Nybörjarguide till Kyber Network

KyberNetwork Guide

Kyber Network är en plattform för konvertering och utbyte av digitala tillgångar. Plattformen ger användarna utökade betalnings-API: er utöver den nya kontraktsplånboken, som låter dig ta emot betalningar via valfri token oavsett vem du är. Dessutom har Kyber derivathandel för att låta användare minimera risken för kryptovalutaprisvariationer.

Kyber Network Guide

Vem som står bakom Kyber Network?

Loi Luu, VD och grundare, är forskare som specialiserar sig på kryptovalutor, distribuerade konsensusalgoritmer och smart kontraktssäkerhet. Den andra grundaren, Yaron Velner, är också CTO och har en doktorsexamen. i datavetenskap från Tel Aviv University med fokus på spelteoriincitament inom blockchain-protokoll plus formell verifiering för smarta kontrakt. Den slutliga grundaren, Victor Tran, är också ledande ingenjör samt en Linux-systemadministratör och senior backend engineer.

Kyber Team

Resten av teamet inkluderar Executive Advisor Wong Lee Hong och Vitalik Buterin, Leng Hoe Lon, Chionh Chye Kit, Kenneth Oh, Prateek Saxena och Pandia Jiang, som alla är rådgivare..

Varför fanns det ett behov av Kyber?

Teamet bakom Kyber skapade denna plattform som svar på flera faktorer, inklusive riskerna med centralisering. Medan kryptovalutor är decentraliserade och pålitliga är de flesta börser centraliserade, något Kyber adresserar med sin decentraliserade natur. De befintliga decentraliserade börserna har sina egna problem, till exempel en sårbarhet för extern hacking eller manipulation. Den sårbarheten är en biprodukt av förseningen mellan när ordern ursprungligen skapades och accepterades inom ett block. Genom att tillhandahålla omedelbara överföringar kan Kyber eliminera denna sårbarhet.

Bristen på omedelbara utbyten var en annan fråga som teamet bakom Kyber ville ta itu med, både när det gäller den ovan nämnda sårbarheten och enkel användarvänlighet. Den behandlar också frågorna relaterade till det stora antalet digitala tillgångar och svårigheten att konvertera mellan dem.

Vilka är de viktigaste komponenterna i Kyber?

Det finns fyra huvudkomponenter i Kyber-nätverket som möjliggör dess funktionalitet. De smarta kontrakten inkluderar huvudkontraktet som låter användare och reservchefer komma in i systemet. Användarens plånbok har ett vänligt gränssnitt och flera integrationer tillgängliga. Reservchefportalen visar chefens prestanda och nätverksstatistik, tillsammans med olika algoritmer och strategier som hjälper till med prissättning och ombalansering. Slutligen tillåter operatörens instrumentpanel en operatör att hantera systemet, inklusive att lägga till och ta bort reserver och ändra nätverksparametrar.

Vad låter Kyber Network göra för användare?

KyberNetwork erbjuder en rad funktioner. Användare kan byta eller konvertera tokens och få kryptovalutorna de vill ha från de som redan finns i plånboken. De kan också använda sin egen token för att betala vem som helst och få betalningar i andra kryptovalutor, som Ether och Bitcoin. Möjligheten att säkra mot prisfluktuationer ger KyberNetwork en fördel jämfört med andra liknande plattformar som redan finns.

Vad är några viktiga tillämpningar av Kyber Network?

Möjligheterna att använda Kyber Network är lika gränslösa som din kreativitet, men många användare kommer att dra nytta av det för att utbyta tokens. På grund av Kyber Network förmåga att slutföra dessa börser omedelbart och säkert, finns det ingen anledning att söka någon annanstans för en börs.

Kyber Network erbjuder också derivat så det finns mindre oro för prisfluktuationer och ett tillförlitligt sätt att få utdelningar från DAO. Plattformen möjliggör både proxy- och tvärkedjebetalningar. Du kan använda Kyber Network för att få betalningar från olika kryptovalutor, inklusive Bitcoin, och ta emot dem i Ether, med denna kedjebetalningsfunktionalitet som sparar tid och ansträngning. Under tiden låter du proxybetalningarna betala vem som helst i den token du väljer med dem som får en annan token. Kyber Network tar hand om konverteringen så att du inte behöver göra ett extra steg och bara kan skicka betalningen.

Vilka är de viktigaste egenskaperna hos Kyber Network?

Kyber Network är stolt över att vara säker och pålitlig, eftersom varje enskild operation sker med smarta kontrakt. På grund av detta finns det inget behov av att lita på plattformen, eftersom den aldrig innehåller användarnas pengar. Kyber levererar också omedelbara transaktioner utan att behöva vänta på en bekräftelse eller slutföra en insättning. Istället får användarna sina tokens så snart transaktionen går in i blockchain, vilket alla som är bekanta med krypto vet är väsentligen omedelbar.

Plattformen kan leverera omedelbar handelsfunktion på grund av dess höga reserv för alla tokens, vilket möjliggör likviditet och innebär att Kyber inte behöver arbeta för att få dina tokens efter en handel; de du handlade för finns redan i reserven. Kyber är också mycket kompatibelt och arbetar med nuvarande smarta kontrakt så att du inte behöver ändra någonting för att börja använda plattformen.

Hur skiljer sig KyberNetwork från andra decentraliserade utbyten?

Medan det finns flera andra decentraliserade börser som fokuserar på kryptovaluta, fyller KyberNetwork ett unikt behov. Det är det allra första som erbjuder on-chain-börser som är omedelbara och pålitliga komplett med hög likviditet. Befintliga börser saknar åtminstone en av dessa funktioner.

Utbyten

Några liknande plattformar är Bancor och 0x, var och en tar ett annat tillvägagångssätt än Kyber. Bancor förlitar sig på en fast formel vid bestämning av tokenpriser, men KyberNetwork lämnar detta upp till reservchefer. Däremot använder 0x offline-kanaler för att matcha köpare och säljare, medan Kyber gör allt i kedjan och omedelbart. Medan 0x bokar ordern från kedjan men slutför avvecklingen i kedjan, men Kyber gör allt i kedjan, förbättrar likviditeten och transaktionshastigheten.

Hur man köper Kyber Network Token KNC

Du kan inte köpa KNC med “Fiat” -valutan så du måste först köpa en annan valuta – de enklaste att köpa är Bitcoin eller Ethereum som du kan göra på Coinbase med banköverföring eller betalkort / kreditkort och sedan byta för KNC vid ett utbyte som Binance.

Registrera dig på Coinbase

För första gången köpare av kryptovaluta rekommenderar vi att du använder Coinbase för att göra ditt första köp – det är lätt att använda, helt reglerat av den amerikanska regeringen så att du vet att det är en av de säkraste och mest ansedda platserna att köpa kryptovaluta från. Coinbase erbjuder möjligheten att köpa Bitcoin, Litecoin och Ethereum med ett kredit- eller bankkort eller genom att skicka en banköverföring. Avgifterna är högre för kort men du kommer att få din valuta direkt.

Du måste utföra en viss identitetsverifiering när du registrerar dig, eftersom de måste följa strikta ekonomiska riktlinjer. Se till att du använder vår länk för att registrera dig, du kommer att krediteras $ 10 i gratis bitcoin när du gör ditt första köp på $ 100.

Coinbase webbplats

För att komma igång, klicka på “Registrera” -knappen där du kommer till ett registreringsformulär där du måste ange ditt namn, e-post och välja ett lösenord.

Köp Ethereum

För den här guiden kommer vi att köpa Ethereum för att byta mot vår målkryptovaluta. Anledningen till detta är att det har mycket billigare avgifter än bitcoin för att skicka och transaktionen sker också mycket snabbare. Så i Coinbase, besök fliken “Köp / Sälj” högst upp, välj “Ethereum”, välj din betalningsmetod och ange beloppet du vill köpa – du kan antingen ange ett belopp i US-dollar eller ett antal Ether.

Köp Etherum

Du kommer sedan att bli ombedd att bekräfta din transaktion, om du betalar med ett kort kan du behöva slutföra en verifiering med din kortleverantör. När det är klart läggs ditt Ethererum till i ditt konto.

Köp XLM på Binance eller Kucoin

Du kan nu skicka din Ether över till Binance för att göra ditt köp av KNC, ta en titt på vår recension av Binance här för att se hur du registrerar dig och köper på deras börs.

Binance plånböcker

KNC finns också att köpa på Kucoin Exchange, ta en titt på vår guide här för att ta reda på hur du använder denna exchange.

Kucoin

Vad visar färdplanen för framtiden?

Tillbaka i augusti 2017 lanserades Kyber på testnätet och den första mainnet-lanseringen kommer att ske under första kvartalet 2018. Vid denna tidpunkt kommer det att stödja handel mellan ETH och tokens. Vid andra kvartalet kommer Kyber att stödja handeln med godtyckliga tokenpar. Funktionerna kommer att fortsätta under kvartal tre med tillägg av stöd för handel med avancerade finansiella instrument. I början av 2019 kommer plattformen att stödja handel av kedjekedja.

Färdplan

Slutsats

Kyber fyller en lucka i det befintliga systemet för kryptovalutautbyte med sin decentraliserade natur och omedelbara handel. I takt med att antalet tillgängliga kryptovalutor ökar kommer behovet av system som detta, av vilka Kyber är en pionjär, att öka. Den redan lanserade versionen är användbar, och när fler funktioner anländer, inklusive stöd för godtyckliga tokenpar, kommer det att bli ännu mer användbart för dem med kryptovalutainvesteringar.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me