CoinRule Review: geautomatiseerd platform voor crypto-handelsbots

Coinrule recensie

Handelaren in cryptovaluta kunnen kiezen uit een groeiend aantal efficiënte, geautomatiseerde handelsplatforms die tot doel hebben het hele proces te vereenvoudigen en iedereen in staat te stellen het meeste uit hun handelsmogelijkheden te halen.

Coinrule is een opkomende, gebruiksvriendelijke geautomatiseerde handelsoplossing met als doel de “Lego-toolbox” te zijn voor zowel technische als niet-technische handelaren. Het platform opent een wereld van nieuwe handelsmogelijkheden voor cryptohandelaren die gewend zijn om te gaan met beperktere handelsinterfaces, en Coinrule stelt iedereen in staat te kiezen uit een aantal vastgestelde strategieën die kunnen worden getest voordat ze worden ingezet..

Meer ervaren handelaren kunnen hun eigen unieke strategieën ontwikkelen, en als gevolg daarvan kunnen handelaren van alle niveaus actief deelnemen aan de altijd open cryptomarkt en 24/7 handelen.

Coinrule geautomatiseerde handel

Het platform ondersteunt populaire uitwisselingen, waaronder Binance, BitMEX, Coinbase Pro en Kraken en is gratis toegankelijk met een startersaccount.

Betaalde abonnementen variëren van $ 29,99 tot $ 249,99 per maand met de verschillende accountniveaus die zijn ontworpen om tegemoet te komen aan handelaren met verschillende ervaring en activiteitenniveaus.

Bezoek Coinrule

Overzicht

Coinrule werd in maart 2018 opgericht door de huidige CEO Gabriele Musella en COO Oleg Giberstein. Het werd opgericht in het VK en heeft het ondernemingsnummer 11265766, Coinrule heeft ook een kantoor op Level 32, 1 Ropemaker St, Citypoint, London EC2 9AW, naast het geregistreerde kantooradres op Fisher Close Flat 6, 2 Fisher Close, Londen, Engeland, SE16 5AE.

Als gevolg hiervan kan Coinrule nog steeds worden beschouwd als een opkomende handelsoplossing en is het bezig zijn gemeenschap te ontwikkelen en te groeien als een cryptocurrency-handelsoplossing..

Het platform stelt iedereen in staat om hun handel te automatiseren om hun winst te maximaliseren of munten te verzamelen en bevat standaard handelsopties zoals gewone koop- en verkooporders op de markt, stop-loss / take-profit orders en heraankooporders..

Coinrule Executive Team

Coinrule kan worden gebruikt vanuit elke ondersteunde webbrowser en maakt verbinding met meer dan 10 toonaangevende cryptocurrency-uitwisselingen via API-sleutelverbindingen met Binance, BitMEX, Bitstamp, Bittrex, Coinbase Pro, Kraken en Poloniex die allemaal worden ondersteund.

Iedereen die zich aanmeldt, kan profiteren van het gratis startersaccount met een demo-uitwisselingsfunctie alvorens te beslissen of hij wil kiezen voor een van de betaalde abonnementen die starten vanaf $ 29,99 per maand.

Belangrijkste kenmerken

 • Functionaliteit – Coinrule werkt als een webgebaseerde oplossing en het team heeft gekozen voor een schoon, simplistisch ontwerp dat handelaren van alle niveaus aanspreekt. Het platform stelt iedereen ook in staat om “handelsregels” te implementeren zonder enige code te hoeven kennen of gebruiken.
 • Technologie – Het platform werkt via API-integraties met meer dan 10 ondersteunde uitwisselingen en het team benadrukt dat alle bestellingen met minimale latentietijd naar de markt worden gestuurd. Het duurt normaal gesproken ongeveer 500 milliseconden om bestellingen op de markt te brengen, en Coinrule maakt ook gebruik van sms-meldingen en gegevensversleuteling om zijn service te verbeteren.
 • Diverse tools – Het platform bevat een eenvoudig te gebruiken, modulair regelconfiguratiesysteem dat werkt via eenvoudige If / Then-prompts. Populaire handelsstrategieën zoals stop-loss, take profit en buy the dip / breakout kunnen worden gebruikt om het meeste te halen uit contraire, maximalisatie en accumulatiemethoden.
 • Reeks plannen – De service kan gratis worden gebruikt door u aan te melden voor een startersaccount, terwijl het Hobbyist-abonnement $ 29,99 per maand kost. Het Pro-abonnement kost $ 249,99 per maand en biedt toegang tot 50 live / demo-regels en onbeperkte sjabloonstrategieën en geïntegreerde uitwisselingen.
 • Klantenservice -De Helpcentrum bevat een aantal nuttige gidsen en bronnen die ook door de ambtenaar worden aangevuld blog. Het team behandelt ook veelgestelde vragen in hun FAQ sectie, en kan gecontacteerd worden via live chat, e-mail of door verbinding te maken via Facebook of Twitter.  

Platformfuncties

Aan de slag met CoinRule

Om een ​​account aan te maken, klikt u op het tabblad “Aanmelden” rechtsboven op de startpagina.

1) Maak een account aan

Om een ​​account te registreren, hoeft u alleen maar een e-mailadres in te voeren en een wachtwoord aan te maken voordat u akkoord gaat met de gebruiksvoorwaarden. Er is ook de mogelijkheid om u aan te melden met uw Google- of Facebook-account.

Hoe aanmelden

Nadat u uw gegevens heeft ingediend, ontvangt u een verificatie-e-mail met het codenummer dat u moet invoeren om het aanmeldingsproces te voltooien.

email verificatie

2) Verbind een Exchange

Door op het tabblad “Uitwisseling toevoegen” te klikken, kunt u verbinding maken met uw favoriete uitwisselingen via API-sleutels.

Verbind een Exchange

Wanneer u voor Binance kiest, wordt u gevraagd om uw API-sleuteldetails in te voeren, samen met uw geheime sleutelinformatie.

Binance API

Vanaf hier moet u inloggen op Binance om uw API-sleutels te vinden en deze informatie kunt u vinden door op “API-beheer” en vervolgens op “API maken” te klikken..

Maak Binance API

U kunt vervolgens de API-sleutel een naam geven en klikken op “Nieuwe sleutel maken” voordat u uw 2FA-code bevestigt en het proces voor het maken van de sleutel voltooit door alle instructies in de bevestigingsmail te volgen. U kunt dan de API-sleutels zien en u moet uw API-sleutelbeperkingen bewerken om uw beveiligingsinstellingen te maximaliseren.

Binance API-instellingen

U kunt nu het API-integratieproces voltooien door terug te keren naar het Coinrule Dashboard en de vereiste informatie in te voeren.

3) Maak uw regels

Strategieën maken op Coinrule is vrij eenvoudig en u kunt beginnen door op het tabblad “Regel maken” te klikken in de rechterbovenhoek van het Dashboard. U kunt vervolgens eenvoudig in te stellen handelsstrategieën maken op basis van ‘If / Then’-parameters waarmee u snel aan de slag kunt en kunt profiteren van marktbewegingen.

Maak een Coinrule-strategie

U moet eerst een beurs selecteren, het evenement definiëren (bijv. 15% BTC-prijsverlaging) en vervolgens uw koop- / verkooporder invoeren. U kunt ook op het tabblad “Timer” klikken om te configureren hoe u uw transacties wilt plannen.

Maak een Coinrule-strategie

Hier toont het Demo-account een marktkooporder voor $ 2500 aan BTC die twee keer moet worden ingezet als de prijs van Bitcoin met 15% daalt.

Samenvatting Tab

Een tabblad in de rechterbovenhoek van de pagina vat de belangrijkste voorwaarden van de regel samen, en u kunt controleren of alles in orde is voordat u op het tabblad ‘Starten’ klikt..

Coinrule-sjabloonbibliotheek

U kunt ook kiezen voor een kant-en-klare strategie uit de sjabloonbibliotheek, en wanneer u uw voorkeursstrategie selecteert, worden alle details automatisch in de juiste secties ingevoerd en kunt u eenvoudig de instellingen aanpassen om de strategie precies zo te configureren als je houdt van.

Een Coinrule-sjabloon kiezen

Hier met de ‘Buy The Dips + Stop Loss / Take Profit’-sjabloon, wordt de strategie automatisch ingesteld om aankopen te doen in het geval dat een muntstuk op uw geïntegreerde wisselrekening met 10% daalt.

Sjabloonstrategie

Het zal dan ook dezelfde munt verkopen zodra deze met 5% is gestegen om winst te nemen, terwijl de stop loss-functie ook een verkoop activeert in het geval dat de prijs met 3% daalt..

Sjabloonstrategie

De sjabloon is ook geconfigureerd om automatisch onmiddellijk te starten en eenmaal per dag uit te voeren met een maximum van 10 uitvoeringen.

Sjabloonstrategie

Nogmaals, het tabblad in de rechterbovenhoek van de pagina vat alle belangrijke voorwaarden samen, en u kunt de sjabloon naar wens configureren en zelfs verdere voorwaarden toevoegen voordat u op het tabblad “Starten” klikt..

Coinrule prijzen

Het platform kan gratis worden gebruikt voor een onbepaalde periode, hoewel de optie Starter-account beperkt is tot slechts 1 Connected Exchange, 2 Demo / Live-regels en 7 Template Strategies.

Het Hobbyist-abonnement kost $ 29,99 per maand (gefactureerd als $ 359 per jaar) en biedt toegang tot 2 Connected Exchanges, 7 Demo / Live-regels en 30 Template Strategies. Elk betaald plan omvat ook toegang tot geavanceerde indicatoren en de handelaarsgemeenschap.

Coinrule-vergoedingen

Actievere handelaren kunnen ook kiezen uit een van de Trader- of Pro-pakketten die nog meer functies bevatten en het Pro-pakket biedt toegang tot onbeperkte verbonden uitwisselingen, 50 demo / live-regels en onbeperkte sjabloonstrategieën.

Het stelt iedereen die zich aanmeldt ook in staat deel te nemen aan één-op-één trainingssessies, en te profiteren van een ultrasnelle datacontactdoos en kost $ 249,99 per maand, gefactureerd als $ 2.999 per jaar.

Betalingen worden verwerkt door Stripe en u moet uw creditcardgegevens invoeren om een ​​eenmalige aankoop te doen voor een jaar aan service.

Abonnementskosten

Ondersteunde uitwisselingen

Coinrule ondersteunt momenteel meer dan tien populaire cryptocurrency-uitwisselingen die kunnen worden gekoppeld via API-integratie. Waaronder:

 • Bitfinex
 • Binance
 • Binance VS
 • BitMEX
 • Bitpanda Pro
 • Bitstamp
 • Bittrex
 • Coinbase Pro
 • HitBTC
 • Kraken
 • Vloeistof
 • Poloniex

Exchange-integratie

Is Coinrule veilig?

Het team verklaart dat elke gebruiker zijn eigen speciale privésleutel heeft die afzonderlijk is gegenereerd, en deze privésleutels worden op hun beurt opgeslagen op een vrijstaande gegevensopslag die is gecodeerd met AES-256. Coinrule slaat ook alleen gecodeerde formulieren van alle API-sleutels op met behulp van 256-bits AES-codering, en het team gebruikt ook gegevenscodering tijdens de overdracht, zodat alle communicatie tussen hun website <-> applicatie-backend <-> database- / cacheknooppunten zijn versleuteld met TLS 1.2 of hoger.

Coinrule gebruikt Ukey1 ook als een veilige authenticatie gateway-partner, en als gevolg hiervan slaat het team geen wachtwoorden op in hun database. Ukey1 versleutelt ook alle persoonlijke gegevens en wachtwoorden worden gehasht met behulp van geavanceerde algoritmen, terwijl de website verder wordt beveiligd door Cloudflare CDN te gebruiken ter bescherming tegen DDoS-aanvallen..

Veilig handelen

Bovendien is het Coinrule-team transparant van aard en is de belangrijkste informatie over henzelf en hun bedrijfsopzet openbaar gemaakt. Dit helpt om vertrouwen te ontwikkelen, omdat gebruikers gemakkelijk kunnen identificeren wie er precies achter het project zit, wat niet altijd het geval is bij cryptoprojecten. Het handelsplatform is ook opgenomen in het VK en werkt in overeenstemming met de wetten van het Verenigd Koninkrijk binnen de jurisdictie van Engeland en Wales, wat betekent dat gebruikers worden beschermd door de uitgebreide financiële en commerciële wetten in de regio..

Met betrekking tot betalingen verwerkt Coinrule uw aankopen met behulp van Stripe en worden transacties door Stripe gemarkeerd als een Merchant-Initiated Transaction (MIT). Hierdoor zijn al uw betalingsgegevens vertrouwelijk beveiligd en hebben noch Coinrule noch Stripe daadwerkelijk toegang tot uw financiële gegevens. Deze factoren helpen Coinrule behoorlijk wat, aangezien het platform pas sinds 2018 actief is en als u problemen tegenkomt, kunt u rechtstreeks contact opnemen met het team of gewoon met uw creditcardprovider praten om de situatie recht te zetten..

Zoals altijd het geval is bij het gebruik van geautomatiseerde handelsplatforms en / of software, behelst de meest solide aanpak altijd het maximaliseren van uw eigen persoonlijke veiligheid om uzelf te beschermen tegen eventuele aanvallen of ernstige problemen. Eenvoudige maatregelen, zoals het privé houden van uw login / persoonlijke gegevens, zullen uw account enigszins beveiligen, terwijl het beperken van uw Exchange-account-API en het uitschakelen van opnames vanuit uw account u zal beschermen tegen de meest ernstige inbreuken op de beveiliging.

Wanneer u Coinrule gebruikt, hoeft u geen geld over te maken en heeft het platform geen directe toegang tot uw crypto-bezit. Dit geldt voor de meeste handelsbots of portfoliobeheertools, aangezien alles wordt gedaan via een Application Programming Interface (API) waarmee Coinrule kan communiceren met de ondersteunde beurzen en prijs- en rekeningsaldogegevens kan verzamelen en koop- en verkooporders kan plaatsen..

Het team kan hun beveiliging verbeteren door 2FA-authenticatie op te nemen en gebruikers via e-mail / sms op de hoogte te stellen van accountactiviteit. Een mobiele app stelt gebruikers ook in staat om hun accounts onderweg bij te houden, maar het platform is over het algemeen vrij solide, hoewel Coinrule zijn online aanwezigheid en handelsgemeenschap nog steeds aan het ontwikkelen is..

Hoe beginnersvriendelijk Coinrule is?

Om eerlijk te zijn, Coinrule is een van de meest gebruiksvriendelijke geautomatiseerde cryptohandelplatforms die er zijn. Hoewel alle handelsplatformen wat leren vereisen en even wennen, is Coinrule ontworpen met minder technische handelaren in gedachten, en de schone en eenvoudige interface maakt het gemakkelijk om alles bij te houden wat je doet..

Regels kunnen worden gemaakt met behulp van “If / Then” -parameters die eenvoudig te begrijpen zijn en waarmee u snel aan de slag kunt, terwijl u dankzij de modulaire opzet gemakkelijk wijzigingen en aanpassingen kunt aanbrengen om elke regel die u maakt of een sjabloonstrategie te configureren die u zou willen. graag aanpassen.

Het team achter het platform heeft het ontworpen als een “Lego-toolbox” voor cryptocurrency-handelsstrategieën en geautomatiseerde handel, en regels kunnen snel worden gemaakt en getest voordat ze worden gelanceerd. Als gevolg hiervan zou Coinrule zeker geschikt moeten zijn voor minder technische handelaren, terwijl het toch functies moet bevatten die aantrekkelijker zijn voor meer technische handelaren.

Hoe te beginnen

Deze omvatten de mogelijkheid om op ingewikkelde wijze strategieën te maken en te configureren, en kant-en-klare sjablonen kunnen worden geconfigureerd om aanvullende voorwaarden en triggers op te nemen of om desgewenst op een veel eenvoudigere manier te handelen.

Het platform biedt ook toegang tot geavanceerde TA-tools en u kunt handelsstrategieën opzetten op basis van RSI- of moving averages-benaderingen of een veel bredere accumulatie, contraire of winstgevende methode volgen. Het team kan zijn service in de toekomst echter uitbreiden met meer functies zoals trailing stop-verliezen, aanvullende technische indicatoren en een mobiele app.

Iedereen die zich aanmeldt voor een Trader- of Pro-plan kan individuele handelslessen krijgen, en het team biedt ook bronnen die helpen uitleggen hoe het platform te gebruiken en hoe de verschillende aspecten van geautomatiseerde cryptohandel.

Iedereen die geïnteresseerd is in het gebruik van het platform, kan zich altijd aanmelden voor een gratis startersaccount en het testen om erachter te komen of het voordelig is om voor een betaald abonnement te kiezen..

Gevolgtrekking

Coinrule is een ietwat onder de radar cryptohandelplatform dat opvalt door zijn eenvoud en gebruiksgemak. De ideologie van de ‘Lego’-toolkit is goed geïmplementeerd, aangezien de schone en eenvoudige gebruikersinterface van het platform en de modulaire configuratiefuncties voor strategieën het maken, aanpassen en testen van strategieën een relatief eenvoudig proces maken voor zelfs minder ervaren handelaren..

Het platform biedt ook goede uitwisselingsondersteuning en kan worden geïntegreerd met een reeks toonaangevende crypto-uitwisselingen zoals Binance, Coinbase Pro, Kraken en BitMEX, wat de meeste handelaren zou moeten aanspreken, aangezien deze uitwisselingen goede liquiditeitsniveaus bieden en een breed scala aan te verhandelen munten..

Hoe eenvoudig het ook is om te gebruiken, Coinrule heeft nog steeds ruimte voor verbetering, aangezien meer gevorderde gebruikers mogelijk geïnteresseerd zijn in het inzetten van een breder scala aan op TA gebaseerde strategieën dan de RSI- en voortschrijdende gemiddelden-strategieën die momenteel worden aangeboden..

Ook iedereen die zijn eigen bots handmatig wil configureren om complexere acties uit te voeren, kan beter worden bediend door een uitgebreider platform, en ervaren handelaren willen mogelijk ook hun succesvolle strategieën verkopen en communiceren met andere gebruikers via een interne markt, en Coinrule momenteel biedt deze functies niet.

Al met al is Coinrule een interessante optie voor iedereen die snel aan de slag wil in de wereld van geautomatiseerde cryptohandel, en het platform is nog steeds in opkomst en ontwikkelt zich wat betreft zichtbaarheid, reputatie en online community..

Iedereen die al actief is op een van de ondersteunde beurzen, kan Coinrule altijd proberen om de beperkte handelsopties te verbeteren die veel van die beurzen momenteel bieden. Zoals altijd is het een goed idee om een ​​gratis account uit te proberen en een idee te krijgen van het platform om te zien of een van de betaalde abonnementen past bij uw specifieke behoeften en op de lange termijn nuttig blijkt te zijn..

Bezoek Coinrule

Coinrule

src = “~ images \ coinrule-review-geautomatiseerde-crypto-trading-bots-platform.gif”

alt = “Coinrule Review”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.2

Makkelijk te gebruiken

8.0 / 10

Reputatie

7,0 / 10

Vergoedingen

8.0 / 10

Klantenservice

9.0 / 10

Betaalmethoden

9.0 / 10

Voordelen

 • Makkelijk te gebruiken platform
 • Integreert met veel topbeurzen
 • Transparant kernteam
 • Goed aanbod van prijsplannen

Nadelen

 • Nieuw platform vestigt zich nog steeds
 • Geen mobiele app

Bezoek ​"@context"​"http: \ / \ / schema.org \ /","@type"​"Product","naam"​"Coinrule","beeld"​"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2020 \ / 04 \ /coinrule-review.gif","Omschrijving"​"Handelaren in cryptovaluta kunnen kiezen uit een groeiend aantal efficiënte, geautomatiseerde handelsplatforms die tot doel hebben het hele proces te vereenvoudigen en iedereen in staat te stellen het meeste uit hun handelsmogelijkheden te halen. Coinrule is een opkomende, gebruiksvriendelijke geautomatiseerde handelsoplossing met als doel de \ u201cLego-toolbox \ u201d te zijn voor zowel technische als niet-technische handelaren. Het platform…","aanbiedingen"​"@type"​"Aanbod","prijs"​"0.00","priceCurrency"​"​","verkoper"​"@type"​"Persoon","naam"​"Eugene Kem"​,"beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beste beoordeling"​"10","slechtste beoordeling"​"0","ratingValue"​"8.20"​,"naam"​"Coinrule","reviewBody"​"Handelaren in cryptovaluta kunnen kiezen uit een groeiend aantal efficiënte, geautomatiseerde handelsplatforms die tot doel hebben het hele proces te vereenvoudigen en iedereen in staat te stellen optimaal gebruik te maken van hun handelsmogelijkheden. \ R \ n \ r \ nCoinrule is een opkomende, gebruiksvriendelijke geautomatiseerde handel oplossing die bedoeld is om de \ u201cLego-toolbox \ u201d te zijn voor zowel technische als niet-technische handelaren. Het platform opent een wereld van nieuwe handelsmogelijkheden voor cryptohandelaren die gewend zijn om te gaan met beperktere handelsinterfaces, en met Coinrule kan iedereen kiezen uit een aantal vastgelegde strategieën die kunnen worden getest voordat ze worden ingezet. \ R \ n \ r \ nMeer ervaren handelaren kunnen hun eigen unieke strategieën ontwikkelen, en als gevolg daarvan kunnen handelaren van alle niveaus actief deelnemen aan de altijd open cryptomarkt en 24/7 handelen. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHet platform ondersteunt populaire uitwisselingen, waaronder Binance, BitMEX, Coinbase Pro en Kraken, en is gratis toegankelijk met een startersaccount. \ r \ n \ r \ nBetaalde abonnementen variëren van $ 29,99 tot $ 249,99 per maand met de verschillende accountniveaus ontworpen om tegemoet te komen aan handelaren met verschillende ervaring en activiteitsniveaus. \ r \ nBezoek Coinrule \ r \ n \ r \ nOverzicht \ r \ nCoinrule werd in maart 2018 opgericht door de huidige CEO Gabriele Musella en COO Oleg Giberstein. Het werd opgericht in het VK en heeft het ondernemingsnummer 11265766, Coinrule heeft ook een kantoor op Level 32, 1 Ropemaker St, Citypoint, Londen EC2 9AW, naast het geregistreerde kantooradres op Fisher Close Flat 6, 2 Fisher Close, Londen, Engeland, SE16 5AE. \ R \ n \ r \ nDaardoor kan Coinrule nog steeds worden beschouwd als een opkomende handelsoplossing en is het bezig zijn gemeenschap te ontwikkelen en te groeien als een cryptocurrency-handelsoplossing. \ R \ n \ r \ nHet platform stelt iedereen in staat om hun handel te automatiseren om zo hun winst te maximaliseren of munten te verzamelen en bevat standaard handelsopties zoals gewone koop- en verkooporders op de markt, stop-loss / take-profit orders en heraankooporders. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nCoinrule kan worden gebruikt vanuit elke ondersteunde webbrowser en maakt verbinding met meer dan 10 toonaangevende cryptocurrency-uitwisselingen via API-sleutelverbindingen met Binance, BitMEX, Bitstamp, Bittrex, Coinbase Pro, Kraken, en Poloniex worden allemaal ondersteund. \ r \ n \ r \ nIedereen die zich aanmeldt, kan t Profiteer van het gratis Starter-account met een demo-uitwisselingsfunctie voordat u besluit of u wilt kiezen voor een van de betaalde abonnementen die beginnen vanaf $ 29,99 per maand. \ r \ nKey Features \ r \ n \ r \ n \ tFunctionaliteit \ u2013 Coinrule werkt als een webgebaseerde oplossing en het team heeft gekozen voor een schoon, simplistisch ontwerp dat handelaren van alle niveaus aanspreekt. Het platform stelt iedereen ook in staat om handelsregels in te zetten zonder code te hoeven kennen of te gebruiken. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ tTechnologie \ u2013 Het platform werkt via API-integraties met meer dan 10 ondersteunde beurzen en de team benadrukken dat alle bestellingen met minimale latentietijd naar de markt worden verzonden. Het duurt normaal gesproken ongeveer 500 milliseconden om bestellingen op de markt te brengen, en Coinrule maakt ook gebruik van sms-meldingen en gegevensversleuteling om de service te verbeteren. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ tGereedschapsreeks \ u2013 Het platform bevat een eenvoudig te gebruiken, modulair regelconfiguratiesysteem dat werkt via eenvoudige If \ / Then-prompts. Populaire handelsstrategieën zoals stop-loss, take profit en buy the dip \ / breakout kunnen worden gebruikt om het meeste te halen uit contraire, maximalisatie- en accumulatiemethoden. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ t Plannen \ u2013 De service kan gratis worden gebruikt door je aan te melden voor een startersaccount, terwijl het Hobbyist-abonnement $ 29,99 per maand kost. Het Pro-abonnement kost $ 249,99 per maand en biedt toegang tot 50 live \ / demo-regels en onbeperkte sjabloonstrategieën en geïntegreerde uitwisselingen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ tKlantenservice \ u2013Het Helpcentrum bevat een aantal nuttige handleidingen en bronnen die ook worden aangevuld door de officiële blog. Het team behandelt ook veelgestelde vragen in hun FAQ-sectie, en kan gecontacteerd worden via live chat, e-mail of door verbinding te maken via Facebook of Twitter. \ u00a0 \ r \ n \ r \ n \ r \ nAan de slag met CoinRule \ r \ nOm een ​​account aan te maken, klikt u op het tabblad \ u201c Aanmelden \ u201d rechtsboven op de startpagina. \ r \ n1) Maak een account \ r \ nOm een ​​account te registreren, hoeft u alleen maar een e-mailadres in te voeren en een wachtwoord aan te maken voordat u akkoord gaat met de gebruiksvoorwaarden. \ u00a0Er is ook de mogelijkheid om je aan te melden met je Google- of Facebook-account. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNadat je je gegevens hebt verzonden, ontvang je een verificatie-e-mail met het codenummer dat je nodig hebt om mee te doen om het aanmeldingsproces te voltooien. \ r \ n \ r \ n \ r \ n2) Verbind een Exchange \ r \ nDoor op het tabblad \ u201c Exchange toevoegen \ u201d te klikken, kunt u verbinding maken met uw favoriete exchanges via API-sleutels. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nWanneer u kiest voor Binance, wordt u gevraagd om uw API-sleuteldetails in te voeren, samen met uw geheime sleutelinformatie. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nVanaf hier moet je inloggen op Binance om je API-sleutels te vinden en deze informatie kun je vinden door op \ u201cAPI Management \ te klikken" en vervolgens \ u201c API maken \".\ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nU kunt vervolgens de API-sleutel een naam geven en op \"Nieuwe sleutel maken \", voordat u uw 2FA-code bevestigt en het proces voor het aanmaken van de sleutel voltooit door alle instructies in de bevestigingsmail te volgen. U kunt dan de API-sleutels zien en u moet uw API-sleutelbeperkingen bewerken om uw beveiligingsinstellingen te maximaliseren. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nU kunt nu het API-integratieproces voltooien door terug te keren naar het Coinrule-dashboard en de vereiste informatie in te voeren. \ r \ n3) Maak je regels \ r \ nHet maken van strategieën op Coinrule is vrij eenvoudig en je kunt aan de slag door te klikken op het tabblad \ u201cRegel maken \ u201d rechtsboven van het Dashboard. U kunt vervolgens eenvoudig in te stellen handelsstrategieën maken op basis van \ u201cIf \ / Then \ u201d-parameters waarmee u snel aan de slag kunt en kunt profiteren van eventuele marktbewegingen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nUw u moet eerst een beurs selecteren, het evenement definiëren (bijv. 15% BTC-prijsverlaging) en vervolgens uw koop- / verkooporder invoeren. U kunt ook op het tabblad \ u201cTimer \ u201d klikken om in te stellen hoe u uw transacties wilt plannen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHier toont het demo-account een marktkooporder ter waarde van $ 2500 van BTC dat twee keer moet worden ingezet als de prijs van Bitcoin met 15% daalt. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nEen tabblad rechtsboven op de pagina geeft een overzicht van de belangrijkste voorwaarden van de regel, en u kan dubbel controleren of alles in orde is voordat u op het tabblad \ u201cLaunch \ u201d klikt. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nU kunt ook kiezen voor een kant-en-klare strategie uit de sjabloonbibliotheek, en wanneer u selecteert uw voorkeursstrategie, alle details worden automatisch in de juiste secties ingevoerd en u kunt eenvoudig de instellingen aanpassen om de strategie precies zo te configureren als u wilt. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHier met de \ u201c Buy The Dips + Stop Loss \ / Take Profit \ u201d-sjabloon wordt de strategie automatisch ingesteld om aankopen te doen in het geval dat een muntstuk op uw geïntegreerde wisselrekening met 10% daalt. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHet zal dan ook het dezelfde munt als deze eenmaal met 5% is gestegen om winst te nemen, terwijl de stop loss-functie ook een verkoop activeert in het geval dat de prijs met 3% daalt. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDe sjabloon is ook geconfigureerd om automatisch onmiddellijk te starten en eenmaal per dag uit te voeren met een maximum van 10 uitvoeringen. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nEen keer, het tabblad rechtsboven op de pagina vat alle belangrijke voorwaarden samen, en u kunt de sjabloon naar wens configureren en zelfs aanvullende voorwaarden toevoegen voordat u op het tabblad \ u201cLaunch \ u201d klikt. \ r \ nCoinrule-prijzen \ r \ nHet platform kan gratis worden gebruikt voor een onbepaalde tijd periode, hoewel de Starter-accountoptie beperkt is tot slechts 1 Connected Exchange, 2 Demo / Live-regels en 7 sjabloonstrategieën. \ r \ n \ r \ nHet Hobbyist-abonnement kost $ 29,99 per maand (gefactureerd als $ 359 per jaar) en biedt toegang tot 2 verbonden beurzen, 7 demo / live-regels en 30 sjabloonstrategieën. Elk betaald plan omvat ook toegang tot Advanced Indicators en de Trader Community. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nMeer actieve traders kunnen ook kiezen uit een van de Trader- of Pro-pakketten die nog meer functies en de Pro-pakket biedt toegang tot onbeperkte verbonden uitwisselingen, 50 demo \ / live-regels en onbeperkte sjabloonstrategieën. \ R \ n \ r \ n Hiermee kan iedereen die zich aanmeldt ook deelnemen aan een-op-een-trainingssessies en profiteren van een ultrasnelle datacontactdoos en kost $ 249,99 per maand, gefactureerd als $ 2999 per jaar. \ r \ n \ r \ nBetalingen worden verwerkt door Stripe en je moet je creditcardgegevens invoeren om een ​​eenmalige aankoop te doen voor een jaar. waarde van service. \ r \ n \ r \ n \ r \ nOndersteunde uitwisselingen \ r \ nCoinrule ondersteunt momenteel meer dan tien populaire cryptocurrency-uitwisselingen die kunnen worden gekoppeld via API-integratie. Deze omvatten: \ r \ n \ r \ n \ tBitfinex \ r \ n \ tBinance \ r \ n \ tBinance US \ r \ n \ tBitMEX \ r \ n \ tBitpanda Pro \ r \ n \ tBitstamp \ r \ n \ tBittrex \ r \ n \ tCoinbase Pro \ r \ n \ tHitBTC \ r \ n \ tKraken \ r \ n \ tLiquid \ r \ n \ tPoloniex \ r \ n \ r \ n \ r \ nIs Coinrule Safe? \ r \ nHet team verklaart dat elke gebruiker zijn eigen speciale privésleutel heeft die afzonderlijk is gegenereerd, en deze privésleutels worden op hun beurt opgeslagen op een vrijstaande gegevensopslag die is gecodeerd met AES-256. Coinrule slaat ook alleen gecodeerde formulieren van alle API-sleutels op met behulp van 256-bits AES-codering, en het team gebruikt ook gegevenscodering tijdens de overdracht, zodat alle communicatie tussen hun website <-> applicatie-backend <-> database \ / cacheknooppunten zijn versleuteld met TLS 1.2 of hoger. \ r \ n \ r \ nCoinrule gebruikt ook Ukey1 als een veilige authenticatiegateway-partner, en als gevolg daarvan slaat het team geen wachtwoorden op in hun database. Ukey1 versleutelt ook alle persoonlijke gegevens en wachtwoorden worden gehasht met behulp van geavanceerde algoritmen, terwijl de website verder wordt beveiligd door Cloudflare CDN te gebruiken ter bescherming tegen DDoS-aanvallen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n is het Coinrule-team transparant van aard en is de belangrijkste informatie over zichzelf en hun bedrijfsopzet openbaar gemaakt. Dit helpt bij het ontwikkelen van vertrouwen, omdat gebruikers gemakkelijk kunnen identificeren wie er precies achter het project zit, wat niet altijd het geval is bij cryptoprojecten. Het handelsplatform is ook opgenomen in het VK en werkt in overeenstemming met de wetten van het Verenigd Koninkrijk binnen de jurisdictie van Engeland en Wales, wat betekent dat gebruikers worden beschermd door de uitgebreide financiële en commerciële wetten in de regio. \ R \ n \ r \ nMet betrekking tot betalingen verwerkt Coinrule uw aankopen door Stripe te gebruiken, en transacties worden door Stripe gemarkeerd als een Merchant-Initiated Transaction (MIT). Hierdoor zijn al uw betalingsgegevens vertrouwelijk beveiligd en hebben noch Coinrule noch Stripe daadwerkelijk toegang tot uw financiële gegevens. Deze factoren helpen Coinrule behoorlijk wat, aangezien het platform pas sinds 2018 actief is en als je problemen tegenkomt, kun je rechtstreeks contact opnemen met het team of gewoon met je creditcardaanbieder praten om de situatie recht te zetten. \ R \ n \ r \ nZoals altijd het geval is bij het gebruik van geautomatiseerde handelsplatforms en \ / of software, is de meest solide aanpak altijd het maximaliseren van uw eigen persoonlijke veiligheid om uzelf te beschermen tegen aanvallen of ernstige problemen. Eenvoudige maatregelen, zoals het privé houden van uw login / persoonlijke gegevens, zullen uw account enigszins beveiligen, terwijl het beperken van uw Exchange-account-API en het uitschakelen van opnames vanuit uw account u zal beschermen tegen de meest ernstige inbreuken op de beveiliging. \ R \ n \ r \ nAls u Coinrule gebruikt, hoeft u geen geld over te maken en heeft het platform geen directe toegang tot uw cryptovaluta. Dit geldt voor de meeste handelsbots of portfoliobeheertools, aangezien alles wordt gedaan via een Application Programming Interface (API) waarmee Coinrule kan communiceren met de ondersteunde beurzen en prijs- en rekeningsaldogegevens kan verzamelen en koop- en verkooporders kan plaatsen. . \ r \ n \ r \ nHet team kan hun beveiliging verbeteren door 2FA-authenticatie op te nemen en gebruikers op de hoogte te stellen van accountactiviteit via e-mail \ / sms. Met een mobiele app kunnen gebruikers ook onderweg hun accounts bijhouden, maar het platform is over het algemeen vrij solide, hoewel Coinrule nog steeds bezig is met het ontwikkelen van zijn online aanwezigheid en handelsgemeenschap. \ R \ nHoe beginnersvriendelijk is Coinrule? \ r \ nOm eerlijk te zijn, Coinrule is een van de meest gebruiksvriendelijke geautomatiseerde cryptohandelplatforms die er zijn. Hoewel alle handelsplatforms wat leren vereisen en even wennen, is Coinrule ontworpen met minder technische handelaren in gedachten, en de schone en eenvoudige interface maakt het gemakkelijk om alles bij te houden wat je doet. \ R \ n \ r \ nRegels kunnen worden gemaakt met \ u201cIf \ / Then \ u201d parameters die eenvoudig te begrijpen zijn en waarmee u snel aan de slag kunt, terwijl u dankzij de modulaire opzet eenvoudig wijzigingen en aanpassingen kunt aanbrengen om elke regel die u maakt of sjabloonstrategie die u zou willen aanpassen. \ r \ n \ r \ nHet team achter het platform heeft het ontworpen als een \ u201cLego-toolbox \ u201d voor cryptocurrency-handelsstrategieën en geautomatiseerde handel, en regels kunnen snel en achteraf worden gemaakt. getest voordat ze worden gelanceerd. Als gevolg hiervan zou Coinrule zeker geschikt moeten zijn voor minder technische handelaren, maar toch functies moeten bevatten die aantrekkelijker zijn voor meer technische handelaren. Deze omvatten de mogelijkheid om ingewikkeld strategieën te maken en te configureren, en kant-en-klare sjablonen kunnen worden geconfigureerd om aanvullende voorwaarden en triggers op te nemen of om desgewenst op een veel eenvoudigere manier te handelen. \ r \ n \ r \ nHet platform biedt ook toegang tot geavanceerde TA-tools en u kunt handelsstrategieën opzetten op basis van RSI of voortschrijdende gemiddelden benadert of volgt een veel bredere accumulatie, tegendraadse of winstgevende methoden. Het team kan zijn service in de toekomst echter uitbreiden met meer functies, zoals trailing stop-verliezen, aanvullende technische indicatoren en een mobiele app. \ R \ n \ r \ nIedereen die zich aanmeldt voor een Trader- of Pro-abonnement kan er een ontvangen een handelslessen, en het team biedt ook bronnen die helpen om uit te leggen hoe het platform te gebruiken en hoe de verschillende aspecten van het deelnemen aan geautomatiseerde cryptohandel. \ r \ n \ r \ nIedereen die geïnteresseerd is in het gebruik van het platform, kan zich altijd aanmelden voor een gratis Starter-account en test het om erachter te komen of het voordelig is om te kiezen voor een \ u00a0betaald abonnement. \ r \ nConclusie \ r \ nCoinrule is een enigszins onder de radar cryptohandelplatform dat opvalt door zijn eenvoud en gemak gebruik. De ideologie van de toolkit van Lego is goed geïmplementeerd, aangezien de schone en eenvoudige gebruikersinterface en de modulaire configuratiefuncties van het platform het maken, aanpassen en testen van strategieën een relatief eenvoudig proces maken voor zelfs minder ervaren handelaren. \ R \ n \ r \ nHet platform biedt ook goede uitwisselingsondersteuning en kan worden geïntegreerd met een reeks toonaangevende crypto-uitwisselingen zoals Binance, Coinbase Pro, Kraken en BitMEX, wat de meeste handelaren zou moeten aanspreken, aangezien deze uitwisselingen goede liquiditeitsniveaus bieden en een breed scala aan munten om Hoe gemakkelijk het ook is om te gebruiken, Coinrule heeft nog ruimte om te verbeteren, aangezien meer gevorderde gebruikers mogelijk geïnteresseerd zijn in het implementeren van een breder scala aan op TA gebaseerde strategieën dan de RSI- en voortschrijdende gemiddelden-strategieën die momenteel worden gebruikt. bieden. \ r \ n \ r \ nOok iedereen die zijn eigen bots handmatig wil configureren om complexere acties uit te voeren, kan beter worden bediend door een uitgebreider platform, en ervaren handelaren willen mogelijk ook deze verkopen. r succesvolle strategieën en interactie met andere gebruikers via een interne markt, en Coinrule biedt deze functies momenteel niet. \ r \ n \ r \ nAl met al is Coinrule een interessante optie voor iedereen die snel aan de slag wil in de wereld van geautomatiseerde cryptohandel, en het platform is nog steeds in opkomst en ontwikkelt zich nog steeds in termen van zichtbaarheid, reputatie en online community. \ r \ n \ r \ nIedereen die al actief is op een van de ondersteunde beurzen, kan Coinrule altijd proberen om de beperkte handelsopties te verbeteren die veel van die beurzen momenteel bieden. Zoals altijd is het een goed idee om een ​​gratis account uit te proberen en een idee te krijgen van het platform om te zien of een van de betaalde abonnementen past bij uw specifieke behoeften en op de lange termijn nuttig blijkt te zijn. \ R \ nBezoek Coinrule","auteur"​"@type"​"Persoon","naam"​"Eugene Kem"​,"datum gepubliceerd"​"13-04-2020"​

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me