3Commas anmeldelse: Bitcoin & Cryptocurrency Trading Bot-platform

3Commas anmeldelse

Efterhånden som kryptovalutaverdenen fortsætter med at modnes, får kryptohandlere et stadigt stigende udvalg af tjenester designet til at hjælpe med at forenkle handelsprocessen og hjælpe forhandlere på alle erfaringsniveauer med at registrere ensartede gevinster.

3Kommas er en omfattende kryptovaluta-handelsplatform, der giver brugerne mulighed for at gøre brug af automatiserede handelsbots samt følge og kopiere handlinger fra succesrige forhandlere og oprette og spore topporteføljer.

Derudover er brugerne i stand til at engagere sig i smart handel og tilpasse deres egne handelsstrategier og oprette stoptab og tage profitkommandoer.

3Commas anmeldelseBesøg 3Commas

3Commas at Glance

&# 128176; Pris Gratis prøveperiode / $ 29 / $ 49 / $ 99 pr. Måned
&# 128179; Betalingsmuligheder

PayPal / Apple Pay / Kredit- eller betalingskort / Crypto
&# 128177; Exchange-support

Binance / Binance Jersey / Binance US / BitMex

Bittrex / Bybit / Coinbase Pro / Huobi / OKEX

Cloud️ Skybaseret

Ja
&# 128200; Signaler Markedsplads for gratis & Betalte signaler
&# 128202; Strategier 30+ indikatorer / 90+ lysmønstre

3Kommas Oversigt

Det 3Kommas cryptocurrency management platform giver adgang til et antal værktøjer designet til at forbedre den samlede handelseffektivitet og effektivitet. Teamet bag projektet sigter mod at hjælpe med at minimere investorers risici og begrænse deres eksponering for tab og samtidig maksimere deres overskud.

Centralt i den leverede service er 3Commas trading bot, der fungerer som en webbaseret tjeneste og fungerer sammen med en række enheder og udvekslinger. Handelsbots er stykker computersoftware, der løbende udfører handler baseret på forudbestemte parametre, der er indstillet af den erhvervsdrivende.

Der er i øjeblikket over 33.000 handlende, der bruger tjenesten, og platformen håndterer mere end $ 10 mio. Af den daglige handelsvolumen, og handelsbotten arbejder i øjeblikket med ca. 12 børser, herunder Coinbase, GDAX, Binance, Bitfinex og Huobi.

Som et resultat kan ved hjælp af 3Commas-forhandlere følge med forskellige ordrer på forskellige børser, udvikle mere informeret handelsadfærd og gøre brug af effektive stoptab eller tage profitstrategier.

Nøglefunktioner

 • Funktionalitet – 3Commas bruger en webbaseret platform og har en brugervenlig og intuitiv brugergrænseflade, der inkluderer en lang række funktioner og detaljeret analyse. Brugere kan gøre brug af korte, enkle, sammensatte og sammensatte korte bots og indstille stoptab og tage profitmål samt tilpasse deres egne handelsstrategier.
 • Teknologi – Automatiseret handel finder sted via API-integration med kryptokursudvekslinger, og boten fungerer døgnet rundt med enhver enhed, og brugerne kan få adgang til deres handelsdashboard på stationære og bærbare computere. Holdet har også udviklet mobilapps til både Android og iOS
 • Række værktøjer – Platformen giver et godt udvalg af handelsværktøjer, og ud over de automatiserede bots og performance analytics er brugerne i stand til at oprette, analysere og back-test kryptoporteføljer og overvåge de mest effektive porteføljer oprettet af andre brugere. Derudover kan brugere engagere sig i social handel og følge og kopiere handlinger fra andre succesrige forhandlere.
 • Exchange-integration – 3Commmas-teamet tilbyder automatiske handelsbots til 12 børser inklusive Bittrex, Bitfinex, Binance, Bitstamp, KuCoin, Poloniex, HitBTC, Cex, GDAX (Coinbase Pro), OKEx, Huobi og Yobit.
 • Kunde support – Platformen er tilgængelig på engelsk og russisk, og et supportteam er tilgængeligt til at håndtere eventuelle problemer 24/7. Brugere kan kontakte teamet ved at indsende en anmodning i Hjælp, og teamet kan også kontaktes via deres Twitter-konto, Telegram-gruppen og Facebook. Der er også en FAQ-side i Hjælp, der løser de mest almindelige problemer samt et antal tydeligt skrevne guider, der hjælper brugerne med at navigere på platformen.

Sådan kommer du i gang med 3Commas

Oprettelse af en konto er en ligetil proces, og hovedsiden har en grøn fane “Opret en konto” øverst på siden.

1) Opret en konto

Besøg 3Commas-webstedet, og indtast en e-mail-adresse og adgangskode for at registrere dig. Når du har bekræftet din konto ved at klikke på linket i den sendte e-mail, får du adgang til dashboardet.

2) Vælg bot-typen

Der er fire typer handelsbots, korte, enkle, sammensatte og sammensatte korte bots, og en simpel handelsbot involverer kun et handelspar og er den mest ligefremme at oprette.

3) Tilslut en central

Den enkle trading bot-funktion fungerer kun med Binance exchange, når du starter, og du kan oprette forbindelse til en Binance-konto her.  Sørg for, at din konto er forbundet via API og har BNB og har BNB-gebyrbetalingsfunktion slået til. Efter dette kan du gå videre til at navngive din bot.

4) Vælg handelspar, og indstil basishandelsstørrelse

Du kan vælge det handelspar, du ønsker, at din bot skal handle fra rullemenuen, og du kan derefter fortælle din bot, hvor meget af din foretrukne valuta, du vil bruge under din første handel.

5) Indstil målfortjeneste

Før du gør dette, er det en god ide at indstille en sikkerhedshandelsstørrelse, da du kan foretage køb efter eventuelle fald på en mere kontrolleret måde. Hvis der vælges et handelspar af ETH / BTC, og hvis prisen efter køb af ETH falder til under den oprindelige købspris, giver sikkerhedshandler dig mulighed for at købe mere ETH med den mængde BTC, der er angivet i sikkerhedshandelsstørrelsen.

Bagefter kan du indstille det målfortjeneste, der informerer handelsbotten, hvornår de skal sælges i procent. Hvis et målfortjeneste er sat til 3%, udfører handelsboten automatisk en salgsordre, når denne fortjeneste er realiseret.

6) Vælg take profit type

Der er to muligheder for take profit, som er en procentdel fra basishandel eller en procentdel fra det samlede volumen.

7) Indstil maks. Antal sikkerhedstransaktioner

Dette informerer handelsboten om, hvor mange sikkerhedstransaktioner den kan foretage, inden den stopper, og det maksimale antal af sikkerhedshandler fortæller handelsbotten, hvor mange aktive sikkerhedstransaktioner den kan udføre til enhver tid.

8) Indstil prisafvigelse til åbne sikkerhedstransaktioner

Dette fortæller handelsboten, hvornår den kan begynde at udføre sikkerhedstransaktioner, og er angivet som en procentdel. Hvis den er indstillet til 3, når prisen på den valgte valuta falder med 3% under den oprindelige handelspris, begynder handelsboten at udføre sikkerhedstransaktioner.

9) Indstil handelsstartbetingelser

Dette informerer bot om, hvornår den første handel skal foretages, og der er et valg mellem TradingView Signal Buy eller Strong Buy, TradingView Signal Strong Buy, Manuelt eller Open New Trade ASAP.

Ved at følge disse trin kan en handels bot konfigureres på få minutter, og hele processen er enkel nok til, at flere nybegyndere kan følge med succes. Platformen er stadig detaljeret nok til også at tiltrække mere erfarne forhandlere.

Sådan tjener du på at bruge de automatiserede bots

Efter at en bot er oprettet, kan brugerne begynde at udføre lange og korte handler, for korte handler vil en prisstigning i den valgte valuta resultere i salg af den underliggende kryptokurrency, når det angivne fortjeneste niveau er nået. I tilfælde af en prisomdannelse kan der afgives sikkerhedsordrer for at sikre, at boten også foretager køb med en given procentvis stigning.

3Commas-teamet har skitseret både lange og korte algoritmer, der gør det muligt at bruge modsatte strategier for at sælge højere og købe lavere til at generere overskud..

Langt – køb lavere, sælg højere

Bot åbner en ny aftale i henhold til en af ​​de betingelser, der er tilgængelige for valg under oprettelsen. Derefter lægger den straks en mønt til salg. Hvis prisen stiger, og ordren bliver udfyldt, opnås overskudsmålet. I tilfælde af et prisfald placerer boten sikkerhedsordrer under købsprisen hver x%. Hver udfyldt sikkerhedsordre er gennemsnittet af købsprisen, og det gør det muligt at flytte TakeProfit-målet lavere og lukke handlen uden at miste fortjeneste ved den første prisspring. Køb en mønt til $ 10, og sælg den derefter til $ 11. Det tjener fortjeneste på forskellen i priser, når du får mere efter salget. $ 11 fik mod $ 10 brugt.

Forenklet algoritme:

 1. Køb den første del af mønter.
 2. Afgiv en salgsordre.
 3. Afgiv sikkerhedsbestillinger.
 4. I tilfælde af sikkerhedsordrer få udfyldt opdateringssælgordre.
 5. Annuller sikkerhedsordrer og beregne overskud efter salget, hvis det er færdigt.

Short – sælge højere, køb lavere

Det er en omvendt version af “Lang” algoritme. Sælg en mønt til $ 10, og køb den derefter tilbage til $ 9. Det tjener fortjeneste på forskellen i priser, da du bruger mindre på genkøb. $ 9 brugt mod $ 10 fik.

Forenklet algoritme:

 1. Sælg den første del af mønter.
 2. Afgiv en købsordre.
 3. Afgiv sikkerhedsordrer.
 4. I tilfælde af sikkerhedsordrer bliver udfyldt opdateringsordre.
 5. Annuller sikkerhedsordrer og beregne fortjeneste efter købet, hvis det er færdigt.

Sådan fungerer smart handel

3Commas indeholder en Smart Trading-funktion, der bruger TakeProfit og StopLoss-kommandoer for at hjælpe brugerne med at maksimere deres handelsoverskud. Handlende kan tilpasse deres porteføljer med kommandoer til at købe eller sælge til et givet prispunkt. Kommandoerne fungerer som følger:

Efterfølgende Take Profit – Trailing Take Profit-funktionen er designet til at hjælpe handlende med at realisere de fleste gevinster. Hvis en bruger køber multipla af ETH til $ 500 hver og sætter en standardoptagelsesordre til $ 550, ville de tjene $ 50 pr. ETH.

Men hvis prisen på ETH fortsætter med at stige over $ 550, giver Trailing Take Profit dig mulighed for at sælge i den højeste del af en trend ved at sælge til en procentdel af den højeste værdi. Som et resultat, hvis du indstiller en Trailing Take Profit-ordre på 10%, og ETH rammer $ 600, før du falder, aktiveres salgsordren, når prisen falder med 10% eller under $ 540.

Efterfølgende stoptab – Dette fungerer på samme måde som en standard Stop Loss-ordre, da de begge giver dig mulighed for at minimere din eksponering for tab, når priserne falder. En efterfølgende stoptabsordre adskiller sig lidt, da den er procentbaseret og automatisk tilpasser sig prisudsving, mens en stoptabsordre indstilles manuelt til en fast pristærskel.

Som et resultat, hvis der købes multipler af ETH til $ 500 med en Stop Loss-ordre sat til 10%, udføres stoptabsordren automatisk, hvis prisen på ETH falder til under $ 450 og sælger din ETH til den pris. Hvis prisen på ETH stiger i løbet af dagen, justeres en efterfølgende stoptabsordre automatisk til prisændringen, og hvis ETH stiger i prisen med 15%, udløses ordningen med efterfølgende stoptab, når den justerede pris falder med 10%, hvilket resulterer i en 5% gevinst. Dette adskiller sig fra en standard Stop Loss-ordre, som kun udføres, når prisen falder til under 10% af den oprindelige buy-in-pris.

Hvor sikkert er 3Commas?

Holdet går ikke i for mange detaljer vedrørende de sikkerhedsprotokoller, som de vælger at anvende, men det er værd at huske, at du faktisk ikke har nogen midler på platformen, og at dine handelsbots ikke er i stand til at foretage udbetalinger fra dit link konti.

I lighed med andre handelsbotplatforme forbinder dine handelsbots med dine udvekslingskonti via API og fortsætter derefter med at udføre automatiserede handler på dine sammenkædede børser. Mens denne proces finder sted, er brugerne ikke forpligtet til at foretage kontante / kryptooverførsler til eksterne konti, og de skal blot give deres API-nøgler, som genereres af deres børser.

Disse nøgler giver handelsbots begrænset adgang til brugerkonti nøje til udførelse af handler og giver ikke bots nogen tilbagetrækningsrettigheder.

Dette betyder også, at hvis din konto bliver kompromitteret, og falske aktører var i stand til at få kontrol over din handelsaktivitet, ville de stadig ikke være i stand til direkte at få adgang til dine valutakonti for at foretage udbetalinger.

Imidlertid gælder de almindelige personlige sikkerhedsregler for krypto stadig, da de stadig kan have en skadelig virkning på de midler, der opbevares på dine udvekslingskonti. Hackere har været kendt for at få API-adgang til udveksling af konti og befale bots til at købe store mængder mønter med lav værdi, som hackerens allerede har købt.

Efter kunstigt at have opblæst både efterspørgslen og prisen på de nævnte mønter, sælger hackerne derefter deres personlige beholdning til fortjeneste, hvilket efterlader de kompromitterede kontohavere med midler i mønter med lav værdi.

For at mindske disse risici rådes brugerne derfor til at aktivere de tilgængelige sikkerhedsindstillinger såsom tofaktorautentificering (2FA) og underretningsadvarsler. Meddelelser kan aktiveres, der advarer brugere om hver log ind på deres konto, og platformen gør også brug af ny IP-detektion, med bekræftelses-e-mails, der sendes ud, når en bruger logger ind fra en ny destination.

For at få adgang til sin konto skal brugeren indtaste et engangskodenummer eller klikke på linket i bekræftelses-e-mailen.

3Commas-teamet angiver dog, at de er forpligtet til datasikkerhed og beskyttelse af deres brugeres personlige data, og alle data er beskyttet af sikkerhedsintegrerede sikkerhedsforanstaltninger. Disse varierer i tilgang og inkluderer brugen af ​​sikre områder og tekniske foranstaltninger såsom kryptering og sikre servere.

Holdet skitserer også, at i tilfælde af et sikkerhedsbrud, vil de implementere deres hændelses- og brudresponsplan, som inkluderer at sende meddelelser til enkeltpersoner så hurtigt som muligt.

Hvor velegnet er 3Commas for begyndere?

Platformen er generelt ret let at navigere, selv for nye forhandlere, og handelsbots er lette at konfigurere. Forskellige funktioner er nemme at få adgang indefra din konto, og du kan oprette forbindelse til en udveksling, og opsætte smarte handler og bots kan gøres ved at klikke på en knap. Dashboardet er også godt lagt, og sidepanelet giver brugerne mulighed for hurtigt at vælge deres foretrukne faner og funktioner.

Derudover er funktioner som botanalyser, der beskriver de bedst presterende bots og handelspar, og markedet er veludført og enkle at forstå. Mens porteføljens oprettelse, sporing og sociale handelsfunktioner passer til både nye og mere erfarne forhandlere.

Du kan søge gennem og analysere en række porteføljer inde fra din konto, mens du også overvåger deres præstationer og holder øje med dem ved at følge eventuelle porteføljer af interesse. Du kan også kopiere en portefølje, hvis det ønskes; selvom du bliver nødt til at have de samme centraler forbundet for at udnytte denne funktion fuldt ud.

Den erhvervsdrivendes dagbog er en anden funktion, der gavner forhandlere på forskellige niveauer, da den giver en kortfattet rapport over alle handler, der foretages på dine tilknyttede børser, og giver dig mulighed for let at identificere fortjeneste eller tab, der er påført en bestemt handel inden for en bestemt periode..

Dette hjælper dig med at måle effektiviteten af ​​dine handelsbots og fungerer sammen med muligheden for at oprette en række meddelelser, hvad enten det er i browser, til mobil eller via e-mail, og meddelelser kan konfigureres fra fanen Indstillinger i din konto.

Et andet stort plus er det væld af ressourcer, der stilles til rådighed på platformen, og Support-sektionen indeholder en række guider og ofte stillede spørgsmål, der hjælper folk med at få fat i de vigtigste spørgsmål.

Desuden opretholder holdet en blog, der beskriver en række nøglekoncepter for nyere forhandlere og også yder yderligere hjælp via deres Telegram-gruppe, YouTube-kanal og andre sociale mediekanaler, og medlemmer kan få adgang til 3Commas Discord inde fra deres konti..

Vigtigst er det, at 3Commas ud over at være let at navigere og inkorporere en række handelsværktøjer også er gratis at prøve, og enhver kan bruge den gratis prøveversion til at teste platformen og lege med dens forskellige funktioner.

3Kommasepriser

Mens 3Commas er gratis at prøve, er der en række månedlige medlemspakker, der indeholder forskellige funktioner.

Startpakken koster $ 29 om måneden * og inkluderer:

 • Smart handelsterminal
 • Ingen grænser for handel
 • Fejl- og annulleringsmeddelelser

Den avancerede pakke koster $ 49 pr. Måned * og inkluderer:

 • Smart handelsterminal
 • Ingen grænser for handel
 • Enkle bots
 • Personlige signaler TradingView

Pro-pakken koster $ 99 om måneden * og inkluderer:

 • Smart handelsterminal
 • Enkle, sammensatte bots og Bitmex bots
 • Personlige signaler TradingView
 • Fuld porteføljestyring

* Det er vigtigt at bemærke, at brugere, der forpligter sig til længere abonnementsperioder, får reduktioner på deres månedlige gebyrer, og et 6 måneders abonnement får 15% rabat, mens et års abonnement får 25% rabat.

Der er også en firmapakke tilgængelig, der inkluderer prioritetssupport og brugerdefinerede funktioner, og prisen på denne service er tilgængelig efter anmodning.

Holdet er også ret fleksibelt med hensyn til betalingsmuligheder, og abonnementer kan betales i enten cryptos eller fiat, med kreditkortbetalinger og overførsler via PayPal og advcash er også muligt.

Konklusion

De fleste handelsbots er enten vanskelige at bruge, især for nye forhandlere, eller de fungerer ikke som forventet. 3Commas ser ud til at have løst disse problemer ved at producere en handelsbot, der både er let at konfigurere og bruge og også fungerer pålideligt sammenlignet med mange af sine konkurrenter.

Systemet er godt integreret og fungerer på et antal førende børser som Binance, Coinbase og Huobi. 3Commas trading bot tillader både uerfarne og mere erfarne forhandlere at maksimere deres handelspotentiale ved at deltage i et 24 timers marked uden frygt for eventuelle ineffektivitetsområder.

Dashboardet er let at navigere, og brugerne er i stand til at vælge en række muligheder med hensyn til konfiguration af deres handelsbots. Derudover er der en god mængde instruktionsinformation tilgængelig samt detaljeret analyse af botsens ydeevne.

Desuden gør inkorporeringen af ​​funktioner som porteføljekreativitet og -sporing og social handel 3Commas til en solid mulighed for alle, der er interesserede i at tilføje automatiseret handel til deres kryptokurrencyhandelsprotokoller..

Besøg 3Commas

3Kommas

src = “~ images \ 3commas-review-bitcoin-cryptocurrency-trading-bot-platform.gif”

alt = “3Commas”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 9

Brugervenlighed

9,0 / 10

Omdømme

9,0 / 10

Priser

9,0 / 10

Kunde support

9,0 / 10

Fordele

 • Ren grænseflade
 • Masser af bytter
 • Smart handel
 • Kopihandel
 • Cloudbaseret system

Ulemper

 • Trade Bot-kommission på nedre niveauer

Besøg {"@sammenhæng":"http: \ / \ / schema.org \ /","@type":"Produkt","navn":"3Kommas","billede":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 07 \ /3commas-review.gif","beskrivelse":"Efterhånden som kryptovalutaverdenen fortsætter med at modnes, får kryptohandlere et stadigt stigende udvalg af tjenester designet til at hjælpe med at forenkle handelsprocessen og hjælpe forhandlere på alle erfaringsniveauer med at registrere ensartede gevinster. 3Commas er en omfattende kryptovaluta-handelsplatform, der giver brugerne mulighed for at gøre brug af automatiserede handelsbots…","tilbud": {"@type":"Tilbud","pris":"0,00","pris Valuta":"$","sælger": {"@type":"Person","navn":"Eugene Kem"}},"anmeldelse": {"@type":"Anmeldelse","anmeldelseBedømmelse": {"@type":"Bedømmelse","bestRating":"10","værsteBedømmelse":"0","ratingValue":"9.00"},"navn":"3Kommas","reviewBody":"Efterhånden som kryptovalutaverdenen fortsætter med at modnes, bliver kryptohandlere præsenteret for et stadigt stigende udvalg af tjenester designet til at hjælpe med at forenkle handelsprocessen og hjælpe forhandlere på alle oplevelsesniveauer med at registrere ensartede gevinster. \ R \ n \ r \ n3Commas er en omfattende kryptovaluta-handelsplatform, der giver brugerne mulighed for at gøre brug af automatiserede handelsbots samt følge og kopiere handlinger fra succesrige forhandlere og oprette og spore topporteføljer. \ r \ n \ r \ nDesuden er brugerne i stand til at engagere sig i smart handel og tilpasse deres egne handelsstrategier, og opret stop loss og tag profitkommandoer. \ r \ nBesøg 3Commas \ r \ n \ r \ n3Commas at Glance \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ ud83d \ udcb0 Pris \ r \ nGratis prøveversion \ / $ 29 \ / $ 49 \ / $ 99 pr. måned \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ ud83d \ udcb3 Betalingsmuligheder \ r \ n \ r \ nPayPal \ / Apple Betal \ / Kredit- eller betalingskort \ / Crypto \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ ud83d \ udcb1 Exchange Support \ r \ n \ r \ nBinance \ / Binance Jersey \ / Binance US \ / BitMex \ r \ nBittrex \ / Bybit \ / Coinbase Pro \ / Huobi \ / OKEX \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ u2601 \ ufe0f Cloudbaseret \ r \ n \ r \ nJa \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ ud83d \ udcc8 Signaler \ r \ n Markedsplads gratis & Betalte signaler \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ ud83d \ udcca Strategier \ r \ n30 + Indikatorer \ / 90+ Lysmønstre \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n3 Kommaoversigt \ r \ nDen 3Commas kryptovaluta-styringsplatform giver adgang til en række værktøjer designet til at forbedre den samlede handelseffektivitet og effektivitet. Holdet bag projektet sigter mod at minimere investorers risici og begrænse deres eksponering for tab og samtidig maksimere deres overskud. \ R \ n \ r \ nCentralt i den leverede service er 3Commas trading bot, der fungerer som en web- baseret service og fungerer sammen med en række enheder og udvekslinger. Handelsbots er stykker computersoftware, der løbende udfører handler baseret på forudbestemte parametre, der er indstillet af den erhvervsdrivende. \ R \ n \ r \ nDer er i øjeblikket over 33.000 forhandlere, der bruger tjenesten, og platformen håndterer mere end $ 10 mio. Af den daglige handel volumen og handels bot fungerer i øjeblikket med ca. 12 børser inklusive Coinbase, GDAX, Binance, Bitfinex og Huobi. \ r \ n \ r \ n Som et resultat kan ved hjælp af 3Commas handlende følge med forskellige ordrer på forskellige børser, udvikle mere informeret \ u00a0trading adfærd, og gøre brug af effektive stoptab eller tage profitstrategier. \ r \ nNøglefunktioner \ r \ n \ r \ n \ tFunktionalitet \ u2013 3Commas bruger en webbaseret platform og har en nem at bruge og intuitiv brugergrænseflade, der inkluderer en bred vifte af funktioner og detaljeret analyse. Brugere kan gøre brug af korte, enkle, sammensatte og sammensatte korte bots og indstille stoptab og tage profitmål samt tilpasse deres egne handelsstrategier. \ R \ n \ tTeknologi \ u2013 Automatiseret handel finder sted via API-integration med kryptokursudvekslinger, og boten fungerer døgnet rundt med enhver enhed, og brugere kan få adgang til deres handelsdashboard på stationære og bærbare computere. Holdet har også udviklet mobilapps til både Android og iOS \ r \ n \ tRange of Tools \ u2013 Platformen leverer et godt udvalg af handelsværktøjer og ud over de automatiserede bots og performance analytics er brugerne i stand til at oprette, analysere og back-test kryptoporteføljer og overvåge de mest effektive porteføljer oprettet af andre brugere. Derudover kan brugerne engagere sig i social handel og følge og kopiere handlinger fra andre succesrige forhandlere. \ R \ n \ tBørsintegration \ u2013 3Commmas-teamet leverer automatiske handelsbots til 12 børser inklusive Bittrex, Bitfinex, Binance, Bitstamp, KuCoin Poloniex, HitBTC, Cex, GDAX (Coinbase Pro), OKEx, Huobi og Yobit. \ R \ n \ tKundesupport \ u2013 Platformen er tilgængelig på engelsk og russisk, og et supportteam er tilgængeligt til at håndtere eventuelle problemer 24 \ / 7. Brugere kan kontakte teamet ved at indsende en anmodning i Hjælp, og teamet kan også kontaktes via deres Twitter-konto, Telegram-gruppe og Facebook. Der er også en FAQ-side i Hjælp, der også behandler de mest almindelige problemer. som et antal tydeligt skrevne vejledninger, der hjælper brugerne med at navigere på platformen. \ r \ n \ r \ n \ r \ n Sådan kommer du i gang med 3Commas \ r \ nOprettelse af en konto er en ligetil proces, og hovedsiden har en grøn \ u201cOpret en konto \ fanen øverst på siden. \ r \ n1) Opret en konto \ r \ nBesøg 3Commas-webstedet, og indtast en e-mail-adresse og adgangskode for at registrere dig. Efter at have bekræftet din konto ved at klikke på linket i den sendte e-mail, får du adgang til instrumentbrættet. \ R \ n \ r \ n \ r \ n2) \ u00a0Vælg bot-typen \ r \ nDer er fire typer handelsbots, korte, enkle, sammensatte og sammensatte korte bots, og en simpel handelsbot involverer kun et handelspar og er den mest lige frem at opsætte. \ r \ n \ r \ n \ r \ n3) \ u00a0Tilslut en børs \ r \ n Den enkle trading bot-funktion fungerer kun med Binance exchange, når du starter, og du kan oprette forbindelse til en Binance-konto \ u00a0her. \ u00a0Sørg for, at din konto er tilsluttet via API og har BNB, og at BNB-gebyrbetaling er aktiveret. Herefter kan du gå videre til navngivning af din bot. \ R \ n \ r \ n \ r \ n4) \ u00a0Vælg handelspar og sæt basehandelsstørrelse \ r \ nDu kan vælge det handelspar, du vil have din bot til at handle fra rullemenuen, og du kan derefter fortælle din bot, hvor meget af din foretrukne valuta, du vil bruge under din \ u00a0 oprindelige handel. \ r \ n5) \ u00a0Sæt målfortjeneste \ r \ nFør du gør dette, er det en god idé at indstille en sikkerhedshandelsstørrelse, da du kan foretage indkøb efter eventuelle fald på en mere kontrolleret måde. Hvis der vælges et handelspar af ETH \ / BTC, og hvis prisen efter køb af ETH falder til under den oprindelige købspris, giver sikkerhedstransaktioner dig mulighed for at købe mere ETH med den mængde BTC, der er angivet i sikkerhedshandelsstørrelsen. \ n \ r \ nDerefter kan du indstille det målfortjeneste, der informerer handelsbotten, hvornår de skal sælge i procent. Hvis et målfortjeneste er sat til 3%, udfører handelsboten automatisk en salgsordre, når denne fortjeneste er realiseret. \ R \ n6) \ u00a0Vælg tag fortjeneste type \ r \ nDer er to muligheder for at tage overskud, som er en Procentdel fra basishandel eller en procentdel fra det samlede volumen. \ r \ n7) Indstil maks. antal sikkerhedstransaktioner \ r \ nDette informerer handelsbotten om, hvor mange sikkerhedstransaktioner den kan foretage, inden den stopper, og det maksimale antal sikkerhedstransaktioner fortæller handlen bot mængden af ​​aktive sikkerhedstransaktioner, den kan udføre til enhver tid. \ r \ n8) Sæt prisafvigelse til åbne sikkerhedstransaktioner \ r \ nDette fortæller handelsbotten, hvornår den kan begynde at udføre sikkerhedstrad, og er indstillet som en procentdel. Hvis den er indstillet til 3, når prisen på den valgte valuta falder med 3% under den oprindelige handelspris, begynder handelsboten at udføre sikkerhedstransaktioner. \ R \ n9) Indstil handelsstartbetingelser \ r \ nDette informerer bot om hvornår man skal foretage den indledende handel, og der er et valg mellem TradingView Signal Buy eller Strong Buy, TradingView Signal Strong Buy, Manuelt eller Open New Trade ASAP. \ r \ n \ r \ n Ved at følge disse trin kan en handels bot være konfigureret på få minutter, og hele processen er enkel nok til, at flere nybegyndere kan følge med succes. Platformen er stadig detaljeret nok til også at tiltrække mere erfarne forhandlere. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHvordan kan du tjene på at bruge de automatiserede bots \ r \ nEfter at en bot er oprettet, kan brugerne begynde at udføre længe og korte handler, for korte handler, vil en prisstigning i den valgte valuta resultere i udførelsen af ​​salget af den underliggende kryptokurrency, når det angivne fortjeneste niveau er nået. I tilfælde af en prisomdannelse kan der placeres sikkerhedsordrer for at sikre, at boten også foretager køb med en given procentvis stigning. \ R \ n \ r \ n 3Commas-teamet har skitseret både lange og korte algoritmer, der muliggør de modsatte strategier for salg højere og købe lavere for at blive brugt til at generere overskud. \ r \ nLangt – køb lavere, sælg højere \ r \ nBotten åbner en ny aftale i henhold til en af ​​de betingelser, der er tilgængelige for valg under oprettelsen. Derefter lægger den straks en mønt til salg. Hvis prisen stiger, og ordren bliver udfyldt, opnås overskudsmålet. I tilfælde af et prisfald placerer boten sikkerhedsordrer under købsprisen hver x%. Hver udfyldt sikkerhedsordre er gennemsnittet af købsprisen, og det gør det muligt at flytte TakeProfit-målet lavere og lukke handlen uden at miste fortjeneste ved den første prisspring. Køb en mønt til $ 10, og sælg den derefter til $ 11. Det tjener fortjeneste på forskellen i priser, efterhånden som du får mere efter \ u00a0sælget. $ 11 fik mod $ 10 brugt. \ R \ n \ r \ nForenklet algoritme: \ r \ n \ r \ n \ tKøb initial \ u00a0del af mønter. \ R \ n \ tAfgiv en salgsordre. \ R \ n \ tPlacer sikkerhedskøb \ u00a0orders. \ r \ n \ tI tilfælde af sikkerhedsordrer få \ u00a0opfyldt opdateringssalgordre. \ r \ n \ tAnnuller sikkerhedsordrer og beregne fortjeneste efter salget, hvis det er færdigt. \ r \ n \ r \ nKort – sælg højere, \ u00a0køb lavere \ r \ nDet er en omvendt version af \"Lang\" algoritme. \ u00a0Sælg en mønt til $ 10, og køb den derefter tilbage til $ 9. Det tjener fortjeneste på forskellen i priser, da du bruger mindre på genkøb. $ 9 brugt mod $ 10 fik. \ R \ n \ r \ nForenklet algoritme: \ r \ n \ r \ n \ tSælg initial \ u00a0del af mønter. \ R \ n \ tAfgiv en købsordre. \ R \ n \ tPlacer sikkerhedssalg ordrer. \ r \ n \ tI tilfælde af sikkerhedsordrer får du \ u00a0udfyldt købsordre. \ r \ n \ t Annuller sikkerhedsordrer og beregne fortjeneste efter købet, hvis det er færdigt. \ r \ n \ r \ nHvordan fungerer Smart Trading \ r \ n3Commas indeholder en Smart Trading-funktion, der bruger TakeProfit- og StopLoss-kommandoer for at hjælpe brugerne med at maksimere deres handelsoverskud. Handlende kan tilpasse deres porteføljer med kommandoer til at købe eller sælge til et givet prispunkt. Kommandoerne fungerer som følger: \ r \ n \ r \ nTrailing Take Profit \ u2013 Trailing Take Profit-funktionen er designet til at hjælpe erhvervsdrivende med at opnå de fleste gevinster. Hvis en bruger køber multipla af ETH til $ 500 hver og sætter en standardoverskudsordre til $ 550, ville de tjene $ 50 pr. ETH. \ R \ n \ r \ nHvis prisen på ETH fortsætter med at stige over $ 550 så giver Trailing Take Profit dig mulighed for at sælge i den højeste del af en trend ved at sælge til en procentdel af den højeste værdi. Som et resultat, hvis du indstiller en efterfølgende Take Profit-ordre på 10%, og ETH rammer $ 600, inden du falder, aktiveres salgsordren, når prisen falder med 10% eller under $ 540. \ R \ n \ r \ nTrailing Stop Loss \ u2013 Dette fungerer på samme måde som en standard Stop Loss-rækkefølge, da de begge giver dig mulighed for at minimere din eksponering for tab, når priserne falder. En efterfølgende stoptabsordre adskiller sig en smule, da den er procentbaseret og automatisk tilpasser sig prisudsving, mens en stoptabsordre indstilles manuelt til en fast pristærskel. \ R \ n \ r \ n Som et resultat, hvis multipler af ETH er købt til $ 500 med en Stop Loss-ordre sat til 10%, udføres stoptabsordren automatisk, hvis prisen på ETH falder til under $ 450 og sælger din ETH til den pris. Hvis prisen på ETH stiger i løbet af dagen, tilpasses en efterfølgende stop tabsordre automatisk til prisændringen, og hvis ETH stiger i prisen med 15%, udløses den efterfølgende stop tab ordren, når den \ u00a0justerede pris \ u00a0 falder med 10%, hvilket resulterer i en 5% gevinst. Dette adskiller sig fra en standard Stop Loss-ordre, der kun udføres, når prisen falder til under 10% af den oprindelige buy-in-pris. \ R \ nHvor sikkert er 3Commas? \ R \ nTeamet går ikke i for mange detaljer vedrørende sikkerhedsprotokoller, som de vælger at anvende, er det dog værd at huske, at du faktisk ikke har nogen midler på platformen, og at dine handelsbots ikke er i stand til at foretage udbetalinger fra dine tilknyttede konti. \ r \ n \ r \ nLignende til andre handelsbotplatforme, forbinder dine handelsbots med dine udvekslingskonti via API og fortsæt derefter med at udføre automatiserede handler på dine linkede børser. Mens denne proces finder sted, er brugerne ikke påkrævet at foretage kontante \ / kryptooverførsler til eksterne konti og er simpelthen nødt til at give deres API-nøgler, der genereres af deres børser. \ R \ n \ r \ nDisse nøgler giver handelsbots med begrænset adgang til brugerkonti udelukkende til udførelse af handler og giver ikke bots med nogen tilbagetrækningsrettigheder. \ r \ n \ r \ n Dette betyder også, at hvis din konto bliver kompromitteret, og falske aktører var i stand til at få kontrol over din handel aktivitet, ville de stadig ikke kunne få direkte adgang til dine udvekslingskonti for at foretage udbetalinger. \ r \ n \ r \ nDe almindelige personlige sikkerhedsregler for krypto gælder dog stadig, da de stadig kan have en skadelig effekt på midler, der opbevares på dine vekselkonti. Hackere har været kendt for at få API-adgang til udveksling af konti og kommandere bots til at købe store mængder mønter med lav værdi, som hackeren allerede har købt. \ R \ n \ r \ n Efter kunstigt at have øget både efterspørgsel og pris på sagde mønter, hackerne sælger derefter deres personlige beholdninger til fortjeneste og efterlader de kompromitterede kontoejere med midler i mønter med lav værdi. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Som et resultat for at for at afbøde disse risici rådes brugerne til at aktivere de tilgængelige sikkerhedsindstillinger såsom tofaktorautentificering (2FA) og underretningsadvarsler. Meddelelser kan aktiveres, der advarer brugere om hver log ind på deres konto, og platformen gør også brug af ny IP-detektion, med bekræftelses-e-mails, der sendes ud, når en bruger logger ind fra en ny destination. \ R \ n \ r \ nIn For at få adgang til deres konto skal brugeren indtaste et engangskodenummer eller klikke på det link, der er angivet i bekræftelses-e-mailen. \ r \ n \ r \ n 3Commas-teamet angiver dog, at de er forpligtet til datasikkerhed og beskyttelsen af ​​deres brugeres personlige data og alle data er beskyttet af sikkerhedsintegrerede sikkerhedsforanstaltninger. Disse varierer i tilgang og inkluderer brugen af ​​sikre områder og tekniske foranstaltninger såsom kryptering og sikre servere. \ R \ n \ r \ nTeamet skitserer også, at i tilfælde af sikkerhedsbrud implementerer de deres hændelses- og brudrespons Plan, som inkluderer at sende meddelelser til enkeltpersoner så hurtigt som muligt. \ R \ nHvordan er 3Commas velegnet til begyndere? \ R \ nPlatformen er generelt ret let at navigere, selv for nye handlende, og handelsbots er lette at konfigurere. Forskellige funktioner er nemme at få adgang indefra på din konto, og du kan oprette forbindelse til en udveksling og oprette smarte handler og bots ved at klikke på en knap. Dashboardet er også godt udformet, og sidepanelet giver brugerne mulighed for hurtigt at vælge deres foretrukne faner og funktioner. \ R \ n \ r \ n Derudover indeholder funktioner såsom botanalyse, der beskriver de mest effektive bots og handelspar, og markedsplads er veludført og enkle at forstå. Mens porteføljens oprettelse, sporing og sociale handelsfunktioner passer til både nye og mere erfarne forhandlere. \ R \ n \ r \ nDu kan søge igennem og analysere en række porteføljer inde fra din konto, mens du også overvåger deres præstationer og holder øje med dem ved at følge eventuelle porteføljer af interesse. Du kan også kopiere en portefølje, hvis det ønskes; selvom du bliver nødt til at have de samme udvekslinger forbundet for at udnytte denne funktion fuldt ud. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDen erhvervsdrivendes dagbog er en anden funktion, der gavner handlende på forskellige niveauer, da den giver en kortfattet rapport over alle handler foretaget på dine tilknyttede børser og giver dig mulighed for let at identificere fortjeneste eller tab påført for en bestemt handel inden for et bestemt tidsrum. \ r \ n \ r \ n Dette hjælper dig med at måle præstationen for dine handelsbots og fungerer sammen med muligheden for at oprette en række underretninger, hvad enten det er i browser, til mobil eller via e-mail, og meddelelser kan konfigureres fra fanen Indstillinger på din konto. \ r \ n \ r \ nEn anden større plus er det væld af ressourcer, der stilles til rådighed på platformen, og Support-sektionen indeholder en række guider og ofte stillede spørgsmål, der hjælper folk med at få fat i de vigtigste spørgsmål. \ r \ n \ r \ nDesuden opretholder holdet en blog der beskriver et antal nøglekoncepter for nyere handlende og også yder yderligere hjælp v det vil sige deres Telegram-gruppe, YouTube-kanal og andre sociale mediekanaler, og medlemmer kan få adgang til 3Commas Discord inde fra deres konti. \ r \ n \ r \ nVigtigst af alt, ud over at være nem at navigere og indarbejde en rækkevidde af handelsværktøjer er 3Commas også gratis at prøve, og enhver kan bruge den gratis prøveperiode til at teste platformen og lege med dens forskellige funktioner. \ r \ n3Commas-priser \ r \ n Mens 3Commas er gratis at prøve, er der et antal månedlige medlemspakker, der indeholder forskellige funktioner. \ r \ n \ r \ nStarterpakken koster $ 29 om måneden * og inkluderer: \ r \ n \ r \ n \ tSmart Trading terminal \ r \ n \ tIngen grænser for handel \ r \ n \ tFejl- og annulleringsmeddelelser \ r \ n \ r \ nDen avancerede pakke koster $ 49 pr. måned * og inkluderer: \ r \ n \ r \ n \ tSmart Trading terminal \ r \ n \ tIngen begrænsninger for handel \ r \ n \ tEnkle bots \ r \ n \ tPersonlige signaler TradingView \ r \ n \ r \ nPro-pakken koster $ 99 om måneden * og inkluderer: \ r \ n \ r \ n \ tSmart Trading terminal \ r \ n \ tSimple, Composite bots og B itmex bots \ r \ n \ tPersonlige signaler TradingView \ r \ n \ tFuld porteføljestyring \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n * Det er vigtigt at bemærke, at brugere, der forpligter sig til længere abonnementsperioder, modtager reduktioner af deres månedlige gebyrer, og et 6 måneders abonnement får 15% rabat, mens et årsabonnement får 25% rabat. \ r \ n \ r \ nDer er også en firmapakke tilgængelig, der inkluderer prioritetssupport og brugerdefinerede funktioner , og prisen på denne service er tilgængelig efter anmodning. \ r \ n \ r \ nTeamet er også ret fleksible med hensyn til betalingsmuligheder, og abonnementer kan betales i enten cryptos eller fiat med kreditkortbetalinger og overførsler via PayPal og advcash også mulig. \ r \ n \ r \ n \ r \ nKonklusion \ r \ nStørstedelen af ​​handelsbots er enten vanskelige at bruge, især for nye forhandlere, eller de fungerer ikke som forventet. 3Commas ser ud til at have løst disse problemer ved at producere en handelsbot, der både er let at konfigurere og bruge og også fungerer pålideligt sammenlignet med mange af sine konkurrenter. \ R \ n \ r \ n Systemet er godt integreret og fungerer på antallet af førende børser som \ u00a0Binance, \ u00a0Coinbase og \ u00a0Huobi. 3Commas trading bot giver både nybegyndere og mere erfarne forhandlere mulighed for at maksimere deres handelspotentiale ved at deltage i et 24-timers marked uden frygt for eventuelle potentielle områder med ineffektivitet. \ R \ n \ r \ nDashboard er let at navigere og brugere er i stand til at vælge en række muligheder med hensyn til konfiguration af deres handelsbots, derudover er der en god mængde instruktionsoplysninger, der er tilgængelige, såvel som detaljerede \ u00a0analytics \ u00a0 om bots \ u2019-ydeevne. \ r \ n \ r \ nDesuden gør inkorporeringen af ​​funktioner såsom oprettelse og portefølje af porteføljer og social handel 3Commas til en solid mulighed for alle, der er interesserede i at tilføje automatiseret handel til deres kryptokurrencyhandelsprotokoller. \ r \ nBesøg 3Commas","forfatter": {"@type":"Person","navn":"Eugene Kem"},"dato Udgivet":"2021-01-03"},"yderligere Type":"udefineret","Alternativ navn":"udefineret","pris":"udefineret","priser":"udefineret","mærke":"udefineret","kategori":"udefineret","farve":"udefineret","dybde":"udefineret","disambiguatingDescription":"udefineret","gtin12":"udefineret","gtin13":"udefineret","gtin14":"udefineret","gtin8":"udefineret","højde":"udefineret","identifikator":"udefineret","logo":"udefineret","mainEntityOfPage":"udefineret","materiale":"udefineret","model":"udefineret","mpn":"udefineret","produktID":"udefineret","produktions dato":"udefineret","Købsdato":"udefineret","udgivelses dato":"udefineret","samme som":"udefineret","sku":"udefineret","slogan":"udefineret","url":"udefineret","vægt":"udefineret","bredde":"udefineret"}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me