CoinRule Review: Automatiserad Crypto Trading Bots-plattform

Coinrule Review

Cryptocurrency-handlare kan välja mellan ett växande antal effektiva, automatiserade handelsplattformar som syftar till att förenkla hela processen och låta alla utnyttja sina handelsmöjligheter..

Coinrule är en framväxande, lättanvänd automatiserad handelslösning som syftar till att vara ”Lego-verktygslådan” för både tekniska och icke-tekniska handlare. Plattformen öppnar upp en värld av nya handelsmöjligheter för kryptohandlare som används för att hantera mer begränsade handelsgränssnitt och Coinrule tillåter vem som helst att välja mellan ett antal uppsatta strategier som kan testas om innan de distribueras.

Mer erfarna handlare kan konstruera sina egna unika strategier, och som ett resultat kan handlare på alla nivåer aktivt delta i den alltid öppna kryptomarknaden och handla dygnet runt.

Coinrule automatiserad handel

Plattformen stöder populära börser inklusive Binance, BitMEX, Coinbase Pro och Kraken och kan nås gratis med ett Starter-konto.

Betalda abonnemang varierar från $ 29,99 till $ 249,99 per månad med olika kontonivåer utformade för att tillgodose handlare med olika erfarenhet och aktivitetsnivåer.

Besök Coinrule

Översikt

Coinrule grundades i mars 2018 av nuvarande VD Gabriele Musella och COO Oleg Giberstein. Det införlivades i Storbritannien och innehar företagsnummer 11265766, Coinrule behåller också ett kontor på Level 32, 1 Ropemaker St, Citypoint, London EC2 9AW ​​utöver sin registrerade kontoradress på Fisher Close Flat 6, 2 Fisher Close, London, England, SE16 5AE.

Som ett resultat kan Coinrule fortfarande betraktas som en framväxande handelslösning och är i färd med att utveckla sitt samhälle och växa som en kryptovalutahandelösning.

Plattformen tillåter vem som helst att automatisera sin handel för att maximera sina vinster eller ackumulera mynt och innehåller standardhandelsalternativ som vanliga marknads- och försäljningsorder, samt stop-loss / take-profit-order och återköp av order.

Coinrules verkställande team

Coinrule kan användas från valfri webbläsare som stöds och ansluter till över 10 ledande kryptovalutautbyten via API-nyckelförbindelser med Binance, BitMEX, Bitstamp, Bittrex, Coinbase Pro, Kraken och Poloniex som alla stöds.

Den som registrerar sig kan dra nytta av det gratis startkontot med en demoutbytesfunktion innan man bestämmer sig för att välja en av de betalda prenumerationsplanerna som börjar från $ 29,99 per månad.

Nyckelfunktioner

 • Funktionalitet – Coinrule fungerar som en webbaserad lösning och teamet har valt en ren, enkel design som tilltalar handlare på alla nivåer. Plattformen tillåter också alla att distribuera handelsregler utan att behöva känna till eller använda någon kod.
 • Teknologi – Plattformen fungerar via API-integrationer med över 10 utbyten som stöds och teamet framhäver att alla beställningar skickas till marknaden med minsta latens. Order tar normalt cirka 500 millisekunder för att nå marknaden, och Coinrule använder också SMS-aviseringar och datakryptering för att förbättra sin tjänst.
 • Utbud av verktyg – Plattformen innehåller ett lättanvänt, modulärt regelkonfigurationssystem som fungerar via enkla If / Then-uppmaningar. Populära handelsstrategier som stop-loss, ta vinst, och köp dip / breakout kan användas för att få ut det mesta av motstridiga, maximala och ackumuleringsmetoder.
 • Utbud av planer – Tjänsten kan användas gratis genom att registrera dig för ett Starter-konto, medan Hobbyist-planen kostar $ 29,99 per månad. Pro-planen kostar $ 249,99 per månad och ger tillgång till 50 live / demo-regler och obegränsade mallstrategier och integrerade utbyten.
 • Kundsupport -De Hjälpcenter innehåller ett antal användbara guider och resurser som också kompletteras av tjänstemannen blogg. Teamet hanterar också vanliga frågor i sin FAQ-avsnitt, och kan kontaktas via livechatt, e-post eller genom att ansluta via Facebook eller Twitter.  

Plattformsfunktioner

Så här kommer du igång med CoinRule

För att skapa ett konto, klicka bara på fliken “Registrera dig” längst upp till höger på hemsidan.

1) Skapa ett konto

För att registrera ett konto behöver du bara ange en e-postadress och skapa ett lösenord innan du godkänner användarvillkoren. Det finns också möjlighet att registrera dig med ditt Google- eller Facebook-konto.

Hur man registrerar sig

När du har skickat in dina uppgifter kommer du att få ett verifierings-e-postmeddelande som innehåller det kodnummer du behöver ange för att slutföra registreringsprocessen.

mejl verifikation

2) Anslut en Exchange

Genom att klicka på fliken “Lägg till Exchange” kan du ansluta till dina önskade växlar via API-nycklar.

Anslut en Exchange

När du väljer Binance uppmanas du att ange dina API-nyckeluppgifter tillsammans med din hemliga nyckelinformation.

Binance API

Härifrån måste du logga in på Binance för att hitta dina API-nycklar och denna information kan hittas genom att klicka på “API Management” och sedan “Create API”.

Skapa Binance API

Du kan sedan namnge API-nyckeln och klicka på “Skapa ny nyckel” innan du bekräftar din 2FA-kod och slutför nyckel skapandet genom att följa alla instruktioner i bekräftelsemail. Du kommer då att kunna se API-nycklarna och du bör redigera dina API-nyckelbegränsningar för att maximera dina säkerhetsinställningar.

Binance API-inställningar

Du kan nu slutföra API-integrationsprocessen genom att återvända till Coinrule Dashboard och ange nödvändig information.

3) Skapa dina regler

Att skapa strategier på Coinrule är ganska enkelt och du kan komma igång genom att klicka på fliken “Skapa regel” längst upp till höger på instrumentpanelen. Du kan sedan skapa enkla att konfigurera handelsstrategier baserat på “If / Then” -parametrar som gör att du snabbt kan komma igång och dra nytta av eventuella marknadsrörelser.

Skapa Coinrule-strategi

Du måste först välja en börs, definiera händelsen (t.ex. 15% BTC-prisnedgång) och ange sedan din köp / säljorder. Du kan också klicka på fliken “Timer” för att konfigurera hur du vill planera dina transaktioner.

Skapa Coinrule-strategi

Här visar demo-kontot en marknadsinköpsorder för 2500 dollar i BTC som ska distribueras två gånger om priset på Bitcoin skulle sjunka med 15%.

Fliken Sammanfattning

En flik längst upp till höger på sidan sammanfattar regelns nyckelvillkor och du kan dubbelkontrollera att allt är i ordning innan du klickar på fliken “Starta”.

Coinrule mallbibliotek

Du kan också välja en färdig strategi från mallbiblioteket, och när du väljer din önskade strategi kommer alla detaljer automatiskt att matas in i korrekta avsnitt, och du kan helt enkelt justera inställningarna för att konfigurera strategin exakt som du gillar.

Välja en Coinrule-mall

Här med ”Köp The Dips + Stop Loss / Take Profit” -mallen konfigureras strategin automatiskt för att göra inköp om något mynt på ditt integrerade växelkonto sjunker med 10%.

Mallstrategi

Sedan kommer det också att sälja samma mynt när det har ökat med 5% för att ta vinst, medan stop loss-funktionen också kommer att utlösa en försäljning i händelse av att priset sjunker med 3%.

Mallstrategi

Mallen har också konfigurerats för att starta automatiskt omedelbart och köras en gång om dagen med maximalt totalt 10 körningar.

Mallstrategi

Återigen sammanfattar fliken längst upp till höger på sidan alla viktiga villkor, och du kan konfigurera mallen som du vill och till och med lägga till ytterligare villkor innan du klickar på fliken “Starta”.

Coinrule-prissättning

Plattformen kan användas gratis under en odefinierad tidsperiod, men alternativet Startkonto är begränsat till endast 1 Connected Exchange, 2 Demo / Live-regler och 7 mallstrategier.

Hobbyistplanen kostar $ 29,99 per månad (faktureras som $ 359 per år) och ger tillgång till 2 anslutna utbyten, 7 demo / live-regler och 30 mallstrategier. Varje betald plan inkluderar också tillgång till avancerade indikatorer och Trader Community.

Coinrule-avgifter

Mer aktiva handlare kan också välja mellan något av Trader- eller Pro-paketen som innehåller ännu fler funktioner och Pro-paketet ger tillgång till obegränsade anslutna utbyten, 50 demo / live-regler och obegränsade mallstrategier.

Det gör det också möjligt för alla som registrerar sig att delta i en-till-en-träningspass och dra nytta av ett ultrasnabbt datakontakt och kostar $ 249,99 per månad, faktureras som $ 2 999 per år.

Betalningar behandlas av Stripe och du måste ange dina kreditkortsuppgifter för att göra ett engångsköp för ett års service.

Prenumerationsavgifter

Utbyten som stöds

Coinrule stöder för närvarande över tio populära kryptovalutautbyten som kan länkas via API-integration. Dessa inkluderar:

 • Bitfinex
 • Binance
 • Binance USA
 • BitMEX
 • Bitpanda Pro
 • Bitstämpel
 • Bittrex
 • Coinbase Pro
 • HitBTC
 • Kraken
 • Flytande
 • Poloniex

Exchange-integration

Är Coinrule säkert?

Teamet förklarar att varje användare har sin egen dedikerade privata nyckel som har genererats separat, och dessa privata nycklar lagras i sin tur på fristående datalagring som är krypterad med AES-256. Coinrule lagrar också bara krypterade former av alla API-nycklar som använder 256bit AES-kryptering, och teamet använder också datakryptering under transport så all kommunikation mellan deras webbplats <-> ansökan backend <-> databas / cache-noder krypteras med TLS 1.2 eller högre.

Coinrule använder också Ukey1 som en säker autentiseringsgateway-partner, och som ett resultat lagrar teamet inte lösenord i sin databas. Ukey1 krypterar också all personlig information och lösenord hashas med avancerade algoritmer, medan webbplatsen skyddas ytterligare med Cloudflare CDN för att skydda mot DDoS-typer av attacker.

Säker handel

Dessutom är Coinrule-teamet transparenta till sin natur, och nyckelinformationen om sig själva och deras företagsuppsättning har gjorts offentligt tillgänglig. Detta hjälper till att utveckla förtroende, eftersom användare enkelt kan identifiera vem som står bakom projektet, vilket inte alltid är fallet med kryptoprojekt. Handelsplattformen införlivades också i Storbritannien och fungerar i enlighet med lagarna i Storbritannien inom jurisdiktionen för England och Wales, vilket innebär att användare skyddas av de omfattande finansiella och kommersiella lagarna i regionen.

När det gäller betalningar behandlar Coinrule dina inköp med hjälp av Stripe, och transaktioner markeras som en Merchant-Initiated Transaction (MIT) av Stripe. Som ett resultat är alla dina betalningsuppgifter konfidentiella och varken Coinrule eller Stripe har faktiskt tillgång till dina ekonomiska data. Dessa faktorer hjälper Coinrule ganska mycket eftersom plattformen bara har fungerat sedan 2018, och om du stöter på några problem kan du kontakta teamet direkt eller bara prata med din kreditkortsleverantör för att rätta till situationen.

Som alltid är fallet när du använder automatiserade handelsplattformar och / eller programvara, innebär de mest solida metoderna alltid att maximera din egen personliga säkerhet för att skydda dig mot attacker eller allvarliga problem. Enkla åtgärder som att hålla din inloggning / personlig information privat kommer att vara ett sätt att säkra ditt konto, medan du begränsar ditt växlingskonto API och inaktiverar uttag från ditt konto skyddar dig mot de allvarligaste säkerhetsöverträdelserna.

När du använder Coinrule behöver du inte överföra pengar och plattformen har inte direkt tillgång till dina kryptoinnehav. Detta gäller för de flesta handelsbots eller portföljhanteringsverktyg, eftersom allt görs via ett applikationsprogrammeringsgränssnitt (API) som gör det möjligt för Coinrule att ansluta till sina börser som stöds och samla in pris- och kontosaldo samt placera köp- och säljorder..

Teamet kan förbättra sin säkerhet genom att införliva 2FA-autentisering och meddela användare om kontoaktivitet via e-post / SMS. En mobilapp gör det också möjligt för användare att hålla reda på sina konton medan de är på språng, men plattformen är i allmänhet ganska solid även om Coinrule fortfarande utvecklar sin online-närvaro såväl som handelsgrupp..

Hur nybörjarvänlig är Coinrule?

För att vara ärlig är Coinrule en av de mest lättanvända automatiserade kryptohandelsplattformarna där ute. Medan alla handelsplattformar kräver lite lärande och tar lite tid att vänja sig vid, har Coinrule utformats med mindre tekniska handlare i åtanke, och det rena och enkla gränssnittet gör det enkelt att hålla koll på vad du än gör.

Regler kan skapas med hjälp av “If / Then” -parametrar som är enkla att förstå och som gör att du snabbt kan komma igång, medan moduluppsättningen gör att du enkelt kan göra ändringar och justeringar för att konfigurera alla regler du skapar eller mallstrategi som du vill gillar att finjustera.

Teamet bakom plattformen utformade den för att vara en ”Lego-verktygslåda” för kryptovalutahandelstrategier och automatiserad handel, och regler kan skapas snabbt och testas igen innan de lanseras. Som ett resultat bör Coinrule definitivt passa mindre tekniska handlare samtidigt som de fortfarande innehåller funktioner som tilltalar fler tekniska handlare.

Hur man kommer igång

Dessa inkluderar möjligheten att invecklat skapa och konfigurera strategier, och färdiga mallar kan konfigureras för att inkludera ytterligare villkor och utlösare eller att agera på ett mycket enklare sätt om så önskas.

Plattformen ger också tillgång till avancerade TA-verktyg och du kan ställa in handelsstrategier baserade på RSI- eller glidande medelmetoder eller följa mycket bredare ackumulerings-, motstridiga eller ta vinstmetoder. Teamet kan dock utöka sin tjänst i framtiden för att inkludera fler funktioner som efterföljande stoppförluster, ytterligare tekniska indikatorer och en mobilapp.

Alla som registrerar sig för en Trader- eller Pro-plan kan få en till en handelslektion, och teamet tillhandahåller också resurser som hjälper till att förklara hur man använder plattformen och hur de olika aspekterna av att delta i automatisk kryptohandel.

Alla som är intresserade av att använda plattformen kan alltid registrera sig för ett gratis startkonto och testa det för att ta reda på om det är fördelaktigt att välja en betald prenumeration..

Slutsats

Coinrule är en något under radarkrypto-handelsplattformen som sticker ut på grund av dess enkelhet och användarvänlighet. ”Lego” -verktygssatsideologin har implementerats väl eftersom plattformens rena och enkla användargränssnitt och modulära strategikonfigurationsfunktioner gör att skapa, finjustera och testa strategier till en relativt enkel process för ännu mindre erfarna handlare.

Plattformen erbjuder också bra utbytesstöd och integreras med en rad ledande kryptobörser som Binance, Coinbase Pro, Kraken och BitMEX som borde tilltala de flesta handlare eftersom dessa börser ger god likviditetsnivå och ett brett utbud av mynt att handla.

Så lätt som det är att använda har Coinrule fortfarande utrymme att förbättra eftersom mer avancerade användare kan vara intresserade av att använda ett bredare utbud av TA-baserade strategier än de för närvarande erbjudna strategierna för RSI och Moving Averages..

Även den som vill konfigurera sina egna robotar manuellt för att utföra mer komplexa åtgärder kan betjänas bättre av en mer omfattande plattform, och erfarna handlare kan också leta efter att sälja sina framgångsrika strategier och interagera med andra användare via en intern marknad, och Coinrule för närvarande tillhandahåller inte dessa funktioner.

Sammantaget är Coinrule ett intressant alternativ för alla som snabbt vill komma igång i världen av automatiserad kryptohandel, och plattformen växer fortfarande fram och utvecklas när det gäller synlighet, rykte och onlinegemenskap..

Den som redan är aktiv på något av de börser som stöds kan alltid ge Coinrule ett försök för att förbättra de begränsade handelsalternativen som många av dessa börser för närvarande erbjuder. Som alltid är det en bra idé att testa ett gratis konto och få en känsla för plattformen för att se om en av de betalda prenumerationsplanerna passar just dina behov och visar sig vara fördelaktig på lång sikt.

Besök Coinrule

Coinrule

src = “~ images \ coinrule-review-automated-crypto-trading-bots-platform.gif”

alt = “Coinrule Review”

class = “photo photo wrapup wppr-product-image” /> 8.2

Enkel användning

8,0 / 10

Rykte

7.0 / 10

Avgifter

8,0 / 10

Kundsupport

9,0 / 10

Betalningsmetoder

9,0 / 10

Fördelar

 • Lättanvänd plattform
 • Integreras med många toppbyten
 • Transparent Core Team
 • Bra utbud av prissättningsplaner

Nackdelar

 • Ny plattform som fortfarande etablerar sig
 • Ingen mobilapp

Besök {"@sammanhang":"http: \ / \ / schema.org \ /","@typ":"Produkt","namn":"Coinrule","bild":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2020 \ / 04 \ /coinrule-review.gif","beskrivning":"Valutahandlare kan välja mellan ett växande antal effektiva, automatiserade handelsplattformar som syftar till att förenkla hela processen och låta vem som helst utnyttja sina handelsmöjligheter. Coinrule är en framväxande, lättanvänd automatiserad handelslösning som syftar till att vara \ u201cLego verktygslåda för både tekniska och icke-tekniska handlare. Plattformen…","erbjudanden": {"@typ":"Erbjudande","pris":"0,00","priceCurrency":"$","säljare": {"@typ":"Person","namn":"Eugene Kem"}},"recension": {"@typ":"Recension","recensionBetyg": {"@typ":"Betyg","bestRating":"10","värsta Betyg":"0","ratingValue":"8.20"},"namn":"Coinrule","reviewBody":"Cryptocurrency-handlare kan välja mellan ett växande antal effektiva, automatiserade handelsplattformar som syftar till att förenkla hela processen och låta alla utnyttja sina handelsmöjligheter. \ R \ n \ r \ nCoinrule är en framväxande, lättanvänd automatiserad handel lösning som syftar till att vara \ u201cLego verktygslåda \ u201d för både tekniska och icke-tekniska handlare. Plattformen öppnar upp en värld av nya handelsmöjligheter för kryptohandlare som används för att hantera mer begränsade handelsgränssnitt, och Coinrule tillåter vem som helst att välja mellan ett antal uppsatta strategier som kan testas om innan de distribueras. \ R \ n \ r \ nMer erfarna handlare kan konstruera sina egna unika strategier, och som ett resultat kan handlare på alla nivåer aktivt engagera sig i den alltid öppna kryptomarknaden och handla 24 \ / 7. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nPlattformen stöder populära börser inklusive Binance, BitMEX, Coinbase Pro och Kraken och kan nås gratis med ett startkonto. \ r \ n \ r \ nBetalda abonnemang varierar från $ 29,99 till $ 249,99 per månad med olika kontonivåer utformade för att tillgodose handlare med olika erfarenhets- och aktivitetsnivåer. \ r \ nBesök Coinrule \ r \ n \ r \ nÖversikt \ r \ nCoinrule grundades i mars 2018 av nuvarande VD Gabriele Musella och COO Oleg Giberstein. Det bildades i Storbritannien och innehar företagsnummer 11265766, Coinrule behåller också ett kontor på nivå 32, 1 Ropemaker St, Citypoint, London EC2 9AW ​​utöver sin registrerade kontoradress på Fisher Close Flat 6, 2 Fisher Close, London, England, SE16 5AE. \ R \ n \ r \ n Som ett resultat kan Coinrule fortfarande betraktas som en framväxande handelslösning och är i färd med att utveckla sitt samhälle och växa som en kryptovalutahandelösning. \ R \ n \ r \ nPlattformen tillåter vem som helst att automatisera sin handel för att maximera sina vinster eller samla mynt och innehåller standardhandelsalternativ som vanliga marknads- och försäljningsorder, samt stop-loss \ / take-profit-order och återköpsorder. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nCoinrule kan användas från vilken webbläsare som helst som stöds och ansluter till över 10 ledande kryptovalutautbyten via API-nyckelförbindelser med Binance, BitMEX, Bitstamp, Bittrex, Coinbase Pro, Kraken, och alla Poloniex stöds. \ r \ n \ r \ nAlla som registrerar sig kan t dra nytta av det gratis Starter-kontot med en demoutbytesfunktion innan du bestämmer dig för att välja en av de betalda prenumerationsplanerna som börjar från $ 29,99 per månad. \ r \ nNyckelfunktioner \ r \ n \ r \ n \ tFunktionalitet \ u2013 Coinrule fungerar som en webbaserad lösning och teamet har valt en ren, enkel design som tilltalar handlare på alla nivåer. Plattformen tillåter också vem som helst att distribuera handel \ u201cules \ u201d utan att behöva känna till eller använda någon kod. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ tTeknik \ u2013 Plattformen fungerar via API-integrationer med över 10 stödda börser och team framhäver att alla beställningar skickas till marknaden med minsta latens. Beställningar tar normalt cirka 500 millisekunder för att nå marknaden, och Coinrule använder också SMS-aviseringar och datakryptering för att förbättra dess tjänst. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ tRange of Tools \ u2013 Plattformen innehåller en lättanvänt, modulärt regelkonfigurationssystem som fungerar via enkla If \ / Then-uppmaningar. Populära handelsstrategier som stop-loss, ta vinst och köpa dip \ / breakout kan användas för att få ut mesta möjliga av motstridiga, maximerade och ackumuleringsmetoder. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ tRange of Planer \ u2013 Tjänsten kan användas gratis genom att registrera dig för ett Starter-konto, medan Hobbyist-planen kostar $ 29,99 per månad. Pro-planen kostar $ 249,99 per månad och ger tillgång till 50 live \ / demo-regler och obegränsade mallstrategier och integrerade utbyten. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ tKundsupport \ u2013Hjälpcentret innehåller ett antal användbara guider och resurser som också kompletteras av den officiella bloggen. Teamet hanterar också vanliga frågor i deras FAQ-avsnitt och kan kontaktas via livechatt, e-post eller genom att ansluta via Facebook eller Twitter. \ u00a0 \ r \ n \ r \ n \ r \ nHur kommer du igång med CoinRule \ r \ nFör att skapa ett konto, klicka bara på fliken \ u201cRegistrera dig \ u201d uppe till höger på startsidan. \ r \ n1) Skapa ett konto \ r \ nFör att registrera ett konto behöver du bara ange en e-postadress och skapa ett lösenord innan du godkänner användarvillkoren. \ u00a0Det finns också möjlighet att registrera dig med ditt Google- eller Facebook-konto. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nEfter att du har skickat in dina uppgifter kommer du att få ett verifieringsmeddelande som innehåller det kodnummer du behöver för att komma in för att slutföra registreringsprocessen. \ r \ n \ r \ n \ r \ n2) Anslut en Exchange \ r \ n Genom att klicka på fliken \ u201cLägg till Exchange \ u201d kan du ansluta till dina önskade växlar via API-nycklar. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNär du väljer Binance uppmanas du att ange dina API-nyckeluppgifter tillsammans med din hemliga nyckelinformation. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHärifrån måste du logga in på Binance för att hitta dina API-nycklar och denna information kan hittas genom att klicka på \ u201cAPI Management \" och sedan \ u201c Skapa API \".\ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDu kan sedan namnge API-nyckeln och klicka \"Skapa ny nyckel \", innan du bekräftar din 2FA-kod och slutför nyckel skapandet genom att följa alla instruktioner i bekräftelsemeddelandet. Du kommer då att kunna se API-nycklarna och du bör redigera dina API-nyckelbegränsningar för att maximera dina säkerhetsinställningar. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDu kan nu slutföra API-integrationsprocessen genom att återvända till Coinrule Dashboard och ange nödvändig information. \ r \ n3) Skapa dina regler \ r \ n Skapa strategier på Coinrule är ganska enkelt och du kan komma igång genom att klicka på fliken \ u201cCreate Rule \ u201d längst upp till höger på instrumentpanelen. Du kan sedan skapa enkla att konfigurera handelsstrategier baserat på \ u201cIf \ / Då \ u201d-parametrar som gör att du snabbt kan komma igång och dra nytta av eventuella marknadsrörelser. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDu måste först välja en börs, definiera händelsen (t.ex. 15% BTC-prisnedgång) och ange sedan din köp- / säljorder. Du kan också klicka på fliken \ u201cTimer \ u201d för att konfigurera hur du vill planera dina transaktioner. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHär visar demo-kontot en marknadsinköpsorder för 2500 dollar i värde av BTC som ska distribueras två gånger om priset på Bitcoin sjunker med 15%. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nEn flik längst upp till höger på sidan sammanfattar regelns nyckelvillkor, och du kan dubbelkolla allt är i ordning innan du klickar på fliken \ u201cLaunch \ u201d. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDu kan också välja en färdig strategi från mallbiblioteket och när du väljer din föredragna strategi kommer alla detaljer automatiskt att matas in i rätt avsnitt, och du kan helt enkelt justera inställningarna för att konfigurera strategin precis som du vill. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHär med mallen \ u201cKöp The Dips + Stop Loss \ / Take Profit \ u201d, ställs strategin automatiskt in för att göra inköp om något mynt på ditt integrerade växelkonto sjunker med 10%. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDet kommer också att sälja samma mynt när det har ökat med 5% för att ta vinst, medan funktionen stop loss kommer också att utlösa en försäljning i händelse av att priset sjunker med 3%. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nThe mallen har också konfigurerats för att starta automatiskt omedelbart och köras en gång om dagen med maximalt totalt 10 körningar. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nOch igen, fliken längst upp till höger på sidan sammanfattar alla viktiga villkor, och du kan konfigurera mallen som du vill och till och med lägga till ytterligare villkor innan du klickar på fliken \ u201cLaunch \ u201d. \ r \ nCoinrule Prissättning \ r \ nPlattformen kan användas gratis under en odefinierad tid period, men alternativet Startkonto är begränsat till endast 1 Connected Exchange, 2 Demo \ / Live-regler och 7 mallstrategier. \ r \ n \ r \ n Hobbyistplanen kostar $ 29,99 per månad (faktureras som $ 359 per år) och ger tillgång till 2 anslutna utbyten, 7 demo \ / Live-regler och 30 mallstrategier. Varje betald plan inkluderar också tillgång till avancerade indikatorer och Trader Community. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nMer aktiva handlare kan också välja mellan något av Trader- eller Pro-paketen som innehåller ännu fler funktioner och Pro-paketet ger tillgång till Obegränsade anslutna utbyten, 50 demo \ / Live-regler och obegränsad mallstrategi. \ R \ n \ r \ nDet gör det också möjligt för alla som registrerar sig att delta i en-till-en-träningspass och dra nytta av en ultrasnabbt datauttag och kostar $ 249,99 i månaden, faktureras som $ 2 999 per år. \ r \ n \ r \ nBetalningar behandlas av Stripe och du måste ange dina kreditkortsuppgifter för att göra ett engångsköp i ett år \ u2019s service. \ r \ n \ r \ n \ r \ nStödda utbyten \ r \ nCoinrule stöder för närvarande över tio populära kryptovalutautbyten som kan länkas via API-integration. Dessa inkluderar: \ r \ n \ r \ n \ tBitfinex \ r \ n \ tBinans \ r \ n \ tBinans USA \ r \ n \ tBitMEX \ r \ n \ tBitpanda Pro \ r \ n \ tBitstamp \ r \ n \ tBittrex \ r \ n \ tCoinbase Pro \ r \ n \ tHitBTC \ r \ n \ tKraken \ r \ n \ tLiquid \ r \ n \ tPoloniex \ r \ n \ r \ n \ r \ n Är Coinrule Safe? \ r \ nTeamet förklarar att varje användare har sin egen dedikerade privata nyckel som har genererats separat, och dessa privata nycklar lagras i sin tur på fristående datalagring som är krypterad med AES-256. Coinrule lagrar också bara krypterade former av alla API-nycklar som använder 256bit AES-kryptering, och teamet använder också datakryptering under transport så all kommunikation mellan deras webbplats <-> ansökan backend <-> databas \ / cache-noder krypteras med TLS 1.2 eller högre. \ r \ n \ r \ nCoinrule använder också Ukey1 som en säker autentiseringsgateway-partner, och som ett resultat lagrar teamet inte lösenord i sin databas. Ukey1 krypterar också all personlig information och lösenord hashas med avancerade algoritmer, medan webbplatsen skyddas ytterligare med hjälp av Cloudflare CDN för att skydda mot DDoS-typer av attacker. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDessutom , Coinrule-teamet är transparent till sin natur och nyckelinformationen om sig själva och deras företagsuppsättning har gjorts offentligt tillgänglig. Detta hjälper till att utveckla förtroende, eftersom användare enkelt kan identifiera exakt vem som står bakom projektet, vilket inte alltid är fallet med kryptoprojekt. Handelsplattformen införlivades också i Storbritannien och fungerar i enlighet med lagarna i Storbritannien inom jurisdiktionen för England och Wales, vilket innebär att användare skyddas av de omfattande ekonomiska och kommersiella lagarna i regionen. \ R \ n \ r \ nMed beträffande betalningar behandlar Coinrule dina inköp med hjälp av Stripe, och transaktioner markeras som en Merchant-Initiated Transaction (MIT) av Stripe. Som ett resultat är alla dina betalningsuppgifter konfidentiella och varken Coinrule eller Stripe har faktiskt tillgång till dina ekonomiska data. Dessa faktorer hjälper Coinrule ganska mycket eftersom plattformen bara har fungerat sedan 2018, och om du stöter på några problem kan du kontakta teamet direkt eller bara prata med din kreditkortsleverantör för att åtgärda situationen. \ R \ n \ r \ nSom alltid är fallet när du använder automatiserade handelsplattformar och \ / eller programvara, är de mest solida metoderna alltid att maximera din egen personliga säkerhet för att skydda dig mot eventuella attacker eller allvarliga problem. Enkla åtgärder som att hålla din inloggning \ / personlig information privat kommer att bidra till att säkra ditt konto, medan du begränsar ditt API för växlingskonto och inaktiverar uttag från ditt konto kommer att skydda dig från de allvarligaste säkerhetsöverträdelserna. \ R \ n \ r \ nNär du använder Coinrule behöver du inte överföra några pengar och plattformen har inte direkt tillgång till dina kryptoinnehav. Detta gäller för de flesta handelsbots eller portföljhanteringsverktyg, eftersom allt görs via ett applikationsprogrammeringsgränssnitt (API) som gör det möjligt för Coinrule att ansluta till sina börser som stöds och samla in pris- och kontosaldo samt placera köp- och säljorder. . \ r \ n \ r \ nTeamet kan förbättra sin säkerhet genom att införliva 2FA-autentisering och meddela användare om kontoaktivitet via e-post \ / SMS. En mobilapp gör det också möjligt för användare att hålla reda på sina konton medan de är på språng, men plattformen är i allmänhet ganska solid även om Coinrule fortfarande utvecklar sin närvaro på nätet såväl som handelsgemenskapen. \ R \ nHur nybörjarvänlig är Coinrule? \ r \ n För att vara ärlig är Coinrule en av de mest lättanvända automatiserade kryptohandelsplattformarna där ute. Medan alla handelsplattformar kräver lite lärande och det tar lite tid att vänja sig vid, har Coinrule utformats med mindre tekniska handlare i åtanke, och det rena och enkla gränssnittet gör det enkelt att hålla koll på vad du än gör. \ R \ n \ r \ nRegler kan skapas med hjälp av \ u201cIf \ / Då \ u201d parametrar som är enkla att förstå och låter dig snabbt komma igång, medan modulinställningen låter dig enkelt göra ändringar och justeringar för att konfigurera alla regler du skapar eller mallstrategi som du vill justera. \ r \ n \ r \ nTeamet bakom plattformen utformade det för att vara en \ u201cLego verktygslåda \ u201d för strategier för handel med kryptovalutor och automatiserad handel, och regler kan skapas snabbt och tillbaka testades innan de lanserades. Som ett resultat bör Coinrule definitivt passa mindre tekniska handlare samtidigt som de fortfarande innehåller funktioner som tilltalar fler tekniska handlare. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDetta inkluderar förmågan att invecklat skapa och konfigurera strategier och färdigbyggda mallar kan konfigureras för att inkludera ytterligare villkor och utlösare eller för att agera på ett mycket enklare sätt om så önskas. \ r \ n \ r \ nPlattformen ger också tillgång till avancerade TA-verktyg och du kan ställa in handelsstrategier baserade på RSI eller glidande medelvärden närmar sig eller följer mycket bredare ackumulering, motstridiga eller tar vinstmetoder. Teamet kan dock utöka sin tjänst i framtiden för att inkludera fler funktioner som efterföljande stoppförluster, ytterligare tekniska indikatorer och en mobilapp. \ R \ n \ r \ nAlla som registrerar sig för en Trader- eller Pro-plan kan få en till en handelslektion, och teamet tillhandahåller också resurser som hjälper till att förklara hur man använder plattformen och hur de olika aspekterna av att delta i automatisk kryptohandel. \ r \ n \ r \ nAlla som är intresserade av att använda plattformen kan alltid registrera sig för en gratis startkonto och testa det för att ta reda på om det kommer att vara fördelaktigt att välja en \ u00a0betald prenumeration. \ r \ nSlutsats \ r \ nCoinrule är en något under radarkrypto-handelsplattformen som sticker ut på grund av dess enkelhet och enkelhet använda sig av. Verktygssatsens ideologi har implementerats väl eftersom plattformens rena och enkla användargränssnitt och modulära strategikonfigurationsfunktioner gör att skapa, justera och testa strategier till en relativt enkel process för ännu mindre erfarna handlare. \ R \ n \ r \ nPlattformen erbjuder också bra utbytesstöd och integreras med en rad ledande kryptobörser som Binance, Coinbase Pro, Kraken och BitMEX som bör tilltala de flesta handlare eftersom dessa börser ger god likviditetsnivå och ett brett utbud av mynt till handel. \ r \ n \ r \ n Men så enkelt som det är att använda har Coinrule fortfarande utrymme att förbättra eftersom mer avancerade användare kan vara intresserade av att använda ett bredare utbud av TA-baserade strategier än de strategier för RSI och Moving Averages som för närvarande erbjudande. \ r \ n \ r \ nOch alla som vill konfigurera sina egna robotar manuellt för att utföra mer komplexa åtgärder kan betjänas bättre av en mer omfattande plattform, och erfarna handlare kan också leta efter att sälja r framgångsrika strategier och interagerar med andra användare via en intern marknadsplats, och Coinrule erbjuder för närvarande inte dessa funktioner. \ r \ n \ r \ n Sammantaget är Coinrule ett intressant alternativ för alla som vill komma igång snabbt i världen automatiserad kryptohandel, och plattformen växer fortfarande fram och utvecklas när det gäller synlighet, rykte och onlinegemenskap. \ r \ n \ r \ nAlla som redan är aktiva på något av de börser som stöds kan alltid prova Coinrule för att förbättra de begränsade handelsalternativen som många av dessa börser för närvarande erbjuder. Som alltid är det en bra idé att prova ett gratis konto och få en känsla för plattformen för att se om en av de betalda prenumerationsplanerna passar dina specifika behov och visar sig vara fördelaktig på lång sikt. \ nBesök Coinrule","författare": {"@typ":"Person","namn":"Eugene Kem"},"datum Publicerat":"2020-04-13"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me