Altrady Review: Det enda Cryptocurrency Trading Tool du behöver?

Altrady Review

Den som är fjärrintresserad av handel letar efter de bästa verktygen för att förenkla processen. Ju fler funktioner ett verktyg kan packa, desto bättre.

Altrady är en av våra senaste fynd vår strävan efter ett allt-i-ett-handelsverktyg. I det här fallet en med fokus på kryptovalutor. Oavsett om du vill handla över flera börser, övervaka din prestation eller hitta sätt att förbättra dina handelsstrategier, erbjuder Altrady en omfattande lösning för alla dina smärtpunkter.

Även om funktionerna är många, är frågan som alltid hur väl de håller fast vid sina löften. I den här översynen kommer vi att zooma in på Altradys funktioner och hur en näringsidkare kan använda den för att minimera sina ansträngningar.

Besök Altrady

Altrady i korthet

Historien om en nybörjare som kämpar med sina handelsprojekt är inte ny. Men Altradys grundare Benoist Claassen bestämde sig för att göra något åt ​​det och skapade en lösning för sig själv.

De som är bekanta med kryptovalutahandelaren kanske redan är medvetna om sin första satsning – Crypto Base Scanner. Applikationen analyserar myntmarknader och har fått uppmuntrande feedback från handelssamhället. Altrady är på många sätt en uppgradering till det här skanningsverktyget. Slutprodukten har flera nya funktioner som ger användarna en rundad upplevelse.

allt-i-ett-programvara för handel med kryptovalutorAllt-i-ett-programvara för handel med kryptovalutor

Som det går designades Altrady av handlare själva för att göra kryptovalutahandel tillgänglig för alla. Plattformen hjälper dig att bygga dina handelsfärdigheter och strategier samtidigt som du anpassar dig till dina krav när du klättrar upp investeringsstegen.

I själva verket är Altrady ett intuitivt och lättanvänt verktyg för handel med kryptovalutahandel som kan ta itu med alla nödvändigheter och mer. Så vad exakt erbjuder verktyget? Du kan sammanfatta det som:

 • Möjlighet att utföra affärer när som helst
 • Integration med tio kryptovalutautbyten
 • Realtidsåtkomst till de informativa detaljerna på den flyktiga kryptovalutamarknaden
 • Problemfri handel genom att använda bots
 • Utveckla strategier med Advanced Crypto Scanning Technology

Avgörande är att du kan använda allt detta via plattformens webbplats, liksom dess mobilapp. Den interaktiva och personliga appen ser till att du inte missar några lukrativa handelsmöjligheter.

Funktioner i Altrady

Här är en uppdelning av de mer anmärkningsvärda funktionerna erbjuds av Altrady.

Layouter

Gränssnittet kan vara där Altrady överträffar andra handelsplattformar av denna genre. Verktyget ger dig total kontroll över layouten som passar dina handelspreferenser. Var och en av dess funktioner är enskilda widgets som du kan flytta runt, ordna om och justera.

Resultatet är en skräddarsydd och organiserad instrumentpanel där du kan hitta allt du behöver exakt var du vill ha det.

Skalade stegar

Gränssnittsdesignen låter dig också ställa in flera beställningar samtidigt med Scaled Ladders. Du kan justera priser och storlekar tillsammans med skalorna för att finjustera dina beställningar.

HandelsskärmHandelsskärm

Portföljförvaltare

För att hålla reda på dina framgångar och misslyckanden måste du hålla reda på din portfölj. Altrady har en vacker portföljinstrumentpanel som hjälper dig att hålla reda på alla dina innehav.

Handelsanalys

Varje framgångsrik kryptovalutahandlare har ett tillförlitligt och robust sätt att analysera marknaden, och viktigast av allt, surfa genom sina vågor. Altrady är utrustad för att göra denna analys åt dig och kan till och med fungera som din referensbok för handel.

Plattformen ger dig tillgång till myntmarknadsdiagram, tillsammans med detaljerad information om dina valda par. På det här sättet kan du hålla koll på hur en specifik kryptovaluta presterar på en viss börs. Uppgifterna återspeglar prisfall, studsar, baser och när värdet återgår till basen.

Altrady har också inkluderat en nyhetswidget som håller dig informerad om den senaste utvecklingen inom kryptovalutaindustrin, så att du alltid har rätt information till hands.

Positioner

För varje ny handel du placerar öppnar Altrady en ny position och beräknar din vinst mot det aktuella priset. Ju mer du köper, desto längre vandrar din position och break-even-punkten kommer att justeras därefter.

Detsamma gäller när du börjar sälja ett mynt också. Verktyget uppdaterar din break-even-punkt tills du återhämtar dig helt och har sålt den återstående tillgången.

Dessa positioner bestäms med Break-Even Calculator, som låter dig veta om du fortfarande tjänar eller förlorar. Du behöver inte längre beräkna dina transaktioner manuellt.

Du kan hitta all relevant information som:

 • Marknadsnamn och växlingskontot
 • Datumet då positionen öppnades
 • Oavsett om det är en lång eller en kort sida
 • Det investerade beloppet
 • Antalet mynt
 • Genomsnittspriset
 • Mark- och likvidationspris för terminer
 • Förloppsindikator och
 • P&L-kolumn i USD och offertvaluta

Du kan också hantera detta manuellt genom att skapa en ny position, eller justera datumen och växla mellan positionerna. Som du ser är det ett detaljerat och omfattande sätt att hålla koll på dina affärer och bredare marknadsrörelser hela dagen.

Snabbsökning

Snabbsökningswidgeten hjälper dig att identifiera marknader som plötsligt bevittnar en prisförändring, antingen i form av en snabb nedgång eller höjning. Du kan ställa in ditt filter baserat på tidsramen, stiga, släppa, de specifika marknaderna och utbytena.

Du kan spara dessa filter som förinställningar och aktivera eller inaktivera dem efter behov för att endast få relevanta varningar.

Smart handel

Den senaste uppdateringen som rullades ut på Altrady är funktionen Smart Trading. Detta använder innovativ kryptovalutahandelsteknik för att placera order automatiskt – inklusive ta vinst och efterföljande stopporder.

Take-profit-strategin låter dig placera en stående order över försäljningspriset, så att du kan sälja dina tillgångar under en prishöjning och tjäna vinster. Att stänga ordern säkerställer att du är skyddad om marknaden vänder upp och ner.

Trailing-stop order å andra sidan eftersträvar gynnsamma marknadsförhållanden. Mekanismen ändrar automatiskt stängningsvärdet när det sker en gynnsam förändring av marknadspriset.

Som du vet är det tidskrävande och tröttsamt att anpassa och justera dina order baserat på nuvarande marknadsprestanda, även med tillgång till fullständig marknadsanalys..

Med smart handel tar Altrady nu upp den här uppgiften åt dig med förkonfigurerade parametrar. När du har gjort en beställning följer verktyget det senaste priset och justerar dina gränsbeställningar därefter.

Du kan integrera den här funktionen i alla börser på plattformen, inklusive Binance US och Binance Futures.

Dessutom kommer alla uppdateringar om dina affärer, hur bra de presterar eller om du tjänar automatiskt att uppdateras via appen. Altradys portföljförvaltare ger dig en dynamisk bild av dina tillgångar så att du enkelt kan hålla koll på dina smarta affärer.

Journal

En av de mest användbara funktionerna i Altrady är möjligheten att anpassa sig med anteckningar. Du kan bifoga journalposter av dina tankar, bifoga skärmdumpar eller andra uppgifter som du vill skriva ner för senare referens.

Detta är verkligen ganska praktiskt med tanke på att du måste behålla en annan logg för eventuella handelsnoter.

Altrady Prissättning

Du kan registrera dig gratis på webbplatsen och få tillgång till deras fullständiga tjänster i 14 dagar. Detta kommer med några begränsningar som gör att du kan ansluta till endast ett växlingskonto och bara få 25 anpassade varningar.

Rättegången bör dock ge dig en rättvis uppfattning om fördelarna med plattformen. Om och när du vill prenumerera har du tre alternativ.

Altrady PrissättningAltrady Prissättning

Signaler Endast till 12,95 € per månad

Denna plan ger dig bara tillgång till handelssignaler på Apex Trader, Crypto PHP, Nefertiti och Zignaly.

Handlas till 19,95 € per månad

Du får tillgång till ovanstående signaler tillsammans med handel, portföljhantering, positioner och mobilappen. Som en introduktionsbonus kan du också använda smart trading-funktionen under en begränsad tid.

Avancerat till 29,95 € per månad

Detta täcker alla funktioner i handelspaketet och några andra funktioner som handelsanalys, basskanner, snabbsökning och utvecklar-API.

Ovanstående paket är också tillgängliga för enstaka köp som tre-, sex- eller årsplaner. Dessa ger dig en extra rabatt på 10%, 20% respektive 30%. Eftersom dessa planer faktureras årligen får du mer valuta för pengarna med de långsiktiga planerna.

Altrady Crypto Trading Academy

Altrady har också introducerat en mängd resurser för sina handelsanvändare. Plattformen erbjuder omfattande guider för alla sina partnerprodukter och ger steg-för-steg-instruktioner om hur du installerar programvaran.

HandelsakademiHandelsakademi

Du kan också kontakta supportteamet direkt via e-post.

Altrady Review: Bedömningen?

Altrady har förmodligen en omfattande uppsättning funktioner för kryptovalutahandlare. Dessa funktioner fungerar bra tillsammans och tar upp alla aspekter av handeln. Programvaran kan göra det mesta av benarbetet, vilket sparar mycket tid på att själv undersöka marknaderna.

Handlar utförs genom att ansluta din växel-AP, vilket gör det säkert och säkert. Gränssnittet är också lätt att använda, oavsett om du är nybörjare eller professionell inom handelsarenan. Och vi skulle också vilja ge bonuspoäng för de anpassningsbara layouterna.

Allt som allt är Altrady en utmärkt produkt som bör tilltala de flesta kryptovalutahandlare. Den enda nackdelen är att du måste gå till det avancerade paketet om du vill ha tillgång till alla dess funktioner. Men högst 30 € per månad erbjuder detta bra värde.

Besök Altrady

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me