Exchange Valet Review: geautomatiseerd botplatform voor cryptocurrency-handel

Exchange Valet Review

Exchange Valet is een suite van cryptocurrency-handelstools waarmee gebruikers hun cryptoportefeuilles efficiënter kunnen beheren.

Het platform is bedoeld om handelaren een reeks tools te bieden die uitgebreider zijn dan de diensten die doorgaans door grote beurzen worden aangeboden, en op hun beurt gebruikers in staat stellen hun handelsmogelijkheden te maximaliseren..

Met Exchange Valet kan iedereen 24 uur per dag profiteren van geautomatiseerde handel en efficiënt handelen in een reeks digitale activa die worden ondersteund door zowel Binance als Bittrex cryptocurrency-uitwisselingen.

Exchange Valet bevat populaire handelshulpmiddelen zoals gelijktijdige stop-loss en take-profitorders, en stelt gebruikers ook in staat om automatisch hun portefeuilles te volgen via mobiele en e-mailmeldingen.

Een proefperiode van 14 dagen stelt iedereen in staat zich aan te melden en het platform uit te proberen voordat hij zich verbindt tot een lopend abonnement.

Exchange Valet Review

Bezoek Exchange Valet

Exchange Valet Overzicht

Hoewel er weinig informatie beschikbaar is over de personen achter het project, is Exchange Valet een opkomend cryptohandelplatform dat in populariteit blijft groeien.

Het platform stelt iedereen in staat om hun handelsactiviteiten op zowel Binance als Bittrex te automatiseren via API-sleutelverbindingen, en bevat functies zoals automatische portefeuilletracking, e-mail / mobiele ordermeldingen en een reeks handelsopties, waaronder reguliere markt- en limiet koop- en verkooporders, naast gelijktijdige stop-loss / take-profit-orders en trailing stop-loss-orders.

Om de service te gebruiken, moet iedereen die zich aanmeldt de Exchange Valet-app downloaden en uitvoeren, die beschikbaar is voor Windows-, Mac- en Linux-besturingssystemen.

Het team achter het platform biedt nieuwe gebruikers momenteel een gratis proefperiode van 14 dagen aan, en nadat de periode voorbij is, kost de service $ 29 per maand, $ 75 voor drie maanden of $ 250 voor een jaar aan service..

De abonnementskosten kunnen ook worden betaald in een reeks cryptocurrencies, waaronder BTC, ETH en LTC. Ondanks een gebrek aan transparantie met betrekking tot de personen achter het project, geeft Exchange Valet prioriteit aan beveiliging en voldoet het aan de normen ISO 27001, ISO 27017 en ISO 27018 voor gegevensbeveiliging.

Het team beheert ook een Telegram-kanaal en met hun mobiele meldingsservice kunnen gebruikers op de hoogte blijven van hun portfolio, zelfs als ze onderweg zijn.

Exchange Valet Belangrijkste kenmerken

 • Functionaliteit – Exchange Valet werkt als een webgebaseerde oplossing die kan worden gecombineerd met een desktop-app, en beschikt over een gebruiksvriendelijke en intuïtieve gebruikersinterface met een groot aantal functies. Gebruikers kunnen de software gebruiken om te profiteren van geautomatiseerde handel, worden geïnformeerd over updates van hun portefeuilles via e-mail en mobiele meldingen.
 • Technologie – Het platform maakt geautomatiseerde handel mogelijk via API-integratie met Binance en Bittrex cryptocurrency-uitwisselingen, en de app is beschikbaar voor Windows-, Mac- en Linux-gebruikers. Exchange Valet voert zijn services ook uit op Google Cloud Platform en voldoet aan de ISO 27001-, ISO 27017- en ISO 27018-normen.
 • Diverse tools – Het platform biedt een reeks handelshulpmiddelen en bevat populaire markt- en limietorderopties zoals stop loss en take profit, en omvat ook limit panic sells, gelijktijdige stop-loss / take-profit orders en trailing stop-loss orders. De service biedt ook een Speed ​​Trade-functie, gemakkelijk te lezen cirkeldiagrammen en stelt gebruikers in staat aankopen in te stellen als portfoliopercentages.
 • Transparante kostenstructuur – Met de gratis proefperiode kan iedereen zich aanmelden en zijn strategieën tot 14 dagen oefenen. Hierna is de service beschikbaar voor een prijs van $ 29 per maand met duidelijke kortingen voor iedereen die bereid is te betalen voor een kwartaal- of jaarabonnement.
 • Klantenservice – Ondanks dat er een element van geheimhouding is met betrekking tot de mensen achter het platform, biedt Exchange Valet een ondersteuningsteam dat beschikbaar is om eventuele problemen op te lossen. Gebruikers kunnen contact opnemen met het team door een verzoek in te dienen in het ondersteuningsgedeelte, door ze een e-mail te sturen of door verbinding te maken via hun Telegram-groep. De website bevat ook een aantal veelgestelde vragen en gebruikershandleidingen in de ondersteuningssectie, evenals enkele videogidsen.

Aan de slag met Exchange Valet

Om een ​​account aan te maken, klikt u op het tabblad “Aanmelden / Inloggen” rechtsboven op de startpagina.

1) Maak een account aan

Om een ​​account te registreren, hoeft u alleen een e-mailadres in te voeren en een wachtwoord te maken dat zowel hoofdletters en kleine letters als een cijfer bevat.

Nadat u uw gegevens heeft opgegeven, kunt u op de link in de verificatie-e-mail klikken om toegang te krijgen tot uw account.

2) Download de app

Eenmaal binnen uw account heeft u de mogelijkheid om de Exchange Valet-app voor Windows, Mac of Linux te downloaden.

Nadat u de versie heeft geselecteerd die geschikt is voor uw besturingssysteem, kunt u de app starten, uw handelsaccount instellen en verbinding maken met Binance en Bittrex via API-sleutels.

Om uw API-sleutels op Binance te vinden, moet u inloggen op uw uitwisselingsaccount en op uw profiel klikken. U kunt vervolgens navigeren naar en klikken op ‘API-instelling’.

Hier kunt u de API-sleutel een naam geven en klikken op “Nieuwe sleutel maken”.

U ziet dan de API-sleutels, om veilige en efficiënte operaties te garanderen, is het belangrijk om opnames niet in te schakelen en geen IP-whitelisting te gebruiken. U kunt verbinding maken met Binance door naar “INSTELLINGEN” in Exchange Valet te gaan en uw API-sleutels in te voeren.

Om uw API-sleutels op Bittrex te vinden, moet u inloggen op uw account en op “Instellingen” klikken en vervolgens op “API-sleutels”. U kunt vervolgens klikken op “Nieuwe sleutel toevoegen”, “LEESINFO”, “TRADE LIMIT”, “TRADE MARKET” inschakelen en op Opslaan klikken.

Nadat u de update heeft bevestigd, ziet u uw API-sleutels en kunt u het installatieproces voltooien vanuit de Exchange Valet-portal.

3) Creëer uw bestellingen

Alle bestellingen die zijn ingesteld met Exchange Valet verschillen van de normale bestellingen die op beurzen zijn gemaakt en ze fungeren als lopende bestellingen die wachten om op de beurs te worden geplaatst totdat een vaste prijs is bereikt.

Deze bestellingen worden pas in het orderboek geplaatst als de prijs wordt aangeraakt, waardoor gebruikers bestellingen kunnen aanmaken zonder hun muntsaldo te blokkeren.

Met het lopende bestelsysteem kan iedereen gelijktijdige bestellingen plaatsen, en wanneer u een bestelling rechtstreeks op een beurs maakt, blokkeert de bestelling uw muntsaldo, wat betekent dat u geen nieuwe bestelling kunt maken met hetzelfde saldo.

Dit voorkomt dat u stop-loss- en take-profit-orders tegelijkertijd uitvoert.

Als u Exchange Valet gebruikt, kunt u kiezen uit de volgende verschillende ordertypes voor de lopende order:

 • Limiet kopen
 • Beperk verkopen
 • Beperk paniekverkopen
 • Market Buy (alleen Binance)
 • Marktverkoop (alleen Binance)
 • Stop-loss en take-profit
 • Trailing stop-loss

U kunt een onbeperkt aantal lopende bestellingen maken met Exchange Valet, en ze worden pas op de beurs geplaatst als de prijs uw bestelprijs raakt of overschrijdt. U kunt bestellingen aanmaken via het bestelpaneel:

 1. Dropdownmenu voor marktselectie
 2. Aantal munten (in dit geval NEO) dat u wilt kopen
 3. Prijs waarop u de bestelling wilt plaatsen
 4. Totale waarde van de bestelling (in dit geval in BTC)
 5. Ordertype (LIMIT of MARKET)
 6. Saldo van het basenpaar (in dit geval BTC)
 7. Altcoin-paarbalans in verkooppaneel

Houd er rekening mee dat: Als u Binance Exchange gebruikt en u niet genoeg BNB heeft om uw vergoedingen te betalen of als de optie ‘BNB gebruiken om vergoedingen te betalen’ is uitgeschakeld, dan zal Binance de munt die u verhandelt gebruiken om de vergoedingen te betalen en de vergoeding van uw transactie af te trekken. bedrag.

Dit zal ertoe leiden dat uw take-profit- en stop-loss-orders mislukken en een foutmelding ‘onvoldoende saldo’ weergeven omdat u niet langer over het vereiste muntsaldo beschikt om de transactie te voltooien..

Om dit probleem te verminderen, moet u ervoor zorgen dat u voldoende BNB overhoudt en de optie ‘BNB gebruiken om kosten te betalen’ inschakelen in uw Binance-accountinstellingen.

Exchange Valet-kosten

Het platform kan gratis worden gebruikt voor een periode van maximaal 14 dagen, en vanaf dat moment moet u zich committeren aan een abonnement om de service te blijven gebruiken.

Het is echter niet vereist om uw creditcard- of bankgegevens in te voeren en het platform accepteert betalingen in Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Litecoin (LTC).

Er zijn drie abonnementskeuzes, waaronder een maandelijkse betaling van $ 29, een driemaandelijkse betaling van $ 75 en een jaarlijkse betaling vooraf van $ 250, wat een besparing van meer dan 25% mogelijk maakt..

Het volledige scala aan functies is beschikbaar voor iedereen die zich committeert aan een abonnement en dit omvat de mogelijkheid om te handelen op zowel Binance als Bittrex, het volgen van portefeuilles en bestelmeldingen geleverd door Telegram (via Speedtrade) of e-mail.

Het volledige scala aan ordertypes, inclusief gelijktijdige stop-loss- en take-profit-orders en trailing stop-loss-orders, is ook beschikbaar.

Is Exchange Valet Safe?

Het project is niet het meest transparante van aard en de mensen achter het platform blijven een mysterie.

Om Exchange Valet te gebruiken, hoeft u echter geen bank- of creditcardgegevens in te voeren en uw accountabonnementen kunnen worden betaald in Bitcoin, Ethereum en Litecoin. Hierdoor kunnen gebruikers wat privacy behouden en hoeven ze alleen een e-mailadres op te geven en hun cryptocurrency exchange API-sleutels te synchroniseren om aan de slag te gaan.

Bovendien is het team over het algemeen beschikbaar in hun Telegram-groep, iedereen kan problemen rechtstreeks met het team bespreken of belangrijke punten bespreken met andere communityleden.

Zoals bij de meeste handelsbots of portfoliobeheertools, hoeft u geen geld over te maken om de Exchange Valet-app te gebruiken en heeft het platform geen directe toegang tot uw cryptovaluta..

Het platform maakt gebruik van een Application Programming Interface (API), een interface voor een applicatie waarmee het specifieke datatypes kan ontvangen en verzenden. Door API-sleutels te gebruiken, kan de service communiceren met uitwisselingen en gegevens over prijs en rekeningsaldo verzamelen en koop- en verkooporders plaatsen.

De Exchange Valet-app maakt eenvoudig verbinding met uw exchange-accounts en voert namens u transacties uit. Het team wijst er echter op dat u opnames vanuit uw crypto-accounts moet uitschakelen en uw eigen strikte persoonlijke beveiligingsprotocollen moet blijven handhaven..

De services van Exchange Valet draaien op het Google Cloud Platform en alle datacenters van Google maken gebruik van een gelaagd beveiligingsmodel. Alle services worden bijvoorbeeld beheerd via een beveiligde wereldwijde API-gatewayinfrastructuur die alleen toegankelijk is via gecodeerde SSL / TLS-kanalen, en elk verzoek bevat een in de tijd beperkt verificatietoken dat wordt gegenereerd door een menselijke login of een geheim op basis van een privésleutel..

Alle gegevens zijn volledig versleuteld en de Cloud Platform-services van Google maken gebruik van automatische versleuteling en nieuwe gegevens die zijn opgeslagen op permanente schijven worden versleuteld onder de 256-bits Advanced Encryption Standard (AES-256) en elke versleutelingssleutel wordt zelf versleuteld met een regelmatig geroteerde set van hoofdsleutels.

Het team van Exchange Valet streeft er ook naar om regelmatig automatische updates te leveren, en gebruikers hoeven de app niet opnieuw te installeren om de laatste updates te ontvangen. De services van het platform voldoen ook aan de ISO 27001-, ISO 27017- en ISO 27018-normen.

Hoe beginnersvriendelijk is Exchange Valet?

Zoals bij elk portfoliobeheerplatform, is Exchange Valet even wennen en hoewel het is ontworpen met het oog op gebruiksgemak, is het downloaden en uitvoeren van de app misschien niet voor iedereen geschikt.

Met de gratis proefperiode van 14 dagen kan iedereen die geïnteresseerd is echter een idee krijgen van de service en hoe het gebruik ervan van invloed kan zijn op hun handelsactiviteiten.

Het team biedt ook verschillende bronnen die helpen bij het uitleggen van tal van aspecten van het gebruik van het platform, waaronder een sectie met veelgestelde vragen, schriftelijke handleidingen en videozelfstudies..

Er is ook een community van gebruikers op het officiële Telegram-kanaal en discussies op het platform zijn ook te vinden in hun Reddit-thread. Gebruikers van alle ervaringsniveaus zullen ook profiteren van de app, inclusief de volgende functies die specifiek zijn ontworpen om het gebruik van de service gemakkelijker te maken en deze zijn te vinden in het gedeelte ‘Aanvullende opties’.

Aanvullende opties voor kooporders

 1. Uw bestelling wordt direct in het orderboek geplaatst in plaats van in behandeling als u deze optie inschakelt. Houd daarom de orderprijs in de gaten.
 2. U kunt een kooporder instellen die bij uitvoering gelijk is aan een bepaald percentage van uw portefeuille.
 3. U kunt dit gebruiken om eenvoudig kooporders in te stellen met een specifiek percentage van uw beschikbare BTC / USDT / ETH-saldo.
 4. Hiermee kunt u een stop-loss creëren onder uw kooporder. De stop-loss order wordt pas actief als de kooporder is uitgevoerd. Wanneer de kooporder wordt uitgevoerd, wordt de stop-loss geactiveerd als een lopende order. 4.a Specificeer uw stop-loss-prijs door het procentuele verschil met uw kooporder te gebruiken.
 5. Specificeer uw stop-loss-prijs met regelmatige prijsinvoer.
 6. Maak van de stop-loss een ‘panic sell’-order (alleen voor limietorders).
 7. Verander deze stop-loss in een trailing stop-loss order.
 8. Maak het trailing stop-loss-spoor pas nadat een bepaalde prijs is bereikt.
 9.  5. Hier kunt u een stop-loss aanmaken onder uw kooporder, en de stop-loss order wordt pas actief als de kooporder is uitgevoerd. Nadat de kooporder is uitgevoerd, wordt deze stop-loss geactiveerd als een lopende order.

Aanvullende opties voor verkooporders

 1. Uw bestelling wordt direct in het orderboek geplaatst in plaats van in behandeling. Controleer daarom de bestelprijs.
 2. Hiermee kunt u het bestelbedrag instellen op een bepaald percentage van het beschikbare bedrag.
 3. Verander deze order in een ‘paniekverkoop’-order (alleen voor limietorders).
 4. Verander deze order in een trailing stop-loss order.
 5. Offset van de trailing stop-loss order. De offset verandert automatisch zodra u de prijs van de bestelling wijzigt, en u kunt de offset ook wijzigen om de prijs van de bestelling te wijzigen. De prijs die wordt weergegeven in de “Prijs” -invoer in het verkooppaneel toont uw initiële stop loss-prijs en de trailing stop-loss volgt de hoogste prijs door deze compensatie.
 6. Maak het trailing stop-loss-spoor pas nadat een bepaalde prijs is bereikt.
 7. Dit activeert een verkooporder pas nadat een bepaalde prijs is bereikt, en blijft uitgeschakeld totdat de ingestelde prijs is bereikt.

Voordelen

 • Stel gelijktijdige bestellingen in
 • Eenvoudig te gebruiken koop- / verkooporderopties
 • Telegram / e-mailmeldingen
 • 14 dagen gratis op proef
 • Geschikt voor nieuwere en ervaren handelaren

Nadelen

 • Ondoorzichtig eigendom
 • Er worden slechts twee uitwisselingen ondersteund
 • Moet de app downloaden en uitvoeren

Conclusie

Exchange Valet bevat een aantal functies die sommige handelaren nuttig kunnen vinden, zoals de mogelijkheid om gelijktijdige stop-loss in te stellen en winstorders aan te nemen die beurzen over het algemeen niet ondersteunen.

Dit stelt handelaren in staat om winsten vast te leggen wanneer hun geselecteerde munt in waarde stijgt, terwijl ze ook hun account beschermen via het stopverlies dat de noodzakelijke verkoop uitvoert als de markt in een ongunstige richting beweegt.

Gemeenschappelijke markt- en limietorders worden ondersteund naast trailing stop-verliezen en paniekverkooporders, en Exchange Valet bevat ook handige functies zoals hun Speedtrade Telegram-ordermeldingen en portfolio-updates geleverd via Telegram of e-mail.

Het platform stelt gebruikers ook in staat om vrij eenvoudig handelsopdrachten in te stellen, en u kunt uw posities als een cirkeldiagram bekijken en koop- / verkooporders instellen als een specifiek percentage van uw totale bezit aan een enkel digitaal activum..

De extra bestelopties maken het gemakkelijk voor mensen om hun portefeuilles in evenwicht te brengen en de eenvoudige invoervelden zijn gemakkelijk te begrijpen voor elk gebruikersniveau. Exchange Valet is echter over het algemeen vrij beperkt van omvang en ondersteunt alleen Binance en Bittrex.

Het platform biedt ook geen reeks vooraf geconfigureerde handelsbots of stelt gebruikers in staat om succesvolle bots of strategieën te verhandelen, en het mist op algo gebaseerde handelsfuncties.

Als gevolg hiervan zijn er vergelijkbare platforms die een uitgebreider scala aan functies bieden voor ongeveer dezelfde prijs, en Exchange Valet is waarschijnlijk het beste geschikt voor iedereen die gebruik wil maken van hun specifieke functieset om te handelen op Binance en Bittrex..

Daarom moet iedereen die geïnteresseerd is, gebruik maken van de proefperiode van 14 dagen om een ​​beter idee te krijgen of het platform al dan niet past bij hun individuele cryptohandelbehoeften..

Bezoek Exchange Valet

Exchange Valet

src = “~ images \ exchange-valet-review-geautomatiseerde-cryptocurrency-trading-bot-platform.gif”

alt = “Exchange Valet Review”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 7.8

Makkelijk te gebruiken

8.0 / 10

Reputatie

7,0 / 10

Vergoedingen

8.0 / 10

Klantenservice

8.0 / 10

Betaalmethodes

8.0 / 10

Voordelen

 • Stel gelijktijdige bestellingen in
 • Eenvoudig te gebruiken koop- / verkooporderopties
 • Telegram / e-mailmeldingen
 • 14 dagen gratis op proef
 • Geschikt voor nieuwere en ervaren handelaren

Nadelen

 • Ondoorzichtig eigendom
 • Er worden slechts twee uitwisselingen ondersteund
 • Moet de app downloaden en uitvoeren

Bezoek ​"@context"​"http: \ / \ / schema.org \ /","@type"​"Product","naam"​"Exchange Valet","beeld"​"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2019 \ / 09 \ /exchange-valet-review.gif","Omschrijving"​"Exchange Valet is een suite van cryptocurrency-handelstools waarmee gebruikers hun cryptoportefeuilles efficiënter kunnen beheren. Het platform is bedoeld om handelaren een reeks tools te bieden die uitgebreider zijn dan de diensten die doorgaans worden aangeboden door grote beurzen, en op hun beurt gebruikers in staat stellen hun handelsmogelijkheden te maximaliseren. Exchange Valet staat toe…","aanbiedingen"​"@type"​"Aanbod","prijs"​"0.00","priceCurrency"​"​","verkoper"​"@type"​"Persoon","naam"​"Eugene Kem"​,"recensie"​"@type"​"Recensie","beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beste beoordeling"​"10","slechtste beoordeling"​"0","ratingValue"​"7.80"​,"naam"​"Exchange Valet","reviewBody"​"Exchange Valet is een suite van cryptocurrency-handelstools waarmee gebruikers hun cryptoportefeuilles efficiënter kunnen beheren. \ R \ n \ r \ nHet platform is bedoeld om handelaren een reeks tools te bieden die uitgebreider zijn dan de diensten die doorgaans worden aangeboden door grote beurzen en stellen gebruikers op hun beurt in staat om hun handelsmogelijkheden te maximaliseren. \ r \ n \ r \ nExchange Valet stelt iedereen in staat om 24 uur per dag te profiteren van geautomatiseerde handel en efficiënt te handelen in een reeks digitale activa die worden ondersteund door zowel Binance als Bittrex cryptocurrency exchanges. \ r \ n \ r \ nExchange Valet bevat populaire handelshulpmiddelen zoals gelijktijdige stop-loss en take-profitorders, en stelt gebruikers ook in staat om automatisch hun portefeuilles te volgen via mobiele en e-mailmeldingen. \ r \ n \ r \ nEen 14 dagen proefperiode stelt iedereen in staat zich aan te melden en het platform uit te proberen voordat hij zich verbindt tot een doorlopend abonnement. \ r \ n \ r \ n \ r \ nBezoek Exchange Valet \ r \ n \ r \ nExchange Valet Overview \ r \ n weinig informatie Exchange Valet, beschikbaar op de personen achter het project, is een opkomend cryptohandelplatform dat steeds populairder wordt. \ r \ n \ r \ nHet platform stelt iedereen in staat om hun handelsactiviteiten op zowel Binance als Bittrex te automatiseren via API-sleutelverbindingen, en bevat functies zoals automatische portfoliotracking, e-mail / mobiele ordermeldingen en een reeks handelsopties, waaronder reguliere markt- en limiet koop- en verkooporders, naast gelijktijdige stop-loss / take-profit orders en trailing stop-loss bestellingen. \ r \ n \ r \ n Om de service te gebruiken, moet iedereen die zich aanmeldt de Exchange Valet-app downloaden en uitvoeren die beschikbaar is voor Windows-, Mac- en Linux-besturingssystemen. \ r \ n \ r \ nHet team achter het platform biedt nieuwe gebruikers momenteel een gratis proefperiode van 14 dagen aan, en nadat de periode voorbij is, kost de service $ 29 per maand, $ 75 voor drie maanden of $ 250 voor een jaar aan service. \ r \ n \ r \ nDe abonnementsgelden kunnen ook worden betaald in een reeks van cryp tocurrencies waaronder BTC, ETH en LTC. Ondanks een gebrek aan transparantie met betrekking tot de personen achter het project, geeft Exchange Valet prioriteit aan beveiliging en voldoet het aan de normen ISO 27001, ISO 27017 en ISO 27018 voor gegevensbeveiliging. \ R \ n \ r \ nHet team beheert ook een Telegram-kanaal en hun mobiel meldingsservice stelt gebruikers in staat om op de hoogte te blijven van hun portfolio, zelfs als ze onderweg zijn. \ r \ n Belangrijkste kenmerken van Exchange Valet \ r \ n \ r \ n \ tFunctionaliteit \ u2013 Exchange Valet werkt als een webgebaseerde oplossing die in combinatie met een desktop-app en beschikt over een gebruiksvriendelijke en intuïtieve gebruikersinterface met een groot aantal functies. Gebruikers kunnen de software gebruiken om te profiteren van geautomatiseerde handel, worden geïnformeerd over updates van hun portefeuilles via e-mail en mobiele meldingen. \ R \ n \ tTechnologie \ u2013 Het platform maakt geautomatiseerde handel mogelijk via API-integratie met Binance en Bittrex cryptocurrency-uitwisselingen , en de app is beschikbaar voor Windows-, Mac- en Linux-gebruikers. Exchange Valet voert zijn services ook uit op Google Cloud Platform en voldoet aan de normen ISO 27001, ISO 27017 en ISO 27018. \ R \ n \ t Reeks tools \ u2013 Het platform biedt een reeks tradingtools en omvat populaire markt- en limietorderopties zoals stop loss en take profit, en omvat ook limit panic sells, gelijktijdige stop-loss / take-profit orders en trailing stop-loss orders. De service biedt ook een Speed ​​Trade-functie, gemakkelijk te lezen cirkeldiagrammen en stelt gebruikers in staat aankopen in te stellen als portfoliopercentages. \ R \ n \ tTransparante kostenstructuur \ u2013 De gratis proefperiode stelt iedereen in staat zich aan te melden en hun strategieën voor aanmelding te oefenen. tot 14 dagen. Hierna is de service beschikbaar voor een prijs van $ 29 per maand met duidelijke kortingen voor iedereen die bereid is te betalen voor een kwartaal- of jaarabonnement. \ R \ n \ tKlantenservice \ u2013 Ondanks dat er een element van geheimhouding is met betrekking tot de mensen achter het platform biedt Exchange Valet een ondersteuningsteam dat beschikbaar is om eventuele problemen op te lossen. Gebruikers kunnen contact opnemen met het team door een verzoek in te dienen in het ondersteuningsgedeelte, door ze een e-mail te sturen of door verbinding te maken via hun Telegram-groep. De website bevat ook een aantal veelgestelde vragen en gebruikershandleidingen in de sectie Ondersteuning, evenals enkele videogidsen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n Aan de slag met Exchange Valet \ r \ nOm een ​​account aan te maken, hoeft u alleen maar klik op de \ u201cAanmelden \ / Inloggen \ u201d tab rechtsboven op de startpagina. \ r \ n1) Maak een account \ r \ nOm een ​​account te registreren, hoeft u alleen een e-mailadres in te voeren en een wachtwoord bevat hoofdletters en kleine letters en een cijfer. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNadat u uw gegevens heeft verzonden, kunt u op de link in de verificatie-e-mail klikken om toegang te krijgen tot uw account. \ r \ n2) Download de app \ r \ nEenmaal in je account heb je de mogelijkheid om de Exchange Valet-app voor Windows, Mac of Linux te downloaden. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNadat u de versie hebt geselecteerd die geschikt is voor uw besturingssysteem, kunt u de app starten, uw handelsaccount instellen en verbinding maken met Binance en Bittrex via API-sleutels. \ r \ n \ r \ nOm uw API-sleutels op Binance te vinden, zult u moet inloggen op uw exchange ac tel en klik op je profiel. U kunt vervolgens navigeren naar en klikken op \ u201cAPI-instelling \".\ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nVanaf hier kunt u de API-sleutel een naam geven en op \"Nieuwe sleutel maken \".\ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nJe zult dan de API-sleutels zien, om veilige en efficiënte operaties te garanderen, is het belangrijk om opnames niet mogelijk te maken en om geen IP-whitelisting te gebruiken. Je kunt verbinding maken met Binance door naar \"INSTELLINGEN \" in Exchange Valet en voer je API-sleutels in. \ r \ n \ r \ nOm je API-sleutels op Bittrex te vinden, moet je inloggen op je account en op \ u201cSettings \ u201d klikken en vervolgens op \ u201cAPI Keys \". U kunt vervolgens op \"Nieuwe sleutel toevoegen \", inschakelen \"LEES INFO \", ​"HANDELSLIMIET \", ​"HANDELSMARKT\", en klik op Opslaan. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNadat u de update hebt bevestigd, ziet u uw API-sleutels en kunt u het installatieproces voltooien vanuit de Exchange Valet-portal. \ r \ n3) Maak uw bestellingen \ r \ nAlle bestellingen die zijn ingesteld met Exchange Valet verschillen van de normale bestellingen die op beurzen worden aangemaakt en ze fungeren als lopende bestellingen die wachten om op de beurs te worden geplaatst totdat een vaste prijs is bereikt. \ R \ n \ r \ nDeze bestellingen worden pas in het orderboek geplaatst als de prijs wordt aangeraakt, waardoor gebruikers orders kunnen aanmaken zonder hun muntsaldo te blokkeren. \ r \ n \ r \ nMet het systeem voor lopende bestellingen kan iedereen gelijktijdige bestellingen plaatsen en bij het maken van een bestelling rechtstreeks op een beurs, blokkeert de order uw muntsaldo, wat betekent dat u geen andere order kunt aanmaken met hetzelfde saldo. \ r \ n \ r \ nDit voorkomt dat u tegelijkertijd stop-loss en take-profit orders krijgt. \ r \ n \ r \ nAls u Exchange Valet gebruikt, kunt u kiezen uit de volgende verschillende ordertypes voor de lopende order: \ r \ n \ r \ n \ tLimi t Buy \ r \ n \ tLimit Sell \ r \ n \ tLimit Panic Sell \ r \ n \ tMarket Buy (alleen Binance) \ r \ n \ tMarkt Sell (alleen Binance) \ r \ n \ tStop-loss en take- profit \ r \ n \ tTrailing stop-loss \ r \ n \ r \ nU kunt onbeperkt lopende orders maken met Exchange Valet, en ze worden pas op de beurs geplaatst als de prijs uw orderprijs raakt of overschrijdt. U kunt orders aanmaken met behulp van het bestelpaneel: \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ t Dropdown voor marktselectie \ r \ n \ tAantal munten (in dit geval NEO) dat u wilt kopen \ r \ n \ tPrijs waarvan u de bestelling wilt instellen op \ r \ n \ tTotale waarde van de bestelling (in dit geval in BTC) \ r \ n \ tOrder type (LIMIT of MARKET) \ r \ n \ tBasepaarbalans ( BTC in dit geval) \ r \ n \ tAltcoin-paarbalans in verkooppaneel \ r \ n \ r \ n Let op: als u Binance Exchange gebruikt, als u niet genoeg BNB heeft om uw vergoedingen of de \"BNB gebruiken om kosten te betalen \" optie is uitgeschakeld, dan zal Binance de munt die u verhandelt gebruiken om de kosten te betalen en de vergoeding van uw handelsbedrag af te trekken. \ r \ n \ r \ nDit zal resulteren in het mislukken van uw take-profit- en stop-loss-orders en het weergeven van een \"niet genoeg balans \" fout omdat u niet langer het vereiste muntsaldo heeft om de transactie te voltooien. \ r \ n \ r \ nOm dit probleem te verminderen, moet u ervoor zorgen dat u voldoende BNB-saldo behoudt en de \"BNB gebruiken om kosten te betalen \" optie in je Binance-accountinstellingen. \ r \ nExchange Valet Fees \ r \ n \ r \ nHet platform kan gratis worden gebruikt voor een periode van maximaal 14 dagen, en vanaf dat moment moet je je committeren aan een abonnement in om de service te blijven gebruiken. \ r \ n \ r \ nEr is echter geen vereiste om uw creditcard- of bankgegevens in te voeren en het platform accepteert betalingen in Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Litecoin (LTC) ). \ r \ n \ r \ nEr zijn drie abonnementsopties, waaronder een maandelijkse betaling van $ 29, een driemaandelijkse betaling van $ 75 en een jaarlijkse betaling vooraf van $ 250, wat een besparing van meer dan 25% mogelijk maakt. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHet volledige scala aan functies is beschikbaar voor iedereen die zich committeert aan een abonnement en dit omvat de mogelijkheid om te handelen op zowel Binance als Bittrex, het volgen van portefeuilles en bestelmeldingen geleverd door Telegram (via Speedtrade) of e-mail. \ r \ n \ r \ nHet volledige scala aan ordertypes, inclusief gelijktijdige stop-loss en take-profit orders en trailing stop-loss orders zijn ook beschikbaar is niet mogelijk. \ r \ nIs Exchange Valet veilig? \ r \ nHet project is niet het meest transparante van aard en de mensen achter het platform blijven een mysterie. \ r \ n \ r \ nOm Exchange Valet te gebruiken u hoeft geen bank- of creditcardgegevens op te geven en uw accountabonnementen kunnen worden betaald in Bitcoin, Ethereum en Litecoin. Hierdoor kunnen gebruikers wat privacy behouden en hoeven ze alleen een e-mailadres op te geven en hun API-sleutels voor cryptocurrency exchange te synchroniseren om aan de slag te gaan. \ R \ n \ r \ nBovendien is het team over het algemeen beschikbaar in hun Telegram-groep die iedereen kan meenemen bespreek problemen rechtstreeks met het team of bespreek de belangrijkste punten met andere communityleden. \ r \ n \ r \ nNet als bij de meeste handelsbots of portfoliobeheertools, hoeft u geen geld over te maken om de Exchange Valet te gebruiken app en het platform heeft geen directe toegang tot uw crypto-holdings. \ r \ n \ r \ nHet platform maakt gebruik van een Application Programming Interface (API), een interface voor een applicatie waarmee het specifieke gegevenstypen. Door API-sleutels te gebruiken, kan de service communiceren met uitwisselingen en gegevens over prijs en rekeningsaldo verzamelen en koop- en verkooporders plaatsen. \ R \ n \ r \ nDe Exchange Valet-app maakt eenvoudig verbinding met uw uitwisselingsaccounts en voert namens u transacties uit . Het team wijst er echter op dat u opnames vanuit uw crypto-accounts moet uitschakelen en uw eigen strikte persoonlijke beveiligingsprotocollen moet blijven handhaven. \ R \ n \ r \ nDe services van Exchange Valet worden uitgevoerd op het Google Cloud Platform, en alle De datacenters van Google maken gebruik van een gelaagd beveiligingsmodel. Alle services worden bijvoorbeeld beheerd via een beveiligde wereldwijde API-gatewayinfrastructuur die alleen toegankelijk is via gecodeerde SSL / TLS-kanalen, en elk verzoek bevat een in de tijd beperkt verificatietoken dat wordt gegenereerd door een menselijke login of een op een privésleutel gebaseerd geheim. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nAlle gegevens zijn volledig versleuteld en Google \ u2019s Cloud Platform-services maken gebruik van automatische versleuteling en nieuwe gegevens die zijn opgeslagen op permanente schijven worden versleuteld onder de 256-bits Advanced Encryption Standard (AES- 256), en elke coderingssleutel is zelf gecodeerd met een regelmatig geroteerde set hoofdsleutels. \ R \ n \ r \ nHet team van Exchange Valet streeft er ook naar om regelmatig automatische updates te leveren, en gebruikers hoeven de app niet opnieuw te installeren om ontvang de laatste updates. De services van het platform voldoen ook aan de ISO 27001-, ISO 27017- en ISO 27018-normen. \ R \ nHoe beginnersvriendelijk is Exchange Valet? \ R \ nNet als bij elk portfoliobeheerplatform is Exchange Valet even wennen en terwijl het ontworpen met het oog op gebruiksgemak, is het downloaden en uitvoeren van de app misschien niet voor iedereen geschikt. \ r \ n \ r \ nDe gratis proefperiode van 14 dagen geeft iedereen die geïnteresseerd is, een idee van de service en hoe deze wordt gebruikt kunnen van invloed zijn op hun handelsactiviteiten. \ r \ n \ r \ nHet team biedt ook verschillende bronnen die helpen bij het uitleggen van tal van aspecten van het gebruik van het platform, waaronder een FAQ-sectie, geschreven handleidingen en videohandleidingen. \ r \ n \ r \ nEr is ook een community van gebruikers in het officiële Telegram-kanaal en discussies op het platform zijn ook te vinden in hun Reddit-thread. Gebruikers van alle ervaringsniveaus zullen ook profiteren van de app, inclusief de volgende functies die specifiek zijn ontworpen om het gebruik van de service gemakkelijker te maken en deze zijn te vinden onder de \"Toegevoegde opties\" . \ r \ nAanvullende opties voor kooporders \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ tUw bestelling wordt direct in het orderboek geplaatst in plaats van in behandeling als u deze optie inschakelt. Let daarom goed op de orderprijs. \ R \ n \ tU kunt een kooporder instellen die bij uitvoering gelijk is aan een bepaald percentage van uw portefeuille. \ R \ n \ tU kunt dit gebruiken om eenvoudig kooporders in te stellen met een specifiek percentage van uw beschikbare BTC \ / USDT \ / ETH-saldo. \ r \ n \ t Hiermee kunt u een stop-loss creëren onder uw kooporder. De stop-loss order wordt pas actief als de kooporder is uitgevoerd. Wanneer de kooporder wordt uitgevoerd, wordt de stop-loss-prijs geactiveerd als een lopende order. 4.a \ u00a0 Specificeer uw stop-loss-prijs met het procentuele verschil met uw kooporder. \ R \ n \ t Specificeer uw stop-loss-prijs met de normale prijs invoer. \ r \ n \ tMaak de stop-loss een \"paniek verkopen \" order (alleen voor limietorders). \ r \ n \ t Verander deze stop-loss in een trailing stop-loss order. \ r \ n \ tMaak het trailing stop-loss-pad pas nadat een bepaalde prijs is bereikt. \ r \ n \ t \ u00a05. \ u00a0Hier kunt u een stop-loss onder uw kooporder creëren, en de stop-loss order wordt pas actief zodra de kooporder is uitgevoerd. Nadat de kooporder is uitgevoerd, wordt deze stop-loss geactiveerd als een lopende order. \ R \ n \ r \ nAanvullende opties voor verkooporders \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ tUw order wordt onmiddellijk geplaatst op het orderboek in plaats van in behandeling. Controleer daarom de bestelprijs. \ R \ n \ t Hiermee kunt u het orderbedrag instellen op een bepaald percentage van het beschikbare bedrag. \ R \ n \ tZet deze order om in een \"paniek verkopen \" order (alleen voor limietorders). \ r \ n \ t Zet deze order om in een trailing stop-loss order. \ r \ n \ tOffset van de trailing stop-loss order. De offset verandert automatisch zodra u de prijs van de bestelling wijzigt, en u kunt de offset ook wijzigen om de prijs van de bestelling te wijzigen. De prijs weergegeven in de \"Prijs\" invoer in het verkooppaneel toont uw initiële stop-loss-prijs en het trailing stop-loss volgt de hoogste prijs door deze offset. \ r \ n \ tMaak het trailing stop-loss-pad pas nadat een bepaalde prijs is bereikt. \ r \ n \ tDit activeert een verkooporder pas nadat een bepaalde prijs is bereikt, en blijft uitgeschakeld totdat de ingestelde prijs is bereikt. \ r \ n \ r \ nPros \ r \ n \ r \ n \ tSet gelijktijdige bestellingen \ r \ n \ t gebruik Koop \ / Verkoop Orderopties \ r \ n \ tTelegram \ / E-mailmeldingen \ r \ n \ t 14 dagen gratis proefversie \ r \ n \ tGeschikt voor nieuwere en ervaren handelaren \ r \ n \ r \ nCons \ r \ n \ r \ n \ tNiet transparant eigendom \ r \ n \ tSlechts twee uitwisselingen ondersteund \ r \ n \ tDe app moet worden gedownload en uitgevoerd \ r \ n \ r \ nConclusie \ r \ nExchange Valet bevat een aantal functies die sommige handelaren kunnen nuttig vinden, zoals de mogelijkheid om gelijktijdige stop-loss in te stellen en winstorders aan te nemen die beurzen over het algemeen niet ondersteunen. \ r \ n \ r \ nDit stelt handelaren in staat om winsten vast te leggen wanneer hun geselecteerde munt in waarde toeneemt en tegelijkertijd hun acco unt via de stop loss die de noodzakelijke verkoop uitvoert als de markt in een ongunstige richting beweegt. \ r \ n \ r \ nGemeenschappelijke markt- en limietorders worden ondersteund naast trailing stop-verliezen en paniekverkooporders, en Exchange Valet heeft ook handige functies zoals hun Speedtrade Telegram-bestelmeldingen en portfolio-updates geleverd via Telegram of e-mail. \ r \ n \ r \ nHet platform stelt gebruikers ook in staat om heel eenvoudig handelsopdrachten in te stellen, en u kunt uw posities als een cirkeldiagram bekijken en koop / verkoop orders als een specifiek percentage van uw totale bezit aan een enkel digitaal activum. \ r \ n \ r \ nDe extra orderopties maken het gemakkelijk voor mensen om hun portefeuilles in evenwicht te brengen en de eenvoudige invoervelden zijn gemakkelijk te begrijpen voor elke niveau van gebruiker. Exchange Valet is echter over het algemeen vrij beperkt van omvang en ondersteunt alleen Binance en Bittrex. \ R \ n \ r \ nHet platform biedt ook geen reeks vooraf geconfigureerde handelsbots of stelt gebruikers in staat om met succesvolle bots of strategieën te handelen, en het mist algo-gebaseerde handelsfuncties. \ r \ n \ r \ nDaardoor zijn er vergelijkbare platforms die een uitgebreider scala aan functies bieden voor ongeveer dezelfde prijs, en Exchange Valet is waarschijnlijk het beste geschikt voor iedereen die er gebruik van wil maken hun specifieke functies zijn ingesteld om te handelen op Binance en Bittrex. \ r \ n \ r \ nDaarom zou iedereen die geïnteresseerd is, gebruik moeten maken van de proefperiode van 14 dagen om een ​​beter idee te krijgen of het platform al dan niet past bij hun individuele cryptohandelbehoeften. \ r \ nBezoek Exchange Valet","schrijver"​"@type"​"Persoon","naam"​"Eugene Kem"​,"datum gepubliceerd"​"25-02-2020"​,"additioneel type"​"ongedefinieerd","bijnaam"​"ongedefinieerd","prijs"​"ongedefinieerd","onderscheidingen"​"ongedefinieerd","merk"​"ongedefinieerd","categorie"​"ongedefinieerd","kleur"​"ongedefinieerd","diepte"​"ongedefinieerd","ondubbelzinnige beschrijving"​"ongedefinieerd","gtin"​"ongedefinieerd","gtin12"​"ongedefinieerd","gtin13"​"ongedefinieerd","gtin14"​"ongedefinieerd","gtin8"​"ongedefinieerd","hoogte"​"ongedefinieerd","identifier"​"ongedefinieerd","logo"​"ongedefinieerd","mainEntityOfPage"​"ongedefinieerd","materiaal"​"ongedefinieerd","model-"​"ongedefinieerd","mpn"​"ongedefinieerd","nsn"​"ongedefinieerd","Product-ID"​"ongedefinieerd","productie datum"​"ongedefinieerd","aankoopdatum"​"ongedefinieerd","datum van publicatie"​"ongedefinieerd","hetzelfde als"​"ongedefinieerd","sku"​"ongedefinieerd","slogan"​"ongedefinieerd","url"​"ongedefinieerd","gewicht"​"ongedefinieerd","breedte"​"ongedefinieerd"​

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me