Et kig på NewsCrypto-platformen: Crypto-uddannelse, handelsværktøjer og indikatorer

Newscrypto

Newscrypto er en alt-i-en online kryptovaluta-informationsplatform. Verden for kryptohandel forstås ikke af mange mennesker, og Newscrypto har skabt en måde for hverdags mennesker til at blive mere uddannet om kryptokurrency.

At komme ind i kryptohandel kan være lidt skræmmende, men der er gode platforme derude, der tilbyder solide uddannelsesværktøjer til nye forhandlere. At have adgang til gode informationsressourcer er afgørende for enhver erhvervsdrivende, og Newscrypto har skabt en interessant platform til at levere masser af info til kryptofokuseret handel.

Folk kan finde en række værktøjer og støtte til kryptohandel på Newscrypto-webstedet – Uddannelse, handelsværktøjer, avancerede indikatorer og forudsigelser fra samfundet er alle tilgængelige. Lige siden platformen blev lanceret i 2018 har den opbygget et godt ry.

Newscrypto har nu mere end 64.000 brugere over hele verden, og flere funktioner vil komme op i den nærmeste fremtid. I modsætning til mange platforme har Newscrypto fokus på uddannelse og at bringe nye handlende i fart.

Newscrypto tilbyder uddannelse & Handelsværktøjer

Der er nogle store muligheder i kryptosektoren. Da bjørnemarkedet er forbi, og vi går ind på et nyt tyremarked, vil der være masser af muligheder for fortjeneste i de kommende måneder.

En af de største udfordringer for mennesker, der er nye i en handel med kryptos, er en alvorlig mangel på troværdig information.

Newscrypto tager denne udfordring på og har gjort et godt stykke arbejde indtil videre. Folk skal have god information og uddannelsesmæssige ressourcer, hvis de skal handle med succes, og Newscrypto har skabt et sted, hvor folk kan lære og vokse.

Jo mere populær kryptovaluta bliver, jo mere støj er der på markedet. Newscrypto blev oprettet for at løse manglen på økonomisk viden og handelsinformation i en verden af ​​kryptokurrency.

Newscrypto-platformen - et væld af oplysningerNewscrypto-platformen – et væld af oplysninger

NWC-tegnet

Newscrypto har deres eget NWC-token, som styrer platformen, betaling for ekstra funktioner på platformen accepteres i NWC-tokens.

Der er 3 niveauer, som brugerne kan vælge imellem. Når du har tilmeldt dig, er du på begynderniveauet. Hvis du vil låse mellemledet op, skal du betale 50 NWC i 7 dage eller 170 NWC i 30 dage.

OpgraderingsmulighederOpgraderingsmuligheder

Hvis du låser op for mellemliggende og avancerede niveauer, får du adgang til mange gavnlige funktioner. For alle 3 niveauer skal hver bruger betale et ugentligt, månedligt eller årligt gebyr afhængigt af informationsniveauet og deres behov for værktøjer.

NWC er kan købes fra Kucoin & HitBTC plus nogle andre mindre børser.

Gratis uddannelsesmæssige ressourcer

En god ting ved Newscrypto-platformen er, at den tilbyder mange gratis kurser, som folk kan lære om kryptokurrency. Der er fire tilgængelige kurser for begyndere af kryptokurrency: grundlæggende, diagrammer, Newscrypto-værktøjer og handelsstrategier.

Normalt tager det cirka et par timer at lære et kursus, så det er meget let for dig at få visse grundlæggende forståelser om kryptokurrency på kort tid. Virksomheden udvikler to andre kurser kaldet økonomi og kryptoudvikling, og de kommer meget snart.

Crypto-skoleCrypto-skole

Der er mange originale funktioner, der adskiller Newscrypto-platformen fra andre cryptocurrency-platforme. Newscrypto-platformen giver alle de nyeste nyheder om kryptokurrency fra andre websteder, der vises på dens nyhedsfane. Det sorterer også nyheder for dig at få adgang til vigtige nyheder, der kan flytte kryptomarkederne.

Kortlægningsmuligheder for handlende

Diagrammerne på Newscrypto-diagrammer bruges ikke kun til at spore prisbevægelsen for en bestemt mønt, men bruges også til at sammenligne Bitcoin med en hvilken som helst flad valuta i en bestemt periode. Diagrammer er et af de vigtigste værktøjer, som handlende har, og Newscrypto har et bredt udvalg af diagrammer, som medlemmerne kan bruge.

KortindstillingerKortindstillinger

Diagrammerne har også en værktøjslinje, hvor du kan tegne dine forudsigelseslinjer om støtte, modstand og tendens, og du kan dele dine forudsigelser til “Fællesskabsforudsigelser” for at give din mening om det aktiv, og du kan også læse andre meninger for at have en bedre reference til et valgt aktiv i fremtiden.

FællesskabsforudsigelserFællesskabsforudsigelser

Ud over gode diagrammer leverer Newscrypto også alarmer, der kan hjælpe handlende med at få overskud. Whale Alert er kun til avanceret niveau, det giver observation af markeder for store sælgere og købere, og det giver dig en underretning, når en stor hval sælger eller køber, så du kan drage fordel af det.

Arbitrage af Newscrypto er tilgængelig for mellemliggende og avancerede niveauer. Denne funktion hjælper sine brugere med at have en fordel over deres stipendiater på tokenmarkederne og tjene penge, selv når markederne ikke bevæger sig meget. CoinTracker giver brugeren mulighed for at importere alle deres handelshistorikker til denne platform for bedre at holde styr på alle transaktioner, de har foretaget.

Begynd at bruge Newscrypto gratis

Det er et godt tegn, når en virksomhed giver folk mulighed for at prøve sin platform gratis.

Newscrypto lader alle begynde at lære på sin platform til nul pris. For folk, der er nye med krypto eller ønsker at lære mere om avancerede handelsstrategier, ser Newscrypto ud som et godt valg.

Virksomheden er dedikeret til fortsat at skabe en understøttende platform for kryptohandlere på alle niveauer. Uanset om du er fan af at handle på kryptomarkedet eller en potentiel kryptovalutainvestor, tilbyder Newscrypto alt hvad du har brug for til en budgetvenlig pris med fuld adgang til lovende og gavnlige funktioner.

Nye måder at lære om markederne på

En af de bedste dele af Newscrypto er, at det ikke kun er en imponerende samling af handelsressourcer, det er også et sted, hvor kryptohandlere og investorer kan dele deres ideer.

Platformen giver kryptohandlere, der allerede kender markederne, et sted at lære endnu mere, og det leverer også gode uddannelsesmæssige ressourcer til alle, der ønsker at komme ind i kryptoer, men ikke ved, hvor de skal starte. Samlet set er det en vidunderlig platform, der er billig (eller gratis) at bruge.

En anden god ting ved platformen er, at medlemskaber sælges pr. Uge, så handlende ikke behøver at gøre en langsigtet forpligtelse, hvis de vil prøve, hvad de har at tilbyde. Hvis du vil have adgang til premium-tjenesterne hos Newscrypto, koster det kun et par euro om ugen.

Newscrypto har opbygget en fantastisk platform for forhandlere – uanset om du er en fuldstændig uerfarlig eller mere avanceret forhandler, finder du noget brug i platformen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me