3Commas Review: Bitcoin & Cryptocurrency Trading Bot Platform

3Commas recensie

Naarmate de wereld van cryptocurrency volwassen wordt, krijgen cryptohandelaren een steeds groter aantal diensten aangeboden die zijn ontworpen om het handelsproces te vereenvoudigen en om handelaren van alle ervaringsniveaus te helpen om consistente winsten te boeken..

3 Komma’s is een uitgebreid handelsplatform voor cryptocurrency waarmee gebruikers gebruik kunnen maken van geautomatiseerde handelsbots, de acties van succesvolle handelaren kunnen volgen en kopiëren en topportefeuilles kunnen maken en volgen.

Bovendien kunnen gebruikers slim handelen en hun eigen handelsstrategieën aanpassen, stoploss instellen en winstcommando’s nemen.

3Commas recensieBezoek 3Commas

3Commas in een oogopslag

&# 128176; Prijs Gratis proefperiode / $ 29 / $ 49 / $ 99 per maand
&# 128179; Betalingsmogelijkheden

PayPal / Apple Pay / Creditcard of betaalpas / Crypto
&# 128177; Exchange-ondersteuning

Binance / Binance Jersey / Binance US / BitMex

Bittrex / Bybit / Coinbase Pro / Huobi / OKEX

☁️ Cloud gebaseerd

Ja
&# 128200; Signalen Marktplaats van gratis & Betaalde signalen
&# 128202; Strategieën 30+ indicatoren / 90+ kaarspatronen

3Commas Overzicht

De 3 Komma’s cryptocurrency-beheerplatform biedt toegang tot een aantal tools die zijn ontworpen om de algehele handelsefficiëntie en -effectiviteit te verbeteren. Het team achter het project streeft ernaar de risico’s van investeerders te minimaliseren, hun blootstelling aan verliezen te beperken en tegelijkertijd hun winst te maximaliseren.

Centraal in de geleverde service staat de 3Commas-handelsbot die werkt als een webgebaseerde service en samenwerkt met een aantal apparaten en exchanges. De handelsrobots zijn stukjes computersoftware die continu transacties uitvoeren op basis van vooraf bepaalde parameters die door de handelaar zijn ingesteld.

Er zijn momenteel meer dan 33.000 handelaren die de service gebruiken en het platform verwerkt meer dan $ 10 miljoen aan dagelijks handelsvolume en de handelsbot werkt momenteel met ongeveer 12 beurzen, waaronder Coinbase, GDAX, Binance, Bitfinex en Huobi.

Als gevolg hiervan kunnen traders door het gebruik van 3Commas verschillende orders op verschillende beurzen bijhouden, beter geïnformeerd handelsgedrag ontwikkelen en gebruik maken van effectieve stopverliezen of handelsstrategieën met winst nemen..

Belangrijkste kenmerken

 • Functionaliteit – 3Commas maakt gebruik van een webgebaseerd platform en beschikt over een gebruiksvriendelijke en intuïtieve gebruikersinterface met een breed scala aan functies en gedetailleerde analyses. Gebruikers kunnen gebruik maken van korte, eenvoudige, samengestelde en samengestelde korte bots, en stop-loss en winstdoelen instellen, en hun eigen handelsstrategieën aanpassen.
 • Technologie – Geautomatiseerde handel vindt plaats via API-integratie met cryptocurrency-uitwisselingen en de bot werkt de klok rond met elk apparaat en gebruikers hebben toegang tot hun handelsdashboard op desktop- en laptopcomputers. Het team heeft ook mobiele apps ontwikkeld voor zowel Android als iOS
 • Diverse tools – Het platform biedt een goede reeks handelshulpmiddelen en naast de geautomatiseerde bots en prestatieanalyses, kunnen gebruikers cryptoportefeuilles maken, analyseren en backtesten en de best presterende portefeuilles die door andere gebruikers zijn gemaakt, monitoren. Bovendien kunnen gebruikers deelnemen aan sociale handel en de acties van andere succesvolle handelaren volgen en kopiëren.
 • Exchange-integratie – Het 3Commmas-team biedt automatische handelsbots voor 12 beurzen, waaronder Bittrex, Bitfinex, Binance, Bitstamp, KuCoin, Poloniex, HitBTC, Cex, GDAX (Coinbase Pro), OKEx, Huobi en Yobit.
 • Klantenservice – Het platform is beschikbaar in het Engels en Russisch, en een ondersteuningsteam is 24/7 beschikbaar om eventuele problemen op te lossen. Gebruikers kunnen contact opnemen met het team door een verzoek in te dienen in het Helpcentrum, en het team is ook bereikbaar via hun Twitter-account, Telegram-groep en Facebook. Er is ook een pagina met veelgestelde vragen in het Helpcentrum die de meest voorkomende problemen behandelt, evenals een aantal duidelijk geschreven gidsen die gebruikers helpen bij het navigeren op het platform.

Aan de slag met 3Commas

Het aanmaken van een account is een eenvoudig proces, en de hoofdpagina heeft een groen tabblad ‘Account aanmaken’ bovenaan de pagina.

1) Maak een account aan

Bezoek de website van 3Commas en voer een e-mailadres en wachtwoord in om u te registreren. Nadat u uw account heeft bevestigd door op de link in de verzonden e-mail te klikken, krijgt u toegang tot het dashboard.

2) Kies het bot-type

Er zijn vier soorten handelsbots: korte, eenvoudige, samengestelde en samengestelde korte bots, en een eenvoudige handelsbot omvat slechts één handelspaar en is het eenvoudigst in te stellen.

3) Sluit een centrale aan

De eenvoudige handelsbotfunctie werkt alleen met Binance-uitwisseling als je begint, en je kunt een Binance-account koppelen hier.  Zorg ervoor dat uw account is verbonden via API en BNB bevat en dat de functie voor het betalen van BNB-kosten is ingeschakeld. Hierna kun je doorgaan met het benoemen van je bot.

4) Kies een handelspaar en stel de basisomvang in

U kunt het handelspaar selecteren waarmee u uw bot wilt laten handelen in het vervolgkeuzemenu, en u kunt vervolgens uw bot vertellen hoeveel van uw favoriete valuta u tijdens uw eerste transactie zult gebruiken..

5) Stel de beoogde winst vast

Voordat u dit doet, is het een goed idee om een ​​veiligheidshandelgrootte in te stellen, aangezien u na eventuele dips op een meer gecontroleerde manier aankopen kunt doen. Als een handelspaar van ETH / BTC wordt gekozen en als na het kopen van ETH de prijs onder de oorspronkelijke aankoopprijs daalt, kunt u met veiligheidstransacties meer ETH kopen met het aantal BTC dat is ingesteld in de veiligheidstransactie..

Daarna kunt u die streefwinst instellen die de handelsbot informeert wanneer hij volgens percentages moet verkopen. Als een streefwinst is vastgesteld op 3%, zal de handelsbot automatisch een verkooporder uitvoeren zodra deze winst is gerealiseerd.

6) Kies het type winst nemen

Er zijn twee opties voor het nemen van winst, namelijk een percentage van de basistransactie of een percentage van het totale volume.

7) Stel het maximale aantal veiligheidstransacties in

Dit informeert de handelsbot hoeveel veiligheidstransacties hij kan uitvoeren voordat hij stopt, en het maximale aantal actieve veiligheidstransacties vertelt de handelsbot hoeveel actieve veiligheidstransacties hij op een bepaald moment kan uitvoeren..

8) Stel prijsafwijking in om veiligheidstransacties te openen

Dit vertelt de handelsbot wanneer deze kan beginnen met het uitvoeren van veiligheidstransacties, en wordt ingesteld als een percentage. Indien ingesteld op 3, zal de handelsbot beginnen met het uitvoeren van veiligheidstransacties wanneer de prijs van de gekozen valuta met 3% onder de initiële handelsprijs daalt..

9) Stel handelsstartvoorwaarden in

Dit informeert de bot wanneer de eerste transactie moet worden uitgevoerd, en er is een keuze uit TradingView Signal Buy of Strong Buy, TradingView Signal Strong Buy, handmatig of zo snel mogelijk een nieuwe transactie openen..

Door deze stappen te volgen, kan een handelsbot in slechts een paar minuten worden geconfigureerd, en het hele proces is eenvoudig genoeg voor meer beginnende handelaren om deze met succes te volgen. Het platform is nog steeds gedetailleerd genoeg om ook meer ervaren handelaren aan te trekken.

Hoe u kunt profiteren van het gebruik van geautomatiseerde bots

Nadat een bot is opgezet, kunnen gebruikers beginnen met het uitvoeren van long- en short-transacties, voor short-transacties zal een prijsstijging in de geselecteerde valuta resulteren in de uitvoering van de verkoop van de onderliggende cryptocurrency zodra het aangegeven winstniveau is bereikt. In het geval van een prijsomkering kunnen veiligheidsopdrachten worden geplaatst om ervoor te zorgen dat de bot ook aankopen doet tegen een bepaald stijgingspercentage.

Het 3Commas-team heeft zowel lange als korte algoritmen geschetst die de tegenovergestelde strategieën van hoger verkopen en lager kopen mogelijk maken om winst te genereren.

Long – koop lager, verkoop hoger

De bot opent een nieuwe deal volgens een van de voorwaarden die beschikbaar zijn voor selectie tijdens het maken. Daarna zet het meteen een munt te koop. Als de prijs stijgt en de bestelling wordt gevuld, wordt het winstdoel behaald. Bij een prijsdaling plaatst de bot elke x% veiligheidsopdrachten onder de aankoopprijs. Elke gevulde veiligheidsopdracht is een gemiddelde van de koopprijs, en het maakt het mogelijk om het TakeProfit-doel lager te verplaatsen en de deal te sluiten zonder winst te verliezen bij de eerste prijsstijging. Koop één munt voor $ 10 en verkoop deze voor $ 11. Het maakt winst uit het prijsverschil naarmate u meer krijgt na de verkoop. $ 11 kreeg tegen $ 10 uitgegeven.

Vereenvoudigd algoritme:

 1. Koop het eerste deel van de munten.
 2. Plaats een verkooporder.
 3. Plaats veiligheidsbestellingen.
 4. In het geval van veiligheidsorders, wordt u de verkooporder bijgewerkt.
 5. Annuleer veiligheidsopdrachten en bereken de winst na de verkoop als deze klaar is.

Short – verkoop hoger, koop lager

Het is een omgekeerde versie van het algoritme ‘Lang’. Verkoop één munt voor $ 10 en koop deze vervolgens terug voor $ 9. Het maakt winst uit het prijsverschil omdat u minder uitgeeft om terug te kopen. $ 9 uitgegeven tegen $ 10 gekregen.

Vereenvoudigd algoritme:

 1. Verkoop het eerste deel van de munten.
 2. Plaats een kooporder.
 3. Plaats veilige verkooporders.
 4. In het geval van veiligheidsopdrachten wordt u de koopopdracht bijgewerkt.
 5. Annuleer veiligheidsopdrachten en bereken de winst na de aankoop als u klaar bent.

Hoe Smart Trading werkt

3Commas heeft een Smart Trading-functie die TakeProfit- en StopLoss-commando’s gebruikt om gebruikers te helpen hun handelswinsten te maximaliseren. Handelaren kunnen hun portefeuilles aanpassen met opdrachten om tegen een bepaalde prijs te kopen of verkopen. De commando’s werken als volgt:

Trailing Take Profit – De Trailing Take Profit-functie is ontworpen om traders te helpen de meeste winsten te realiseren. Als een gebruiker een veelvoud van ETH koopt voor $ 500 elk en een standaard take-profit-order instelt op $ 550, dan zou hij een winst maken van $ 50 per ETH.

Als de prijs van ETH echter boven de $ 550 blijft stijgen, kunt u met de Trailing Take Profit verkopen in het hoogste deel van een trend door te verkopen tegen een percentage van de hoogste waarde. Als gevolg hiervan, als u een Trailing Take Profit-order instelt van 10% en ETH $ 600 bereikt voordat hij valt, wordt de verkooporder geactiveerd wanneer de prijs met 10% daalt, of onder $ 540.

Trailing stop loss – Dit werkt op dezelfde manier als een standaard Stop Loss-order, omdat u hiermee beide uw blootstelling aan verliezen kunt minimaliseren wanneer de prijzen dalen. Een Trailing Stop Loss-order verschilt enigszins omdat het percentage-gebaseerd is en zich automatisch aanpast aan prijsschommelingen, terwijl een Stop Loss-order handmatig wordt ingesteld op een vaste prijsdrempel.

Als gevolg hiervan, als veelvouden van ETH worden gekocht voor $ 500, met een stop-loss-order ingesteld op 10%, wordt de stop-loss-order automatisch uitgevoerd als de prijs van ETH onder $ 450 daalt, en wordt uw ETH voor die prijs verkocht. Als de prijs van ETH in de loop van de dag stijgt, past een Trailing Stop Loss-order zich automatisch aan de prijswijziging aan, en als ETH in prijs stijgt met 15%, wordt de Trailing Stop Loss-order geactiveerd wanneer de aangepaste prijs met 10% daalt, wat resulteert in een 5% winst. Dit verschilt van een standaard Stop Loss-order die alleen wordt uitgevoerd als de prijs onder de 10% van de oorspronkelijke buy-in-prijs daalt..

Hoe veilig is 3Commas?

Het team gaat niet te veel in op de beveiligingsprotocollen die ze kiezen om te gebruiken, maar het is de moeite waard om te onthouden dat u eigenlijk geen geld op het platform houdt en dat uw handelsrobots geen opnames kunnen doen van uw gekoppelde rekeningen.

Net als bij andere handelsbotplatforms, maken uw handelsrobots verbinding met uw uitwisselingsaccounts via API en gaan vervolgens door met het uitvoeren van geautomatiseerde transacties op uw gekoppelde beurzen. Terwijl dit proces plaatsvindt, zijn gebruikers niet verplicht om contant geld / cryptovaluta over te maken naar externe accounts en hoeven ze alleen hun API-sleutels op te geven die worden gegenereerd door hun uitwisselingen.

Deze sleutels bieden de handelsrobots beperkte toegang tot gebruikersaccounts, uitsluitend om transacties uit te voeren, en verlenen de bots geen opnamerechten.

Dit betekent ook dat als uw account gecompromitteerd raakt en snode acteurs controle over uw handelsactiviteiten zouden kunnen krijgen, ze nog steeds niet rechtstreeks toegang zouden hebben tot uw wisselaccounts om geld op te nemen..

De standaard persoonlijke beveiligingsregels van crypto zijn echter nog steeds van toepassing, omdat ze nog steeds een nadelig effect kunnen hebben op het geld dat op uw wisselrekeningen staat. Het is bekend dat hackers API-toegang krijgen om accounts uit te wisselen, en commandant de bots om grote hoeveelheden munten van lage waarde te kopen die de hackers al eerder hebben gekocht.

Nadat de hackers zowel de vraag als de prijs van die munten kunstmatig hebben opgeblazen, verkopen de hackers hun persoonlijke bezittingen met winst, waardoor de gecompromitteerde rekeninghouders geld in de munten van lage waarde houden..

Om deze risico’s te verkleinen, wordt gebruikers daarom geadviseerd om de beschikbare beveiligingsopties in te schakelen, zoals tweefactorauthenticatie (2FA) en waarschuwingswaarschuwingen. Er kunnen meldingen worden ingeschakeld die gebruikers waarschuwen bij elke login op hun account, en het platform maakt ook gebruik van nieuwe IP-detectie, waarbij verificatie-e-mails worden verzonden wanneer een gebruiker inlogt vanaf een nieuwe bestemming.

Om toegang te krijgen tot zijn account, moet de gebruiker een eenmalig codenummer invoeren of op de link klikken in de verificatie-e-mail.

Het 3Commas-team verklaart dat ze zich inzetten voor gegevensbeveiliging en de bescherming van de persoonlijke gegevens van hun gebruikers en dat alle gegevens worden beschermd door geïntegreerde beveiligingsmaatregelen. Deze variëren in aanpak en omvatten het gebruik van beveiligde gebieden en technische maatregelen zoals codering en beveiligde servers.

Het team geeft ook aan dat ze in het geval van een inbreuk op de beveiliging hun Incident and Breach Response Plan zouden implementeren, inclusief het zo snel mogelijk verzenden van meldingen naar individuen.

Hoe geschikt is 3Commas voor beginners?

Het platform is over het algemeen vrij eenvoudig te navigeren, zelfs voor nieuwe handelaren, en de handelsbots zijn eenvoudig in te stellen. Verschillende functies zijn gemakkelijk toegankelijk vanuit uw account, en verbinding maken met een beurs en het opzetten van slimme transacties en bots kan met een klik op een knop worden gedaan. Het dashboard is ook goed ingedeeld en het zijpaneel stelt gebruikers in staat snel hun favoriete tabbladen en functies te selecteren.

Bovendien zijn functies zoals botanalyses die de best presterende bots en handelsparen beschrijven, en de marktplaats goed uitgevoerd en eenvoudig te begrijpen. Terwijl de functies voor het maken, volgen en sociaal handelen van een portefeuille geschikt zijn voor zowel nieuwe als meer ervaren handelaren.

U kunt vanuit uw account verschillende portefeuilles doorzoeken en analyseren, terwijl u ook hun prestaties in de gaten houdt en ze in de gaten houdt door eventuele portefeuilles te volgen. U kunt desgewenst ook een portfolio kopiëren; hoewel u dezelfde centrales moet hebben gekoppeld om deze functie volledig te kunnen gebruiken.

Het dagboek van de handelaar is een ander kenmerk dat handelaren van verschillende niveaus ten goede komt, omdat het een beknopt rapport biedt van alle transacties die op uw gekoppelde beurzen zijn uitgevoerd, en u gemakkelijk eventuele winsten of verliezen op een bepaalde transactie binnen een bepaalde periode kunt identificeren..

Dit helpt u om de prestaties van uw handelsrobots te meten, en werkt samen met de mogelijkheid om een ​​reeks meldingen in te stellen, zowel in de browser, voor mobiel als per e-mail en meldingen kunnen worden geconfigureerd via het tabblad Instellingen in uw account..

Een ander groot pluspunt is de rijkdom aan bronnen die beschikbaar zijn op het platform, en de ondersteuningssectie bevat een aantal handleidingen en veelgestelde vragen die mensen helpen grip te krijgen op de belangrijkste problemen.

Bovendien onderhoudt het team een ​​blog met een aantal sleutelconcepten voor nieuwere handelaren, en biedt het ook verdere hulp via hun Telegram-groep, YouTube-kanaal en andere sociale mediakanalen, en leden kunnen toegang krijgen tot de 3Commas Discord vanuit hun accounts..

Het belangrijkste is dat 3Commas niet alleen gemakkelijk te navigeren is en een reeks handelshulpmiddelen bevat, maar ook gratis is om te proberen, en iedereen kan gebruik maken van de gratis proefversie om het platform uit te testen en te spelen met de verschillende functies..

3Commas-prijzen

Hoewel 3Commas gratis is om te proberen, zijn er een aantal maandelijkse lidmaatschapspakketten die verschillende functies bevatten.

Het startpakket kost $ 29 per maand * en bevat:

 • Slimme handelsterminal
 • Geen limieten voor handelen
 • Meldingen van fouten en annuleringen

Het Advanced-pakket kost $ 49 per maand * en omvat:

 • Slimme handelsterminal
 • Geen limieten voor handelen
 • Eenvoudige bots
 • Persoonlijke signalen TradingView

Het Pro-pakket kost $ 99 per maand * en omvat:

 • Slimme handelsterminal
 • Eenvoudige, samengestelde bots en Bitmex-bots
 • Persoonlijke signalen TradingView
 • Volledig portefeuillebeheer

* Het is belangrijk op te merken dat gebruikers die zich vastleggen voor langere abonnementsperiodes, kortingen krijgen op hun maandelijkse kosten, en dat een abonnement van 6 maanden 15% korting krijgt, terwijl een jaarabonnement 25% korting krijgt.

Er is ook een bedrijfspakket beschikbaar met prioriteitsondersteuning en aangepaste functies, en de prijs van deze service is op aanvraag beschikbaar.

Het team is ook vrij flexibel met betrekking tot betalingsopties en abonnementen kunnen worden betaald in crypto’s of fiat, met creditcardbetalingen en overschrijvingen via PayPal en advcash zijn ook mogelijk..

Conclusie

De meeste handelsbots zijn moeilijk te gebruiken, vooral voor nieuwe handelaren, of werken niet zoals verwacht. 3Commas lijkt deze problemen te hebben opgelost door een handelsbot te produceren die zowel eenvoudig in te stellen als te gebruiken is en die ook betrouwbaar presteert in vergelijking met veel van zijn concurrenten.

Het systeem is goed geïntegreerd en werkt op een aantal toonaangevende beurzen zoals Binance, Coinbase en Huobi. Met de handelsbot van 3Commas kunnen zowel beginnende als meer ervaren handelaren hun handelspotentieel maximaliseren door deel te nemen aan een 24-uursmarkt zonder bang te hoeven zijn voor mogelijke gebieden van inefficiëntie..

Het dashboard is gemakkelijk te navigeren en gebruikers kunnen een aantal opties selecteren met betrekking tot het configureren van hun handelsbots, daarnaast is er een goede hoeveelheid instructie-informatie beschikbaar, evenals gedetailleerde analyses over de prestaties van de bots.

Bovendien maakt de integratie van functies zoals het maken en volgen van portfolio’s en sociale handel 3Commas een solide optie voor iedereen die geïnteresseerd is in het toevoegen van geautomatiseerde handel aan hun cryptocurrency-handelsprotocollen..

Bezoek 3Commas

3 Komma’s

src = “~ images \ 3commas-review-bitcoin-cryptocurrency-trading-bot-platform.gif”

alt = “3Commas”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 9

Makkelijk te gebruiken

9.0 / 10

Reputatie

9.0 / 10

Prijsstelling

9.0 / 10

Klantenservice

9.0 / 10

Voordelen

 • Schone interface
 • Veel uitwisselingen
 • Slimme handel
 • Copy Trading
 • Cloudgebaseerd systeem

Nadelen

 • Trade Bot-commissie op lagere niveaus

Bezoek ​"@context"​"http: \ / \ / schema.org \ /","@type"​"Product","naam"​"3 Komma’s","beeld"​"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 07 \ /3commas-review.gif","Omschrijving"​"Terwijl de wereld van cryptocurrency volwassen wordt, krijgen cryptohandelaren een steeds groter aantal diensten voorgeschoteld die zijn ontworpen om het handelsproces te vereenvoudigen en traders van alle ervaringsniveaus te helpen consistente winsten te boeken. 3Commas is een uitgebreid handelsplatform voor cryptocurrency waarmee gebruikers gebruik kunnen maken van geautomatiseerde handelsbots…","aanbiedingen"​"@type"​"Aanbod","prijs"​"0.00","priceCurrency"​"​","verkoper"​"@type"​"Persoon","naam"​"Eugene Kem"​,"beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beste beoordeling"​"10","slechtste beoordeling"​"0","ratingValue"​"9.00"​,"naam"​"3 Komma’s","reviewBody"​"Naarmate de wereld van cryptocurrency volwassen wordt, krijgen cryptohandelaren een steeds groter aantal diensten voorgeschoteld die zijn ontworpen om het handelsproces te vereenvoudigen en traders van alle ervaringsniveaus te helpen om consistente winsten te boeken. \ R \ n \ r \ n3Commas is een uitgebreid cryptocurrency-handelsplatform waarmee gebruikers gebruik kunnen maken van geautomatiseerde handelsbots, de acties van succesvolle handelaren kunnen volgen en kopiëren en topportefeuilles kunnen maken en volgen. \ r \ n \ r \ nDaarnaast kunnen gebruikers deelnemen aan slim handelen en hun eigen handelsstrategieën aanpassen, en stop loss opzetten en winstcommando’s nemen. \ r \ nBezoek 3Commas \ r \ n \ r \ n3Commas in een oogopslag \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ ud83d \ udcb0 Prijs \ r \ nGratis proef \ / $ 29 \ / $ 49 \ / $ 99 per maand \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ ud83d \ udcb3 Betalingsopties \ r \ n \ r \ nPayPal \ / Apple Betaal \ / creditcard of betaalpas \ / Crypto \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ ud83d \ udcb1 Exchange-ondersteuning \ r \ n \ r \ nBinance \ / Binance Jersey \ / Binance US \ / BitMex \ r \ nBittrex \ / Bybit \ / Coinbase Pro \ / Huobi \ / OKEX \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ u2601 \ ufe0f Cloud Based \ r \ n \ r \ nJa \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ ud83d \ udcc8 Signalen \ r \ nMarktplaats van gratis & Betaalde signalen \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ ud83d \ udcca Strategieën \ r \ n30 + indicatoren \ / 90+ kaarspatronen \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n3Comma-overzicht \ r \ nHet 3Commas-platform voor cryptocurrency-beheer biedt toegang tot een aantal tools die zijn ontworpen om de algehele efficiëntie en effectiviteit van de handel te verbeteren. Het team achter het project streeft ernaar de risico’s van investeerders te minimaliseren en hun blootstelling aan verliezen te beperken, terwijl ook hun winst wordt gemaximaliseerd. Centraal in de geleverde service staat de 3Commas-handelsbot die werkt als een web- gebaseerde service en werkt in combinatie met een aantal apparaten en beurzen. De handelsbots zijn stukjes computersoftware die continu transacties uitvoeren op basis van vooraf bepaalde parameters die door de handelaar zijn ingesteld. \ R \ n \ r \ n Er zijn momenteel meer dan 33.000 handelaren die de service gebruiken en het platform verwerkt dagelijks meer dan $ 10 miljoen aan handel volume en de handelsbot werkt momenteel met ongeveer 12 beurzen, waaronder Coinbase, GDAX, Binance, Bitfinex en Huobi. \ r \ n \ r \ nAls gevolg hiervan kunnen traders door 3Commas te gebruiken verschillende orders op verschillende beurzen bijhouden, meer ontwikkelen geïnformeerd handelsgedrag en maak gebruik van effectieve stopverliezen of handelsstrategieën met winstoogmerk. \ r \ nKernfuncties \ r \ n \ r \ n \ tFunctionaliteit \ u2013 3Commas maakt gebruik van een webgebaseerd platform en beschikt over een eenvoudig te gebruiken en intuïtieve gebruikersinterface met een breed scala aan functies en gedetailleerde analyses. Gebruikers kunnen gebruikmaken van korte, eenvoudige, samengestelde en samengestelde korte bots, en stop-loss- en winstdoelen instellen, en hun eigen handelsstrategieën aanpassen. \ R \ n \ tTechnologie \ u2013 Geautomatiseerde handel vindt plaats via API-integratie met cryptocurrency-uitwisselingen en de bot werkt de klok rond met elk apparaat en gebruikers hebben toegang tot hun handelsdashboard op desktop- en laptopcomputers. Het team heeft ook mobiele apps ontwikkeld voor zowel Android als iOS \ r \ n \ t Hulpprogramma’s \ u2013 Het platform biedt een goed aanbod aan handelstools en naast de geautomatiseerde bots en prestatieanalyses kunnen gebruikers ook creëren, analyseren en back-test cryptoportfolio’s en bewaak de best presterende portfolio’s die door andere gebruikers zijn gemaakt. Bovendien kunnen gebruikers deelnemen aan sociale handel en de acties van andere succesvolle handelaren volgen en kopiëren. \ R \ n \ tExchange-integratie \ u2013 Het 3Commmas-team biedt automatische handelsbots voor 12 beurzen, waaronder Bittrex, Bitfinex, Binance, Bitstamp, KuCoin, Poloniex, HitBTC, Cex, GDAX (Coinbase Pro), OKEx, Huobi en Yobit. \ R \ n \ tKlantenservice \ u2013 Het platform is beschikbaar in het Engels en Russisch, en er is een ondersteuningsteam beschikbaar om eventuele problemen op te lossen 24 \ / 7. Gebruikers kunnen contact opnemen met het team door een verzoek in te dienen in het Helpcentrum, en het team kan ook worden bereikt via hun Twitter-account, Telegram-groep en Facebook. Er is ook een pagina met veelgestelde vragen in het Helpcentrum die ook de meest voorkomende problemen behandelt als een aantal duidelijk geschreven gidsen die gebruikers helpen bij het navigeren op het platform. \ r \ n \ r \ n \ r \ n Aan de slag met 3Commas \ r \ nHet aanmaken van een account is een eenvoudig proces, en de hoofdpagina heeft een green \ u201cMaak een account \ u201d tabblad bovenaan de pagina. \ r \ n1) Maak een account \ r \ nBezoek de website van 3Commas en voer een e-mailadres en wachtwoord in om te registreren. Nadat u uw account heeft bevestigd door op de link in de verzonden e-mail te klikken, krijgt u toegang tot het dashboard. \ R \ n \ r \ n \ r \ n2) \ u00a0Kies het bot-type \ r \ nEr zijn vier soorten handelsbots, korte, eenvoudige, samengestelde en samengestelde korte bots, en een eenvoudige handelsbot omvat slechts één handelspaar en is het meest eenvoudig op te zetten. \ r \ n \ r \ n \ r \ n3) \ u00a0Verbind een beurs \ r \ nDe eenvoudige handelsbotfunctie werkt alleen met Binance-uitwisseling als je begint, en je kunt \ u00a0hier een Binance-account koppelen. \ u00a0 Zorg ervoor dat uw account is verbonden via API en BNB bevat en dat de functie voor het betalen van BNB-kosten is ingeschakeld. Hierna kun je doorgaan met het benoemen van je bot. \ R \ n \ r \ n \ r \ n4) \ u00a0 Kies een handelspaar en stel de basishandelsgrootte in \ r \ nJe kunt het handelspaar selecteren waaruit je wilt dat je bot handelt het vervolgkeuzemenu en u kunt uw bot vertellen hoeveel van uw favoriete valuta u zult gebruiken tijdens uw \ u00a0initiële transactie. \ r \ n5) \ u00a0Stel de beoogde winst in \ r \ nVoordat u dit doet, is het een goed idee om een ​​veiligheidshandelgrootte in te stellen, omdat u na elke duik op een meer gecontroleerde manier aankopen kunt doen. Als een handelspaar van ETH \ / BTC wordt gekozen, en als na het kopen van ETH de prijs onder de oorspronkelijke aankoopprijs daalt, kunt u met safety trades meer ETH kopen met het aantal BTC dat is ingesteld in de safety trade-maat. \ R \ n \ r \ nNa afloop kunt u die doelwinst instellen die de handelsbot informeert wanneer hij volgens percentages moet verkopen. Als een streefwinst is ingesteld op 3%, zal de handelsbot automatisch een verkooporder uitvoeren zodra deze winst is gerealiseerd. \ R \ n6) \ u00a0 Kies het type winst opnemen \ r \ nEr zijn twee opties om winst te nemen, namelijk een percentage van de basishandel of een percentage van het totale volume. \ r \ n7) Stel het maximale aantal veiligheidstransacties in \ r \ nDit informeert de handelsbot hoeveel veiligheidstransacties hij kan uitvoeren voordat hij stopt, en het maximale aantal actieve veiligheidstransacties vertelt de handel bot de hoeveelheid actieve veiligheidstransacties die hij op een bepaald moment kan uitvoeren. \ r \ n8) Prijsafwijking instellen om veiligheidstransacties te openen \ r \ nDit vertelt de handelsbot wanneer hij kan beginnen met het uitvoeren van veiligheidstransacties, en wordt ingesteld als een percentage. Indien ingesteld op 3, wanneer de prijs van de gekozen valuta daalt met 3% onder de initiële handelsprijs, dan zal de handelsbot beginnen met het uitvoeren van veiligheidstransacties. \ R \ n9) Stel handelsstartvoorwaarden in \ r \ nDit informeert de bot over wanneer de eerste transactie moet plaatsvinden, en er is een keuze uit TradingView Signal Buy of Strong Buy, TradingView Signal Strong Buy, Manually of Open New Trade ASAP. \ r \ n \ r \ nDoor deze stappen te volgen, kan een handelsbot worden geconfigureerd in slechts een paar minuten, en het hele proces is eenvoudig genoeg voor meer beginnende handelaren om met succes te volgen. Het platform is nog steeds gedetailleerd genoeg om ook meer ervaren handelaren aan te trekken. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHoe kunt u profiteren van het gebruik van geautomatiseerde bots \ r \ nNadat een bot is opgezet, kunnen gebruikers beginnen met lang en short trades, voor short trades, zal een prijsstijging in de geselecteerde valuta resulteren in de uitvoering van de verkoop van de onderliggende cryptocurrency zodra het aangegeven winstniveau is bereikt. In het geval van een prijsomkering kunnen veiligheidsopdrachten worden geplaatst om ervoor te zorgen dat de bot ook aankopen doet met een bepaald stijgingspercentage. \ R \ n \ r \ nHet 3Commas-team heeft zowel lange als korte algoritmen geschetst die de tegenovergestelde verkoopstrategieën mogelijk maken. hoger en lager kopen om winst te genereren. \ r \ nLang – lager kopen, hoger verkopen \ r \ nDe bot opent een nieuwe deal volgens een van de voorwaarden die beschikbaar zijn voor selectie tijdens de creatie. Daarna zet het meteen een munt te koop. Als de prijs stijgt en de bestelling wordt gevuld, wordt het winstdoel behaald. Bij een prijsdaling plaatst de bot elke x% veiligheidsopdrachten onder de aankoopprijs. Elke gevulde veiligheidsopdracht is het gemiddelde van de koopprijs, en het maakt het mogelijk om het TakeProfit-doel lager te verplaatsen en de deal te sluiten zonder winst te verliezen bij de eerste prijsstijging. Koop één munt voor $ 10 en verkoop deze voor $ 11. Het maakt \ u00a0 winst uit het prijsverschil naarmate u meer krijgt na de \ u00a0verkoop. $ 11 kreeg tegen $ 10 uitgegeven. \ R \ n \ r \ nVereenvoudigd algoritme: \ r \ n \ r \ n \ tKoop het eerste \ u00a0deel van de munten. \ R \ n \ tPlaats een verkooporder. \ R \ n \ tPlaats een veilige aankoop \ u00a0orders. \ r \ n \ tIn het geval van veiligheidsopdrachten \ u00a0gevulde verkooporder bijwerken. \ r \ n \ tVeiligheidsopdrachten annuleren en de winst berekenen na de verkoop, indien voltooid. \ r \ n \ r \ nKort – verkoop hoger, \ u00a0kopen lager \ r \ nHet is een omgekeerde versie van \"Lang\" algoritme. \ u00a0Verkoop één munt voor $ 10 en koop deze vervolgens terug voor $ 9. Het maakt winst \ u00a0 uit het prijsverschil omdat u minder uitgeeft om terug te kopen. $ 9 uitgegeven tegen $ 10 gekregen. \ R \ n \ r \ nVereenvoudigd algoritme: \ r \ n \ r \ n \ tVerkoop eerste \ u00a0deel van munten. \ R \ n \ tPlaats een kooporder. \ R \ n \ tPlaats veilige verkoop bestellingen. \ r \ n \ tIn het geval van veiligheidsorders, krijg \ u00a0volledige update kooporder. \ r \ n \ t Annuleer veiligheidsorders en bereken de winst na de aankoop indien voltooid. \ r \ n \ r \ nHoe Smart Trading werkt \ r \ n3Commas bevat een Smart Trading-functie die TakeProfit- en StopLoss-commando’s gebruikt om gebruikers te helpen hun handelswinsten te maximaliseren. Handelaren kunnen hun portefeuilles aanpassen met opdrachten om tegen een bepaalde prijs te kopen of verkopen. De commando’s werken als volgt: \ r \ n \ r \ nTrailing Take Profit \ u2013 De functie Trailing Take Profit is ontworpen om traders te helpen de meeste winsten te realiseren. Als een gebruiker veelvouden van ETH koopt voor $ 500 per stuk en een standaard take profit-order instelt op $ 550, dan zou hij een winst van $ 50 per ETH maken. \ R \ n \ r \ nAls de prijs van ETH echter blijft stijgen boven $ 550 dan stelt de Trailing Take Profit u in staat om te verkopen in het hoogste deel van een trend door te verkopen tegen een percentage van de hoogste waarde. Als gevolg hiervan, als u een Trailing Take Profit-order instelt van 10% en ETH $ 600 bereikt voordat hij daalt, wordt de verkooporder geactiveerd wanneer de prijs met 10% daalt, of onder $ 540. \ R \ n \ r \ nTrailing Stop Loss \ u2013 Dit werkt op dezelfde manier als een standaard Stop Loss-order, omdat u hiermee beide uw blootstelling aan verliezen kunt minimaliseren wanneer de prijzen dalen. Een Trailing Stop Loss-order verschilt enigszins omdat het percentage is gebaseerd en zich automatisch aanpast aan prijsschommelingen, terwijl een Stop Loss-order handmatig wordt ingesteld op een vaste prijsdrempel. \ R \ n \ r \ nAls gevolg hiervan, als veelvouden van ETH zijn gekocht voor $ 500, met een stop-loss-order ingesteld op 10%, wordt de stop-loss-order automatisch uitgevoerd als de prijs van ETH onder $ 450 daalt en wordt uw ETH voor die prijs verkocht. Als de prijs van ETH in de loop van de dag stijgt, past een Trailing Stop Loss-order zich automatisch aan de prijswijziging aan, en als de prijs van ETH met 15% stijgt, wordt de Trailing Stop Loss-order geactiveerd wanneer de \ u00a0aangepaste prijs \ u00a0 met 10% daalt, met als resultaat in een winst van 5%. Dit verschilt van een standaard Stop Loss-order die alleen wordt uitgevoerd als de prijs onder 10% van de oorspronkelijke buy-in-prijs daalt. \ R \ nHoe veilig is 3Commas? \ R \ nHet team gaat niet in op teveel details over de beveiligingsprotocollen die ze gebruiken, maar het is de moeite waard eraan te denken dat u niet echt geld op het platform vasthoudt en dat uw handelsrobots geen opnames kunnen maken van uw gekoppelde accounts. \ r \ n \ r \ nSoortgelijk met andere handelsbotplatforms maken uw handelsrobots verbinding met uw uitwisselingsaccounts via API en gaan vervolgens verder met het uitvoeren van geautomatiseerde transacties op uw gekoppelde beurzen. Terwijl dit proces plaatsvindt, zijn gebruikers niet verplicht om geld / crypto-overdrachten naar externe accounts te doen en hoeven ze alleen hun API-sleutels op te geven die worden gegenereerd door hun uitwisselingen. \ R \ n \ r \ nDeze sleutels leveren de handelsbots met beperkte toegang tot gebruikersaccounts strikt om transacties uit te voeren, en de bots geen opnamerechten te verlenen. \ r \ n \ r \ nDit betekent ook dat als uw account gecompromitteerd raakt, en snode actoren controle over uw handel kunnen krijgen activiteit, zouden ze nog steeds niet rechtstreeks toegang kunnen krijgen tot uw exchange-accounts om opnames te doen. \ r \ n \ r \ nDe standaard persoonlijke beveiligingsregels van crypto zijn echter nog steeds van toepassing, omdat ze nog steeds een nadelig effect kunnen hebben op de fondsen op uw wisselrekeningen. Het is bekend dat hackers API-toegang krijgen om accounts uit te wisselen, en commandant de bots om grote hoeveelheden munten met een lage waarde te kopen die de hackers al eerder hebben gekocht. \ R \ n \ r \ nNadat zowel de vraag als de prijs van genoemde munten, verkopen de hackers vervolgens hun persoonlijke bezit voor winst, waardoor de gecompromitteerde rekeninghouders geld in de munten van lage waarde houden. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nAls gevolg hiervan, om Om deze risico’s te beperken, wordt gebruikers geadviseerd om de beschikbare beveiligingsopties in te schakelen, zoals tweefactorauthenticatie (2FA) en waarschuwingswaarschuwingen. Er kunnen meldingen worden ingeschakeld die gebruikers waarschuwen bij elke login op hun account, en het platform maakt ook gebruik van nieuwe IP-detectie, waarbij verificatie-e-mails worden verzonden wanneer een gebruiker inlogt vanaf een nieuwe bestemming. \ R \ n \ r \ nIn om toegang te krijgen tot zijn account, moet de gebruiker een eenmalig codenummer invoeren of op de link in de verificatie-e-mail klikken. \ r \ n \ r \ nHet 3Commas-team geeft aan dat ze zich inzetten voor gegevensbeveiliging en de bescherming van de persoonlijke gegevens van hun gebruikers en alle gegevens worden beschermd door geïntegreerde beveiligingsmaatregelen. Deze variëren in aanpak en omvatten het gebruik van beveiligde gebieden en technische maatregelen zoals encryptie en beveiligde servers. \ R \ n \ r \ nHet team geeft ook aan dat ze in het geval van een beveiligingsinbreuk hun Incident and Breach Response zouden implementeren Plan, inclusief het zo snel mogelijk verzenden van meldingen naar individuen. \ R \ nHoe geschikt is 3Commas voor beginners? \ R \ nHet platform is over het algemeen vrij eenvoudig te navigeren, zelfs voor nieuwe handelaren, en de handelsbots zijn eenvoudig in te stellen. Verschillende functies zijn gemakkelijk toegankelijk vanuit uw account, en verbinding maken met een beurs en het opzetten van slimme transacties en bots kan met een klik op een knop worden gedaan. Het dashboard is ook goed ingedeeld en met het zijpaneel kunnen gebruikers snel hun favoriete tabbladen en functies selecteren. \ R \ n \ r \ nDaarnaast zijn er functies zoals botanalyses die de best presterende bots en handelsparen beschrijven, en de marktplaatsen zijn goed uitgevoerd en eenvoudig te begrijpen. Hoewel de functies voor het maken, volgen en sociaal handelen van een portefeuille geschikt zijn voor zowel nieuwe als meer ervaren handelaren. \ R \ n \ r \ nU kunt vanuit uw account door een verscheidenheid aan portefeuilles zoeken en deze analyseren, terwijl u ook hun prestaties in de gaten houdt en een oogje in het zeil houdt. ze door alle relevante portefeuilles te volgen. U kunt desgewenst ook een portfolio kopiëren; hoewel u dezelfde beurzen moet hebben gekoppeld om deze functie volledig te kunnen gebruiken. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHet dagboek van de handelaar is een andere functie die handelaren van verschillende niveaus ten goede komt een beknopt rapport van alle transacties die op uw gekoppelde beurzen zijn uitgevoerd, en stelt u in staat om gemakkelijk alle winsten of verliezen die op een bepaalde transactie zijn gemaakt binnen een bepaalde periode te identificeren. \ r \ n \ r \ nDit helpt u om de prestaties van uw handelsrobots, en werkt samen met de mogelijkheid om een ​​reeks meldingen in te stellen, zowel in de browser, voor mobiel als per e-mail en meldingen kunnen worden geconfigureerd via het tabblad Instellingen in uw account. \ r \ n \ r \ nEen andere belangrijke plus is de schat aan bronnen die beschikbaar zijn op het platform, en de ondersteuningssectie bevat een aantal handleidingen en veelgestelde vragen die mensen helpen de belangrijkste problemen onder de knie te krijgen. \ r \ n \ r \ nBovendien onderhoudt het team een ​​blog dat een aantal sleutelconcepten voor nieuwere handelaren beschrijft, en ook verdere hulp biedt v zoals hun Telegram-groep, YouTube-kanaal en andere sociale mediakanalen, en leden kunnen toegang krijgen tot de 3Commas Discord vanuit hun accounts. \ r \ n \ r \ nHet allerbelangrijkste is dat het gemakkelijk te navigeren is en een bereik heeft van handelshulpmiddelen, 3Commas is ook gratis te proberen, en iedereen kan gebruik maken van de gratis proefversie om het platform uit te testen en te spelen met de verschillende functies. \ r \ n3Commas-prijzen \ r \ nHoewel 3Commas gratis is om te proberen, zijn er een aantal maandelijkse lidmaatschapspakketten die verschillende functies bevatten. \ r \ n \ r \ nHet startpakket kost $ 29 per maand * en omvat: \ r \ n \ r \ n \ tSmart Trading terminal \ r \ n \ tGeen limieten voor trading \ r \ n \ tMeldingen van fouten en annuleringen \ r \ n \ r \ nHet Advanced-pakket kost $ 49 per maand *, en omvat: \ r \ n \ r \ n \ tSmart Trading terminal \ r \ n \ tGeen limieten voor handelen \ r \ n \ tEenvoudige bots \ r \ n \ tPersoonlijke signalen TradingView \ r \ n \ r \ nHet Pro-pakket kost $ 99 per maand * en omvat: \ r \ n \ r \ n \ tSmart Trading terminal \ r \ n \ tSimple, samengestelde bots en B itmex bots \ r \ n \ tPersoonlijke signalen TradingView \ r \ n \ tVolledig portefeuillebeheer \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n * Het is belangrijk op te merken dat gebruikers die zich committeren aan langere abonnementsperioden, kortingen op hun maandelijkse kosten en een abonnement van 6 maanden krijgt 15% korting, terwijl een jaarabonnement 25% korting krijgt. \ r \ n \ r \ nEr is ook een bedrijfspakket beschikbaar met prioriteitsondersteuning en aangepaste functies , en de prijs van deze service is op aanvraag beschikbaar. \ r \ n \ r \ nHet team is ook vrij flexibel met betrekking tot betalingsopties en abonnementen kunnen worden betaald in crypto’s of fiat, met creditcardbetalingen en overschrijvingen via PayPal en advcash ook mogelijk. \ r \ n \ r \ n \ r \ nConclusie \ r \ nDe meeste handelsrobots zijn ofwel moeilijk te gebruiken, vooral voor nieuwe handelaren, of werken niet zoals verwacht. 3Commas lijkt deze problemen te hebben opgelost door een handelsbot te produceren die zowel eenvoudig in te stellen als te gebruiken is en die ook betrouwbaar presteert in vergelijking met veel van zijn concurrenten. \ R \ n \ r \ nHet systeem is goed geïntegreerd en werkt op een aantal toonaangevende beurzen zoals \ u00a0Binance, \ u00a0Coinbase en \ u00a0Huobi. Met de handelsbot van 3Commas kunnen zowel beginnende als meer ervaren handelaren hun handelspotentieel maximaliseren door deel te nemen aan een 24-uursmarkt zonder bang te hoeven zijn voor mogelijke gebieden van inefficiëntie. \ R \ n \ r \ nHet dashboard is gemakkelijk te navigeren en gebruikers kunnen een aantal opties selecteren met betrekking tot het configureren van hun handelsbots, daarnaast is er een goede hoeveelheid instructie-informatie \ u00a0 beschikbaar, evenals gedetailleerde \ u00a0analyse \ u00a0over de prestaties van de bots. \ r \ n \ r \ nBovendien maakt de integratie van functies zoals het maken en volgen van portfolio’s en sociale handel 3Commas een solide optie voor iedereen die geïnteresseerd is in het toevoegen van geautomatiseerde handel aan zijn cryptocurrency-handelsprotocollen. \ r \ nBezoek 3Commas","schrijver"​"@type"​"Persoon","naam"​"Eugene Kem"​,"datum gepubliceerd"​"2021-01-03"​,"additioneel type"​"ongedefinieerd","bijnaam"​"ongedefinieerd","prijs"​"ongedefinieerd","onderscheidingen"​"ongedefinieerd","merk"​"ongedefinieerd","categorie"​"ongedefinieerd","kleur"​"ongedefinieerd","diepte"​"ongedefinieerd","ondubbelzinnige beschrijving"​"ongedefinieerd","gtin12"​"ongedefinieerd","gtin13"​"ongedefinieerd","gtin14"​"ongedefinieerd","gtin8"​"ongedefinieerd","hoogte"​"ongedefinieerd","identifier"​"ongedefinieerd","logo"​"ongedefinieerd","mainEntityOfPage"​"ongedefinieerd","materiaal"​"ongedefinieerd","model-"​"ongedefinieerd","mpn"​"ongedefinieerd","Product-ID"​"ongedefinieerd","productie datum"​"ongedefinieerd","aankoopdatum"​"ongedefinieerd","datum van publicatie"​"ongedefinieerd","hetzelfde als"​"ongedefinieerd","sku"​"ongedefinieerd","slogan"​"ongedefinieerd","url"​"ongedefinieerd","gewicht"​"ongedefinieerd","breedte"​"ongedefinieerd"​

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me