En titt på NewsCrypto-plattformen: Crypto-utbildning, handelsverktyg och indikatorer

Newscrypto

Newscrypto är en allt-i-ett-informationsplattform för kryptovaluta online. Världen för kryptohandel är inte väl förstådd av många människor, och Newscrypto har skapat ett sätt för vardagliga människor att bli mer utbildade om kryptovaluta.

Att komma in i kryptohandel kan vara lite skrämmande, men det finns fantastiska plattformar där ute som erbjuder solida utbildningsverktyg för nya handlare. Att ha tillgång till bra informationsresurser är viktigt för alla näringsidkare, och Newscrypto har skapat en intressant plattform för att leverera massor av information för kryptofokuserad handel.

Människor kan hitta en rad verktyg och stöd för kryptohandel på Newscrypto-webbplatsen – Utbildning, handelsverktyg, avancerade indikatorer och förutsägelser från samhället är alla tillgängliga. Ända sedan plattformen lanserades 2018 har den byggt upp ett stort rykte.

Newscrypto har nu mer än 64 000 användare över hela världen och fler funktioner kommer att komma inom en snar framtid. Till skillnad från många plattformar har Newscrypto fokus på utbildning och att föra nya handlare upp.

Newscrypto erbjuder utbildning & Handelsverktyg

Det finns några stora möjligheter i kryptosektorn. När björnmarknaden är över och vi går in på en ny tjurmarknad kommer det att finnas gott om vinstmöjligheter under de kommande månaderna.

En av de största utmaningarna för människor som är nya i världen med handel med kryptos är en allvarlig brist på pålitlig information.

Newscrypto tar den här utmaningen och har gjort ett bra jobb hittills. Människor måste ha bra information och utbildningsresurser om de ska handla framgångsrikt och Newscrypto har skapat en plats där människor kan lära sig och växa.

Ju mer populär kryptovaluta blir, desto mer buller finns det på marknaden. Newscrypto skapades för att lösa bristen på ekonomisk kunskap och handelsinformation i världen av kryptovaluta.

Newscrypto-plattformen - En mängd informationNewscrypto-plattformen – En mängd information

NWC-token

Newscrypto har sin egen NWC-token som driver plattformen, betalning för extra funktioner på plattformen accepteras i NWC-tokens.

Det finns tre nivåer för användarna att välja mellan. När du har registrerat dig framgångsrikt är du på nybörjarnivån. Om du vill låsa upp mellanliggande nivå måste du betala 50 NWC i 7 dagar eller 170 NWC i 30 dagar.

UppgraderingsalternativUppgraderingsalternativ

Om du låser upp mellanliggande och avancerade nivåer får du tillgång till många fördelaktiga funktioner. För alla tre nivåerna måste varje användare betala en avgift varje vecka, månad eller år, beroende på informationsnivån och deras behov av verktyg.

NWC är finns att köpa från Kucoin & HitBTC plus några andra mindre börser.

Gratis utbildningsresurser

En trevlig sak med Newscrypto-plattformen är att den erbjuder många gratis kurser för människor att lära sig om kryptovaluta. Det finns fyra tillgängliga kurser för nybörjare av kryptovaluta: grunder, diagram, Newscrypto-verktyg och handelsstrategier.

Normalt tar det ungefär ett par timmar att lära sig en kurs så det är väldigt enkelt för dig att få vissa grundläggande förståelser om kryptovaluta på kort tid. Företaget utvecklar två andra kurser som heter ekonomi och kryptoutveckling, och de kommer snart.

Crypto SchoolCrypto School

Det finns många originalfunktioner som skiljer Newscrypto-plattformen från andra kryptovalutaplattformar. Newscrypto-plattformen tillhandahåller alla uppdaterade nyheter om kryptovaluta från andra webbplatser som visas på dess nyhetsflik. Det sorterar också ut nyheter för dig att få tillgång till viktiga nyheter som kan flytta kryptomarknaderna.

Kartläggningsalternativ för handlare

Diagrammen på Newscrypto-diagram används inte bara för att spåra prisrörelsen för ett visst mynt utan används också för att jämföra Bitcoin med vilken platt valuta som helst under en viss tidsperiod. Diagram är ett av de viktigaste verktygen som handlare har, och Newscrypto har ett brett urval av diagram som medlemmarna kan använda.

KartläggningsalternativKartläggningsalternativ

Diagrammen har också ett verktygsfält där du kan rita dina förutsägelseslinjer om stöd, motstånd och trend och du kan dela dina förutsägelser till “Communityprognoser” för att ge din åsikt om den tillgången och du kan också läsa andra åsikter för att ha en bättre referens för en utvald tillgång i framtiden.

Community förutsägelserCommunity förutsägelser

Förutom fantastiska diagram tillhandahåller Newscrypto också varningar som kan hjälpa handlare att göra vinster. Whale Alert är endast för avancerad nivå, den visar observation av marknader för stora säljare och köpare och det ger dig en avisering när en storval säljer eller köper så att du kan dra nytta av det.

Arbitrage av Newscrypto är tillgängligt för mellanliggande och avancerade nivåer. Den här funktionen hjälper sina användare att ha en fördel över sina kamrater på token-marknaderna och tjäna pengar även när marknaderna inte rör sig mycket. CoinTracker tillåter användaren att importera alla sina handelshistoriker till denna plattform för att bättre hålla reda på alla transaktioner de gjort.

Börja använda Newscrypto gratis

Det är ett bra tecken när ett företag tillåter människor att testa sin plattform gratis.

Med Newscrypto kan vem som helst börja lära sig på sin plattform, utan kostnad. För personer som är nya för krypto eller vill lära sig mer om avancerade handelsstrategier, ser Newscrypto ut som ett bra val.

Företaget är dedikerat till att fortsätta skapa en stödjande plattform för kryptohandlare på alla nivåer. Oavsett om du är ett fan av att handla kryptomarknaden eller en potentiell kryptovalutainvesterare, erbjuder Newscrypto allt du behöver till ett budgetvänligt pris med full tillgång till lovande och fördelaktiga funktioner.

Nya sätt att lära sig mer om marknaderna

En av de bästa delarna av Newscrypto är att det inte bara är en imponerande samling handelsresurser, det är också en plats där kryptohandlare och investerare kan dela sina idéer.

Plattformen ger kryptohandlare som redan känner till marknaderna en plats att lära sig ännu mer, och den levererar också bra utbildningsresurser för alla som vill komma in i kryptos men inte vet var de ska börja. Sammantaget är det en underbar plattform som är billig (eller gratis) att använda.

En annan trevlig sak med plattformen är att medlemskap säljs per vecka, så handlare behöver inte göra ett långsiktigt åtagande om de vill prova vad de har att erbjuda. Om du vill ha tillgång till premiumtjänsterna på Newscrypto kostar det bara några euro per vecka.

Newscrypto har byggt en bra plattform för handlare – oavsett om du är en komplett nybörjare eller mer avancerad näringsidkare, kommer du att hitta lite användning på plattformen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me