande strategin hittar en lämplig handelsmöjlighet, kan den genomföra sin strategi utan att du behöver vara inblandad.

Slutligen fann vår granskning också att avgiftsstrukturen som Kryll erbjuder är mycket rimlig. Det enda tillvägagångssättet är att du alltid måste se till att du har KRL-tokens inom ditt konto för att säkerställa att dina strategier kan handlas dygnet runt.

Besök Kryll

Kryll

src = “~ bilder \ kryll-recension-automatiserad-kryptovaluta-trading-bot-platform.gif”

alt = “Kryll”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.4

Enkel användning

9,0 / 10

Rykte

8,0 / 10

Avgifter

9,0 / 10

Kundsupport

9,0 / 10

Betalningsmetoder

7.0 / 10

Fördelar

 • Väl utformat gränssnitt
 • Bra lag
 • Enkelt att använda blockeringssystem
 • Såld marknadsplats
 • Lägre avgifter / belöningar för KRL-innehavare

Nackdelar

 • Inte lika många utbyten som konkurrenter
 • Nyare plattform

Besök {"@sammanhang":"http: \ / \ / schema.org \ /","@typ":"Produkt","namn":"Kryll","bild":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2019 \ / 04 \ /kryll-review.gif","beskrivning":"Även om kryptovalutamarknaderna har varit i stagnation sedan årsskiftet 2019 är de dagliga handelsvolymerna lika starka som någonsin. Till exempel, när detta skrivs i april 2019, är 24-timmars handelsvolymer i genomsnitt 31 miljarder dollar, varav Bitcoin uppgår till cirka 30% av denna siffra. Dessa volymer illustrerar…","erbjudanden": {"@typ":"Erbjudande","pris":"0,00","priceCurrency":"$","säljare": {"@typ":"Person","namn":"Kane Pepi"}},"recension": {"@typ":"Recension","recensionBetyg": {"@typ":"Betyg","bestRating":"10","värsta Betyg":"0","ratingValue":"8.40"},"namn":"Kryll","reviewBody":"Även om kryptovalutamarknaderna har varit i stagnation sedan årsskiftet 2019 är de dagliga handelsvolymerna lika starka som någonsin. Till exempel, när detta skrivs i april 2019, är 24-timmars handelsvolymer i genomsnitt 31 miljarder dollar, varav Bitcoin uppgår till cirka 30% av denna siffra. Dessa volymer illustrerar att även om vi fortfarande befinner oss på en långvarig björnmarknad är betydande handelsmöjligheter fortfarande mycket närvarande. \ R \ n \ r \ nEn sådan organisation som vill ge dessa handelsmöjligheter till vardagliga konsumenter är Kryll. Projektet har lanserat en onlineplattform som gör det möjligt för investerare i alla storlekar att skapa automatiserade handelsstrategier på ett enkelt sätt. \ R \ n \ r \ nFör att ta reda på hur anmärkningsvärd tekniken är bestämde vi oss för att utforska projektets möjligheter själva . Inom vår granskning kommer vi att diskutera vad Kryll egentligen är, hur plattformen fungerar och i huvudsak om den passar in i dina mål som en kryptovalutadagshandlare. \ R \ n \ r \ n \ r \ nBesök Kryll \ r \ n \ r \ nVad är Kryll? \ r \ nI sin mest grundläggande form är Kryll en onlineplattform som gör det möjligt för användare att designa och skapa sina egna automatiserade kryptovalutahandelstrategier. För de som inte är medvetna hänvisar automatiserad handel till handelsaktiviteter som utförs av ett förprogrammerat skript. Som sådant finns det inget krav på att välja affärer själv, och du behöver inte heller faktiskt genomföra köp och försäljningar, eftersom allt detta sker på ett autonomt sätt. \ R \ n \ r \ nOm en investerare kan få en sådan automatiserad handelsprotokoll, medför det ett antal viktiga fördelar. Först och främst, eftersom automatiserad handel inte kräver någon mikrohantering, kan handlare helt enkelt luta sig tillbaka och låta sina strategier göra sitt. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDessutom gör automatiserade handelsstrategier inte lider av trötthet, vilket i huvudsak öppnar dörrarna för 24 \ / 7-handel. Dessutom och kanske viktigast av allt, om en investerare kan utforma en strategi som fungerar bra på en konsekvent basis, har de möjlighet att göra löpande vinster på ett passivt sätt. \ R \ n \ r \ n Även om vi kommer att utforska detta i mer detaljer längre ner, tillåter Kryll både nybörjare och mer avancerade handlare att skapa anpassade handelsstrategier via en användarvänlig dra och släpp-plattform. Dessa block består av viktiga logistiska egenskaper som marknadssignaler, samt variabler som inkluderar marknadsvolym och tekniska analysindikatorer. \ R \ n \ r \ nDet enklaste sättet att ta huvudet runt modellen är att tänka på en Microsoft \ u2018if \ / när \ u2019 summa. Effektivt är ‘om’ marknadsindikatorn, till exempel handelsvolym, och ‘när’ kan vara volymer som överstiger 10 miljarder dollar under en 24-timmarsperiod, till exempel. \ R \ n \ r \ nDet anmärkningsvärda med Kryll projektet är att användare kan integrera sina automatiserade strategier i större utbyten som Binance och Bittrex, med fler integrationer i rörelsen. Ännu bättre, du kan testa dina automatiska strategier i demo-läge och därefter låta dig göra tweaks innan du går live. \ R \ n \ r \ n När det gäller teamet själva leds Kryll av VD Luca Benevolo och CTO Philippe Longere. Att stödja nyckelhanteringsteamet är en mängd förväntningar inom områdena programvaruutveckling, handel, juridik, maskininlärning och ekonomi. \ R \ n \ r \ n Så nu när vi har undersökt vad Kryll siktar på att göra, i nästa del av vår guide kommer vi att ta en närmare titt på hur blockdesignsystemet fungerar. \ r \ n \ r \ n \ r \ nKryll Dashboard \ r \ n \ r \ nSkapa en strategi: Hur blockerar Arbete? \ R \ n Även om Kryll-plattformen har utformats för att tilltala handlare av alla erfarenhetsnivåer, kan blocksystemet verka något förvirrande vid första anblicken: det här är vad du använder för att skapa dina anpassade handelsstrategier och är faktiskt väldigt väl utformad en gång du får grepp om det. \ r \ n \ r \ n Som sådan diskuterar vi hur det här fungerar mer detaljerat så att du får en bättre förståelse för hur strategiprocessen fungerar. \ r \ n \ r \ n \ r \ nSkapa en ny strategi i Kryll \ r \ n \ r \ nWallet \ r \ nFör att få igång saker är det första blocket du måste skapa är din plånbok. Detta representerar plånboksportföljen för den specifika strategi du vill skapa. Detta specifika block är obligatoriskt. \ R \ nPris upp och pris ner \ r \ n Syftet med pris upp blocket är att utlösa en rörelse när marknadspriset för en specifik kryptovaluta ökar eller minskar. Känd som ett “villkorligt” block, berättar du i princip din automatiska strategi att utföra en viss åtgärd när ett fördefinierat villkor är uppfyllt. Här är några exempel på vad du kan göra. \ R \ n \ r \ n \ tMarknadsutveckling: Du kan placera en automatisk handel när en specifik prisåtgärd sker på den börs du har integrerat din strategi med. Du kan till exempel instruera din strategi att köpa en kryptovaluta om priset sjunker med 10% och sedan stiger med 5%. \ R \ n \ tSista orderpriset: Du kan instruera din strategi att utlösa när priset stiger eller ned med en viss procentsats, i förhållande till din senaste handel. Om du till exempel köpte en kryptovaluta till 100 $ och blocket anger en rörelse när priset ökar med 5%, kommer din strategi att utlösas när tillgången träffar 105 $. \ R \ n \ t Genomsnittlig köporder: Det här specifika blocket är användbart vill du delta i en kontrollerad vinststrategi. I huvudsak utlöses strategin baserat på det genomsnittliga inköpspriset för tidigare beställningar av samma kryptovaluta. Om du till exempel köper en token till $ 80, $ 110 och $ 170, kan du utföra en ny handel när priset träffar $ 120. \ r \ n \ r \ nVolym \ r \ n Syftet med volym blockchain är att utlösa en ny automatiserad handel när vissa villkor relaterade till handelsvolymer har uppfyllts. \ r \ n \ r \ n \ tBörja från sista blocket: Detta är användbart om du automatiskt vill utföra en handel när volymen går upp eller ner jämfört med föregående block . Till exempel, om ditt tidigare block hade en marknadsvolym på 1 miljon dollar och du förinställde utlösaren till en ökning med 25%, skulle handeln genomföras när volymerna når 1,25 miljoner dollar. \ R \ n \ tRolling: Detta gör att du kan utföra en handel baserat på specifika volymförhållanden, till exempel \ u2018volym mot tid \ u2019. Med andra ord kan du till exempel förinställa blocket så att en handel görs om volymen minskar med 50% under en 24-timmarsperiod. \ R \ n \ r \ nAvancerade möjligheter \ r \ nAndra villkorliga block finns också, dock bör ovanstående exempel ge dig en bättre förståelse för hur du lägger grunden för en automatiserad strategi. \ r \ n \ r \ nNäst måste du sedan utöka din strategi genom att öka ytterligare block. Detta inkluderar en instruktion kopplad till om du vill att utlösaren ska köpa eller sälja, samt hur mycket i kvantiteter. Dessutom kan du också lägga till i ett \ u2018Or \ u2019- eller \ u2018Och \ u2019-block. \ R \ n \ r \ nNej, det här liknar väldigt if / / -funktionen i Microsoft Excel, i den mån du kan skapa ytterligare lager till din handelsstrategi. Ju fler lager du har inom din strategi, desto mer avancerad kommer dess handelsmöjligheter att vara. \ R \ n \ r \ nDessutom kan du för dem med mer avancerad kunskap om handel infoga block länkade till teknisk handelsindikatorer. Detta kan inkludera viktiga trender som Moving Average Convergence Divergence (MACD) eller Bollinger-indikatorer. \ R \ n \ r \ n Så nu när vi täckte grunderna för block kommer vi i nästa del av vår Kryll-recension titta på marknadsplatsfunktionen. \ r \ nKryll Marketplace \ r \ nOm du gillar ljudet av automatiserad kryptovalutahandel men du inte är redo att ta steget själv kan det vara värt att utforska Kryll Marketplace. I ett nötskal innehåller marknadsplatsen färdiga handelsstrategier designade och byggda av andra Kryll-användare. \ R \ n \ r \ n Varje strategi är helt transparent, vilket innebär att resultaten kan verifieras oberoende, och de som använder strategin kan lämna allmän feedback och betyg. Dessutom kan du till och med integrera din valda strategi i din demoplattform, vilket innebär att du kan testa resultaten själv. \ R \ n \ r \ n Medan vissa automatiserade strategier är gratis, andra kostar det. Och som vi kommer att täcka mer detaljerat i avsnittet måste du dock betala avgifter till Kryll-plattformen när du använder en vald strategi (oavsett om den är din eller hyrs av en annan användare). \ n \ r \ n Kryll Marketplace \ r \ n \ r \ nKryll-token & Avgifter \ r \ n Kryll-plattformen driver ett online-ekosystem som syftar till att gynna alla som använder det. För att driva på detta ekosystem använder Kryll-plattformen sin egen inbyggda ERC-20-token – som den kallar KRL-token. \ R \ n \ r \ n KRL-token har många funktioner inom Kryll-plattformen. Först och främst, om du bestämmer dig för att använda en Kryll-automatiserad strategi i live-läge med ett av plattformens integrerade börser, betalar du en variabel avgift. \ R \ n \ r \ n Vid tidpunkten för att skriva detta belopp till 0,0333% per dag, baserat på det totala beloppet du har investerat i din respektive strategi. \ R \ n \ r \ nLåt oss till exempel säga att du använder en av dina strategier på Binance, som den handlar med kryptovalutan motsvarande $ 1000 under en 24-timmarsperiod. Som sådan skulle du betala totalt $ 1000 x 0,0333%, vilket uppgår till $ 0,30. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDessa avgifter är mycket rimliga och skulle ha mycket liten effekt på vinster eller förluster du gör därefter från strategin. \ r \ n \ r \ nVi bör också notera att det finns olika avgifter beroende på hur många KRL-token du för närvarande har på ditt konto. Om du inte har några KRL-tokens är du van vid en daglig avgift på $ 0,06 för att använda den livligaste funktionen och du får ingen rabatt på dina dagliga handelsavgifter. \ R \ n \ r \ n I övre änden i prissättningsplanen kommer en innehavssaldo på 200 000 KRL-token eller mer att ge dig en handelsavgiftsrabatt på 95%, plus reducerade dagliga livskostnader på 0,01 USD. Dessutom ger denna plan dig totalt 60 handelsplatser, i motsats till bara 10 som du får med den mest grundläggande planen. \ R \ n \ r \ n Dessutom kan du behöva behöva betala avgifter i form av KRL-token om du väljer att hyra en handelsstrategi som har publicerats av en annan användare. Detta uppgår till leverantörsavgifter och varierar beroende på strategi för strategi. Vissa leverantörer är också gratis, vilket för övrigt innehåller några av de bästa plattformsstrategierna på plattformen. \ R \ n Vilka utbyten kan jag använda mina Kryll-strategier på? \ R \ nOm du har hittat en strategi som du gillar utseendet på, eller om du är redo att sätta din egen handelsstrategi i naturen, så finns det ett antal ledande kryptovalutabörser som du kan integrera den med. \ r \ n \ r \ n Vid tidpunkten för skrivningen inkluderar detta: \ r \ n \ r \ n \ tBinans \ r \ n \ tBittrex \ r \ n \ tLikvida \ r \ n \ r \ n Även om detta täcker några av de största utbytesplattformarna när det gäller handelsvolymer, vill teamet på Kryll göra fler och fler utbyten kompatibla. \ r \ n \ r \ nFör att integrera ditt respektive växelkonto med Kryll-plattformen måste du gå och skaffa din unika API-nyckel. Detta ger Kryll effektivt befogenhet att utföra automatiserade affärer för dina räkning. \ R \ n \ r \ n Även om din strategi kommer att fungera i en självständig karaktär har Kryll-plattformen ingen tillgång till dina inloggningsuppgifter för utbyte, vilket sedan säkerställer att din data förblir säkra. \ r \ n \ r \ n API-processen varierar beroende på utbytet du använder, men i de flesta fall måste du hämta detta från din kontoportal. När du väl har det, anger du det helt enkelt på ditt Kryll-konto. \ R \ n Liknande plattformar \ r \ nVi har täckt den här nya vågen av handelsbots och plattformar på Blockonomi ett tag nu, ta en titt på vår guide att handla bots här för några fler alternativ. Följande plattformar är närmast Kryll-erbjudandet: \ r \ n \ r \ n \ t3Commas \ r \ n \ tCryptohopper \ r \ n \ tCryptotrader \ r \ n \ r \ nKryll Review – Bedömningen? \ R \ n Sammanfattningsvis , teamet på Kryll har skapat en mycket unik produkt som i huvudsak öppnar kryptovalutans dagshandelsdörrar för dem som har mycket liten erfarenhet av att skapa strategier, eller de som helt enkelt inte har tid att handla själva. \ r \ n \ r Oavsett om dina Kryll-plattformsstrategier har någon framgång beror det i slutändan på den specifika strategin i sig. Om du kan bygga en anmärkningsvärd strategi, eller om du istället hyr en från Kryll Marketplace, har du potential att sitta i utmärkt position 24 timmar om dygnet. \ R \ n \ r \ n Som sådan, om den underliggande strategin hittar en lämplig handelsmöjlighet, den kan utföra sin strategi utan att du behöver vara inblandad. \ r \ n \ r \ n Slutligen fann vår granskning också att avgiftsstrukturen som Kryll erbjuder är mycket rimlig. Det enda tillvägagångssättet är att du alltid måste se till att du har KRL-tokens inom ditt konto, för att säkerställa att dina strategier kan handlas på 24 \ / 7-basis. \ R \ nBesök Kryll","författare": {"@typ":"Person","namn":"Kane Pepi"},"datum Publicerat":"2019-04-04"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me