Nybörjarguide till Humaniq

Humaniq Guide

Humaniq tar ett innovativt förhållningssätt till blockchain och använder det för att göra gott. Det tillhandahåller självutplacerande finansiell infrastruktur för dem som annars inte har tillgång till banker eller har extremt begränsad tillgång. Detta projekt har stöd från mer än 10 000 investerare, tillsammans med FN, på grund av det goda det kan göra för världen som helhet. Hittills har 12 341 människor gått med i Humaniq, och denna siffra fortsätter att växa. Den här mobilbanken är nu i sin fjärde generation med stor erfarenhet av att säkerhetskopiera sitt nätverk, utveckling och mer.

Humaniq

Vem hjälper Humaniq?

Teamet bakom Humaniq skapade projektet för att få miljontals människor som är obankrade till ett enda finansiellt nätverk. Det gör att alla runt om i världen kan uppleva fördelarna med ekonomisk integration, oavsett tillgång till en fysisk bank i närheten. Det ger också dessa grupper mer än bara grunderna för bank; de får en inkluderande lista över finansiella tjänster.

Antalet personer utan tillgång till officiella finansiella tjänster är mer än den genomsnittliga personen i utvecklade länder antar. Uppgifter från Världsbankens globala finansiella inkluderingsdatabas visar att cirka 2,455 miljarder vuxna på jorden är utan tillgång till banker. För att sätta det i perspektiv är detta 53 procent av de vuxna i världen.

The Unbanked

Humaniq kan också hjälpa startups och andra relaterade projekt genom att göra det möjligt för dem att ta med sina tjänster till miljarder människor runt om i världen.

Hur Humaniq tänker stort

Det finns andra onlinebanker som använder blockchain, men Humaniq tar en mycket större skala. Teamet har som mål att ansluta miljarder människor över hela världen utan förmågan att banka. Teamet har tittat på de tio års forskningen av de som skrev Portfolio of the Poor, som fokuserar på Asien och Afrika. Den forskningen visar att fattigdomen inte bara är hög i dessa områden, men det finns ingen tillgång till banker. Det finns en teori om att bristen på tillgång till finansiella tjänster är direkt relaterad till fattigdom. Humaniq är på väg att bli den mest effektiva och enkla metoden att föra finansinstitut till dessa människor.

För att ytterligare hjälpa till att lösa problemet tar Humaniq en noggrann titt på Metcalfes lag, som säger att ett nätverks värde är proportionellt mot kvadratet av de totala användarna. Denna regel innebär att när fler obankrade människor går med i Humaniq och får tillgång till finansinstitut kommer nätverket att växa, och andra kommer också att bli mer motiverade att gå med..

Hur ger Humaniq säkerhet och enkelhet?

För att effektivt nå miljarder obankrade runt om i världen behöver Humaniq en enkel metod, men för att skydda deras bankinformation och pengar kräver det också säkerhet. Blockchain och den övergripande strukturen för Humaniq ger lösningen på båda potentiella problem.

Systemet använder biometrisk autentisering och verifierar användare med röst och ansikte, så det finns inget behov av att slösa tid eller resurser på formell dokumentation. När du registrerar dig får varje ny användare motsvarande $ 20 i HMQ, och dess värde har ingen relation till användarens lokala valuta, vilket garanterar jämlikhet för alla användare. Teamet utformade också gränssnittet med enkelhet i åtanke, vilket gör det möjligt för även de utan teknisk bakgrund eller förtrogenhet med smartphones och surfplattor att använda Humaniq.

Hur hjälper Humaniq företag?

Det fantastiska med Humaniq är att det förutom att hjälpa dem utan tillgång till banker också hjälper företag. Företag som använder den kommer att få den säkerhet som är kopplad till Ethereum blockchain-protokollet. Med andra ord garanterar den fullständiga decentraliseringen säkerhet mot förlust av information, korruption och hacking. För att göra det ännu bättre kommer externa projekt och alla lovande idéer att få stöd från experter, tillsammans med en investering i lanseringen för att komma in i Humaniq-systemet. På grund av systemets öppna API kan alla projekt gå samman och skapa en möjlighet för alla företag.

Företag

Hur annat sticker Humaniq ut?

Förutom de specifika fördelarna för icke-banker och företag tillåter Humaniq fjärrarbete, eftersom företag kan lita på användarbasen för att slutföra uppgifter relaterade till informationsbehandling. Dessa kan inkludera lokalisering av geotaggar, översättning av texter, identifiering av foton och mer, allt i utbyte mot viss ersättning.

Humaniq kommer också att kunna hjälpa andra utan att hamna i risken för korruption i samband med andra välgörenhetsorganisationer. Mellan Humaniq-infrastrukturen och blockchain-transparensen kan intressenterna tydligt se hur varje cent spenderas och se till att allt går till att hjälpa andra.

Med systemet i Humaniq kan alla på planeten få ett provisionfritt lån med bara appen och en smartphone. Humaniq kommer också att bli en plattform för donationer och lån, vilket hjälper företagare med låg inkomst. Blockchain-teknik gör det enkelt att ge pengar till ett företag du stöder, antingen som ett direkt bidrag eller som ett lån. Bäst av allt, det finns inga avgifter för penningöverföringar på grund av användningen av HMQ-kryptovaluta. Användare kan till och med välja vilken punkt de vill byta till och dra nytta av den bästa kursen.

Vad är Humaniqs planer och förhoppningar om framtiden?

Humaniq planerar att fortsätta växa sin användarbas och hoppas få minst en miljard nya användare inom de närmaste åren. Den siffran är cirka 40 procent av den nuvarande befolkningen av vuxna utan banker i världen. Med denna siffra i åtanke finns det potentialen på $ 4 biljoner i användarkonton. Det finns också mer än 200 startups med planer på att komma in på Humaniq-plattformen.

HMQ-token

Humaniq genomförde en ICO i december 2016 och samlade in mer än 5 miljoner dollar till projektet:

Vår ICO (Initial Coin Offering) var det första stora tillfället att få Humaniq-tokens och gå med i det globala samhället som använder HMQ och tror på HMQ som den digitala valutan för många. Det följde en pre-ICO i december 2016 som samlade in 110 000 dollar.

Möjligheten att vara en del av Humaniq utvidgades till många fler människor i ICO från den 6 april till den 27 april. Det fanns totalt 11 600 deltagare som bidrog med ett genomsnittligt bidrag på $ 430, vilket gav $ 5,1 miljoner för projektet.

HMQ är en ethereum ERC-20-token som du kan lagra på valfri Ethereum-plånbok som MyEtherWallet eller en hårdvaruplånbok som en Trezor eller Ledger.

Hur man köper Humaniq

Att köpa Humaniq med “Fiat” -valuta är för närvarande inte möjligt, så det enklaste sättet att köpa det för tillfället är att köpa antingen Bitcoin eller Ethereum och sedan byta dessa mot det på en börs. I det här avsnittet visar vi dig hur du kan köpa Humaniq med ett kredit- eller bankkort med hjälp av Coinbase-webbplatsen och sedan byta ut det mot HMQ på Changelly.

Registrera dig på Coinbase

För första gången köpare av kryptovaluta rekommenderar vi att du använder Coinbase för att göra ditt första köp – det är lätt att använda, helt reglerat av den amerikanska regeringen så att du vet att det är en av de säkraste och mest ansedda platserna att köpa kryptovaluta från. Coinbase erbjuder möjligheten att köpa Bitcoin, Litecoin och Ethereum med ett kredit- eller bankkort eller genom att skicka en banköverföring. Avgifterna är högre för kort men du kommer att få din valuta direkt.

Du måste utföra viss identitetsverifiering när du registrerar dig eftersom de måste följa strikta ekonomiska riktlinjer. Se till att du använder vår länk för att registrera dig, du kommer att krediteras $ 10 i gratis bitcoin när du gör ditt första köp på $ 100.

Coinbase webbplats

För att komma igång, klicka på “Registrera” -knappen där du kommer till ett registreringsformulär där du måste ange ditt namn, e-post och välja ett lösenord.

Coinbase skickar dig sedan en länk via e-post för att verifiera ditt e-postkonto, när du klickar på länken i e-postmeddelandet kommer du till en verifieringssida. Du måste sedan lägga till ditt telefonnummer och ladda upp ett foto av ditt ID – det kan vara ett pass, körkort etc. Du måste också lägga till dina betalningsuppgifter så att du kan lägga till ditt bankkonto eller ett betalkort eller kreditkort efter behov – efter en kort period kommer ditt konto att verifieras och du kan sedan göra ditt första köp.

Coinbase-verifiering

Köp Ethereum eller Bitcoin

För den här guiden kommer vi att köpa Ethereum för att byta mot vår målkryptovaluta. Anledningen till detta är att det har mycket billigare avgifter än bitcoin för att skicka och transaktionen sker också mycket snabbare. Så i Coinbase, besök fliken “Köp / Sälj” högst upp, välj “Ethereum”, välj din betalningsmetod och ange beloppet du vill köpa – du kan antingen ange ett belopp i US-dollar eller ett antal Ether.

Köp Etherum

Du kommer då att bli ombedd att bekräfta din transaktion, om du betalar med ett kort kan du behöva göra en verifiering med din kortleverantör. När det är klart kommer ditt Ethererum att läggas till i ditt konto.

Använda Changelly

Nästa steg är att använda webbplatsen Changelly för att byta ut din Ether mot HMQ. Använd den här länken och ange hur många Eth du vill konvertera och det visar hur många HMQ du kommer att få i gengäld, om du är nöjd, fortsätt och klicka på den gröna “Exchange” -knappen.

På nästa skärm uppmanas du att registrera ett konto som du kan göra genom att använda ett socialt mediekonto eller ange din e-postadress.

Changelly registrering

När det är klart kommer du till en sida som visar transaktionsuppgifterna – kontrollera det och se till att beloppen är korrekta. När du är nöjd klickar du på den gröna knappen “Nästa”.

På nästa skärm blir du ombedd att ange din HMQ-plånbokadress där du kommer att ta emot mynt. Klistra in detta i rutan och klicka på den gröna knappen “Nästa”.

Changelly Wallet-adress

Du kommer sedan att visas en sista bekräftelseskärm igen, se till att alla detaljer är korrekta innan du fortsätter.

Changelly-bekräftelse

Changelly kommer då att ge dig en adress som du skickar din Ether till, så kopiera adressen som de ger dig och gå sedan tillbaka till ditt myntbaskonto.

Changelly Skicka till

Skicka ditt Ethereum eller Bitcoin

Klicka på “Konton” i Coinbase och välj din Ethereum-plånbok till vänster och klicka sedan på “Skicka”.

Ange adressen som Changelly gav dig tidigare.

Skicka Ethereum

Klicka på “Fortsätt” och då kan du behöva bekräfta transaktionen med din e-post eller telefon om du har aktiverat tvåfaktorautentisering.

Transaktionen kommer nu att skickas över Ethereum-nätverket och det tar en kort stund att komma fram – du kan checka in på ditt Changelly-konto där det kommer att meddela dig om följande steg:

  1. Väntar på betalning
  2. Utbyte
  3. Skickar till din plånbok

När det är klart visas ett bekräftelsemeddelande på skärmen som säger “Transaktion slutförd”. Du kan nu kontrollera din Humaniq plånbok där du kan bekräfta att du nu äger din HMQ.

Changelly Transaction Complete

Slutsats

I den ständigt växande världen av blockchain-teknik och kryptovalutor är Humaniqs strategi uppfriskande på grund av sitt fokus på att göra gott och hjälpa dem runt om i världen. Denna innovativa användning av blockkedjan kan få en betydande positiv inverkan på livet för dem som för närvarande inte har tillgång till bank. Dess status som ett världsomspännande uppdrag som tillhandahåller livsförändrande teknik visar hur människor kan använda blockchain för gott. Baserat på vitboken och sponsorerna verkar målen mycket genomförbara och värda stöd.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me