Nybörjarguide till SALT

SALT-utlåningsplattform

SALT-utlåning erbjuder kunder lån som stöds av blockchain. Denna plattform tillåter användare att dra nytta av många av samma funktioner som de förväntar sig av en finansiell institution som hanterar fiatvalutor, till exempel lån, men med kryptovalutor. Med SALT får användarna hålla sina tillgångar och få kontanter. I huvudsak låter SALT dig utnyttja dina tillgångar på blockchain för att få kontanta lån. På det här sättet kan du få fiat-pengar utan att behöva sälja några av dina kryptovalutainvesteringar.

SALT-webbplats

Vem som står bakom SALT?

SALT: s ledning inkluderar rådgivare Erik Voorhees, vd Shawn Owen, överensstämmelsespecialist Josef Schaible, Gregg Ball för verksamheten, Ben Yablon för strategi, Blake Cohen för affärsutveckling, Caleb Slade för kreativ och David Lechner för ekonomi. Teknik- och produktteamet inkluderar CTO Phil Cowan, produktledare Jeff Vier, systemarkitekt Chris Johnson, kärnutvecklare Patrick Medaugh, applikationsutveckling Dave Daniel, UI / UX Lead Justin Ellis, mobil- och webbutvecklare Chris Ellis och blockchainutvecklare Sean Luther. Rådgivare inkluderar Jon Shapiro som blockchain-rådgivare, Michael Perklin som blockchain-säkerhetsrådgivare, Josh Datko för säkerhet, Marion Keyes för skatt och Richard Levin som extern rådgivare.

SALT-teamet

Hur erfaren är SALT?

Hittills har SALT totalt 1.096,6 biljoner USD i kontanta aktier och repotransaktioner. Det finns 8 miljarder dollar i molnlagring och databehandling, tillsammans med hela 630 biljoner dollar i derivat och utländska börser. Diamanter och smycken står för 78 miljarder dollar, fysiskt guld 7,8 biljoner dollar och fastighetstitlar 15,6 biljoner dollar.

Hur ansöker du om lån med SALT?

SALT har en mycket enkel applikation och levererar godkännande snabbt. Det finns inga kreditkontroller heller, något som hjälper till att påskynda processen för att få ett lån. Kontanterna för ditt lån sätts in direkt på ditt utsedda bankkonto och kräver nästan ingen ansträngning från din sida.

Teamet bakom SALT arbetade hårt för att effektivisera hela låneprocessen. Ansökningsprocessen har förenklats med fokus på värdet på dina blockchain-tillgångar istället för att spendera tid på din kreditpoäng. Som låntagare matchas du automatiskt med en del av kapitalet från SALTs omfattande nätverk fyllt med långivare. Under hela ditt lån förblir dina säkerhetstillgångar i en extremt säker arkitektur som är fullständigt granskad. På det här sättet kan du lita på SALT med dina medel och låna utan bekymmer.

Hur är användarupplevelsen?

För dem som lånar pengar från SALT är upplevelsen mycket strömlinjeformad. Utlåningsplattformen skapades för intuitiv hantering av lån. Det ger låntagarna en enda, enkel ansökan för att säkerställa blockchain-tillgångar, övervaka aktivitet och hantera återbetalningar.

Som du kan se på skärmbilderna är designen och användargränssnittet väldigt professionellt utformad, vilket ger dig tydlig tillgång till all information du behöver om ditt lån, säkerhet, automatiska betalningar, saldon och så vidare.

UI

Varför säkerheter är bättre än kreditpoäng

SALT väljer att fokusera på säkerheter för lån istället för kreditpoäng, något som dramatiskt kan hjälpa till med effektivitet. Långivare valde traditionellt kreditpoäng på grund av svårigheter och kostnaden för att överföra, avveckla och sedan lagra tillgångar. Tyvärr är denna metod ineffektiv och leder till mindre tillgång till kontanter, liksom högre räntor för dig som låntagare.

Med de distribuerade huvudböckerna för SALT finns det ett nytt sätt att lagra och överföra tillgångar. Detta möjliggör också den perfekta typen av säkerheter som inte möter några utmaningar som vanligtvis finns i traditionella säkerheter. blockchain-tillgångar är lösningen. SALT är ett revolutionerande sätt att låna ut, helt erkänner dina tillgångar istället för att fokusera på din kreditpoäng.

Vilken typ av priser erbjuder SALT?

SALT är stolt över att erbjuda konkurrenskraftiga priser, och det finns inga avgifter i samband med förskottsbetalning. Istället får du en fantastisk affär på ditt lån utan att behöva bli av med tillgångar du bryr dig om. Du kan behålla din position med SALT medan du håller dig borta från skattehändelser som är mindre än optimala.

Vilka andra fördelar erbjuder SALT?

Förutom den enkla applikationen och konkurrenskraftiga priser, ger SALT dig fullständig frihet. Du kan välja att få tillbaka dina tillgångar när du vill, utan att behöva betala en orimlig summa pengar eller alls för dem. Du kan också få kontanter för vad du vill. Det behöver inte vara av en specifik anledning, till exempel ett bil- eller bostadslån.

SALT är den enda plattformen som var utformad för att underlätta lån på blockchain. Detta är avgörande eftersom derivat, handlingar, diamanter och mer långsamt går mot blockchain.

En stor fördel med att använda SALT är att undvika att behöva betala kapitalvinstskatter, dessa kan vara hårda, särskilt i USA som arbetar med ett kortsiktigt och långsiktigt skattesystem för kapitalvinst. Genom att använda SALT kringgår du helt behovet av att betala skatt när du tar ett lån – inte konverterar kryptovaluta till fiat.

Vem kan dra nytta av SALT?

En lång lista med människor kan dra nytta av att använda SALT. Individer som daghandlare och långsiktiga investerare kommer att kunna dra nytta av det. Bara några av de företag och företag som kan dra nytta inkluderar överföringstjänster, utbyten, betalningsbehandlare, ICO, spelplattformar, gruvarbetare och banker.

Vad är SALT-nivåerna?

Det finns tre nivåer av värdenivåer med SALT: Membership, Premier och Enterprise. Med medlemskap får du långtidsfinansiering och kan få tillgång till så mycket som $ 10 000 i USD med tre till 24 månader. Premier erbjuder terminsfinansiering eller kreditrader; av en timme till 36 månader tillgång till $ 100.000; och valet av USD, EUR, GBP, RMB och JPY. Slutligen har Enterprise samma val av kredit- eller terminsfinansiering men med uppmätta villkor. Det finns tillgång till mer än en miljon dollar och val av ad hoc-valutor.

Nivåer

Alla nivåer har marknadsdata, utbildningsresurser, låneportalens webbportal och inga påföljder för förskottsbetalning. Både Premier och Enterprise erbjuder dessutom anpassningsbara lånevillkor, möjligheten att använda dina SALT-krediter för att minska räntebetalningar, ett SALT-paket, tillgång till SALT-hårdvaran, tidig tillgång till nya produkter, portföljhantering och betalkort och kreditkort. Endast Enterprise erbjuder API-integrering och plånböcker för kylförvaring.

SALT-token

SALT använder sina egna SALT-tokens som används som betalning för medlemskap på webbplatsen. Det finns för närvarande en cirkulerande leverans av 46 751 837 SALT av det totala utbudet av 120 000 000. Token är en Ethereum ERC-20-token som lagras i ett smart kontrakt vilket innebär att du kan hålla dem i valfri Ethereum-plånbok.

SALT-diagram

Tokens används av personer som blir medlemmar i plattformen, grundläggande medlemskap kostar 1 SALT och premiummedlemskap kostar 30 SALT per år. Medlemmar kan också betala upp till 25% av sina lån med hjälp av SALT-tokens.

Bli medlem

Registrera dig som medlem av SALT är väldigt enkelt, du måste ange ett användarnamn, e-postadress, lösenord och använda Google Authenticator-appen vid registrering. Du måste också ange en Ethereum-adress som du äger den privata nyckeln till, använd inte en adress från en växel. Du kan enkelt skapa en av dessa med MyEtherWallet.

SALT-registrering

När du har registrerat dig och bekräftat din e-postadress får du tillgång till instrumentpanelen där du sedan måste ladda upp foto-ID och sedan kan betala för den medlemsnivå du behöver.

SALT Dashboard

Slutsats

SALT är ett välbehövligt tillskott till världen av kryptovalutor och utlåningsinstitutioner. Dess innovativa sätt att använda blockchain-tillgångar som säkerhet istället för att kräva kreditpoäng för utlåning skulle göra det enklare för många att få ett lån. De ytterligare fördelarna, till exempel brist på förskottsavgift, gör det ännu mer tilltalande. Möjligheterna för användare som kan dra nytta av den här plattformen är obegränsade, och funktionerna gör att den kan vara vidsträckt.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me