Nybörjarguide till ICONOMI

ICONOMI är ett fintech-start-up företag baserat i Slovenien, som för närvarande utvecklar en blockchain-baserad digital kapitalförvaltnings- och investeringsplattform. Grundat av VD Tim M. Zagar och CTO Jani Valjavec 2016, deras mål är att göra det enkelt för alla att skapa och hantera grupper av digitala tokens och kryptovalutatillgångar och låta någon annan investera i dem. Tänk på Iconomi som liknar en indexfond med olika kryptovalutor – istället för att välja varje valuta för att investera i dig själv, investerar du i Iconomi och låter dem göra valet åt dig.

Med hjälp av en decentraliserad hanteringsplattform kommer ICONOMI att tillåta penningpengar för digitala tillgångar. Förvaltarna av fonderna får betalt avgifter via plattformen i utbyte mot att skapa och förvalta fonderna, vilket ger människor en anslutning till den distribuerade ekonomin online.

När ICONOMI beskriver sig själva och deras mål säger vi: ”Vi har byggt en annan typ av företag som förbinder människor runt om i världen genom de senaste störande idéerna och ger dem en unik uppsättning verktyg för att delta aktivt i den distribuerade ekonomin. ICONOMIs uppdrag är att ge alla chansen att komma in i digitala tillgångar och göra den nya ekonomin mer öppen och ansluten. ”

Gör det enkelt att investera i digitala tillgångar

Det finns ännu inget annat företag som har skapat en plattform för att låta människor investera i och hantera digitala tillgångar, vilket gör ICONOMI till en unik teknisk tjänst. De hävdar att det kommer att vara otroligt enkelt att använda, så att alla från nybörjare till blockchain-experter kan investera i och hantera tillgångar på detta sätt.

De lovar att vara mer än bara en marknadsplats för digitala tillgångar och kommer att ge den bästa upplevelsen och den enklaste metoden för alla användare att komma in i den växande distribuerade ekonomin med hjälp av kryptovaluta online..

Verktygen ICONOMI kommer att erbjuda sina användare är att vara intuitiva verktyg som gör marknaden tillgänglig för människor på alla nivåer, vilket gör det enkelt för dig att investera i digitala tillgångar.

Vad är Digital Asset Arrays?

Grunden för ICONOMI bygger på Digital Asset Arrays (DAAs), som inkluderar olika kombinationer av digitala tillgångar. Det är den första plattformen som har skapats där fyra generationer av digitala tillgångar är tillgängliga.

De fyra generationerna av digitala tillgångar är:

  • Första generationen – Bitcoin
  • Andra generationen – alt-mynt
  • Tredje generationens applikationstoken
  • Fjärde generationen – DAA

DAA kombinerar flera olika digitala tillgångar, till exempel Bitcoin, Ether, Digital Cash, Qtum, Waves och mycket mer, och varje fondförvaltare kan skapa sin egen kombination med hjälp av olika kryptovalutor och kan erbjuda dem till communityn av supportrar för att de potentiellt investera i.

ICONOMI kallar detta en innovativ och spännande utveckling inom digitala tillgångsinvesteringar eftersom ”De digitala tillgångarna är grunden för den nya ekonomin. De representerar insatser i tjänster som förutsägelsemarknader, mikrorelationer, smarta kontrakt, överföring, spel, distribuerad dator och andra. De digitala tillgångarna med det största börsvärdet inkluderar Bitcoin, Ethereum, Monero, Dash, MaidSafeCoin och naturligtvis ICONOMI. ”

Med omnämnande av vinst i hjärtat av deras investeringsteknik föreslår företaget att oavsett hur du kombinerar dina digitala tillgångar är en vinst mer än möjligt. De säger att ”DAA kan antingen diversifieras för att maximera värdestabiliteten eller finjusteras för att aggressivt sträva efter maximala vinster”, vilket gör plattformen till en mycket tilltalande möjlighet för dem som tänker investera.

Hur fungerar ICONOMI?

ICONOMI har utformat en plattform för DAA-chefer och investerare att ansluta och arbeta tillsammans på digitala tillgångar.

Plattformen ger DAA-chefer möjlighet att testa och förbättra sina vinnande strategier för digital kapitalförvaltning och dela sina idéer med samhället för feedback och investeringar. Investerare kan söka igenom de olika DAA som erbjuds och investera sina digitala tillgångar i dem som de tycker är mest lovande.

Om en DAA-fondförvaltare har goda resultat på plattformen ökar det deras rykte att göra dem mer synliga för nya investerare så att de kan locka dem. I utbyte mot exponering för höga anseende för DAA-chefer får investerarna tillgång till beprövad expertis och garanterade resultat.

ICONOMI gör det enkelt att köpa en mängd olika tillgångar inom några sekunder. Som den första plattformen som använder fyra generationer av digitala tillgångar erbjuder den människor något som ännu inte finns och annars är ganska svårt att göra.

Varför använda ICONOMI för investeringar i digitala tillgångar?

ICONOMI lovar ultimat säkerhet för sina användare, eftersom de förstår att digitala tillgångar kräver extra säkerhetsnivåer snarare än bara en. De flesta digitala tillgångar som går igenom plattformen kommer att lagras permanent i multi-sig skyddade kalla plånböcker, vilket ger användarna sinnesfrid för skyddet av sina digitala tillgångar.

De tre största anledningarna till varför du ska använda ICONOMI för investeringar i digitala tillgångar, enligt dem, är:

  • Sänk risken för avskrivningar: Den nya ekonomin rör sig med blixtens hastighet, så värdet på digitala tillgångar kan fluktuera snabbt. Att göra en DAA av flera digitala tillgångar kan minska risken för avskrivningar.
  • Upprätthålla en optimal digital tillgångsmix: Enkla arrayjusteringar möjliggör konstant reaktion på marknaderna för optimal tillväxt.
  • Attrahera anhängare och dela upp vinsten: Bjud in andra att stödja dina tillgångar DAA och dela intäkterna.

Slutsats

Som ICONOMI för närvarande är, är det bara i beta-läge så det finns väldigt lite information om hur bra den digitala förvaltningsplattformen fungerar för sina användare. Det låter verkligen som ett intressant projekt, och det blir spännande att se vilken funktionalitet och funktioner de introducerar.

En kommentar från andra användare online är dock att hela ICONOMI-plattformen är sluten källa och utan rimlig förklaring på deras webbplats. Det har också påstås att det inte ser ut som ett helt decentraliserat system, vilket är motsatsen till vad företaget lovar. Detta kan också innebära att plattformen körs helt utanför kedjan.

Det kan vara så att ICONOMI håller på att ändra dessa potentiella brister medan de testas, och vi hoppas att det är sant eftersom de är det första företaget i sitt slag som erbjuder denna tjänst, vilket är en enorm utveckling för de digitala tillgångarna ekonomi.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me