Nybörjarguide till Nav Coin

Nav myntguide

Nav mynt är en typ av decentraliserad kryptovaluta baserad på den senaste Bitcoin Core. Nav Coin har en solid grund och stöder lättanvända plånböcker laddade med avancerade funktioner för att skydda integritet och SegWit-funktionalitet. Med Nav Coin kan användare välja privata transaktioner för att skydda sin identitet och data under online-transaktioner. Nav Coin använder en Proof of Stake-algoritm för att behandla transaktioner och säkra nätverket, därför kan innehavare av myntet satsa sin investering och få 5% belöningar av sitt saldo per år för att göra det.

Nav Coin webbplats

I den här guiden till Nav Coin tar vi en titt på de tekniska detaljerna, teamet, hur du köper och lagrar Nav Coins för att få dina insatsbelöningar.

Vem är Nav Coin Team?

Nav Coin Team är omfattande. Ingenjörerna inkluderar överingenjör Craig MacGregor, kärntekniker Alex V och mjukvaruutvecklare Matt Paul, Paul Sanderson, Victor Jones och Troy Cornwall. Gemenskapens mjukvaruutvecklare inkluderar Admir Sabanovic, Universal och Ivan Muller. I det digitala strategiteamet ingår marknadschef Kieren Hyland, kreativ chef Laura Harris, digitalstrateg Josh Drummond, verksamhetschef Guy Sinclair och rådgivare Melissa Davies. Det finns också sex personer i arveteamet.

Nav Coin Team

Vad gör Nav Coin annorlunda?

Nav Coin har några funktioner som hjälper till att skilja det från andra kryptovalutor. En är den betydligt snabbare transaktionstiden. Istället för att behöva vänta 10 minuter kan du skicka NAV (tokens) var som helst i världen direkt. Transaktionen kommer att bekräftas och kan spenderas inom bara 30 sekunder.

Nav Coin möjliggör också bevis på insats, vilket låter användare tjäna pengar medan de sover eller gör något annat. Byt bara plånboken till läget för insättning. Om du gör det kan du tjäna så mycket som 5 procent ränta. Detta system är också miljövänligt eftersom det inte finns något behov av att skaffa en serverfarm eller dyr hårdvara för Proof of Stake mining. Eftersom vilken dator som helst kan göra det är det inte bara bättre för planeten utan gör det också möjligt för alla användare, oavsett deras resurser.

En annan faktor som skiljer Nav Coin från de andra är dess låga transaktionskostnad på bara 0,0001 NAV. Utvecklingsteamet är också aktivt och tillhandahåller veckovisa uppdateringar så det råder ingen tvekan om vilka framsteg som har gjorts. Sådana regelbundna uppdateringar är mycket sällsynta från andra kryptovalutaprojekt.

Nav Coin-systemet uppdateras regelbundet för att inkludera den senaste versionen av Bitcoin. Detta innebär att användare får alla fördelar med Bitcoin men alternativet för integritet som är unik för Nav Coin. Samhället är också oerhört stödjande och vänligt, såväl som aktivt. Det tog faktiskt bara två veckor att rösta på och sedan aktivera SegWit (Segregated Witness)..

Hur skiljer sig tekniken bakom Nav-mynt från andra skärmade kryptovalutor?

De allra flesta kryptovalutor som erbjuder samma integritetsnivå som Nav Coin är beroende av antingen ZKSnarks eller CryptoNote / RingCT. Tyvärr är båda algoritmerna ganska nya med minimala studier. Förutom tvivel från vissa akademiker om algoritmens giltighet, om de går sönder, blir transaktionshistoriken synlig, vilket eliminerar integritet.

För att undvika dessa problem förlitar sig Nav Coin på RSA, en algoritm som studeras och används i stor utsträckning. Den använder också 2048-bitars längdknappar, som i allmänhet anses säkra, men den kan flytta till 4096-bitars längd för ytterligare säkerhet utan några negativa effekter.

Nav myntplånböcker

För att komma igång med Nav Coin är det första du behöver göra skapa en plånbok för att lagra dem. Du har några alternativ för detta, om du vill sätta dina navmynt och tjäna 5% belöningar (per år) för att göra det, måste du ladda ner Nav Coin-kärnplånboken. Om du väljer det här alternativet måste du ladda ner hela blockchain innan du kan satsa, vilket är cirka 1,5 GB. För insättning måste du också ha din plånbok öppen på din dator och ansluten till internet. Om du inte vill delta i Staking kan du ladda ner Electrum-plånboken som använder fjärrblockchain-data.

Det finns också alternativ för att skapa en pappersplånbok för kylförvaring och du kan lagra Nav i Coinomi Android-plånbok för mobil.

Nav myntplånböcker

Hur man sätter in Nav Coin

Om du vill sätta in dina Nav-mynt för 5% -belöningen, fortsätt och ladda ner Coin Core plånbok till din dator och kör programmet, välj din installationsplats och vänta medan blockchain laddas ner.

Nav Coin Staking

För att skicka dina mynt till plånboken, klicka på fliken “Ta emot” där du kommer att ge din adress tillsammans med dess QR-kod. Härifrån kan du generera så många adresser du vill.

Ta emot Nav-mynt

När en sak du bör göra vid denna tidpunkt är att säkerhetskopiera din plånbok om du måste återställa den i framtiden, gå till “Arkiv” -menyn och klicka på “Säkerhetskopiera plånbok” så skapas en wallet.dat-fil åt dig. Du bör säkerhetskopiera det någonstans säkert, som ett USB-minne.

När blockchain har laddats ner och du har dina Nav Coins i plånboken kommer du att satsa.

För mer information om staking, kolla in den här webbplatsen som täcker många handledning för staking och hur du kan ställa in en hallon pi för staking. De har också en praktisk Nav mynt staking kalkylator för att räkna ut dina elkostnader och potentiella belöningar.

Insatsräknare

Hur man köper Nav Coin (NAV)

Nu har du din plånbokskonfiguration, du vill köpa något Nav Coin för att hålla i det. Du kan inte köpa NAV med “Fiat” -valuta så du måste först köpa en annan valuta – de enklaste att köpa är Bitcoin eller Ethereum som du kan göra på Coinbase med banköverföring eller betalkort / kreditkortsköp och sedan byta det för NAV på Changelly.

Registrera dig på Coinbase

För första gången köpare av kryptovaluta rekommenderar vi att du använder Coinbase för att göra ditt första köp – det är lätt att använda, helt reglerat av den amerikanska regeringen så att du vet att det är en av de säkraste och mest ansedda platserna att köpa kryptovaluta från. Coinbase erbjuder möjligheten att köpa Bitcoin, Litecoin och Ethereum med ett kredit- eller bankkort eller genom att skicka en banköverföring. Avgifterna är högre för kort men du kommer att få din valuta direkt.

Du måste utföra viss identitetsverifiering när du registrerar dig eftersom de måste följa strikta ekonomiska riktlinjer. Se till att du använder vår länk för att registrera dig, du kommer att krediteras $ 10 i gratis bitcoin när du gör ditt första köp på $ 100.

Coinbase webbplats

För att komma igång, klicka på “Registrera” -knappen där du kommer till ett registreringsformulär där du måste ange ditt namn, e-post och välja ett lösenord.

Coinbase skickar dig sedan en länk via e-post för att verifiera ditt e-postkonto, när du klickar på länken i e-postmeddelandet kommer du till en verifieringssida. Du måste sedan lägga till ditt telefonnummer och ladda upp ett foto av ditt ID – det kan vara ett pass, körkort etc. Du måste också lägga till dina betalningsuppgifter så att du kan lägga till ditt bankkonto eller ett betalkort eller kreditkort efter behov – efter en kort period kommer ditt konto att verifieras och du kan sedan göra ditt första köp.

Coinbase-verifiering

Köp Ethereum eller Bitcoin

För den här guiden kommer vi att köpa Ethereum för att byta mot vår målkryptovaluta. Anledningen till detta är att det har mycket billigare avgifter än bitcoin för att skicka och transaktionen sker också mycket snabbare. Så i Coinbase, besök fliken “Köp / Sälj” högst upp, välj “Ethereum”, välj din betalningsmetod och ange det belopp du vill köpa – du kan antingen ange ett belopp i US-dollar eller ett antal Ether.

Köp Etherum

Du kommer då att bli ombedd att bekräfta din transaktion, om du betalar med ett kort kan du behöva slutföra en verifiering med din kortleverantör. När det är klart kommer ditt Ethererum att läggas till i ditt konto.

Använda Changelly

Nästa steg är att använda Changelly-webbplatsen för att byta ut din Ether mot NAV. Använd den här länken och ange hur många Eth du vill konvertera och det kommer att visa dig hur många NAV du kommer att få i gengäld, om du är glad, fortsätt och klicka på den gröna “Exchange” -knappen.

På nästa skärm uppmanas du att registrera ett konto som du kan göra genom att använda ett socialt mediekonto eller ange din e-postadress.

Changelly registrering

När det är klart kommer du till en sida som visar transaktionsuppgifterna – kontrollera det och se till att beloppen är korrekta. När du är nöjd klickar du på den gröna knappen “Nästa”.

På nästa skärm blir du ombedd att ange din Nav Coin-plånboksadress där du kommer att ta emot mynten. Klistra in detta i rutan och klicka på den gröna knappen “Nästa”.

Changelly Wallet-adress

Du kommer sedan att visas en sista bekräftelseskärm igen, se till att alla detaljer är korrekta innan du fortsätter.

Changelly-bekräftelse

Changelly kommer då att ge dig en adress som du skickar din Ether till, så kopiera adressen som de ger dig och gå sedan tillbaka till ditt myntbaskonto.

Changelly Skicka till

Skicka ditt Ethereum eller Bitcoin

Klicka på “Konton” i Coinbase och välj din Ethereum-plånbok till vänster och klicka sedan på “Skicka”.

Ange adressen som Changelly gav dig tidigare.

Skicka Ethereum

Klicka på “Fortsätt” och då kan du behöva bekräfta transaktionen med din e-post eller telefon om du har aktiverat tvåfaktorautentisering.

Transaktionen kommer nu att skickas över Ethereum-nätverket och det tar en kort stund att komma fram – du kan checka in på ditt Changelly-konto där det kommer att meddela dig om följande steg:

  1. Väntar på betalning
  2. Utbyte
  3. Skickar till din plånbok

När det är klart visas ett bekräftelsemeddelande på skärmen som säger “Transaktion slutförd”. Du kan nu kontrollera din Nav Coin Wallet där du kan bekräfta att du nu äger din NAV.

Changelly Transaction Complete

Förstå NAVTech

När du laddar ner den senaste plånboken från Nav Coin kommer du att märka att NAVTech ingår och förkonfigureras. Detta öppen källkodssystem är decentraliserat, så att alla kan använda Nav Coin-servern eller ställa in sina egna. Oavsett servern är NAVTech det dubbla blockchain-systemet som möjliggör privata Nav Coin-betalningar. Det krypterar transaktionsinformationen innan den skickas genom denna andra blockchain. Detta säkerställer att det inte finns någon länk mellan de inblandade adresserna.

Hur håller Nav Coin transaktioner privata?

Om du väljer en privat betalning skickar Nav Coin de krypterade privata transaktionerna via den dubbla blockchain som körs på NAVTech-systemet.

Vilka projekt har Nav-mynt slutfört?

Om du tittar på färdplanen för Nav Coin, du kommer att upptäcka många slutförda projekt, inklusive mobil- och webbplånböcker, planering för anonyma DApps, ombyggnad av underkedjan, NavTech v1.2, Nav Coin Core 4.0.4, NaviPi 1.0.1, NavTech 1.1, Nav Coin Core 4.0.0, NavPi StakeBox, en webbplatsdesign, implementering av decentralisering, anonym handelsintegration, en handelsportal, en tunn klient på skrivbordet, offentlig publicering av NAVTech, NAVTech Node JS, NAVTech-betatest, Kran och Block Explorer.

Nav Coin började 2014. År 2016 var det den tredje bäst presterande av alla kryptovalutor. Med så många projekt inom ramen och planerade för framtiden kan det bara fortsätta att gå upp.

Vilka projekt planeras för framtiden?

Utvecklarna bakom Nav Coin arbetar hårt för att expandera den med många projekt. NAVTech Polymorph pågår. Det handlar om att arbeta med Changelly, ett omedelbart utbyte. Detta projekt kommer att tillhandahålla anonyma betalningar samt möjlighet att växla mellan någon av de över 25 kryptovalutorna som listas på plattformen. Detta projekt är cirka 60 procent färdigt.

Färdplan

Marknadsföringskartan är för närvarande cirka 75 procent komplett och kommer att inkludera formalisering av en marknadsföringskarta samt att presentera en marknadsföringsplan. Nav Pi 2.0 är 25 procent komplett och fokuserar på att effektivisera NavPi-gränssnittet och samtidigt förbättra front-end-prestanda för att förbättra användarupplevelsen. Community Fund är 20 procent komplett, med utvecklare som förbereder den om nätverket röstar på den lyckas.

NAVTEch-plånboken kombinerar NavTech, Subchain och Nav Coin i en plånbok, vilket gör nätverket till ett helt decentraliserat nätverk. De arbetar också med Anon Dapps, en anonym decentraliserad applikationsplattform.

Teamet arbetar också med implementering av Cold Staking, som låter NAV i kylförvaring användas för insatsing för att öka fondsäkerheten under staking. Utvecklare arbetar också med en Nav Chain Prototype.

Slutsats

Nav Coin tar alla fördelar med Bitcoin och lägger till integritet via möjligheten att skydda adresser och annan information. Detta låter användare dra nytta av en kryptovaluta som använder den senaste tekniken och skyddar deras information.

Andra bra poäng för Nav Coin är den kommande Polymorph-tekniken, kallstaking och möjligheten till Smart Contracts och Dapps längre fram på vägen och du kan se varför det finns stora förhoppningar för Nav Coin-framtiden, vilket gör det till en sund investering i ögonen av många.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me