Nybörjarguide till utlåningsblock: tvärkedjeplattform för kryptovalutalån

Utlåningsblock är stolt över att vara den första plattformen för tvärkedjelån i världen i kryptoekonomin. Det är en öppen börs utformad för kryptolån. Plattformen matchar långivare och låntagare på ett enkelt, transparent och säkert sätt. Med andra ord tillhandahåller Lendingblock värdepapperslån inom kryptovalutavärlden.

Lendingblock Guide

Lendingblock-ekosystemet är fristående, vilket möjliggör utlåning och upplåning av kryptotillgångar helt med säkerhet. Börsen är den viktigaste komponenten och är det som förbinder långivare och låntagare (ibland flera långivare per låntagare) transparent, så att båda parter får det bästa genomförandet. Utbytet är öppet och i realtid och använder marknadsräntorna för rättvisa.

Smart Contract System är en annan viktig komponent i ekosystemet. Det operativa systemet bygger på smarta kontrakt och implementerar de överenskomna lånevillkoren som börsen skapar. Bara några av dessa villkor inkluderar den första överföringen, säkerhetshantering, räntebetalningar, återbetalning och standardbehandling.

Vad är några viktiga funktioner i Lendingblock?

Med Lendingblock kan användare låna ut eller låna vilken digital tillgång som helst. En långivare kan vara en institution eller en person som vill tjäna ytterligare intäkter på ett säkert sätt på långsiktiga investeringar. Låntagare kan vara marknadsskapare, handlare, investerare och fonder, bland andra. Med Lendingblock kan låntagare få tillgång till de tillgångar de behöver för investeringsfinansiering, fondens rörelsekapital eller handel.

Lendingblock är stolt över att vara enkel, transparent, säker och säker. Enkelheten och transparensen kommer från matchningsprocessen, som innebär att parare långivare och låntagare paras ihop på grundval av bästa ränta och första datum. För säkerhet och säkerhet är alla långivare och låntagare skyddade av avancerad kryptografisk säkerhet och aktivt hanterad säkerhet.

Utlåningsblockfunktioner

Lendingblock tillhandahåller interkompatibilitet mellan kedjor genom att möjliggöra krypto-till-krypto-utlåning som är säkerställd. Det är säkert eftersom säkerheten lagras i en säker kryptografisk spärr. Förvaltningen sker via de transparenta smarta kontrakten som anger alla lånevillkor och genomför dem.

För ökad transparens och förtroende körs orakler i en SGX-enklave och ger pålitliga ingångar, samt samordnar flerkedjetransaktioner baserat på smarta kontraktsinstruktioner.

Vem kan använda Lendingblock?

Det kommer att vara möjligt för nästan vem som helst att använda Lendingblock eftersom det kommer att finnas både mobil- och webbverktyg. Dessutom kommer det att finnas API: er som exponerar marknadsdjup, genomförda transaktioner, avkastningskurvor och orderböcker, vilket gör det möjligt för låntagare att lämna in förfrågningar och långivare att lämna erbjudanden.

För ökad användarvänlighet kommer Lendingblock att integreras med portföljspårning och plånbokspartners, så att användare kan se utlåningsräntor i realtid för sina portföljer. Dessa partnerskap och integration gör det också möjligt för Lendingblock-klienter att direkt låna ut utan att behöva avsluta applikationen.

Vad är LND-token?

LND är symbolen bakom Lendingblock. Den används för att göra betalningar och för att ta emot ränta på lån. Genom att använda LND för dessa funktioner kan Lendingblock sänka kostnaderna för växlingsavgifter. Detta gör det också mycket enklare att hantera räntebetalningar eftersom de kommer att vara i en enda valuta istället för de många kryptovalutor som långivare och låntagare har. Tack vare användningen av en token som LND kan smarta avtal styra ett låns operativa bearbetningskrav. Detta minskar kostnader, risker och komplexitet, vilket i slutändan ger lägre kostnader för låntagarna och högre avkastning för långivarna.

Förförsäljningen för LND varade från 7 till 14 april med en tilldelning på 450 miljoner tokens (45 procent av totalen) och en bonus på 20 procent. Det effektiva priset på LND var $ 0,01666667. Huvudförsäljningen pågick från 15 till 29 april med 100 miljoner token (10 procent) tilldelade och ingen bonus för ett effektivt pris på 0,02 USD. Sammantaget var det mjuka locket 5 miljoner dollar med ett hårt tak på 10 miljoner dollar, en siffra som uppnåddes med totalt 10 miljoner dollar. Detta delades mellan 500 000 dollar i den privata försäljningen, 5,2 miljoner dollar i förförsäljningen och 4,3 miljoner dollar i huvudförsäljningen.

Tokensale

Förutom de 45 procent av token som tilldelats för förförsäljningen, 5 procent för privat försäljning och 10 procent för huvudförsäljningen, tilldelas ytterligare 15 procent för tillväxtfonden. Femton procent går till grundare, med 5 procent vardera för laget och supportrarna.

Varför valde Lendingblock att skapa LND?

Det fanns två viktiga skäl bakom beslutet att använda LND som den primära betalningsmetoden inom plattformen. Den första är att förenkla att ta emot och betala ränta eftersom teamet förväntar sig att låntagare och långivare båda kommer att använda flera olika kryptotillgångar. Genom att använda en enda token för dessa transaktioner behöver du inte spendera på växlingsavgifter, vilket sparar alla pengar. Användning av en gemensam valuta möjliggör dessutom en enklare teknisk lösning när man uppfyller lånets operativa bearbetningskrav. Detta minskar kostnaden, risken och komplexiteten, som alla användare skulle ha upplevt utan förekomsten av LND.

Hur kommer utlåningsblock att använda Crowdsale-medel?

Lendingblock har en tydlig avgränsning för användningen av sina medel. Femton procent går till försäljning och marknadsföring, med 20 procent för att utveckla användarverktyg. Ytterligare 20 procent kommer att gå till att utveckla kärnplattformstjänsterna. Femton procent går till beredskapstäckning och 10 procent går vardera till externa experttjänster, utvecklar integrationer och kärnhantering.

Hur ser utlåningsblockkartan ut?

Lendingblock inleddes i oktober 2017 med en vision, följt av kundvalidering i november samma år. I januari 2018 införlivades verksamheten och plattformsdesignen ägde rum. I februari 2018 sågs en privat försäljning och en prototypplattform. I mars var det regulatorisk tillämpning och plattformsutbytet MVP. I april såg ICO och smartavtalet MVP.

Färdplan

Nu i maj genomgår plattformen alfa-test, och det kommer att finnas feedback från lagstiftningen. Plattformsintegration kommer att äga rum i juni, tillsammans med kundregistrering. Juli bör innehålla betatestning av plattformen och godkännande av lagstiftning. Augusti 2018 blir en stor månad för Lendingblock med lanseringen av drift och produktion av plattformen.

Slutsats

Lendingblock använder blockchain-teknik för att ge långivare och låntagare av kryptotillgångar ett sätt att ansluta. Med smarta kontrakt på plats är processen för att para ihop låntagare och långivare rättvis och transparent. Investerare verkar tro på Lendingblock potential eftersom ICO för LND, dess symbol, nådde taket och höjde 10 miljoner dollar.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me