Nybörjarguide till Daneel: Din personliga AI-assistent för kryptovaluta

Daneel

Daneel är en fransk start som just lanserade sin allra första artificiella intelligens. Daneel har som mål att hjälpa investerare och nykomlingar till kryptovaluta med avancerad marknadsanalys. Daneel’s Smart Assistant, AI som fungerar som personlig assistent, är tillgänglig för både Android och iOS. I skrivande stund använder 1 000 handlare redan systemet trots en nyligen lansering, och det stöder 2150 tillgångar.

Daneel

Teammedlemmarna inspirerades av sin egen erfarenhet som kryptovalutainvesterare och kunskapen om vilka resurser som skulle ha hjälpt dem med tidigare investeringar. Teamet ville ta hand om ett verkligt marknadsproblem, vilket är överbelastning av information, inklusive opålitlig information. Detta ledde till idén att skapa en intelligent assistent som kunde samla in, filtrera och analysera information och sedan presentera den tydligt.

Daneels partnerskap med IBM

Eftersom Daneel’s Smart Assistant förlitar sig på användningen av artificiell intelligens, valde företaget att ingå ett partnerskap med IBM för att använda teknikjättens Watson. Detta var mycket mer meningsfullt än att börja skapa ett AI-system från grunden, särskilt eftersom Watson är bland de mest kraftfulla AI: erna. Med hjälp av Watson kan Daneel hantera nyheter optimalt för att ta fram subjektiv information i en text.

Vilken information kan Daneel ge?

Med Daneel får investerare på alla nivåer tillgång till de mest relevanta kryptomarknadsdata. Detta inkluderar en samlad nyhetsflöde som filtrerar utifrån användarnas behov och undviker rykten och falska nyheter. Smart Assistant kan också analysera miljontals data från olika kryptowebbplatser, forum och sociala mediasidor för att bestämma marknadens känslor.

Vad är några funktioner hos Daneel?

Daneel erbjuder kryptovalutarelaterad information i en rad kategorier, som alla har en annan funktion. När det gäller nyhetskurering kan Daneel’s Smart Assistant samordna både globala nyheter och nyheter som är specifika för varje valuta. Det kan också analysera marknadssentiment, både globalt och för varje valuta.

Funktioner

Det finns marknadsinsikter, inklusive prisförutsägelser och aktuella trender. Smart Assistant erbjuder också marknadsdata, inklusive priser, volymer och annan grundläggande information för kryptovalutor. Övrig marknadsinformation inkluderar de bästa kurserna på börserna, de största vinsterna och förlusterna, händelser och betyg.

Smart Assistant erbjuder mer utbildning på flera sätt. Användare kan ställa en fråga till Daneel direkt i chattrutan i applikationen. Eller så kan de delta i det dagliga inlärningsprogrammet.

Personlig Newsfeed

En av de stora fördelarna med att använda Daneel är användarnas förmåga att anpassa nyhetsflödet. Daneels algoritmer innebär att användare endast får relevant marknadsinformation för att spara tid. Alla artiklar på nyhetsflödet analyseras och klassificeras sedan med tillförlitlighet och sentimentpoäng för att hjälpa dig. Daneel döljer också upprepad information samt falska nyheter för att hjälpa ditt nyhetsflöde att förbli relevant och effektivt. Det finns också ytterligare anpassningsalternativ, till exempel möjligheten att se nyheter som bara är relaterade till en viss kryptovaluta.

Vilken typ av analys ger Daneel?

Daneel levererar kraftfull analys och insikter. Till exempel analyserar den trender på olika sociala medieplattformar för att låta handlare veta vilken teknik eller valuta som är mest noterad.

Applikationen innehåller också en marknadssentimentpoäng baserad på analys från sociala medier, kryptorelaterade webbplatser och forum. Den här poängen kan ge användarna en uppfattning om hur marknaden känner för en viss kryptovaluta eller den globala marknaden. Det ger handlare förtroende när de investerar.

Varifrån får Daneel data?

För att säkerställa att informationen är användbar samlar inlärningsmodellerna och algoritmerna för artificiell intelligens data från mer än 500 källor. Varje dag samlar Daneel 2 miljoner unika datapunkter. Detta är en avgörande funktion eftersom det är omöjligt för en människa att bearbeta alla datapunkter som produceras varje dag, mellan saker som tweets, andra sociala nätverksinteraktioner, forumdiskussioner och artiklar.

Information

Teamet designade specifikt Daneel för att lyckas med framgång med olika befintliga plattformar. Detta borde göra Daneel ännu mer användbart för användare runt om i världen och låta Smart Assistant påverka makronivån.

Vem kan dra nytta av Daneel?

Daneel är utformat för att hjälpa alla typer av kryptovalutahandlare, från nybörjare till experter, oavsett investeringsstorlek. Plattformen hjälper också viktiga intressenter som arbetar som professionella handlare eller för banker eller börser.

Vilka andra verktyg erbjuder Daneel företag?

Det är möjligt att integrera Daneel API i din plattform, så användare av din plattform kan dra nytta av relevant data. Det finns också en Daneel-widget som är enkel att integrera som en allt-i-ett-lösning.

Daneel vägkarta

Under fjärde kvartalet 2018 slutförde Daneel precis lanseringen av sin betaapplikation för Android och iOS och slutligen den offentliga utgåvan den 1 december.

Q1 av 2019 kommer att fokusera på Full Insights och analys: riskpoäng för sentimentpoäng, detaljer om projekt, ICO: er, utbyten, fullständig tillgång till nyheter och sociala medier. Prenumerationsplaner och betalning.

Q2 kommer att fokusera på den professionella webbapplikationen och portföljövervakningen för mobilapplikationen, inklusive en ny portföljvy.

Under tredje kvartalet kommer Daneel att lägga till möjligheten att skapa prisvarningar, beräkna handelsindikatorer och upptäcka oregelbundna rörelser i volym och pris via API. Företaget kommer också att lägga till språköversättningsmöjligheter.

Q4 av 2019 kommer att fokusera på att förbättra användarupplevelsen över plattformarna. Detta inkluderar skapandet av en hybrid AI som kombinerar den befintliga kunskapsbasen med mer sociala bidrag. Teamet kommer också att lägga till tal-till-text-funktioner i mobilapplikationen. Dessutom kommer Daneel att lägga till möjligheten att rösta på innehåll baserat på aktualitet, relevans och tillförlitlighet.

Slutsats

Daneel är en artificiell intelligensapplikation som hjälper kryptovalutainvesterare. Applikationen kan ge information om en mängd faktorer, från marknadsdata till marknadsnyheter till övergripande känslor. Användningen av artificiell intelligens bör göra investeringar i kryptovaluta effektivare för handlare och tillhandahålla den information de behöver.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me