Beginnershandleiding voor bitcoin- en cryptohandelbots

Beste Bitcoin-handelsbots

In tegenstelling tot de aandelenmarkten sluit de markt voor cryptocurrency nooit en slaapt nooit, wat een zeer stressvol scenario kan zijn voor handelaren en zelfs informele investeerders in de industrie..

Gebruikers die bekend zijn met crypto-investeringen, zullen ook bekend zijn met het (vreugdevolle of zinkende) gevoel van ‘s ochtends wakker worden om begroet te worden door een aangename of onaangename verrassing wanneer ze hun portefeuille controleren en grote winsten of verliezen zien..

Als gevolg van de volatiliteit van de markt zijn handelsbots steeds populairder geworden bij handelaren doordat ze te allen tijde de controle over hun handel kunnen behouden, terwijl de bot niet slaapt, zelfs als de handelaar dat wel doet. Bovendien zorgt een correct gespecificeerde bot ervoor dat transacties sneller en efficiënter kunnen worden uitgevoerd dan de handelaar handmatig zou kunnen doen.

De explosie van populariteit in cryptocurrency heeft ook geresulteerd in een grote toename van het aantal beschikbare crypto-handelsbots, ofwel gratis van open-sourceplatforms of in licentie gegeven aan gebruikers in ruil voor vaste kosten..

Het is echter moeilijk vast te stellen welke van hen werken zoals bedoeld en welke absoluut tijdverspilling zijn. In dit bericht wordt ingegaan op de achtergrond van wat handelsbots precies zijn en of ze voor Bitcoin werken & Crypto-handel (en nog belangrijker, voor uw Bitcoin-handel).

We hebben elke bot in deze lijst grondig getest, je kunt naar elke bot doorklikken om onze gedetailleerde rapporten en bevindingen te bekijken en dit bericht wordt voortdurend bijgewerkt met nieuwe opties die op de markt komen.

Top handelsbots

Als je haast hebt, is hier onze selectie van de twee beste botplatforms die momenteel op de markt zijn.

Cryptohopper3Commas
Cryptohopper Bot recensie
Integraties

Binance

Bitfinex

Bittrex

CEX.io

Coinbase Pro

Cobinhood

Cryptopia

HitBTC

Huobi

Kraken

KuCoin

Poloniex

Integraties

Bittrex

Bitfinex

Binance

Bitstamp

Kucoin

Poloniex

HitBTC

CEX.io

Coinbase Pro

OKex

Huobi

Yobit

GDAX

Prijs vanaf

$ 19 maand

Prijs vanaf

$ 24 maand

Softwaretype

Cloud-gebaseerd

Softwaretype

Cloud-gebaseerd

Externe signalen

Ja

Externe signalen

Ja

Beoordeling

Lezen

Beoordeling

Lezen

Bezoek Bezoek

Beste crypto-handelsbots

In deze sectie zullen we enkele van de populaire en openbaar beschikbare bots bekijken die u kunt gebruiken. In de meeste gevallen bieden deze bots meer dan geautomatiseerde handel. Sommige platforms bieden klanten geavanceerde handelshulpmiddelen, evenals toegang tot talrijke crypto-uitwisselingen.

CryptohopperSterpictogram

Cryptohopper is om verschillende redenen een van de meest gevestigde spelers in de autohandel. Ten eerste draaien ze volledig op de cloud, dus er is geen installatie vereist waardoor 24 / h-handel mogelijk is. Ze hebben ook een ongelooflijk intuïtief dashboard en vereisen slechts 5 minuten om te beginnen met handelen.

Cryptohopper recensie

Daarnaast zijn ze de enige bot die externe signaalgevers insluit, waardoor nieuwe handelaren zich kunnen abonneren op een groeiende lijst van professionele analisten van over de hele wereld. Velen gebruiken machine learning, intelligente algoritmen en hebben teams van wiskundigen in dienst om oplopende munten te richten. Signalen worden rechtstreeks naar de gebruikersbots gestuurd die kopen en verkopen wanneer ze ze ontvangen.

Cryptohopper Marketplace

Signaler dashboard waar u zich kunt abonneren

Met de bot kunt u profiteren van bullmarkten met een trailing stop-loss, en heeft volledige technische analysefuncties van Stoch en RSI tot Bollinger Bands en MACD.

Cryptohopper heeft een heel mooi modern dashboard waar je alles kunt configureren en controleren en wordt geleverd met een configuratiewizard of vooraf gemaakte sjablonen voor de populaire beurzen – Binance, Bittrex, Poloniex, GDAX en Kraken.

Cryptohopper-dashboard

Handelaren met meer ervaring kunnen hun favoriete technische indicatoren en triggers gebruiken en tools gebruiken die handig zijn in bearmarkten, zoals DCA & shorting-functies.

In tegenstelling tot veel andere bots, brengt Cryptohopper geen handelskosten in rekening en is het een van de weinige bots die een gratis proefperiode van een maand aanbiedt met de mogelijkheid om te upgraden naar Bunny ($ 19 p / m), Hare ($ 49 p / m) en Kangoeroe ($ 99 p / m).

We hebben hier een diepgaande beoordeling van Cryptohopper voltooid.

Bezoek Cryptohopper

3 Komma’sSterpictogram

3Commas is een populaire handelsbot die werkt met een aantal beurzen, waaronder Bittrex, BitFinex, Binance, Bitstamp, KuCoin, Poloniex, GDAX, Cryptopia, Huobi en YOBIT. De bot werkt 24/7 met elk apparaat, aangezien het een webgebaseerde service is, zodat u uw handelsdashboard op zowel mobiele apparaten als op desktop- en laptopcomputers kunt volgen.

3Commas recensie

Het stelt u in staat om stop-loss- en take-profit-doelen in te stellen en heeft ook een sociaal handelsaspect waarmee u de acties van de meest succesvolle handelaren kunt kopiëren.

3 Commas Trading Bot

Een andere interessante functie is de ETF-achtige cryptoportfolio-functie waarmee u een cryptoportfolio kunt maken, analyseren en backtesten en kunt kiezen uit de best presterende portefeuilles die door anderen zijn gemaakt..

We hebben hier een diepgaande beoordeling van 3commas voltooid.

Bezoek 3Commas

Quadentie

Quadency is een platform voor digitaal activabeheer dat geautomatiseerde handels- en portefeuillebeheeroplossingen biedt voor zowel particuliere als institutionele handelaren.

Quadency recensieQuadency recensie

Het platform bevat een uitgebreide reeks functies die zijn ontworpen om het proces van handelen en investeren in cryptocurrencies te stroomlijnen. Deze omvatten een verscheidenheid aan handelsbots die vooraf zijn geconfigureerd of naar wens kunnen worden aangepast, geavanceerde grafieken en portfolio-analyse.

Deze functies worden allemaal gecombineerd om de crypto-handelservaring te verbeteren, en Quadency ondersteunt geautomatiseerde handel op Binance, Bittrex, Coinbase Pro, Kucoin, Liquid en OKEx.

Bekijk hier onze volledige Quadency Review.

Bezoek Quadency

Coinrule

Coinrule is een van de nieuwste handelsbotplatforms op de markt met een aantal geweldige functies en is geschikt voor zowel beginners als gevorderde handelaren. Het ondersteunt de meest populaire uitwisselingen zoals Binance, BitMEX, Coinbase Pro en Kraken en is gratis toegankelijk met een startersaccount.

Coinrule geautomatiseerde handel

Betaalde abonnementen variëren van $ 29,99 tot $ 249,99 per maand met de verschillende accountniveaus die zijn ontworpen om tegemoet te komen aan handelaren met verschillende ervaring en activiteitsniveaus.

Iedereen die geïnteresseerd is in het gebruik van het platform, kan zich altijd aanmelden voor een gratis startersaccount en het testen om erachter te komen of kiezen voor een betaald abonnement voordelig is.

Je kunt hier onze volledige recensie van Coinrule bekijken.

Bezoek Coinrule

Exchange Valet

In tegenstelling tot veel van de andere handelsbots op deze lijst, Exchange Valet is meer een trading toolset en een platform voor het beheer van cryptoportefeuilles. De meeste crypto-uitwisselingen bieden handelaren niet veel tools om te gebruiken. Exchange Valet vult de hiaten met veelgebruikte handelshulpmiddelen zoals gelijktijdige stop-loss en winstorders.

Als u gewend bent om een ​​handelsplatform zoals MT4 of MT5 te gebruiken, wordt de mogelijkheid om gelijktijdige stop-loss in te stellen en winstorders aan te nemen als vanzelfsprekend beschouwd. Veel beurzen ondersteunen geen van beide ordertypen of staan ​​handelaren toe beide tegelijk te gebruiken.

Exchange Valet

Met Exchange Valet kunt u op dat moment zowel stoploss- als winstorders instellen, wat buitengewoon handig is voor actieve handelaren.

Stel dat u een positie in BTC wilt openen, maar uw verwachting is dat dit nog eens 10% zal stijgen. Als u het bij het verkeerde eind heeft over de richting van de BTC-markt, hoeft u niet te blijven hangen en te zien hoe uw handelskapitaal wordt opgegeten door een vervelende neerwaartse koersbeweging.

Het platform van Exchange Valet stelt u in staat om uw BTC-transactie te openen met zowel een stop-loss als een winstorder op elk gewenst prijsniveau. Als je gelijk hebt, en BTC stijgt met 10%, dan zal Exchange Valet die winst vastleggen door de positie te verkopen. Als u het mis heeft, zorgt uw stop loss ervoor dat een volatiele markt uw handelsrekening niet opblaast.

Handige tools voor portfoliobeheer ook!

Met Exchange Valet kunt u ook al uw posities in de gaten houden en deze bijna automatisch opnieuw in evenwicht brengen. Het platform toont al uw cryptovaluta in een cirkeldiagram en stelt u in staat een specifiek percentage van de totale waarde van uw portefeuille in één cryptovaluta te kopen..

Stel dat u 40% van uw totale portefeuillewaarde in ETH wilt houden. Exchange Valet geeft u een eenvoudig invoerveld waarmee u elk gewenst percentage van elke crypto kunt kopen. Dit is een gemakkelijke manier om ervoor te zorgen dat u de balans van crypto’s behoudt die u leuk vindt, zonder veel werk te verzetten.

Exchange Valet heeft ook solide communicatiemiddelen. Al uw bestellingen kunnen worden afgeleverd via Telegram (ze noemen het Speedtrade), en andere informatie wordt naar u gemaild als u dat wilt. Portfoliogegevens kunnen ook worden geleverd met Telegram of door de eigen chatbot van het platform te gebruiken.

Exchange Valet mist enkele functies

Als u op zoek bent naar een geautomatiseerd handelsplatform, dan is Exchange Valet geen goede keuze voor u. Hoewel het superhandige handelsfuncties biedt, is het echt geen handelsbot. Het is ook beperkt tot Binance en Bittrex. Dit kan al dan niet een probleem zijn, maar het is iets om over na te denken.

Exchange Valet kost ook crypto’s om te gebruiken. Het platform biedt nieuwe gebruikers een gratis proefperiode van 14 dagen, maar daarna kost het u $ 29 USD per maand, $ 75 USD voor drie maanden, of $ 250 USD als u een jaar aan service koopt..

Als u een actieve handelaar bent met een grote portefeuille, kunnen deze prijzen logisch zijn, hoewel er andere platforms zijn die u meer functies bieden voor een vergelijkbare prijs.

Twee gebieden waarop Exchange Valet uitblinkt, zijn beveiliging en connectiviteit. Het platform voldoet aan de ISO 27001-, ISO 27017- en ISO 27018-normen voor gegevensbeveiliging. Het biedt ook veel informatie via Telegram, wat handig is als u uw portfolio in de gaten wilt houden wanneer u niet achter een computer zit.

De moeite waard om meer over te leren

Als u liever met uw eigen account handelt, kan Exchange Valet een geweldig hulpmiddel voor u zijn. Hoewel het op algo gebaseerde handelsfuncties mist, biedt het handelaren alle tools die ze op een conventioneel handelsplatform zouden vinden.

Exchange Valet neemt uw veiligheid serieus, wat geweldig is om te zien. De communicatietools die Exchange Valet heeft gebouwd, zijn ook handig. Als u op zoek bent naar een platform dat de hiaten opvult die uitwisselingen open hebben gelaten, is Exchange Valet het waard om dieper te bekijken!

Lees hier onze volledige recensie van Exchange Valet.

Bezoek Exchange Valet

CryptoTrader

De CryptoTrader bot is een cloudgebaseerde handelsbot die gebruikers volledig geautomatiseerde handelsoplossingen biedt zonder dat ze de bot op hun eigen systeem hoeven te installeren. CryptoTrader biedt een ‘marktplaats’ aan waarmee gebruikers hun favoriete handelsstrategie kunnen kopen, of als alternatief zelf ontwikkelde strategieën kunnen verkopen.

Cryptotrader ondersteunt de meeste van de belangrijkste beurzen voor zowel backtesting als live trading, met de backtesting-tool waarmee gebruikers kunnen zien hoe hun strategieën zouden werken onder verschillende marktomstandigheden.

Cryptotrader

CryptoTrader biedt vijf verschillende abonnementsplannen, met kosten variërend van 0,006 BTC tot 0,087 BTC per maand (Bitcoin is de enige geaccepteerde betalingsmethode). De afzonderlijke pakketten bevatten een aantal verschillen, waaronder het aantal bots dat namens de gebruiker werkt en de maximale equity-limiet.

Hoewel enige kennis van codering nuttig is bij het opzetten van strategieën in de CryptoTrader-bot, zijn er een aantal gratis en betaalde strategieën beschikbaar voor gebruikers die geen ervaring hebben met / geen interesse hebben in codering..

De CryptoTrader-bot heeft ook een breed niveau van interoperabiliteit, waarbij de service e-mail- en tekstmeldingen biedt om gebruikers te waarschuwen voor belangrijke marktgebeurtenissen of veranderingen in trends.

Lees onze uitgebreide recensie van CryptoTrader.

Bezoek CryptoTrader

Haasbot

Gemaakt in 2014 door Haasonline, Haasbot handelt in Bitcoin en vele andere altcoins,

Hoewel Haasbot waarschijnlijk de meest complete van de handelsbots is die momenteel beschikbaar zijn, en veel van het werk doet met relatief minimale input van de gebruiker, is het vrij duur om deze service te bieden, met kosten variërend tussen 0,04 BTC en 0,07 BTC voor een periode van drie maanden.

HaasBot

Tegen die prijzen is het duidelijk dat iedereen die een gokje wil wagen, moet weten wat hij verwacht van het platform te halen en zich ertoe moet verbinden dit te doen.

Haasbot is een uitvloeisel van HaasOnline Software, dat in de jaren negentig werd opgericht door Stephan de Haas. Hetzelfde bedrijf staat ook achter HaasOnline Trade Server (HTS), een geautomatiseerd systeem dat is ontworpen om cryptocurrencies te verhandelen.

Het Haasbot-platform werkt op Windows, MacOS en Linux en biedt handelaren de keuze uit meer dan 10 verschillende ‘bots’. Hoe meer u besluit te besteden, hoe meer bots u op het platform kunt gebruiken.

Gezien de prijzen die zijn gemoeid met het gebruik van de bots, is het een goed idee om wat onderzoek te doen naar de opbrengsten die ze in het verleden hebben gegenereerd.

Lees hier onze uitgebreide recensie van HaasBot.

Bezoek Haasbot

Zignaly

Zignaly is een trading terminal met cryptocurrency trading bots waarmee u automatisch kunt handelen met hulp van externe crypto-signaalaanbieders. Momenteel kost het platform slechts $ 12 per maand.

Het platform is ongelooflijk eenvoudig te gebruiken en kan worden gebruikt als een passieve inkomstenmachine. Met Zignaly kunt u eenvoudig verbinding maken met een TradingView-account, zodat u deze kunt gebruiken met uw favoriete indicatoren. Als alternatief kunt u de Zignaly-handelsterminal gebruiken om uw volledige strategie in één keer te creëren.

Omdat Zignaly nog niet op de markt is, is het aantal beurzen waarmee het actief is beperkt. Het ontwikkelingsteam zegt dat zodra de volledige versie live is, KuCoin, Coinbase Pro, Poloniex en Bittrex aan het platform zullen worden toegevoegd. Het bedrijf is ook van plan zijn klanten onbeperkte valutaparen aan te bieden zonder extra kosten.

Zignaly Trading Bot

Een van de leukste dingen aan Zignaly, naast de prijs, is de toewijding van de ontwikkelaars aan transparantie. De volledige informatie over de ontwikkelingsteams is online beschikbaar en iedereen die meer wil weten over de oprichters, kan zijn persoonlijke informatie vinden op zijn socialemediaprofielen.

Lees hier onze uitgebreide recensie van Zignaly.

Bezoek Zignaly

Apex Trader

Apex Trader is een ander nieuwer platform dat automatisch bots aanbiedt en een gemakkelijke introductie tot handelen biedt. Het platform biedt handelsbots die kunnen worden gebruikt om een ​​aantal handelsstrategieën te gebruiken en die via API-verbindingen werken met populaire cryptocurrency-uitwisselingen, waaronder Binance, ByBit, Kraken en KuCoin..

Apex Trader is in hoge mate configureerbaar en biedt meer dan 100 technische indicatoren, wat betekent dat iedereen zijn eigen geautomatiseerde handelsstrategieën kan creëren en deze vervolgens kan inzetten om 24/7 te draaien op een breed scala aan handelsparen.

Apex Trader-startpaginaApex Trader-startpagina

Met de gratis proefperiode van 7 dagen van het platform kun je ook een idee krijgen van Apex voordat je een betaald maandelijks abonnement neemt.

We hebben hier ook Apex Trader beoordeeld.

Bezoek Apex Trader

Cap.Club

Cap.Club is een eenvoudige manier om toegang te krijgen tot geavanceerde handelsfuncties. Het platform is ontworpen in Rusland en werkt momenteel op Binance en Bittrex. Het platform biedt handelaren geautomatiseerde aan- en verkoop van algo’s, evenals geavanceerde ordertypes.

Een van de eerste dingen die u waarschijnlijk aan Cap.Club zal opvallen, is de eenvoud van zowel de website als de interface. Als u net begint met geautomatiseerd handelen, of weinig codeerkennis heeft, kan deze eenvoud een groot pluspunt voor u zijn.

Het platform is er in twee versies.

De gratis versie geeft u alle handelsstrategieën die het volledige platform biedt, maar u bent beperkt in het aantal dat tegelijkertijd kan worden uitgevoerd. Het gratis account is ook beperkt in communicatie. De volledige versie stuurt u waarschuwingen via zowel e-mail als telegram, maar de gratis versie neemt alleen contact met u op via e-mail.

Cap Club

Als u het platform gratis wilt gebruiken, is het klaar voor gebruik. Voor degenen die willen upgraden, kost het momenteel $ 30 USD per maand, of kan het ook op jaarbasis worden gekocht voor een gereduceerde prijs van $ 300 USD.

Eenvoudig te gebruiken, veel geavanceerde functies

Laat u niet misleiden door de eenvoud van de interface van Cap.Club, het biedt een aantal hoogwaardige handelshulpmiddelen. Naast limit en trailing orders biedt Cap.Club haar gebruikers drie handelsprogramma’s:

  • Slim verkopen (lang)
  • Slimme koop-verkoop (lang)
  • Slimme verkoop-koop (short)

Deze algo’s proberen automatisch geld te verdienen voor de klanten van Cap.Club. Er zijn niet veel beoordelingen over hoe effectief de algo’s zijn, maar ze zijn allemaal 100% gratis te gebruiken met het basispakket.

Het platform dat Cap.Club heeft samengesteld biedt veel waarde, en is ook een mooi compromis tussen een algo-gestuurd handelsplatform en een handelsplatform dat u enkele van de normale handelshulpmiddelen biedt die op de meeste crypto-uitwisselingen ontbreken..

Cap.Club bevat ook een visuele strategie-editor met zowel het gratis als het premiumpakket. Als u begrijpt hoe handelsstrategieën werken, maar ze niet in code kunt omzetten, kan een visuele strategie-editor goed bij u passen.

In plaats van je eigen algo in code te moeten schrijven, kun je een visuele strategie-editor gebruiken om het met symbolen op te maken. Zodra u de strategie bij elkaar heeft, is deze eenvoudig uit te voeren. Misschien merkt u dat uw strategie-ideeën winstgevend zijn en dat ze u kunnen helpen beter te presteren dan de markt.

Cap.Club geeft je veel

Het feit dat Cap.Club je toestaat om zijn platform gratis te gebruiken, is geweldig. Hoewel u beperkt bent in het aantal strategieën en API’s dat u tegelijk kunt uitvoeren, helpt het u erachter te komen of het platform voor u zinvol is.

Voor frequente handelaren is het bijna noodzakelijk om op een of andere manier limiet- en handelsorders te gebruiken. Kopen en verkopen tegen marktconforme tarieven is niet ideaal. Trailing stops en het nemen van winstorders kunnen u helpen om een ​​winnende positie te rijden, waardoor het mogelijk wordt dat een enkele positie het hele abonnement de moeite waard maakt.

Het grote nadeel van Cap.Club is het feit dat het slechts twee uitwisselingen ondersteunt.

Als u niet wilt handelen met Binance of Bittrex, dan zal Cap.Club u niet veel helpen. Dat gezegd hebbende, het is heel eenvoudig om Cap.Club op te zetten met Binance en Bittrex, waardoor het openen van een nieuwe rekening bij een of beide beurzen het overwegen waard is..

Eenvoudige installatie en ondersteuning

Zodra u uw Cap.Club-account heeft geopend, hoeft u alleen maar naar de beurs van uw keuze te gaan en een API te genereren. U krijgt een nieuwe API en een geheime code. Ga gewoon terug naar Cap.Club en voer de informatie in de velden in die het je geeft. Het proces is supereenvoudig en duurt maar een paar minuten.

Cap.Club heeft ook een diepgaande ondersteuningssectie online. Als je hulp nodig hebt bij het verbinden van je uitwisselingsaccount met hun platform, of als je wilt weten hoe je een van de tools moet gebruiken, zou je alle informatie moeten kunnen vinden die je nodig hebt. De ondersteuning is inbegrepen bij beide accounttypen, wat een geweldige functie is.

Al met al ziet Cap.Club eruit als een capabel geautomatiseerd handelsplatform dat handelaren ook enkele handige tools biedt, zolang u een van de twee ondersteunde beurzen gebruikt.

Bezoek Cap.Club

Signaalgroepen

Signaal is een platform dat speciaal voor Binance is gemaakt. Signal geeft traders op Binance enkele broodnodige tools en een hoog niveau van connectiviteit. Als u geautomatiseerd handelen wilt of een andere beurs wilt gebruiken, is dit platform niets voor u.

Net als Exchange Valet, geeft Signal handelaren de tools die ze zouden vinden op een handelsplatform zoals MT4. Naast gelijktijdige stop-loss en take-profitorders, kunnen traders ook laddered kopen en trailing stops programmeren.

De meeste functies die Signal biedt, zijn buitengewoon handig voor handelaren. Hoewel een platform als Signal niet echt nuttig zal zijn voor een crypto-investeerder die voor de lange termijn naar HODL zoekt, zullen de tools die Signal levert, traders helpen die gewend zijn aan volledig functionele handelsplatforms..

Signal is gebouwd voor Binance

Als u op Binance handelt en op zoek bent naar geavanceerde handelshulpmiddelen, kan Signal het juiste platform zijn voor de klus. Zoals hierboven vermeld, is het een must voor traders om stop loss- en take-profit-orders tegelijkertijd te kunnen gebruiken.

Signaalgroepen

Naast het toevoegen van gelijktijdige stop-loss- en take-profit-orders, geeft Signal u de mogelijkheid om gedurende een bepaalde periode een positie in te kopen. Dit wordt een ‘laddered buy’ genoemd, en het is handig als u denkt dat er een grote beweging in de prijs van een token komt.

In plaats van uw volledige positie in één te kopen, kunt u Signal automatisch instellen om de aankoop voor u te doen. Dit kan ook goed zijn voor grotere handelaren die hun orders willen spreiden en de kans verkleinen dat ze de marktprijs van een token merkbaar beïnvloeden..

Signal biedt ook twee interessante tools die sommige handelaren mogelijk nuttig vinden.

Het platform stelt gebruikers in staat om bestaande munten te verkopen, en heeft ook een ‘doelen’ tool. Met de tool bestaande munten verkopen kunnen Signal-gebruikers specifieke munten verkopen, en met de tools voor doelen kunnen handelaren niveaus instellen waarop posities kunnen worden verkocht. Beide tools kunnen handig zijn voor gevorderde handelaren.

Geweldige connectiviteit

Signal biedt een eenvoudige set tools, maar deze is vanaf vrijwel elk apparaat toegankelijk. Veel van de andere platforms op deze lijst moeten op een computer worden uitgevoerd en werken niet op iOS of Android.

Connectiviteit is een gebied waarop Signal schittert. U kunt het platform vanaf vrijwel elk apparaat gebruiken, inclusief de twee populairste mobiele besturingssystemen. Als u op zoek bent naar een volledig uitgerust handelsplatform voor Binance dat u bijna overal kunt gebruiken, dan is Signal een goede keuze.

Het platform zal u ook via sms op de hoogte stellen wanneer uw bestellingen worden uitgevoerd, wat handig kan zijn als u op de hoogte moet blijven van de markt. Het geeft u ook de mogelijkheid om uw handelsprestaties in de loop van de tijd te volgen, wat erg handig kan zijn als u vaak handelt.

Niet voor iedereen gemaakt

Signal zal niet geschikt zijn voor elke cryptohandelaar die er is. Hoewel het enkele hiaten in Binance opvult, werkt het alleen met één beurs en biedt het geen enkele vorm van algoritmische handelsopties. Als je op zoek bent naar een bot, dan is dit niet het platform voor jou.

Er is niet veel informatie over de kosten van het gebruik van Signal, en het kan gratis zijn. Er is ook de belofte van meer functies in de toekomst, aangezien de website stelt dat “dit nog maar het begin is”.

Als Signal gratis te gebruiken is en het team erachter van plan is om in de toekomst uitwisselingen en functies toe te voegen, is dat veelbelovend voor het platform. Zoals het er nu uitziet, is Signal een goed uitziend product met een schone interface en een solide ontwikkelingsteam erachter.

Het platform lijkt gericht te zijn op frequente handelaren en zou goed kunnen passen als u Binance gebruikt en veel handelt. Zelfs met de meer basale handelshulpmiddelen die Signal biedt, zullen reguliere handelaren waarschijnlijk een veel groter leven hebben.

Lees hier onze volledige signaalrecensie.

Bezoek Signal

Live handelaar

Als u op zoek bent naar een one-stop-trading botplatform, Live handelaar zou iets voor jou kunnen zijn. Afhankelijk van het abonnement waarvoor u besluit om u aan te melden, geeft Live Trader u toegang tot 25, 250 of 1000 unieke handelsbots.

Live Trader werkt ook met enkele van de grootste crypto-uitwisselingen die er zijn. U kunt Live Trader gebruiken met Polonix, Bitstamp, Bitfinex, Binance, KuCoin en Kraken. Het platform wordt 100% in de cloud gehost, waardoor het gemakkelijk op vrijwel elke hardware kan worden uitgevoerd.

Live Trader verbinden met uw beurs, of uitwisselingen naar keuze, is eenvoudig, en Live Trader heeft veel online ondersteuningstools om zijn klanten te helpen hun account snel aan te maken.

Live handelaar

Het echte voordeel dat Live Trader klanten biedt, is het enorme aantal handelsrobots, evenals een nieuw back-testing systeem. In tegenstelling tot sommige platforms die directe toegang tot een beurs nodig hebben om backtesting uit te voeren, kan Live Trader geavanceerde backtesting-simulaties op papier uitvoeren.

Live Trader biedt veel

Het eerste dat opvalt aan Live Trader is het aantal beurzen waarmee het zal functioneren. In plaats van te worden beperkt door uw handelsbot, biedt Live Trader u talloze keuzes voor een uitwisseling. Het stelt u ook in staat om meerdere handelsstrategieën tegelijkertijd uit te voeren, afhankelijk van het plan dat u besluit te kopen.

Hoewel Live Trader een service is die alleen betaalbaar is, biedt het een beperkte gratis proefperiode, zodat u meer te weten kunt komen over wat u zou kopen als u zich aanmeldt. Met het basisplan kun je één strategie uitvoeren, het middelste plan geeft je vijf simulatiestrategieën en met het plan op het hoogste niveau dat je 1000 bots geeft om uit te kiezen, kun je er 10 tegelijk uitvoeren!

Als je je afvraagt ​​wat de prijzen zijn, kost het basisplan $ 15 USD per maand, het middenplan kost $ 39 USD per maand en het hoogste plan kost $ 79 USD per maand. Aangezien Live Trader voor alle hosting zorgt, zijn de tarieven die het in rekening brengt niet onredelijk.

Afgestemd op Algos

Live Trader is zeker bedoeld voor handelaren die algo’s willen gebruiken. Als u op zoek bent naar een platform dat u een aantal geavanceerde ordertypes en een paar basisalgo’s biedt, is Live Trader misschien overdreven. Aan de andere kant, als u op zoek bent naar een diepgaande selectie van geautomatiseerde handelsalgo’s, kan Live Trader een perfecte match zijn.

Er is werkelijk een verbazingwekkend aantal geautomatiseerde handelsalgo’s op Live Trader. Naast de algo’s die Live Trader beschikbaar heeft, is er ook een algo-marktplaats waar je doorheen kunt bladeren.

Als u uw eigen handelshulpmiddelen wilt ontwikkelen, heeft Live Trader een strategiebouwer waarmee u uw eigen strategieën kunt samenstellen en deze kunt testen op elke beurs die het platform ondersteunt. Dit alles komt neer op een enorme selectie van algo’s voor geautomatiseerde cryptohandel op enkele van de meest populaire cryptobeurzen die er zijn..

Geen freebie

Live Trader levert veel algoritmische handel, maar het is niet goedkoop. Als u niet weet hoe algos in uw cryptohandel passen, kan Live Trader in het begin veel zijn om aan te pakken. Het instapmodel Live Trader is niet te duur en kan een goede plek zijn om aan de slag te gaan met geautomatiseerde cryptohandel.

Met alle functies die Live Trader bevat, is het redelijk te verwachten dat de meer geavanceerde plannen aanzienlijk meer zouden kosten.

Met Live Trader kunt u op verschillende beurzen handelen met een groot aantal algo’s tegelijk, wat niet het gemakkelijkste is om aan de achterkant te doen. Al die cloudservers kosten geld, en hetzelfde op je eigen computer doen zou duur worden.

Live Trader is een geweldig platform voor Algo-gedreven handel

U kunt niet ontkomen aan het aantal algo’s waartoe Live Trader u toegang geeft met een abonnement op midden- of hoogniveau. Het hebben van meer dan 250 algo’s om uit te kiezen is een geweldige toolset voor elke cryptohandelaar om te gebruiken.

Als u op zoek bent naar een platform dat heel veel algo’s levert, werkt met veel van de meest populaire crypto-uitwisselingen en u uitgebreide backtests buiten de beurs laat uitvoeren, dan is Live Trader de moeite waard om meer over te leren.

Alle plannen hebben ook een solide ondersteuningssysteem dat er een back-up van maakt, waarover u meer kunt lezen op de website van het platform. De homepagina biedt ook een chatvenster, wat leuk is om te zien!

Bezoek Live Trader

GunBot

GunBot is een bekende cryptocurrency-handelsbot die individuele strategieën gebruikt die volledig kunnen worden aangepast aan uw handelsstijl. Het kan werken op de volgende beurzen: Bittrex, Binance, Poloniex, Bitfinex, Cex.io, GDAX, Kraken en Cryptopia. Je kunt de bot op je eigen computer draaien of een VPS gebruiken en handmatig verschillende muntparen toevoegen, een strategie kiezen en deze aan het werk zetten.

GunBot

GunBot een veelzijdig handelsplatform, en het biedt ook veel waar voor het geld. Het platform heeft een paar verschillende plannen, die variëren van 0,04 BTC voor de Starter-editie tot 0,3 BTC voor de Ultimate-editie. Tegen de huidige prijzen kost de starterseditie slechts $ 160 USD en biedt gebruikers de mogelijkheid om tegen een extra vergoeding een levenslange licentie te kopen.

De functies die GunBot in de Starter-editie bevat, zijn de moeite waard voor de prijs. Inbegrepen in de starterseditie is een exemplaar van GunBot Lite, evenals drie algo’s om uit te kiezen. De volgende twee niveaus voegen veel functionaliteit toe, waarbij de Pro Edition backtesting-mogelijkheden en cryptosight als standaardfuncties toevoegt.

GunBot kan op elk van de belangrijkste platforms worden gebruikt, inclusief Linix of VPS. Er wordt geschat dat er meer dan 6.000 handelaren zijn die GunBot dagelijks gebruiken, en het is een groot aantal positieve

Bezoek GunBot

Gekko

Gekko is een open-source handelsbot en backtesting-platform dat 18 verschillende Bitcoin-uitwisselingen ondersteunt. Gekko is geheel gratis en te vinden op het GitHub-platform. Gekko is een relatief eenvoudige handelsapp om te gebruiken die vanaf het begin een interface en basisstrategieën bevat, waardoor je meer vertrouwd bent met het gebruik van de bot.

Gekko

Gekko heeft ook een aantal plug-ins beschikbaar waarmee je kunt worden bijgewerkt, ongeacht het niveau van connectiviteit dat je hebt. Hoewel Gekko geen hoogfrequente handelsbot is (die slechts een paar transacties per week uitvoert, afhankelijk van de configuratie), noch een bot waarmee u arbitragemogelijkheden kunt benutten, betekent de lijst met ondersteunde uitwisselingen en basisstrategieën dat het waarschijnlijk een goede plek om te beginnen voor iedereen die geïnteresseerd is in het gebruik van Bitcoin-handelsbots.

Bezoek Gekko

Zenbot

Net als bij Gekko, Zenbot is ook een open-source handelsbot voor Bitcoin-handelaren. Als open-sourceproject is Zenbot beschikbaar voor gebruikers om de code te downloaden en indien nodig aan te passen.

Zenbot

Er zijn echter vraagtekens geweest in de gemeenschap over de ontwikkeling van Zenbot, en het platform is al een aanzienlijk aantal maanden niet bijgewerkt. Dit betekent dat er al bijna een jaar geen extra uitwisselingen aan het platform zijn toegevoegd, wat betekent dat het mogelijk toegang heeft tot minder informatie dan sommige van zijn concurrenten. Aan de positieve kant biedt Zenbot, in tegenstelling tot Gekko, wel hoogfrequente handel en ondersteunt het naast Bitcoin ook meerdere cryptocurrencies..

Bezoek Zenbot

Wat zijn Trading Bots?

In wezen is een handelsbot een softwareprogramma dat rechtstreeks communiceert met financiële beurzen (vaak met behulp van API’s om relevante informatie te verkrijgen en interpreteren) en namens u koop- of verkooporders plaatst, afhankelijk van de interpretatie van de marktgegevens..

De bots nemen deze beslissingen door de prijsbeweging van de markt te volgen en te reageren volgens een reeks vooraf gedefinieerde en voorgeprogrammeerde regels. Doorgaans analyseert een handelsbot marktacties, zoals volume, bestellingen, prijs en tijd, hoewel ze over het algemeen kunnen worden geprogrammeerd om aan uw eigen smaak en voorkeuren te voldoen..

Trading Bot-strategie

Handelsbots zijn al jaren populair op verschillende conventionele financiële markten. Handelsbots zijn traditioneel echter niet beschikbaar voor de gemiddelde belegger, omdat ze een aanzienlijk bedrag kosten.

Een Bloomberg-terminal kost bijvoorbeeld vaak meer dan $ 10.000. Vanwege de transparante aard van blockchain, geven cryptocurrency-uitwisselingen hun klanten echter de neiging om directe markttoegang te verlenen die gebruikers de mogelijkheid biedt om het elektronische orderboek van de beurs te analyseren, een soort toegang die traditioneel exclusief beschikbaar was voor makelaars en investeringsinstellingen. op conventionele financiële markten.

Omdat veel mensen passief in Bitcoin handelen en daarom niet in staat zijn om veel tijd te besteden aan het analyseren van de markt, is het de bedoeling dat Bitcoin-bots gebruikers in staat stellen efficiënter te handelen zonder dat ze te allen tijde op de hoogte moeten blijven van de markt..

Soorten handelsbotstrategieën

Hoewel de markt voor cryptocurrency veel minder volwassen is dan andere financiële markten, heeft de digitale aard van de markt ertoe geleid dat, ondanks het feit dat de markt aanzienlijk minder tijd heeft gehad om algoritmische handel te integreren, de technologie niet traag is geweest om zijn rivalen in te halen. voorwaarden voor het aanbieden van een handelsbotdienst, waardoor beleggers toegang krijgen tot een breed scala aan handelsstrategieën, waarvan enkele van de meest populaire hieronder worden besproken:

Arbitrage

In de begintijd van de cryptocurrency-handel was arbitrage een van de belangrijkste strategieën die handelaren gebruikten om winst te maken – d.w.z. activa op de ene markt kopen en ze vervolgens op een andere verkopen voor een hogere prijs, waardoor winst op het verschil werd gemaakt. Omdat cryptocurrency-uitwisselingen gedecentraliseerd waren, waren er vaak grote verschillen tussen de prijzen die op verschillende beurzen werden aangeboden, wat betekent dat er via arbitrage winst kon worden gemaakt..

Hoewel de spreiding tussen beurzen nu veel kleiner is, verschijnen ze nog steeds van tijd tot tijd en kunnen handelsrobots gebruikers helpen om het meeste uit deze verschillen te halen. Bovendien kan arbitrage ook worden gebruikt bij handelaren die futurescontracten bij hun handelsstrategieën willen betrekken door te profiteren van elk verschil dat bestaat tussen een futurescontract en het onderliggende actief, door rekening te houden met futurescontracten die op verschillende beurzen worden verhandeld..

Markt maken

Handelsbots kunnen beleggers ook in staat stellen om de marketmakingstrategie te gebruiken. Deze strategie voorziet in “continue koop- en verkoopprijzen op een verscheidenheid aan digitale spotvaluta’s en digitale valutaderivatencontracten” in een poging om “de spread tussen de koop- en verkoopprijs vast te leggen”..

Om de marketmakingstrategieën uit te voeren, houdt dit in dat u zowel koop- als verkooplimietorders moet plaatsen in de buurt van de bestaande markt. Als prijzen fluctueren, zal de handelsbot automatisch en continu limietorders plaatsen om te profiteren van de spread.

Hoewel dit in bepaalde perioden winstgevend kan zijn, kan de intense concurrentie rond deze strategie ertoe leiden dat deze niet winstgevend is, vooral in omgevingen met een lage liquiditeit..

Doet het verhandelen van bots?

Handelsbots werken door op de markt te reageren. Het verzamelt de gegevens die het nodig heeft om een ​​transactie uit te voeren op basis van een analyse van het handelsplatform. Met cryptocurrency vertelt het handelsplatform echter maar de helft van het verhaal, waarbij veel stijgingen en dalingen zijn gebaseerd op andere bronnen (zoals John McAfee’s Twitter of andere online geruchten!) Die niet voor analyse in de bot kunnen worden geprogrammeerd..

Bovendien is, zoals hierboven opgemerkt, de spreiding tussen de beurzen enigszins afgevlakt, wat betekent dat de mogelijkheden voor interbeursarbitrage veel lager zijn dan in voorgaande jaren..

Veel handelsbots gebruiken wat bekend staat als een exponentieel voortschrijdend gemiddelde (EMA) als startpunt voor het analyseren van de markt. EMA volgt marktprijzen gedurende een bepaalde periode, en bots kunnen worden geprogrammeerd om te reageren op wat die prijs doet, zoals het overschrijden van bepaalde drempels.

Door de bots te programmeren, kunnen traders hun drempels instellen om overeen te komen met hun risicobereidheid. Een van de nadelen van EMA is echter dat het gebaseerd is op het verleden, wat, zoals alle handelaren zullen weten, niet indicatief is voor toekomstige prestaties, vooral niet in de cryptocurrency-industrie waar volatiliteit wijdverbreid is. Daarom is de vraag of handelsrobots werken een veelzijdige vraag, waarbij het probleemantwoord is dat ze werken, maar niet noodzakelijk voor iedereen.

Handelsbots bieden een verscheidenheid aan voordelen, waaronder constante interactie met de markt, evenals de niet-onaanzienlijke factor om de emotie uit de handel te verwijderen. Aan de andere kant, door de verkeerde handelsstrategie te gebruiken of te vertrouwen op de handelsstrategie van anderen, kan een handelsbot eenvoudigweg een reeks slechte handelsbeslissingen op de markt automatiseren..

Redenen om te overwegen om een ​​bot te gebruiken

Crypto’s zijn een geweldige nieuwe activaklasse, maar het is moeilijk om er een rendement uit te halen op dezelfde manier als contant geld of een aandeel waarde creëert. De meeste mensen associëren aandelen met winsten uit prijsstijging, maar veel van de beste aandelen betalen dividend uit. Er is niet echt een analoog hiervoor op de cryptomarkt, tenzij crypto-eigenaren hun crypto’s verhuren om een ​​inkomen uit hun bezit te halen..

Vanuit het oogpunt van investeringen is passief inkomen uitermate belangrijk. Zoals het afgelopen jaar ons heeft laten zien, kunnen we er niet van uitgaan dat de activaprijzen jaar op jaar zullen stijgen. Een argument voor het aanhouden van aandelen via een bearmarkt is dat ze dividenden zullen blijven uitkeren, die vervolgens opnieuw in het bedrijf kunnen worden geïnvesteerd wanneer de aandelenkoersen laag zijn..

Crypto’s zijn meer een commodity dan een bedrijf vanuit een investeringsstandpunt, waardoor investeerders met een probleem zitten. Er is absoluut geen reden om vast te houden aan een grondstof in een bearmarkt, aangezien het geen enkel ander rendement oplevert dan prijsstijging.

Trading Bots geven Crypto-investeerders inkomstenopties

Als u uw cryptoportfolio voor u wilt laten werken, kan het handig zijn om handelsbots te gebruiken. Er zijn veel verschillende soorten bots, en sommige kunnen profiteren van marktbewegingen om automatisch winsten te genereren.

In plaats van te vertrouwen op dividenden, kunt u met handelsbots uw crypto-bezit gebruiken om inkomsten te genereren via transacties. Dit systeem voor het genereren van inkomsten is misschien niet zo veilig als het samenstellen van dividenden, maar het is een van de weinige opties die beschikbaar zijn voor crypto-investeerders.

De ‘bot’ is belangrijk omdat hij, in tegenstelling tot een mens, wakker is en 24/7 op zoek is naar inkomsten. Natuurlijk bestaat er niet zoiets als gratis geld.

Elk risico dat een rendement kan genereren, kan geld verliezen. Het is een goed idee om ervoor te zorgen dat elk geautomatiseerd investeringsplatform dat u met uw crypto’s vertrouwt, kan bewijzen dat het werkt met een verifieerbare transactiegeschiedenis.

Wees realistisch over retouren

Het is gemakkelijk om je te laten meeslepen door dromen over snel geld verdienen op de financiële markten.

De jaren die leidden tot de enorme cryptorally van 2017 waren verbluffend, maar nu begint de realiteit van de cryptomarkt. Als je op zoek bent naar het soort rendement dat velen in 2017 zagen met een handelsbot, dan zal je dat waarschijnlijk doen. teleurgesteld zijn, of blut gaan.

Het simpele feit is dat u risico moet nemen om rendement te creëren. Hoe groter het risico, hoe groter het mogelijke rendement. Aan de andere kant, wanneer u grote risico’s neemt, is de mogelijkheid dat u met catastrofale verliezen te maken krijgt zeer reëel. Er is geen enkele algo die de handel kan ‘afnemen’, hoe geavanceerd deze ook is.

Als u 3-6% per jaar wilt verdienen op uw crypto-bezit met een handelsbot, zult u waarschijnlijk iets vinden dat voor u werkt. Er zijn veel handelsstrategieën met een laag risico die wel rendement opleveren, en een algo zorgt ervoor dat u uw discipline niet verliest door op zoek te gaan naar de koperen ring.

Houd er rekening mee dat een portefeuillebeheerder die consequent een jaarlijks rendement van ongeveer 10% kan behalen, 99% van professionele geldbeheerders zal verslaan. Verwachten dat een algo meer doet dan dat, is waarschijnlijk niet verstandig.

Conclusie

Handelsbots kunnen traders helpen om ervoor te zorgen dat ze altijd interactie hebben met de markt, zelfs als ze dat fysiek niet kunnen. Ze kunnen helpen bij het wegnemen van een deel van de stress en emoties die vaak voorkomen op financiële handelsmarkten, niet in de laatste plaats op de cryptocurrency-markt..

Handelsbots zijn echter niet voor iedereen, en ook niet iedereen heeft er een nodig. Casual investeerders zijn niet het belangrijkste doelwit van het verhandelen van bots, en als het uw bedoeling is om Bitcoin te kopen en vast te houden, dan is een handelsbot waarschijnlijk niet de juiste investering voor u.

Bovendien, als u geen bekwame programmeur bent of niet bekend bent met het creëren van financiële strategieën, zijn handelsrobots misschien ook niet iets voor u. Als u echter over de vereiste kennis en het vermogen beschikt om deze obstakels te overwinnen, kan een handelsbot een waardevol hulpmiddel zijn bij het bewaken en behalen van winst op de Bitcoin-markt..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me