Nybörjarguide till Innova: anonym kryptovaluta med masternoder

Innova Coin Guide

Innova är ett mynt centrerat kring masternode-systemet som betonar anonyma transaktioner, pågående aktiv samhällsutveckling och en rättvis gruvprocess som är ASIC-resistent.

“Innova är en innovativ och adaptiv kryptovaluta tillgänglig för alla”, skrev utvecklarna. ”Det kommer att ta ledningen när det gäller kryptovalutans framsteg och mångfald, eftersom det är lätt att använda och det har det säkraste och utvecklande programmet. Med detta uppdragsmeddelande vill vi visa vad en ödmjuk gemenskap kan göra, och att allt är möjligt. ”

Innova Coin Guide

Myntet har två unika tillvägagångssätt. Den första är det tunga beroende av masternoder, som så småningom kommer att flytta myntet från bevis på arbete till bevis på spel. Den andra är gemenskapens input. Innova-teamet ser sin onlinegrupp som en del av utvecklargruppen och input från dess community övervägs för framtida utveckling och steg på färdplanen.

Vad är en Masternode?

Masternoder fungerar som nav och ryggrad i ett decentraliserat system. De består av “kraftanvändare” som äger en betydande del av kryptovalutan i fråga. Deras primära syfte är att hålla en fullständig kopia av blockchain igång i realtid. Utöver denna kärnplikt hjälper masternoder till att bearbeta och verifiera transaktioner och utgör grunden för ett röstnings- och styrningssystem. Masternode-ägande erkänns som ett av de viktigaste sätten att generera inkomst via deltagande i en blockchain.

Masternodes Guide

Masternodes har sitt ursprung i det ursprungliga Bitcoin blockchain-systemet och har sedan dess blivit en funktion i många framgångsrika kryptovalutor. Innova anser att dess speciella masternodskapande- och belöningssystem ger den högsta avkastningen på alla befintliga masternodmynt.

Hur fungerar det?

Innovas team ger tydliga instruktioner för nya Innova-användare som vill skapa en Masternode. Det första steget är att installera en plånbok. Hemplånboken stöds på en mängd olika operativsystem, men masternode-plånböcker måste konfigureras med Linux – Ubuntu 16.04 är den föreslagna distributionen.

Masternoder

När en plånbok har skapats måste en potentiell masternode-värd finansiera plånboken till ett värde av 1000 INN. Vi rekommenderar att du betalar 1000 mynt men köper 1001 för att täcka de små avgifterna för att skicka INN från plånbok till plånbok. Ett börs där INN kan köpas listas på INN: s hemsida.

Låt transaktionen bekräftas och verifieras. När du har 1 000 INN i din masternode-plånbok är du redo att börja. INN-teamet ger potentiella masternode-värdar alla skript de behöver för att köra för att både installera och konfigurera sina masternoder. Teamet erbjuder också kontinuerligt stöd för både masternode-värdar och INN-användare.

Vad sägs om integritet?

Innova använder DarkSend för att hålla sina transaktioner privata. DarkSend är i grunden en blandningsprocess som döljer avsändare och mottagare av ett visst mynt.

“Vi använder DarkSend, vilket gör transaktionerna anonyma”, förklarade utvecklarna. ”Du kan lita på oss helt och utan att behöva oroa dig för dina transaktioner. Anonymitet möjliggör sinnesro och ytterligare säkerhet. ”

Vem är laget bakom Innova?

Innova listar inte sina lagmedlemmar eller antalet teammedlemmar som den har. Det tillhandahåller inte heller någon annan identifierande information på sin hemsida.

Teamet har en närvaro på Telegram, Discord och Twitter. Det aktiva samhället kring Innova är en av dess främsta försäljningsställen, sa utvecklarna på sin hemsida.

”Vi strävar ständigt efter att göra vårt samhälle lyckligt och uppmuntra dem att vara en del av tillväxten av Innova Coin”, skrev de. “Vi involverar samhället i diskussioner om uppdateringar och ändringar, eftersom deras åsikter och användning i slutändan är det som formar Innovas framtid.”

Hur ser marknaden ut?

Från och med maj 2018 handlades INN för cirka 0,44 dollar med en daglig volym på bara 9 596 dollar. Myntets börsvärde är 1,33 miljoner dollar med en tillgång på 3,1 miljoner, en total tillgång på 3,9 miljoner och en maximal tillgång på 42 miljoner.

Hur kan jag få INN?

INN handlas för närvarande på Cryptotopia. Gruvdrift sker för närvarande med bevis på arbete med avsiktligt ASIC-motstånd.

“Alla kan tjäna mynt med gruvdrift som är effektivt, överlägset och rättvist”, skrev utvecklarna. “ASIC-motstånd innebär att det inte kommer att ske någon signifikant hastighet när algoritmen implementeras i en ASIC jämfört med en CPU-baserad implementering.”

Så småningom planerar INN dock att byta till ett proof-of-stake-system i enlighet med sitt fokus på att upprätthålla och belöna masternoder. Innova noterade att detta både är mer miljövänligt och mer i linje med masternodsystemets anda.

Innova Plånböcker

Det finns plånböcker till ladda ner från den officiella webbplatsen för Windows, Linux och Mac tillsammans med en mobilplånbok för Android och en iOS-app som för närvarande väntar på att bli godkänd i appbutiken.

Innova Plånböcker

Vad är nästa på Innovas färdplan?

Innovas officiella färdplan startade med lanseringen av sin webbplats i december 2017 och de första instruktionerna för installation av masternode. Teamet täckte förbättrad marknadsföring och utveckling av mobilplånböcker under första kvartalet 2018. Under andra kvartalet planerar Innovas team att lansera sin CoinPayment-plattform för att underlätta transaktioner. Detta kommer att byggas på under det tredje kvartalet, där säljarkonton kommer att sökas och ytterligare integration med WordPress kommer att utföras. Innova kommer också att vara noterat på Bittrex under detta kvartal. I slutet av året hoppas Innova att vända sig från ett POW-system (proof-of-work) till ett POS-bevis..

Färdplan

“Vi planerar att byta till POS under Q4, eftersom det har många fördelar jämfört med POW-systemet”, sa utvecklarna. “POS kräver mindre datorkraft än POW (och är därmed mer energieffektivt) och resulterar i både snabbare valideringar och alltmer lojala validerare.”

Gemenskapsutveckling är nyckeln till Innovas riktning bortom den omedelbara färdplanen. Ingången i detta skede i myntets utveckling används för att forma myntets funktioner och framtida användningsfall.

“Innova Coin har uppnått så mycket redan på kort tid”, sa utvecklarna. ”Innovas ljusa och lovande framtid beror till stor del på vår syn och våra samhällsrelationer. Vi har byggt upp ett rykte för oss själva i kryptovaluta-communityn och våra användare litar på vårt system helhjärtat. ”

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me