Day Trading Cryptocurrency: Ultimate Guide for Beginners

Dagshandel Cryptocurrency

Cryptocurrency er stadig i sin barndom. Det kom først ind på teknologiscenen som et idealistisk begreb: at tage kontrol fra store banker og regeringer og returnere det til folket.

Dette ville blive opnået ved oprettelse af digital valuta, der kunne sikres ved hjælp af kryptografiske metoder og brugt, peer-to-peer, uden at tredjeparter hverken foretager en nedskæring eller sporer transaktioner.

Det var den oprindelige vision for kryptokurrency, som beskrevet af de tidligste såkaldte cypherpunks og den stadig mystiske Bitcoin-grundlægger Satoshi Nakamoto.

Nakamotos skabelse kom imidlertid virkelig ind i den offentlige bevidsthed, da prisen begyndte at skyde i luften. Bitcoin-millionærer dukkede op næsten natten over, da mønten steg i værdi, ganget med mange tusind procentpoint i løbet af få år.

Dagshandel Cryptocurrency

Dette var den nye norm for kryptokurrency. Ikke længere bare en frynser anarkist legetøj, blev cryptocurrency et seriøst redskab til opbevaring og opbygning af rigdom. Dens bånd til den engang ødelagte finansielle sektor steg, og i dag er der et stort kontingent af fagfolk og semiprofessionelle, der tjener penge til at skifte værdi fra mønt til mønt eller endda ved at høste store overskud fra arbitrage mellem forskellige børser.

Det er dog ikke kun et professionelt spil. Eksplosionen af ​​tilgængelig udveksling – og information – har noget returneret krypto til sine demokratiske rødder. Nu med lidt research, lidt know-how og meget mod kan næsten enhver prøve sin hånd som dagshandler i kryptovaluta-arenaen.

Vi vil tage et kort kig på, hvad dagshandel er, og hvordan den gennemsnitlige investor kan blive involveret. Denne artikel vil ikke fordybe sig meget i detaljerne i de enkelte mønter.

Måske skulle det være lektion 1: På en sådan hurtig udviklende arena ændrer information sig hurtigt, og det er vigtigt at få de bedste og nyeste oplysninger om en given potentiel investering.

Hvad er Day Trading?

Day trading er intet andet end processen med at købe eller sælge et aktiv – det være sig en sikkerhed, lager, ædle metaller eller kryptokurrency. Hele spillet kan sammenfattes som buy low, sell high. ”Dag” -aspektet ved dagshandel er dets kortsigtede karakter.

Dette er i direkte kontrast til det populære HODL-meme, en stavefejl af “Hold”, hvor du beslutter at købe en given kryptokurrency og derefter holde den sikker for potentiel langsigtet, langtrækkende og lang-odds vækst.

Formålet med dagshandel er at komme ind på markedet, tage en position, holde øje med denne position og derefter afslutte med fortjeneste. Vi taler her om tid lige så få minutter, i arbitrage-arenaen, indtil dagens handel er tæt.

Automatiseret handel, som vi vil berøre senere, kan have en stadig hurtigere omsætning. Nogle bots eller automatiserede computerprogrammer, der handler for dig, kan producere en flustur af handler på få sekunder.

Det skal også bemærkes, at nogle såkaldte daghandlere har nogle positioner i uger eller endda måneder afhængigt af visse sikkerhedsmål. Til vores formål er dette stadig “dag” -handel.

Det lyder enkelt nok. Det er trods alt ikke målet for næsten enhver form for finansiel aktivitet at give overskud?

Typer af handlende

Når det er sagt, kan daghandlere have flere forskellige måder at nå dette mål på. De to bredeste kategorier, hvor man kan opdele daghandlere, er spekulanter og tekniske analytikere.

Spekulanter

Spekulanter gør netop det. De forsøger at finde påvirkninger uden for markedet, der ser ud til at indikere, at en kryptokurrency enten pludselig vinder eller pludselig mister værdi. Det bedste eksempel på dette er newshound, der nøje overvåger kryptovalutakablerne for nyheder om hacks, store møntteknologiske udviklinger, større adoptioner og andre potentielle markedsførere.

Tekniske analytikere

Den anden kategori er mere bekymret over markedets interne funktion snarere end det eksterne pres. Denne slags dagshandler er afhængig af finansielle diagrammer for at få en fornemmelse for, hvor prisen var i den seneste tid, og hvor den måske er på vej næste.

Videnskaben om læsning af diagrammer eller teknisk analyse kan – faktisk er – temmelig involveret. Det behøver dog ikke være svært. At lære at identificere et par enkle, markedstestede mønstre kan give dig en ret god ide om, hvor en given mønts pris vil være på vej næste.

Tænk på de forvirrende skæve linjer, søjler og stearinlys på dit gennemsnitlige økonomiske diagram som et kørekort. Hvis du ved, hvordan du læser det, kan du med ret rimelig grad sige, hvor disse linjer vil komme videre.

Er Day Trading for dig?

Inden vi går ind i møtrikker og bolte ved daghandel, er der en særlig vigtig ting, vi skal dække. På trods af den meteoriske stigning af nogle kryptokurver og den relative lethed i den daglige handelsproces er dagshandel ikke en hurtig-rig-hurtig ordning. Faktisk er det meget sandsynligt, at du mister penge i nogen tid, indtil du får fat i det.

Selv de bedste dagshandlere er afhængige af at tjene små beløb over et relativt stort antal handler. På mange måder minder daghandel om hasardspil, omend med lidt bedre odds.

I betragtning af alt dette er den første ting at gøre, at beslutte, om dagshandel er det rigtige for dig.

  • Er du økonomisk i stand til at absorbere nogle af risiciene, hvis en del af dine handler bliver sure eller markedet ændres på en uventet måde?
  • Er du disciplineret nok til at reducere dine tab og komme ud af en dårlig position, snarere end at blive bytte for den sænkede omkostningsfejl?
  • Er du villig til virkelig at se på fakta og videregive en formodet mulighed, selvom din interne bias fortæller dig at gå all-in?

Hvis det er tilfældet, er det tid til at komme i gang.

Kom godt i gang

Den første ting, du bliver nødt til at gøre, før du begynder daghandel, er at vælge en “hjemmebørs”. Dette er vigtigere end det lyder. Forskellige børser tilbyder forskellige mønterparringer, gebyrstrukturer, minimale handelsbeløb og mere.

Vær opmærksom på disse gebyrstrukturer. Hvis din handelsstil sandsynligvis vil bestå af meget store volumener med meget lidt fortjeneste ved hver enkelt handel, kan disse overskud hurtigt forsvinde i gebyrer.

Når du så at sige har oprettet en hjemmebase, skal du registrere konti på dine næste tre bedste valg. Dette giver dig mulighed for at finde arbitragemuligheder eller forskelle i en mønts pris fra en børs til en anden. Mere vigtigt er det dog, at det giver dig muligheder med hensyn til tilgængelighed af kryptokurrency, gebyrer og likviditet.

Bedste børser til handel med kryptovaluta

Se vores guide til de bedste børser til handel med krypto, vi har også skrevet dybtgående anmeldelser af de fleste børser, så se her for at finde den, du ønsker at bruge.

Hvis du overvejer daghandel, antager vi, at du ved, hvordan du registrerer en konto på en børs, og hvad forskellen er mellem en central børs og en decentral børs.

Bare i tilfælde af – de fleste centraliserede udvekslinger kræver dog en slags identificerende oplysninger, såsom en e-mail-adresse, og kan bede dig om yderligere identifikation af sikkerhedsmæssige årsager.

Decentraliserede børser er stort set anonyme. Afvejningen er, at centraliserede børser fungerer mere som traditionelle børser, og de har indbyggede sikkerhedssystemer og relativt høj likviditet.

Decentraliserede børser mangler muligvis klar likviditet, og enhver handel bør kontaktes med en advarselstømmestilling, men dine handler kan foregå i næsten total fortrolighed.

Decentrale børser

Udvikling af en strategi

Når du er online og klar til at gå – er du stadig ikke helt klar til at gå. Der er en hel del forskning, du skal gøre, før du vælger en bred handelsstrategi og dykker ind.

Dette involverer individuelle mønter, alle relevante nyheder, enhver relevant teknisk analyse og mere. Vigtigst er det dog, at du skal indstille nogle grundregler for dig selv.

En af de hurtige regler i daghandel indebærer aldrig at risikere mere end 1 procent af din samlede bankrulle eller tilgængelige investeringspenge på en enkelt handel. Dette kan være svært at øve på. Sig, at du ser en handel, der virker som en sikker ting.

  • Har du disciplinen til kun at placere 1 procent på denne tilsyneladende sikre vinder?
  • Men hvad hvis du har ret, og du går glip af et stort stykke forandring ved ikke bare at satse på gården?

Day trading er i sidste ende et talespil. Hvis du spiller længe nok, vil du helt sikkert gå glip af nogle store muligheder. Men en konservativ strategi vil sikre, at du ikke mister hele din bankrulle på risikable spil. I daghandel er det altid bedre at samle små, men relativt sikre belønninger over engangs store scores.

Stop tabsgrænser

En anden vigtig faktor, når du overvejer strategi, er dine stop-loss-grænser. Dette er dine exitstrategier. De fleste børser giver dig mulighed for at indstille et stoptab, der automatisk afslutter en handel på et givet prisniveau.

Sig, at du køber en mønt til $ 100, og du vil sikre dig, at du holder en god del af denne investering. Du kan indstille et stoptab på $ 70, som automatisk sælger mønten og bevarer 70 procent af din oprindelige investering, hvis møntens pris begynder at tankes.

Begræns salgsordrer

Et relateret koncept er den begrænsede salgsordre, som automatisk lukker en handel, når din mønt når en bestemt højere pris. Sig, at mønten er på en opadgående tendens, og du vil sikre dig, at du kommer ud på det, du opfatter som toppen af ​​markedet – lad os sige $ 130. En begrænset salgsordre sælger automatisk din mønt, når prisen når $ 130.

Crypto Trading Bots

Det er sandsynligvis et godt tidspunkt at bringe emnet bots og handelsalgoritmer op.

I din forskning og eventyr inden for dagshandel er det sandsynligt, at du støder på både bots og handelsalgoritmer. Nogle kan være gratis, og andre kan være en del af en tjeneste.

Vi tilråder forsigtighed her. Selvom det kan være fristende at læne sig tilbage og lade et program handle for dig – det kan jo fungere, mens du laver noget andet – husk at en bots handel kun er så god som dets programmering.

Bitcoin-handelsroboter

Desuden passer forskellige bots til forskellige handelsstile, og de kan og laver betydelige fejl. Bots er noget at udforske, når du har været på markedet i et stykke tid, og de er aldrig noget, du bare kan “sætte og glemme” – de kræver lige så meget tilsyn som at udføre jobbet i hånden.

Hvis du gerne vil dykke mere ind i verdenen med automatiseret handel ved hjælp af bots, har vi skrevet en dybdegående guide til de bedste handelsbots.

Vores to bedste valg er Cryptohopper og 3Commas:

Cryptohopper3Commas
Cryptohopper Bot anmeldelse
Integrationer Binance

Bitfinex

Bittrex

CEX.io

Coinbase Pro

Cobinhood

Cryptopia

HitBTC

Huobi

Kraken

KuCoin

Poloniex

Bittrex

Bitfinex

Binance

Bitstempel

Kucoin

Poloniex

HitBTC

CEX.io

Coinbase Pro

OKex

Huobi

Yobit

GDAX

Pris fra $ 19 Måned $ 24 måned
Type Sky Sky
Eksterne signaler Ja Ja
Anmeldelse Læs Læs
Besøg Besøg

Teknisk analyse

For at blive en succesrig erhvervsdrivende bliver du nødt til at vide om teknisk analyse – det er evnen til at læse og analysere diagrammerne ved hjælp af en række metoder og teknikker.

At kende disse giver dig mulighed for at identificere tendenser og forudsige prishandlinger. Disse teknikker blev udviklet til de traditionelle markeder, men de kan også gælde for Crypto – det skyldes, at du for det meste handler med andre handlende, som også bruger de samme teknikker.

Vi ansætter et antal analytikere, der opretter pristabeller her på Blockonomi. Se på deres indlæg, som hjælper dig med at begynde at genkende mønstrene selv.

Vi har også oprettet en række guider om teknisk analyse:

  • Cryptocurrency trading: Hvad er Bollinger Bands ?
  • Handel med kryptovaluta: Head & Skulderhandelsmønstre forklaret
  • Kryptovalutahandel: Momentum-indikatorer og bevægelige gennemsnit
  • Handel med kryptovaluta: Hvad er margenhandel ?
  • Handel med kryptovaluta: Identifikation og brug af Fibonacci-trækningsniveauer

Tager din fortjeneste

Her møder gummien vejen. Du har oprettet en valutakonto og sprang ind i dit første par handler. Så hvornår springer du ud igen? En stor del af svaret kommer fra din individuelle strategi og din børs gebyrstruktur.

Du skal altid indregne gebyrer, når du beslutter, hvornår du skal afslutte en handel. Når alt kommer til alt, hvis dit overskud forsvinder helt i handelsgebyrer, tjente du overhovedet? Individuel komfort er også noget at overveje. Vi ved allerede, at det er en del af den daglige livsstils livsstil at tage mindre overskud i forhold til mange individuelle handler. Hvor lille er for lille til dig? Sagt på en anden måde, er det arbejde, du lægger på som dagshandler, værd at belønningen er?

Det er også vigtigt at huske, at da du kun tjener meget små indtægter på hver enkelt handel, kan et stort tab potentielt udslette en hel dags gevinster. I næsten alle tilfælde er det bedst at spille konservativt og høste din fortjeneste så ofte du kan, hvis gebyrstruktur tillader det.

Der er en sidste, noget ubehagelig del af hele denne handelsvirksomhed, især hvis du planlægger at gøre dette i USA før eller senere, vil spørgsmålet om skat komme op. Det anbefales stærkt at se en skatteprofessionel, før du begynder at handle for at få en idé om din forventede skattebyrde.

Læs: Kryptovaluta og skatter: Hvad du behøver at vide

En løs regel er dog, at handel med dage vil blive styret udelukkende af kortsigtede kapitalgevinstregler. Da du kun vil holde dine aktiver i et par timer ad gangen og med en fortjeneste med det samme, vil du ikke drage fordel af de lavere skattesatser, der er forbundet med langsigtede kapitalgevinster.

Disse kan være høje – så meget som 40 procent. Så ud over dit forventede overskudstab fra valutakurser skal du påtage dig din forventede skattebyrde. Amerikanske skatteregler vedrørende krypto er stadig ret mørke, men regeringen har en bred definition af, hvad der kan beskattes.

Dybest set er enhver mønt-til-mønt-handel eller mønt-til-fiat-handel en skattepligtig begivenhed. Så hvis du laver mange handler i løbet af dagen, kan du potentielt samle snesevis af skattepligtige begivenheder hver dag.

En skatteprofessionel kan hjælpe dig med at vælge software til at holde styr på dine handler for at gøre skatteregistrering enklere, og den professionelle kan endda være i stand til at hjælpe dig med at beslutte, hvad dit acceptable fortjeneste skal være, inden du trækker aftrækkeren og opretter en skattepligtig begivenhed.

Bliv informeret, bliv sikker

Day trading har potentialet til at generere både store overskud og store tab. En konservativ handelsstrategi anbefales stærkt til alle, især begyndere.

Lad ikke angiveligt mistede muligheder skyde din vurdering, når det kommer til at tage overskud, og glem ikke, at dagshandel ikke er gratis penge. Der er vekselgebyrer, der skal betales, og skattemand kommer i sidste ende til at banke for sin andel.

Glem ikke, at dagshandel ikke er for alle. Hvis spillet virker for hektisk, eller hvis arbejdet opvejer fordelene, skal du overveje en anden strategi, som f.eks. Langsigtet besiddelse eller at blive involveret i en professionelt handlet fond, som du kan investere i meget som en almindelig investeringsfond.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me