Nybörjarguide för ICON ICX

ICON ICX-guide

ICON slogan “hyperconnect the world” är otroligt logiskt, eftersom projektet syftar till att skapa ett av de största decentraliserade nätverken som finns någonstans, vilket möjliggör hyperförbindelser mellan länder och människor. ICON-nätverket finns redan och projektet får det att växa ännu mer för att förbättra många funktioner. För närvarande är bara några av gemenskaperna på ICON-nätverket e-handel, banker, universitet, värdepapper, försäkringsbolag och sjukhus. De decentraliserade applikationerna ger fördelar för både dessa samhällen och de som kommer att använda nätverket i framtiden.

ICON webbplats

Vem som står bakom ICON?

Flera organisationer är involverade i ICON, inklusive ICON Foundation, en ideell organisation i Schweiz. Stiftelsen kommer att stödja samhället på flera sätt och ledde ICON Token Sale. Theloop är ett företag som fokuserar på att utveckla blockchain-motorer med huvudkontor i Korea. Det ansvarar för Smart Contracts och ICON Nexus utveckling. Slutligen tillhandahåller DAYLI Intelligence DAVinCI, som är den artificiella intelligenslösningen som optimerar distributionen och nätverket. Teamet bakom ICON är omfattande, inklusive åtta rådgivare; sex medlemmar i stiftelsesrådet; 13 personer i blockchain-avdelningen; fem i AI-avdelningen; och ytterligare fem teammedlemmar för marknadsföring, design och säkerhet.

ICON Team

Vilka användningsfall har ICON?

Blockchain ID är en av de decentraliserade apparna, eller DApps, som utgör ICON-nätverket, och det ger nya nivåer av säkerhet och identifiering. Medlemmar i den ekonomiska säkerhetsgemenskapen kan använda den för att verifiera ID i andra samhällen. Blockchain-ID fungerar via smarta kontrakt och sparar tid när du verifierar din identitet för att göra saker som att få studentrabatt eller öppna ett bankkonto.

ICON-nätverk

En annan DApp är Payment & Utbyte, som kan fungera mellan samhällen och låta ett företag i en gemenskap eller bransch skicka pengar till ett företag i ett annat samhälle. ICON Wallet kan byta, överföra och reglera olika valutor i realtid med hjälp av en decentraliserad börs. Detta ger användningsområden för nästan alla branscher, särskilt banker, försäkringar, värdepapper och universitet.

Vad är några fördelar med ICON?

ICON är skalbart och arbetar för att tillhandahålla lösningar för företag av alla storlekar. Det fungerar utan problem med Bitcoin, Ethereum och andra traditionella blockchains. Samtidigt fungerar det också sömlöst med andra blockchain-nätverk från tredje part kopplade till den verkliga världen. Detta gör det möjligt för ICON att kombinera den verkliga världen med kryptovärlden, vilket öppnar möjligheter för företag och anslutning.

ICON-nätverket syftar till att vara mycket användbart, vilket gör det möjligt att använda blockchain-teknik i det dagliga livet. Under hela projektutvecklingen har teamet arbetat för att skapa verkliga applikationer som kan användas av riktiga samhällen och företag. ICON kommer också att ha DAVinCI, den artificiella intelligenslösningen från ICON som stora finansinstitut redan litar på.

ICON är också decentraliserat efter en växande trend som är idealisk för fria samhällen. Tack vare nätverkets decentraliserade natur kan samhällen interagera och ansluta till andra, även om de har olika styrningsstrukturer. Vem som helst kan gå med i nätverket med sin egen DApp som har oberoende styrning.

Hur blir du en nod?

Att bli en nod på ICON Republic är lika enkelt som att skapa din egen DApp. De som blir noder får belöningar baserat på ICON-aktiveringsprestanda. Ett system för artificiell intelligens säkerställer en rättvis fördelning av belöningar, vilket optimerar distributionen och samtidigt säkerställer total decentralisering.

Vad du ska veta om Token Sale

Tokenförsäljningen för ICONs ICX-tokens stängdes i september 2017. Målet var 150 000 ETH, vilket var den enda kryptovaluta som accepterades under försäljningen. Den totala token utbudet var 400,230,000 ICX, med en växelkurs på 2500 ICX för varje ETH. Femtio procent av tillgängliga tokens fördelades för försäljningen, med ytterligare 16 procent till reserven. Fjorton procent gick till stiftelsen; 10 procent till samhällsgrupp och strategipartners; och 10 procent till teamet, rådgivare och tidiga bidragsgivare.

ICON-tokenförsäljning

Intäkterna från den senaste tokenförsäljningen är ganska fördelade, varav 20 procent går till teknikföretaget och en reserv. En annan reserv får 15 procent, med samma belopp för affärsutveckling. Tolv procent avsätts för driftskostnader, med 8 procent för marknadsföringskostnader och 10 procent för strategipartners. De som missade token-försäljningen kan handla för ICX. När slutförandet av MAIN NET-lanseringen behöver du inte ens utbyten för att göra det. Sök efter uppdateringar på ICONs kanaler för sociala nätverk för att se när ICX är tillgängligt på börser och var du hittar det.

Hur man köper ICON ICX

Du kan inte köpa ICX med en “Fiat” -valuta så du måste först köpa en annan valuta – de enklaste att köpa är Bitcoin eller Ethereum som du kan göra på Coinbase med banköverföring eller betalkort / kreditkortsköp och sedan byta det för ICX vid en börs som Binance.

Registrera dig på Coinbase

För första gången köpare av kryptovaluta rekommenderar vi att du använder Coinbase för att göra ditt första köp – det är lätt att använda, helt reglerat av den amerikanska regeringen så att du vet att det är en av de säkraste och mest ansedda platserna att köpa kryptovaluta från. Coinbase erbjuder möjligheten att köpa Bitcoin, Litecoin och Ethereum med ett kredit- eller bankkort eller genom att skicka en banköverföring. Avgifterna är högre för kort men du kommer att få din valuta direkt.

Du måste utföra en viss identitetsverifiering när du registrerar dig, eftersom de måste följa strikta ekonomiska riktlinjer. Se till att du använder vår länk för att registrera dig, du kommer att krediteras $ 10 i gratis bitcoin när du gör ditt första köp på $ 100.

Coinbase webbplats

För att komma igång, klicka på “Registrera” -knappen där du kommer till ett registreringsformulär där du måste ange ditt namn, e-post och välja ett lösenord.

Köp Ethereum

För den här guiden kommer vi att köpa Ethereum för att byta mot vår målkryptovaluta. Anledningen till detta är att det har mycket billigare avgifter än bitcoin för att skicka och transaktionen sker också mycket snabbare. Så i Coinbase, besök fliken “Köp / Sälj” högst upp, välj “Ethereum”, välj din betalningsmetod och ange beloppet du vill köpa – du kan antingen ange ett belopp i US-dollar eller ett antal Ether.

Köp Etherum

Du kommer sedan att bli ombedd att bekräfta din transaktion, om du betalar med ett kort kan du behöva slutföra en verifiering med din kortleverantör. När det är klart läggs ditt Ethererum till i ditt konto.

Köp ICX på Binance

Du kan nu skicka din Ether till Binance för att göra ditt köp av ICX, ta en titt på vår recension av Binance här för att se hur du registrerar dig och köper på deras börs.

Binance plånböcker

Vad har ICON redan uppnått?

Under tredje kvartalet 2017 hade ICON det första mötet med utvecklare och skapade öppen källkod för loop-kedjan. Det samarbetade också med en storbank. Under Q4 slutförde den ICO och listade ICX, token. U-myntpilottjänsten öppnade vid tre universitet, den blockchainbaserade pilotkravet för auto-claim för försäkringsbolag öppnade och blockchain-ID-tjänsten öppnade för finansiella investeringskonsortier. Under Q4 inträffade MAIN NET-lanseringen, liksom den decentraliserade Exchange Launch. Dessutom släpptes plånboken för webben, Android och iOS.

Hur ser färdplanen ut?

Nästa utvecklingsmöte kommer att äga rum under första kvartalet 2018. Det är också då ICON kommer att utöka sitt partnerskap med olika blockchain-nätverk. Det kommer också att utvidga DEX-reservpoolen till att inkludera tillgångar i majoriteten av de vanligaste kryptovalutorna. Under tredje kvartalet kommer det att finnas ett nytt utvecklarmöte. Det är också då den andra servicelanseringen för konsortiet för finansiella investeringar kommer att ske och U-myntet expanderar till tio universitet. När det gäller teknisk utveckling kommer Q1 2018 att se V2-versionen av nätverket, liksom lanseringen av AI-rådgivaren och öppningen av både den offentliga kanalen och representationskanalen.

Färdplan

Slutsats

Även om det redan finns flera decentraliserade nätverk bör expansionen av ICON möjliggöra ett unikt tillskott till kryptovärlden på grund av dess storlek. Dess skalbarhet och tillgänglighet gör det till ett bekvämt val för många som gillar decentralisering. Vi förväntar oss att ICON visar sig vara användbart för mer än bara de samhällen som det redan tjänar och växer när det gäller applikationer när det expanderar.

Användbar länk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me