Nybörjarhandledning till IOSToken: Decentraliserad Internet of Services-plattform

IOS Token Guide

IOS står för Internet of Services, en solid infrastruktur utformad för att tilltala online-tjänster. Det är mycket skalbart och säkert samtidigt som det ger integritetsskydd och utnyttjar blockchain-tekniken. Med IOS har onlinetjänstleverantörer oändliga möjligheter att betjäna sin kundbas.

IOS-token

IOS letar alltid efter nya teammedlemmar med en passion för sin vision. Nuvarande teammedlemmar inkluderar Terrence Wang. Han har fem års erfarenhet av att undersöka distribuerade algoritmer och kryptovaluta tillsammans med att utveckla CoinLang. Jimmy Zhong har grundat ett antal startade VC-startade / backade startups och var en tidig gruvarbetare och adopterare av BTC och ETH. Kelvin Tan har guldmedaljer för National Olympiad in Informatics och ACM / ICPC Regionals och är CTO för EtherCap. Ray Xiao är en startveteran, frekvent gästtalare och rådgivare och investerare i flera startups i Peking och New York.

IOS-teamet

Samantha Wang är marknadsföringsrådgivare och CMO och flera internetföretag i USA och Kina samt grundare av MemorybySa Event och Pokee. Hon hjälpte också Dora växa till en miljon användare på tre månader. Andra teammedlemmar inkluderar Bosch Lee, Chung Teng, Richard Werbe, Michael Xufu Huang, Shangyan Li, Ray Zhu, Will Zhao, Daniel Zhang, Sheldon Mei och Kaijian Gao. Tillsammans har de erfarenhet som senior mjukvaruutvecklare, programmerare, rådgivarroller på blockchain-projekt och tidiga blockchain-bidrag. Flera lagmedlemmar har till och med varit en del av Forbes 30 under 30-listan.

Vilka problem adresserar IOS?

Ett av de största problemen som IOS-adresser är skalbarhet med befintlig blockchain-teknik och onlinetjänstleverantörer. IOS vill lösa problem med centraliserade onlinetjänstleverantörer, inklusive höga provisioner, censur, bedrägeri och integritetsintrång. Tillbaka till skalbarhet ser IOS källan till problemet som den grundläggande designen som är associerad med nuvarande blockchain-teknik, särskilt blockchain-arkitekturerna och konsensusprotokollen.

I deras grundfärg, IOS beskriver två specifika hinder för skalbarhet med blockchain-teknik. Synkronisering är ett problem, eftersom fullständiga noder måste ladda ner hela den aktuella huvudboken från blockchain-nätverket för att delta i verifiering av transaktioner. Men när huvudboken växer blir det ännu svårare för nya noder att gå med. Dessutom pekar de på effektivitet, särskilt det faktum att varje deltagande nod måste hantera varje transaktion. De föreslår att man tillåter tillräcklig verifiering med bara en del nätverksnoder som ett mer effektivt alternativ.

Vad gör IOS?

IOS ”fyller tomrummet”, enligt grundfärgen. Teamet ser det som nästa generations blockchain-teknik som levererar nätverksinfrastruktur för ett serviceorienterat ekosystem. Plattformen tillhandahåller en decentraliserad metod för utbyte av digitala varor och onlinetjänster och låter utvecklare distribuera dApps i stor skala som kan stödja massmängder av användare.

Vad är den effektiva distribuerade skärningstekniken?

En av nycklarna till IOS: s plattform är EDS, eller Efficient Distributed Sharding, teknik. Det partitionerar dramatiskt IOS-nätverket och delar upp det i olika delområden i en säker stokastisk process utan förspänning. Det inkluderar skalning i form av ett perfekt partitioneringstillstånd som kan hantera flera grupper parallellt. Den har också Atomix, ett snabbklassificeringsprotokoll som säkerställer konsekvens över de olika cross-shard-transaktionerna. Slutligen presenterade den Bias Resistant Distribuerad slumpmässighet. Detta är en effektiv, säker och innovativ metod för att införa opartisk slumpmässighet inom IOS-nätverket.

Skalning

EDS-tekniken bygger på skärningstekniken, som redan är allmänt antagen. Varje skärva fungerar som ett miniatyrnätverk som kör sitt eget parallella konsensusprotokoll. Detta gör det möjligt för konsensusgrupper att hantera transaktionsundersättningar samtidigt, vilket avsevärt ökar systemgenomströmningen även med den snabba tillväxten av transaktioner och nätverket.

Vilken konsensusmekanism använder IOS?

Teamet bakom IOS designade sin egen konsensusmekanism, Proof-of-Believability, som ett alternativ till Proof-of-Work-protokollet som kräver mycket energi. På grund av sin energiförbrukning förhindrar PoW-protokollet blockchain-skalning för utbredd användning. Istället beräknar de en nods trovärdighet baserat på beteenden och bidrag. Detta är ihopkopplat med algoritmisk slumpmässighet, vilket garanterar rättvisa.

Konsensus

Vad är några andra viktiga funktioner i IOS?

Alla IOS-komponenter arbetar tillsammans för att skapa ett användarvänligt ekosystem. IOS väljer HUDS som datalagringssystem. Det är decentraliserat, sökbart, ekonomiskt, säkert och effektivt.

Smarta kontrakt och dApps ligger i centrum för IOS-ekosystemet. Inom IOS blockchain får utvecklare hög samtidighet och stabilitet från IOS virtuella maskin tillsammans med möjligheten att välja vilket vanligt programmeringsspråk de vill utveckla.

Feedbackssystemet för IOS är också transparent och rättvist, vilket ger användarna möjlighet att ge feedback när tjänsterna är färdiga. IOS skapade FTFS med målet att säkerställa pålitlig feedback.

Användningar

Vad är IOS-token?

IOS-tokens är för alla transaktioner och provisioner på IOS blockchain. Användare kan använda dem för att betala för varor och tjänster från medlemmar i gemenskapen och handlare eller provisioner som validerare tjänar. Dessa uppdrag kan vara från att köra smarta kontrakt, använda resurser som datorkraft och lagringsutrymme, och bearbeta transaktioner och meddelanden. De kommer också att vara en del av användarens trovärdighetsberäkning.

Användare kan få tokens genom utbyten och ligapartners integrationer tidigt genom att validera transaktioner eller genom samhällstjänst som involverar bidragande resurser. Exempel skulle vara att ge lagringsutrymme och köra smarta kontrakt.

Det finns också en Servi-token som mäter en användares bidrag. Det går inte att handla med och självförstörande och balanseras automatiskt efter validering av ett block. Detta låter noder med hög trovärdighet växla i blockvalidering för rättvisa. Det har också självutfärdande, vilket innebär att det genereras automatiskt och deponeras på användarnas konton efter vissa bidrag.

Hur man köper IOST-token

Du kan inte köpa IOST med “Fiat” -valutan så du måste först köpa en annan valuta – de enklaste att köpa är Bitcoin eller Ethereum som du kan göra på Coinbase med banköverföring eller betalkort / kreditkortsköp och sedan handla det för IOST vid ett utbyte som visar token. Läs vidare för att se hur du köper den.

Registrera dig på Coinbase

För första gången köpare av kryptovaluta rekommenderar vi att du använder Coinbase för att göra ditt första köp – det är lätt att använda, helt reglerat av den amerikanska regeringen så att du vet att det är en av de säkraste och mest ansedda platserna att köpa kryptovaluta från. Coinbase erbjuder möjligheten att köpa Bitcoin, Litecoin och Ethereum med ett kredit- eller bankkort eller genom att skicka en banköverföring. Avgifterna är högre för kort men du kommer att få din valuta direkt.

Du måste utföra viss identitetsverifiering när du registrerar dig eftersom de måste följa strikta ekonomiska riktlinjer.

Se till att du använder vår länk för att registrera dig, du kommer att krediteras $ 10 i gratis bitcoin när du gör ditt första köp på $ 100.

Coinbase webbplats

För att komma igång, klicka på “Registrera” -knappen där du kommer till ett registreringsformulär där du måste ange ditt namn, e-post och välja ett lösenord.

Köp Ethereum

I Coinbase, besök fliken “Köp / Sälj” högst upp, välj “Ethereum”, välj din betalningsmetod och ange det belopp du vill köpa – du kan antingen ange ett belopp i US-dollar eller ett antal Ether.

Köp Etherum

Du kommer då att bli ombedd att bekräfta din transaktion, om du betalar med ett kort kan du behöva göra en verifiering med din kortleverantör. När det är klart läggs ditt Ethererum till i ditt konto.

Köp IOST på Binance

Du kan nu skicka din Ether över till Binance för att göra ditt köp av IOST. Ta en titt på vår recension av Binance här för att se hur du registrerar dig och köper på deras börs.

Binance plånböcker

IOST finns också på följande börser

  • Kucoin
  • Huobi
  • OKEX
  • Cobinhood

Slutsats

IOS syftar till att ta itu med frågorna om skalbarhet med befintliga blockchain-nätverk och tillhandahålla en lösning som är säker såväl som skalbar. Det kommer att ge möjlighet för utvecklare att distribuera dApps med hög skalbarhet och ger ännu en annan typ av blockchain-teknik som kan vara vägen för framtiden.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me