Nybörjarguide till Diamond DMD

DMD Diamond Guide

DMD eller Diamond, är extremt knappt, extremt värdefullt och extremt säkert, vilket gör det till en smart investering för dem som vill ha ett alternativ till andra kryptovalutor som är allmänt tillgängliga. Detta system använder Masternode-teknik och en överlägsen säkerhetsalgoritm, tillsammans med en sällsynt digital valuta och givande monetärt system.

DMD Diamond Guide

Hur DMD Diamond omprövar gruvdrift för att hjälpa investerare

En av de första saker som människor stöter på efter att ha kommit in i kryptovalutor är att bryta. De flesta av oss som nu är i krypto i flera år har försökt någon form av bevis för arbetskraftsbrytning, antingen genom att använda ASIC, gruvriggar eller till och med USB-gruvarbetare, som var mycket populära för en tid sedan. Huvudskälet bakom gruvdrift är mycket tydligt: ​​att skaffa fler mynt och generera mer vinster. Klassisk PoW-gruvdrift har dock flera negativa externa effekter. För det första kräver det dyr och ofta knapp utrustning. För det andra ökar det din elräkning. För det tredje genererar det mycket värme och buller. Som ett resultat kan inte alla driva framgångsrika gruvdrift på lång sikt. Lyckligtvis finns det ett annat sätt att “bryta” krypto och tjäna pengar utan att möta de negativa effekterna av PoW-gruvdrift. PoS, eller proof-of-stake, är ett av de mest uppenbara och populära alternativen, och DMD Diamond-myntet är ett av de äldsta och mest ansedda PoS-mynt på kryptomarknaden.

Varför Diamond?

Vad är målet för DMD?

DMD Diamond hoppas kunna ge användare möjlighet att uppnå sin ekonomiska frihet. Varje DMD Diamond-mynt blir en tillgång som tjänar ränta till en hög årlig ränta. Det fungerar i modern tid och hjälper till att lagra värde på ett sätt som stöds av nättjänster, infrastruktur och protokoll. DMD Diamond är inte bara värdefullt utan också otroligt säkert, snabbt och till och med ekologiskt.

Hur gammal är DMD?

Medan de flesta kryptovalutor är relativt nya, vilket gör dem riskabla, har DMD Diamond en lång historia. Det har redan upplevt kontinuerlig utveckling i nästan fem år, vilket gör det till ett av de äldsta bevismaterialen. Under denna tid har det inte haft någon större kris eller bluff, vilket har inspirerat tillit. Under dessa fem år har DMD Diamond upplevt kontinuerlig utveckling från ett mycket ansedd team. Gemenskapen i sig växer också ständigt och varje enskild aspekt av projektet är transparent.

Använda PoS-alternativet för att få mynt

En unik aspekt av Diamond som hjälper till att skilja den från andra alternativ är att den har alternativ för både Masternodes och PoS. PoS är jämförbar med gruvdrift men kräver inga dyra investeringar från din sida när det gäller grafikkort, hårdvara eller ASIC. Istället köper du bara mynten och lägger dem i din plånbok. Se till att din plånbok är öppen för insättning, då spelar mynten in och genererar nya mynt. Inom bara en timme mognar mynten och blir engagerade i PoS-processen. Bäst av allt, alla mynt i din plånbok tjänar intresse och genererar nya mynt i en ständigt växande cykel som ger dig rikedom. För bästa resultat med proof-of-stake bör du ha minst 250 DMD i en enda DMD-hög och hålla din maskin online 24/7. Detta gör att plånboken går hela tiden och tjänar dig pengar ständigt. Som ett sätt att belöna dig för att stödja Diamond Network och lämna din Diamond Wallet ansluten till nätverket får du i regel nya mynt. Detta är extremt lönsamt och du kan förvänta dig 20 till 25 procent årlig avkastning på din investering just nu, med optimal deltagande.

Använda Masternodes för att generera välstånd

Det andra alternativet är DMD Masternode-system, är också mycket lönsamt och tjänar för närvarande avkastning på över 25% varje år (du kan använda online-kalkylatorn här för att se hur mycket du kan tjäna). Detta beror på antalet aktiva masternoder samt den faktiska belöningen per block. Detta investeringsalternativ anlände 2017 och kräver endast en statisk IP och 10 k DMD. DMD Masternode-systemet genererar konstant passiv inkomst och det är perfekt för människor som gillar att ställa in sitt system för långtidsintäkter. När DMD Masternode har ställts in kan den generera intäkter i flera år förutsatt att den hålls online.

Masternoder

Om du vill kan du till och med kombinera DMD-inkomster från Masternodes med insatsen. Ställ in Masternode så att DMD du får från den går till din insatsplånbok; på detta sätt kommer DMD-inkomsterna från Masternode att fortsätta växa via satsning och det här gör de flesta smarta DMD-innehavare.

Vad är DMD Cloud-alternativet?

DMD erbjuder också molngruva på ett sätt som skiljer sig från andra kryptomolngruvor, eftersom du får en regelbunden och problemfri ström av DMD Diamond-mynt. Systemet är faktiskt inställt så att du får utökade DMD Diamond-utbetalningar tills du når din ROI (5x tills du ROI). När du når avkastningen på ditt bidrag får du utbetalningarna till standard 1x-takten tack vare ett system som är utformat för att säkerställa att varje bidragsgivare tjänar tillbaka sina pengar så snabbt som möjligt. Ändå är det ett långsiktigt projekt utformat för att stödja DMD Diamond genom att skapa ytterligare efterfrågan på mynt och du bör inte förvänta dig att “bli rik snabbt” med DMD. Men du kommer att se ganska tillfredsställande fördelar på lång sikt. När du bidrar till DMD-molnet får du en regelbunden utbetalning i din DMD-plånbok. Återigen kan dessa mynt spela ytterligare vinster åt dig också.

Vad är DMD Multipool?

För dem som gillar traditionella gruvalternativ erbjuder DMD ännu bättre alternativ. Du kan inte bryta DMD med dina GPU: er eller riggar längre; istället kan du använda DMD Multipool. Använd en Nicehash-gruvarbetare för att bryta valfri valuta och anslut den sedan till en DMD Diamond-pool och få DMD-diamanter. När som helst kommer Nicehash-gruvarbetaren att bryta de mynt som är mest lönsamma och sedan byta dem mot BTC. Med DMD Multipool kan du byta ut dessa BTC mot DMD och skicka dem direkt till din plånbok. Som med DMD-inkomster från Masternodes kan du skicka inkomsten till din insatsplånbok och få ytterligare inkomster. För att göra det ännu mer tilltalande är verktyget helt automatiserat, så att du kan “bryta” DMD med dina grafikkort utan att göra en aktiv insats. Det låter dig också tjäna mynt från både PoW och PoS samtidigt, vilket förbättrar din DMD-inkomst.

DMD multipool

Är inflationen avtagande och vad är DMD: s pristillväxt?

Som tidigare nämnts minskar inflationen på DMD Diamond eftersom det bara finns 4,38 miljoner mynt, vilket gynnar investerare. Ju tidigare du investerar, desto större blir din avkastning när deflationen fortsätter. För en jämförelse, tänk på att det finns nästan fyra gånger så många Bitcoins som DMD; den skillnaden i utbud gör DMD till en utmärkt investering. Tack vare den minskande inflationen fortsätter DMD-priset att växa årligen. För att visa att det är en solid investering behöver du bara titta på pristillväxten för DMD, som är betydande

Är DMD på börser?

För att börja din investering i DMD, förutom några av ovanstående metoder, kan du besöka ett av börserna där det är listat, Bittrex eller Livecoin rekommenderas för närvarande. DMD Diamond dagliga handelslikviditet är mer än tillräckligt för att köpa eller sälja dina mynt. I takt med att DMD Diamond-priset fortsätter att öka ökar dess handelslikviditet.

DMD-pris

Slutsats

Mellan sin långvariga historia och den utmärkta pristillväxten kan DMD Diamond vara en mycket lönsam investering. Investerare bör bara komma ihåg att detta anses vara en långsiktig investering, i motsats till något som gör att du blir rik direkt. Med minimalt tålamod och vänta bör de som investerar märka vinst.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me