Nybörjarguide till AI DOC: AI Doctor on the Blockchain

AI Doc Guide

AI DOC är en läkare med artificiell intelligens som använder blockchain-teknik för att ge insikter om hälsa och välbefinnande. AI DOC förlitar sig på smart läkare artificiell intelligens och medicinsk data för att ge dessa insikter.

AI Doc Guide

Tack vare AI-doktors användning av avancerad bildteknik och blockchain-teknik kan den skapa en live 3D-visuell bild som visar din hälsa baserat på vitala teckenavläsningar. Användare kan då få en hälsoanalys dygnet runt från digitala medicinska experter som inte bara kan förutse problem utan också ordinera lösningar.

Vem som står bakom AI-läkare?

AI Doctor lanserades först i januari 2015 i Kina. Det skapades av ledande forskare från Baidu och Microsoft, plus några av de högsta universitetsprofessorerna. Nu anses AIDOC vara ett ledande medialt AI-företag i Kina. Dess tekniska kärnmedlemmar får frekventa utmärkelser från tidskrifter och konferenser och tjänar högsta poäng på internationella tentor. Medietäckning har upprepade gånger erkänt AIDOC som en innovatör och framåtblickare inom sektorn som kan leverera banbrytande AI-projekt.

Vad är AI Super Doctor?

AIDOC, eller AI Super Doctor, kombinerar flera decentraliserade smarta medicinska appar som har hög kapacitet. Var och en av dessa appar möjliggör personlig anpassning med standardprestanda. Teamet jämför AI-modellen bakom AIDOC med ett centralt nervsystem som förbinder alla dessa applikationer. AIDOC levererar AI blockchain-protokollet som möjliggör superläkaren i hela AIDOC-ekosystemet.

AI-läkare

Vad är Bitdata Person?

Bitdata Person är informationen relaterad till dem som använder applikationen. Det låter dig få hälsoråd i realtid. Dessutom erbjuder den möjligheten att identifiera risker som ett sätt att förebygga sjukdomar och upprätthålla ditt välbefinnande. AIDOC kombinerar digital medicinteknik och avancerad databehandling, som ständigt laddar upp användarnas hälsodata till blockchain. Med hjälp av denna information kommer AIDOC att fullständigt kvantifiera uppgifterna om din fysiologiska livscykel för att skapa en korrekt representation av din hälsa i realtid.

Bitdata

Vad är LifeBank??

LifeBank är ett intressant element i AIDOC som ger dig tillbaka de data som genereras under din hälsoövervakning. AIDOC känner igen värdet av de uppgifter som det samlar in för att leverera dessa hälsorelaterade tjänster men tjänar inte pengar på det. Istället ger det tillbaka data till dig, så att du kan marknadsföra dessa data via plattformen. Du kan välja om du vill dela dina data och få belöningar för att göra det.

Livbank

Om du delar dina uppgifter kan du hjälpa till med klinisk forskning, utveckling av läkemedel och diagnos av sjukdomar, vilket hjälper världen som helhet. Med LifeBank kan du ta emot polletter i utbyte mot denna information. Du kan sedan använda dessa tokens för att dra nytta av ytterligare hälsotjänster inom AIDOC-ekosystemet eller handla med dem för att få vinst. Under tiden är all din information säker i LifeBank.

Vad är Life Data Mining?

Livsdatautvinning stöder såväl datavärde som vitalteckenregister. AIDOC försöker locka människor att delta i tidig datautvinning som ett sätt att få potentiella stora avkastningar. Teamet förväntar sig att ekosystemet ska skala upp, vilket kommer att multiplicera myntets värde.

Dataminering

Vilka plattformar stöder AI Doctor?

AI Doctor erbjuder redan en applikation att ladda ner för antingen Android- eller iOS-enheter. Du kan hitta en länk att ladda ner på webbplatsen, och applikationen tar inte mycket plats på din enhet. Android-versionen är 22,3 MB, medan Apple-versionen är 61,9 MB. Båda apparna uppdaterades i slutet av maj 2018.

Vad har AIDOC redan uppnått?

Sedan lanseringen 2015 har AIDOC gjort betydande framsteg. De har utvecklat artificiella intelligensprodukter som röntgen- och bröst-CT-intelligenta hjälpdiagnosesystem, smarta system för att identifiera medicinska register och system för intelligent analys av EKG. Dessa system är funktionella och används av hundratals olika medicinska institutioner.

AIDOC har redan mer än 40 patent i Kina, tillsammans med tillhörande tekniska äganderätt. Dessutom har medlemmar i det centrala tekniska teamet vunnit bästa pappersutmärkelser vid flera internationella toppkonferenser och från tidskrifter.

De som letar efter en mer konkret tidslinje av prestationer kan undersöka AIDOCs färdplan, som också inkluderar tidigare resultat. I juni 2016 tänkte laget först idén om den decentraliserade virtuella AI-läkaren. AIDOC-projektet lanserades i december samma år med bekräftelse av produktens livskraft. Det släppte vitboken i juli 2017. I december slutförde det privat finansiering, tillkännagav ett offentligt erbjudande och inledde en veckas distribution av token-token..

I januari 2018 bekräftade flera välkända utbyten från tredje part att de skulle lista token.

Vilka planer har AI-läkare för framtiden?

Teamet bakom AI Doctor planerar att kombinera ytterligare smart hårdvara med olika internet-saker-applikationer för att skapa ett helt ekosystem med hälsotjänster. På lång sikt kommer detta ekosystem att täcka alla regioner inom medicintekniska industrin.

Enligt färdplanen kommer nästa prestation att vara en stabil version av LifeBank v1.0 och utveckling av AI super läkare ekosystem. Teamet släpper sedan DEMO för detta ekosystem inom tre månader och följer upp det inom två månader v1.0. De kommer att fortsätta utvecklingen samtidigt som de främjar syntesen av flera superläkare AI-applikationer av distribuerad natur.

Slutsats

AI Doctor är en läkare med artificiell intelligens som använder medicinsk data och AI-teknik för att hjälpa användare att upprätthålla sitt allmänna välbefinnande, upptäcka hälsoproblem tidigt så att de kan vidta åtgärder och till och med förhindra sjukdomar. Projektet har redan uppnått en hel del teknisk innovation och lanserar själva AI-läkaren och plattformen med regelbundna uppdateringar för att tillhandahålla service. Du kan redan ladda ner den på mobila enheter.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me