Nybörjarguide till GoByte: Ett minabelt mynt med sekretessfunktioner och masternoder

GoByte Guide

GoByte har ett nätverk och kryptovaluta. GoByte-nätverket är oberoende utvecklat såväl som modulärt med alla moduler som använder samma blockchain som sin kärna. Kryptovalutan, GBX, skyddas av kryptografi, och en avancerad och decentraliserad gruvmarknad utfärdar den.

GoByte-webbplats

GoByte-kryptovalutan, GBX, är baserad på Dash men med förbättringar. Den har masternode-teknik som inkluderar en belöning på 50 procent och betalningar som är säkra, nästan omedelbara och anonyma. I skrivande stund kan du köpa, spendera eller handla GBX på Cryptopia, CoinExchange.io, Stock Exchange och CryptoBridge, och det lade bara till HitBTC i den här listan. Du kan också använda Karsha för att köpa GBX med din lokala valuta.

Vad är GoByte-nätverket?

GoByte Network är modulärt och baserat på blockchain-teknik. Trots att samma blockchain används för sin kärna utvecklas varje GoByte-modul oberoende. Detta låter varje modul arbeta tillsammans för att skapa ett säkert, snabbt nätverk. Eftersom nätverket är modulärt är det möjligt att uppdatera varje modul oberoende utan att oroa sig för att detta påverkar andra moduler.

GoByte-nätverk

Utvecklarna bakom GoByte Network arbetar för att skapa nya, innovativa moduler som de senare kommer att slå ihop med de befintliga. Varje modul har ett dedikerat utvecklingsteam, inklusive en seniorutvecklare. På det sättet kan GoByte ge utvecklare chansen att skapa nästan vad de vill.

Det är viktigt att notera att de flesta kryptovalutor fokuserar på en enda förmåga, till exempel en vertikal applikation eller transaktionshastighet. Däremot använder GoByte sin modularitet för att tillåta utvecklare att arbeta mot alla mål.

Vilka siffror ska du veta?

GoByte visar live nätverksstatistik på sin webbplats. I skrivande stund kördes nätverket vid 26 698,9 MH / s med svårigheten 785 Det nuvarande blocket var 86 468 och myntförsörjningen var 2147 992,8

GoByte-statistik

Vad är några fördelar med GoByte?

En av de starkaste egenskaperna hos GoByte är dess ”supersnabba” hastighet, eftersom det tar mindre än en sekund att bekräfta betalningarna för InstantSend. GoByte är också säkert, eftersom masternode-servrar och gruvarbetare runt om i världen bekräftar alla transaktioner. Gruvearbetare kommer att uppskatta att GoByte är ASIC-resistent för effektiv, rättvis gruvdrift via GPU. Tack vare PrivateSend förblir finansiell information, såsom saldon och aktivitetshistorik, privat. Masternoderna stöder både InstantSend och PrivateSend samtidigt som nätverksintegriteten säkerställs. Slutligen innehåller GoByte svårigheter att retargeting med Dark Gravity Wave.

Gruvdrift GoByte

Gobyte använder NeoScrypt-algoritmen, som är ASIC-resistent. Vi har skrivit en separat fullständig guide om How to Mine GoByte.

Hur man minar GoByte

Vad är andra belöningar?

Det finns också belöningar för att vara värd för masternoder och PoW. Proof-of-Work-belöningen är 15 GBX och minskar med 8,33 procent varje år. Masternode-belöningen är 50 procent eller 7,5 GBX.

Belöningar

Vad är betalningsmodulen?

Betalmodulen är den största modulen på GoByte-nätverket och var den första. Det är både en kall plånbok och en betalningsportal. Denna modul fungerar direkt på blockchain, vilket gör det möjligt att skapa och sedan utföra transaktioner som masternoder och gruvarbetare bekräftar senare.

GoByte Pay levererar ett intuitivt gränssnitt som är utformat för att fungera på mobila enheter, webbläsare och stationära datorer och för att vara enkelt nog för att även de med begränsad teknisk erfarenhet ska förstå. Det finns också applikationer för både Android och iOS.

Med GoByte Pay kan du ta emot och skicka GoByte (GBX) på bara några sekunder. Modulen har inbyggd webbplånboksintegration och en betalningsgateway, så att handlare kan redovisa alla transaktioner, inklusive i butik, i app och på webben. GoByte Pay kan stödja flera valutor på ett konto, liksom flera plånböcker. Det finns meddelanden om överföringar och betalningar, och fondöverföringar inom nätverket är helt gratis. Systemet stöder tvåfaktorautentisering, och teamet arbetar med tredjepartsutgivarintegration för MasterCard.

GoByte Pay hanterar problemet med höga avgifter som finns i många kryptovalutanätverk och utbyten. Det finns inga transaktionsavgifter inom GoByte Pay-nätverket, och den enda avgiften är för uttag till GoByte-adresser som inte finns inom modulen. Detta kan inkludera tredje part, lokala plånböcker och utbyten. Avgiften är högst 3 procent och baseras på verifieringsnivå, med vissa användare har ingen avgift. Handlare med masternoder behöver inte betala för uttag, medan de utan masternodes betalar antingen 0,001 GBX eller 2 procent, beroende på vilket som är högst.

Vad har GoByte redan uppnått?

GoBytes färdplan är relativt ung jämfört med andra blockchain-projekt. Det började under fjärde kvartalet 2017 med lanseringen av webbplatsen och plånboksutgåvan för Windows, Mac och Linux. Det kvartalet såg det också på fyra börser, Whattomine, Coinmarketcap och Masternode Monitor Webbplats.

Under första kvartalet 2018 arbetade GoByte med vitbok, mobil- och webbplånböcker och betalningsportaler (både applikationer och GoBytePay). Teamet arbetade också för att locka köpmän och börsnoteras på fler börser.

Hur ser GoByte-färdplanen ut för framtiden?

Under andra kvartalet 2018 kommer elektronikbutiken och flera projekt att läggas till, inklusive Market Module for GoByte Market och utveckling av börsen. Det är också då GoByte kommer att anställa ett PR-team, locka fler handlare och arbeta med medvetenhets- och marknadsföringskampanjen. Under tredje och fjärde kvartalet kommer teamet att fortsätta attrahera handlare och börja utveckla POS-terminalerna. Det är då teamet också testar GBX-betalningar för varuautomater.

GoByte-färdplan

Andra halvan av 2018 kommer också att inkludera utvecklingsstart för Overwatch- och Mint-modulerna. Det är då laget kommer att börja bygga sin gruvgård och dela vinsten bland masternode-ägarna. GoByte kommer också att lansera hårdvaruplånböckerna för sina tokens.

Under första kvartalet 2019 kommer att fortsätta attrahera handlare. Det kommer också att lägga till masternode-funktioner och smarta kontrakt och börja utveckla “Social” -plattformen.

Slutsats

GoByte tillhandahåller ett nätverk för att utveckla applikationer via moduler, en unik metod för att skapa projekt på blockchain. Det erbjuder också möjligheten att bryta, vilket ger användarna ett sätt att tjäna GBX. GoByte kombinerar ett digitalt betalningssystem och kryptovaluta med låga avgifter, vilket ger användarna möjlighet att acceptera eller använda krypto för betalningar.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me